Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Túl részletes HUD.
- Atombrutál radar. Hiába kicsi a hatótávolság, földháttér, stb. A 120 fokos vízszintes azimuth és egyéb dolgok "viccesek" egy MiG-21bisz-nek is..
- Data link
- FLCS
- RWR
Mindösszesen kapásóbl ennyi... Azért kell MiG-21 model, hogy egy elsõvonalas gép szép legyen kitrõl is. Aki akar repkedni vele tegye, de szerintem ami nem megy azt nem kell erõltetni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Abból a 4.7-hesz készült verziót fel is raktam egybõl. Raktam képeket én is.
azt nem prószáltad még? Oszi F-16sokkal
Próbáltam gyógyítani több módon, AF-es HiTilestõl kezdve SuperPakos Balkánból kiszedett texture.zip -bõl történõ textúra kompresszióval, de a hülyeségek maradtak.
Normális Balkánt igazán csak a BMS 1.03-hoz és AF-hez láttam eddig, ahol pl, az olasz repterek nevei is hallatszanak rádiózáskor, nincs textúrahiba, stb.
rádiót?
ha nem szeretnéd manuálisan állítgatni a freqiket akkor azt patch configban találod, ha a csatorna váltásra gondolsz akkor meg ugyanaz mint FF4,5ben vagy beállítod a TE, kampány menüben a /dobozka/ tartalmát (nem jut eszembe a neve..)
egyébként a normális rádiózás, csatorna szeparáció csak AF-ben megy tapasztalataim alapján.. 😞
Én még a MiG-21 -es korszakban nõttem fel... szívesen repülném magyar színekben, szép kabinban a falconizált 21 MF-et vagy Bisz-t.
(ha már az An-2 -es kávédaráló kabinját képesek voltak megcsinálni, akkor nehogy már a "nagy ellenség" maradjon ki...)
futni fut, csak néha olyan ragasztós a kép (mintha kihagyna a gyújtás néha)
FS9 + priffinity-vel viszont tényleg jobb (nekem legalábbis)
nem olyan hülye gondolat ám FSX-et Vistán nyomni...
na azért hozzátartozik az igazsághoz hogy az alap Home Prémiumot szanaszét Vlite-oztam, plussz a service modulok 75% ki van kapcsolva
láttam Joe linkelt janeski fö18as képeket...
na AZZ mekkora játék mai napig
3!!!! dolog
1.hangulatos átvezetõ intrók
2.féldinamikus kampány pálya visszaágaztatással (sikertelen bevetés után)
3. realisztikus store menedzsment+ kötelék meghatározás (pilóta választgatás)
Személy szerint le*zarom a focit, útálom is rendesen.
Megnyugtatlak, Angliában is fennál még, noha tûzzel - vassal szankciókkal irtják is.
Pollux, ez társadalmi jelenség, ami még a Puskás nemzedékére nem volt jellemzõ, de mint láthatod, ma ez a helyzet. A miérteket meg bízzuk a szociológusokra <#nyes>#nyes>
Elég csak megnézni a Green Street Huligans vagy a Futball Faktort^^
Polli:menj ki egy meccsre és éld át,ezt nem lehet elmagyarázni😊Egyébként kb nincs max 5-10 ember.A magyar focin nincs mit nézni,a szurkolók miatt kell kijárni a meccsre a Csapatért
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mi változott?
box is egy kimondottan agresszív sport, még sincs tömegverekedés<#nemtudom>#nemtudom>
de van ott olyan is aki meccset akar nézni? <#hehe>#hehe>
Mellesleg Romper Stomper filmzenéje😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ne félj pollux... valakit a terrorházában is mutogatni kell majd... 😄 😄
www.smart-bus.hu
rendszerváltás lesz, engem aggatnak elõször lámpaoszlopra, figyejjé mááán!!
kb egy oldalas anyag aki csinált már modellt 10 perc alatt összeirja hogy mire kell figyelni a modellezésnél hogy jo legyen a falconba is.
Amugy meg az én modellem persze hogy nem jobb még mint ami most van mert még csak a fele van meg a gépnek, nem tudom hogy te melyikre gondoltál.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A progit a tweaker alól kell indítani. A Present charger beállítás az FPS növelõ. Nekem úgy folyamatosan 120-150 FPS értéken marad
Igaz hogy nem olyan szép mint a Falcon, de F-18.
Igazából a legjobb, ha belép a csapatba. Az animált részek elkészítés az egyedüli problémás terület asszem.
A Gripen modelled nem jobb a meglevõnél. Az egyik magyar srác odaadta a 70 ezer polys modelljét, de a skin már rajta volt. Az, hogy új skint kell csinálni, nekem nem lenne baj...
Nekem is ott van a Gripenem, de megrekedtem vele.
A dev fórumon is linkeltem a weboldalát a t fórumos topikot is.
Én reménykedek.
A vége felé láthato egy kis réslet belöle hogy a katapultot meg a HUDot már belerakta de a részleteket azt mondta még nem dolgozta ki mert a lonciba ugyse lehet használni a saját kabint.
Erre kérdeztem rá hogyha megoldhato lenne akkor megcsinálná részletesen is a falconba.Még nem tudja biztosan mondani mert még sok melo van a külsejével is.
Talán eljött az ideje, hogy felelevenítsek egy javaslatot amit már régebben tette.
A kabin hol van? És csak a 3D modellt látom...
A kabin az passzolni fog hozzá amint látom .Még nem mondta biztosra hogy meg tudja csinálni de kéne neki pontos info hogy milyen részletes lehet a modell és hogy mit kell külön modellezni illetve animálni.