52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30340 Hogy kell portforwardolni?Mert az utorrent elég furán tölt azóta, hogy router van (Valahogy ki kéne engedni elvileg 31589-os portot de nemtudom hogy kell^^) -
#30339 A csekklistekkel és a kézikonyveddel sincs semmi gond, , teljesen jok ha csak olvasni akarja az ember, de ahoz hogy repülés közben keresse ki belöle a szügséges infot ahhoz már nehezen használható.
Én olyanra gondoltam mint a mellékelt képen , hogy csak rápillant az ember hogy mit akar állitani és azt hogyan kell .Hasonló modon a STP pont állitás , TACAN válltás ,MAV és Laser guided bomb és egyéb kapcsolások .
Sztem egy kezdönek nagyobb segitség mint mikor elveszik a sok szöveg rengetegben, amikor már van egy kis sikerélménye és még mindig nem tántorodott el a kezeléstöl akkor ugyis utánna olvas a részleteknek is .
példa -
#30338 Van helyette jane's fleet command, de az csak annyiból áll, hogy gyorsan kattintgatsz a cirkálóval a lelövendő rakétákra...
A harpoonnál meg elkezdtem régen a tutorialokat csinálni, de nem tudtam magam ráerőszakolni, hogy fejezzem be, habár imádom a haditengerészetet. -
#30337 Egyetlen gépen sincs flare EWS állíthatás után sem? Ez fura. Sokan rommá teszteltük és ez nem volt még probléma, még a kinti fórumon sem volt.
A háttér visszajelzésnek örülök, mert kipróbéltam sokmindent, de ez volt a "legpuhább" a szemnek. Persze lesz fehér hátteres nyomtatóbarát verzió is. -
Wampa #30336 Szebb....jó olvasni az én öreg szemeimmel is,a háttér szin faxa,sok jó kép van.Látni hogy dolgoztál vele mint az állat.
Simán megérdemled a hozsannát érte.
Fene tudja mihez mit adnak,a legelején mikor kezdtem az F18c szimmel,megtanultam a manualt,utána a SU/hornetét.Azóta csak a tiédet olvasgattam.De azt már akkor is ,mikor még az AF -el nyomultam és azt se tudtam hogy van RV.
Bár ez inkább ugy igaz,hogy szeretem olvasgatni őket,csak nem a manual szerint repülök.FS ban is hazavágtam pár ezer utast mire rájöttem hogy repüljem lae az utvonalat:)
A checklistek biztos jók,igazából nekem még mindig a rampstarttal van kínom,meg azzal,hogy a bilentyűzeten nem tudok oldalkormány/kerék mozgást csinálni,ez a szar csúszka, ha 1 tized mm-t mozdul,kifarol a gép mint egy rally játékban:)A rampstartnál is a gázadással van valami.
Az AF régi RV ben nem volt gond.Ja furcsa mód nincs flare-m,legelőször volt,mikor kijött az 5-ös,azóta nincs.Chaff is késik manualon,de mondjuk az nem zavar.
Kib.....ttul várom az A fülkét....A Jaguárról meg nem irt senki,pedig szerintem király.
-
#30335 A repszim kifejezés pontalan volt. Hardoce szimekhez és stratégiai játékokhoz. Ezek viszont nem ma voltak. Lett volna Harpoon IV, de lefújták. Nem mintha lenne rá időm, de érdekes lett volna. -
#30334 Én megkockáztatnám, hogy nagyobb wargamekhez is adtak ki hasonlóan vastag köteteket... (ld. pl Harpoon) -
#30333 Köszi. Egyébként miért üti? :)
(Meg milyen játékhoz adtak ki ilyen hosszú kézikönyvet akár angolul is? Csak repszimnek van ilyen hosszú doksija.) -
#30332 Nagyon szép -
#30331 Skacok az a német srác akivel elkezdtem dumálni nagyon nagy arc!
Lehet, hogy felrakom a levelezését majd amit letölthettek, mert az az érdekes, hogy kb. ugyanazokat a problémákat írja le, mint amit mi írnuk, nagyjából képben van! -
#30330 Itt van egy csomó checklist.
Ha a kézikönyvet végigolvastad + oktató filmeket megnézted ezeket érteni fogod, mert legalább egyszer én is leírok angolul, hogy mi az. Nem akarok kétszer dolgozni. Bár én ezeket soha nem használtam, de hasznos lehet valakinek. Ezeket is összegyűjtöm és rakom fel a tárhelyre. -
Wampa #30329 Repvez teljesen jót mond.....fontold meg.Amugy igy is a legjobb manual amit valaha olvastam,simán üti még formátumban is a hivatalos game manukat.Meg kell hajoljak a k..va sok meló előtt amit beleöltél.Fanatikus vagy ,ez nyilvánvaló:) -
Szinte mintha fotót néznél, ha távolról nézed. :) -
#30327 Ja, a típusismerető meg nem véletlenül van. Ennyi erővel a IV. fejezet is felesleges, keressen ár a neten. Csak éppen annyi "szenny" van a neten, hogy kicsit sokáig tartana. Ez IV. és utolsó fejezet azzal a nem titkolt szándékkal készült, hogy aki szinte teljesen ismeretlen a HT terén valami képet kaphasson arról, hogy miről is van szó. Amúgy is írni akartam már régen többször is ilyesmi anyagot. Most két legyet ütöttem egy csapásra. -
#30326 Márminthogy kinek küldjem el a válaszát? -
#30325 Na, válaszolta német srác. Kit érdekel? Egyáltalán nem az a tájékozatlan fajta. Jó fejnek tűnik. Azért még írok neki ezt-azt, ha már így belelendültünk. :) -
#30324 Az MFD gyakroló küldetés ezt magyarázza el élőben lépéről lépésre. Checklistek meg mindenhonnan töltögethetőek le, angol nyelven.
A légiharc fejezetnél láthatod, hogy ez a lépésről lépésre filozófia megvan. A földi harc is ilyenre lesz átgyúrva. -
#30323 durva modellek :) -
#30322 A kézikönyv földi fegyverek indításával foglalkozó része mennyire érthető?
Ha érdekel a véleményem akkor én a manualnál egy kicsit a játék lényegesebb dolgait emelném ki(fegyver - ,menürebndszer) .A tipusismertetö sztem felesleges, akit érdekel az rákeres a neten a táték szempontjábol másodlagos.
A manualba hasznosabb lenne egy olyan kis "kártyás " rendszert kialakitani minden fegyvertipusra és menübeállitásra, mint a dogfight override ábra.
Hogy ki lehessen nyomtatni egy kis kártyára és puskaként használni ha elakadt az ember valamelyik menübe.De ezért ne kelljen 20 oldalt végigbogarászni.
Olyanra gondolok PL:
Stretpoint beállitáshoz,TACAN ,rádiofreki stb.. beállitásához mikor milyen sorrendbe kell lenyomni a gombokat az ICP-n.
A fegyvereknél meg hogy mikor melyik MFD gombot és ott mit miért kell állitani röviden tömören. -
#30321 NBH már felkészült a váltásra:) jobb ha tőlem tudod ők nem ugratnak... -
#30320 Más is. :)
Már már azon gondolkoztam, hogy ez vicc -e és nem az NBH ugrat. :) -
#30319 Válaszoltam. -
#30318 A kézikönyv földi fegyverek indításával foglalkozó része mennyire érthető? Ha lesz oktatófilm akkor ennyire elég, agy a kézikönyvben is legyen ábra? Elkezdtem azt a részt is bővíteni és megnyitottam az utolsó előtti fejezetet, ami a taktikákkal és az önvédelmi rendszerek kezelésével és manővereivel foglalkozik.
Az utolsó még nem elkezdett fejezet a hadjárat menedzselése lesz. Ha minden jól megy, talán lesz mi a fa alá tenni részemről nektek. :) -
#30317 Na, szütküldtem az ittenci arcoknak pár PM-et. A válaszokat várom, egyelőre csak visszaírom azt, hogy írok valamit majd. -
#30316 Ilyenkor érzem azt, hogy fel sem fogják, hogy milyen gigászi feladat játékot fejleszteni.
Én alig csinálok valamit, de az is elég sok feladattal jár együtt... -
#30315 A természet a legnagyobb művész -
#30314 Tessék, lehet válogatni.
Kár, hogy a ti általatok linkelt fotók kicsik, alkalmatlanok videóklip készítéshez. :( -
#30313 Nem új ez, csak mostanában egyre több ilyen alakul ki a hülye hirtelen időváltozások miatt. Hát kellett neki nevet is adni. Szokjunk hozzá, hogy ezt is "mi" okozzuk. -
#30312 Új felhő mod!!! :) most kapott nevet..
ASPERATUS - "asperitat" latinul vadság
Akarom!!! :D -
#30311 A PF-et is megnéztem. Az is fixálták. Két raketta van és már nincs gépágyúja. A szükséges minimum már benne van, ami a legtöbb koreai hadjárazhoz kell. A többi gépet is megnézegetem. -
#30310 na vagy úgy is jó :) a mediafiret te ismertetted meg velem azóta használom durván jó cucc :) -
#30309 Egy itteni kollega is felajánlotta. A molnibalage.extra.hu felületet nem fogják bántani elvileg. A redviper tartalmát meg majd szépen átpakolom a mediafirre. -
#30308 jaja akkor költözz ahhoz aki felajánlotta hogy segít. én csak ezt tudom ajánlani: link -
#30307 Nagyon komoly!
-
#30306 Az extra oldaltól asszem lehet, hogy meg kell válnom. Megint letiltották a redviper accountot. Olyan 6 hónapja volt ez utoljára.
Az üzemeltetővel való levelezés igazi gyöngyszem...
Én.
Tisztelt Extra csapat!
Sajnos megint egy bosszantó dolog miatt kell önökhöz fordulnom. A redviper account alatt levő tartalmak elérhetetlenek, a linkekre kattintva az extra.hu nyitó oldala fogad. A múlban már le lett rendezve és nem egyszer is, hogy:
a./ Nincs jogvédett tartalom az oldalon. Ellenőrizték
b./ A molnibalage.extra.hu feületen az összes ottani tartalom meg van osztva. Ezt is ellenőriztük.
Az lenne a kérdésem, hogy most technikai leállás van, vagy szimplán blokkolt az oldal vagy törölték esetleg? A legszomorúbb, hogy semmiféle értesítést nem kaptam önöktől a helyzetről megint mástól kellett megtudnom...
Tisztelettel
Molnár Balázs
Mire ők.
[b]Tisztelt Felhasználónk!
Oldalát (redviper.extra.hu) blokkoltuk, mert megsértette szabályzatunk 6-os pontját. A blokkolásról/törlésről nem küldünk figyelmeztetést,
ezt a felhasználói nyilatkozatban olvashatta a Szabályzatunk után.
Ezek után több mint egy hónap várakozás után sem jelentkezett oldaláért, így rendszerünk deaktiválta web szolgáltatását. Amennyiben újra szeretné használni webtárhelyét, újra tudja aktiválni web szolgáltatását.
Amennyiben regisztrációját törölni szeretné, a következőket kell tennie:
- Jelentkezzen be az Extra.hu felületen
- Lépjen be a Saját menü / Adataim / Beállítások menüpontba
- A jobb oldali panel alján kattintson a "kattints ide!" linkre
- Erősítse meg törlési szándékát
Üdvözlettel:
Extra Support Team
[i]Mire én.
Tisztelt Extra!
Megpróbálok olyan higgadtan válaszolni, ahogy csak tudok. Az idézett 6. pont.
Tilos a tárhelyen olyan adat elhelyezése, melyre hivatkozás nem mutat, illetve amely nem hozzáférhető. A wwwroot-on kívüli terület a védett konfigurációs állományoké.
A molnibalage.extra.hu oldalon minden elérhető linken keresztül. Ahogy már írtam több hónappal ezelőtt át lett fésülve az egész, a szemem kifolyt annyira néztem a monitort. Akkor tényleg egy kis fájl nem volt megosztva. Javítva lett, az oldal üzemelt utána hónapokig töltöttek le róla.
Nem tudom, hogy mikor blokkolhatták, de azóta az egyeztetés óta szántszándékkal nem töltöttem fel semmit és nem is terveztem a múlbeli tapasztalatok után. Amúgy is majdnem megtelt, a rábolintás után egy statikus valaminek képzeltem el. Ez olyan 6-7 hónapja lehetett, vagy még régebben. A Erre most kiderül, hogy akkor blokkoltak, mikor azóta 0, azaz nulla változás volt a feltöltött tartalomban.
Akkor mosts kérdezem, hogy hol a hiba? Abba kötnek bele, amibe cirka fél évvel ezelőtt maguk bólintottak rá? Ezek után nincs túl sok ötletem, hogy mit tehetnék. Leelenőrzöm újra, de ha 6 hónapja sem láttam nem megosztott állományt, akkor mitől látnék most?
Tisztelettel
Molnár Balázs
Ezek után valszeg élek azzal az ajánlattal, hogy az egyik FF fórumozó felajánlotta, hogy költözzön hozzá az oldalam, mert a végén még a másikat is blokkolják ezek a szellemóriások. A gond az, hogy másik személy karban tartja jelenleg az oldat, aki nem is magyar... -
#30305 Új TE pack. 135 (!) TE van benne. -
JohnTerry #30304 Remek! csak így tovább! scenneltem be új cuccokat, majd hétvége felé küldöm őket. -
#30303 Én. Mégre nincs radaros atoll MF-en és a MiG-21 bisz a valóságos jellemző, mixelt fegyverterheléssel repül vadász bevetést.
4xR-60 (AA-8) + 2xR-3R (AA-2C). AA-8 helyett vihet AA-2-2-őt is (R-13M). A gépágyú lőszerjavadalmazása is elvileg javítva van és lehet, hogy a tűzgyorsasága is.
A PF-et még nem néztem meg. -
JohnTerry #30302 "A MiG-21bisz elvileg már bele került azért és talán az MF is"....Miket változtatnak rajtuk, arról lehet tudni valamit? (esetleg, hogy ki moddolta őket és mi alapján?) -
#30301 Beszarás jó képek.