52965
  • JoeDestroy
    Hát nekem csak akkor nem oldott, ha egy adott fajta elfogyott, és nem váltottam a másikra. :)
  • moho
    lehet nem ártana egy két gyakorlórepülést mennünk :) rég repültem vele
    Az mitől van, hogy bombázásnál CCRP-vel hiába nyomom a kioldást nem dobja le a bombát (master Arm bbekapcsolva)
    azaz repülök a cél felé a valós irányt mutató kis kör ikon a vonalon van, számol vissza és jön lefelé a kis vonalka és nyomom de nem oldja ki.
    van amikor meg igen.
  • zsoltfireman
    Inert Weapon,gyakorló,teszt
  • L Viper #30539
    Persze, hogy előveszem néha, nem sok helyet foglal, elfér és a legjobb az ATO az AF-ben.
    Azóta szorult nagyon háttérbe, amióta kijött OF-hez a 4.7, mert az már tényleg stabil és szép, főleg AF után.
  • L Viper #30538
    Most frissítettem a Helpet, raktam be még egy kiegészítést a leírásba.
    Csak annyi, hogy a tárhelyen vannak a régi gyakorló küldetések Old_Training_Missions.zip néven, amit a többi hadszíntéren is lehet használni.
    Jók FF5-höz is egyébként.
  • L Viper #30537
    A Banner alatt megtalálod, hogyan tudod az FF5-öt és az OF-et egyszerre feltenni. ( Viper OF raktára - OpenFalcon_help.txt magyarul van )
    Az is le van írva, miket és hogyan pakolj OF alá, hogy szebb és jobb legyen. Ha van időd olvasd át és nem előtte kell görcsölni.
  • moho
    Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy a nagy OF és FF közepette éjszakánként mikor senki nem lát előveszitek az AF-et is :)
  • moho
    :) rendesek vagytok
    Én ma kb 7-8-től érek rá, akármeddig, szombaton és vasárnap is.

De OF-et is egy pillanatig tart felrakni. ha minden igaz leszedtem a régi F4-et és talán az OF is le van töltve.
  • L Viper #30534
    Majd azért jelezz, ha sikerült megoldani.
    AF csak a Te kedvedért lesz :)
  • L Viper #30533
    Ballasztos gyakorló?
  • Molnibalage
    A piros színű JDAM az mit jelent a valóságban?
  • zsoltfireman
  • moho
    szuper, köszi
  • JoeDestroy
    Íme!
    Linksys beáll page! :)
  • L Viper #30528
    A legújabbat lökd rá, 1.013-asra van peccselve nálunk.
  • L Viper #30527
    Akkor a manual szerint engedélyezned kell a Routerben a két portot.
    ( AF manual 494. oldal 2934 és 2935-ös portok. )

Csak akkor tudsz játszani velünk.

Van egy oldal, ahol van segítség a beállításhoz, de nem emlékszem a linkre, Joe biztos berakja mindjárt. :-)

• Molnibalage
    Ok. Akkor elő kell kaparnom az AF-et. A .12 vagy .13-as patch menjen fel?
  • L Viper #30525
    Az lenne a legjobb, de szerintem Moho életét egyelőre ne bonyolítsuk a többféle installal. :-)

• Molnibalage
    Ha már nem FF-es multi a cél akkor lehet, hogy az OF jobb lenne.
  • moho
    Igen van, Linksys WRT54GL.
  • L Viper #30522
    Egy fontos kérdés: Routered van -e ?
    Ha van, akkor bizony engedélyezni kell pár dolgot, mert nem fogsz tudni multizni.
  • L Viper #30521
    Nekem teljesen mindegy, mehet AF is, abban jó a Balkán.
    OF -em és FF5.3 is fent van.
  • moho
    Ma reggel raktam fel az FF5 1.03-at. Illetve az AF. Ez a kettő. Azért is gondoltam AF-re mert az stabil és nincsenek vele macerák. (Ahogy olvastam)
  • JoeDestroy
    A nép akaratának és telepítéseinek megfelelően tőlem bármelyik :)
  • L Viper #30518
    Nagyon tudnám pedig díjazni, ha végre olyan jól tudnánk FF5-özni, mint ahogy szeretnék, mert nagyon tetszene.
  • JoeDestroy
    TS kliens
    TS magyarírás.
    Telepítési beállítási útmutató.

Tegnap a komm a skype-on ment, de több tagnál gazdaságosabb a TS, mint a konferenciavonal.
  • L Viper #30516
    Jaja, Derstef félét próbáljuk még meg, 1 órát rászánhatunk. Ha nyögvenyelős akkor OF, AF ?
  • L Viper #30515
    Team Speak, gondolom van neked is.

Elérhetőséget majd írok. Este a Skypeon találkoztunk Zsoltival, meg Destroyal-al, szerintem ma is fent leszünk.

A kedvedért csinálhatunk egy AF kampánybevetést, hogy belekóstolj a hangulatába. Ott gördülékeny volt mindig a hadjárat multi. Ráérek most egész hétvégén.

Egyébként milyen Falcon van fent a gépeden AF-en kívül?

• JoeDestroy
    Majd még ma is megnézünk 1-2 dolgot tüzetesebben. DF TE stb... többen is.
    Derstef féle TE-ből is válogatunk néhányat. Meg a servergépet is cserélgetjük.
  • moho
    TeamSpeak? Azért magyarázzátok el mi kell a multihoz mert mondtam, hogy még friss vagyok :) Kell valami prg? Mi a menete?
  • moho
    TS?
  • L Viper #30511
    Esetleg kérhetnél ezzel kapcsolatban infót Dersteftől, hogy ő hogyan csinálja, mi fut, mi nem stb.
  • L Viper #30510
    Lekapcsoltam a tűzfalat is, bár OF-nél AF-nél nem szoktam.
  • Molnibalage
    Tűzfalak és viruskeresők resident shieldje le volt lőve? Ezek okozhatnak problémát.
  • L Viper #30508
    Nem azt mondom, hogy lehetetlen vele multizni, de vannak gondjai sajnos.

Nekem van fent AF meg szerintem Joe-nak is. Open Falcon is van mindkettőnknek. Ha van kedved, gyere nyugodtan majd fel TS-re.
  • L Viper #30507
    Nem gyorsítottunk egyáltalán időt.

Nem tudom mit csinálnánk rosszul FF5-ben, hogy instabil. Konfig Editort is leegyeztettük.
    Szerintem ha AF-el meg OF 4.7-el hibátlanul kínlódás nélkül mennek a hadjárat multik akkor nem velünk van a baj.

Derstef nem Tactical Engagementet repül? Csinált nagyon sokat FF5-höz. Tuti, hogy kampányban sosincs baja?
    Bárkivel próbáltuk ( múltkor veled is ) mindig volt multiban a kampánnyal probléma sajnos.

Lentebb olvastam, hogy Repveznek is CTD-zett az 5.3.

Pl. volt olyan, hogy Destroynak semmi textúra nem jelent meg a reptéren. Benne ült a gépben a semmi közepén.
    Felvittem a köteléket és utána beülve már jó lett nála is.

A 2. bevetésen egyszerűen nem tudott átpattanni egy másik gépbe. Megállt a töltésnél, aztán bevörösödött a kép nála. Aztán olyan is volt, hogy szólt, hogy nem tölt, nagy öröm, hogy beadta a töltőképet, de csak azért, mert engem meg akkor vágott le az asztalra :-(

• Molnibalage
    Ja, még valami. Hadjárat alatt ne használjatok x16-nál magasabb gyorsítást. Tehát úgy szálljatok fel, hogy x16 értéket használtok addig a pontig, ahol ramp startot vagy taxi vagy takeoff opciót akartok választani.

A 3D világban 4x gyorsításnál nagyobb érték nem ajánlott.
  • Molnibalage
    Valamit mi csinálhatunk szarul, mert destef a világ minden táján levő emberekkel, sokkal kisebb sávszélell simán repked hadjáratokat.

Töprengek.
  • moho
    Hna ha ennyire megmaradt minden negatív multi alatt akkor érdemes az F4AF -el:)
    Ha éreztek hozzá késztetést :) Bár még nagyon "kezdő" vagyok és sosem multiztam F4-el.
  • L Viper #30503
    Kösz a tesztet Destroy!
    Sajnos az összes régi multis hülyeség ugyanúgy megmaradt.
    Volt CTD mindkettőnknek, a ki be ugrálást nem szereti, szerverként nagyon bedöccent a DMZ-nél a hadjárat elején.
    Dogfightban nem volt gond, de a két kampány bevetés nem volt döccenőmentes.
    Pár dolgot betartva lehet reppenni hadjáratot is, de az OF féle stabilitást még nem hozza.