52965
  • L Viper #30502
    Már rommá is moddoltam Balázs :-)
  • L Viper #30501
    Oks, bodzára fel !
  • JoeDestroy
    Skype. 5 min.
  • JoeDestroy
    Tőlem :)
    Szerintem Zsolti is ráér.
    Holnap is ráérek, a szombat az változó.
  • Molnibalage
    Holnap vagy szombaton ráérsz? Kicsit még szólóban tolnám és késő is van ma. Holnap hamar hazaérek elvileg.
  • zsoltfireman
    Ez egy BDZ ovoda vót........
  • zsoltfireman
  • L Viper #30495
    Na nyomjunk egy multi tesztet FF5.3-al ?
  • Molnibalage
    Új link került a banner alá és kicsit csinosítgattam, hogy ne legyen olyan sok sor.
  • repvez
    Eddig nekem 2 missio 2 fagyás a mérlege az uj verzionak :(
    Egyszer a mission selektor menünél fagyott meg másodikra a játékban , leszáláshoz készülve 32fps-röl 7re esett vissza és lefagyott minden .

Amugy ATI-nál hogy lehet azt megtenni mint régebben NV kariknál, hogy külön progikra lehetett állitani az élsimitás mértékét és nem kellett profilozgatni .Amugy hogy megy az élsimitás bekapcsolása most driverböl ?
  • JoeDestroy
    Lehet hogy az előző linkek addig nem mennek.
    Türelem.
  • JoeDestroy
    OK rendezgetek :)
  • polluxware
    régebben láttam utalást hogyan lehet az anizót, vagy aztamásik antilízing dolgot a menüben kikapcsolni.. valmit cfg-be kell írni

csak mit, és pontosan hova?
  • Molnibalage
    Destroy, rendezd össze a cuccaidat egy könyvtárba az MF alatt vagy ahogy akarod és küld el nekem az összesített linket. Beteszem a banner alá. Lassan a banner teszi ki a fél oldalt. :)
  • JoeDestroy
    A NV kari miatt nem lesz élsimított kép.
  • JoeDestroy
    Aegean FF5.3 alatt.

A dogfightot próbáltam

Ha valakinek nem lenne meg az install:
    EGE FF5 tetszőleges helyre telepített FF5-höz
  • Molnibalage

A nagyobb HUD karakter működik. A DED-et is átraktam zöldre.

Az \art\ckptart könyvtárban a 3Dckpit.dat fájlban a // jeleket tüntesd el az 512-es résznél a HUD elől és tedd a 756 elé.

Mi a gond? Hogy ez elvileg csak Block 50/52 kabinnál csinálja meg. Mindehol, ahol van 3D kabin, van ilyen dat fájl és azok nem tartalmazzák az 512-es sort. Ha innen kimásolod, akkor az nem valószínű, hogy jó lesz más típushoz. Az F-16 gépek talán egyforma 3Dckpit.dat fájllal rendelkeznek. Nem tudom.
  • JoeDestroy
    Multi?
  • JoeDestroy
    Tile manager pdf.
    Mehet a Balázs által linkelt leírás a docs mappába. Áttettem PDF-be, mivel fontos infó.
  • Molnibalage
    Még cucc.
  • Molnibalage
    Fogalmam sincs. Elvileg kéne szerintem, ha az FF5.0-höz készült verzióról van szó.
  • repvez
    Az agean v4-es teater megy vele ?
  • Molnibalage
    Az megvan. Meglátjuk, hogy elfogadja -e. :)
  • Wampa
    Köszi
  • L Viper #30478
    Nekem is klappol eddig minden. Stabil volt.

Sajnos a reptér upgrade nincs benne, meg a 3D-s kabin hátsó textúrái még mindig rondák, kivéve ahol a régi 3D-s kabin van. Az szép.
    Lift Line még mindig nem jó és alacsony napállásnál is ugyanúgy vibrálnak a felhők. Eddig ennyi ami szemet szúr.
  • JoeDestroy
    Na mentem egy próbakört, eddig minden ment. Joy profil, bill kioszt, saitek profil, TrackIR ... :)
  • Bucser
    A visszaigazolást el tudom küldeni neked, meg a Paypalos befizetési igazolást is.
  • Molnibalage
    Az FF4 kézikönyvnek is benne kell lenni a \_the_maunals könyvtárban a telepítés helyén. Ott van videókártyákkal foglalkozó fejezet, de talán a az új companionban is.

Ha nem segít a dolog, akkor küldj el emailban pár képet és meglátjuk, hogy mi lehet a gond. Vagy megkérdezheted az angol fórumon is, ők a hardveres szoftveres dolgokhoz sokkal jobban értenek nálam.
  • SzKrisztian
    Sziasztok feltettem a FF5.3-at és van egy kis gondom a repülőgép mind külső mind belső 3D nézetbe néha villog, nagyon rövid idejig el-eltünik ilyenkor a táj látszik csak, valakinél jelenkezet hasonló hiba? Van rá valami megoldás? Ati Radeon 3870X2-es videókártyám van a szimpla FF5-el is volt gondom annál a menü villogot de azon segített ha a Catalyst AI-t kikapcsoltam, de most a FF5.3-nál ez nem segít.
  • L Viper #30473
    Van szóköz a mínusz előtt, ha nem látszana rendesen.
  • L Viper #30472
    FFViper.exe -hires
  • Wampa
    Ráadásul azt se tudom hogy kell keresni csak erre a topikra....
  • Wampa
    Üdv Vipera
    Ha lehet ird már le mégegyszer azt a hires dolgot ,nem emlékszem ,kell szóköz vagy nem?Valamiért nem megy úgy.Azért baxus azt bele lehetett volna tenni a patchba
  • zsoltfireman
    Kéne egy jó Desert Storm erre az új FF5-re! Király az "A" cockpit!
  • Molnibalage
    A régi F-14A és F-15E kabin frissítése asszem ingyenesen elérhető annak, aki igazolni tudja, hogy megvette őket. Mivel te vetted nekem azokat, ez gond lehet. Lusa voltam mekérdezni Aeyes-t, hogy hogyan igazoljam, hogy akkor most mi legyen. Mert így valójában kettőnknek van meg...

Az F-15C kabinért fáj a szívem, de nagyon. Jó, hogy van FF5.0-höz, de meg sem közelíti az Aeyes féle 2D/3D kabint.
  • Bucser
    Balázs most hogy nem lehet használni az Aeyes által fejlesztett kabinokat mit fogsz csinálni a sajátjaiddal?
  • L Viper #30466
    Nekem sem nagy a gondom vele, csak AF-ben és OF-ben kontrasztos, éles illetve a 17-es ócska monitoromon jobbak azok nagyobb karakterei. Ennyi.
  • Wampa
    Szia Vipera
    Érdekes,nekem semmi gondom nappal se a HUD al,tök jól látom.A su/hornetben ,na ott megőrültem tőle....:))
    Mármint ha normális zöldesre állitottam.
  • Wampa
    Üdv
    Én láttam valami dokumentumfilmben su/hornetnek a hud felvételét,ott vörös szinűre volt beállitva.
  • Molnibalage
    Ilyen bonyolult tényleg nem biztos, hogy van. A Panzer General II-höz láttam olyan modokat, hogy csak az olvasástól lefordultam a székről. Az 1997-es! :)