Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
lehetett volna egy szép új F-18 modell, kabin már van is hozzá szép...
áhhh.. nemmondok sömmit
mind1
off:
http://thepiratebay.org/torrent/4818127/_FSX__Flight1_-_Cessna_Citation_Mustang
info:http://www.flight1.com/products.asp?product=f1mustang

Red1 skinjét kicsit összekoszoltam. Akinek kell odaadom, de ne adja tovább senkinek, mert Red1 egyelõre nem egyezetet bele, hogy kiadjam. Pedig és nem is az én nevem alatt akarom. Én csak 20 perc alatt összekoszoltam amit õ kurva jól megcsinált. Ahogy Newton mondta, óriások vállán állva könnyû. 😊
A villogás új lett az FF5.0-ben (deszinkronizált), de az idõzítés asszem még mindig rossz. A hotfixben az is javítva lesz. Engem nem érdekel. Huszadrangú kérdés.
Majdnem biztos vagyok, hogyha az A2.0 nyagyon pici fixekkel lett volna kiadva akkor ma csak hozsánnákat zenge az emberek 99%-a aki eddig szerette vagy új falconos. Mindenkinek stabil volt, kivétel nékül és nem kellett thunder / old sound / antivirus és tûzfallal buherálni vagy hangkártya hardvergyorsítással próbálkozni ehhez. Felrak, játsz, örül. Ennyi volt a metódus. Tegnap derstef megkérdeztem, hogy miért nem repkedek vele multiban. Közöltem vele, hogy
ad 1.: Nincs idõm. Még szólóban sem.
ad 2.: Ez egy rakás szar. Igen, fejlesztõjekén mondom ezt. Soha nem szabadott volna ilyen állapotban kiadni. Ha már annyira ki akartak volna valamit adni akkor az A2.0 tökéletes választás lett volna, minden szempontból.
1. Atomstabil. Szó szerint. Tesztelve is volt kb. 1 hónapig és nem 3 napig és az elõdjétõl alig tért el. Aztán betettek pár új dolgot és gyakorlatilag tesztelés nélkül kiadták. Zseniális. Az eredmény ismert...
2. Leteszított DB-vel bír, de régi és nyílt. Az összes régi helyszín megy alatta, mert nincs Tornado benne és az új F-16C kabin. Az eredeti terv szerint nem is lett volna!
3. Mobil SAM végre mûködik. Számomra ez igan sarkallatos kérdés. Milyen világ az ahol a mobil SAM-ek gyakorlatilag nem mûködnek?
4. MP alatt is jó volt. Csak ott kaptam 1 azaz 1 db CTD-t több óra alatt.
Mióta kiadták azóta kicsit szar a kedvem a Falcon kapcsán. Egyszerûen nem akarok semmit sem csinálni ezzel az FF5.0-tel, mert ez csak kínszenvedés minden szinten jóformán. Amíg nincs mûködõ verzió addig én ezzel nem foglalkozok. Tesztelni sem teszetelem. Minek? Ugyanazt a 2-3 CTD kapom állandóan így tesztelni sem lehet.
Az UI 1 éve instabil nekem. Minden verziója az volt. Jó, hogy egy év után NF kedzi komolyan venni aggályaimat, mert egyet már tudot reprodukálni a not respondig állapotból...
Lehet, hogy viszonylag új tag vagyok, de talán figyelhettek volna rám egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit, hogy ez így nem lesz jó. Megjegyzem derstef és mások is osztják véleményem. Szóval azért nem mindig olyan harmonikus az együttmûködés, mint amilyennek látszik.
Az inkvizíció lesújtott, és megszerezte eme kincseket, miközben a barábárok elmenekültek.
Ezennel felajánlanám egyik legszebb gyémántját vallásunknak :
Melynek neve Falcon. Készítette a Spectrum Holobyte 1988-ban. Ez a legelsõ falcon. Illetve annak a VGA-változata, mely kiválóan igaz kiválóan gyorsan fut a jelenlegi gépeken 😊 Mérete 800k 😊
Ezenkivül van még 3 gigányi old játék. Pl F19, F117, F15, F15II, meg ilyenek 😊 Ha valakit érdekel akkor irjon PM-et. Van szép kisz liszta 😊
gondlom ez áll egy dds fájból amit berak (mondjuk ez törölhetõ is lenne ha zavaró) meg a particle system bökködi a "kapcsolót" hogy villogjon.
aki kijavította ezt a bugot, nem tudol rákérdezni hogy ez hogyan javítható?
RAR, vagy Winzip
csak gondolva a múltkori cumira amibe sajna nem csak én szaladtam bele😊
Kezd kibaszottul elegem lenni ebbõl az extrából... Ráadásul basznak szólni, hogy blokkoltak. Kibaszott nehéz lenne egy automata emailt küldeni?
(Egy külföldi srác szólt, hogy baj van. Ott van a skinpack és nem jön le neki.)
Én mehetek MiG-29 vagy Szuhoj géppel.
Bocs a w.ért.....már másodszor cseszem el amit neked küldök Viper.
De ha már itt van,szigoruan csak tesztelés céljából,kipróbálhatnátok.
Bocsi mégegyszer.
http://rapidshare.com/files/193871213/Desert.Operations-FAS.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/193886160/Desert.Operations-FAS.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/193866492/Desert.Operations-FAS.part3.rar.html
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Repvez 😊
Az "AI" legalább olyan szétszórtan ment mint a vezér 😄. Egyébként driver hiba. A Hardware jó 😊
Ja 182-es modell, de nagy különbség nincs. 940mm fesztávval.
K..va jó volt. Már alig vártuk hogy enyhüljön a szél 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
edzés
Amugy az AI wingman jol dolgozott, azt csinálta amit mondtatok vagy a saját feje után ment ?
😄

Legyen béke ebben a topikban és .(Edzésvolt és kifogyott a szókincsem😊)
Tényleg, abban még a régi 3D-s kabin van, amit lehet moddolni. :-)
( Raider és a másik ami a Stopworks-hoz készült. Utóbbi jobban tetszik nekem. )
figyumán a Mixture-t azt teljesen "fülre" huzogatjátok, vagy ott is azért megvannak a határok hogy példul 3000ft alatt FULL, aztán visszább.. 500ft-ként.
Olvasgatok itt és vigyorgok magamban. Jó a hangulat.
Na akkor egy kis repülés😊
Mai kötelék enyhe de erõsödõ oldalszélben az úthoz képest. Gépvesztés és törés nélkül megúsztuk a le és felszállásokat. A fizika elég élethû 😄 (sajna a fotós csak egy gépet sikerült lekapnia)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Legyen stabil és multiban is jó, nekem ez elég is.
Mostanában ezért Open Falconozok inkább, mert ebben ez megvan.
Kabinok persze kevés típushoz vannak, de a régebbi Aeyes pitek bõven jók a kedvenc gépeimhez is.