52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30502 Már rommá is moddoltam Balázs :-) -
#30501 Oks, bodzára fel ! -
#30500 Skype. 5 min. -
#30499 Tőlem :)
Szerintem Zsolti is ráér.
Holnap is ráérek, a szombat az változó.
-
#30498 Holnap vagy szombaton ráérsz? Kicsit még szólóban tolnám és késő is van ma. Holnap hamar hazaérek elvileg. -
#30497 Ez egy BDZ ovoda vót........ -
#30496 -
#30495 Na nyomjunk egy multi tesztet FF5.3-al ? -
#30494 Új link került a banner alá és kicsit csinosítgattam, hogy ne legyen olyan sok sor. -
#30493 Eddig nekem 2 missio 2 fagyás a mérlege az uj verzionak :(
Egyszer a mission selektor menünél fagyott meg másodikra a játékban , leszáláshoz készülve 32fps-röl 7re esett vissza és lefagyott minden .
Amugy ATI-nál hogy lehet azt megtenni mint régebben NV kariknál, hogy külön progikra lehetett állitani az élsimitás mértékét és nem kellett profilozgatni .Amugy hogy megy az élsimitás bekapcsolása most driverböl ? -
#30492 Lehet hogy az előző linkek addig nem mennek.
Türelem. -
#30491 OK rendezgetek :) -
#30490 régebben láttam utalást hogyan lehet az anizót, vagy aztamásik antilízing dolgot a menüben kikapcsolni.. valmit cfg-be kell írni
csak mit, és pontosan hova? -
#30489 Destroy, rendezd össze a cuccaidat egy könyvtárba az MF alatt vagy ahogy akarod és küld el nekem az összesített linket. Beteszem a banner alá. Lassan a banner teszi ki a fél oldalt. :) -
#30488 A NV kari miatt nem lesz élsimított kép.
-
#30487 Aegean FF5.3 alatt.
A dogfightot próbáltam
Ha valakinek nem lenne meg az install:
EGE FF5 tetszőleges helyre telepített FF5-höz -
A nagyobb HUD karakter működik. A DED-et is átraktam zöldre.
Az \art\ckptart könyvtárban a 3Dckpit.dat fájlban a // jeleket tüntesd el az 512-es résznél a HUD elől és tedd a 756 elé.
Mi a gond? Hogy ez elvileg csak Block 50/52 kabinnál csinálja meg. Mindehol, ahol van 3D kabin, van ilyen dat fájl és azok nem tartalmazzák az 512-es sort. Ha innen kimásolod, akkor az nem valószínű, hogy jó lesz más típushoz. Az F-16 gépek talán egyforma 3Dckpit.dat fájllal rendelkeznek. Nem tudom. -
#30485 Multi? -
#30484 Tile manager pdf.
Mehet a Balázs által linkelt leírás a docs mappába. Áttettem PDF-be, mivel fontos infó. -
#30483 Még cucc. -
#30482 Fogalmam sincs. Elvileg kéne szerintem, ha az FF5.0-höz készült verzióról van szó. -
#30481 Az agean v4-es teater megy vele ? -
#30480 Az megvan. Meglátjuk, hogy elfogadja -e. :) -
Wampa #30479 Köszi -
#30478 Nekem is klappol eddig minden. Stabil volt.
Sajnos a reptér upgrade nincs benne, meg a 3D-s kabin hátsó textúrái még mindig rondák, kivéve ahol a régi 3D-s kabin van. Az szép.
Lift Line még mindig nem jó és alacsony napállásnál is ugyanúgy vibrálnak a felhők. Eddig ennyi ami szemet szúr. -
#30477 Na mentem egy próbakört, eddig minden ment. Joy profil, bill kioszt, saitek profil, TrackIR ... :) -
#30476 A visszaigazolást el tudom küldeni neked, meg a Paypalos befizetési igazolást is. -
#30475 Az FF4 kézikönyvnek is benne kell lenni a \_the_maunals könyvtárban a telepítés helyén. Ott van videókártyákkal foglalkozó fejezet, de talán a az új companionban is.
Ha nem segít a dolog, akkor küldj el emailban pár képet és meglátjuk, hogy mi lehet a gond. Vagy megkérdezheted az angol fórumon is, ők a hardveres szoftveres dolgokhoz sokkal jobban értenek nálam. -
SzKrisztian #30474 Sziasztok feltettem a FF5.3-at és van egy kis gondom a repülőgép mind külső mind belső 3D nézetbe néha villog, nagyon rövid idejig el-eltünik ilyenkor a táj látszik csak, valakinél jelenkezet hasonló hiba? Van rá valami megoldás? Ati Radeon 3870X2-es videókártyám van a szimpla FF5-el is volt gondom annál a menü villogot de azon segített ha a Catalyst AI-t kikapcsoltam, de most a FF5.3-nál ez nem segít. -
#30473 Van szóköz a mínusz előtt, ha nem látszana rendesen. -
#30472 FFViper.exe -hires -
Wampa #30471 Ráadásul azt se tudom hogy kell keresni csak erre a topikra.... -
Wampa #30470 Üdv Vipera
Ha lehet ird már le mégegyszer azt a hires dolgot ,nem emlékszem ,kell szóköz vagy nem?Valamiért nem megy úgy.Azért baxus azt bele lehetett volna tenni a patchba -
#30469 Kéne egy jó Desert Storm erre az új FF5-re! Király az "A" cockpit!
-
#30468 A régi F-14A és F-15E kabin frissítése asszem ingyenesen elérhető annak, aki igazolni tudja, hogy megvette őket. Mivel te vetted nekem azokat, ez gond lehet. Lusa voltam mekérdezni Aeyes-t, hogy hogyan igazoljam, hogy akkor most mi legyen. Mert így valójában kettőnknek van meg...
Az F-15C kabinért fáj a szívem, de nagyon. Jó, hogy van FF5.0-höz, de meg sem közelíti az Aeyes féle 2D/3D kabint. -
#30467 Balázs most hogy nem lehet használni az Aeyes által fejlesztett kabinokat mit fogsz csinálni a sajátjaiddal? -
#30466 Nekem sem nagy a gondom vele, csak AF-ben és OF-ben kontrasztos, éles illetve a 17-es ócska monitoromon jobbak azok nagyobb karakterei. Ennyi. -
Wampa #30465 Szia Vipera
Érdekes,nekem semmi gondom nappal se a HUD al,tök jól látom.A su/hornetben ,na ott megőrültem tőle....:))
Mármint ha normális zöldesre állitottam. -
Wampa #30464 Üdv
Én láttam valami dokumentumfilmben su/hornetnek a hud felvételét,ott vörös szinűre volt beállitva. -
#30463 Ilyen bonyolult tényleg nem biztos, hogy van. A Panzer General II-höz láttam olyan modokat, hogy csak az olvasástól lefordultam a székről. Az 1997-es! :)