Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Wings Over Vietnamhoz letöltöttem a Aces of North Vietnam kiegészítõt.A Mig-21 kabinok gyönyörûek-egészen pontosak akár a fotókon(F-13,PF,PFM,MF-kiegészítõk vannak) és mozognak a kormányszervek stb.De van 1-2 fura dolog pl:miért nem tud a Mig-21 1450 fölé gyorsulni?És a Phantom sem éri el a 2 Machot.A gépágyú ballisztikája jó de a Mig rakétáival alig lehet célba találni.Játszik még valaki ezekkel a kiegészítõkkel?

Molnibalage
Te-rõl van szó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ez fura. Kampány kezdésekor rákattintottál másik századokra is ?
Nem tudom elhinni, hogy ne lenne F-16 század sehol.
zsoltfireman
Igen,jó drágán(vagy csak a készletet árulják ki😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

DANIELE
Zsolti, te honnan szedted le?

zsoltfireman
Feltettem a Balkans-t!
A TE-ben F-16-on kívûl mindennel repülhettek!
Nem csodás????
<#falbav>

DANIELE
Sajnos nem, mert amikor kiválasztom exe hibát ír ki, és bezárja magát a drágám

polluxware
egyáltalán elindul? <#idiota>

DANIELE
Skacok nektek nem akad ki a FF5.0 Balkán?

L Viper
Annyira nem parasztvakítás, anno amikor nekem AGP-s 6600 GT-m volt, a cimbinek meg PCI-s, azonos procival, rammal, közel hasonló gépben, xsak lestem, hogy nála mennyive ljobban fut ugyanaz a progi!

Gyártanak egyáltalán még AGP-s cuccokat?
Molnibalage
Szerinted, ha mindig is azzal kente? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
mármint a kérdés az hogy megy e? 😊

Molnibalage
Mi abban a meglepõ? -=ASG=- az indiai beta teszter mindig is azzal kente.

polluxware
FF5 under vista?

polluxware
Molnibalage

Molnibalage
Sebességtartás nincs Falconban. A robot sem olyan pontos, mert a gázadást nem halálpontosan reaglája le magasságtartásnál. Gyakorlatilag, ha még alakzatban is lennénk és tényleg mindenki majdnem jó irányba és vízszintesen repülne akkor sem tarta a helyeden az AP.

polluxware
Láttátok Talma új robogóját??? ugyan nem motorcsónak, de kétütemû és pörög az is😊

egy technikai sport amire büszkék lehetünk! erre költenének inkább a szutyok foci helyett.. (SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY)

sorry Solt<#idiota>

polluxware
látod így indul egy vita😊 totál nem errõl volt szó! csak annyit írtam hogy mindenki azzal játszik amivel tud meg amivel lehetõsége van rá... utálom amikor azért fikázza valaki másnak a gépét mert az övé sokkal jobb, csak azért mert a másiknak mondjuk nem ez az "élete" -> ezt nem rád értettem csak úgy általánosságban más fórumok tapasztalatai alapján

az meg hogy a PCI-e paraszt vakítás? szted a mostani kártyák mennyit esznek? az AGP mennyit tudott leadni? és az AGP PRO ami végülis nem terjedt el (ASUS CUSL2..) azt minek találták ki..

szinkron? látod ebben igazat adok.. nem is annyira az órajel hanem a sávszélesség ami hibádzik

annó mit össze vakították a népet az AMD athlon idejében a dual chanellel, csak ugye a dobozra azt már nem írták hogy a cpu elõtt ez 64bit-re szükül😊

repvez
? megkergült megint az SG egyezö sorszám 2 postra #25345
polluxware
és táposak azok is? ugye nem mondod hogy HAF-os Block52+ CTF ellen kell nyomulni valmi leselejtezett Block32-vel.. UGYEEEE?????

repvez
csak a robot beállitása kellett volna, ha jol tudom lehet magasság és sebesség meg iránytartást állitani neki amikor összeállt nagyábol a kép megnyomni az AP-t és megtartja az alakzatot a robot.
Molnibalage
És ki repülte volna le? Mind bénák vagyunk ehhez. Meg kevesek is 😊

Molnibalage
Mert az is jó volt. A PCI most is parasztvakítás szó se róla. Egy egyes részegységi a gépnek kurvára nincsenek szinkronban most sem...

zsoltfireman
Mindenképpen Görögök! F-16-al,Mirage-2000-sel!

polluxware
Fs9-hez ömlesztve..

OFF, sorry de máshol nem látják szívesen

polluxware
valaki válaszoljon már nekem arra a kérdésre hogy OF-es Aegen tyiáterben milyen ellenséges gépek repkednek a török F-16ok ellen? és milyen fegyóval?

ITOF2-ben példul egyáltalán nem tetszik hogy amíg én F-16A big spine-nal bohóckodok, addig az ellenség Amramokkal jön ellenem modernebb F-16al

polluxware
FF4 ment graf hibák nélkül csak belsõ nézetben kevesebb volt az fps meg néha olyan vontatottan húzta a képet..

olvastam olyat hogy valki az XP-s 8.12 drivert kompatibilis módban futtatva rakta Vista alá és gond nélkül futott a Flakon...

Aero nem ment csak neki

polluxware
neked miért volt agp-s rendszered még mindig amikor 2,4es corák rohangáltak már nagy mennyiségben? mindenki azon játszik amin tud..

Buren
<#ejnye1><#vigyor1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
2,5 éve volt 21000 egy 6600GT 256MB RAM-mal.

10-15 ért olyan videókártyát kapsz aminek segget csókolhat a mostani, Ez kéthavi net elõfizetés ára...

Scottt
Radeon 9250,DX8.1 support^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ezt nem vágom. A 2002-ben vett Radeon 9200-is már DX9 supportos volt...

Scottt
Na bazzeg f*sz*m a sz*r*s Szeven-Gébe.Még ez a 150megás gané se fut a ,mert DX9-es kártya kell hozzá😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Köszönöm mindenkinek 😊
Scottt
Boldogot Gundark.Az én születésnapi ajándékom poénját Balage lelõtte azzal, hogy linkelte a Seven-G-t^^

Gundark 1 1
Teszek vele egy próbát. Bár nagy elõrelépésre nem számítok. De ki tudja. Inkább várom tovább a RoF-t meg a SoW-ot 😊 Egy RoF multi állat lesz 😊
Molnibalage
Nem. Már évek óta fejlesztik. Csak sajnos lassan. Talán egyszer eljut oda, hogy legyen legalább mission editora és szép táj. Még a Falconnál is ótvarabb a táj.

zsoltfireman
Várjunk csak,egy kicsit lemaradtam......
Mi ez???? Új sim?????
<#wow1>

Molnibalage

JoeDestroy
Vista alatt hiányos kabintextúrák, félig kifordított 3D-s modellek vannak. (keveredik a felületet meghatározó normálisok iránya)
Egyszóval szar, és ez kártya és driverfüggetlen (a DX lehet a ludas).

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Utólag is, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GUNDARK!

Molnibalage

Gundark 1 1
Köszönöm Uraim 😊
zsoltfireman
polluxware
20 évvel ezelõtt még biztos érdekelt volna..

Üdv
Bocs az Offért.de valaki tud errõl valamit?
Enemy Engaged 2 - Desert Operations
Állitólag az EE2 önálló kiegje.Milyen lehet?Érdemes beszerezni?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
huncut vagy Buren.. <#alien>