52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30220 Ki tudja mi lesz?
Az Unió intézménye recseg - ropog.
Az írek, brittek mást akarnak, elkezdődött a széthúzás.
-
#30219 Az ilyennek jó mert össze tudja lopni ami kell neki... -
Wampa #30218 Nyugi Viper:)Hallgass művészetet -
#30217 "de gondolom te erről sem hallottál" :) nem értem a megfogalmazást..
egyébként hallottam, láttam is
láttam olyat is amikor pár rendőr egy tök ártalmatlan manust kezdett úgy regulázni, hogy valójában okuk nem volt rá...
tehát lehet dobálózni mindkét oldalról, de ahogy mondottam engem nem ez érdekel, hanem a mindkét oldalon megfogalmazodó ellentmondások
vagy példul amikor egy békés tüntetésen elindul a trimbolás akkor mit kéne tennie a rendőrségnek?
vagy úgy alapvetően mi az amit szeretne ez az oldal?
(nem is hiszed, de sok mindenben TÉNYLEG egyetértek velük ,de nem mindenben)
hamarosan itt lesznek a választások, és lesz ami lesz...
demokratikus választással parlamentbe jut a fidesz, jobbik, meg kis százalékban az mszp
az hogy utána mi lesz:) azt hagyjuk, csak legalább addig bírnák ki cirkusz nélkül
csak amikor látom ezeket a hithű magyarokat, meg a tenni akarókat, meg amit mondanak hogy rendőrök is a mostani rendszer bérencei.. szabadságharcot akarnak kirobbantani? és utána mi lesz?
az unió mit szólna ehhez?
gyakorlatilag egy közigazgatásigal, és védelmi szempontból legyengült országot akarnak ezüst tálcán átnyújtani a kedves szomszédainknak hogy majd játszák itt a békefenntartókat.
tehát kábé ilyesmire gondol valmelyik is miközben buzdítja a népet?
számomra ezek azok a dolgok amit nem értem, miért nem lát be senki
vagy a másik.. nagy többséggel nyernek az igaz magyarok, és a tőkések mit fognak majd erre lépni?
és mondom mégx1 ezek kérdések
-
#30216 Büdös gyökér. Azt hiszi az övé a világ, mert egy kicsit jobb autóban ül. -
#30215 No és nagyon érdekes, de az ilyesmi is az utőbbi 7 év terméke. Azelőtt nem volt ilyen rendőri brutalitás sem. Köszönjük Kúrcsány bagázs. -
#30214 Demokratikus állam demokratikus rendőrsége körülvesz 4 ülősztrájkoló gárdistát, kb. 10-en fújják rájuk sugárban a paprika sprayt egy méterről, ami erőssebb a könnygáznál. Ugye jogos a spray, hiszen egy helyben ülnek.
Ez nem egyéb mint rendőri indokolatlan brutalitás, amit azóta az ombudsman is megerősített, de gondolom te erről sem hallottál.
-
#30213 OFF
Miért is utálok ebben az országban élni?
ON -
#30212 A #30-tól jópofa. -
JohnTerry #30211 Óóóhh, de marha vagyok,hát tényleg az autorudder volt itt a ludas úgy emlékeztem nálam mindig ki van pipálva, de nem volt. Így azért már teljesen más! -
#30210 egyébként fs2004 fórumban cptStab biztos tud rá valmit nyögni, ő szokott ilyen jellegű grüspantenyészetekkel röpködni -
#30209 autorudder volt az egyik ötletem..
a másik meg ugyancsak a realism menüben van 5db csúszka
ebből a belső 3mal tudsz visszább venni még a "realityiből"
habár az propcsis gépekre vonatkozik javarészt.. egy próbát megér -
JohnTerry #30208 Sztratoszférában kb. 1,6-2 M számoknál még óvatos manővereknél is elkezd oldalirányban imbolyogni a gép (a golyó ide-oda csúszkál), gyorsításnál és emelkedésnél ez erősödik. Ez még nem lenne baj, mert a valóságban is így volt, csak ott ha a krapek valahogy rögzítette, az egyből megoldotta a problémát.
sztem ezt kifelejtették a fejlesztőők -
#30207 demokratikus államban élünk (elvileg)
van egy tüntetés ami vagy bejelentett vagy nem, aztán kitalálják hogy akkor 5perc múlva legyen vége.
rendőrség megkér mindenkit hogy menjen haza
mégx1 megkér hogy ne gyülekezzél mert már 2perce törvénytelen dolgot csinálsz
mégx1 megkér
javarésze aki csakazéris szabadság alapon marad (annak ellenére hogy a rendőrség szólt)
rendőrség megy, (pár bunkó rendőr kiéli magát mert vagy bunkó, vagy mert a töke tele van hogy szabadnapján rángatták be)
többit már tudjuk..
ha meg ezek a békés tüntetők el akarják foglalni az országot, akkor annyit mondok "hogy perpill még nem szavaztám rájuk" szóval nekem ne papoljanak demokráciáról amikor nekimennek a rendőrnek -
#30206 de miért akarod rögzíteni??? -
#30205 totál meglep amit írtál, és 'jó' értelemben
csak tudod nem értem hogy hogyan várjátok el az embertől hogy lásson különbséget amikor mind ugyanazt a zászlót lengeti?
és ebből semmilyen mögöttes gondolatot ne vegyél ki... -
#30204 totál nem szándékom flémelni.. megsértődni? pont ez az hogy nem.. nyugodtan lekomcsizhattok, meg hogy hülyeséget beszélek, mert különösebben nem érdekel:) (ez nálam csak amolyan.. hecc-hacc)
ami a lényeg! szeretném megérteni hogy aki ebben a szent felemelkedésben hisz meg egy eljövendő polgárháborúban, az tényleg komolyan is gondolja e ezt?
Scott bedobott egy kérdést.. témát, én meg kérdéseket tettem fel
meg írtam egy verzsönt arról ahogy én látom (kicsit kiszínezve:)
-
JohnTerry #30203 Nem, sajnos itt más a baj.....A fülkében kéne lenni olyan kapcsolónak vagy valaminek, de a játékba úgy tűnik ilyet nem szereltek be -
#30202 Nekem is van olyan ismerősöm 2 diplomával ott volt 23dikán,meg még jó pár helyen.Ő is csőcselék?(Van Árpádsávos zászlója neki is..) -
#30201 Hagyjad már, csak a totális szélsőségeket képes észrevenni, hisz pont ezt akarja a média is. A Jobboldal csak rombol és randalíroz, ezt kell elhitetni az emberekkel. Az a baj, hogy egyre többen már nem hisznek a hazugsággyárnak. Vagy inkább az a jó, hogy átlátnak a rohadék médián.
Tele van a jobb oldal idióta magyar érzelmű diplomásokkal, antropológusokkal, meg történészekkel és jogászokkal, meg a hazáért tényleg tenni akarókkal. Mind hülye, szadista gyilkos, akik liberális vért akarnak inni. Könnygázt és börtönt nekik, az ország maradékát meg adjuk el, hogy olyan szép villák épüljenek, mit a pénzügyminiszteré!
Egyébként meg már kezdem is unni ezt a témát itt.
-
#30200 sztem egy valaki aki haszonszerzés, vagy hírnév szerzé céljából meglovagolja a hangulatot. de ténlyeg nagyon off, miért nem telepítünk egy phpbb2 vagy 3 fórumot valahová ahol lehet erről beszélni mert itt nem lehet.
-
#30199 Tényleg nem baszogatni akarlak, de nem unod még? Lehet bármennyit flémelni minden oldalról. Mondhatnám hogy vajon miért törtek ki a zavargások.. Volt valami Feri aki megmondta a tutit. De eddig szépen elvoltunk, és ha folytatjuk akkor az lesz a vége hogy megsértődsz. -
#30198 mégvalmi.. biztos emlékeztk rá amikor a becsületes szabadságharcosok annó megrohamozták a Tv székházat, és olyan igazságosak voltak hogy az irodákban tartott irodai felszereléseket kimenekített az érkező elnyomó komcsi bérenc rendőrök elöl.. nehogy munka közben sutyiban lopjanak
te azt az igyekezetet ahogy védték a köz vagyont
rájuk van szükség, komolyan (könnybe lábadt a szemem amikor láttam) -
#30197 rögzíteni?? valami könnyűfával peckeld ki:)
config -> realism -> autorudder : on
talán valmi ilyesmire gondolsz -
#30196 úgy végig nézegettem a yúútubon az ehhez kapcsolódó anyagokat...
szóval egyikben azt magyarázza hogy zsidó cigány neki barát, aztán két lépéssel arébb meg harcolni kell velük. szóóóóval nem vágom hogy hány szélső jobboldal van már
azzal egyetértek hogy a bankok, hipermarketek, meg azunió gátolja hogy legyen itt mezőgazdaság, könnyűipar, amitől úgy helyre tudnánk rázódni.
most úgy őszintén.. mi a céljuk??????? tehát ha ezeket kivesszük az egyenletből aki mi marad? ha az utált héberek elmennek és viszik a tőkéjüket, meg megszabadalunk a nyugati elnyomóktól? meg ferikééktől, meg a komcsiktól
mi fog maradni? szuper übermagyarok jurtában árpádsávos zászlóval a porta előtt?
nem viccelődöm, távol álljon tőlem csak tényleg választ várok ezekre a kérdésekre, ha valakinek van kedve válaszolni
(nem flémelek, csak szeretnék tisztán látni)
-
JohnTerry #30195 Hali!
Aki esetleg szokott repkedni a Captain Sim-féle Mig-21UM-mel,mondja már meg nekem, hogyan lehet rögzíteni a pedálokat?? -
#30194 #30191
-
#30193 olyan nehéz okosan rejagálni hidd el:) Ha most belinkelek neked egy vidijót amin mondjuk valmi orosz ürge magyaráz egy vörös zászló előtt, na kábé nekem ugyanez a belső tudat alatti reakcióm az árpádsávval kapcsolatban.
amióta az eszemet tudom számomra a mádzsár zászló piros-fehér-ződ színű, az árpádsávról annó meg jurták jutottak eszembe ami elé ezek ki voltak tűzve (egyszerű kép naa, ezvan:). Azóta hogy ez a dolog fel van kapva, azóta meg fekete ruhás, csuklyás, torka szakadtából üvöltöző randalírozó tömeg jutt eszembe, akinek a nagy űgy védelme közepette kurva sok dolog összetört pestn meg megrongálódott. (mellesleg ezeknek a javítása meg az adófizetők pénzéből ment, szóval köszi az igyekezetet)
-
#30192 annyira öreg azért nemvok:) a humoristák akikre utaltál, nem mondottam semmi rosszat sztem.. csak annyit hogy a "régiek" picit disztingválva kultúráltabban is tudtak nevettetni. SZTEM
tehát fel kéne ébredni, okés játszuk azt hogy mindenki felébredt és tisztában van a mai helyzettel. hogyan tovább?
sztem az van hogy újra megválasztunk egy új ideológiát aztán kábé ennyi
-
#30191 Te Polli, bár úgy érzem, hogy te már kinőttél ebből a korszakból meg az előadó se tetszik de ezt hallgasd meg..(Többieknek is ajánlom)
http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s -
#30190 nem szoktam nézni őket.. vannak dolgok amik jól kiemelnek, vannak amiket a régiek picit kultúráltabban adtak elő.
változik a világ:) -
Wampa #30189 Hadházi:D -
Wampa #30188 Nem ő volt a Mónika show paródiában?Bejött a csákó texasi kalapban,beszólt hogy:Hi Jerry!és elkezdte ütni a döbbent vendégeket:)
Maónika(talán Nacsa)meg szólt ,hogy a Maónika sóban nincs ilyen,asszongya a pali:Whatta fuck?This is not the Jerry Springer show?Fuck ya bitch! És kiment a másik oldalon.Két hétig röhögtem rajta.
De egyábbként az igaziak pontosan Maónika meg Józsi barát vendégei.
"Fogas"kérdéseket mutatnak,van mélysége a műsornak na meg humor. -
#30187 Hadházi a tuti,látszik rajta, hogy Józsa(s)i csak debreceni ember lehet ilyen paraszt:D -
#30186 Lehet végre utána nézett pár értéknrk :) -
#30185 Hustler.
I get very frustrated with you sometimes, but I promise to give you an unlocked data base and all the help you need so that you can make a campaign in the future.
Na, ez már valami. :) -
#30184 Éppen most is őket hallgatom. KAP az ISTEN! -
#30183 A köv releaseben. -
#30182 Hát ha csak a humort nézzük,a mostani Showder Klubbos srácok szerintem nagyon ottvannak^^ -
#30181 Balázs majd törli az Offodat :-)))))