Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ez az Amraam gyerek tud vidijó készíteni az tény😊 <#eljen>#eljen>
3Go su-27 modell-t ha még valki nem próbálta ki!! tudjátok úgy is😊
www.smart-bus.hu
Mikorra várható? Mert akkor én lefordítanám angolra, hogy nehogy már csak mi élvezzük. Esetleg akkor a Falconban be lehetne lõni, hogy nem olyan istant cuppanjanak rád a SAM-ek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Sam simulátorra még emlékszel?
Nos végre készülget egy normális manual hozzá... így már könyebb megérteni a procedúrát.
Ha gondolod töltsd le és próbáld ki újra a progit.
A legalapabb leírást a 10510-es és a 11292-es hsz-ben találod meg az index fórumán a "Légvédelmi rakéták Magyarországon" topicban.
A program letölthetõ: http://web.t-online.hu/varhegyiw/samsim.exe
(már multiplayer is van benne 😄 )
Nekem már sikerült lelõni egy éleslövészeten az ejtõernyõs céltárgyat.
Az viszont csípi a szemem, hogy a keresõt nem képesek használni. Nem igaz, hogy ez kb. a 3. topik amit ezzel a címmel nyitnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Viszont egy valami nagyon zavaros. A CAT I/III beállítás. Régen AOA és max. G limit is volt egyben. Most csak max. G. Valaki azt mondja, hogy valóságban csak AOA limited ad. Szerintem meg nem. Ennek utána kéne járni. FF4-ben G limitet is adott és most is kiír G limitet az SMS. Ennek ellenére húzhatod az F-16A (és mást is!) 9G-ig CAT III-ban mikor világít a master caution. Szerintem ez orbitális baromság. A gond az, hogy a gép meg nem sérül 9G és teljesen megpakolva sem.
Kéne egy igazi F-16 zsoké...
Nagyon várom, hogy az FF5 ne csak a legszebb, de a legjobb, leghasználhatóbb Falcon verzió legyen.
Ha ezt nézzük, hogy reális, nem reális, akkor meg a többi Falcon verzióban az nem reális, hogy az újabb hadjáratokban zöld a képernyõ.
A HiTiles legnagyobb baja már RV-vel is az volt, hogy aki felrakta, azok a többieknél a földön a levegõben "lebegtek" multiban :-)
El nem tudom képzelni mi lehet a hiba, elenyészõen kevés ember jelentett ilyen problémát én náluk is igen rikta. Egyetlenesgy beta tester sem tapasztalt ilyet, pedig azért használjuk rendesen ezt a dolgot.
Pedig még a Hitiles-t sem raktam fel.....
A kufutó mellõl taxizó gépet is egyszer láttam eddig Szöulban. Ami van az is javítva lesz, mert valamiért a parking space és egyéb reptéri dolgok kicsit szétcseszõdtek valaki(?) vagy valami által. Olyat is láttam, hogy lement a guruló útról mikor a kufutóra kellett volna fordulni. Aztán megfordult 2-3 géphossz után és beállt a felszálláshoz ahogy kell.
elképzelhetõ hogy ez kavar be az FF4/5nél is?
-kifutó mellöl taxizó gépek és egyebek...
én gyakorlatilag csak Hitiles-el raktam fel eddig RV-t
Ha nem lenne Tornado, új F-16C kabin és az A2.0 lett volna kiadva, most nem lenne annyi ember kiakadva. Az lehet, hogy ezkkel kevesebb volt, de FF4 szintû stabilitása volt jobb multikóddal. --> Nem lehetetlen stabil FF5.0-öt készíteni. A gond az, hogy az A2.0 után volt 1 hónap alatt 3 (!) nagyobb FF5.0 tesz OCI frissítés. A RC verziót volt 4 nap tesztelni. Én speciel a kiadás elõtt 2 bevetés röppentem vele. Az erdetei terv szerint mindkettõ késõbbi patch-ben jöttek volna. Csaka Aragorn elment vakációra és Hustler belerakta õket. Nem kellett volna és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
Eddig csak lustaságból nem szedtem le az FF5.0-öt, de a fejlesztés miatt az A2.0-õt felrakom és azzal is fogom tolni asszem. Miért? Mert moddolható azért.
Szóval, türelem és lesz majd szebb és jobb FF5.0. A patch készülget, a legfontosabb vörös data edit elvileg már benne van (nem csak felfüggesztés!) és még sok más is, de azért sok van még hátra.
Perpillanat és eddig összesen, ha 6-8 bevetést repültem eddig. A 2,5 hete kiadott teszt exe-val még nem is repültem. Szarra sincs idõm a nyelvsuli, röpi és más miatt. Az okatóvideókra és a magyar kézikönyvre koncentrálok. Ha az megvan akkor "szabad" leszek.
Ha azok megvannak akkor valszeg soha nem kezdek bele megint ekkora dologba. Elégnek kell lennie ami benne lesz.
Magukkal vittek ezt-azt. Gyakorlatilag az FF5.0 alpha 2.0 verzióját heggesztik tovább amennyire látom, csak meg van nekik az új F-16C pit is ajándékba. A Tornado az már nincs asszem.
ha egyébként az a10 cubára gondolsz az meg virtualbox alatt biztos megy..
tehát eleve nem lehet szürke<#miaz>#miaz>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Lehet lesz még RV update, bár ez még VIP !
Kép bazinagyban :-)
i_hawk teljes galériája a Global Falconon !
ÁÁÁÁÁÁÁÁ - szürke MFD :-) <#eljen>#eljen>
Mindegy, majd lesz gondolom szebb textúrája "eccer". A régié nem olyan elnagyolt.
Ami az újban zavar a "sarkantyúk" és az ülés is durva, az éjszakai NV-s nézet is csúnyább az én szememben. Nomeg én szeretem használni a lift line-t.
Lehet elõkotrom majd újra a freetrackemet, ott nem hiányzik a lift line :-)
Kompatibilitás módban sem. Menü van, de amikor betöltené a küldit, ledöglik.
Ha valakinek jó, vagy van ötlet, jöhet :-)
Jó progi.
www.smart-bus.hu
ez elöl rohangyá csávó😊
www.smart-bus.hu
Now that was just and accident and it happened only twice.
<#idiota>#idiota>
A Te videóidat is többször megnézem, és ha az ember már rég látta, akkor tódulnak az érzelmek! 😉
www.smart-bus.hu