52965
  • LeonSilver
    Miért ne?Én például már rég az SG-t olvastam amikor "kénytelen" voltam regisztrálni, hogy egy szaros topikot nyissak.Mondjuk azóta se nyitottam többet :D
  • Molnibalage
    Hustler posztjaira kéretik nagyon erősen koncentrálni. :)

A kézkönyv ma frissül, számítok rá, hogy elolvassátok és véleményeziek, hogy mennyire érthető.

Az viszont meglepett, hogy 130-an tötötték le a júliusi verziót. Ennyi "csendes", fű alatti Falconos lenne? :)
  • Molnibalage
    Firss FF5.0-re.
  • zsoltfireman
  • L Viper #30418
    Masszív
  • repvez
    a telepités hogy megy majd friss FF5 alapra megy rá vagy kell neki az elsö javitás is vagy ujbol egybe ki lesz adva mindennel együtt ?
  • Molnibalage
    Hoppá. Mintha az új Taiwan helyszín is jönne az installal együtt!
  • Molnibalage
    Az 5.3 tényleg itt van a sarkon. Az 5.3-hoz kiadott új pdf-et is megkaptuk és elvileg tényleg a legvégső installt.
  • JoeDestroy
    Csak hogy feldobjalak benneteket éegy kis Head(ASS)Bang :D
  • JoeDestroy
    Vigyázat!! myvip meg minden oldalon van Boss(ok)nak adatlapja és ottan van hogy veszélyes. (bocsi elírtam: ray & veszéj meg harczos megmiatököm).

De hát persze hogy lenyomjuk :D
  • L Viper #30412
    Nekem is. Lenyomjuk a Főbosst :-))))))))))
  • zsoltfireman
    Ok,Joe!

Holnap szoli,Csüt,Péntek jó lenne!
  • JoeDestroy

Tárhelyet neki :)
  • LeonSilver
    Nem fog ez neked tetszeni.Ezzel foglalkozni kell és még csa kegy szaros boss sincs a végén.Nembeszélve arról, hogy a sok buzi műszertől nemlehet kilátni rendesen.
  • L Viper #30408
    Okés, összehozzuk.
    Sajna az a jó kis OF hadjárat mentésem már nincs meg, pedig jó lett volna folytatni. Igaz, már nagyon messze voltak a célpontok.
  • Sanyo
    Kösz, írtam neki. :)
  • JoeDestroy
    Na hát ez az. Lassan celeb lesz mind, és úgy is érzik.
    Egy oldal ahol átnézeti képet adnak a net szemétjéből. :)
    Hát persze hogy a bodzaszedők adják a 90%-át.
  • JoeDestroy
    Holnaptól esténként ráérek. Lehet bármelyik.
    Zsolti, amit kérdeztél megnézem.
  • Buren
    Érdekes, ha rákerestek a nevére, mindenhol ilyen "hol tudom letölteni" tartalmú posztok jönnek elő...
  • L Viper #30403
    Fejlécben az FF5-höz ( FreeFalcon 5 ) van magyar nyelvű segítség.
    Az Open Falconhoz szintén a fejlécnél a "Viper OF raktára" pontnál szintén van magyar segítség.
  • polluxware
    F.A.Q.
    *
    * * *
    *
    *
  • CJ576
    Mi is ez a falcon 4.0? Hogy lehet letölteni van e újabb része és az Hogy lehet letölteni?
  • L Viper #30400
    Még annyit tennék hozzá, a kollégám ott él a párjával és nagyon fél azóta, amióta éjszaka besurrantak és amit találtak ellopták tőlük ( telefon, pénz, cipők stb. )
    Reggel vették csak észre. Mi lett volna ha felébrednek? Lehet már nem élnének.
  • L Viper #30399
    Az nem ismeri a bodzásokat, aki csak a tv-ben látja, ahogy védik őket.
    Azoknak ajánlom, költözzön Hajdúhadházra és éljen kerészkedésből, nővénytermesztésből. Lesz aki learasson helyette.
    Valószínűleg megútálja ő is a bodzát. Az összes uniós okostojást vágnám oda 1 hónapra. Elég lenne szerintem, hogy megváltozzon a véleményük. Könnyű onnan okoskodni.
  • zsoltfireman
  • Wampa
    A feltett kérdések inkább költőiek,nem Joe-tól várom a válaszokat természetesen:)
  • Wampa
    Engem marhára idegesítenek már a bodzaszedők az állandó nyivákolásaikkal.
    "CBU-s away" !!!
    Üdv Joe
    Engem akkor is ha nem nyivákolnak de még élnek:(
    Errefelé a MÉHecske elnevezés is divatos lehetne,ha érted mire gondolok.:)Egy éve még nem lehetett aludni esténként,mert a Rézfaszú bagoly egyfolytában vinnyogott,hogy:Hol a faxom,hol a faxom!!!
    Ma olyat láttam ,lemerevedtem.Megyek a főutcán!a járdán!szembe jön egy
    kombi!!!Benne olyan sötétség,hogy Mr Spock vörös riadót fújna:)
    Éppen elfért mellettem és a bodzaszörpök úgy bámultak baszod,mint Pistike a majomházat.....Mi a f...t képzelek én, hogy magyar léttemre a járdán megyek.

Tegnap nézem a tv-t,asszongya valami főbodza,hogy azonnali hatállyal telepitsék őket a magyarok közé,meg a pulyákat minden osztályba tegyék be.
    Ember,éppen csak a lakásban nem laknak még errefelé,az iskola meg ugy néz ki mint a bangladesi nyomortanya.Éjszaka.Mi a rák kell még nekik?A pénzeden élnek,ami kell a kertedből lopják,odaszarnak az ajtód elé,a kölyködet lezárkóztatták a suliban az ő szintjükre,a médiában csak őket látod,a magyar nyelvet megcsúfolják.....Brüsszel meg kifejezi nemtetszését..Hát nem tudom.Mi az uniós ajánlás?Hajoljak be?

Hoppá,kicsit off lett:)Bocsa.Természetesen a bodzaszedőkről irtam,mielőtt valami gonosz lélek analógiát von a ci...izé roma lakossággal.
    A feltett kérdések
  • Molnibalage
    Beszarás.
  • polluxware
    Edusó Szilárd szerint még hav is lehet...
  • Molnibalage
    Akár ma is! Ilyen időben én sem megyek sehova. Tegnap jutott eszembe, hogy mi az ami igazán feelinges volt még AF-fel is. Sötét szobában egy éjszakai bevetés!
  • L Viper #30392
    Hát rendesen beszorultunk, hogy itt a rossz idő.
    Tegnap még a gyerkőcökkel kirándultunk, de már délután szeles volt az idő.

Jövő hétfőig nem dolgozom, úgyhogy össze lehetne hozni egy repkedést.
  • L Viper #30391
    Én a kedvenc szmájlijaim gifjeit SG-re töltöttem és onnan bármikor vissza lehet illeszteni

Képfeltöltés és a feltöltött fájloknál meg is lehet nézni és vágólapra rakni.
  • zsoltfireman
    Valamiér nem aktív a head banger-es smile
  • L Viper #30387
    Kérek egy hajrázós szmájlit :-)
  • L Viper #30386
    Azóta sem röhögtem annyit, mint amikor OF multiztunk és utána ment még TS-en az ökörködés :-)
  • zsoltfireman
    Ezt ajánlom a BDZ szedőknek:
  • Molnibalage
    Ez jelenthet valamit. :)
  • JoeDestroy
    Igazad van. Azon checklistek alapján rampstartolok, stb.
    A5 A6 méretben ki lehet nyomni, és letenni a joy mellé (bill. kombót is tartalmaz).
    Az ICP operációkat még ugyan nem találtam, igaz nem is néztem utána nagyon..

Engem marhára idegesítenek már a bodzaszedők az állandó nyivákolásaikkal.
    "CBU-s away" !!!
  • L Viper #30382
  • Molnibalage
    Pont tegnap gondoltam erre, hogy hol lehet Zsolti. :)

A kártyás forámt most sem értem. A légiharc ebben a formában van benne. Az ICP használat is ilyen step by step részben van. Az angol checklisteket linkeltem. Mivel a kézikönyvem tartalmazza elvileg ugyanazokat a kifejezéseket legalább egyszer a kézikönyv ismerete után a checklistnek mennie kell.

Ilyen steb by step lesz az AG fegyverek használatánek ismertetése is, de külön checklis nem lesz, mert nem csinálom meg azt, ami már megvan. Olyan szépen nem is tudnám emberi idő alatt...