Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mindenhol megy a normális rádiózás. Ha csak a flight rádiózást akarod hallani akkor Flight 5-re tedd mindkettõ. Ha mást is akkor az elsõ flight 5 és a többi legyen vagy package, guard, vagy tower, amit érzel. Mûködik. Kipróbáltam. A TE bugos lehet, mert azt is kipróbáltam. Én vagyok aki az ilyen dolgokra rámászik minidg. Ezért is szeretnek a csapatban. Én vagyok olyan állat aki a gyakorlatilag soha nem használt dolgokat tesztelem legalább egyszer, mikor oktatófilmet csinálok. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
ott milyen gépek ellen kell menni? úgyértem milyen vadászok milyen fegyverzettel

Molnibalage
Azért lényegtelen, mert MiG-21-gyel repülve nem élvezets a Falcon. Pont. Kipróbáltam. Gyakorlatilag azz összes rendszer felül van modellezve.

- Túl részletes HUD.
- Atombrutál radar. Hiába kicsi a hatótávolság, földháttér, stb. A 120 fokos vízszintes azimuth és egyéb dolgok "viccesek" egy MiG-21bisz-nek is..
- Data link
- FLCS
- RWR

Mindösszesen kapásóbl ennyi... Azért kell MiG-21 model, hogy egy elsõvonalas gép szép legyen kitrõl is. Aki akar repkedni vele tegye, de szerintem ami nem megy azt nem kell erõltetni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
érdekes vidijó

ezt sem félreérteni! érdekes végignézni az Elit alakulatos zenével

L Viper
Az Aegean fentvan nekem is természetesen. Az tökéletes, hibátlan.
Abból a 4.7-hesz készült verziót fel is raktam egybõl. Raktam képeket én is.
polluxware
TûzZsolter linkel Aegen kampányos képeket, azok elég szépek!

azt nem prószáltad még? Oszi F-16sokkal

L Viper
Olvastam, de amennyi dolgom volt, most jutottam el eddig.
Próbáltam gyógyítani több módon, AF-es HiTilestõl kezdve SuperPakos Balkánból kiszedett texture.zip -bõl történõ textúra kompresszióval, de a hülyeségek maradtak.
Normális Balkánt igazán csak a BMS 1.03-hoz és AF-hez láttam eddig, ahol pl, az olasz repterek nevei is hallatszanak rádiózáskor, nincs textúrahiba, stb.
polluxware
labels-t? ugyanott ahol az FF4,5ben a menüben sztem..

rádiót?

ha nem szeretnéd manuálisan állítgatni a freqiket akkor azt patch configban találod, ha a csatorna váltásra gondolsz akkor meg ugyanaz mint FF4,5ben vagy beállítod a TE, kampány menüben a /dobozka/ tartalmát (nem jut eszembe a neve..)

egyébként a normális rádiózás, csatorna szeparáció csak AF-ben megy tapasztalataim alapján.. 😞

97th Vampire
Még hogy nem fontos a kabin... 😊 A jelenlegi kinézete nem éppen kielégítõ... csak fogtak egy szétvakuzott fotót, belepakoltak mûszereket és csókolom... túl összecsapott.
Én még a MiG-21 -es korszakban nõttem fel... szívesen repülném magyar színekben, szép kabinban a falconizált 21 MF-et vagy Bisz-t.
(ha már az An-2 -es kávédaráló kabinját képesek voltak megcsinálni, akkor nehogy már a "nagy ellenség" maradjon ki...)

Molnibalage
A labels-t hogyan lehet kikapcsolni benne? Rádiózást hogyan lehet állígatni? Mindenki ott duruzsol a fülemben..

Molnibalage
Ja, az F-14A Aeyes kabin már jó FF5.0-höz. Aki megvette annak jár az update. Én mondjuk az F-15C/E-t várom.

polluxware
egyébként Vistán felejtõs az FF4 nekem sajna..

futni fut, csak néha olyan ragasztós a kép (mintha kihagyna a gyújtás néha)

FS9 + priffinity-vel viszont tényleg jobb (nekem legalábbis)

nem olyan hülye gondolat ám FSX-et Vistán nyomni...

na azért hozzátartozik az igazsághoz hogy az alap Home Prémiumot szanaszét Vlite-oztam, plussz a service modulok 75% ki van kapcsolva

polluxware
ezt mondtam annóóóóóó!!! de senki nem vette észre:/

láttam Joe linkelt janeski fö18as képeket...

na AZZ mekkora játék mai napig

3!!!! dolog

1.hangulatos átvezetõ intrók

2.féldinamikus kampány pálya visszaágaztatással (sikertelen bevetés után)

3. realisztikus store menedzsment+ kötelék meghatározás (pilóta választgatás)

L Viper
Szépek bizony, csak nekem a CRT monitorom kevés hozzá. Gondolom egy 19-es lapos moncsin már olvasható minden szépen.
polluxware
of 4.7et lekéne szedni ahhoz😊 FF5 kabinok nagyon bejönnek.. állítom a legszebb mind közül! (F16b40,50, mlu)

L Viper
Nekem meg egy normálisan mûködõ Balkán kéne a 4.7 alá, mert megy ugyan a 4.5+ is, de vannak a FarTiles-eknél érdekes dolgok. Pirosság, meg a tenger is elég érdekes.
polluxware
vigyázzá ezzel a barátozással.. nehogy nálad is kopogjanak Gestanyóék<#idiota>

Molnibalage
Nem'tom mi az eljárás, de biztos lehet. A megfelelõ txt file és a képek kellenek. Kísérletezz.

polluxware
egyem a szíved, legalább õszinte vagy<#eplus2> ezt becsülöm<#eljen>

L Viper
Úgy látom tegnap óta senkit nem érdekelt a Falcon, most pörög a topic, hála Luxion Lantlény barátomnak. :-D
Személy szerint le*zarom a focit, útálom is rendesen.

Megnyugtatlak, Angliában is fennál még, noha tûzzel - vassal szankciókkal irtják is.

Pollux, ez társadalmi jelenség, ami még a Puskás nemzedékére nem volt jellemzõ, de mint láthatod, ma ez a helyzet. A miérteket meg bízzuk a szociológusokra <#nyes>
Scottt
ANGLIÁBAN NINCS FUTBALL HULIGANIZMUS??<#wow2><#wow2>
Elég csak megnézni a Green Street Huligans vagy a Futball Faktort^^

Polli:menj ki egy meccsre és éld át,ezt nem lehet elmagyarázni😊Egyébként kb nincs max 5-10 ember.A magyar focin nincs mit nézni,a szurkolók miatt kell kijárni a meccsre a Csapatért

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
OF 4.7 alá belehet tenni az FF5 f16 kabinjait? elég átírni azt a két számot, avagy teljesen más stuk-stúrában van?

polluxware
gyóvanna, már megint nem bírok magammal😊

polluxware
annó amikor még Puskásék is nyomták.. mééér nem volt ilyesmi??

mi változott?

box is egy kimondottan agresszív sport, még sincs tömegverekedés<#nemtudom>

Molnibalage
Angliában nem. És azért ne fociról dumáljunk már itt. HT és repcsis filmek beleférnek, de azért ta foci...<#szomoru1>

L Viper
Sajnos a focival együttjáró jelenség, még a magukat kultúrált demokráciáknak nevezõ gazdag országokban is.
polluxware
már hallottam mástól is ezt a "hangulat" dolgot, meg hogy a tömeg ami felvillanyozza az embert

de van ott olyan is aki meccset akar nézni? <#hehe>

polluxware
tudom😊 azért raktam be

Scottt
Én szeretek meccsre járni,igen abba szektorba Polli.Egyszer elég kimenni az embernek, hogy megérezze azt a hangulatot.Vagy magával ragad-vagy nem😊
Mellesleg Romper Stomper filmzenéje😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
polluxware
<#idiota> poénos a lelkem

Bevennénk, ha lenne ArmA-d! 😄

Ne félj pollux... valakit a terrorházában is mutogatni kell majd... 😄 😄

www.smart-bus.hu

polluxware
te Scotti ne reklámozd már a másságomat..

rendszerváltás lesz, engem aggatnak elõször lámpaoszlopra, figyejjé mááán!!

polluxware
iszonyat rég armáztam...

kezdek rákapni a visnyára😊

FS9 jobban megy alatta (nekem legalábbis)

Scottt
Már kezdtelek hiányolni,Arma topikban emlegettelek is.Ha tempiék ne vesznek be harmadiknak,akkor leszel a Spotterem hadnagy Elvtárs?!<#violent>

polluxware
?

mindenki tüntetni van?

<#eplus2>

sorry (kihagyhatatlan..)

polluxware
Vista Sp1 alatt fut az RV4 vagy ne is erölködjek vele?

repvez
nem hiszem hogy olyan sok ido lenne leirni azt hogy mennyi a max polygon szám, textura méretek, mit kell külön a maxban animálni, milyen részegységeknek kell külön lenni ,milyen anyagok használhatok a maxban pl az uveg részeken.stb lehet-e használni Smooth modositot vagy csak 3 szogekbol leghet a gép vagy 4 szogekböl is jo.
kb egy oldalas anyag aki csinált már modellt 10 perc alatt összeirja hogy mire kell figyelni a modellezésnél hogy jo legyen a falconba is.

Amugy meg az én modellem persze hogy nem jobb még mint ami most van mert még csak a fele van meg a gépnek, nem tudom hogy te melyikre gondoltál.
JoeDestroy
A lenti kép a 128x128 -as táj. nem az alap.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Szóval a legjobb szimulátor akkor is a Falcon. Az összes nyûgjével, bugjával együtt. A Tiles tájgenerálás adja vissza a legjobban azt hogy repülsz valahol. Az FSX alap tájgenerálása is egy fos. Oké erõsebb domborzat, de egy halom maszat scenery install nélkül.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Nem.
A progit a tweaker alól kell indítani. A Present charger beállítás az FPS növelõ. Nekem úgy folyamatosan 120-150 FPS értéken marad

Igaz hogy nem olyan szép mint a Falcon, de F-18.

Molnibalage
Ezt alapból megcsinálta az installer...

Molnibalage
Csak az a baj, hogy a leírás elkészítése is idõbe kerül, a munkától veszi el a helyet. A legtöbb 3D modellernek jelentkezõ valójában elég kezdõ.

Igazából a legjobb, ha belép a csapatba. Az animált részek elkészítés az egyedüli problémás terület asszem.

A Gripen modelled nem jobb a meglevõnél. Az egyik magyar srác odaadta a 70 ezer polys modelljét, de a skin már rajta volt. Az, hogy új skint kell csinálni, nekem nem lenne baj...

repvez
ezért irtam régebben, hogy nem kéne tool-t kiadni a kezükbol a fejlesztöknek csak egy tutort vagy leirást a modellekel támasztott követelményekrol.Mind külsö mint 3d-s kabin terén.Mert ha tudjuk hogy mibol kell gazdálkodni ill melyik résznek kell külön lenni és a maxben kell animálni vagy stb.. akkor kevessebb dolguk van a beillesztéssel a fejlesztoknek is ha egy 90%-os gépet kapnak a kezükbe.és hidd el ha lenne sok válalkozo akik készitenének uj modelleket a jákékhoz csak amig nem tudja hogy hogy álljon neki addig nem fog.fülke sem kéne hozzá csak hogy a 10 éves modelleket lecseréljük .
Nekem is ott van a Gripenem, de megrekedtem vele.
Molnibalage
A kabin annyira nem fontos. A MiG-21 gépek azért lesznek felhúzva, mert hát elsõ számú ellenséges gépek. Pont olyan kategória, mint az F-16C csak éppen nem vele, hanem ellene repülsz.

A dev fórumon is linkeltem a weboldalát a t fórumos topikot is.

Én reménykedek.

Molnibalage
Írtam neki mailt.

repvez
még az elején jár a modellezésben csak rákérdeztem, hogy ha érdekli az ötlet akkor megcsinálhatná ugy hogy a falconba is használhato legyen.
A vége felé láthato egy kis réslet belöle hogy a katapultot meg a HUDot már belerakta de a részleteket azt mondta még nem dolgozta ki mert a lonciba ugyse lehet használni a saját kabint.
Erre kérdeztem rá hogyha megoldhato lenne akkor megcsinálná részletesen is a falconba.Még nem tudja biztosan mondani mert még sok melo van a külsejével is.
Molnibalage
Ha a nyers 3DMax cuccot odaadja akkor lehet Falconizálni a modellen. Miért nem mondtad, hogy magyar a srác?

Talán eljött az ideje, hogy felelevenítsek egy javaslatot amit már régebben tette.

A kabin hol van? És csak a 3D modellt látom...

repvez
mig képek
A kabin az passzolni fog hozzá amint látom .Még nem mondta biztosra hogy meg tudja csinálni de kéne neki pontos info hogy milyen részletes lehet a modell és hogy mit kell külön modellezni illetve animálni.
JoeDestroy
A HMS nek utána kellene néznem, hirtelen ennyi ugrik be. Otthon leszek megnézem.