52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30300 Akartok jót röhögni?
A vége felét olvassátok. Én tényleg nem tudom, hogy most röhögjek vagy sírjak. Ezek után nem lepődöm meg, hogy miért van sok konteó hívő és olyan sok "szakember" itthon minden téren. Megáll az eszem. -
#30299 Jelentem ma kiadásra került a release candidate verzió. Ebben nem lesz szinte semi az modjaimból. A MiG-21bisz elvileg már bele került azért és talán az MF is. Ez is valami. Az irreális radar és NCTR dolgok is megváltoztak már azért itt-ott. -
#30298 Nagyon szép! -
#30297 Hoppá. Ezek szerint lehet, hogy lesz új B-52 a Falconban? Épp ma gondoltam rá, hogy mi lehet ezzel a projekttel. :) -
#30296 Ismertiek?
És ezt? -
#30295 NE offoljunkprivátban jöhetnek a vélemények,de szerintem ez egy pozitív kezdet ^.^ -
#30294 Fent van az új. 7zippel tettem fel. Csekkoltam feltöltés előtt is. Ki lehetett csomagolni. -
#30293 Ja. Hogy az isten rogyassza rá az eget. Feltöltöm újra. -
#30292 hi
Az új oktatófilmet nemtudom kicsomagolni, "a fájl sérült" hibát ír ki.
Másnál semmi gond ? -
#30291 Röhej, hogy még mindig nincs normálisabb dinamikus hadjárat egyetlen szimben sem és igazán senki sem próbál csinálni, pedig mindenki hiányolja. -
#30290 A DCS esetén a 2.kieg az túlzás. Október végén jelent meg elmékeim szerint és az csak az orosz verzió volt. Az angolhoz számítva most kezdőik kb. a késés.
A BMS4 mai napig relytéj nekem, hogy egyáltalán miért írtak róla bármit. Amit akkor írtak azt írta, hogy 6 hónapnál hamarabb semmire nem számítsunk. Én nem is számítottam. :)
A 4.8 meg nem tudom, hogy mit fog tartalmazni, de ha új 3D modellek és exe sem lesz, meg fixált hadjátatok sem, akkor gőzöm nincs, hogy mi a jó fenével pepecselnek.
Ha a LP komolyan gondolja, akkor a Falcon kódját el kell felejteni. A dinamikus hadjárat jó, de minden szempontból idejétmúlt. Buta AI (nem is AI igazán!), időjárás 0 hatása a környzetere és AI-ra, padlockr, stb. Ez utóbbi ami az összes szim esetén neuralgikus. Az időjárást csak szép grafika! Ez nagyon szomorú. A valóságban az időjárás az egyik legkomolyabb korlátozás és a nappal / éjszaka váltás. -
#30289 Sajnos ez általános, hogy csúszik minden. Szűk réteg lett a komoly szimulátor. -
#30288 Homályos utalások.
Más források hordozós témáról pusmognak.
A logika azt diktálja, hogy jóval több lesz, mint egy patch, olyan dolog lesz, ami fizetős és szerintem nem fog kelleni hozzá az alap AF sem.
Ha van eszük továbbviszik a jól kidolgozott ATO vonalat, a megszokott dinamikus hadjárattal, multikóddal, mert még mindig ez az, amiért sok virtuális század a mai napig repüli, rondasága ellenére.
Igazán dinamikus időjárás is csak az AF-ben van. Sajnos a többi Falconból nagyon hiányzik az, hogy pl: elindulok tiszta időben, majd a célterületnél esős front fogad, aztán megint jó idő, egy részen ilyen felhők, otthon meg megint napsütés. Bár elég ósdiak a felhők is, de mégis ez valami akkora plussz. -
#30287 Csak mindig az idövel van a baj, hogy mikor lesz kész .A BoB-is kint volt már amasonon hogy 2007februárban elörendelhetö aztán azota sincs még csak egy uj video sem rola.
A BMS és a 4.8-rol is hallgatnak pedig szeptemberre igérték azokat is .
A DCS-hez is a kiegek nem jelenne meg 9 honaponta ahogy igérték pedig már lassan a másodiknak kéne jönnie ha betartják a határidöt.
Ráadásul a fejlesztoeszközöket sem adták ki hozzá amivel tájat, kabint és modellt lehetne a játékhoz késziteni.
-
#30286 Nekem ebből még az sem világos, hogy akkor ez AF upgragde vagy totál új dolog lesz. -
#30285 Az LP-nél akkora nagy csend van, legutóbbi hír az oldalukon a 2009-es B.Ú.É.K. volt, meg hogy milyen gyorsan telik az idő, ha az ember dolgozik.
Ezek nagy sunyiban nagyon ügyködnek valamin ( remélem )
ED1 infómorzsája óta semmi új hír.
Remélem lesz valóban egy bővebb beharangozó is.
Remélem figyeltél te is Gundi, a múltkor épp erről beszélgettünk. -
#30284 Van is újra Frugals -
#30283 Értem, köszi. -
gsg16 #30282 OFF
Üdv Urak!
EZEN A LINKEN!!! lehet nyomon követni a Vitéz Máthé László Virtuális Repülőbázis szerverén megrendezett légi harc bajnokságot!Várunk minden érdeklődőt ma 14. órától!ma,a második fordulót láthatjátok majd!Üdv,és szerencsés leszállást Mindenkinek!
ON -
#30281 Valamelyik forumon irták hogy komplett server csere van és ezért a leállás -
#30280 Volt igen. Akkor megoldódott. Remélem most is meg fog. -
#30279 Már vagy 1 hete sajnos. Volt már ilyen régen. -
#30278 A Frugals forum totál elérhetetlen újabban.
megszűnt, vagy mi a fene van vele ? -
#30277 -
#30276 Az ember igyekszik. :) -
Wampa #30275 Te Balázs.a manual egyre jobb..de még szép is.Profi. -
#30274 Fent van az új videó. -
#30273 Kézikönyv frissítve. Új oktatófilm kerül fel ma. :) -
#30272 Nem elzárkózik, csak valamiért vörös oldal nem kapott prioritás. Most amikor elkezdtem vele beszélni, akkor is kicsit hülyeségeken rugózott. -
JohnTerry #30271 Abban talán igaza van Hustlernek, hogy a folyamatos fejlesztésbe egy idő után nagyon bele lehet bonyolódni, de nekem akkor is aggasztó a hozzáállása...
Az előbbi idézet kapcsán nekem eszembe jutott valami, amit még 1998-ban olvastam a Pc Zed magazin (ugye abban volt?) egyik számában. Ugyebár akkor jelent meg a korszakalkotó Falcon 4.0 és írtak is róla egy remek cikket,melynek a végén a szerző valami hasonló gondolattal köszön el: "mostantól különbséget kell tennünk játék és szimulátor között" Nem tudom pontosan idézni, de a lényeg ez volt, és ez nagyon megmaradt bennem.
Ezek után én úgy gondolom, hogy egy szimulátor lényege (mint a neve is mutatja) a valóság szimulálása, de legalább is törekednie kell rá. Ezért nem értem miért zárkózik el a DB fejlesztésektől, amiket ráadásul egyszerűen meg lehet oldani ha jól tudom, és több forrásból is rendelkezésre állnak a reális adatok. -
#30270 Azért sokkal kisebb eltérés van egy F-16A és C között, mint egy F-16C és MiG-21MF vagy bisz között azt ugye belátod? -
#30269 Azért ne nevezzük már nonszensznek amit leírok, mikor a MiG-21 radarjának pásztázási zónája kb. 3-szorosa a reálisnak, tök fain MFD megjelenítése van, több célt jelez ki, mint a valóságban, van TWS mód, a HUD túl részletes, stb.
Azért arrol se felejtkezz meg hogy a favorit F16A-dnak is ott figyel a középkonzolon az MFD és ott érdekes azon nem akadtál fenn, pedig abban a szériában ugyan olyan katodsugárcsöves megjelenitésü volt mint az összes akkori gépé és a Hud kijelzése sem olyan volt mint a mellékelt képeken.
Be kellene látnod hogy kompromusszum nélkül nem lehet ebböl a játékbol tökéletest kihozni.
Nem hiszem hogy én és még páran azon akadnánk ki hogy miért van egy 21-es fülkében MFD kép és HUD kijelzés.
Vannak ezeknél a problémáknál 100x nagyobb gondok amiket meg kéne oldani.
Azon kéne jobban gondolkodni, hogy mik azok a dolgok amik egy átlagfelhasználo jobban észrevesz kihasznál játék közben és a játékélménye novekszik töle.
-
#30268 Azért Hustlert ilyenkor tudnám felpofozni.
All of this 'overmodeled', 'impossible', 'not real' talk is just nonsense. You are correct, this is a game and should be treated as such.
Jó. Akkor adjunk kétszer akkora radar hatóváot mindennek és AIM-54-et F-15C-nek. Végülis ez csak játék.
Azért ne nevezzük már nonszensznek amit leírok, mikor a MiG-21 radarjának pásztázási zónája kb. 3-szorosa a reálisnak, tök fain MFD megjelenítése van, több célt jelez ki, mint a valóságban, van TWS mód, a HUD túl részletes, stb.
Néha nem is értem, hogy miről írkál. Ha ez neki játékélmény. Nekem nem élmény az, hogy egy 50-es évek beli fapados géppel úgy repülök, hogy 5-ször többet tud, mint a valóságban. Akkor inkább nem repülök vele.
Az is vicces, hogy ami leírtam, hogy ez F-16 szim és a több csak bónusz, maga Aragorn írta. Sebaj... -
JohnTerry #30267 Ez meg mi a szösz? Biztos, hogy FF5???? -
#30266 Bár én csak Falcom videóklippeket csináltam ott is volt olyan, hogy vagy 4 különféle verziót el tudtam volna képzelni. A végén még én is csinálok rendeziő, specális, stb. kiadásokat. -
Kferro #30265 George Lucas mondotta, hogy egy filmet sosem lehet befejezni, csak abbahagyni... -
#30264 Köszi.
Bár be lenne fejezve... Igazából ilyet soha nem fejez be az ember, de attól az álapottól azért még kicsit távol van, amit terveztem neki. -
Kferro #30263 Most olvasom az FF5.0-ás kézikönyved. Nagyszerű munka! -
#30262 Nem tudom. Pár hete pár hetet emlegettek. Karácsonyis kiadásról is emlegetett valamit Hustler. Most az egyszer reménykedek, hogy addig semmi, mert akkor talán az én editálásom is bele kerül.
Teganp kicsit végre összeszedtem magam. 2 hónap után írtam a kézikönyvbe és befejeztem az egy hónapja elkedzett okatófilmet.
Ma Hustlernek állítok össze egy pakkot és reménykedek a legjobbakban. -
Kferro #30261 Azt lehet tudni, hogy ez az új FF5 mikor jön ki?