52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31302 Skacok, youtube playlisteket hogyan lehet megosztani? Mert elkezdtem gyűjteni a többrészes repcsik videókat, de csak egyenként tudok linket adni? Az egészet nem lehet valahogy exportálni?
Pár példa.
USN F/A-18
USAF F-16
F-14 Tomcat - Wings
Ha van rá igény, akkor a banner alá egy txt fálja egyesével összegyűjtök jó sok ilyet. -
#31301 Rég volt FSX OFF. :)
Ha már felszállt a kicsike. A zene meg telitalálat. -
#31300 Nem fogsz :)
Ez az élet.... -
#31299 Hát én bekattannék... -
#31298 Enni mindig esznek az emberek, ünnepen és hétvégén is. Kb. 15 éve nem volt szabad évvégém. -
#31297 Én az interaktív tréningekből tanultam meg ami máshogyan van.
Azért belekukkantottam a manualokba is de nem láttam nagy szükségét, mert boldogultam nélküle.
Múltkor kérdezted a Mavericket: az aktiválás menni fog, hiszen olyan, mint más Falconokban, pici különbség a bal oldali MFD-n lesz üzemmódváltásnál, választásnál.
Az LGB-k használata is csak kissé más. A TGP aktiválás picit hosszadalmasabb, de logikus. Ehhez is hasznos az interaktív oktatás.
Egyébként leginkább pont az LGB-ket és Maverickeket szoktam vinni, nomeg Harmot, ha kell.
Az Allied force 2005 nyarán jelent meg. -
#31296 -
#31295 Valami gond van a tárolt képekkel :(
Töröld a hsz-eket. -
#31294 Csak jó lesz egyszer.
-
#31293 Vagyis!
-
#31292 -
#31291 Ej, de régen láttunk ezt a smilet. Jöhet a hajrázós is! -
#31290 :) Vegyipar karbantartás felújítás...
Elég kiszámíthatatlan, mert a gyáraknak menni kell.
lazulás meg akkor van, ha összejön. Most az évvége nem jön össze...
!!! DE Máj. 14-i Metallica koncertre megvan a jegyem !!!
-
#31289 Az OF fanokhoz lenne egy kérdésem. A Dash 34 manualt mennyire olvasgattátok? Mert végén vannak bene érdekes dolgok.
127 oldal.
“Add Package” is now available in campaign mode
Hm...? Soha nem jutott eszmbe kipróbálni. Lenne?
100 oldalon keződik egy lista a fixekről és újításokról. 2006-os dokumetum, tehát még FF4 előtti. Érdekes. Az AF jelent meg kb. ekkor. Az 2006 nyarán jött ki.
Mi a fene is ez a doksi akkor most pontosan? Meg nem valósult tervek + kézikönyv? -
#31288 Milyen helyen dolgoztok ti, ahol ilyen "kedves" dolgok vannak? Mikor van egyáltalán lazuáls akkor nálatok? -
#31287 Első roham Karácsonyig, második roham meg a szilveszter és Újév miatt.
Ja a legjobb, hogy még nem tudják pontosan az ünnepi kiszállításokat és majd pár nappal Karácsony előtt derül ki, mikor és melyik nap leszünk bent Karácsonykor. A 25-e éjszaka eddig esélyes.
-
#31286 Úgy is érzem magam...
@Viper
Hát ez az. Egyébként sincs állás nálunk évvégén, de most még az elmaradt sz..rt is mostanra "lapátolták át". -
#31285 Sorstársam vagy akkor. Ami másoknak az évvégi lazítás, az nálunk a legnagyobb pörgés. -
#31284 Ezt próbáltátok már?
FF4-hez jelek szerint egy különleges valami. Akinek FF5.x nem jó, de tetszett az FF4, az ellehet ezzel. -
#31283 Az FF5 keymap linket töröltem, az angol nyelvű link alatt megtalálható a keymap. -
#31282 Basszus. -
#31281 Sajna nekem úgy néz ki, hogy az idei év nem ér véget. Egy az egyben összemosódik a következővel. -
#31280 Jahh, mondtad valamelyik nap Skype-on. Szééép :-) -
#31279 Basszus legutóbb az FS9 100GB-t nyomott,biztos a repaint-ok miatt -
#31278 Ja igen, az utóbbi időben FS-t tolom én is legtöbbet, szét is moddoltuk az egészet, ugye-ugye...
:-D -
#31277 Anno volt valamid Aeyes F15E-hez, nem -e az amit Papi kérdez a #31252-ben ?
Néze már meg szétszórt mester, végletek embere :-P :-) -
#31276 Nem is vagyok szétszórt
Hi Everybody vagy valami hasonló!
Na mi a stájsz?
Kétségtelen nagy FS bolond lettem,és eléggé háttérbe szorult az FF5-OF-AF
Sőt mostanában utasszállítással is foglalkozom,de még mindíg a világ legjobb gépe az F-16!
F-15 színeim még vannak a héten utánna nézek. -
#31275 Pénteken én is kifújok. :) -
VO101Papi #31274 nekem elvileg jó, én idén már nem dolgozom:) -
VO101Papi #31273 már értem:), nekik egy másik állat a főállású munkaeszközük, de szó ami szó, munkábúl is kell szimulátorozniuk, pölö svédben van egy több szimulátorból összeépített rendszer, ahol mostanában is voltak BVR légiharcot gyakorolni, érdekes lehetett a NATO vs SVÉD taktikák összevetése -
#31272 Pénteken egy kis OF multi? -
VO101Papi #31271 annál inkább érdekes, mert az ugyaninnen leszedett EGE hibátlanul csomagolódik ki, pedig az is zippes -
VO101Papi #31270 valszeg én vagyok a béna, de már mindennel próbáltam, állandóan kéri az első részt és amikor megadom, akkor nagy fatál error van, én még ilyet nem pipáztam -
#31269 Én nem pilótára gondoltam. Az nem lehetek. 27 leszek és szemüveges vagyok. De főállásban Falconoznék szívesen. :) -
#31268 Csinál másikat -
#31267 Akkor csak jól emlékeztem és ahhoz csinálta a javítást, bár amilyen "szétszórt faszi" ( bocs Zsolti, de ez az igazság )szerintem úgysem találja már meg ő sem. -
#31266 Szerintem a 7zip is elbír vele. Én azt használok és anno leszedtem én is onnan és ki tudtam bontani. -
#31265 A kicsi .zip kiterjesztésű az első file. -
#31264 Hát vagy winzip11 v. winrar volt a tettes. Én levettem most, és a Totalcommander kicsomagolta. Ott pedig külsőnek ez a kettő van beállítva.
Az F-15 skint meg nem találom, pedig Zsolti anno elküldte. -
#31263 hy
Csatlakozom én is az "újgép" vásárlók táborához.
Csütörtökön vagy pénteken jön az új gép, jó nagy vinyóval amin minden elfér.
Addig is maradnak a traning és a youtube-os videók.