52965
  • L Viper #30782
    Milyen küldetésre gondolsz?
    Azok a képek nem egy időben készültek, csak példa a grafikai megjelenésre.
    Az elsőre kattints, akkor láthatod, azt nem én, hanem Lazystone csinálta.
    A többi kép közül az hadjáratos, amelyiken a 27-esek parkolnak. Annak a mentése kellene?
    Az alsó képek meg gyakorlásból valók, az nem mérvadó, mert ott nagyon magas az FPS, ott nincsennek egységek.
    Van az OF raktáramban egy kis videó, abban be volt kapcsolva az FPS számláló, bár az még nem a ".bak"-os exével készült, de ha megnézed akkor láthatod, hogy egyszer esik lentebb amikor a füstök közt repülök, talán 25-26-ra. Na most ott is 30 felett marad.
  • Molnibalage
    Ezt a küldetéset küld már át, hogy összevethessük az FPS-t.
  • LeonSilver
    Á.Leszedtem, felraktam.Kétszer de maradt ilyen.
    De mindegy végülis mert én csak inkább örömrepkedek Tornadoval és hát az nem igazán pöpec OF-ben.

Annyit elárulhatnátok, hogy van ez a Lee's Cloud ( 1-6 ) meg a Skyfix.Ezekből melyik a szebb? ;) Esetleg van valami amit érdemes feltenni pluszban?
  • Boconadi
    Pesten tanulok, koleszból meg nemtudok játszani :)
  • L Viper #30778
    Úgy értem, veled a legutóbbi. Nem voltál mostanában.
  • Boconadi
    joÓÓÓ multkori :P

Én egyépként minden repülésemre emlékszem. Mind Lock On-ban, mind Falconban. Minden egyes misszióból tudnék mesélni, vagy beugranak képek, illetve ha látok egy screenshot-ot, egyből beugrik az egész :)
  • L Viper #30776
    Jahh, emlékszel? Múltkori multin reppentük :-)
  • Boconadi
    Jó felülről az 5. kép :)))
  • eLGi84
    köszi.
  • L Viper #30773
    Gondolom AF-ről kérdezel.

Hitiles AF telepítés:

Két exe-t találsz a telepítőben.

1. Indítsd el a hosszabbik méretűt (Hitilesaf.exe), bármilyen mappába teheted
    2. Várd végig
    3. Amikor kész, akkor van ott egy kisebb méretű exe is (HiTilesAF_AlliedForce.exe)
    4. Én mindkét helyszín alá kiválasztom a Summert ( Nekem az tetszik, kicsit pixelmentesebb közelebbről is) de ez ízlés dolga.
    5. Ezt is végigvárod, érdemes :)
    6. Ha kész és működik az AF-ben utána uninstallálhatod a HiTilest(ha esetleg kell a hely másnak) , csak utána már nem tudsz évszakot váltani.
  • L Viper #30772
    A bak -os exével nem megy 30 alá.
  • Molnibalage
    Nem látok FPS értéket. :)

(De tényleg, mennyi volt itt?)
  • Molnibalage
    Ilyet nekem is csinált, egyszer. Reinstall és ment. Fingom nimcs, hogy ezt miért csinálhatta.
  • eLGi84
    azért tetszik a stopworkos skin ( bár nem vagyok benne biztos,h csak cockpit függő lenne) van egy funkciója amivel ki lehet nagyítani a két mfd-t úgy hogy középen látod a hud-ot is.
  • eLGi84
    letöltöttem, megpróbálom, Hitiles hoz 2 fájl van( egy kicsi és egy nagy) melyiket kell először futattni?
  • L Viper #30767
    Skinekhez a legjobb:

Janhas mester munkái

AF-hez jobb oldalt lent.

AF beállításaim:

Skill levelt tedd a legnagyobbra ( Ace ) akkor feltesz minden realizmust maxra.
    Jobb oldalt a Smart Scalingot jelöld ki és ha akarod a Labelst is gyakorláshoz.

A hangoknál, hogy értsük egymást TS-en, mindent tegyél 2/3-adra, a hajtómúvet picit az alá.
  • L Viper #30766
    Nos én az OF-ben irgalmatlan jó a 3D-s kabin, sajna az AF-ben nagyon kezdetleges.
    Az ég, felhők, füstök, nap effekt, robbanások is szebbek sokkal.
    A napnyugta, éjszakai reptér nagyon szép.
    Több objektum, pl. lámpaoszlopok is csak az OF-ben vannak.
    Az Avionika nagyon próbál az igazihoz hasonlítani. Pl. az OF pdf helpben egy az egyben vannak oldalak az igazi F16-os kézikönyvéből betéve !!!
    A TGP képe nagyon korrekt, vagy 5 féle kontraszt állítható a háttérhez és a napszalhoz.
    Janhas külön írt egy csomagot hozzá ,ami egy kattintással berak szép skineket, bombákhoz is stb.
    A multi kód az egyenértékű az AF-ével.
    Lesz 4.8-as OF, remélem abban kiküszöbölik ezt a "nem minden rendszert szeretek" dolgot.

Pár kép, hogy nálam milyen:

• eLGi84
    nézegettem a netem skineket, de egy csomó jó oldal megszünt:(

AF-el nincs gondom, beállításokat eltudod küldeni? ?százalékos a realistyk, ?hangerők.
  • L Viper #30764
    Ez a baj az összes nem gyári, hegesztgetett Falconnal. Látszik, hogy nincs letesztelve minden lehetséges rendszeren, hardveren. Egy pénzért kapható verziónál azért ilyesmi nem igazán fordulhatna elő, hogy van akinél bugos, van akinél meg jó.
    Nálam SP3-as XP-n a 8600-as Nvidia kártyán hibátlan minden.

Én bízom az LP új szimjében, amiről nem hajlandóak semmi infót kiadni. Az AF az megy minden rendszeren, az 1.013-as peccs óta Vistán is jó.

• eLGi84
    igen arra gondoltam, az kéne...
    Megnéztem az of-et, 3D-s kabinban egy csomo panel fehér beleértve az mfd-ket, és földfelszínen az objektumok is fehérek...
    Miért jobb az Of mint az AF?????
  • L Viper #30762
    Gondolom az AF-hez való Stopworks.
    Bevallom, nekem jobban tetszik az eredeti Aeyes féle "beépített" kabin.
    Ha jól tudom, Gundark használja a Stopworkst az AF-hez.
  • eLGi84
    Stopworks kabint akartam feltenni, bemásoltam ahová írta a readmilye, de nem tudja megnyitni, hibaüzenetet dob fel mielőtt elkezdené tölteni
  • LeonSilver
    Szinténzenész :(
    Éppen ma tettem fel, hogy tolom egy kicsinyt de szerteszéjjel van az egész.
    Állítgattam mindent a játékban is és a driverben is de semmi.

• L Viper #30759
    eLGi, az Open Falconnál így állítsd be az opciókat. Az Advancedet is odatettem kis ablakban:

• L Viper #30758
    A kabinról írj konkrétabbat. Milyen kabin? Aeyes? Stopworks? Az is AF ?
  • L Viper #30757
    AF-nél akarod lecserélni? A skinekhez a Lod Editor kell.
    Átküldöm itt privátban. Becsomagolva csak 2 mega.
  • eLGi84
    Ati radeon hd2600 xt 256Mb, elfelejtettem,h mi a neve annak a proginak amivel a skineket lehet feltelepíteni, és leakarom cserélni a cockpitet is de nem jeleníti meg. Pls help me!
  • L Viper #30755
    Esetleg nézd meg kikapcsolt élsimítással is. Milyen videókártyád van?
    XP-n mennie kellene.
  • eLGi84
    Szia Vipera, Xp final daytona 2008, az os.
  • L Viper #30753
    Egy kis AF:

• L Viper #30752
    Milyen Op rendszer? Vista alatt állítólag nem jó.
  • eLGi84
    elindul csak szétesik a kép
    a 3D-s nézetben vannak panelek amik fehérek.. :(
  • Molnibalage
    Eggyel kevesebben vagyunk. :(
  • Molnibalage
    Akkor AF. Viszont akkor legyen már Korea (2005).
  • L Viper #30748
    El sem indul? Szerintem tudok segíteni.

Ha AF-el akartok, akkor mehet AF is, felőlem.
  • eLGi84
    Támogatom netmester hozzászólását , mert nálam nem megy az OF.
  • netmester
    szombatra jelentkezek ha nem csak OF lessz,és ha nem leszek hulla
  • syscoHUN
    Ez nekem is uj.
  • zsoltfireman
  • JoeDestroy