Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12. Extract the contents of the DirectXTweaker zip to a folder called DXTweaker inside your FA-18 directory. If you're in Vista, right click the DXTControl.exe executable you extracted, click properties, go to compatibility, and check "Run as an Administrator."
13. Run the DXTControl.exe executable. If you're in Vista, and the window looks all black, you may have to close it, turn off Aero. (right click on the desktop, click personalize, click classic appearance properties, click windows classic, and click apply. Don't worry, you can turn Aero back on when we're done here.)
14. Click the New button. Click on the ellipsis by the Path box, and find your F18.exe executable in your FA-18 folder.
15. On the DirectX 9 tab, all boxes should be checked and the drop-down box should say "Default". On the DirectX 8 tab, make sure the box is checked. Same for the legacy tab. On the Options tab, Forward Hook should be checked. The other two boxes should NOT be checked.
16. Click on "Modules to load." Scroll down to and click on "Present Changer." Check the box next to "Present Changer."
17. Leave Width, Height, and Count blank. Format should read A8R8G8B8. Z-Buffer should read "Application." Type should read Application. Quality should be blank, as should Refresh Rate. Set V-Sync to "Off" and Swap to "Application."
18. Go back up to Projects, and click start. Congratulations! You should be able to enjoy FA-18 with a res of up to 1600x1200 and no lag when using AA and switching to Air-to-Air master mode!
Let me know if you encounter any problems, as I easily may have missed something.
A radar kurzor nekem eddig mindig ment.
ACQ wide, ACQ Bore, ACQ vertikal módok a dogfight módok. nincs külön DGF és MRM mód.
Radar trainign és magyarázatok.
Backspace tgt undesignate.
m master mode sw. AA AG NAV bal oldat a gombokkal is lehet klikkelni
Az MFD nem lapozható, a gombok klikkelhetõkmellette.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A radar kurzor valamiért néha nem hajlandó mozogni.
A befogott célt a radar sokszor nem hajlandó eldobni.
RWS/TWS/VS-en kívûl vannak dogfight radar üzemmódok is?
HMS-t hogyan kell használni?
Nagyon zavaró, hogy az egyes üzemmódokban, ha váltok nem jegyzi meg az MFD beállításokat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ne kérdezz tõlem olyat amit én sem értek. Azt viszont talán el kéne fogadni, hogy mindenki azon dolgozik ami neki tesztik. Valaki úgy érezte, hogy szükséges ez és megcsinálta. Én megcsináltam a Szu-33 skint és a szebb Kuznyecovot. Szeritem a többség észre sem vette. És? Én szükségét éreztem.
Az FF5 kapcsán sem akkor ,miért baj ha legalább lesz normális keleti tipus is kidolgozva ill magyar vonatkozásu.
Egyáltalán nem gond, csak figyelmeztetek a veszélye. Saját magad egyes redszerek kikapcsolásával degradálhatod a gépet. Viszont az FLCS mindig online marad.
Ha azt mondod, hogy a 21-es alkalmatlan human player játékra akkor miért van benne az f-5 az f-104 és egyéb olyan tipusok amiben szintén nem volt MFD ( az AN-2-rol nem is beszélve Játék és harcérték szempontjábol nulla az értéke) meg normális radar és mégis benne vannak a repülheto tipusok között.
Azért mert az F-5E a RokAF nagyon komoly számban használt gépe és más hadjátatban is vastagon benne van Pl. Tajvan. Ott is ki kell kapcsolni ezt-azt, de közelebb van a valósághoz, mint a MiG-21 bármelyik verziója.
Ha anyira számitana a full realisztikusság akkor a mig-29 és modifikácioi és a szuhoj család alkalmas lett volna rá hogy igényesebben kidolgozzák hacsak 2D szinten is.
MiG-29 3D kabin az már van.
Most akkor infó, de pszt. Waweydavenek van egy félkész Su-27 kabinja ami olyan koncepcióban készül, mint az új F-16C kabin.
Háááát igen...TOP GUN...Nem ma volt...
<#nyes>#nyes>
Ha azt mondod, hogy a 21-es alkalmatlan human player játékra akkor miért van benne az f-5 az f-104 és egyéb olyan tipusok amiben szintén nem volt MFD ( az AN-2-rol nem is beszélve Játék és harcérték szempontjábol nulla az értéke) meg normális radar és mégis benne vannak a repülheto tipusok között.
Ha anyira számitana a full realisztikusság akkor a mig-29 és modifikácioi és a szuhoj család alkalmas lett volna rá hogy igényesebben kidolgozzák hacsak 2D szinten is.Ugy már lenne értelme legalább Human vs Human kampányt is nyomatni ha a keleti oldal is tudna normális használhato tipust felmutatni.És ha mást nem akkor a 21-esbol lenetne kabin szinten alkotni egy Román modifikáciot abban van 2 MFD , Hotas, tud lézeres bombát oldani és sidewindert+uj radar és sisakcélzó, igy máris használhatobb mint bármelyik emlitett tipus.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
A MiG-21 kabint elkérheted, de mint már sokszor mondtam a Falcon motorja human player számára alkalmatlan jó MiG-21 szimulálásra.
Lehet hogy szerzek egy mig-21bisz modellt amit berakhato falconba.Még készülöfélben van szintén loncihoz,de a készitöjének szoltam hogy lenne rá lehetöség/igény itt is a modeljére.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez van, nekem jobban tetszik, mert használhatóbb.
ott se látták jól az mfd-t az ami pilcsik miközben halomra lötték a menekülõ civileket az autópályán<#nemtudom>#nemtudom>
ezek a rossz katonai döntések... phjúúú <#rolleyes>#rolleyes>
Kapaszkodj meg, az volt a gond ODS alatt is. Ezért kell elõretolt irányító. Ahhoz a kép jó, hogy tényleg lássad, hogy azt fogod be amit kell. A típus azonosításhoz kevés volt. Rakd 9x-szers nagyításra. Na az már elég jó.
Ne feledd. 1996 körül kezdték el fejleszteni, az akkori lehetõségeket akarták modellezni.
Hol volt akkor HMS, meg JDAM hiperszuper új egyéb cuccok?
Sokszor az FF5-ben azt sem látom mire indítok. Valamit befogok és pakk.
Egyébkét szerintem az OF képének több köze van a valósághoz, nagyon olyan, mint a Lock Onban is az A-10 Maverick képe, meg a Youtube-os videókon.
A földi jármû sziluettje alapján beazonosítható már messzebbrõl, hogy csöves, rakettyás, javító, vagy csak szállító jármû -e a célpont.
Itt is csak az zavar be, ha a füst "betakar", de az jó, mert a valóságban is eltûnnek a dolgok a füst mögött.
OF-ben nagyon jól meg lehet a célpontokat külömböztetni, közelrõl még nagyítani sem kell a Maverick képet.
Amit a Frugalsra raott i_hawk ( RV ) azt, vagy valami hasonlót nagyon óhajtanék az FF5-be is.
Pár illusztráció OF-bõl:

Igen Balázs valahogy úgy éreztem én is magamat😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
VFR repkedésre jó az FSX, gyönyörködni, kikapcsolódva örömreppenni, meg ilyenek, vagy különféle feladatokat, "küldetéseket" megcsinálni.
Háborúzni meg ott a Falcon. Olyankor nem zavar, hogy a grafika nem olyan, mint az FSX-ben.
(A FOV az változtatható?)
Na én ezért szeretem nagyon az FSX-et(AS F-16 miatt),mert van hangulata a környezetnek....Prince Sultan AB
Emberek,tûzoltó készülékek,lánypaoszlopok stb.....
ON
Sajnos F-16-ra nincs jó template-m! A tailt megcsináltam,mert 90%-ban az változik,de a többi az nagy meló....