52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa #30180 F16A pit mikor lesz elérhető?
Bocs az offért -
#30179 Ezt innen inkább prvitában inzézze mindenki szerintem. :) -
#30178 Miért is? A Horty rendszer a M.kir. törvényes jogutódja volt. A SZU-é Oroszország. Akkor ez miben is tér el? -
#30177 anyám.. te aztán menthetetlen vagy -
#30176 Jogutód? Nos azért jogutód, mert ugyebár volt MSZMP pártvagyon. Az meg a jogutód párt kapta meg. Az MSZP az MSZMP jogutója akkor. Ergo, minden bűnéért ('48-'89!) kéremszépen jogilag a szervezet felelős szerintem. Hoppá...
A FIDESZ létezett mikor Szálasi élt? Nem. Abból lett nem. Az MSZMP miből lett 1:1-ben gyakorlatilag. Nincs több kérdésem bíró úr.
Viszont Hustlerral végre érdemi párbeszéd van. Olyan írt, hogy legszívesebben meghívnám egy láda sörre! Végre úgy tűnik, hogy lesz valami! -
#30175 Azért nem röhej hogy a mai napig ezen vergődünk, meg anyázzuk egymást..
Hitler, Sztálin.. zsenik, sztem még legalább 100évig a hatásuk alatt lesz európa
amúgy semmi bajunk nem lenne egymással -
#30174 vörösöket hogy utálod aztat totálisan megértem, de mi az hogy jogutód?
ezzel az erővel az összes jobboldali politikus nyilas fasiszta...
ez nem a véleményem, csak a logikádat fordítottam meg (másrészről egy tanult embertől ez esztelen demagógia átvétele)
de ez egy szabad ország, én is utálom a nyilasokat és a jogutódjaikat -
#30173 OF után FF5-be pottyanva igen pislogni kell a légvédelem miatt.
Ez rögtön látszik, bár én nem számoltam meg őket, de irreális. -
#30172 A kedvenc filmeben szinkronhang volt. Holnap meg is nézem emlékére, de legalábbis meghallgatom. (Éjszakai Rohanás a film, ajánlom mindenkinek.) -
#30171 Nekem nagyapám élvezte recsk vedégszertetét. Miért is utálom a vörösöket és jogutódjaikat? Az ilyenek miatt. És ez csak egy sok közül.. -
#30170 Akkor én vagyok a legszerencsésebb. Miklóst 12 évig asszem elkerülte mindkettő, egy másik, igen talpraesett polgármester asszony volt a vezetőnk. Maximálisan kihasznált mindent, ami abből jött, hogy felkapott lett az agglomeráció és az M0 miatt települnek a cégek és dől az iparűzési adó.
Tök vicces volt, mikor az MSZMP nyíltan fenyegetőzött a választási szórólapjával (!), hogy ahol az ő jelöltjük győzőtt anno az kapott pénz, ahol meg nem, az semmit. Kedves társaság. Sajnos a 2006 események miatt a polgármeser asszony "csak" második lett (szorosan asszem), de még így is alpolgármester maradt. Még mindig jó ahol vagyok. Hála istennek, a vörösök még nincsenek itt. Kövezettek meg, de ha hozzám szoci politiks kopogtat, akkor a fent említett tárgyalási mód nálam az alap. Rühellem őket és rühellni is fogom őket. Hogy miért, azt nem kell modani. Elég a vastagbőr blogot 10 percig olvasni.
A narancsot sem szertem már. Sikeresen elérték, hogy a jobbikra fogok szavazni, mert nem tudok már mást csinálni, azon kívül, hogy halomra irtanám őket a bozdaszedőkkal.
Akkor most lehet köpködni rám. :)
Más.
Megnéztem a DB-t is. Hát tényleg kicsit kevesebb lett az SA-14, de az összes SA-2/3 battalionban és pár AAA-ban is ott van (ezekből van ám bőven hadjáratban.) A HQ egységek BMP-CMD járművén is van (ezt a TE választás nem mutatja, mert az a járműveket mutatja, de azok fegyverzetét nem!), amiből szintén 3 db vagy egy HQ-ben. Emelett van BMP-1 3db és 3 db SA-7 is hard szinten a battalionban. Ez hány MANPAD is egyetlen battalioban? 9 (!!). És ez csak HQ, ebből hála istennek nincs olyan sok, de ahol ez van, ott max. a légy repked huzamosabb ideig. SA-7 is van BMP-1 és BMP-2-őn is. Ezekből van bőven minden mech egységben. Minden SA-2 indítóálványhoz is van rendelve és az egyik SA-2 egységnél szóló SA-14 is van. Véleményem? Hustler talán kinyithatná a szemét egy kicsit basszameg, mert ekkora doridságra nem találok szavakat. Azér röppenek is majd megnézni, de ha ekkorát benézett akkor ezek után mégis mi a jó fittyfenét gondoljak róla? -
#30169 bocsánat bisztosan egyoldalúan nézem, de valhogy nem látom az utánpótlást..
ottvan Hofi Géza.. tudtok ő utána humoristát mondani? én nem
talán Gávölgyi, de ahogy nézem ő nem járja ezt az utat -
#30168 Sajnos láttam a híradóban. Pedig már örültem, hogy lábadozik Pesten.
Nagy embert vesztettünk. -
#30167 Meghalt Bujtor István..
távoznak lassan a nagyok -
#30166 20 éve mennek a finom módszerek, most itt tartunk. A rendőrség kit véd?
Robotsünök hada. Ez is az utóbbi 7 év terméke.
Lehet ezt a végtelenségig fokozni, érvek ellenérvek. Mind igaz.
Az viszont tény, hogy sok seggbe bele kéne rúgni és kiszabni sok - sok évet a sok nemzetellenes zsebtömőnek.
De érdekes, hogy a vidék, meg a kisemberek egyik nagy pártnak sem jutnak az eszébe.
Na szerintem meg is kérem Balázst, hogy törölje az összes politikai posztok, ke lett ez már vesézve rendesen. Mindig flémáradat a vége. -
#30165 egyébként abban egyet értek hogy mondanak dolgokat amik valóban igazak, és nem mondom hogy hazugságokkal kampányolnak...
de könyörgöm a módszer, ez a "rugjuk fel az uniót", több jogot a határonkívüliekek, meg lépések az atrocitásokkal szemben...
felpiszkálják az emberekben elnyomott elfeledett gyűröletet
van ennek értelme?
valakinek megéri ez a szitu... de hidd el hogy ő csak addig nagy magyar amíg hasznot lát belőle, aztán elhúz innen a melegszik a talaj, majd dubaiban szürcsöli a pezsgőt két zsidó, meg arab társaságában
a világ nem változik, csak újra és újra megismétli önmagát
annak a térképnek a tartalma meg tökéletes alapanyag erre -
#30164 ez a 3.ik erő még nem villantotta ki a foga fehérjét..
ne is tegye..
inkább legyen valmi más ami nem "szélsőjobbos", tudod a nehéz időkben a szélsőjobbos gádzsók nem valami esztétikusan nyomták a múltban sem -
#30163 Na látod, az előbb is fogalmazhattál volna másképp.
Szerinted én örülök a mai, közel polgárháborús helyzetnek? Hát nem.
Attól ne félj, hogy ők fognak irányítani, de felébresztenek sok mindent, talán és remélem elindul végre egy normális kormányzás is. Inkább ez legyen a 3. erő a Parlamentben, mint a Demszky bagázs. -
#30162 másként fogalmazok...
valóban erős amit írtam, bocsánat érte
kicsit másként közelítem meg
48? nem a közkatonákat, meg az igazi hazafikat szídom hanem azt a sok kutyabőrős majmot aki időbenelhúzta a belét. igenis mondjuk meg hogy amikor tenni kéne és azt amit igazán kéne, akkor valhogy mindig felül kerekedik a ungarishe vircsaft karikásostor mentalitás.
56? ahogy mondottam.. sajnálom azokat akik odakeveredtek.. és sajnálom azt is hogy rengeteget kellett nélkülözni előtte. viszont ne várd tőlem hogy wittner mária féléket ünnepeljem, mert őket kellett volna elvinni
csak egyet nem értek.. az a sok forradalmár orvos, író, értelmiségi meg hasonlók abban a fenenagy elnyomásban és megtorlásban hogyan tudtak lediplomázni 56 után??? ki engedte nekik?
az a baj hogy mai napig nem mondanak el mindent! példul hogy ez a szent lelkű wittner hogyan lincselte meg köpködte a kiskatonákat.. meg hogy az akkori BM állomány egy részét hogyan végezték ki sutyiban úgy hogy jó részük nem volt "hithű" pufajkás csak éppen tiszti rangja volt.
randalírozásokról miért nem esik szó? ezekről nem nemtok linkelni ide semmit.. pedig állítólag most van komcsi elnyomás
rengeteg kibeszéletlen dolog van.. csak ennek se az elégedetlenség közepette volna itt az ideje, plussz felhánytorgatni se most kéne.
ezért nem látnék szivesen egy szélsőjobbos pártot
56,48 kapcsolatban pedig Bocsánat ha valkit megbántottam volna, de ahogy mondottam, nem azokat szídom akik VALÓJÁBAN hittek benne.
-
#30161 Nem, nagyon ritkán járok az ország azon részébe.Mondhatni egyszer voltam eddig arra.
Én a nyugati országrészt erösitem szerény személyemben, a nagyvasak szomsédságában :) -
#30160 Pápai.
Basszus ez már megint nem Falcon fórum.
Szegény Balázs :-)
Bár újabban erősen kapható ő is az OFF-ra :-) -
Wampa #30159 Cheateld meg,ctr+E a mindenen átmegy cheat.:)
-
#30158 Olvasnivaló repkedés helyett, kifejezetten neked... -
#30157 fényóc -
#30156 A metrónál még mindig kint van az szdsz plakát "szavazz a kirekesztés ellen". De ha a kirekesztés ellen szavazok akkor én kirekesztem a kirekesztőket, tehát kirekesztő vagyok, és magam ellen szavazok :)
A jobbik soha nem erősödött volna meg ha nincs a válcság. Minden ilyennél előjön a szélsőség, mert az emberek azt látják hogy "na ezek végre tenni akarnak valamit", mert "mernek". Most csökkent is a népszerűségük mert a zemberek azt lássák hogy benne vannak a hatalomba, ottan ejrópába asztá még mindig van válcság.
Egyébként ebben a falckonban vagy miben hány pája van? mer még nem vok nagyon járatos ezekben a gamekben h mivan. -
#30155 56-al kapcsolatban több mint érdekes a vélekedésed. Ha Kádár "apánk" nem hívja vissza a kivonuló Ivánékat, akkor ma nem itt lennénk. Éltél volna abban a "padlásleseprős" időszőszakban. Forrő fejű fiatalként, mikor apád elviszi a "feketeautó" és soha többé nem látod, te is fegyvert fogtál volna!
Hihetetlen, hogy lehülyézed az 56-osokat. ( De érdekes, Ausztriába nem mentek vissza. )
A 48-asokról meg amiket írtál az már durva! Ne legyél rájuk büszke, a te dolgod. Én büszke vagyok rájuk.
Nemrég a kezemben volt egy kétkötetes 113 éves könyv a szabadságharcról, még a rozsályi várból mentették meg. Abba belenéznél, nem hiszem, hogy ilyeneket írkálnál. Már kézbe fogni is tiszteletet parancsoló.
De szerintem te azt is WC papírnak használnád. -
Wampa #30154 Te Repvez,te nem Miskóci vagy? -
#30153 sok off előtt nem nagyon ment a fórum:) most fellendül..
de ha akarjátok vitatkozok tovább Balázs-zsal
van még -
#30152 Hehe azokat a használt buszokat amiket volvokra cseréltetek azt meg megkapta a mi volán társaságunk ugyhogy élljen :(
nekünk ezt kell szeretni :(
Itt szegfüágyás és narancs liget ide vagy oda mindig szar volt .
DE szerintem már tényleg sok az OFF legalábbis ebben a témába.
Nem mi fogjuk megváltani a világot sajnos.LEnnt mindenki tudja hogy mi a rossz, csak fennt nem veszik figyelembe -
#30151 percig se állítanám az ellenkezőjét, ahogy hallom Pécsen sem jeleskedtek... ez van... azért mert valki fütyeszes, vagy maszopos nem következik azonnal hogy a gázember:) Szegeden speciell nem panaszkodok rájuk
56?
a valódi szabadságharcosok az igazán bátrak, akik elkezdték azokról nem nagyon tudni semmit (idejében elhúztak a csőcselék mellől)
tehát maradt a heves(butuska fiatalok), nyilas felbujtók, kiszabadított köztörvényes bűnözők + wittner mária félék...
faszom ünnepli 56-ot.. maximum sajnálom a hülyéket akik odakeveredtek és elhitték hogy ez bármi jóra vezethet
48? nagy magyarjaink ahelyett hogy Bécset folytották volna le, szépen agyvonalúan elindultak Pest felé.. (ez kábé olyan mint amikor Kokó elbohóckodta élete utolsó profi mérkőzését) ugyan tökmind1 az oroszok így is levertek... habár!!! nem a komcsik voltak azok sem... hanem cáratyuskáék
ezekre legyek büszke? bocsi de nem megy
elmúlt..
jobbikkal riogatnak mindenkit? végülis igazad van szükség van 2009ben egy teljesen konzervatív higgadt értelmes gondolkodású pártra.. unióban is bizonyára sokaknak tetszett Morvai Krisztike mentalitása
-
#30150 Ez tök jó.
Nálunk itt Debrecenben pont a fordítottja az igaz. Az emeszpések szabotálnak habzó szájjal :-)
8 év eszdéeszes rablás után Kósáék felvirágoztatták a várost, még az utóbbi 7 évben is annak ellenére, hogy az emeszpé állandóan keresztbe tesz nekik. Büszkén mutatom meg a várost az ismerőseimnek, nem lepusztult buszok, hanem tiszta új Volvók futnak az utakon ( sajnos Ikarust már nem gyártanak. )
Medgyessyék megállapodtak a reptér fejlesztésről ILS-ről, aztán semmit nem adtak, szavukat szegték egyszerűen. Mégis "összepályázták" a rá valót és üzemel a rendszer. Sok mindent írhatnék, de aki itt él és emlékszik a 9 éves szadesz irányításra könnyedén párhuzamot von a mostai budapesti helyzettel. Ez csak egyetlen példa.
A Jobbikkal riogat mindenki, hogy fasiszták, meg gyűlölködők, meg idióták. A Jobbik soha nem erősödött volna meg, ha nincs ez a 7 év ( nem húsz év, csak ez a hét!) A düh és a kiábrándultság teszi őket parlamenti párttá.
48-ban és 56-ban is azt mondták azokra, akik kirobbantották a forradalmakat, mint most a Jobbikra. Nem fognak kormányozni, de legalább kiteregetik a szennyest, a mostani két oldalról.
Hová lett a magyar emberekből az összefogás, a tűz, a tenni akarás?
Ide! Ez volt a cél, sikerült:
Senkit nem érdekli a nép, csak a zsebtömés. -
#30149 nézik a meccset, mert van ÉRTELME :) nincs idejük balhézni foci nézés közben
-
#30148 Szar.Kemény a boss a végén -
#30147 A lock on air combat az jóó game??
-
Wampa #30146 Hello
Van valami Falcon4 vagy mi,itt még nem olvastam róla,de a Lock on topikban már emlitették -
#30145 hy all
vki tudna nekem ajánlani egy jo repülőgép szimulátort a ms flight sim x es 2004 en kivűl aminek nem atomerömű kell az elinditásához mint pl a xplane
-
#30144 jah tényleg érdekes, külföldön volt egy műsor ac milan és inter milan közti ellentétről. mindkét klubb az olasz 1. ligában játszik, és eredményesen, egy városban egy nagy stadionjuk van. gondoltam ezek szétszedik egymást csodáltam is mindég hogy ritkán van valami balhé az sem annyira vészes. láttam a műsorban család apa interes, fia milános stb és sok ilyen példa van. pesten mennyire szokott durva lenni a hangulat? mert úgy hallottam hogy eléggé. -
#30143 Az a mi egyik legnagyobb bajunk, hogy élet-halál kérdést csinálunk mindenből.És ez nem 10-20 éves dolog.Nézd meg mi megy. ftc vs. ute, intel vs. amd, ati vs. nvidia, falcon vs. lonci, fütyesz vs. maszop ... az egyik tábor a másik vérét és halálát akarja bármiáron.Még egy baráti társaságban történő evészet. mértéktartó ivászat is könnyen fordulhat egymás belének kiontásába ha ezek a kérdések előkerülnek.Máshol is van ilyesmi csak nem ilyen mértékben.A republikánus joe jól el van a demokrata jack szomszédjával, esznek, isznak, szidják a másik prátját majd szépen hazamennek és jónapot.Másnap együtt mennek dolgozni és jót röhögnek a hülye bemondón aki bakizott a reggeli hírműsorban. -
#30142 szerencsém személyesen:) -
#30141 Ahogy Leon mondotta én is szívesen beszélek ezekről kultúrált kereteken belül.. az hogy nem egyezik a véleményem veled, még nem fogok rossz szemmel nézni rád. ELVÉGRE EGYET KÉNE MEGÉRTENI: ATTÓL HOGY EGYMÁSNAK KERGETNEK MINDKET A POLITIKUSOK, MÉG SEMMI NEM LESZ JOBB (ezt nem kifejezetten feléd mondottam, csak tudom hogy te megérted)
én speciell azért vagyok szoc érzelmű, mert itt Szegeden amit Botkáék csinálnak, annak van látható eredménye... amit meg a fidesz-kdnp művel az üléseken itt szegeden az meg egyszerűen vicc. állandó jelleggel szabotálják az üléseket, és ez élő adásban látható
másrészről... bocsánat de nincs gyomrom néhányukhoz
az előző fideszes polgármester egy iszákos hentes volt, akit gyakorlatilag kiutáltak a korházból, mert krimbusz munkát végzett -> persze polgármester lett belőle
a mostani ellenzéki fideszes manust meg volt személyesen személyesen látni vásárlás közben, amikor is egy rakat laptop vásárlásnál (közbeszerzés) a számlán nem annyi szerepelt, mint amennyit átvett....... tehát ilyenre mit bízzak (és ezt nem hallottam, hanem láttam)
szóval nagy különbségek nincsenek...
Jobbik?
most képzeld el ha ezek hatalomra jutnának, és az ilyen "NESU" féle ürgék kiszabadulnának az utcára mondván ők nyertek
szar a mostani vezetés? legyen
az idő eldönti