Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
nehogy azt hidd... sima lomac meg agyon van gammázva a vidijó hogy ne tünjenek fel a mosódott textúrák..

egyébként ez az Amraam gyerek tud vidijó készíteni az tény😊 <#eljen>

3Go su-27 modell-t ha még valki nem próbálta ki!! tudjátok úgy is😊

DANIELE
Ehhez atomerõmû kell

http://www.youtube.com/watch?v=6TXqjzBABbM

L Viper
<#hehe><#eljen>
Anyám! <#taps>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Aha. Ha lesz hozzá akkor beza meg is nézem! Vajon megy XP64 alatt is majd? Régen azért nem ment, mert csak 1024x768-at tudott a monitorom.

Mikorra várható? Mert akkor én lefordítanám angolra, hogy nehogy már csak mi élvezzük. Esetleg akkor a Falconban be lehetne lõni, hogy nem olyan istant cuppanjanak rád a SAM-ek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

97th Vampire
Molnibalage!
A Sam simulátorra még emlékszel?
Nos végre készülget egy normális manual hozzá... így már könyebb megérteni a procedúrát.

Ha gondolod töltsd le és próbáld ki újra a progit.
A legalapabb leírást a 10510-es és a 11292-es hsz-ben találod meg az index fórumán a "Légvédelmi rakéták Magyarországon" topicban.
A program letölthetõ: http://web.t-online.hu/varhegyiw/samsim.exe
(már multiplayer is van benne 😄 )

Nekem már sikerült lelõni egy éleslövészeten az ejtõernyõs céltárgyat.

Molnibalage
Vannak érdekes infók is a kérdésen túl.

Az viszont csípi a szemem, hogy a keresõt nem képesek használni. Nem igaz, hogy ez kb. a 3. topik amit ezzel a címmel nyitnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Cifu?<#smile> Lehet leiskolázza 1-2 dologban az igaziakat is^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Kurvajó zenekar(y)<#ujjfel>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Politizálás helyett, kicsit OF-eztem:

Molnibalage
Igen. A politikát mellõzük itt, ha lehet. Nem azért járok ide...

Molnibalage
Új exe is van.

Viszont egy valami nagyon zavaros. A CAT I/III beállítás. Régen AOA és max. G limit is volt egyben. Most csak max. G. Valaki azt mondja, hogy valóságban csak AOA limited ad. Szerintem meg nem. Ennek utána kéne járni. FF4-ben G limitet is adott és most is kiír G limitet az SMS. Ennek ellenére húzhatod az F-16A (és mást is!) 9G-ig CAT III-ban mikor világít a master caution. Szerintem ez orbitális baromság. A gond az, hogy a gép meg nem sérül 9G és teljesen megpakolva sem.

Kéne egy igazi F-16 zsoké...

L Viper
<#eljen>

Nagyon várom, hogy az FF5 ne csak a legszebb, de a legjobb, leghasználhatóbb Falcon verzió legyen.
polluxware
csínytalan vagyok már megen.. sorry<#kuss>

polluxware
Molnibalage
A hotfix összerakása elkezdõdött.

L Viper
Jó ötlet!

A szürke MFD-t egyébként inkább játékos szemmel favorizálom, jobban szeretem.
Molnibalage
Attól, hogy a CE-ben nincs benne keresd meg egy régebbi verzió cfg fájlját és kukkants bele. Van számtalan opció ami benne van, de a CE-ben nem jelenik meg. Manuálisan beleírva lehet játszadozni ezzel-azzal.

Molnibalage
A szolgálatban levõ F-16 gépek többségén még zöld amennyire tudom és az F-15E gépen is.

L Viper
Még anno régebbi OF-nél lehetett választani a konfig editorban, az kijelzõ színét is, de kikerült ez az opció.

Ha ezt nézzük, hogy reális, nem reális, akkor meg a többi Falcon verzióban az nem reális, hogy az újabb hadjáratokban zöld a képernyõ.
L Viper
Nem raktam én sem HiTilest, nem az kavar be.
A HiTiles legnagyobb baja már RV-vel is az volt, hogy aki felrakta, azok a többieknél a földön a levegõben "lebegtek" multiban :-)

Molnibalage
Mit intézett az AI? Van auto állása az EWS-nek, de az semmi mást nem csinál, minthogy RWR jelzés esetén futtatja az éppen aktuális EWS programot.

El nem tudom képzelni mi lehet a hiba, elenyészõen kevés ember jelentett ilyen problémát én náluk is igen rikta. Egyetlenesgy beta tester sem tapasztalt ilyet, pedig azért használjuk rendesen ezt a dolgot.

zsoltfireman
Egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor tudtam chaff/flare-t indítani,mert idáig az AI intézte bomba oldáskor!
Pedig még a Hitiles-t sem raktam fel.....

Molnibalage
Az új HUD-os OF kabinokról van valami hír?

Molnibalage
Nekem eddig mindig és minden gépen ment chaff és flare. Hitles-t meg nem használom. Nem szeretem.

A kufutó mellõl taxizó gépet is egyszer láttam eddig Szöulban. Ami van az is javítva lesz, mert valamiért a parking space és egyéb reptéri dolgok kicsit szétcseszõdtek valaki(?) vagy valami által. Olyat is láttam, hogy lement a guruló útról mikor a kufutóra kellett volna fordulni. Aztán megfordult 2-3 géphossz után és beállt a felszálláshoz ahogy kell.

polluxware
valaki írta itten annó hogy a Hitiles lehet a ludas a Chaff/Flare hibában...

elképzelhetõ hogy ez kavar be az FF4/5nél is?

-kifutó mellöl taxizó gépek és egyebek...

én gyakorlatilag csak Hitiles-el raktam fel eddig RV-t

Molnibalage
Nem tudom, i_hawk asszem nem értett egyet azzal, ahogy a "termék" kezelve van. Részben igaza is van. szerintem.

Ha nem lenne Tornado, új F-16C kabin és az A2.0 lett volna kiadva, most nem lenne annyi ember kiakadva. Az lehet, hogy ezkkel kevesebb volt, de FF4 szintû stabilitása volt jobb multikóddal. --> Nem lehetetlen stabil FF5.0-öt készíteni. A gond az, hogy az A2.0 után volt 1 hónap alatt 3 (!) nagyobb FF5.0 tesz OCI frissítés. A RC verziót volt 4 nap tesztelni. Én speciel a kiadás elõtt 2 bevetés röppentem vele. Az erdetei terv szerint mindkettõ késõbbi patch-ben jöttek volna. Csaka Aragorn elment vakációra és Hustler belerakta õket. Nem kellett volna és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.

Eddig csak lustaságból nem szedtem le az FF5.0-öt, de a fejlesztés miatt az A2.0-õt felrakom és azzal is fogom tolni asszem. Miért? Mert moddolható azért.

Szóval, türelem és lesz majd szebb és jobb FF5.0. A patch készülget, a legfontosabb vörös data edit elvileg már benne van (nem csak felfüggesztés!) és még sok más is, de azért sok van még hátra.

Perpillanat és eddig összesen, ha 6-8 bevetést repültem eddig. A 2,5 hete kiadott teszt exe-val még nem is repültem. Szarra sincs idõm a nyelvsuli, röpi és más miatt. Az okatóvideókra és a magyar kézikönyvre koncentrálok. Ha az megvan akkor "szabad" leszek.

Ha azok megvannak akkor valszeg soha nem kezdek bele megint ekkora dologba. Elégnek kell lennie ami benne lesz.

polluxware
miért léptek ki?

Molnibalage
Ez az RV csapat munkája akik kiléptek az FF csapatból. Qawa, i_hawk Biker, Seifer és talán még valaki (õ próbálta heggesztgeti az MP kódot, de feladat és 0-ról kezdi az egészet állítólag).

Magukkal vittek ezt-azt. Gyakorlatilag az FF5.0 alpha 2.0 verzióját heggesztik tovább amennyire látom, csak meg van nekik az új F-16C pit is ajándékba. A Tornado az már nincs asszem.

polluxware
ez most mi? FF5 vagy OF 4.7? 😊

ha egyébként az a10 cubára gondolsz az meg virtualbox alatt biztos megy..

polluxware
Amennyire én tudom az F-16C Block25-50ig az mfd monochrome zöld színû mfd (kivéve az MLU)

tehát eleve nem lehet szürke<#miaz>

Molnibalage
Lehet, hogy szép a szürke képernyõ csak éppen nem mindig reális...

JoeDestroy
Újra rákattantam a darázsfészekre 😊VRS F-18 + FD5 FS9 (ott van forgalom a hordón 😄 ), meg a mûködõ Janes F-18 megtette hatását.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Aeyesnél mi a fizetési metódus? Az F-18C FF5 (és az F-14 is talán) érdekel.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Pollux figyejjé !

Lehet lesz még RV update, bár ez még VIP !

Kép bazinagyban :-)

i_hawk teljes galériája a Global Falconon !

ÁÁÁÁÁÁÁÁ - szürke MFD :-) <#eljen>
L Viper
Azt tudom, ezért kérdeztem, hogy a modellt hol tárolja.
Mindegy, majd lesz gondolom szebb textúrája "eccer". A régié nem olyan elnagyolt.
Ami az újban zavar a "sarkantyúk" és az ülés is durva, az éjszakai NV-s nézet is csúnyább az én szememben. Nomeg én szeretem használni a lift line-t.
Lehet elõkotrom majd újra a freetrackemet, ott nem hiányzik a lift line :-)
L Viper
Sajna nem tudtam XP alatt életet lehelni belé.
Kompatibilitás módban sem. Menü van, de amikor betöltené a küldit, ledöglik.
Ha valakinek jó, vagy van ötlet, jöhet :-)
Jó progi.
Volt egy enyhe lökéshullám! Állítsd meg 34 másodpercnél... komolyan néz ki! 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
errõl az jut eszembe amikor az idióta akció filmekben a fõhõs rohan a robbanás elöl...

ez elöl rohangyá csávó😊

Jaj... megijedtem... még jó, hogy hangja nem volt! Kemény! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
but the bombing of the embassy in Moscow broke the ice
Now that was just and accident and it happened only twice.

<#idiota>

polluxware
polluxware
Molnibalage

Molnibalage
Vágom. 😊

polluxware
polluxware
hogy Balázs?

ott van akkor is... hidd el

polluxware
Láttam már, csak ez olyan, mint amikor visszaemlékszik az ember egy anno megd...tt szép nõre... könny szökik a szemébe! 😄 Még jó, hogy olyankor nem vagy ott, és közlöd, hogy már rég volt! 😄 😄

A Te videóidat is többször megnézem, és ha az ember már rég látta, akkor tódulnak az érzelmek! 😉

www.smart-bus.hu