Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A könnyeim potyognak közben... zseniális! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
pont ezért írtam az A-10cubás dolgot
ha viszont jó az avionika meg az egyebek.. és áttudok siklani az ilyen nüanszos dolgokon
az ég kék színû volt, meg volt pár felhõ is
Viper-nek ennyi elég is<#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.smart-bus.hu
Polli😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
az elsõ directx3as játék win95 alá
10játszható single player pálya
nagyon szerettem...😊
ha valakit érdekel szívesen felrakom a cd izóját.. (gyári lemez)
NT alatt sajna nem megy..😞 max win98,me -> virtualbox
az FSUIPC meg egy pici util ami az extrém gépek modellezését teszi lehetõvé FS9 alá
és abból is a 3.85 verzió vagy utáni ami kell
kisebb bugokat is orvosol ám a használata
31-én jon a demoja már van benne egy kis akcio is ahogy nézem 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki nem nézte még meg a Napola címû filmet az tegye meg.Jó kis film,és nem is annyira lövöldözõs.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Stopworks kabinok is jók, de a CJ-hez szintén az újat adja be és a "kivetítés" pozíciói sem stimmelnek, de ezt is gatyába tudtam rázni.
Sajnos ez az új 3D annyira máshol van eldugva, hogy nem lehet moddolni a hagyományos számú dds-ekkel, a Lift Line opció nem mûködik, és a karcos kabint is hiába állítom a config editorban, a 3D-s kabinban nem adja be, csak a 2D-sben, pedig pont ez helyettesíthetné a Lift Line-t. Ahol a régi 3D-s jön be ott jók a karcok a 3D-sben is.
A CG-nél a régi RV-s 3D-s kabint adja be, de pl. a CJ-nél már az új van.
Szeretném az RV-st használni a CJ-hez is. A Raider patch is csak a CG-n mûködik.
Off:
Milyen jó kis Mig-29 búcsú videót lehetne csinálni erre a zenére Lonciban. A lassú résznél felszállás, kis örömrepkedés... a pörgõs résznél egy kis kergetõzés a Szerb miggel, egy kis kötelékezés, majd a végén leszállás, és könnyes búcsú... 😞
Swetter
www.smart-bus.hu
itt szabadnak érzem magam...
és te mondtad!! legalább repülõs téma legyen ->> F-18
<#integet2>#integet2>
valami SP1-t hiányolnak hozzá... (tán aktíválós is a lelkem)
ha valki tud jobbat, az írjon ám!
Viszont régen 3 szint volt! Akkor lehetne egy a 3. gen gépeknek is.
Az ötlet jónak tûnik, kínávcsi vagyok, hogy mi lesz belõle.
An An-2-est Aragorn csinálta. A kedvenc gépe. Az is lehet, hogy újra megcsinálja, mert adtam neki 3D-s panoráma képet a kabinról. Fanatikus.
Lehet manuálisan butítgatni a radart, de még akkor sem lesz az igazi sajnos. Az RWR meg mindig túl brutál lesz. Pontosan ad irányt és típust, még ha nagy távolsáról viszonylag érzéketlen. A fegyvereket meg MFD nélkül állítgatni nehéz és más út nem nagyon van. Ha van FAB és RBK akkor nem tudod, hogy melyik van kiválasztva MFD nélkül.
Az bombák leoldási módja szintén atomdurva, mert mikor volt MiG-21 gépen bármelyik mód is (CCIP, CCRP, DTOS)? Azokat meg meg sem lehet kerülni...
Igazából senki nem érzi fontosnak, hogy legyen MiG-21 és valamennyire megértem õket. Ez F-16C szimulátor és ennek megfelelõen a 4. és 4+ gépeket modellezi viszonylag korrektül. Be kell látni a korlátait a motornak. (A modernizált F-4 Terminátor benne van? Mert az egy jó példa arra, hogy régi gép 4++ avionikával. Jó a Falconnak. Egy F-4C? Nos, az nem...)
Normális repmodell sem ártana nekik, de akkor meg az AI folyton lezuhanna, mert lazán 200 csomó alá is beviszi a gépet. Valóságban olyan fordulókban és állásszögeknél amit csinál már rég palacsinta lenne az összes gép.
Már most is van nagyon minimálisan szeparált avionika, hiszen HTS pod miatti HAD MFD oldal nem minden gépen van. Viszont egy MiG-21-hez ennél jóval több kéne... Ez igaz sok orosz gépre a régebbi besugárzás jelzõ miatt. Szóval, a régebbi gépeknek létre kell hozni egy újfajta modult elsõ körben és azt használni. Még ennek megalkotása is gigászi feladat lenne és õszintén szólva szerintetek hány ember repülne vele? 100-150 emberért ennyi erõfeszítés?
A játékosok nagy része csak F-16C-vel és max. még egy-két kedvenc géppel repül. Hiába van új szép Viggen, akkor sem ültem bele. Lehet szép a Tornado, de ha nincs AMRAAM éra elõtti típus benne akkor szintén nem érdekel. A Mirage-2000C (vagy -5) is kedvencem, de hadjáratban nem repülök vele, mert csak az Eurowar-ban van amit nem szeretek. Többek között az idõhiány miatt is nem repkedek sok géppel. Nagyon régen még A-10-zel repkedtem.
www.smart-bus.hu
Nekem már rég megvan!
Van egy haverom,aki ezenkívûl mással nem hajlandó repülni,annyira megfertõzte!
A radar dolgait is le lehet "manuálisan" butítani... pl vegyük manuálisan kisebbre a pásztázási szöget... stb.
Egyik ADDON-os gép sem realisztikus, nem hiszem hogy pont a MiG-21 -nél kellene elkezdeni a hiperrealisztikára való törekvést...
Na mindegy... talán majd egyszer valami fanatikus megcsinálja a 21-est(mint ahogy azt az AN-2 -essel is tették). Remélem még megérem.
(hmm.. mintha Aeyes-nél láttam volna régen egy készülõ kabint...)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De az már a szebb oldala.
Videókészítés viszont csak pénteken és hétvégén fér bele. Annyira nincs idõm semmire... <#rinya>#rinya>
De a nagyrészük(fõleg a háború vége fele)tényleg csak ugyan olyan katona volt mint a többi(Igaz, hogy jobban motiváltak voltak,meg Elitek voltak)de akkor is 1-2 elvetemültet kivéve tényleg "csak"az a katonai bajtársiasság tartotta össze mint a többi katonai alakulatot.
Ami tettek megtettek, hogy pontosan mit azt maximum az ott lévõk tudnák megmondani.