Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor a legfontosabb hiányosságok.
- Supherhuman AI. Esete, nappal, ködben, stb. pont olyan jól lát, mint nappal. --> Gyakorlatilag rossz idõben nem élvezhetõ a játék, mert egy radar nélküli MiG is leszed este és ködben is. Egyes szögekben még mindig lát az AI ahol nem kéne...
- Padlock mindenre és 8 mérföldig? Vicc.. Az AI is szabad szemmel RWR nélkül kiszúrja a rakétákat mikor füst nincs. A füst is csak a human playernek fontos, AI-nál nem számít.
- AI buta mint állat. Legalább a chaff-et és flare-t szórná okosabban. Elsõ lépésban már az is nagyon jó lenne.
- Akkor az összes hordozós dolog. Nem véletlen nincs a Falconban. A Két Hornet szim az NAVY. Ez meg egy F-16... A hajók csak bonus featurök és olyanok amilyenek... Elsõ körben kéne radaros rakéta és nagyobb bubble ehhez a hajóknál. Ha van radaros rakéta akkor viszont a hajókon is legyen chaff. Ha ez van akkor viszont a rakétának látszani kell a radaron és lelõhetõnek kell lenni. Akkor AI tegyen különbséget repcsik és beérkezõ rakéták között. A légvédelem tûzgyorsasága legyen megfelelõ (pl. Lonciban hiába lõnek az AEGIS cirkálók is, tevékenységük a valóságokhoz képest a híg lószar. 10-12 bejövõ rakéta hazavág egy 3 rombolós + 2 cirkálós légvédelmet egy hordozóval. Vicc...) Csekélység mind ugye? Szerintem ez az FF10-ben talán benne lesz. (Értsd, soha a büdös életben, bár Falconnák ki tudja).
- A radar néklüli gépek talán ne repkedjenek éjszaka.
- A SAM-ek végre viselkedjenek normálisan. Ez bugos és befejezetlen is. Az SA-4/6/11/17 egységek mozgás közben megállnak és "kapáslövéseket tudnak" leadni. Az SA-8/9/13/15/19 nem tüzlnek, ha a battalion mozgásban van.
- Valóban többszörös célleküzdés AMRAAM-mal vagy AIM-54-gyel.
Stb.
Az a két dolog amit felsoroltál, most be sem ugrik, hogy mi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Gundark errõl a modokról írhatnál még, hogy pontosan mit is tudnak 😊
Nálam sötét volt mindig picit a játék, vagy ha ráadtam a full gammát, akkor meg a menü lett nagyon világos és inkáb a videókártyánál adtam plusz gammát. Látszik a videón is, hogy kicsit sötét.
Volt valami komolyabb patch a játékhoz?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Kicsit viseletes, de használható.
A3-ról van, nagy felbontású, itt elérhetõ. DISH Keymap
Elõnézet:

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Power bekapcs, U, pörgetés az MFD-n, célzás aztán bye-bye.Ebben az az egy a bibi, hogy a Stormot ellehetne pukkantani akár 250 km-re is.Szóval biztos van valami más célzási mód is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Keresem közben 😊)

Feltennéd valami file megosztóra?
Bár én jól kezelem,de pld se a csalit nem tudtam kiengedni soha,se a felderitõ cuccot nem tudtam kezelni😞
Az FF csapat támogat új helyszíneket is. Derstef Taiwan helyszíne is ilyen és az ITO2 is. Mindekettõ még saját UI felületet is kap.
Viszont a vápírvadászat miatt kipróbálná az ember. Amennyire emlékszem elég jól benne voltak a GPS és LGB fegyverek is.
A másik F-18 szimet el tudnád küldeni. Mûvelõdnék. 😊
Ne mondjátok már hogy a D.I. Superhornetje hibásan fut XP alatt.... 😞 Pedig haverom végre eladja nekem az övét...
Nekem az eredeti van/volt meg, abban sem volt keycard. Nézegessed a könyvet 😊 Állitólag a jueszéj verzióban volt. De azt nem láttam.
Wampusek:
Az albán hadjárat után kezdte el moddolgatni valami népség, egy vagy két mod jött ki, aztán megunták, vagy bebukták. Az egyik az Agresszoros volt a másik meg a hajó légvédelmével volt kapcsolatos.
Balázs :
Nem, Neked a Janes F/A 18at adtam régen. Õk már a 3.06 nál tartanak a mod terén 😊 Hangulatos játszani vele néha. Bár már elég régen tettem fel. Majd az újakat 😊 RoF, Seven G, LP új 😊
Esetleg nincs valakinek ilyenje?
Rávettem hogy kezelje a TrackIR-t és lám egér emulált módban nagyon szépen lehet benne forgolódni 😊. Mivel center tartó az egér emuláció, így a középpont sem mászik el. Asszem kompatibilis módban fut.
Nézelõdés közben le is tapostam az egyik mukit a fedélzeten 😊
Honnan lehet leszedni a SU/Hornethez modokat?
Én még gyakran felteszem.
mindenféle grafikai hibákkal vannak teli...
Klasszok voltak ezek de a repmodeljük mindig meghányatott. Olyan mintha gumizsinóron rángatnád a rep.gépet...
off
Van a võmnek egy iPhone kütyüje.Feltette rá az X-Planet ( biztos ismeritek pc-rõl, fasza kis szim ).Hát valami eszméletlen jó.Egy szaros telefonon...
ony
Mindent kegyetlenül pontozott, ha 3-4 mérfölddel többel értél földet mint az ideális 135 már ugrott is a perfekt landing 😊 És mindig rajzolt útvonalat amit megtettem, ujjal mutogatva arra hogy merre csámpáztam el a kijelölttõl. A gyakorlók során (a mod után😊 amikor AA harctevékenységet kellett gyakorolni, jelentkeztek is rádión az "ellenfél" pilótái akik természetesen hornetekkel jöttek.
Ha végeztél három misszióval és legalább "jó" minõsítést kaptál, akkor "igazi" Agresszorok jöttek. És általában el is kenték a szánkat 😊 És a leszállás gyakorlatok.. Minden irányitó náci volt 😊 Megcsinálod a "tökéletes" leszállást, erre beszól, hogy szép szép de viharban is menne? 😊 A legfelsõ fokozat a vihar éjjel.
No meg a Hind. Örök klasszikus marad.
Aztán összeakadtak a Janes F/A 18-cal, és mivel két dudás nem fért meg egy piacon, bedõlt mind a kettõ. A DI-t felvásárolta a Titus, a Janes meg átszervezõdött. Pedig a mai modern szimtõl ínséges világunkban... De van nekünk mindenféle falconunk 😊 Microprose.. Na õk tudtak még valamit. Akárcsak a Dinamix.