Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Folyamatban van. Nem készült el idõre az összes rack. Pont az gyors adatbázis buherálás vezettett instabilitáshoz. Az F-111 is pl. a skinhez illõ racket fog majd kapni idõvel.

Új ALARM skin-t már láttam. De mondtam már, ne nekem mondjátok ezeket... Ott az FF fórum. Okkal. Nekem nincs idõm mindent lefordítani és posztolni. Alsó hangon még 12 oktató videó anyagát kéne megcsinálni, angol szöveg kell alá és még magyarul is ugyanez. Ezek utánn még ott a kézikönyb. Aztán az FF csapatnak is lógok ezzel-azzal. Stb.

És eddig még több idõm volt, mint ami lesz a köv. két hónapban. Jövõ héttõl nyelvsuli + röpizés. Heti három nap este 9-kor érek haza. Szerdán meg lehet, hogy még késõbb. Honnan lopjak idõt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
+1 !
Én még azzal egészíteném ki, hogy ugyan huszadrangú szempont ( van akinek még ennyi sem ) de ehhez a szép géphez ( mert vitathatatlanul nagyon szép ) jólenne ha valaki csinálna némi fegyver textúrát mert az összképet igen csak rontja ez :

😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Van. Minden kabinnak van leírása. Ott van a compainon felett a Flight manual companion.

[i]- a legsúlyosabbak: a 2d kabinban el van csúszva a külsõ repülõgép modell (jobboldalt nagyon látszik, balra kissé.)

A FOV gondolom nem 60-on van.

12ó-ás nézetben nincs középen a függõleges síkban (a földön a horiznt vonal a föld alatt van). Ha megmozdítom az egeret (látható lesz az egérkurzor) akkor a HUD visszaugrik a jó pozícióba, de amint ismét eltünik a kurzor akkor visszaugrik a rosszba. Így nem lehet célozni!

Ezt nem értem. Milyen nézet? Akkor a billentyûzetét írjad le, hogy értsem. A másik meg beállítási gondnak tûnik. Mi van a controllers-nél belõve a játékban? Nekem semmi ilyesmi gondom nem volt. Melyik gép ez?

- az éjszakai megvilágítása zöld (vörösnek kellene lennie a megvilágításnak. A 3d-s kabinban bezzeg vörös a megvilágítás...???ki érti ezt???)....A "zöld kabinban" ha bekapcsolom az NVG-t akkor egy hatalmas feketeség lesz a megvilágított kabin helyén.

Melyik kabin? Ez a hiba a grafikai kódból ered részben szerintem. A 2D-s kabint nem érdekli, a 3D-s meg csak egyféleképpen kezeli le a fényforrásokat NVG esetén. A szín nem számít asszem, csak az erõsség.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

97th Vampire
Igen. Annak a pár új, normálisabb kabinnak igazán lehetne egy leírása, hogy mi hol van... mert így csak nyomkodok mindent a vakvilágba...

Ha már Tornado... én speciel ezt a repülõgépet vártam a legjobban az FF5-tõl. Gyönyörûre sikerült a kabin!!! Tetszik hogy nem csak "dísz" hanem nyomkodható is.

Negatívumok: (csak a Tornado kabin)
- a legsúlyosabbak: a 2d kabinban el van csúszva a külsõ repülõgép modell (jobboldalt nagyon látszik, balra kissé.)

- 12ó-ás nézetben nincs középen a függõleges síkban (a földön a horiznt vonal a föld alatt van). Ha megmozdítom az egeret (látható lesz az egérkurzor) akkor a HUD visszaugrik a jó pozícióba, de amint ismét eltünik a kurzor akkor visszaugrik a rosszba. Így nem lehet célozni!

- az éjszakai megvilágítása zöld (vörösnek kellene lennie a megvilágításnak. A 3d-s kabinban bezzeg vörös a megvilágítás...???ki érti ezt???)....A "zöld kabinban" ha bekapcsolom az NVG-t akkor egy hatalmas feketeség lesz a megvilágított kabin helyén.

Elnézést a kukacoskodásom miatt, de az I.D.-s Tornado szimulátor óta vártam már valami hasonlót 😊 Még akkor is ha a FF5-ben csak F16 avionikával repülhetõ.

UI.: bocsesz ha olyat írtam amit már kiveséztetek... rég olvastam már a fórumot.

L Viper
Nagyon tetszik, pár képet csináltam. Eddig is A Lee félét használtam OF-hez, a Lazystone féléknél jobban tetszett, de ez a 2-es számú mégjobb.

L Viper
OF-hez érdemes megnézni ezt is:

Lee's cloudfix.zip
Van benne Overcast mod és Cumulus is, ami nagyon jó az Open Falconhoz.
L Viper
A Raktár 2-ben frissült sok dolog, pl. a Hadszínterek is.

Érdemes átbogarászni.
Molnibalage
Ezer más dolgom van. El nem képzelitek mi szívás van egy oktatóvideó elkészítésében. Hogyan zsúfoljak annyi mindent egy videóba...

DANIELE

Na, mi az skacok nincs ma multi?

L Viper
Nálam gyorsan <#hehe>
Molnibalage
Szép, de ekkora képeket azért ne linkeljük direktben szerintem. Kicsit lassan töltõdik be.

LeonSilver
Eredetileg in.nen van én pedig anno a demonoid-ról szedtem le.Egészen pontosan 2008.11.30 9:47-kor.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman

zsoltfireman
Nagyon helyes.....nagyon helyes!!!!

polluxware
nyugis szombat délután...

Holnap kezdõdik a Battle Galactica Stár Wars<#dumcsi><#eplus2>

úgy imádom a nemzeti ünnepeket, mindig van mit nézni a TVben<#idiota>

Molnibalage
Csak azért mert több kép a honlapomhoz is fel lett használva.

LeonSilver
Nem innen szedtem ( demonoid ha jól emlékszem ) az biztos, de attól lehet ugyan az.

Molnibalage

LeonSilver

LeonSilver

Molnibalage
Igen. Részleteket én sem tudok.

Pár napja már új exe is van, de én még nem is repültem vele, mert az oktató filmeket olyan exe-vel csinálom ami elérhetõ.

polluxware
Amúgy a peccs az úgy készülget?

Molnibalage
Nem is kértem. Írjál privit Red1-nek. Szerintem nem fogja odaadni, mert a Tornadonak asszem gépenként egy skinje van. A szaúdinak is külön DB bejegyzés kell majd.

polluxware
zsoltfireman
Végûl nem tudtad megszerezni a template-jét?

L Viper
Nálysz <#nyes><#eljen>
Molnibalage

L Viper
Jó nektek, én az új rendszerrel multizok "idebent" :-)
zsoltfireman
Indul az FF5 multi Joe-val....

Most ennyi,mert a légvédelem kilötte a fényképezõgépet a kezembõl...<#idiota>
Köszi Joe!

zsoltfireman
FSX

FS9

ON

Molnibalage

polluxware
do-27 képeket kerestem..

és eztet találtam😊

do-29

polluxware

Én ezt laikusként mondom így. Meg nem olyan rég repszimezek.
Molnibalage
u.i.: sok szoftverfejlesztõ tanulhatna a készítõktõl szimultátor téren!

Hááááát... Nem feltétlenül.

Az FF5 igencsak jó lett. Bajok : chaff, flare, gr4 CTD, és ha campaignba visszatérek a hordozóra kb 2km-re a hajótól ugyancsak CTD. De ezek nem olyan dolgok amik miatt nem ez lenne számomra a BEST! 😄
u.i.: sok szoftverfejlesztõ tanulhatna a készítõktõl szimultátor téren!
Jó vadászatot!
L Viper
Én nem figyeltem annyira a bugokra, nálam inkább azért jó, hogy vannak, bár régiek, mert olyan sok szituációban, helyszínen lehet "csak úgy" repkedni és nem kell hadszínteret váltani így.
Egyébként a legfontosabbak jók, pl. a Lézerbobák, CCIP, CCRP, Maverick, A le és felszállás is.
Ha valamit moddolgatok, cserélek ezt azt, fõleg akkor csak úgy repkedek kicsit.
polluxware
polluxware
én várom a paccsot türelmesen... <#rolleyes>

Molnibalage
Nem szabad elfelejteni összetrombitálni az embereket felszállás után

Bizony.

Gundark 1 1
Szólóban repültem néhány (4-5) missziót a 2012-ben, de csak hordóról. Nem szabad elfelejteni összetrombitálni az embereket felszállás után 😊 Kikötõket meg hajókat támadtunk (néha likra mentünk mert sehol nem voltak hajók) de tudjuk be ezt a hiányos felderitési adatoknak.

Nem fagyott, nem CTD-zett, és nekem nem voltak zõd felhõk sem. Mutogattuk magunkat a part menti radaroknak akik vették az adást és gazdagon lõdöztek fel rakétákat, szépen látványosan. Csak azt nézték be hogy WW alakulatok is vannak a környéken, igy hamar megoldották õket. Valamikor kipróbálom F15E vel is.

Mindenképpen igéretes dolog, de a múti részén azért lenne mit javítani. Mert eme fellángolás után valószínûleg csak multiban fogom nyomni.
Molnibalage
Adatbázis. Azon nem tudunk változtani mi egyszerû halandók. Mivel csak F-16A és Blk. 52-höz van új kabin egyelõre marad az a lehetõség, hogy repülj mással. Ez van..

Molnibalage
A training küldetések minidg is ilyenek voltak. Azok *.trn kiterjesztésû fájlok. Ahogy egy TE is az adott helyszínen lesz elmentve a gyakorlók is úgy vannak. Bárki egy TE-bõl csinálhat gyakorló küldetést, ha átnevezi a *.tac fájlt *.trn kiterjesztésûre.

A \capaign könytvárban levõ dolgok másolásával oda és azt rakszt amit csak akarsz.

A gyakorló küldetések egyébként nem jó. Miért is? Mert nem lársz soha kiértékelést! Azonkívûl õsrégiek és bugosak. Csak fejbõl pár.

- Van olyan ahol 4 db R-27R és két 2db R-27T van egy MiG-29-en.

- A SAM-ek nem tüzelnek rád az egyikben.

Stb. Használhatatlanok. Én már rég kiirtottam volna õket. Az oktató filmjeim mellé amúgy is mindig lesznek gyakorló küldetések.

L Viper
Balázs, nem kérdeznéd meg valamelyik kabingurut, hogyan lehetne a régi 3D-s kabint használni az FF5-höz? Nagyon hiányolom a lift line opciót az új 3D-sbõl. Már megszoktam és trackir nélkül hasznos.
Azoknál a típusoknál ahol a régi 3D-s jön elõ, ott van lift line is.
L Viper
Bezony, nagyon jó kis dolog.

Az FF5 szólóban baromi jó. Szép, szerintem a legszebb eddig a Falconok közül.
A Menü az gyönyörû. Szólóban kiváló a stabilitás nálam.

A villogó horizont és felhõbugot jó lenne javítanák.
Sajnos multiban a hülyeségei miatt nagyon szenvedõs. Ebben az OF 4.7 a nyerõ.

Más. Sajnálattal láttam, hogy a hadszínteret váltva a training rész üres lett.
Szerencsére az RV-bõl át lehet másolni a klasszikus training missziókat a \campaign mappába az Eurowarba, vagy a Korea 2012-be is. Hibátlan.
Molnibalage
Hát nem olyan egyszerû használni, de olyan skyfixet csinálhatsz ami akarsz.

Molnibalage
Nagy átlagban ennyi idõ után mi a vélemény az FF5.0-rõl? Eddig Korea 83-ben repkedtem és pár apró AI hülyeséget leszámítva nem volt hadjáratban gondom leszámítva, hogy nagyon megkoptak képességeim. Egy sima kis SA-3 leszedett... <#zavart1>

A MANPADS-ek meg nagyon agresszívek. Ez valamennyire jó. A lehetõségekeet végre kihasználják. Az viszont kevésbé, hogy olyan sok van belõlük, hogy az vicc. A modellezett mennyiséget tekintve a világon nincs ilyen erõs légvédelem sehol. A minõségi része sem stimmel sajnos.

Nincs mese, ezen javítani kell szerintem. Data edit kell. Csak oldanák már fel az adatbázis kódolását.

Az UI makacskodik még kisebb nagyobb rendszerességgel sajnos. Szólóban ez nem baj, de multiban azért az. NF végre reprodukálni tudta az egyik bugot (dofight-ból visszatérve és újra commit gombra nyomva fagyás).

L Viper
Próbálta már valaki az FF5-ben a :

\Utilities\TOOLS\TODmixer\TODmixer v1.3.exe -t ?

Nézzétek meg mindenképp.
L Viper
AF-ben még mindig tetszik az idõjárás. Rendesen van front. Elindulsz tiszta idõ, aztán ott a felhõk széle, majd bekerülsz a rossz idõbe.
zsoltfireman
Igen!
<#wow1><#wow1><#nyes>