Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
FF4-hez van ODS kampánya? és esetleg link is van? legutolsó friss JÓ verzió érdekelne

Köszi!

Molnibalage
Tettem fel rakétát is többféle verzióban. Semmi hatás. Mûködik ahogy kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
mi ez az LP féle névy szim?? fejsd már ki bõvebben

JoeDestroy
Igyekszem.. 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Vagyis ha nincs rakéta, akkor bármikor szórja, de "csak" gépágyúnál nincs értelme. Én is csak az elsõ beírás után próbáltam ki, mivel a dogot csak gépágyúval szoktam elkövetni.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
Balázs

Akkor biztos jó úgy ahogy van, én tévedtem sorry...

Molnibalage
Mindenhol rakétaindítás nékül csináltam és mindenféle programmal. Beültem azt szórtam. Nem értem.

Azt is mondtam, hogy regeljetek be az FF fórumra. Nekem nincs erõm mindenki bugják beposztolni. Nem véletlenül vannak ott a topikokl. Ti is tehettek valamit a jobb Falconért.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
A C/F csak az elsõ raket indítás után megy DF-ban. Ezt megerõsítem. TE és hadjárat mûködik normálisan.

Buren
OFF

Bocsi megint az offért de ez beteg film lesz! <#nyes>

LINK

Remélem a lantlények is benne lesznek! <#hawaii>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Nem igazán állt össze az elsõ mondat.

Én meg harmadszorra is mondom, hogy nálam megy. F-16A, CG, CJ-t, F-14A/B gépen repültem TE-t, dogot és hadjáratot is. Ki bírtam szórni mindig az összeset. Egyetlen beta teszter sem tapasztalt eddig ilyet. Multi alatt MiG-29A és M2k esetén és F-18-ban is mûködött. Akkor erre most mit mondjak?

polluxware
Erre a Flare/Chaff bugokra visszatérve, ha a többiek is így tapasztalják ezeket a bugokat ahogy te meg javítják azokat...

már vagy 3man mondottuk hogy ez a része SZAR

mind1😊

FF4 feltúnyingolva viszont már játszható alternatívát jelent, még akár OF 4.7el szemben is.. sztem

szép vidijó<#eljen>

Üdv Joe
Na ,ez egy elhivatott pilóta desktopja<#worship>
Bár nem láttam a BS-t....tegnapig nekem is egy F16 os hátterem volt,de ma váltottam egy Grand Seikora,amennyibe kerül,hamarabb lesz egy repülõm😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Megszokott jelenség tudtommal. Hidegháború alatt mindennapos volt az ilyen. Csak lekövetik egymást a szembenálló felek.

Buren
OFF

Huh?

Emberek most mi van Észak-Koreával? Feszítenek vagy komolyan gondolják a készültséget?

Ha errõl van topik akkor valaki belinkelné? Danke.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

JoeDestroy
Harmadik legkényelmesebb változat a többfalconos telepítésre aa Elephant FalconSwitcher. Csak ezt mégkevesebben tudják használni.
Aki ráér megszámolhatja az egymástól független telepítésû Falcon változataimat a mellékelt képen.<#eplus2>

Amit te irsz Balázs,meg amit Leon szinte ugyanaz,csak az egyik esetben a könyvtárat nevezed a reg bejegyzéshez,a másiknál a reg bejegyzést a könyvtárhoz,de amugy a Leonsilveré könnyeb,ott nem kell átirni,csak kattingatni.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Nagyon tetszett a videó Balázs, a zene is jó hozzá <#eljen>
L Viper
"klikk a START menüre, ott alul katt a futtasás-ra, majd oda beírandó, hogy regedit"
Molnibalage

Ez konkrétan mi és hol?

A sokkal egyszerûbb módszer a következõ.

- Felrakod az FF5.0-öt mondjuk egy \Falcon4 könyvtárba.

- Ezek után a könyvtárat átnevezed akármi másra (mondjuk Falcon4_FF5-re)

- A Falcon 4.0-át felrakod megint a Falcon4-re és rá az OF-et. Így az OF fog futni.

- Ha FF5.0-tel akarod tolni akkor Falcon4 átnevez mondjuk Falcon4_OF-re és a Falcon4_FF5 meg vissza Falcon4-re. Egyszerû és érhetõ.

Átnevezés után csak a config editorban válaszd ki mindig az éppen aktuális exe-t. Pofonegyszerû.

L Viper
Jó ez a módszer is, esetleg aki nem tudja annak leírom, hogy klikk a START menüre, ott alul katt a futtasás-ra, majd oda beírandó, hogy regedit és akkor lesz láthatóva amit te írtál.
Régen én is így csináltam :-)
LeonSilver
Még annyit, hogy volt itt akinek leírtam így PM-ben és érdekes módon megértette.Elsõre..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Egyéni szoc.Valamelyik falcon fórumon volt és néhány ezer hszel ezelõtt itt is lelett írva ez a módszer.Én így csináltam és így használom ( volt amikor 3 Falcon volt fent FF,OF,AF ).Érdekes módon mûködik.Egyébként nemtudom ezen mit nemlehet érteni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

énsem😊
Molnibalage
Ennél van sokkal egyszerûbb módszer is. Konkrétan ebbõl én nem értek semmit.

LeonSilver
Feltelepíted az egyiket ( Falcon1 névvel például ).Amikor kész innen -> lemented a reg bejegyzést ( mondjuk Falcon1 névvel ) majd törölöd.Aztán felteszed a másik Falcont ( Falcon2 ) majd megint lemented a reg bejegyzést ( Falcon2 névvel ).

Aztán attól függõen, hogy melyiket akarod használni indítás elõtt duplaklikk a lementett reg bejegyzésre.

Molnibalage
Az úgy nem jó. A registry a gát. Ugyanazt a reget használják.

sztem 1 ik meghajtomra a 4.7 OF-t a másikra FF5-öt😊
arrow19
OF telepítési sorrend elõször Falcon 4 / OF 4.5 OCI / OF 4.7
Molnibalage
OF4.5 install az one click istaller (OCI). Erre megy rá a 4.7-es install. Egyszerre FF4/5.0 és OF csak trükkösen lehet fent. Majd L_Viper telepítésiügyi érsek segít.

arrow19
Flyboys FreeFalcon5ben bennevan minden ami neked kell!
Falcon 4.0 1998 alapjáték
AF - Falcon Allied Force 2005 alapjátékból táplálkozó kiegészítõ szerûség
(Microprose közben becsõdölt jogokat a Graphsim Entertainment vette meg és a Lead Pursuit LLC fejlesztette tovább.
FF4 - FreeFalcon4/RedViper ingyenes változat (Kell hozzá az alap Falcon 4.0)
OF4.7 - OpenFalcon 4.7 ingyenes változat (Kell hozzá az alap Falcon 4.0)
FF5 FreeFalcon5 ingyenes változat (Bennevan minden,telepítõs)
Remélem segítettem a tájékozódásban.<#vigyor0>

ja és OF 4.7-et rögtön feltehetem vagy kell a többi OF?
Molnibalage
Most FF5.0 multiban, de szólóban mindenki azzal ami neki tetszik. Idõ hiányában és most csak FF5.0. Az OF4.7 még népszerû. Amennyire látom az AF meghalt.

És ti mivel nyomjátok?
Molnibalage
A magyar honlapon levõ kézkinyve segít.

A Falcon 4.0 az alap 1998-as játék. Az már régen elavult.

Az Falcon 4.0 AF is ez pár apróásgot leszámíva. A multikód és hadjárat stabilitásán kiívûl gyakorlatilag semmit sem tud felmutatni (kivétel még a padlock nélküli HMS).

JoeDestroy
Igen! Igen! Red Red..
Jó lett a vid. Olyan kis kikapcsolódás jelleggel elvagyunk mint a befõtt feelinges. <#vigyor>

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy ti mien patchel vagy a Free falcon és a falcon 4.0 között mia különbéség?Mert letöltöttem a Falcon 4.0 Allied Force-t.És ehez kell leötltenem patch-et hogy tudjak mással játszani?Köszönöm

-Fly-
Molnibalage
A Falcon nem egy NAVY szim.

SR-71 nagy magasságon döngetésébõl nem érzõdik semmi, de majd kötelékezhet. Vagy lehet egy komor Red Strm vagy Cold War videót csinálni ezekkel.

Gundark 1 1
Jó lett a videó Balázs, gratulálok. De a következõben legyen SR71 😊 Max magasságon max sebességgel 😊 A szép tornádót is meg kéne mutatni. Meg a szép hordozókat. Azokhoz várható valami fejlesztés? Több gép egyszerre indul, meg ilyenek. Vagy várjak az LP-re, meg a seven g re? 😊 Ahogy nézem inkább a RoFra 😊
arrow19
Postolok pár képet mert az olyan cool dolog:

<#love12>
arrow19
Jogos!
Viszont a TE-t még gyakorlom nézegetem is a videóid!
Molnibalage
Az instant action felejtsétek el. Az egy halott dolog. Szerintem a kiadás óta nem nyúltak hozzá. A Falcon nem egy arcade sim, de a része annak kielégítésére készült. Kezõdre levéve az avionikát arcade szimmé degradálta magát anno.

arrow19
Instantban volt ez a bug,TE és Campaignban nem találkoztam vele.<#pias>
Molnibalage
Hadjárat, TE vagy dogfight?

arrow19
Nem,nem fogy el <#kacsint>
F-16CG-vel toltam 35:29-en volt,próbálgasd hátha neked is leakad<#bee1>
Molnibalage
Mert elfogy. 😊 Milyen géppel repülsz? Majd csekkolok több gépet is. Eddig nekem mindig a kellõ mennyiség volt és mindig tudtam szórni mindenhol.

arrow19
Mintha azota kulso nezetben recsegne a flare...<#wave>
Mas>nemtudom bug vagy en benazok,mikor gyakorlom a dogfightot altalaban beragad a chaff&flare egy ido utan es nem tudom szorni rendesen programban van semin es nem szorja szerintem rossz modban van valahol pedig 3x leellenoriztem.A-A DGFT modban valamier nem szorja egy ido utan...gondoltam megemlitem lehet en benazom.<#confused>
arrow19
Klafa lett nagyon! AN2 utan a C17 mikor befigyel az marhanagy <#nevetes2>
Molnibalage

Molnibalage
Na, készen is van a render. Viszont lehet, hogy nem ez lesz a végleges. Néhol még 2700 kbps ráta mellett sem vagyok megelégedve a minõséggel Xvid estén. Mással is megpróbálkozok.

polluxware
annó találtam hozzá szebbet, csak nemtom hol😊