Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az original Falcon 4.0 is balhézott az én gépemen. A Fraps-szel alig tudtam felvenni a jubileumi videóhoz anno.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Isten tudja, mert ha egy dolgot lemodellezel akkor minden járulékos dolgát is le kell. Többek között mikor voltak a halál idióta dolgok a wishlistbe akkor leírtam vagy 10 dolgot aminek van értelme és tényleg hat a játékra. Elhiszem, hogy valakinek fontos a atomprecíz strobe light, de én személyszerint leszarom.

Akkor a legfontosabb hiányosságok.

- Supherhuman AI. Esete, nappal, ködben, stb. pont olyan jól lát, mint nappal. --> Gyakorlatilag rossz idõben nem élvezhetõ a játék, mert egy radar nélküli MiG is leszed este és ködben is. Egyes szögekben még mindig lát az AI ahol nem kéne...

- Padlock mindenre és 8 mérföldig? Vicc.. Az AI is szabad szemmel RWR nélkül kiszúrja a rakétákat mikor füst nincs. A füst is csak a human playernek fontos, AI-nál nem számít.

- AI buta mint állat. Legalább a chaff-et és flare-t szórná okosabban. Elsõ lépésban már az is nagyon jó lenne.

- Akkor az összes hordozós dolog. Nem véletlen nincs a Falconban. A Két Hornet szim az NAVY. Ez meg egy F-16... A hajók csak bonus featurök és olyanok amilyenek... Elsõ körben kéne radaros rakéta és nagyobb bubble ehhez a hajóknál. Ha van radaros rakéta akkor viszont a hajókon is legyen chaff. Ha ez van akkor viszont a rakétának látszani kell a radaron és lelõhetõnek kell lenni. Akkor AI tegyen különbséget repcsik és beérkezõ rakéták között. A légvédelem tûzgyorsasága legyen megfelelõ (pl. Lonciban hiába lõnek az AEGIS cirkálók is, tevékenységük a valóságokhoz képest a híg lószar. 10-12 bejövõ rakéta hazavág egy 3 rombolós + 2 cirkálós légvédelmet egy hordozóval. Vicc...) Csekélység mind ugye? Szerintem ez az FF10-ben talán benne lesz. (Értsd, soha a büdös életben, bár Falconnák ki tudja).

- A radar néklüli gépek talán ne repkedjenek éjszaka.

- A SAM-ek végre viselkedjenek normálisan. Ez bugos és befejezetlen is. Az SA-4/6/11/17 egységek mozgás közben megállnak és "kapáslövéseket tudnak" leadni. Az SA-8/9/13/15/19 nem tüzlnek, ha a battalion mozgásban van.

- Valóban többszörös célleküzdés AMRAAM-mal vagy AIM-54-gyel.

Stb.

Az a két dolog amit felsoroltál, most be sem ugrik, hogy mi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nincs. Ott kezdõdik, hogy van bubble... Az ilyesfajta dolgok nem modellezhetõk a jelenlegi motorral. Nem véletlenülmondom, hogy kb. 1985-tõl napjainkig jó a motor többé kevésbé. Mikor készült hol volt még GPS fegyver meg ezek? Sehol...

JoeDestroy
A mostani konfiggal beszaggat a hordó környezetébõl, már nem tetszhet neki valami. 😞 De azért letettem próbaképp 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

42nd Intruder
D.I. F/A-18E Superhornet!!!! Wáááááá.... Mennyire szerettem te jó ég 😊 Nagyon komoly kis játék volt, vagy még az.

Gundark errõl a modokról írhatnál még, hogy pontosan mit is tudnak 😊

L Viper
Jó videó !

Nálam sötét volt mindig picit a játék, vagy ha ráadtam a full gammát, akkor meg a menü lett nagyon világos és inkáb a videókártyánál adtam plusz gammát. Látszik a videón is, hogy kicsit sötét.

Volt valami komolyabb patch a játékhoz?
L Viper
Köszönöm <#eljen>
arrow19
Valaki rakja fel valahova ha kell utanna hostolom...<#worship>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Köszi <#worship><#wave><#nevetes1><#integet2>

Gundark 1 1
Igen a TSH tart a 3.06-nál. Jópofa dolog. És a vámpirok ... Még mindíg jók 😊 Nyüzsögnek a népségek a levegõben, majdnem annyira mint a falconban. A GPS fegyverek és a lézerek valóban jók. Szépen van modellezve a harpoon is. De a sok hulye kocsog le is lövi õket 😊 Jól lehet használni a TALDot is. Tényleg a falconban tervezitek valamikor mondjuk a MALD vagy az iTALD alkalmazásu lehetõségét? Igaz hogy fegyverként indulna, de mint csaligép mûködne. Egy jó misszióban a Janesben fontos hogy a sok kocsog kilõje a rakétáit 😊 Pl az Artic Duelben. Amikor Reagan vs Kuznyecovot játszunk 😊 A fõdi egységek viszont sokkal kevesebben vannak és fél dinamikus a kampánya.A DI-t meg majd megnézem hogy hol van 😊 Vagy két éve már hogy elõvettem Albániásat játszani. De jók benne a filmek 😊
JoeDestroy
Nem lett meg, így bescanneltem.
Kicsit viseletes, de használható.
A3-ról van, nagy felbontású, itt elérhetõ. DISH Keymap

Elõnézet:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Pont a hadjáratot akartam volna kipróbálni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát kérlek úgy, mint a Mavericket.
Power bekapcs, U, pörgetés az MFD-n, célzás aztán bye-bye.Ebben az az egy a bibi, hogy a Stormot ellehetne pukkantani akár 250 km-re is.Szóval biztos van valami más célzási mód is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

97th Vampire
nekem az Europa és a Nevada felment... az már más kérdés hogy hadjáratban hogyan fognak mûködni.

LeonSilver
A raktár2-ben található Theatres_2 mapopában lévõ cuccok felmennek FF5-re?

97th Vampire
A tornado-nál a brimstone-t és a storm shadow-t hogyan kell használni?

JoeDestroy
Igaz most kicsit beteg, de azé fut.
Keresem közben 😊)

zsoltfireman
Na és ez.....

Meg is van eredetiben.......

L Viper
Azt nagyon megköszönném.
Leisszuk majd :-)
L Viper
Kompatibilitás módman mennie kellene.
Üdv Joe
Feltennéd valami file megosztóra?
Bár én jól kezelem,de pld se a csalit nem tudtam kiengedni soha,se a felderitõ cuccot nem tudtam kezelni😞

Jól fut xp-n,én a USAF ra irtam😊

Molnibalage
Jelenleg tudtommal nem nagyon, mert az adatbázis összeakad velük fõleg az új Tornado miatt.

Az FF csapat támogat új helyszíneket is. Derstef Taiwan helyszíne is ilyen és az ITO2 is. Mindekettõ még saját UI felületet is kap.

Molnibalage
Semmi értelme kitörölni õket. Mit nyersz vele? Az égvilágon semmit. Aki ne akarja, az ne használja. Akkor töröljük ki az EF-2000-et és a Rafale-t, mert a játékosok alsó hangon 50%-a soha nem repül velük köztük én sem? <#falbav>

JoeDestroy
Van valahol. Megkeresem. A file is meg kellene legyen, kinyomva megvan.

97th Vampire
A PMC hadszinterek mennyire kompatibilisek az FF5-tel? Mûködnek? Próbálta már valaki?

Molnibalage
3.06 az TSHV? Anno azért hagytam abbe, mert az MFD képernyõt rárajzolta a tengerre is. Talán a mostani gép nem, bár most meg lehet, hogy az XP64 vágja majd haza...

Viszont a vápírvadászat miatt kipróbálná az ember. Amennyire emlékszem elég jól benne voltak a GPS és LGB fegyverek is.

A másik F-18 szimet el tudnád küldeni. Mûvelõdnék. 😊

97th Vampire
Hát a 2d-s Cockpiteket majd csak akkor töröljétek ha a 3d-sek olyan klasszak lesznek mint a Lock-on ban. Persze nyomkodható, és full animált formában 😊 Akkor esküszöm én se a 2d-vel fogom repülni a Tornado-t 😉

Ne mondjátok már hogy a D.I. Superhornetje hibásan fut XP alatt.... 😞 Pedig haverom végre eladja nekem az övét...

L Viper
Felraktam jó 1 éve, de nem volt hangulatom újratanulni a könyvbõl, bár elboldogultam pár dologgal, de egy bill. kiosztás jó let "vón".
Gundark 1 1
L_Viper

Nekem az eredeti van/volt meg, abban sem volt keycard. Nézegessed a könyvet 😊 Állitólag a jueszéj verzióban volt. De azt nem láttam.

Wampusek:

Az albán hadjárat után kezdte el moddolgatni valami népség, egy vagy két mod jött ki, aztán megunták, vagy bebukták. Az egyik az Agresszoros volt a másik meg a hajó légvédelmével volt kapcsolatos.

Balázs :

Nem, Neked a Janes F/A 18at adtam régen. Õk már a 3.06 nál tartanak a mod terén 😊 Hangulatos játszani vele néha. Bár már elég régen tettem fel. Majd az újakat 😊 RoF, Seven G, LP új 😊

L Viper
A D.I. Superhornettel csak egy bajom volt, hiába a gyári verzió, egy kivonatos billentyûkiosztást nem adtak és mindig a kézikönyvbõl kellett kihalászni minden funkciót. ( 2CD-s Alap game + Alban Campaign )
Esetleg nincs valakinek ilyenje?
LeonSilver
Ja.Ezért adtam el én is de már bánom.

Molnibalage
Tud Track IR-t kezelni? Az igen..

Nekem szarul futott xp alatt ,uj kártyával.....nem volt megjelenitva a fülkében csomó minden.Annak idején a demo szép volt Voodo-val

JoeDestroy
Az ám a DI's Superhornet. Mostanában felraktam, és repkedtem vele, csak a hordóra való leszállás miatt nosztalgiából, és gondoltam egy merészet.
Rávettem hogy kezelje a TrackIR-t és lám egér emulált módban nagyon szépen lehet benne forgolódni 😊. Mivel center tartó az egér emuláció, így a középpont sem mászik el. Asszem kompatibilis módban fut.
Nézelõdés közben le is tapostam az egyik mukit a fedélzeten 😊

Hello Gundi
Honnan lehet leszedni a SU/Hornethez modokat?
Én még gyakran felteszem.

Molnibalage
Simontek csinált egy skint (szerintem csúnya) és nagyon-nagyon régóta dolgozgat asszem valami kabinon (ami asszem 2Ds is...) Ezt leszámítva semmi. Fel nem fogom honan szedett elõ ilyen hülyeségeket.

arrow19
Azt bírom mikor Kis Pistike a 7db postjával meg kb a Crysisos élettapasztalatával elkezd hõbörögni nektek akik már évekóta nyúzzátok fejlesztitek a gémet és kioktat mithogykéne csinálni...Ilyenektõl elmegy az ember kedve az egésztõl.<#gun>
Molnibalage
Krisztusom.

Honnan jönnek ilyen elvetemült ötletek?

97th Vampire
nekem az IAF meg az USAF már nem mûködik tökéletesen a gépen...
mindenféle grafikai hibákkal vannak teli...

Klasszok voltak ezek de a repmodeljük mindig meghányatott. Olyan mintha gumizsinóron rángatnád a rep.gépet...

LeonSilver
Lehet, nemtudom.Én bóótba vettem.

off

Van a võmnek egy iPhone kütyüje.Feltette rá az X-Planet ( biztos ismeritek pc-rõl, fasza kis szim ).Hát valami eszméletlen jó.Egy szaros telefonon...

ony

Molnibalage
Jöhet! Jó látom, hogy földi buddy lasing is volt benne? Eszméletlen. Mennyi minden hiányzik még a mai szimekbõl is ami 10-15 éve megvolt különféle szimekben. Csillogó villogó grafika az van, de más nem.

arrow19
Valahol megvan ha érdekel elõtúrom.<#worship>
Molnibalage
Na ezzel SOHA nem tudtam játszani, pedig kipróbáltam volna. A Flanker 2.0-val volt benne asszem az egyik PC Guru-ban. A Jan's IAF meg a Falcon 4.0-val jött ki. 1999 kurva jó év volt.

Molnibalage
EZ az a Hornet szim amit nekem küldtél? Én Jane's félére emlékszem. Most már ezt is kipróbálnám meg lehet, hogy azt is elõveszem. (Nagyon remélem, hogy nem kallódott el a CD-je...).

LeonSilver
Nagy kedvencem.Már bánom, hogy a régi gépemmel eladtam a játékot is.Én barom ..

L Viper
Õket is felszívta a katonai szimek "világa".
Gundark 1 1
Bezony nem keverni a DI-t A DIDel! A DI a kor királya volt. Apache, Hind, F/A-18, F-16. DI Super Hornet, F/A-18, mai napig nem csinálta meg senki hogy emberek mászkálnak a fedélzeten, és olyan debriefing volt hogy öröm volt nézni. Elsõként oldották meg hogy a gyakorló misszióknál a fehér vörös gyakorló hornet menjen ne csak egy gép.

Mindent kegyetlenül pontozott, ha 3-4 mérfölddel többel értél földet mint az ideális 135 már ugrott is a perfekt landing 😊 És mindig rajzolt útvonalat amit megtettem, ujjal mutogatva arra hogy merre csámpáztam el a kijelölttõl. A gyakorlók során (a mod után😊 amikor AA harctevékenységet kellett gyakorolni, jelentkeztek is rádión az "ellenfél" pilótái akik természetesen hornetekkel jöttek.

Ha végeztél három misszióval és legalább "jó" minõsítést kaptál, akkor "igazi" Agresszorok jöttek. És általában el is kenték a szánkat 😊 És a leszállás gyakorlatok.. Minden irányitó náci volt 😊 Megcsinálod a "tökéletes" leszállást, erre beszól, hogy szép szép de viharban is menne? 😊 A legfelsõ fokozat a vihar éjjel.

No meg a Hind. Örök klasszikus marad.

Aztán összeakadtak a Janes F/A 18-cal, és mivel két dudás nem fért meg egy piacon, bedõlt mind a kettõ. A DI-t felvásárolta a Titus, a Janes meg átszervezõdött. Pedig a mai modern szimtõl ínséges világunkban... De van nekünk mindenféle falconunk 😊 Microprose.. Na õk tudtak még valamit. Akárcsak a Dinamix.
LeonSilver
Digital Image Design