Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Nálam -nomovie-val indul (sry Molni de annyiszor indítom el naponta<#vigyor2>) g2 kapcsoló mit csinál?
LeonSilver
Egészen pontosan így xyz:\FreeFalcon5\FFViper.exe -hires -g2

Arra figyelj, hogy az exe és a - között legyen egy szóköz.

Akkor lesznek ilyen felbontások is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

arrow19
ikonba beírod a freefalcon.exe után hogy pl
/freefalcon5/freefalcon5.exe -hires
ok
és berakod 1680*1050 felbontásba (legalábbis nekem abban van)
Sziasztok!
mint tudatlannak, elmagyrázná valaki mi az a -hires opció? szeretném 16:9-es képarányba nyomatni, hátrébb olvastam valamit de nekem még nem frankó az a "hires" opció

Papi

arrow19
Megveszem én ha kapok fizut ebben a hónapban <#sniffles>
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Cefet,mennyibe fáj?
Molnibalage
Megvenné nekem valaki? Még mindig nincs ilyen cuccom. Tudom, lusta vagyok...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

Molnibalage
RipTiles vagy még egy évig nem lesz. Ripsawnak most a saját életével is kell foglalkoznia.

Nekem meg a sajátommal kell foglalkozni. NAGYON lassan fog készülni, mert heti egyszer edzésem van és heti kétszer meg angolom lesz májusig és nyelvvizsga a végén. Heti 5-bõl három nap este kilenc fele vagy késõbb érek majd haza.

Magyak kézikönyv készül, de lassan. Az FF4-é úgy ahogy használható hozzá, de a HARM használat az megváltozott és egyes dolgok bugosak vagy kicsit mások. Az alapokat megadja.

arrow19
Balázs oldalán instrukciók segédletek,én pl checklist + keystroke kombóval tanulom.
Raktar2-ben Terrain könyvtárban van HiTiles <#nyes>
A Free Falcon 5 az valami félelmetesen jó lett! És végre van Tornado kabinom, mégpedig nem is akármilyen😊 Köszönet a készítõknek!

És akkor két kérdés: Létezik-e hozzá már magyar manual? És honnan lehetne letölteni a riptilest?
Molnibalage
Egyszer már linkeltem. 😊

LeonSilver
Balázs, nézem az aláírásodat a freefalcon fórumon.
Helyesen így néz ki : Sapphire és nem Shappire.
Csak gondoltam szólok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Sõt biztos. Csak a TCP portok mennek nálad.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Akkor a szolgáltatónal el kellene küldeni az eredményt némi írással, mert az UDP portok nincsenek átengedve. Lehet hogy e miatt egyoldalú a multis kommunikáció.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DANIELE
Ezt adta a teszt re,
Send PING for port 2934
Error while receive: Peek timed out
Send PING for port 2935
Error while receive: Peek timed out

JoeDestroy

JoeDestroy
Skacok!
Ezt nem is figyeltük.

3) CRITICAL - the server must set both vehicle magnifications to 1 - here the screenshot - these settings are the most critical part of the MP flight.
4) it is recommented - but not necessary - that the server enters the 3d pit first. (mondjuk nálam ez alap)

Elsõ post!

repvez
köszi muxik
JoeDestroy
Így néz ki ha megy.

JoeDestroy
Java Runtime Envinroment hiány. Ha nincs telepít, ha van frissít.
A java rutint ki kell engedni a tûzfalon, de úgyis kiabálni fog.

repvez
ha nekem nem ad be semmit még a teszt gombot se ez az oldal akkor mi a tehendö?Amugy csatlakozni eddig tudtam mindenkihez és ki is van engedve mindkét port a routeren és a wines firewallon is.
Csak le szeretném tesztelni hogy jo-e.
A pingelést hogyan kell csinálni?
LeonSilver
Nem állítólag 😉

JoeDestroy
Danielle Itt própáld ki a kimenõ portokat!
Kifejezetten a Falcon kommunikációjához van készítve.

arrow19
thx hogy belinkelted <#integet2>
polluxware
[url=http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_dcs_black_shark.shtml#DCS:%20Black%20Shark%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]dcs bs cráck[/url]

megy x64 winnel is...

állítólag

arrow19
Papi megnéztem nekem nem fagyizott Eurowar alatt Campaignban.
jaaaa, jó akkor addig elfelejtem, bár eddig csak a GR4-nél tapasztaltam ilyen gondot, a többinél csak ch/fl nem akar mûködni. Amit még tapasztaltam, az az hogy az MFD-re nem rak ki RWR-t (persze a Tornadonál) és onnan nem tudok visszaváltani. Összeségében naon teccik<#taps>

Értem, köszi.
Ma is tanultam valami újat. 😊

LeonSilver
Szerintem ezt jelenti.

Olvasgatom, hogy mennyi hiba van ezzel az FF5-tel, én meg alig örülök, hogy alig találkozok vele. Természetesen elõfordul kifagyás, de nem sûrûn.
Persze valószínüleg az, hogy hibákkal nem találkozok az nem azt jelenti, hogy nálam nem fordulnak elõ, csak még tapasztalatlan vagyok, s ha valami nem stimmel, azt betudom ennek. 😊)
Pl. beszéltek itt MFD bugokról, én meg nem tudom, hogy ha én az egyik funkcióból nem tudok visszakapcsolni egy másikba, akkor én vagyok a béna, vagy az csak szimpla bug. 😊
Az, meg hogy a CTD mit jelent, fogalmam sincs. 😄

A lényeg, hogy eddig nagyon tetszik az FF5, bugostul, mindenenstül. 😊

L Viper
Pollux, az OF-ben kapcsold ki a Config Editorban a fákat, akkor nem ctd-zik a gyakorlásban.
Igazából csak a mavericknél szokott.
Nekem a 4.7 nagyon bejön, stabil multiban is. Reppentünk egyet a klipezés után még 3-an, frankó volt a kampány. Semmi döcögés, semmi CTD.
Persze az FF5 szebb. Én is a patchet várom.
arrow19
Nem is DX6 + Nem is Study Sim hanem egy ocska Ace Combat klone,bar nem akarom senki kedvet elvenni...
DANIELE
Megint elcsesztem
[/img]

DANIELE
VIPER, itt már azért van textura.

polluxware
figyusz Balázs elhiszem neked!

de én addig fel se rakom a gépre, amíg nem jön ki a peccs..

ez meg az én tapasztalatom

(fáj a szívem meg minden, de a fene szenved vele hogy akárhova nézek a játékban, találkozok egy "útbontás folyamatban" jellegû manifesztációval)
ez a Chaff/Flare dolog nekem minden 3ik próbálkozásnál szahara.. meg példul a wingman is azt csinálja ami tetszik neki, csomó gép utánégetõvel taxizik aztán fennakad a földi kiszolgáló kocsikban, meg a szántófölrõl próbál felszállni..

szóval biztos kijavítják a hozzáértõk ezeket is egyszer

nemvok türelmetlen elvégre most adták ki szóval, kell még nekik idõ..

polluxware
amíg nem jön hozzá egy lenyugodott átgondolt, mindenre kiterjedõ peccs addig a Tornado-t felecsd el:/

2ds kabinban is vannak MFD bugok, rack bugok.. (ezeket ahogy fórumon olvasom már javítgatják!)

szóval addig marad az örömrepkedés

Molnibalage
A '83-sa hadjárat nekem teljesen stabil. Már kb. 8-9 bevetést repültem vele mindenféle géppel. Szólóban 0 CTD.

Molnibalage
Senki nem vette észre egy bugot a videóban. Mikor az M2k szembe megy a Hornettel, az áll a levegõben! 😊

polluxware
FF4 amiért nem tetszett annó:

-kabinok.. (még az aeyes sem volt tökéj)
-szinezõdõ képszéli csíkok, plussz a kék szegély
-wingman kommunikációs hibák (parancsmegtagadás😊
-csak korea hadszintér
-több ki/be lépkedés után belassuló 2ds kabin kép majd totál szétesés
-AF kampány kezelés hiánya/Balkán

FF4, FF5kiegészítéssel

-szép 2D kabin (MFD jól látható használható)
-stabilan fut (ugyan volt egyctd UI-nál bár ez OF 4.7ben hatványozottabb)
-az új TOD.LST-nek valmint az új kabinoknak hála mivel világosabb a háttér szinte minden napszakban, ezáltal nem zavaró a kék szegély vagy egyenesen észrevehetetlen
-az AF,AA-t nem szabad progin belül engedélyezni (amit alapból megtesz a progi) ugyanis ez okozza a 2D-s kabin elszállását lelassulását (ez lehet gépfüggõ)
-az AF hiányosságait kárpótolja a gép szép fényes felületû textúrái, és egyéb effektek (OF 4.7bõl ez hiányzik... nemistom miért tartottam szebbnek valaha is😊

azonban Balázs AF-rõl tett megjegyzését én annyiban modosítanám hogy a Rádió, wingman viselkedés, stabil mûködés, sztem soha nem lesz része az úgynevezett 3rd party jellegû heggesztményeknek. A fícsõr lista állandó bõvitgetése soha nem hagy idõt a NORMÁLIS bugtalanításra, és a lényeges dolgok fejlesztésére.

az viszont tény hogy ha az FF5 elér egy olyan szintet stabilitás, és játszhatóság terén, akkor minden más megy a kuksiba😊

Molnibalage
Mármint "freeze" van? Vagy CTD?

arrow19
Tovabbi jo estet!

VO101Papi holnap meglesem nekem mintha nem csinalta volna...RAF Olasz vagy a Luftwaffeval repulsz?Mert nem mindegy ugy tudom 3gep 3felekent van a db-ban de javits ki Molni ha nem...<#miaz>
Sziasztok!

Nekem eddig egy gondom volt az FF5-el, de az viszont mindig. Kampányban a Tornado GR4 küldi alatt rendszeresen kifagy. Más tipusnál nem volt ilyen gond, igaz nem is probáltam még mindet. Csak a Hitiles-t raktam fel.
Van rá esetleg valami ötlet, nagyon kéne az a Tornádo<#falbav>

L Viper
De sokat szidtad pedig az FF4-et. Mivan ronda lett az AF ? :-)
L Viper
Az F16 típusokat nézegettem, a 15-öst nem. A CJ-nél és a CG-nél volt bibi.
De mondom, amikor volt AI ellen dogban, akkor ment.
Molnibalage
Akkor valszeg ez az apró bibi. Kelle ellnfél is. Üres TE-nél is lehet a gond. Bár amennyire emlékszem nekem akkor is szórt F-15-rõl mikor csak szólóban bombázgattam a GBU-15-öt tesztelve. Mav seeker-es bomba. Talán a az optikai / IR KAB bombák is fixálva lesznek egyszer.

L Viper
DF-ben nálam sem szór flaret, ha csak repkedek. Ha rakok be ellent is akkor meg mûködik.
A gyakorlásoknál van ahol jó, van ahol nem szór.
Biztos nem csinálom rosszul, van már pár év Falconos múltam nekem is.
Mindenesetre érdekes bug. Sokonknál jelentkezett.
JoeDestroy
ODS 0.6 kipróbáltan jó volt. A 0.7 asszem CTD-zett.

Molnibalage
Van. Link a kézikönyvben. PMC tactical oldalon van minden helyszínnek topikja.