52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30260 na ez a mirázs már egészen tetszetős..
a7es is érdekes lesz kampányban, főleg kifutó rácsapásokkor:) az fekszik ennek a típusnak -
#30259 Új képek. -
#30258 Ez aránylag lightos kép, ennél jóval sűrűbben is vannak.
Sokkal több vállról indító legényt is tapasztaltam már.
OF után durva volt :-) -
#30257 Még le sem szedtem...
Ez a doksi sem ma készült... -
JohnTerry #30256 Nah, igen! Ez már valami!
Bár ahogy végignézegettem egy-két adat még mindig nem valós az MF-re vonatkozólag pl.: legnagyobb M-szám 4 rakétával, póttartályok, (a tüzelőanyag sűrűségét 0,80 g/cm3-nak vette, ez nem biztos, hogy minden esetben így volt), radar nem volt a gépben??, Viszont a diagrammok sztem teljesen valósak. Amiket küldtem tudtad valamire használni? Nemsokára jönnek a folytatások! -
Na ezért fogom én megpiszkálni majd az adatbázist. Ezt vicc. Ha ilyen légvédelem létezne, soha senki nem gyártana egy repcsit sem... -
Wampa #30254 -
#30253 Vége van máán a kongresszusnak, ti meg itten kuncogtok csak -
#30252 Az észérvek Nagaszakija. -
#30251 Egy kis FM modellezés by TOPOLO. -
Wampa #30250 Mi lett volna ha belefolysz? -
#30249 Pedig már kezdtem élvezni ezt a pár napos kis íráshalmot.... :)
-
#30248 Utolsó figyelmeztetés. Privátban mehet tovább, ha akarod. -
#30247 Ha tudják hogy nem látják őket így szívesen, miért nem változtatnak? Az a baj hogy ti amit írok amolyan vörös ordítozásnak véltek, pedig csak próbálom megérteni hogy számotokra miért ez a helyes út.
Ahogyan mondottam.. az eddigi zavargásokon sok gárdás mellett sok olyan alak is feltünt akik nem kifejezetten a "cél" érdekében voltak ott.
Összemossa velük az ember az ilyeneket, ezáltal az egész gyülekezetről véleményt mondanak.
jelen pillanatban ha két ellentétes beállítottságú emberke megnézi ahogy a gárda masíroz a tereken, az unimformisukban, zászlóikkal, az egyik örül, és büszke, a másik meg szó szerint szörnyülködik és elfordul.
tehát erre lehet majd építeni egy "új" országot? vagy kit izgat az a másik oldal? így megint nem fogunk egy irányba menni és megy továbbra is a széthúzás
hamarosan itt lesznek a választások, és nyernek a jobbosok.. (speciell örülök neki, mert így legalább kiderül hogy végre milyen is lesz az amit most ők álmodnak)
-
#30246 hogy őszinte leszek az előző vidijó amit ilyen témában betettem az csak az induló zene miatt volt:) nekem speciell tetszik... (minden mástól elvonatkoztatva) sztem az ha mást nem is az oroszok tudtak ilyen téren
mondtam már hogy nyugisan komcsizz, nem zavar mert nem venném magamra egy percig sem. Hajrá kondor légió.. legyen (bocsánat hogy másként értelmeztem a mondanivalód)
-
#30245 OFF
Melyik fele? Honnan veszed ezt? Van statisztikai adatod? Az ismerőseim és rokonaim felének semmiféle érzése nem volt velük szemben, a másik fele bohócnak és paprikajancsinak tekintette őket, mert jogilag semmit sem tehetnek senki ellen, csak parádézhatnak. Félni meg végképp nem félt tőlük senki. Egyszerű szájkaratés banda. Parlagfüvet irthatnak, homozsákot pakolhatnak (ezek hasznos dologok!), de mire van jogosultságuk? Semmire. Egyszerű polgárok. Persze, ha nem csinálnak semmit, akkor is vegzálni kell őket vagy, ha csak mást védenek vagy magukat, akkor megint őket vegzálják. Emlékeim szeritn az Alkotmányban benne van, hogy minden magyar állampolgár védelme az állam kötelessége. Ha az állam nem képes megvédeni, akkor ez a job az állampolgárt illeti meg és meglepő módon elég tág keretet is szab neki. Szomorú, hogy a jogalkalmazás nem követi ezt.
Ha a gárda vonul akkor félni kell, de ha cigók vonulnak és keménykednek, akkor a hatalom kussol. Anyád.
Szóval ezt a témát most kellene abbagyni, de sürgősen. Tekintsétek ezt záróposztnak, eddig nem akartam belefolyni. Egy ideig még lehet, hogy tűröm, de aztán pedig indul a fűnyíró. Nagyon nem szeretném ezt. Nagyon örülök, hogy eddig csak elrontott posztokat és egy spammert kellett törölnöm.
ON
Más. Derstef fixált hadjáratát ma kezdem tesztelni. Az OOB-t volt időm megnézni. A SAM pozíciók még mindig rosszak sajnos, de a századok egész jól vannak kipakolva. Viszont igen sok van. Veteran szinten 1100 gép körül van a vörös oldalon. Az FPs miatt kicsit aggódom... -
#30244 Hogy van ez Luxi? Te belinkelheted a Lenin képet, és morogsz ha komcsizunk, én megjegyzem hogy hajrá Condor Légió, erre felháborodsz és nácizol. Tetszik ez a kettős mérce :) Azt meg felejtsd el hogy van jó meg rossz oldal. Akármelyik rendszer jut dikatórikus hatalomhoz elnyomja a nála gyengébbet. Mindegy kit nézel. A kondor légió mint katonai alakulat semmivel sem volt jobb vagy rosszabb mint a vörösök a Ratáikkal. Bocsánat Mosca-ikkal :) -
#30243 Nem is oly rég a sógorom is ilyen fosban állított be.Kérdem tőle, hogy tudod e ki volt ez a fasztarisznya, hogy a pólódon viseled a képmását.Hát egy fasza forradalmár, mondja ő.Én kínomba kétszer mentem fel a tizedikre és háromszor ugrottam le.És nem lehetett neki megmagyarázni a frankót.Annyit sikerült elérnem, hogy ha hozzánk jön akkor mást vesz fel. -
#30242 Nem baj, hogy elmondod a véleményed, de már 100x megtetted és itt mindenki ismeri amúgy is. -
Wampa #30241 "Akkor holnaptól horogkeresztes zászlóval a Panzerliedet énekelve mehetek a Nagykörúton?+
Ott ne menj ,de Marseilleben a Vieux porton senkit nem fog zavarni:)
Ismerős?:P -
#30240 tudjuk:) sorry -
#30239 bocsi én nem agitállak.. vagy baj ha olyan véleményt mondok ami egy jobboldalinak nem tetsző? -
#30238 ha már tugyjuk és elfogajuk hogy mind rossz volt... mind!
akkor miért kell velük példálózni újra követni őket, mondván ezzel idegesítsük az ellenfelet
lehet hogy a gárdával se lett volna senkinek semmi baja, ha nem úgy jellenek meg az utcákon mint valmi retró nyilaskeresztes félkatonai szervezet. ha nem lett volna köztük olyan aki az uniformisukban, vagy ahhoz hasonlóban nem cigányozik meg zsidózik.
pont erről beszélek hogy nem a komcsik mossák össze őket a szélsőségesebbekkel, hanem igen is néhányuk együtt is mutatkozik velük.
Aztán meg megy a durci meg az értetlenkedés hogy fele ország miért óckoduk tőlük.
Egyik hülye ideológiából csapódunk a másik végletbe
Ezt az országot nem valmi láthatatlan nagytestér külső erő hátráltatja, meg nem is ferikéék, vagy a zsidók vagy mittomén mik..
tökéletesen elég ide ez a fogyatkozó lakosság
világon nincs még ilyen nemzet amelyik ennyire a maga ellensége, civakodni, példálózni, 6féle történelem könyvet írni az megy
aki meg tehetséges okos, arra meg odakint felfigyelnek, és ő rájuk lehetünk büszkék, kábé ezt jelenti magyarnak lenni a világban
-
#30237 OFF
Ja. Én konkértan felpofoznék minden magyart aki che pólóban virítva jön szembe. Szerintem azt sem tudja, hogy ki volt az a tetű, csak olyan vagányságnak tartja. A CCCP poló meg tényleg a bicskanyitogatás kategória.
Akkor holnaptól horogkeresztes zászlóval a Panzerliedet énekelve mehetek a Nagykörúton? Nem vagyok a hívűk egyáltalán, de ez zavara egyeseket. Che nem zavar...
ON -
#30236 Van:D -
#30235 Mi példálózunk?
Két napja bosszantod az itteni nem igazán baloldali beállítottságú társaságot az eszméiddel. Fogd már fel, hogy akkor sem szeretjük a nézeteidet. Ha agyon ütsz sem fogok veled egyetérteni. Mikor esik már le a tantusz? -
#30234 Van ilyen póló? -
#30233 "Mert az jó amit a kivérzett német néppel tettek? Drezda?
Ja az más, az nem népirtás, csak több halott volt mint az atombobák után."
Drezda... erre milyen ellenpéldát lehetne mondani? volna ötlet
de én nem megyek bele ebbe a tipikus dögöljön a szomszéd lova is jellegű utcába.. nem akarom én védeni az amcsikat, meg az oroszokat se csináltak azok is elég rosszat.
Ebből kiindulva akkor bármi rosszat mondok az überments-re akkor rögtön kerestek valmi ellenpéldát? nem ez a lényeg sztem
annyira szeretnek példálózni Hirosimával, meg Nagaszakival.. hogy mocsok amcsik ledobták a bombát a civilekre... kérdezem én hogy mi lett volna ha nem teszik?
fanatikus népet szó szerint emberről emberre ki kellett volna irtaniuk csak hogy megadják magukat a japánok. bizonyított tény hogy sokkal többen halnak meg természetesebb háborús körélmények között mint ahogy történt.
amellett persze csomó más célt is szolgált az a bomba
röhej az hogy eddig a jobbos értelmiségiek a nagy átkosban totál nyugat ot majmolták, mert az jobb mint a szutyok vörös kordon mögött :) most meg gyakorlatilag utáltok mindent.. (amcsit,angolt, oroszt, meg ami a környéken van)
na jóó a franciákat én is utálom (remélem most jobb:)
hihetetlen hogy alkottatok egy teljes új történelmi felfogást amiben már nem is olyan "vészes" egy két momentum, mivel utána a másik oldal is művelt kábéé azonos rosszat
közben meg én vagyok az akinek teletömték a fejét hülyeséggel..
én totál nem tartozok egyik oldalhoz sem amit ti ismertek, utáltok, vagy húztok hozzá. Rajongok a nyugat német König-ért, régi német motorokért, a Rolls-Royce Merlin-ért, Mustangért, F-16ért, a japán Toyotáért, T-34ért, Mig-29ért a marhapöriért, gulyásért, szegedi halászléért (bajaiak örült népség.. tésztával enni:))
szóval akárki mondhat történelmi eseményt elfogadom olyannak amilyen..
azt mondod hogy éljen a Messershmidt BF-109B (kéttollas), az oké mert végülis ilyenek harcoltak a Spanyoloknál, ott próbálták ki őket
Kondor légierő meg úgytom nem kifejezetten a "jók" csapatában játszott..
vagy hogy ki a jó az relatív? végülis Hitler tök jó muksó volt csak az a népirtásos dolog már picit túl volt reagálva a részéről? :)
-
#30232 "Ha egy tömeggyilkos szalonképes, sőt, divatikon lehet, akkor bármelyik az lehet, nem?" -
#30231 -
#30230 Mert az jó amit a kivérzett német néppel tettek? Drezda?
Ja az más, az nem népirtás, csak több halott volt mint az atombobák után.
-
#30229 Nem nem ezt akarom mondani.
A Condor légióról beszéltünk. -
#30228 jééézusom... na asszem igazatok van, nem érdemes érdeklődni.
remélem nincs harag senkivel
"igaz" történelem.. magyarán azt akarod mondani hogy amit Frankóék meg nyémci hadigépezet tett az totál jó úgy ahogy van.
de most komolyan, akkor mit gondoltok az egész 2vh-ról? ott is amerika meg a barbár vörösök voltak a gonoszok? (ezzel nem azt akrom mondani hogy totálisan jó amit műveltek mindvégig) -
#30227 Látom beléd verték az iskolában az "igaz" történelmet, amit a győztesek írtak. -
#30226 mi a bajom? :)
sömmi, végülis ez így teljesen rendben van, flém meg általában abból van hogy nem bólogatok.
nemistom... most komolyan, ez olyan mintha én azt mondtam volna egy Blitzkrieges vidijóra hogy: "Hajrá SS" csapassátok
kb. ennyi -
#30225 Na most ezzel már mi bajod megint?
Újabb flémet készitesz, mert ezen szórakozol?
-
#30224 szép vidió ez tény, de hogy "hajrá Kondor légió" ez így már suta -
#30223 Jó :) Hajrá Kondor légió :) -
#30222 -
#30221 Ezek nagyon jóóók, szeretem :-)