52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#30622 Szépek nagyon a Janhas skinek AF alá is. Érdemes eébíbelődni velük:
-
#30621 Az igen... -
#30620 Most repültem két szóló hadjárat küldetést RF-ben. Kurva jó! Alig néha van cska 24 FPS alatt. Olyan dogfightok voltak, hogy ehaj.
Egyedül a légvédelm tevékenysége az, ami zavaró. Irreálisan sűrű a SHORAD és MANPAD. Ez egyszerűen nevetséges. -
#30619 Tetszik!
-
#30618 A hajók (nagyobb MFD felbontással, milyen zsír képet lehetne kapni!).
Vipera + FLIR. Az utánégető tisztán látszik. :)
A DCA bevetés után kitérő reptéren leszállás, 150 font keróval... Egy F-4 éppen akkor kezdett valakivel hadakozni.
Nem csak én szálltam le ott. Másnak is izgis bevetése lehetett.
A másik durva az volt, hogy egy MiG-21MF AWACS és data link ellenére is majdnem rakétaindíási pozícióba jutott. Nem semmi. -
#30617 Erre tök jó funfalcon klippet lehetne csinálni.
A klip meg jópofa szerintem. :) -
#30616 Pár képet rakok, FF5.3 volt.
Néhány hadjárat vacakolt, de a Rolling fire egész jól ment:
Kis Naval Strike-al kezdtünk:
Aztán légi őrjáratozás volt:
-
#30615 Ha valaki akar reppenni, tesztelni:
Teamspeak: tss.thomi.hu - Falcon - janhas
Online vagyok... -
#30614 No és OF 4.7 alá ez kötelező tőle:
LaunchVipers ! -
#30613 Igen -
#30612 JanHas a legjobb! -
#30611 Ezeket posztoljátok a kinti game play and misc. topikba. Annan nics értelme, hogy csak ide írtok. Ha valami reprodukálható, akkor az oprender és system leírás is kellene. -
#30610 hát nem tuddom mi lehet a baja, de ,megint elinditottam az elsö inditásnál megint elöjött, a betöltö képernyö 2. kockájánál megáll majd 2perc mulva visszaad a debrifigbe, "in progress" a mission státus.
Majd ujra rányomok a commitre és simán betölti de már a levegöben vagyok.
A repülés alatt nincs semmi, a következö küldinél már a visszaszámlálásnál befaygott, de ezen már csak a ctrl+alt+del segitett.
minden missiot az iron fortress campányba a 121th század KF-16C gépeivel repültem. az 1. nap 10:50 percnél járok -
#30609 Ez a skin hol érhető el? Ez Janhas AF skinje? Az ingyenes?
Ha ma repkedünk megpróbáljuk az FF5.3-at? -
-
#30607 És még ugy érzed hogy én provokállak, mikor csak leirtam az észrevételeimet.
Szó sincs erről.
A debrifingnél in progress uzenet van a statusnál és nem törölték(mert az amugy is irja) a bevetést és a reptér sem semmisült meg mivel a kovetkezö küldit is onnan repültem.
Ez most melyik részére is vonatokozik a korábbi hozzászólásaidnak? Ez így nagyon sokértelmű lett így és követhetetlen.
A képmentést az tényleg benéztem, de nem szoktam képet menteni csak dokumentálni szerettem volna az észrevételeimet és meglepett a save ablak mert máskor nem volt.
Most már tudod. Fura, mert elvileg asszem ez is benne van a kézikönyvben, az 2007-es FF4-es ben is.
Az uj 3D-s F-16C kabinnál például a master arm kapcsolo sincs meg és hiába nyomok rá nem változik semmi igy át kell néznem 2d-be hogy ne érjen meglepetés a fronton.
Márminthogy nem látszik? Tudsz erről egy képet dobni? Mert nekem igazin van és kapcsolgatni is tudom. Más is. A 3D kabintban nyomd le a WX gombot az ICP-n és az összes killeklhető pozíciót látod. Látni fogod a Maseter Arm három állását.
Elöre bocsáttom ez nem hibaként mondom csak kicsit zavaros néhol hogy hogyan szervezi a repülést a progi.
Az ATO valóban csinál ökörségeket néha.
1.Tisztába vagyok vele , hogy be lehet ulni a már fennt lévö gépekbe, de hamár fennt vannak a levegöbe és takeoff-ot nyomok akkor még miért számol vissza a játék több percet mikor elviekben egybol beszálhatnék .
Levegőben levő gépeknél nem számol vissza. Soha, semelyik Falcon verzióban nem láttam ilyet 8 év alatt. Szerintem te ráklikeltél az listában arra a kötelékre, ahol repültni akartál, csak a kötelék gépére nem. Így maradtál a régiben és nyomtál commit-ot. Magyarán te azt hitted, hogy az a ráklikkelés miatt annak a köteléknek a TOT-ja számít, holott nem. Egyszerűen elnézted azt, hogy melyik kötelékben ülsz.
A hosszú megjegyzéses küldi melyik hadjáratban volt? Mert ilyen hibával sem találkoztunk soha.
Soha nem értettem azt, hogy képes vagy olyan hibákat - már ha, tényleg léteznek - előcsalogatni, amit soha senki nem tapasztalt. Ez nem az első eset.
Régen nagyon sokat repültem, ma főleg pont az ilyen dolgokat tesztelem, amit leírtál. A beta teszterekkel több ezer ki be ugrálást és end missiont csináltnukm, de senki nem jelentetett ilyet.
Ezek után csak arra tudok gyanakodni, hogy figyelmetlen vagy és valójában nem azt látod, amit te gondolsz és aztán leírsz. Ezt minden sértés nélkül írom. Nem te vagy az első aki nem létező bugokat posztol, vagy feature-t tekint bugnak. Mindenki jegyezzer meg ezt a posztot és szóljon, ha ezeket tapsztalja! -
#30606 Az AF és OF mikor fennt volt akkor nem volt vele semmi gond, most sajnos nem tudom kiprobálni helyhiány miatt öket. -
#30605 És még ugy érzed hogy én provokállak, mikor csak leirtam az észrevételeimet.
A debrifingnél in progress uzenet van a statusnál és nem törölték(mert az amugy is irja) a bevetést és a reptér sem semmisült meg mivel a kovetkezö küldit is onnan repültem.
A mission választonál meg egy szoval sem irtam hogy bajom lenne csak mint mondtam leirtam, hogy nálam ilyen elöfordul hátha köze van a fagyásokhoz.
A képmentést az tényleg benéztem, de nem szoktam képet menteni csak dokumentálni szerettem volna az észrevételeimet és meglepett a save ablak mert máskor nem volt.
Az uj 3D-s F-16C kabinnál például a master arm kapcsolo sincs meg és hiába nyomok rá nem változik semmi igy át kell néznem 2d-be hogy ne érjen meglepetés a fronton.
Elöre bocsáttom ez nem hibaként mondom csak kicsit zavaros néhol hogy hogyan szervezi a repülést a progi.
1.Tisztába vagyok vele , hogy be lehet ulni a már fennt lévö gépekbe, de hamár fennt vannak a levegöbe és takeoff-ot nyomok akkor még miért számol vissza a játék több percet mikor elviekben egybol beszálhatnék .
Talán igy értehetöbb :
van 6 bevetés kiválasztom a 3-ikat ami mondjuk 7:30as felszálása van , take offnál odaporgeti az idöt amikor a 3as felszállási ideje eljön eddig tiszta sor, hogy az elötte lévö 2 felszállt már.Én is felszállok repülök és lelönek mondjuk 15 perc mulva end missiont nyomok (mindig azt soktam ).A missio szelektorba még mindig ott van mindegyik és és ujra kiválaszthatom ugyan azt a küldetést amit elvilekben már végeztem igy vagy ugy.Ha megint take offot nyomok akkor megint visszaszámolja az idöt mondjuk 10 percröl és folytathatom a megmaradt gépek valamelyikébe a küldetést.
És azt nem értem hogy milyen idöpontra pörgeti ujra az orát azt a 10 percet el is hagyhatná.
A másik meg hogy igy olyan mintha még 3 életed lenne amivel probálkozhatsz a küldetés sikeres befejezéséhez. -
SzKrisztian #30604 Feltettem a legujjabb ATI Drivert és Catalyst-ot, mindent maxra húztan és mostmár nem tapasztaltam a villogást, azért köszönöm a segítséget Balázs, és köszönöm a FF5-öt és a magyar manualt is, a grafikája még kicsit fejlődhet de különben nagyszerü szimulátor, minden elismerésem a Te és a többiek munkája miatt is! Köszönöm a munkátokat! -
#30603 AF és OF 4.7 is instabil nálad? Mert akkor valami a rendszereddel lehet. -
#30602 látod máán megin nem értünk hozzá
vicc -
#30601 Eddig 5 bevetést repültem le és hiba nélkül. A debriefing képernyőt lehet, hogy akkor kapod vissza, mikor a motor mégis törli a bevetést vagy éppen szétkapták reptered. Eddig senki nem találkozott ilyennel tesztelés alatt.
-A rampstart választoképernyönél miért jelenik meg mission választo ablaka a köteléktagok ikonyjaival?
Ismert tény, néha átüt egyes videókártyák estén. De tényleg ez a legnagyobb bajod? Ettől tökéletesen játszható a játék...
-Ha print screent nyomok ilyenkor akkor a save menü ablaka jön be.
UI alatt Ezt elnézted szerintem, mert nem a save képernyő jön be, semmit köze a játék mentéséhez... UI alatt tga képet ment és nevet kelle neki adni. Mióta világ a világ, a Falcon így működik. Azér csekkolom.
-Valami vizualis visszajelzés jol jönne a 3D-s kabinba amikor kapcsol valamit az ember mert igy nem lehet elhagyni a 2D-s kabint
Melyik 3D kabin? Az új F-16C 3D-s kabinok estén pár láma nem ég, de minden kapcsoló mozog? Milyen visszajelzést akarsz? Nem értelek.
-Az alapfalcon ota egy kis dilemmába vagyok a mission választással , mert ha kiválasztok egyet 7orakor ami 8kor indul akkor odapörgeti az idöt, lerepülön és ha elöbb abbahagyom vagy lelönek akkor még ugyan azt a missiot és még az elötte lévöket is ki tudom választani, ez egy kicsit idöutazásos érzés.
Mióta is Falconzol? Tényleg meglep, hogy ilyet kérdezel.
1. Levegőben levő, nem aborted vagy fegyvert elhasznált gépekbe be tudsz ülni. Ha előtted szálltak fel akkor is.
2. Ha discardot nyomsz, akkor nem arra az időre tesz vissza, amikor kiszállsz. Az utolsó autosave időpontájra. Talán end missionnal kellene kilépni...
-
#30600 nekem jelenleg csak az 5.3-as van fenn, de eddig nem a legjobb a véleményem rola.
Elkezdtem egy campányt, de eddig összesen 4 missiont tudtam befejezni, de vagy 10-nek biztos nekiálltam.
3x a betöltöképernyönél megállt majd visszaadta a debrifinget mintha lerepültem volna.
1x kilépett a winbe mindenféle hibajelzés nélkül , 2x csontrafagyott hogy csak a hard reset segitett.
És amin lehetne javitani:
-A rampstart választoképernyönél miért jelenik meg mission választo ablaka a köteléktagok ikonyjaival?
-Ha print screent nyomok ilyenkor akkor a save menü ablaka jön be.
-Valami vizualis visszajelzés jol jönne a 3D-s kabinba amikor kapcsol valamit az ember mert igy nem lehet elhagyni a 2D-s kabint
-Az alapfalcon ota egy kis dilemmába vagyok a mission választással , mert ha kiválasztok egyet 7orakor ami 8kor indul akkor odapörgeti az idöt, lerepülön és ha elöbb abbahagyom vagy lelönek akkor még ugyan azt a missiot és még az elötte lévöket is ki tudom választani, ez egy kicsit idöutazásos érzés. -
#30599 Nekem jó a ma este is. Tényleg jó volt tegnap. -
#30598 Ez a skin ismerős. Mintha benne lenne skinpackban. Vagy csak hasonló?
Ma multi? Kibaszott jó hangulata volt a tegnapinak, csak valami akciódúsabb környezett kellene Koreában vagy új hadjáratban. A mostani az már gyakorlatilag végetért. Sehol semmi SAM, a repterek totál szétkapva.
OF is mehet, ha arra van igény, ott legalább lehet vegyeskötelékezni is. -
#30597 Ohh, művész úr megint alkot -
#30596 -
moho #30595 de szerencsére ezzel a "Data Cardridge programozás" -al most stabil -
moho #30594 :) hja, mosta aztán mindenbe belefutottam -
#30593 sztem te egy vérbeli teszter vagy:) nekünk soha nem fagyott ki a 4.7... te ELSŐRE megtalálod a hibát:) -
moho #30592 szuper :) igy ok
még egy kérdésem lenne, a műszerek világítását mivel tudom kikapcsolni? keresem a billkiosztásban de nem találom. -
#30591 Mert az AF és FF a pörgetéses módszerrel vált alapvetőn az MFD képernyők köztt. Az egyik két oldal között, a másik 3 oldal között "pörget". Ahogy a kézkiönyb és oktatófilmem is mutatja, ha az egyik pörgetett oldalt átállítod MFD gombok nyomogatásával akkor a továbbiakban a prögetett oldalak között az új lesz az adott master vagy override módban.
Az OF abban tér el, hogy nem pre defined slotok vanak és nem 3db, hanem lehet négy is. Install után a programozás üres az MFD és EWS rendszer részére is.
Viper cuccai között van egy olyan rész, ami gyakorlatilag szinte az FF és AF alapbeállításit lövi be. Az OF-ben egyes logbook bejegyezésekez menti el a DC beállításokat. -
#30590 Moho, olvasd már át azt a fájlt légyszi amire állandóan hivatkozok.
Kérdésed első része:
Data Cardridge programozás, ha nincs kedved bíbelődni vele, illeszd be az enyémet, ahogy le van írva és lesz hadjáratban is képed az MFD-ken.
Kérdésed 2. része:
Konfig editor beállítás, moddolás ahogy ajánlom.
Nálam sosem fagy ki. -
moho #30589 kezdek barátkozni OF4.7-el de miért csinalja azt, hogy ha campaign-t repülök és átváltok A-A -ra akkor egyik mfd-sem mutat semmit, üresek és ha próbálok váltani az mfd képek közt "őú" akkor kifagy az egész progi. Reboot. 2x is kipróbáltam. Mondjuk practice-nél meg tökéletes. -
#30588 Szerintem nagyon ütős felvételek. Tetszik -
#30587 Jaja. Ahhoz képest, hogy ti még Netmesterrel a Routert is bütyköltétek, meg az AF-el k*rvarégen repültünk egész jól sikerült :-)
Jó volt folytatni azt a régi mentésünket. Már a légierő megpuhítva, lehet a reptereket takarítani jó mélyen.
Moho: szerintem nálad az AF-en belül a központi hangerő csúszka nagyon le volt húzva és az vette le a TS kapcsolási küszöböt. Nézd majd meg.
-
#30586 A tervezett videó vége.
Vélemény? (A feliratot nem így terveztem, de érdekes, így is jó szerintem.) -
#30585 Jó kis multi volt ez -
#30584 Első célunk.
Otthon, édes otthon. Ginolisa.
A kötelékek köteléke. :)
-
#30583 Kösz a hadjárat repkedést ( Moho, Balage, Destroy, Netmester ) mindenkinek.
Pár képet rakok:
Mohoval géppár:
A többiek is:
Ott már nagyon lövöldöznek:
Mi sem sajnáltuk a muníciót:
Viszonozták:
Újra itthon: