Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is... <#vigyor2>

Jut eszembe, lonci topikban senki nem reagált ERRE! Már régi, vagy vóóót má? 😊 Szerintem hatalmas, igazi megszállott a manus! Még tûzoltó készülék is van a kütyüjében! 😄

www.smart-bus.hu

L Viper
Ne gonoszkoggyá' :-)

Zsolti, nem jönnek be a képek, pedig megnézném.
<#crazya><#vigyor>

www.smart-bus.hu

zsoltfireman

zsoltfireman
Elkészítettem újra....

zsoltfireman
Kétségtelen! JanHas az JanHas! Nekem is az a kedvencem!
Különben valamiért a Renner féle textura vibrál mozgás közben,JanHas-é nem!
De majd az ÚJ!

Molnibalage
Leírtam. Az, hogy mákosétszta a panelvonal és szegecs. Mozgás közben méginkább az akkor. Ezt tapasztalatból mondom.

(Nem véletlenül nem tettem szegecsekeet a Su-33 skinekre, a felbontás nem tette lehetõvé.)

A minta szép, de a panelvonalak hazavágják. A sima JanHas F-16 gyönyörû. Még régen tettem be képen ami elsõ pillantásra fotónak tûnt...

Ez alap FF5.0 skin.

Kép

Kiegyensúlyozottabb szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Mi a bajod vele???
H.Renner munkája,csak én megcsináltam a tail-t
Folyik a Pakisztáni MLU program az USA-ban.....

Nekem bejön....

L Viper
:-) Meg sem fordult a fejemben, hogy nem poénnak szánta :-)
Molnibalage
Ez kinek a munkája? Mert õszintén szólva pont látszik az amiért nem szeretem az OF-et. Valamiért a panelvonalak és szegecsek mákostészta szerûek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

zsoltfireman
Õ sosem kért pénzt érte,pedig kérhetett volna,de nem fog!
Érdekes számomra ez az 512-es felbontás,a 1024-es volt idáig,jobban is szeretem....
Nincs semmilyen promó,ennyit tudok én is!
Már az AF új szinei is nagy ugrás az FF4,OF eddigi skin.jei után!
http://www.janhas.net/

Molnibalage
Fotorealisztikus? Tehát még a mostaninál is durvább lesz? Én mindenzt 512-es darabbokal?

Estleg van róla elõnézet?

Ja, és ez ingyér lesz? Mert, ha igaz akkor aúúúúúúúúúúúú! 😊

zsoltfireman
Azt mondta,hogy az összes repülhetõ F-16 verzióhoz gyártja....
Most egy új fotórealisztikusabb bört kap a Falcon!!!
Már az AF-nél is az új verziót használta.....Alig várom!

Molnibalage
Na, de milyen skinek is ezek?

zsoltfireman
JanHas válaszolt.....OF rajongók elõnyben,de FF5-re is konvertálja!
Hát....durva lesz!
all 18 models (88 skins) for OF, then I will adapt the skins for FF5. Also a clean skin (512x512) for each version will be released
A hónap végén lesz kész.....

polluxware
ki ne borulj rajta.. nem ér annyit<#rolleyes>

Szerintem poénnak szánta...

Mellesleg a KRESZ elég egyértelmûen km/h-ban fogalmaz mindenhol, szerintem nincs ember aki ezt a "kimagyarázást" komolyan veszi! Persze rajtad kívül! 😄

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
A Janes F-18 megy, csak AA módban megáll az élet ha látod a HUD-ot. Tapasztalt valaki ilyet?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Tovább is olvashattad volna az autózz blogon a bejegyzést. Hülyeség. Mivel minden más helyen km/h hivatkozás van ezzel simán megdõlsz.

Azért ne írjunk mér le ennyire meredek hülyeségeket...

A biztonsági öves alap, de ez a m/s hatalmas! 😄 😄

www.smart-bus.hu

repvez
hátha valakinek jol jön még a gyorshajtás kimagyarázásánál

EZT MINDEN AUTÓS OLVASSA, DÕLNI FOG!!! JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!!
Egy 70 km/h Max. sebességû útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védõbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idõ mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendõ. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendõrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel
autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend õreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber õrei."

Hoppá!

A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!

Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi elõírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember elõtt, vagy mögött kell becsatolni!
polluxware
osziéknak van ám dellájuk...

na majd ha nálunk is ennyi Grrrrrripppen parkolászik majd

kánaián elöttünk áll<#eljen><#eplus2>

L Viper
Az a holland MLU nagyon durva. <#worship>
L Viper
Mennyi Falcon parkol ott, nagyon komoly. <#eljen>
zsoltfireman

zsoltfireman

zsoltfireman
<#eljen>

Molnibalage

L Viper
Gondoltam, hogy ezért. Megoldom legfeljeb ba Francia cuccból HiTiles nélkül, vagy rakok legfeljebb fel én is HiTilest.
Köszi.
JoeDestroy
Ja. Az OF telepítésnél meg szoktam adni a HiTiles helyét, és felrakja magának közben.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ha az ODS alá külön akar valaki skin és egyéb packokat, akkor a terrdata/object mappát az F4-bõl a Theaters/ODS alá be kell másolni, az ODS .tdf fileokban az elérést megfelelõen beírni, és mehet a külön mod ODS alá. Ekkor csak azt érintik a változások, és az alap megmarad.
Érvényes ez minden olyan helyszínre, aminél ez nincs külön megcsinálva.
A Balkan és az ITO rendelkezik saját object könyvtárral.

L Viper
Nálam az a Balkán, amit felraktál eléggé vegyes textúrázottságú, de ment.
Gondolom HiTilest is használtál.
A Taiwan nálam is CTD-zik idõnkét, az Aegean jó, ami a 4.7-re készült.
Globalon olvastam, hogy jó az installos 4.5+ Balkán is, csak rá kell másolni a 4.7 Koreából a DDS-eket.
Majd kiprószálom.
JoeDestroy
Korábbi linkek:
Balkan.
EGE

JoeDestroy
Azt nem próbáltam, de fölösleges mert ami abból megy, azt felraktam.
Az a Balkan és az Aegean. korábban linkeltem ezeket. Az ITO2 a Globalról elérhetõ, Taiwan CTD-zik, az ODSbõl meg a 0.6 jó az OF 4.7-hez. (Lehet h. a 0.7 is, jó.)
Ja és Nevada Red Flag is megyen az új. PCM lapról levehetõ.
A Francia cucc csak a szebb mirageal lenne több az OF45-tõl, de az a 4.7-ben benne van.

L Viper
Destroy, tõled kérdezném, esetleg attól aki próbálta:

a "Francia" cuccos OF-et lehet patchelni 4.7-re és ha igen, mennek alatta a hadszínterek?
LeonSilver
Nem Falcon de repülés.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Bezony.

Molnibalage
Ez a cucc repülhetõ egyébként multiban?

Molnibalage
Itt nincs fent az exe. Valami más van fent. Máshonnan leszedtem egy 49 megás cuccot. Azt felraktam. Kirakott egy rakás inkont. AZ új F-18a-ra indult, de a víz nálam hibás. Akkor nem a TSHV futott?

A többi ikon mire jó? Péntekig nem is tudok vele igazából repkedni...

Gundark 1 1
Akkor sorban 😊

Két dolog amit felsoroltam? Öö. A MALD meg a TALD, illetve iTALD? Decoy célok. Egy misszió elõtt falkában engedik el õket. A légvédelemnek meg megtetszenek, mert igazi céloknak látszanak a radaron. A Janesben lévõ hajtómû nélküli TALDokat már nem nagyon alkalmazzák. Mondjuk annak a bevetési profilja is érdekes. A klasszikus képeken mikor bagdad felett mindenre lõ a légvédelem, nem kevés ilyen közlekedett. A "lelövések" is valósak voltak hiszen ilyeneket kapdostak el. Ami meg a TSH srácokat illeti :

TSH

A víz textúrája már régen meg lett javítva. De hangulatos lett a nyitó videó is.
Nem utolsósorban a topiknyitó nickje is onnan van😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Az elsõn ott van minden ami kellhet. Meg is nézem holnap. Addig letöltöm.

Molnibalage

Molnibalage
Mikor utoljára felraktam akkor még 2. akárhány volt és totál más honlap? Titkos szervezet lettek vagy mi? Nem kaphatja meg akárki?

JoeDestroy
Az a Jane's F-18-at buherálta. Én speciel egyet sem találtam már meg a neten, pedig csináltam náluk reget is. Azzal az a gond, hogy XP alatt elszaródik a víz textúrája.

Molnibalage
Nem találom a TSHV legutolsó patch-ét. 😞

Molnibalage
Nagyon szép zenék vannak benne és sok szép jelenet is. Hogyan maradhatott ez ki nekem az életembõl?

Nem tudom,mert a kiegészitõ lemez szerintem patchelte.
Most hogy mondod,tényleg sötét volt,de én belül tudtam jól állitani.
Jó volt benne a defenziv üzemmód a HARM nál,mikor befogtak,bármelyik üzemmódból átváltott HARMra és kilõhetted a rohadékot😄
Mondjuk at ellenség ot is Istencsászár volt néha.....de a hajóknál mûködött a Phalanx.A kamikaze ellen meg bejött velem az Ronie fölé😊
A gépágyú is milyen jól használható volt,chopperek meg földi célpontok elle......meg a nem irányitott rakéták.
Maverick képernyõ beállitása minden szinten,a lézeres a FLIRel,az infra
meg saját képpel.Meg a SLAM...azon beélveztem😊
Ha az ûgy lett volna modolva mint a Falcon.......

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Hát ez az. Lassan külön gép kell a szimnek, és külön a melónak. Egyébként ez is új NV kari gond. Az ATI-s gépen gond nélkül futott.