Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
legjobb BS promó videjó

Molnibalage
Meglep, hogy nem láttad eddig, mert kb. 1 éves.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Off-s napom van... úgy látszik ragad rám valami pollux-tól! 😄

A könnyeim potyognak közben... zseniális! 😊

www.smart-bus.hu

Persze, a Falcont sem a szépsége miatt szeretjük! 😄 Csak attól cseppet többet várna az ember ami most jelenik meg...

www.smart-bus.hu

polluxware
ez is tény...

pont ezért írtam az A-10cubás dolgot

ha viszont jó az avionika meg az egyebek.. és áttudok siklani az ilyen nüanszos dolgokon

az ég kék színû volt, meg volt pár felhõ is

Viper-nek ennyi elég is<#eplus2>

polluxware
azért érdemes felrakni a 9.1et... tény!

Lehet, hogy az én szemem rossz, de az a talaj textúra valami borzalom... :S

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Nekem nincs 9.1 patch, de semmi bajom vele. Sõt az Abacus FlightDeck 5 FS9-es verzióval elsõ osztályúan együtt mûködik 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Piros? Nem rózsaszín a miki likja? 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Hé srácok figyumár kaptam egy új fülest Speedlink.A fejhallgató része jól szól viszont a mikrofonja tök süket,nem tudjátok mitõl lehet?A piros részbe van bedugva a piros szóval mûködni-e kéne.Már a sokadik füles amit eddig bedugtam az megszólalt de ez süket-.-"

Polli😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
A-10Cuba! jut eszembe róla...

az elsõ directx3as játék win95 alá

10játszható single player pálya

nagyon szerettem...😊

ha valakit érdekel szívesen felrakom a cd izóját.. (gyári lemez)

NT alatt sajna nem megy..😞 max win98,me -> virtualbox

polluxware
Viper a 9.1es peccs persze hogy fent van

az FSUIPC meg egy pici util ami az extrém gépek modellezését teszi lehetõvé FS9 alá

és abból is a 3.85 verzió vagy utáni ami kell

kisebb bugokat is orvosol ám a használata

polluxware
pont ennek a filmnek a címét kerestem!

Pusszantás<#eljen>

repvez
seven-g
31-én jon a demoja már van benne egy kis akcio is ahogy nézem 😊
Molnibalage
Mert nem skin. Ez is dxm formátumot használ és a \objects könyvtár fájlaiba van integrálva. Ezért nem mennek a régi Aeyes kabinok, csak az új F/A-18C és a már újra kiadott F-14A.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Durva^^
Aki nem nézte még meg a Napola címû filmet az tegye meg.Jó kis film,és nem is annyira lövöldözõs.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Annyit meg tudtam oldani, hogy a CJ-hez is elõcsaltam a régit, de annak "tarajos" a HUD-ja sajnos.

Stopworks kabinok is jók, de a CJ-hez szintén az újat adja be és a "kivetítés" pozíciói sem stimmelnek, de ezt is gatyába tudtam rázni.

Sajnos ez az új 3D annyira máshol van eldugva, hogy nem lehet moddolni a hagyományos számú dds-ekkel, a Lift Line opció nem mûködik, és a karcos kabint is hiába állítom a config editorban, a 3D-s kabinban nem adja be, csak a 2D-sben, pedig pont ez helyettesíthetné a Lift Line-t. Ahol a régi 3D-s jön be ott jók a karcok a 3D-sben is.
L Viper
Ne sokat várj, ez egy lövöldözõs játék.
DANIELE
Néztétek már ezt az oldalt, mi a véleményetek

http://hawxgame.uk.ubi.com/aircraft.php

Molnibalage
Az máshogy megy. Másolással nem lehet 3D-s kabint cserélgetni.

L Viper
Nem tudja valaki, hol vannak az FF5-ben a 3D-s kabinok?
A CG-nél a régi RV-s 3D-s kabint adja be, de pl. a CJ-nél már az új van.

Szeretném az RV-st használni a CJ-hez is. A Raider patch is csak a CG-n mûködik.
Molnibalage
Aztakurva!

polluxware
polluxware
polluxware
Ja ja... pöcsöld fönek!

Off:

Milyen jó kis Mig-29 búcsú videót lehetne csinálni erre a zenére Lonciban. A lassú résznél felszállás, kis örömrepkedés... a pörgõs résznél egy kis kergetõzés a Szerb miggel, egy kis kötelékezés, majd a végén leszállás, és könnyes búcsú... 😞

Swetter

www.smart-bus.hu

polluxware
Fs topity tele van "reakcióssal" oda azért nem írok ilyet<#zavart1>

itt szabadnak érzem magam...

és te mondtad!! legalább repülõs téma legyen ->> F-18

<#integet2>

polluxware
te mirõl beszélsz? "FSUIPC"

polluxware
PERSZEHOGYJAA!!

L Viper
Neked nincs felpeccselve a progi 9.1-re ??? Az kötelezõ szinte az összes komolyabb kieghez, mert nem fognak normálisan menni.
Molnibalage
Ha ez warez akkor inkább privátban jó fõleg, hogy nem Falcon. Köszi.

zsoltfireman
Ha kell az egész felrakom Mediafire-ra........
Kell????

polluxware
polluxware
VRS f18e

valami SP1-t hiányolnak hozzá... (tán aktíválós is a lelkem)

ha valki tud jobbat, az írjon ám!

Molnibalage
Felmerült egy érdekes ötlet a csapatban. Jelenleg két avionikai szint választható. A kettõ közötti szint markánsan eltér. Nos akkor mi lenne, ha a semmire sem jó easy helyett egy modifikált kerülne be. Ott lehetne szimulálni olyat ami az alapba nem fér bele. Pl. AESA radart egyes gépekhez, stb.

Viszont régen 3 szint volt! Akkor lehetne egy a 3. gen gépeknek is.

Az ötlet jónak tûnik, kínávcsi vagyok, hogy mi lesz belõle.

Molnibalage
Aeyes nem csak Falconhoz csinál kabint, szóval az nem biztos, hogy az Falconhoz készül.

An An-2-est Aragorn csinálta. A kedvenc gépe. Az is lehet, hogy újra megcsinálja, mert adtam neki 3D-s panoráma képet a kabinról. Fanatikus.

Lehet manuálisan butítgatni a radart, de még akkor sem lesz az igazi sajnos. Az RWR meg mindig túl brutál lesz. Pontosan ad irányt és típust, még ha nagy távolsáról viszonylag érzéketlen. A fegyvereket meg MFD nélkül állítgatni nehéz és más út nem nagyon van. Ha van FAB és RBK akkor nem tudod, hogy melyik van kiválasztva MFD nélkül.

Az bombák leoldási módja szintén atomdurva, mert mikor volt MiG-21 gépen bármelyik mód is (CCIP, CCRP, DTOS)? Azokat meg meg sem lehet kerülni...

Igazából senki nem érzi fontosnak, hogy legyen MiG-21 és valamennyire megértem õket. Ez F-16C szimulátor és ennek megfelelõen a 4. és 4+ gépeket modellezi viszonylag korrektül. Be kell látni a korlátait a motornak. (A modernizált F-4 Terminátor benne van? Mert az egy jó példa arra, hogy régi gép 4++ avionikával. Jó a Falconnak. Egy F-4C? Nos, az nem...)

Normális repmodell sem ártana nekik, de akkor meg az AI folyton lezuhanna, mert lazán 200 csomó alá is beviszi a gépet. Valóságban olyan fordulókban és állásszögeknél amit csinál már rég palacsinta lenne az összes gép.

Már most is van nagyon minimálisan szeparált avionika, hiszen HTS pod miatti HAD MFD oldal nem minden gépen van. Viszont egy MiG-21-hez ennél jóval több kéne... Ez igaz sok orosz gépre a régebbi besugárzás jelzõ miatt. Szóval, a régebbi gépeknek létre kell hozni egy újfajta modult elsõ körben és azt használni. Még ennek megalkotása is gigászi feladat lenne és õszintén szólva szerintetek hány ember repülne vele? 100-150 emberért ennyi erõfeszítés?

A játékosok nagy része csak F-16C-vel és max. még egy-két kedvenc géppel repül. Hiába van új szép Viggen, akkor sem ültem bele. Lehet szép a Tornado, de ha nincs AMRAAM éra elõtti típus benne akkor szintén nem érdekel. A Mirage-2000C (vagy -5) is kedvencem, de hadjáratban nem repülök vele, mert csak az Eurowar-ban van amit nem szeretek. Többek között az idõhiány miatt is nem repkedek sok géppel. Nagyon régen még A-10-zel repkedtem.

Nem csodálom! Asszem be is szerzem, egyelõre egy próba erejéig... köszi...<#eljen>

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Hja kérem.....Ez az FS9 jelenleg legprofibb modelje!

Nekem már rég megvan!

Van egy haverom,aki ezenkívûl mással nem hajlandó repülni,annyira megfertõzte!

97th Vampire
jól ki kell kapcsolani ezeket a rendszereket... sõt csak radart nézetet használjon az "mfd"-n.
A radar dolgait is le lehet "manuálisan" butítani... pl vegyük manuálisan kisebbre a pásztázási szöget... stb.
Egyik ADDON-os gép sem realisztikus, nem hiszem hogy pont a MiG-21 -nél kellene elkezdeni a hiperrealisztikára való törekvést...

Na mindegy... talán majd egyszer valami fanatikus megcsinálja a 21-est(mint ahogy azt az AN-2 -essel is tették). Remélem még megérem.
(hmm.. mintha Aeyes-nél láttam volna régen egy készülõ kabint...)

Most találtam én is rá... még nem rágtam át rajta magam... szerintem FS2004 kieg lesz... van ott egy start up videó is...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ez milyen szim?

www.smart-bus.hu

zsoltfireman

Molnibalage

L Viper
Hát ez ilyen, mármint az idõhiány. Majd ha lesz pár gyerkõc is, még ennyi sem lesz <#vigyor>.
De az már a szebb oldala.
Molnibalage
A magyar oktatófilmeket is elkezdtem. A navigáció két fejezete már magyar felirattal bír. A Reamp start hamarosan meg lesz.

Videókészítés viszont csak pénteken és hétvégén fér bele. Annyira nincs idõm semmire... <#rinya>

polluxware
nem ilyen célzattal linkeltem... mind1

film: "Vaskereszt"

Scottt
Schutzstaffel-õrség,biztonsági szolgálat.Waffen-SS fegyveres õrség.Szóval az elején ha jól emlékszem csak 12-en voltak és tényleg testõrként játszottak szerepet.És igen rá esküdtek fel,mert õt védték.Mindegynek tényleg nem mindegy.
De a nagyrészük(fõleg a háború vége fele)tényleg csak ugyan olyan katona volt mint a többi(Igaz, hogy jobban motiváltak voltak,meg Elitek voltak)de akkor is 1-2 elvetemültet kivéve tényleg "csak"az a katonai bajtársiasság tartotta össze mint a többi katonai alakulatot.
Ami tettek megtettek, hogy pontosan mit azt maximum az ott lévõk tudnák megmondani.

Molnibalage
Csak egy apró megjegyzés. Az Waffen SS is változott a háború alatt, de õk tudtommal Hitlerre esküdtek fel és nem a német állam védelmére. Azért szerintem ez nagyon nem mindegy.

JoeDestroy
Options / gameplay

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"