Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
FPS gondokra az alábbi tweak beállítás.
12. Extract the contents of the DirectXTweaker zip to a folder called DXTweaker inside your FA-18 directory. If you're in Vista, right click the DXTControl.exe executable you extracted, click properties, go to compatibility, and check "Run as an Administrator."

13. Run the DXTControl.exe executable. If you're in Vista, and the window looks all black, you may have to close it, turn off Aero. (right click on the desktop, click personalize, click classic appearance properties, click windows classic, and click apply. Don't worry, you can turn Aero back on when we're done here.)

14. Click the New button. Click on the ellipsis by the Path box, and find your F18.exe executable in your FA-18 folder.

15. On the DirectX 9 tab, all boxes should be checked and the drop-down box should say "Default". On the DirectX 8 tab, make sure the box is checked. Same for the legacy tab. On the Options tab, Forward Hook should be checked. The other two boxes should NOT be checked.

16. Click on "Modules to load." Scroll down to and click on "Present Changer." Check the box next to "Present Changer."

17. Leave Width, Height, and Count blank. Format should read A8R8G8B8. Z-Buffer should read "Application." Type should read Application. Quality should be blank, as should Refresh Rate. Set V-Sync to "Off" and Swap to "Application."

18. Go back up to Projects, and click start. Congratulations! You should be able to enjoy FA-18 with a res of up to 1600x1200 and no lag when using AA and switching to Air-to-Air master mode!

Let me know if you encounter any problems, as I easily may have missed something.

A radar kurzor nekem eddig mindig ment.
ACQ wide, ACQ Bore, ACQ vertikal módok a dogfight módok. nincs külön DGF és MRM mód.
Radar trainign és magyarázatok.
Backspace tgt undesignate.
m master mode sw. AA AG NAV bal oldat a gombokkal is lehet klikkelni
Az MFD nem lapozható, a gombok klikkelhetõkmellette.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Konkéran minden. Az FPS egyes esetekben nagyon képes leesni, pl.: mikor hordozóról indítanak.

A radar kurzor valamiért néha nem hajlandó mozogni.

A befogott célt a radar sokszor nem hajlandó eldobni.

RWS/TWS/VS-en kívûl vannak dogfight radar üzemmódok is?

HMS-t hogyan kell használni?

Nagyon zavaró, hogy az egyes üzemmódokban, ha váltok nem jegyzi meg az MFD beállításokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Mond mi érdekel. Az AA betegsége is orvosolható. DX Tweaker beállításokkal.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Repvez, tudnál képet adni arról a MiG-21 kabinról vagy esetleg kontaktot? Ha már MiG-21 3D modell épül akkor a kabinnal össze kell passzintani.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mondtam már, hogy új MiG-21 modellek készülnek?

97th Vampire
MAGYAR MIG-21 -EST MINDENKINEK!!!!! 😊 😊 😊 😊

Molnibalage
Van számos olyan keleti tipus ami alakalmas lenne rá hogy a falconba használhato legyen , ha nem is autentikus formában, és mégse ezekre koncentráltak.

Ne kérdezz tõlem olyat amit én sem értek. Azt viszont talán el kéne fogadni, hogy mindenki azon dolgozik ami neki tesztik. Valaki úgy érezte, hogy szükséges ez és megcsinálta. Én megcsináltam a Szu-33 skint és a szebb Kuznyecovot. Szeritem a többség észre sem vette. És? Én szükségét éreztem.

Az FF5 kapcsán sem akkor ,miért baj ha legalább lesz normális keleti tipus is kidolgozva ill magyar vonatkozásu.

Egyáltalán nem gond, csak figyelmeztetek a veszélye. Saját magad egyes redszerek kikapcsolásával degradálhatod a gépet. Viszont az FLCS mindig online marad.

Ha azt mondod, hogy a 21-es alkalmatlan human player játékra akkor miért van benne az f-5 az f-104 és egyéb olyan tipusok amiben szintén nem volt MFD ( az AN-2-rol nem is beszélve Játék és harcérték szempontjábol nulla az értéke) meg normális radar és mégis benne vannak a repülheto tipusok között.

Azért mert az F-5E a RokAF nagyon komoly számban használt gépe és más hadjátatban is vastagon benne van Pl. Tajvan. Ott is ki kell kapcsolni ezt-azt, de közelebb van a valósághoz, mint a MiG-21 bármelyik verziója.

Ha anyira számitana a full realisztikusság akkor a mig-29 és modifikácioi és a szuhoj család alkalmas lett volna rá hogy igényesebben kidolgozzák hacsak 2D szinten is.

MiG-29 3D kabin az már van.

Most akkor infó, de pszt. Waweydavenek van egy félkész Su-27 kabinja ami olyan koncepcióban készül, mint az új F-16C kabin.

zsoltfireman
Basszus...rég röhögtem így miközben néztem...HATALMAS!
Háááát igen...TOP GUN...Nem ma volt...
<#nyes>

repvez
Van számos olyan keleti tipus ami alakalmas lenne rá hogy a falconba használhato legyen , ha nem is autentikus formában, és mégse ezekre koncentráltak Az FF5 kapcsán sem akkor ,miért baj ha legalább lesz normális keleti tipus is kidolgozva ill magyar vonatkozásu.
Ha azt mondod, hogy a 21-es alkalmatlan human player játékra akkor miért van benne az f-5 az f-104 és egyéb olyan tipusok amiben szintén nem volt MFD ( az AN-2-rol nem is beszélve Játék és harcérték szempontjábol nulla az értéke) meg normális radar és mégis benne vannak a repülheto tipusok között.
Ha anyira számitana a full realisztikusság akkor a mig-29 és modifikácioi és a szuhoj család alkalmas lett volna rá hogy igényesebben kidolgozzák hacsak 2D szinten is.Ugy már lenne értelme legalább Human vs Human kampányt is nyomatni ha a keleti oldal is tudna normális használhato tipust felmutatni.És ha mást nem akkor a 21-esbol lenetne kabin szinten alkotni egy Román modifikáciot abban van 2 MFD , Hotas, tud lézeres bombát oldani és sidewindert+uj radar és sisakcélzó, igy máris használhatobb mint bármelyik emlitett tipus.
zsoltfireman
Iraq-ból haza térve.......

Ez nagyon kéééééész: http://www.youtube.com/watch?v=2nKuoNhihh4
<#nevetes1><#nevetes1>
Molnibalage
Nem. Full 3D kabin összerakni nem két persz.

A MiG-21 kabint elkérheted, de mint már sokszor mondtam a Falcon motorja human player számára alkalmatlan jó MiG-21 szimulálásra.

repvez
3d-s kabin is javul majd olyan szintre?
Lehet hogy szerzek egy mig-21bisz modellt amit berakhato falconba.Még készülöfélben van szintén loncihoz,de a készitöjének szoltam hogy lenne rá lehetöség/igény itt is a modeljére.
Molnibalage
Ha lesz tudni fogod. Hustler írta, hogy április elõtt ne számítsatok rá. Lehet, hogy benne lesz az új Mirage-2000-5 (és jön még). Olyan részletességre gondolk, mint a Tornado esetén. Francia loncis modellból lett "falconizálva".

LeonSilver
xyz:\FreeFalcon5\Docs\SP3\sp3_keyboard-reference.pdf

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

zsoltfireman

Sziasztok.A gázt az FF5-nél adnom kell ha kell meik gombal?😄 Mert nemtudom...
L Viper
Úgy látszik megszoktam, hogy az AF-ben is majdnem ilyen jó a láthatóság, mint OF-ben.
Ez van, nekem jobban tetszik, mert használhatóbb.
polluxware
na van már peccs???

vagy továbbra se láttatok szíriusz bugot?

polluxware
elég megnézni a Generation kill-t vagy Jarhead filmet😊

ott se látták jól az mfd-t az ami pilcsik miközben halomra lötték a menekülõ civileket az autópályán<#nemtudom>

ezek a rossz katonai döntések... phjúúú <#rolleyes>

Molnibalage
Sokszor az FF5-ben azt sem látom mire indítok. Valamit befogok és pakk.

Kapaszkodj meg, az volt a gond ODS alatt is. Ezért kell elõretolt irányító. Ahhoz a kép jó, hogy tényleg lássad, hogy azt fogod be amit kell. A típus azonosításhoz kevés volt. Rakd 9x-szers nagyításra. Na az már elég jó.

Ne feledd. 1996 körül kezdték el fejleszteni, az akkori lehetõségeket akarták modellezni.

Hol volt akkor HMS, meg JDAM hiperszuper új egyéb cuccok?

L Viper
Inkább szép képet adjon, mint vaklálós, nehezen használhatót, vagy használhatatlant. Ha az OF-ben minden füstöl a környéken ott sem látok át rendesen a füstökön.
Sokszor az FF5-ben azt sem látom mire indítok. Valamit befogok és pakk.
Egyébkét szerintem az OF képének több köze van a valósághoz, nagyon olyan, mint a Lock Onban is az A-10 Maverick képe, meg a Youtube-os videókon.
A földi jármû sziluettje alapján beazonosítható már messzebbrõl, hogy csöves, rakettyás, javító, vagy csak szállító jármû -e a célpont.
Molnibalage
Pontosan ez a bajom az OF-ével. Mindig szép képet ad. A Fighter Ops-ot pont azért várom nagyon, mert vélhetõleg az összes olyan dolgot képes lehet lemodellezni ami egy 10 éves Flanker upgrade vagy Falcon upgraddel nem megy. Az random idõjárás pára, füst, stb. hatások.

L Viper
Jó lenne nagyon. A fene bánná, ha zöld is maradna.

Itt is csak az zavar be, ha a füst "betakar", de az jó, mert a valóságban is eltûnnek a dolgok a füst mögött.
Molnibalage
Attól függetlenül, hogy zöld a kép ezt meg lehetne csinálni..

L Viper
FF5-ben nagy vágyam, hogy ennyire jó legyen a földi egységek láthatósága.
OF-ben nagyon jól meg lehet a célpontokat külömböztetni, közelrõl még nagyítani sem kell a Maverick képet.
Amit a Frugalsra raott i_hawk ( RV ) azt, vagy valami hasonlót nagyon óhajtanék az FF5-be is.

Pár illusztráció OF-bõl:

L Viper
Gyönyörû <#eljen>.
Gondolom vigyáznak is rá, mint a hímes tojásra.
zsoltfireman
Molnibalage
Már vagy 1,5 hónapja...

zsoltfireman
Leállították Magyar Mig-29-esek repülését!

Scottt
Volt nálam jópár euró,meg forint is de elhajtottam õket.
Igen Balázs valahogy úgy éreztem én is magamat😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Amúgy kijött a Aerosoft F-16-hoz egy mission pack,már megvan!
Elég durva!
hivatalos oldal

Molnibalage
Van errõl egy jó vicc. A vicc topikban megtaláljátok.

L Viper
Gondolom segítettél és nem az edzésen tanultakkal tetted arrébb õket.

<#hehe>
Scottt
Annyira nem volt rossz viszont amint leszálltam a vonatról egybõl tudtam, hogy Mádzsárisztánban vagyok^^(2kisebbségi jött oda, hogy figyejémá tezstvírem nem tudzs kisegíteni ety kizs aprúva?!)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Olyan AI forgalmat lehet állítani, hogy ehajj, csak bírja a géped :-D
VFR repkedésre jó az FSX, gyönyörködni, kikapcsolódva örömreppenni, meg ilyenek, vagy különféle feladatokat, "küldetéseket" megcsinálni.
Háborúzni meg ott a Falcon. Olyankor nem zavar, hogy a grafika nem olyan, mint az FSX-ben.
zsoltfireman
Annyira rossz vót??????? <#idiota>

Scottt
Na túléltem Németországot,igaz hót lázas vagyok meg minden bajom van.De átolvastam a 200 új üzit,kezdek jobban lenni^^😊

Molnibalage
Jane's F/A-18-ben tud valaki majd kicsit segíteni. Vannak benen dolgok amik nem teljesen világosak. A tenger villódzását meg tudtam szüntetni.

(A FOV az változtatható?)

zsoltfireman
Nem,mert a military AI-k dolgoznak elég szépen,a légtér tele van vegyes katonai gépekkel is,van amikor csak átstartolnak,megy a taxizás,szóval nem csak egyedül vagy!

Molnibalage
Lent a reptéren estleg igen. És odafent? Repkedsz és azon kívül semmi. Még az is lehet, hogy magányosan...

zsoltfireman
OFF:
Na én ezért szeretem nagyon az FSX-et(AS F-16 miatt),mert van hangulata a környezetnek....Prince Sultan AB
Emberek,tûzoltó készülékek,lánypaoszlopok stb.....

ON

zsoltfireman
Lyámpaoszlyopok! Hát igen...az FS9,FSX azért durva,mert ott még emberek is álnak a betonon,jó,ott nem lehet kazettás bombákat dobni! Dehát béke van,vagy mi.....<#idiota>

Sajnos F-16-ra nincs jó template-m! A tailt megcsináltam,mert 90%-ban az változik,de a többi az nagy meló....

L Viper
Még egy kis Korea Lyámpaoszlyopokkal, na jóéjt <#integet2>

L Viper
OF 4.7 Aegean kampányból pár kép. Jó mozgalmas:

Molnibalage
Nekem ez jobban bejön. Nem mákostészta. A panelvonalak koszolása talán lehetne picit egyenetlenebb, de ez tényleg csak kukacoskodás részemrõl. <#vigyor2>

L Viper
Nekem a különálló szegecssorral jobban tetszik Zsolti. Egyébként szépek.
L Viper
Na most bejön minden kép simán, valami "gebasz" volt a feltöltõ oldalon, gondolom.
L Viper
Jahh, én láttam, iszonyatos fanatikus <#nyes>.