52965
  • zsoltfireman
    Igen,de nem felejtettelek el benneteket!
    Sajnos egyre jobban szaporodik a "bodza",én a kazettás bombára esküszöm!
  • L Viper #30379
    De rég jártál erre.
    Kéne már egy jó multit csapni, lassan leérik a bodza és sok még az illegális ültetvény
  • zsoltfireman
  • Scottt
    Sokkal jobb mint a szövegdzsungel^^
  • L Viper #30376
    Volt, de nem baj, hátha valaki még nem szedte le.
  • JoeDestroy
    Ez volt már? TE pack 135 TE gyakorló FF5-höz by Stef.
  • JoeDestroy
    Őszül, esik, lassan kezdődik a multiseason !!
    Már beizgattam a joyt.
  • JoeDestroy
    Főleg az ICP kezelés esetére nekem tetszik. Az MFD-knél már szerintem bajosabb lehet.

Jó a kézikönyv Balázs!! Ha kész lesz én biz kinyomom szinesben egy lézernyomón és elrakom az unokáknak is :))
  • LeonSilver
    Nekem tetszik az ötlet!
  • syscoHUN
    Supportalom a dolgot Molni csak igy tovabb.
  • repvez
    Amugy kinek mi a véleménye az elgondolásomrol a kártyás segédletekröl ?
  • LeonSilver
    Kicsiny off :

21-es FSX / FS9 -hez.

• Molnibalage
    :)

Más. Az új fejezethez sikerül olyan ábrát készítenam AutoCAD-del, ami elképesztően szemléletesen mutatja be még állóképen is, hogy a rakéták elleni védekezés miért és hogyan megy. Videóval maga lesz a mámor. :)
  • LeonSilver
    De Balázs.Lehet, hogy az illető úr hugyozta a Golf-áramlatot!! ;) Sőt!Lehet, hogy a valódi neve Lockheed Martin :D
  • Molnibalage
    Ugyanott olvassátok el Archer hozzászólását.

Hát ez az igazi vérpistike szerintem. Úgy beszél a gépekről, mintha az utolsó csavarig ismerne minden infót róluk azt is, ami TOP SECRET.
  • Molnibalage
    Érdekes vita, külföldi szemmel.
  • Molnibalage
    Nagyon belejöttem az írásba, most nem szabad leállnom. Ezzel a lendülettel hamar be lehetne fejezni. Aztán már csak 10-12 oktatófilm van hátra. :)
  • syscoHUN
    Cool!
    Ez az don't stop it now.
  • polluxware
    rossz szögből nézed..
  • JoeDestroy
    aha.. jöhet :)
  • Bucser
    hát.... kibaszottul távolról kell hozzá néznem...
  • Molnibalage
    A kézikönyv frissült.
  • Molnibalage
    Ott még hivatalosan nem mertem leírni, hogy nem kell hozzá. Ez a követekező update után javítva lesz.

Az új fejezet majdnem kész. A védekező manőverekről nem is hiszem, hogy írásban túl sokat írnék, mert egyszerűen látni kell őket...
  • mdjake
    Köszönöm, már töltöm is. Az FF5.0 kézikönyv telepítés részében van szó az F4.0-ról, ezért kérdeztem.
  • Molnibalage
    Nem, nem kell alap F4.0. A fenti linkek alat megtalálhatod vagy a freefalcon.com fórum FF5.0 részlegének sticky topikjában is van hozzá link.
  • repvez
    FF5-höz nem kell az alap falcon 4
  • mdjake
    Sziasztok, segítséget várnék (privátban), hogy az FF 5.0 telepítéséhez szükséges Microprose féle Falcon 4.0 jelenleg honnan szerezhető be.
  • repvez
    Remélem ezzel csak poénkodtok és valami érdelmes dolog lesz az a nagy fejlesztés
  • Buren
    A black sharkban is tudsz rohangálni a pilótával, de ott még a pufogtatás várat magára...
  • L Viper #30351
    :-D
    Anno volt egy JSF nevezetű szimulátor, amikor katapultáltál és földet értél, a pilótával lehetett szaladgálni és a stukkeréből is ki lehetett pufogtatni a lőszert.

A Taringán még megtalálható.

Nagy szám volt mert ha jól emlékszem ez volt az első szim, ami támogatta a Voodoo 1-est. Később lett az EF 2000-hez is Voodoo patch, na az volt még durva minőségi ugrás.

• Wampa
    Végre....tudtam,tudtam!!Szóval igaz.....ki lehet szállni a gépből...végre:))))
  • Buren
    Jöhet ide is.
  • LeonSilver
    Jaj!

Mesélj Balázs ;)
  • L Viper #30347
    Úgy legyen
  • Molnibalage
    Ja, és a kézikönyv is készülget. A fenyegetések elhárításának fejezetéhez két nap alatt írtam 10 oldalt. :)
  • Molnibalage
    Skacok, olyan fejlesztést kaptok az FF5.x-ben, hogy beszartok. Ilyen talán egy progiban sem volt, de hogy egyik Falconban sem az biztos. Akit érdekel, annak küldök privátot.
  • Molnibalage
    Még újabb RC verzió jött ki. Végre fixálva van egy régi bug, a rádió csatornák beállítása végre állandó marad. Szeritem ki*aszottul idegesítő bug volt. Hustler azt is mondta, hogy a LOS (Line of Sight) modellezése is fixálva lett. Ez egyre csinibb lesz. :)
  • JoeDestroy
  • JoeDestroy
    Itt nem.
    A topik része. Egyébként ez nem off.
    A Falcon beállítása is ott van, meg a többi game-é.
  • syscoHUN
    Egy kis segitseg portforward ugyben:
    http://portforward.com/
    Remelem a tobbiek nem koveznek meg az offolas miatt.