Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/freefalcon5/freefalcon5.exe -hires
ok
és berakod 1680*1050 felbontásba (legalábbis nekem abban van)
mint tudatlannak, elmagyrázná valaki mi az a -hires opció? szeretném 16:9-es képarányba nyomatni, hátrébb olvastam valamit de nekem még nem frankó az a "hires" opció
Papi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem meg a sajátommal kell foglalkozni. NAGYON lassan fog készülni, mert heti egyszer edzésem van és heti kétszer meg angolom lesz májusig és nyelvvizsga a végén. Heti 5-bõl három nap este kilenc fele vagy késõbb érek majd haza.
Magyak kézikönyv készül, de lassan. Az FF4-é úgy ahogy használható hozzá, de a HARM használat az megváltozott és egyes dolgok bugosak vagy kicsit mások. Az alapokat megadja.
Raktar2-ben Terrain könyvtárban van HiTiles <#nyes>#nyes>
És akkor két kérdés: Létezik-e hozzá már magyar manual? És honnan lehetne letölteni a riptilest?
Helyesen így néz ki : Sapphire és nem Shappire.
Csak gondoltam szólok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Send PING for port 2934
Error while receive: Peek timed out
Send PING for port 2935
Error while receive: Peek timed out
Ezt nem is figyeltük.
3) CRITICAL - the server must set both vehicle magnifications to 1 - here the screenshot - these settings are the most critical part of the MP flight.
4) it is recommented - but not necessary - that the server enters the 3d pit first. (mondjuk nálam ez alap)
Elsõ post!

A java rutint ki kell engedni a tûzfalon, de úgyis kiabálni fog.
Csak le szeretném tesztelni hogy jo-e.
A pingelést hogyan kell csinálni?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kifejezetten a Falcon kommunikációjához van készítve.
megy x64 winnel is...
állítólag
Ma is tanultam valami újat. 😊
Persze valószínüleg az, hogy hibákkal nem találkozok az nem azt jelenti, hogy nálam nem fordulnak elõ, csak még tapasztalatlan vagyok, s ha valami nem stimmel, azt betudom ennek. 😊)
Pl. beszéltek itt MFD bugokról, én meg nem tudom, hogy ha én az egyik funkcióból nem tudok visszakapcsolni egy másikba, akkor én vagyok a béna, vagy az csak szimpla bug. 😊
Az, meg hogy a CTD mit jelent, fogalmam sincs. 😄
A lényeg, hogy eddig nagyon tetszik az FF5, bugostul, mindenenstül. 😊
Igazából csak a mavericknél szokott.
Nekem a 4.7 nagyon bejön, stabil multiban is. Reppentünk egyet a klipezés után még 3-an, frankó volt a kampány. Semmi döcögés, semmi CTD.
Persze az FF5 szebb. Én is a patchet várom.
de én addig fel se rakom a gépre, amíg nem jön ki a peccs..
ez meg az én tapasztalatom
(fáj a szívem meg minden, de a fene szenved vele hogy akárhova nézek a játékban, találkozok egy "útbontás folyamatban" jellegû manifesztációval)
ez a Chaff/Flare dolog nekem minden 3ik próbálkozásnál szahara.. meg példul a wingman is azt csinálja ami tetszik neki, csomó gép utánégetõvel taxizik aztán fennakad a földi kiszolgáló kocsikban, meg a szántófölrõl próbál felszállni..
szóval biztos kijavítják a hozzáértõk ezeket is egyszer
nemvok türelmetlen elvégre most adták ki szóval, kell még nekik idõ..
2ds kabinban is vannak MFD bugok, rack bugok.. (ezeket ahogy fórumon olvasom már javítgatják!)
szóval addig marad az örömrepkedés
-kabinok.. (még az aeyes sem volt tökéj)
-szinezõdõ képszéli csíkok, plussz a kék szegély
-wingman kommunikációs hibák (parancsmegtagadás😊
-csak korea hadszintér
-több ki/be lépkedés után belassuló 2ds kabin kép majd totál szétesés
-AF kampány kezelés hiánya/Balkán
FF4, FF5kiegészítéssel
-szép 2D kabin (MFD jól látható használható)
-stabilan fut (ugyan volt egyctd UI-nál bár ez OF 4.7ben hatványozottabb)
-az új TOD.LST-nek valmint az új kabinoknak hála mivel világosabb a háttér szinte minden napszakban, ezáltal nem zavaró a kék szegély vagy egyenesen észrevehetetlen
-az AF,AA-t nem szabad progin belül engedélyezni (amit alapból megtesz a progi) ugyanis ez okozza a 2D-s kabin elszállását lelassulását (ez lehet gépfüggõ)
-az AF hiányosságait kárpótolja a gép szép fényes felületû textúrái, és egyéb effektek (OF 4.7bõl ez hiányzik... nemistom miért tartottam szebbnek valaha is😊
azonban Balázs AF-rõl tett megjegyzését én annyiban modosítanám hogy a Rádió, wingman viselkedés, stabil mûködés, sztem soha nem lesz része az úgynevezett 3rd party jellegû heggesztményeknek. A fícsõr lista állandó bõvitgetése soha nem hagy idõt a NORMÁLIS bugtalanításra, és a lényeges dolgok fejlesztésére.
az viszont tény hogy ha az FF5 elér egy olyan szintet stabilitás, és játszhatóság terén, akkor minden más megy a kuksiba😊
VO101Papi holnap meglesem nekem mintha nem csinalta volna...RAF Olasz vagy a Luftwaffeval repulsz?Mert nem mindegy ugy tudom 3gep 3felekent van a db-ban de javits ki Molni ha nem...<#miaz>#miaz>
Nekem eddig egy gondom volt az FF5-el, de az viszont mindig. Kampányban a Tornado GR4 küldi alatt rendszeresen kifagy. Más tipusnál nem volt ilyen gond, igaz nem is probáltam még mindet. Csak a Hitiles-t raktam fel.
Van rá esetleg valami ötlet, nagyon kéne az a Tornádo<#falbav>#falbav>
De mondom, amikor volt AI ellen dogban, akkor ment.
A gyakorlásoknál van ahol jó, van ahol nem szór.
Biztos nem csinálom rosszul, van már pár év Falconos múltam nekem is.
Mindenesetre érdekes bug. Sokonknál jelentkezett.