Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esküszöm nem értem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
vattafakk..??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
In 1998 Digital Integration became a wholly owned subsidiary of Titus Games plc, the holding company for Titus Interactive, and continued to operate as usual using its own name and identity. In 2001, Digital Integration released Top Gun: Combat Zones, their first game for the GameCube and PlayStation 2 as well as Windows.
When Titus Interactive went bankrupt in 2005, it supposedly did not effect Titus' international subsidiaries which included Digital Integration. However, nothing has been heard from the company since that time and it appears to have faded into the woodwork."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aztán a D.I.D. F22-õk is. ( ADF, TAW )
De sok öreg jár ide :-)))
Ha belegondolok, hogy milyen szintû volt az oktatás, a gyorsküldetések és a dinamikus kampány mindössze 60 Megába bezsúfolva, ez nem semmi.
Ez a tudás. Egy P1-esen már tökéletesen futott és késõbb lett hozzá Voodoo 1-es 3DFX patch.
:-)
Együtt nõttem fel a repszimekkel gyakorlatilag.
A másik, hogy azok nem voltak olyan hihetetlenül bugosak. <#zavart1>#zavart1>
Ha FF fórumra raktok fel, akkor ott ajánlott mást használni. Pár külföldi embernek valamiért nagyon lassan tölt fel.
Az ACE tényleg durva volt. A fõbb avionikai rendszereket próbálta modellezni, WSO, légitankolás és igaz, hogy primitív, de a gyakorlatilag dinamikus hadjárat volt. Elképesztõ, hogy már akkor látták a jövõt.
Lehet, hogy a régebbi szimek grafikailag korlátoltak voltak, de ha AI is lekezelt ilyen az nem semmi. Az EF-2000 modellezésérõl is írtam már. Egyszerûen hihetetlen zsenialtás kellett ahhoz, amit összehoztak.
Az F-117 egy fix volt gyakorlatilag. Azt javította, hogy belekerült az igazi gép. Viszont pont a fiktív gép és a kõkemény Cold War hangulat tette igazi élménnyé. Nekem az 1979-1991 történelmi idõszak talán a kedvencem.
A.C.E.
------
Szóval akit érdekel az menjen a :
WWW.LEMON64.COM -ra és ott a games menüben írja be a keresõbe hogy: ace
😄 Have Fun!
Szerintem ez a progi minden repszimulátor Õsatyja! Elõször az elõrenyomuló földi egységeket kellett támadni, közben az ellen küldött fel vadászgépeket... majd a tengeren lévõ flottát kellett megsemmisíteni. A játékban volt nappal és éjszaka! Légiutántankolás! Leszállón újrafegyverzés. És a legfontosabb: két játékos mód! Egy repült/vezette a gépet (pilóta) a másik meg kezelte a fegyverzetet/célzott-lõtt (WSO) Lehetett mozgatni a célkeresztet, a gépágyút a pilóta kezelte, az nem mozgott 😄 ... AA rakéták, AG rakéták, Flare szórás, gépágyú, és hajók elleni rakéták. Ezek voltak az arzenálba.
A.C.E., SOSE FELEDÜNK! 😊
A Tornado (D.I. -s fiúk írták... ezelõtt rosszul írtam (I.D.)😞 ) a maga idejében a legkomolyabb repszimulátor volt (repmodellben mindenkép). Valamint a vektor grafikájával eddig soha nem látott életet adott a tájnak! Városok, fák, utak, folyók, távvezetékek, változatos domborzat... kánaán! 😄 IDS és ADV típust lehetett repülni. Eredetileg a küldetéstervezõje az igazi Tornado-k küldetéstervezõje volt. Nagyon komplex volt az egész játék. Lézeres célzás, alarmal célzás (direkt, indirekt indítás)...stb. minden benne volt ami a mostani nagy szimulátorokban már alap 😊 Leírás nélkül szerintem nem is lehetett vele hatákonyan játszani.
Kijött hozzá egy küldetéslemez is. Operation Desert Storm 😉 Imááádtam!
IDS variáns, pilóta nézet
WSO nézet
Itt lehet megkukkerozni a többi screenshotokat:
klikkkkkkkk ide
F-15 Strike Eagle II // 1989
F-19 Stealth Fighter // 1988
<#integet2>#integet2>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az analóg / digitális technikai átmenet és a CPU-k fejlõdésének lépései a én szemeben a technikatörténet legszebb fejezetei között vannak, mégha nem is értem, csak csodálom. Elképesztõ, hogy a Hidegháború milyen irtózatos technikai fejlõdést produkált.
Végigjártam én is még a PC elõtti kezdetektõl a szimulátorokat.
Sok régi DOS-os kedvencem idõnként még elindítom. A hangulat kedvéért olyan jó egyet repülni, hallgatni a zenét, az akkori hangokat. A DosBox egy remek program XP alá.
A felsorolásba csak a Rowan-es kedvenceimet tenném még bele: Dawn Patrol, Overlord, Airpower, Navy Strike. Ezeket a programokat még beágyazták egy csodálatos kerettörténetbe, megáldva egy remek menürendszerrel és karrier építgetéssel, kitüntetésekkel, stb. <#eljen>#eljen>
Na mi ez? Falcon 3 for DOS 😊 Világos égbolt, zöld táj, kék víz, vektorgrafikus gépmodellek (elsõ osztályú cakkos vonalakkal szegélyezve (no AA 😄 )). Kezdetleges domborzat. Asszem 1995-öt írtunk akkor. Ja és az angolórákat repkedtük el akkoriban. (amit nem sajnálok, mert attól nem tudnék többet most sem, ha mindig bejártam volna. Így csak a ZH-kat írtuk meg 😄 ). Azt sajnálom, hogy nem lett archiválva a négy lemez, így nem találom, pedig van elsõ osztályú dos 6.22-t futtató USB kulcsom is.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Tényleg ennyire durva volt a Tornado szim régen? Nekem az elsõ igazán komoly szim a TFX volt meg az EF-2000 bár akkor nem igazán tudtam vele játszani. Pár hónapja megnéztem és leesett az állam. Csak a FOV változtatása hiányzott felõle, hogy vizuálisan korábban lássam meg az ellent. Data link, TGP, korrekt radar üzemmódok és HMS (!!) szimuláció is volt benne. Ja, és minden dinamikus hadjárattal.
Mai napig könnyes szemmel emlékszem vissza mikor elõször Falconoztam a PI 233MHz-es gépemen 2 megás S3 videókártyával... Minimumra levett felbontáson, csak a goraud shadingelt talaj volt. Hadkárat szinte játszhatatlan volt, feledhetetlen élmény volt. Érettségi után toltam. 😊
Azután nálam is évekre eltûnt, mert túl bugos volt és más dolgom is volt. Mai napig ugrik be, hogy hogyan találtam rá újra. Az SP3-SP4 közötti idõszakban leltem rá. Még FF2-õt telepítgettem. 😊 Mindenre nekem kellett rájönni és akkor még angolul sem tudtam annyira, mint most...
Ha nem jön az AF lahet, hogy ma már nem is Falconoznék. Toltam FF3-at, de valamiért abbahagytam. Akkor még mással is játszottam. Aztán az AF kapcsán elõvettem és még az FF3 is jobb volt nála az én szememben és mikor rájöttem, hogy moddolható. Hát igen. Szerelem elsõ látásra. Azért a kapcsolat nem mindig felhõtlen. <#idiota>#idiota>
Elõször a radar kurzorral mozogsz. Már ekkor is DBS-sel érdemes megtenni.
Ha repeteret támadsz és eredetileg az a cél akkor lesz felette steerpoint. Tehát, ha STP módban van a radar és CZ-re nyomsz (curzor zero) akkor arra ugrik rá a kurzor. Ekkor már lehet is nagyítani.
Az elsõ befogáskor ha nincs a közeleben olyan jel amire ráugorhatna a rendszer akkor a legközelebbire teszi meg. Ezért van az, hogy elsõ próbálkozásra mást fogsz be. Ekkor lépj vissza egyet. Ha a radarkurzor fix akkor már finomabban mozog a cucc. A Maverick egyik indítási elve is ilyen. Elõször radar kurzor lock és aztán jön a keresõfej lock.
Azt hiszem rájöttem hogy miért olyan atomgyors néha a lézeres célzásnál a kurzor... mert a radar kurzorral célzok. Hogyan lehet átváltani hogy a lézeres megvilágítóval célozzak. Néha sikerül (és akkor finoman lehet célozni) de nem tudom hogy hogy csinálom...<#buck>#buck>
Ha nemértik, hogy mi a helyzet akkor írok valamit ha megjöttem.
@ #24773
Az érdekes jelzõ magára a jelenségre vonatkozott 😉 és az is eléggé "érdekes" 😊 , hogy a pilonokat keveri vagy nemis tudom mit csinál.
A legnagyobb problámám az hogy ALAPBÓL EL VAN CSÚSZVA a HUD! Akkor ugrik helyre amikor látható az egérkurzor, utána ismét visszaugrik a rossz pozícióba. Ha fordítva lenne akkor nem lenne (számomra) nagy probléma.