52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30100 ezzel csak azt akrom mondni, hogy ennek ellenére elég sokan nyúzzák akkor is.
az japó F-16 modell viszont nagyon ratyi... az eredeti F-16C modell-t nem lehet módosítani ahogy Janhas tette? csak a vízszintes vezérsíkon kéne módosítani ,meg max a beömlőt -
#30099 Na ja. A kettő közt van vagy 8 év és 8 videókártya generáció. -
#30098 azért az FSX modellek után... háááát
azért szép, szép -
#30097 Van, de csak hack. A merevcsöves kóddal van szimulálva úgy, ahogy...
A kód ezen része tudtommal szar, nekem semmilyen beállításon nem sikertül még FF.5.x verzióval tankolni. Talán most már jó. Én a legutóbbi 2-3 beta patchet nem raktam fel, mert zárja a DB-t. -
#30096 Kosaras tanker van egyébként a Falconban? -
#30095 Nekem is az "Értelmetlen lenne ugyanis a két típust egyszerre rendszerben tartani (az AK-t tartalékként, míg az új típust használatban lévőként), mert az párhuzamosan két háttér-rendszer fenntartását igényelné, vagyis két típushoz kellene biztosítani a logisztikai hátteret, a lőszer-utánpótlást, illetve két típusra kellene kiképzést biztosítani." indoklás tetszik. Mintha minimum formára öntött párnák közt tárolnák és szállítanák a fegyvereket és a lőszereket. Mintha nem ugyanazt a hátteret kellene biztosítani típustól teljesen függetlenül.
Ez olyan ha én azt mondanám, h. a műhelyeimben lévő villáskulcsokat küldöm el "modernizációra", mivel a lakatosok ehhez vannak szokva, és a szerszámosládákban csak ezeknek van kialakított helyük. :D -
#30094 FF5.x preview.
Sajnos 3D-s kabin még nincs F-16A-hoz. Az az egyik nagy álmom. -
Wampa #30093 Üdv Joe
De durva.De meg is érdemeljük,19 év alatt,amennyi idő alatt egy szép
tenyészkancát felnevel az anyja:P elértük azt ,hogy ebben az országban mindent meg lehet csinálni.Ilyet leir,hogy a katonák AK ra vannak kiképezve....mintha minimum egy helikopter lenne.Szekeres a videosztár. -
#30092 Cifu is írt róla a HT topikba, van előzmény posztja is a Vastagbőrön és ott is Cifu-t idézik. -
#30091 -
#30090 Milyen kis gyögyszemet találtam.... :) -
#30089 Gyere! -
Wampa #30088 Akarom mondani,márcsak Gundark véleményét várom arról,hogy szerinte Zsoltifireman mit szól hozzá -
Wampa #30087 Majdnem beregeltem,de mondom ,kéri a mail jelszavam?Meg an ez babonázva?
Márcsak Gundark véleményét várom:P -
#30086 Töröld azonnal. Agresszív kismalac. Ha reggelsz, akkor a nevedben magától küldi az ismerőseidnek meghívókat, tudtod nélkül. Nehogy megadj adatot.
-
#30085 Én már nem megyek fel semmiféle közösségi hülyeségre. A netlog is emailcímeket gyűjt. A wiw elég, talán még sok is. -
Wampa #30084 Gyerekek,mi ez a HI5?
kaptam vagy két meghivót,banyek,na mondom két ember akiben megbizok,biztos tuti,erre kéri at emil kódom?Hát hülye vagyok?
Beirtam anyád:))))erre megsértőrik hogy nem jó a kód. -
#30083 ati kártyával csak visnya - OF esetén van gond -
#30082 Ezt most csináltam.Semmi extra a TE-ben lévő tékoff.
( még éppen tart a feldolgozás, szóval szar még a minősék )
-
#30081 Ez azért is érdekes, mert itt is ez a hiba van FF5 alatt, mint nekem.
Nekem is a legfrissebb driver van fent. -
#30080 Nálam is megy ahogy kell, igaz nekem 7600 GT van benne, de a legújabb drivcsivel. Iga nem repültem még sokat vele, csak 3 vagy 4 missziót azt is egyhuzamban, de nem tapasztaltam ilyet. -
#30079 Ja.
HD 4870 1GB,GDDR5
AMD x2 7850 BlackEdition
Gigabyte MA770-UD3
4GB RAM -
#30078 ATI e a kártya? -
#30077 A lovam vakuljon meg de nálam tök jól megy.
Az UI kurzor háttere tényleg piros de indulás után sincs semmi semmi szaggatás vagy CTD.3D-s kabin a trekk miatt.
Simán feltettem az ötöst, hitilest oszt jónapot. -
#30076 W 7 64 bit alatt NV9800GTX kártyával 190.38 driver (meg szerintem a többivel is -ATI- hasonlóan) az összes falcon verzió azonos hibát generál:
1. UI kurzor közvetlen háttere piros.
2. A 3D-s világban repülés kezdete után kb 3-5 mp-el elkezd akadozni,
szétesik a kép kissé, majd CTD-vel elszáll, de nem hagyományos módon, hanem úgy kell lelőni feladatkezelőből.
3. A 2D-s kabin és a külső nézet valamivel tovább bírja.
Utánanéztem, nem egyedi eset:
Itt ugyanaz a helyzet.
Az itt leírtak többsége szintén minden Falcon verzióban megvannak W7 alatt is.
Valaki írta h. neki jól megy W7 alatt a falcon. Kíváncsi lennék hogy csinálta?
Én próbáltam kompatibilis módban, rendszergazdai jogosultsággal az Exe-nek stb... de mindig ugyanaz volt a helyzet.
-
#30075 köszi:) -
de soviet tribute marad! -
#30073 Jessz! -
#30072 Takaríthatom az elrontott posztokat? -
#30071 -
#30070 Győzelem! -
#30069 -
#30068 -
#30063 Szeretnék segíteni egy kicsit annak, aki nem tudja pontosan, hogy hogyan kell ide linkelni iylen jútyúbos szart.
Szóval a lényeg az, hogy van a link ami így néz ki ugye http://www.youtube.com/watch?v=kB9OlIMfEfY
Ezt úgy kell módosítani, hogy így nézzen ki **.com/v/kB9OlIMfEfY
Tehát a watch? és a = helyett egy-egy / kell.És természetesen [f*lsh][/fl*sh] közé kell tenni.Ha tudtások akkor elnézést aki meg esetleg nem annak sok sikert ;) -
#30062 aki vmelyiket nem látta esetleg.. (cymek) -
#30061 klintesztvúúd -
#30060 sansan -
#30058 Ott bizony ! -
#30057 Hát mondjuk Ennio szerintem egy félisten.Ezen nincs is mit vitatni. ;)
De tőle akármit tehettem volna ide.Például ezt ..
-
#30056 A valami / The Thing
na ez filmben is ott van (Enio Morikóóóne)