52965
  • polluxware
    ezzel csak azt akrom mondni, hogy ennek ellenére elég sokan nyúzzák akkor is.

az japó F-16 modell viszont nagyon ratyi... az eredeti F-16C modell-t nem lehet módosítani ahogy Janhas tette? csak a vízszintes vezérsíkon kéne módosítani ,meg max a beömlőt
  • Molnibalage
    Na ja. A kettő közt van vagy 8 év és 8 videókártya generáció.
  • polluxware
    azért az FSX modellek után... háááát

azért szép, szép
  • Molnibalage
    Van, de csak hack. A merevcsöves kóddal van szimulálva úgy, ahogy...

A kód ezen része tudtommal szar, nekem semmilyen beállításon nem sikertül még FF.5.x verzióval tankolni. Talán most már jó. Én a legutóbbi 2-3 beta patchet nem raktam fel, mert zárja a DB-t.
  • JoeDestroy
    Kosaras tanker van egyébként a Falconban?
  • JoeDestroy
    Nekem is az "Értelmetlen lenne ugyanis a két típust egyszerre rendszerben tartani (az AK-t tartalékként, míg az új típust használatban lévőként), mert az párhuzamosan két háttér-rendszer fenntartását igényelné, vagyis két típushoz kellene biztosítani a logisztikai hátteret, a lőszer-utánpótlást, illetve két típusra kellene kiképzést biztosítani." indoklás tetszik. Mintha minimum formára öntött párnák közt tárolnák és szállítanák a fegyvereket és a lőszereket. Mintha nem ugyanazt a hátteret kellene biztosítani típustól teljesen függetlenül.
    Ez olyan ha én azt mondanám, h. a műhelyeimben lévő villáskulcsokat küldöm el "modernizációra", mivel a lakatosok ehhez vannak szokva, és a szerszámosládákban csak ezeknek van kialakított helyük. :D
  • Molnibalage
    FF5.x preview.

Sajnos 3D-s kabin még nincs F-16A-hoz. Az az egyik nagy álmom.
  • Wampa
    Üdv Joe
    De durva.De meg is érdemeljük,19 év alatt,amennyi idő alatt egy szép
    tenyészkancát felnevel az anyja:P elértük azt ,hogy ebben az országban mindent meg lehet csinálni.Ilyet leir,hogy a katonák AK ra vannak kiképezve....mintha minimum egy helikopter lenne.Szekeres a videosztár.
  • Molnibalage
    Cifu is írt róla a HT topikba, van előzmény posztja is a Vastagbőrön és ott is Cifu-t idézik.
  • polluxware
  • JoeDestroy
    Milyen kis gyögyszemet találtam.... :)
  • LeonSilver
    Gyere!
  • Wampa
    Akarom mondani,márcsak Gundark véleményét várom arról,hogy szerinte Zsoltifireman mit szól hozzá
  • Wampa
    Majdnem beregeltem,de mondom ,kéri a mail jelszavam?Meg an ez babonázva?
    Márcsak Gundark véleményét várom:P
  • L Viper #30086
    Töröld azonnal. Agresszív kismalac. Ha reggelsz, akkor a nevedben magától küldi az ismerőseidnek meghívókat, tudtod nélkül. Nehogy megadj adatot.
  • Molnibalage
    Én már nem megyek fel semmiféle közösségi hülyeségre. A netlog is emailcímeket gyűjt. A wiw elég, talán még sok is.
  • Wampa
    Gyerekek,mi ez a HI5?
    kaptam vagy két meghivót,banyek,na mondom két ember akiben megbizok,biztos tuti,erre kéri at emil kódom?Hát hülye vagyok?
    Beirtam anyád:))))erre megsértőrik hogy nem jó a kód.
  • polluxware
    ati kártyával csak visnya - OF esetén van gond
  • LeonSilver
    Ezt most csináltam.Semmi extra a TE-ben lévő tékoff.
    ( még éppen tart a feldolgozás, szóval szar még a minősék )

• JoeDestroy
    Ez azért is érdekes, mert itt is ez a hiba van FF5 alatt, mint nekem.

Nekem is a legfrissebb driver van fent.
  • Gundark 1 1
    Nálam is megy ahogy kell, igaz nekem 7600 GT van benne, de a legújabb drivcsivel. Iga nem repültem még sokat vele, csak 3 vagy 4 missziót azt is egyhuzamban, de nem tapasztaltam ilyet.
  • LeonSilver
    Ja.
    HD 4870 1GB,GDDR5
    AMD x2 7850 BlackEdition
    Gigabyte MA770-UD3
    4GB RAM
  • JoeDestroy
    ATI e a kártya?
  • LeonSilver
    A lovam vakuljon meg de nálam tök jól megy.
    Az UI kurzor háttere tényleg piros de indulás után sincs semmi semmi szaggatás vagy CTD.3D-s kabin a trekk miatt.
    Simán feltettem az ötöst, hitilest oszt jónapot.
  • JoeDestroy
    W 7 64 bit alatt NV9800GTX kártyával 190.38 driver (meg szerintem a többivel is -ATI- hasonlóan) az összes falcon verzió azonos hibát generál:
    1. UI kurzor közvetlen háttere piros.
    2. A 3D-s világban repülés kezdete után kb 3-5 mp-el elkezd akadozni,
    szétesik a kép kissé, majd CTD-vel elszáll, de nem hagyományos módon, hanem úgy kell lelőni feladatkezelőből.
    3. A 2D-s kabin és a külső nézet valamivel tovább bírja.

Utánanéztem, nem egyedi eset:
    Itt ugyanaz a helyzet.
    Az itt leírtak többsége szintén minden Falcon verzióban megvannak W7 alatt is.

Valaki írta h. neki jól megy W7 alatt a falcon. Kíváncsi lennék hogy csinálta?
    Én próbáltam kompatibilis módban, rendszergazdai jogosultsággal az Exe-nek stb... de mindig ugyanaz volt a helyzet.
  • polluxware
    köszi:)
  • polluxware

de soviet tribute marad!
  • LeonSilver
    Jessz!
  • Molnibalage
    Takaríthatom az elrontott posztokat?
  • LeonSilver
  • polluxware
    Győzelem!
  • polluxware
  • polluxware
  • LeonSilver
    Szeretnék segíteni egy kicsit annak, aki nem tudja pontosan, hogy hogyan kell ide linkelni iylen jútyúbos szart.
    Szóval a lényeg az, hogy van a link ami így néz ki ugye http://www.youtube.com/watch?v=kB9OlIMfEfY

Ezt úgy kell módosítani, hogy így nézzen ki **.com/v/kB9OlIMfEfY
    Tehát a watch? és a = helyett egy-egy / kell.És természetesen [f*lsh][/fl*sh] közé kell tenni.Ha tudtások akkor elnézést aki meg esetleg nem annak sok sikert ;)
  • polluxware
    aki vmelyiket nem látta esetleg.. (cymek)
  • polluxware
    klintesztvúúd
  • polluxware
    sansan
  • L Viper #30058
    Ott bizony !
  • LeonSilver
    Hát mondjuk Ennio szerintem egy félisten.Ezen nincs is mit vitatni. ;)

De tőle akármit tehettem volna ide.Például ezt ..

• polluxware
    A valami / The Thing

na ez filmben is ott van (Enio Morikóóóne)