Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a képben van különbség, hanem abban, hogy amikor elfordítod a fejed, akkor a leszûkült látószögedben nem mindegy, hogy milyen széles képet látsz! Ugyanakkora fejmozdulat mellet, többet látsz a monitor képébõl egy szélesvásznú monitor esetén...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Láttam szélesvásznún is. Én nem éreztem különbséget.

Azt sem értem, hogy Aeyes miért widescreen-re csinálta az új Hornet pitet. A WS a kisebbség. Miért nekik fejleszt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Láttam már szélesvásznún. Nekem nem jelentett semmit. Tudomásul kell venni, hogy a Falcon 1998-as alapú. Akkor nem volt csak 4:3.

Ezért is vagyok kicsit pipa, hogy az új Aeyes az widescreen. Néha kell a 2D pit is, de az 4:3-on így ocsmány. A kisebbség játszk nem 4:3 képaránnyal. Nem látom be, hogy miért nekik kéne fejleszteni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De szép!<#worship>
Ezzel simán át tudnál b...ni ,hogy filmfelvétel.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Persze, hogy ugyanúgy mozog, de nem mindegy milyen széles monitor képet nézel, amikor elfordítod a fejed...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Szép. Viszont a HD opciót nem értem. A flash erre alkalmatlan, nem lehet folyamatosan lejátszani. Az én gépemen legalábbis nem megy. Jó lenne az ilyet eredetiben is felrakni...

Igen

Molnibalage
Ugyanúgy mozog...

repvez
Például a TrackIr használat... próbáld ki egy 22"-s wide monitoron, és próbáld ki egy 19" 4:3-s monitoron! 😊

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Autodesk Inventor 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Nekem is az van, és jók a fegyverek.
Master ARM on?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Tudom. Na de mi viszi rá az embert, hogy ne 4:3 monitort vegyen?

De az ECM jól mûködik😊

Hello
Nekem most nem érezhetõ az elnyujtás annyira,viszon tény hogy szarabb a kép 1024 esben,ráadásul ugy is mellémegy CCIP ben csak nem annyira.Viszont feltûnt az eddig láthatatlan Mig 21 es kabin😊
Viszont gyakorlatilag eltûnt az AG radaromról minden,minden üzemmódban(de már nativ felbontásban is)meg a HARM képernyõn nekem nincs kurzorom.😞
Nem tudom nem e az uj Nvidia driver miatt,mert mintha azóta nem lenne.

Scottt
Beszarás egy év alatt ~11k hsz^^ Termékeny egy topik vagyunk😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mert a TFT-k a natív felbontástól eltérõ felbontásokon gusztustalan képet adnak! Próbáld ki... 😉

www.smart-bus.hu

JoeDestroy
Például mert nincs elmosódás a pixelek között? (A TFT a saját felbontásán adja vissza a legjobb képet) Egyébként így is úgy is szétnyújtja a kabint, ráadásul elmosott.
Na de 3D-ben csak a világ szélesebb, és nincs elnyújtás 😊

Molnibalage
A 3D kabinok azok jól néznek ki ugye? 2D kabinok vannak az \art\ckpart könyvrában és szerintem a companionban le van írva, hogy hogyan megy a használat.

(Azt viszont mai napig nem értem, hogy egyesek miért szivatják magukat nem 4:3-as képaránnyal...)

van olyan mod amivel az ff5 támogatja a wide képernyõ felbontást?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

polluxware
nemnagyon emlékszek rá, sorry😊 (tényleg, na..)

másrészrõl ff5 totyikba írtam, hátha elindít valamit a dolog.. (mást is érdekel ennyire rajtam kívül)

Molnibalage
Pullux.

Leírtam már alsó hangon tucatszor, hogy lesz új hadjárat, csak bírd már kivárni könyörgöm...

DonZorro
Nem ez van nekem, még annó megvettem! De próbáld csak meg ITT feltenni a kérdéseidet... <#nezze>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Viper,
A Stopwork-ös kabint, hogy raktad be FF5-be?

És még egyszer bocsi mindenkinek hogy ide írtam 😊
Sajnos csak torrentrõl tudtam leszedni a hoodlumos verziót. Le is jött, csak a CD2-ben az r.39-es file CRC hibát jelez, ergó nem tudom telepíteni. Pedi nagyon tetszik a játék, ha esetleg neked is ilyen verzió van, adok címet és elküldhetnéd a fájlt.
DonZorro
Hallgatom...<#nemtudom>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Helló! Tudom, hogy nem ide való, de ha valaki tud dangerous waters-ben segíteni írjon! Elõre is köszönöm!
L Viper
FreeFalcon 5, RV-s tbonepe skyfix, felhõk FF5 Lee 4-es, Stopworks Block 52-es kabin.
Az Eurowarba és a Korea 2012-be bemásolva az eredeti trn missziók, ott még lehet egy rakat fegyver a gépeken :-D

Azért szeretem így, mert az idõjárás beállítás "megjegyzõdik", nem áll vissza mindig clear-re. Jobban szeretek fair-rel repkedni.
polluxware

polluxware
moddolt FF4/B ?

ezek a képek melyik verzsönbõl vannak?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

L Viper
Lézer "sztrájk":

L Viper
4.7-ben alapból 1-esen van, nem kell beírni.
<#wave>

Kicsit elmosottabb a menü, de tök jól megy az új driverekkel.
JoeDestroy
Hát én nem emlékszem h. beírtam volna, mégis benne van<#idiota>
A 2D-ben a FOV beállítás csal a bomba cipper esetén. Megnéztem, és nekem a 16:10 képarány esetén nem is látszik a kör sem 2D-ben sem HUD onlyban, csak ha az egérrel állítok a FOV-on. Ekkor meg elé ejti kb egy háztömbnyi hosszon.
FF5 alatt eddig észre sem vettem. Ezek szerint nem nagyon kellett a többi kabin a 3D-sen kívül<#eplus2>

L Viper
Nem, az nem azt állítja. Csak manuálisan lehet babrálni.

Amit te írsz, az ezt piszkálja a cfg-ben : g_bDeferedTexture
Meglehet,meglehet😊
Matekból sose voltam jó,de a tragédiám az volt ,hogy ezt a tények ellenére se hitte el senki.Mindig azt mondták lusta vagyok,pedig csak szimplán szimpla😊
Na sebaj,majd rászámolom azt a távolságot,amivel csal a kép.

JoeDestroy
Azt a sort az OF cfeditor black screen fix sora állítja. Pipa bele és 1 lesz.

JoeDestroy
Nálam 1680x1050, igaz 99%-ban a 3D-s kabint használom, de nem volt problémám egyik fegyverrel sem. Ha nagyon lestem a célt néha HUD only volt, de a célkör akkor is eléggé pontos volt.
Nálam most a legújabb NV van fent. Az OF beállítást én is olvastam pár hete, bár még nem próbáltam.
Nem igazán érdekel játék közben az élsimítás, mivel elég nagy a felbontás nem keresztvágónyi a fogazata.

Molnibalage
1600x900? 16:9. Csak tipp. 😊
Szóval az nem 4:3...

Nekem ugyan a nativ felbontás 1600x900 (az milyen arány?)
De lehet hogy 1024x768 ra van állitva,de ezt most nem tudom.De csa tegnap tünt fel hogy a ledobott bombám kb annyira volt hatásos mint egy lágyabb juhfing😊)
Most hogy mondjátok,lehet hogy a Harrieren két LGB meg két kerge marha volt😊

L Viper
CCIP is tökéletes, CRT 4:3-as :-) 1024x768.
L Viper
Lézer nálam hibátlan, bár Maverickekkel együtt nem teszteltem.
Flare szórás dogfightban nincs ha egyedül vagyok, ha AI van berakva akkor jó. F16 típusokkal repülve.
Gyakorlásokban többnyire nem szór, vagy késve dobja.
Molnibalage
A CCIP csak 4:3 felbontáson pontos és pár gépnél nem teljesen korrek. Azt azért halkan megjegyzem, hogy nem is értem, hogy miért várja mindenki, hogy miliméterre odaessen a bomba ahova a jel muatatja. A valóságban is van szórás. 4:3 alatt még egyik sem volt annyira bugos nekem, hogy ne találjam el a célt.

LGB-vel semmi baj nincsen csak ha Maverickkel van együtt. Legalábbis ezt írták mások, én nem próbáltam.

Az, hogy egyeseknek nincs chaff és flare fura. Akárhogy erõlködöm én és a beta csapat képtelenek vagyunk elõállítani ezt hadjáratban és dofightban is. CSAK akkor tûnik valószínûnek, ha az egész játékban tökegyedül te vagy levegõben. Nekem még akkor is ment. Vagy 10 gépet letszteltem randomra itt és ott is. Mindig ment.

Molnibalage
De, elég. A CPU és a memória a szûk kersztmetszet. Még egy 6600GT szintû videókari is elég neki.

LeonSilver
Nekem sem mûködik rendesen.Direkt feltettem a korábbi RV-t, hogy megnézzem de ott még f*szán mûködik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A memóriáról jutott eszembe,hogy mikor megvettem a Gygabite 9600gt-t 512 vel,rögtön utána láttam egy 9600GSO(?)-t 384Mb mamoriával,meg 192bites memo buszal(256 al szemben)jópár ezerrel olcsóbban,és a teszteken azokon a felbontásokon amin én használom,sorban megverte a 9600gt-t,pedig az ugy emlékszem minimum egál a 8800GT vel.Valami Zitek vagy Zatek volt,nem is hallottam róla azelõtt.
Mi a sz..t huztak egy butitott kártyán?
Igaz,nekem az is magas,hogy a processzorom miért megy kb 5% al tulhajtva,mikor én nem húztam egy szemets e rajta,õleg nem a biosban.Létezik hogy alaplap eleve húz egy procit?

CCIP mindenkinek jól mûködik?
Ráteszem a célra,lenyomom a kioldást,erre a kör visszábbugriklegalább 50
métert.Rendszeresen elédobom.
A lézeres bombák is hol leoldanak ,hol nem és nincs flare csak chaff
(legalábbis megrakva)Jelzem a lézeresekkel régebben is volt bajom.

Úgy tûnik a driver csere segített a bajon, eddig a 180.48-as volt fent.
Valóban feles memória van 8800 GTS-ben, de az is 320 Mb, azért azt nem hiszem hogy ez nem elég egy falcon klónnak. Amikor vettem nem nagyon lehetett még itthon kapni más 8800-ast, szóval valszeg elsõ szériás G80-as mag van benne. Eddig semelyik progival nem volt gond, pedig futtatok néhány gépigényes darabot pl ARMA.

L Viper
Bakker, tényleg <#vigyor3>

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Molnibalage
Bakker, szép csendben átléptük a 25000 (!) hozzászólást. 😊