Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jut eszembe, lonci topikban senki nem reagált ERRE! Már régi, vagy vóóót má? 😊 Szerintem hatalmas, igazi megszállott a manus! Még tûzoltó készülék is van a kütyüjében! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Különben valamiért a Renner féle textura vibrál mozgás közben,JanHas-é nem!
De majd az ÚJ!
(Nem véletlenül nem tettem szegecsekeet a Su-33 skinekre, a felbontás nem tette lehetõvé.)
A minta szép, de a panelvonalak hazavágják. A sima JanHas F-16 gyönyörû. Még régen tettem be képen ami elsõ pillantásra fotónak tûnt...
Ez alap FF5.0 skin.
Kép
Kiegyensúlyozottabb szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
H.Renner munkája,csak én megcsináltam a tail-t
Folyik a Pakisztáni MLU program az USA-ban.....
Nekem bejön....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Érdekes számomra ez az 512-es felbontás,a 1024-es volt idáig,jobban is szeretem....
Nincs semmilyen promó,ennyit tudok én is!
Már az AF új szinei is nagy ugrás az FF4,OF eddigi skin.jei után!
http://www.janhas.net/
Estleg van róla elõnézet?
Ja, és ez ingyér lesz? Mert, ha igaz akkor aúúúúúúúúúúúú! 😊
Most egy új fotórealisztikusabb bört kap a Falcon!!!
Már az AF-nél is az új verziót használta.....Alig várom!
Hát....durva lesz!
all 18 models (88 skins) for OF, then I will adapt the skins for FF5. Also a clean skin (512x512) for each version will be released
A hónap végén lesz kész.....

Mellesleg a KRESZ elég egyértelmûen km/h-ban fogalmaz mindenhol, szerintem nincs ember aki ezt a "kimagyarázást" komolyan veszi! Persze rajtad kívül! 😄
www.smart-bus.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Azért ne írjunk mér le ennyire meredek hülyeségeket...
www.smart-bus.hu
EZT MINDEN AUTÓS OLVASSA, DÕLNI FOG!!! JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!!
Egy 70 km/h Max. sebességû útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védõbeszéde a bíróságon :
"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idõ mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendõ. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendõrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel
autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend õreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber õrei."
Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!
Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi elõírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember elõtt, vagy mögött kell becsatolni!
na majd ha nálunk is ennyi Grrrrrripppen parkolászik majd
kánaián elöttünk áll<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Köszi.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Érvényes ez minden olyan helyszínre, aminél ez nincs külön megcsinálva.
A Balkan és az ITO rendelkezik saját object könyvtárral.
Gondolom HiTilest is használtál.
A Taiwan nálam is CTD-zik idõnkét, az Aegean jó, ami a 4.7-re készült.
Globalon olvastam, hogy jó az installos 4.5+ Balkán is, csak rá kell másolni a 4.7 Koreából a DDS-eket.
Majd kiprószálom.
Az a Balkan és az Aegean. korábban linkeltem ezeket. Az ITO2 a Globalról elérhetõ, Taiwan CTD-zik, az ODSbõl meg a 0.6 jó az OF 4.7-hez. (Lehet h. a 0.7 is, jó.)
Ja és Nevada Red Flag is megyen az új. PCM lapról levehetõ.
A Francia cucc csak a szebb mirageal lenne több az OF45-tõl, de az a 4.7-ben benne van.
a "Francia" cuccos OF-et lehet patchelni 4.7-re és ha igen, mennek alatta a hadszínterek?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A többi ikon mire jó? Péntekig nem is tudok vele igazából repkedni...
Két dolog amit felsoroltam? Öö. A MALD meg a TALD, illetve iTALD? Decoy célok. Egy misszió elõtt falkában engedik el õket. A légvédelemnek meg megtetszenek, mert igazi céloknak látszanak a radaron. A Janesben lévõ hajtómû nélküli TALDokat már nem nagyon alkalmazzák. Mondjuk annak a bevetési profilja is érdekes. A klasszikus képeken mikor bagdad felett mindenre lõ a légvédelem, nem kevés ilyen közlekedett. A "lelövések" is valósak voltak hiszen ilyeneket kapdostak el. Ami meg a TSH srácokat illeti :
TSH
A víz textúrája már régen meg lett javítva. De hangulatos lett a nyitó videó is.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Most hogy mondod,tényleg sötét volt,de én belül tudtam jól állitani.
Jó volt benne a defenziv üzemmód a HARM nál,mikor befogtak,bármelyik üzemmódból átváltott HARMra és kilõhetted a rohadékot😄
Mondjuk at ellenség ot is Istencsászár volt néha.....de a hajóknál mûködött a Phalanx.A kamikaze ellen meg bejött velem az Ronie fölé😊
A gépágyú is milyen jól használható volt,chopperek meg földi célpontok elle......meg a nem irányitott rakéták.
Maverick képernyõ beállitása minden szinten,a lézeres a FLIRel,az infra
meg saját képpel.Meg a SLAM...azon beélveztem😊
Ha az ûgy lett volna modolva mint a Falcon.......
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!