Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Azt sem értem, hogy Aeyes miért widescreen-re csinálta az új Hornet pitet. A WS a kisebbség. Miért nekik fejleszt?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezért is vagyok kicsit pipa, hogy az új Aeyes az widescreen. Néha kell a 2D pit is, de az 4:3-on így ocsmány. A kisebbség játszk nem 4:3 képaránnyal. Nem látom be, hogy miért nekik kéne fejleszteni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezzel simán át tudnál b...ni ,hogy filmfelvétel.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Master ARM on?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Nekem most nem érezhetõ az elnyujtás annyira,viszon tény hogy szarabb a kép 1024 esben,ráadásul ugy is mellémegy CCIP ben csak nem annyira.Viszont feltûnt az eddig láthatatlan Mig 21 es kabin😊
Viszont gyakorlatilag eltûnt az AG radaromról minden,minden üzemmódban(de már nativ felbontásban is)meg a HARM képernyõn nekem nincs kurzorom.😞
Nem tudom nem e az uj Nvidia driver miatt,mert mintha azóta nem lenne.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Na de 3D-ben csak a világ szélesebb, és nincs elnyújtás 😊
(Azt viszont mai napig nem értem, hogy egyesek miért szivatják magukat nem 4:3-as képaránnyal...)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
másrészrõl ff5 totyikba írtam, hátha elindít valamit a dolog.. (mást is érdekel ennyire rajtam kívül)
Leírtam már alsó hangon tucatszor, hogy lesz új hadjárat, csak bírd már kivárni könyörgöm...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A Stopwork-ös kabint, hogy raktad be FF5-be?
Az Eurowarba és a Korea 2012-be bemásolva az eredeti trn missziók, ott még lehet egy rakat fegyver a gépeken :-D
Azért szeretem így, mert az idõjárás beállítás "megjegyzõdik", nem áll vissza mindig clear-re. Jobban szeretek fair-rel repkedni.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
<#wave>#wave>
Kicsit elmosottabb a menü, de tök jól megy az új driverekkel.
A 2D-ben a FOV beállítás csal a bomba cipper esetén. Megnéztem, és nekem a 16:10 képarány esetén nem is látszik a kör sem 2D-ben sem HUD onlyban, csak ha az egérrel állítok a FOV-on. Ekkor meg elé ejti kb egy háztömbnyi hosszon.
FF5 alatt eddig észre sem vettem. Ezek szerint nem nagyon kellett a többi kabin a 3D-sen kívül<#eplus2>#eplus2>
Amit te írsz, az ezt piszkálja a cfg-ben : g_bDeferedTexture
Matekból sose voltam jó,de a tragédiám az volt ,hogy ezt a tények ellenére se hitte el senki.Mindig azt mondták lusta vagyok,pedig csak szimplán szimpla😊
Na sebaj,majd rászámolom azt a távolságot,amivel csal a kép.
Nálam most a legújabb NV van fent. Az OF beállítást én is olvastam pár hete, bár még nem próbáltam.
Nem igazán érdekel játék közben az élsimítás, mivel elég nagy a felbontás nem keresztvágónyi a fogazata.
Szóval az nem 4:3...
De lehet hogy 1024x768 ra van állitva,de ezt most nem tudom.De csa tegnap tünt fel hogy a ledobott bombám kb annyira volt hatásos mint egy lágyabb juhfing😊)
Most hogy mondjátok,lehet hogy a Harrieren két LGB meg két kerge marha volt😊
Flare szórás dogfightban nincs ha egyedül vagyok, ha AI van berakva akkor jó. F16 típusokkal repülve.
Gyakorlásokban többnyire nem szór, vagy késve dobja.
LGB-vel semmi baj nincsen csak ha Maverickkel van együtt. Legalábbis ezt írták mások, én nem próbáltam.
Az, hogy egyeseknek nincs chaff és flare fura. Akárhogy erõlködöm én és a beta csapat képtelenek vagyunk elõállítani ezt hadjáratban és dofightban is. CSAK akkor tûnik valószínûnek, ha az egész játékban tökegyedül te vagy levegõben. Nekem még akkor is ment. Vagy 10 gépet letszteltem randomra itt és ott is. Mindig ment.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi a sz..t huztak egy butitott kártyán?
Igaz,nekem az is magas,hogy a processzorom miért megy kb 5% al tulhajtva,mikor én nem húztam egy szemets e rajta,õleg nem a biosban.Létezik hogy alaplap eleve húz egy procit?
CCIP mindenkinek jól mûködik?
Ráteszem a célra,lenyomom a kioldást,erre a kör visszábbugriklegalább 50
métert.Rendszeresen elédobom.
A lézeres bombák is hol leoldanak ,hol nem és nincs flare csak chaff
(legalábbis megrakva)Jelzem a lézeresekkel régebben is volt bajom.
Valóban feles memória van 8800 GTS-ben, de az is 320 Mb, azért azt nem hiszem hogy ez nem elég egy falcon klónnak. Amikor vettem nem nagyon lehetett még itthon kapni más 8800-ast, szóval valszeg elsõ szériás G80-as mag van benne. Eddig semelyik progival nem volt gond, pedig futtatok néhány gépigényes darabot pl ARMA.