Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ez az AF-es Janhas skin nagyon feldobja a látványt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Nosztalgiáztam....AF

Molnibalage
Ezzel lehetségesnek tûnik gyorsabb tájgenerálást csinálni, ha jól értem. Összepasszintja a textúrákat. Pontosan én sem értem, de a kép alapján mûködik. Majd megkérdezem, hogy pontosan mi.

Fura, hogy rajtam kívûl nem nagyon látok egy magyart sem sem az FW-n sem az FF fórumon. A PMC az tényleg inkább devek mozgásterülete. Nem is a Falcon a fõ profilja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Mi ez Balázs???

Molnibalage

Molnibalage
Ott van a screeneken, hogy milyen nézet. Lékedj végig mindenhol a 2D-ben. Nem 3D-s kabinban van az tuti.

LeonSilver
Hol?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mit értesz gyári alatt? Ez az új FF5.0-höz adott F-15C kabin. Aragorn csinálta emlékeim szerint.

arrow19
Ez nem a gyári cockpit?
Molnibalage
Nem ezeken a nézeteken látszik.

Itt láthatod.

Beate fórumon más képe is rajta van és más háttérel. Tehát nem PS trükk.

LeonSilver
Elvileg.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Semmi baj. Fel fogom rakni, már úgyis tervezem egy ideje, csak kéne egy kis plusz idõ :-). Megvan gyáriban ez is <#eljen>
Majd értekezünk.
Molnibalage
Az F-15C 2D kabint csekkoljátok le. Elvileg van visszapillantó! Én nem tudom, mert felraktam az Aeyes 2D pitet.

Willenbrock
Ezt priviben akartam küldeni véletlen így sikerült sorry.

Willenbrock
Helló Viper!Igen a Mig Alley megy XP alatt is-nekem SP3 van és rendesen fut rajta.A setup fájlról kell telepíteni aztán az exe kompatibilitását át kell állítani Win-98-Millenniumra.Ezután rendesen fut nálam.Csak az a nagy gondom hogy valamiért nem reagál a joystickra,pedig a beállítások közt észleli.Nem jövök rá miért van ez.Nem tudsz ebben segíteni?

arrow19
Jolvan ha ma mar keso holnap nyugodtan szolj ram megis csinalom szivesen segitek...<#wink>
Molnibalage
Ma már késõ van és nem is kell. Épp most kezdtem az új NAV videó küldetését összerakni. Felvétel csak holnap lesz. A gond az, hogy az FF4 bugossága hátráltat ezt-azt. A Mavrick hibája nem tûnt fel senkinek? Néha mellémegy a célpontnak.

arrow19
Balazs gyere fel msnre es segitek...<#wave>
Csak éreztetni akarták, hogy figyelik, és húzza meg magát! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Na most meg megint van logó :-) Lehet véletlen mellélõttek.
Molnibalage
Nem tudom, hogy mire kaptam. Nem anyáztam senkire és nem is személyeskedtem. <#fejvakaras>

L Viper
Hát te már megint tiszta sárga háromszög lettél? Az elõbb még láttam a logódat. Még ki*aszatod magad a végén.
L Viper
Pár éve sokat játszottam vele.
XP alatt megy? Jöhetnek a trükkök privátban.
Láttam, a Frugalson, hogy van aktivitás még a témában.
Willenbrock
Mig Alley-vel játszanak még valahol multiplayerben,nem tud valaki errõl mondani valamit?

Molnibalage
Kéne egy kis PS segítség. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a kép széle olyan legyen, mitha a kép belsõ része egy kiemelkedõ részen lenne és a szélei lekerkítettek?

Köszönöm a segítséget,majd próbálkozok!
LeonSilver
Hogy mit??Tolatni?Pedig feltett szándékom volt.

Molnibalage
De csak szimpla kerékfékhatás van semmi más. Tolóerõtól független. Természetesen tolatni sem tudsz vele.

LeonSilver
Én is kipróbáltam és valóban megfogja a gépet.

DANIELE
Én, kipróbáltam a sugár féket, megfogja, a gépet tehát mûködik, csak az után égetést nem blokkolja a Tornádón.

Molnibalage
Holnap serezés lesz folyamatban este. A NAV videót szolóban is meg tudom csinálni, de a légiharchoz jó lenne human player segítség is.

Gundark 1 1
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy emlékszem mintha Balázs azt mondta volna hogy az ég egy adta világon kivül semmi jelentõsége nincs, mert nincs lemodellezve a forditó hatása. De kivülrõl szép 😊
LeonSilver
Basszus mit kínlódtam mire rájöttem, hogy a Tornádón a tolóerõ fordító a "K" 2* lenyomásakor mûködik.

Gundark 1 1
Magam is Vipera szintjén vagyok. Holnap talán lehet, de nem biztos, mert a szervereket takaritjuk, és nem tudom mikor végzünk. Remélem 7re már igen, de sokszor remélek dolgokat 😊
L Viper
A 171. "nemtomhányas" még jól kezeli, próbáltam. Az volt az utolsó emlékeim szerint.
L Viper
Mikor kéne? Mostanában a munkahelyen többet vagyok, mint itthon.
<#szomoru1>
JoeDestroy
NVidia gondok. Ez mind az AF OF és FF verziókat érintõ gond. (sötét UI, érdekes mintákkal kirakott tacref, vagy fegyverzés)
A 169.21-nél újabb driverek nem kezelik jól az AA beállításokat. Ha szép az AA és az UI sem lesz fekete, akkor nem jó a tacref és a fegyverzés képernyõ.
Jó hír,hogy a GF8800 és régebbi kártyákhoz jó a 169.21 driver és az NVidia archív drivereibõl letölthetõ. A Viper által is használt omega driver a 169.21.-re épül.
Rossz hír hogy az újabb kártyákhoz nem jó, és így vagy fûrészfog van, vagy nincs fegyverzés (AA enchanced mód hatástalan, Override módban hibás)..... EDDIG!
A 169.21 driverébe sikeresen beletettem az új kártyákat. pl az enyém GF9800GTX+ 1G. Ami így elveszett, az a kontroll panel sajnos (tovább kellene finomítani a telepítõt és a régi elõjönne), de nem szükséges mert van másik 😊 . (tartok tõle ehhez már jó driver nem lesz.) Ez viszont jól mûködik. (kipróbálva: IL-2, FSX, FS2004, Test Drive Unlimited, AF, OF, FF5)
Beállítások (Progi nHancer 2.4.5):

Íme az eredmény.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Hamarosan szükségem lenne oktatóvideóhoz segítségre. Egy ember is elég. Gundark? Veled nagyon megy a repülés. Vipera?

Molnibalage
Nem tudom. Éppen ezt akarom megkérdezni.

L Viper
Hmmm. FF5-ben lehet használni a régi "veres" UI-t? Hogyan kell?
Molnibalage
Azokon a gépeken amin van HTS pod ott a régi fajta HARM képernyõ is elérhetõ. Hozd elõ a MFD oldalválasztó menüt (nyomd le azon MFD oldal gombját ami aktív, lásd FF4 kézikönyv) és ott keresd a HAD oldalt. A skálázása nem megy F11-F12-vel és az indítási zóna kijeléze is bugos, de a befogás a régi úton megy. Lehet filterezni is az egyet radar típusokat.

Az új módszer az, hogy "pörgeted" az MFD oldalt és a WPN képernyõs a HAS oldalt választod (Harm As Sensor). Itt is kurozrral mozogsz és fogsz be célokat, csak a kijelzés más. Távolság infót nem nagyon ad. Inkább csak szögelyzetbelit, de ennek kijelzése kicsit érdekes (vagy inkább rossz szerintem, erre majd rákérdezek). A befogás úgyanúgy történik. Rá a symbolra és mehet a csomag.

Molnibalage
Fura. Az általános tapasztalat pont fordított. Az FF5.0 UI szépnek szép, de istabil. Én inkább használnám a régi, de legalább stabil UI-t.

zsoltfireman
Ez a hiba,magyarul sem beszélek nemhogy angolul<#vigyor>.Azért annyit össze tudtam rakni belõle,hogy legalább már egy SA-2-est ki tudtam lõni.
kössz a tippet.
L Viper
Nézd meg a játék mappáján belül a _the_MANUAL\FreeFalcon 4.0 Manual.pdf -ben a 209. oldalon. Bár ez még angolul van természetesen.
Tiszteletem!Minden rendben,baj egyedül a fél 3-as keléssel van.Többször akartam már multizni veletek,de rendszerint idõ elött bealszok és csak másnap nézem a képeket hogy már megint mibõl maradtam ki.De azért többnyire "csendestársként" itt lapulok a háttérben...
L Viper
Szevasz! De rég láttalak, már kerestelek Skype-on többször. Azthittem valami baj van.
Dicsértessék!Urak,köllene egy kis segítség.Valaki elmagyarázná hogy hogy a p.csába kell a Harm-ot használni,mert ehhez nagyon sötét vagyok.
Egyébként én azért nem szerettem az RV-t,mert 10 alkalomból 7szer lefagyott vagy hibát észlelt stb,ezzel ellentétben még az FF5-el még ilyen gondom nem volt úgyhogy már ezért megérte.<#eljen>
Király-király-király, én béna faxsz, évekig játszottam 4:3 ban, nem mertem rákérdezni van e ilyen lehetõség nehogy hülyének nézzenek mit elégetlenkedek itt<#taps><#taps>

LeonSilver
Hát lehet, hogy már semmit.Igazából ez még régrõl maradt.
Az object és a terrain detailt lehet feljebb húzni vele.