52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31342 Nem rossz. Honna szerzett olyan gépet, amin az OF ilyen gyorsan fut még felvétel alatt is? Nálam egyetlen vacak füst a sűrű fajtából megfelelzi az FPS-t.
Egy multi valamikor?
Ja, midjárt kész egy új oktatófilm. :) -
#31341 Nagyon fasza! -
#31340 Ez angyon jo kis video:
vidi
Köszi Papi :)
Azért milyen jo hogy a saját nemzeti gépükön tudnak "gyakorolni" nekünk mikor lesz ilyen a gripennel. -
Wampa #31339 Érdemes lenne végignézni pld hogy nem katonai helikoptereken milyen van. -
Wampa #31338 Üdv
Ezt az oldalt ismeritek?
F16MLU
Balázs
Szerintem az olyan gépekbél mint az F117,B2,meg az ujabbak F22,F35 biztos hogy ben van épitve a FLIR.
F117 nél tuti.
De én igen régen olvastam egy cikket a Top Gunban,amiben olyasmit irtak valamelyik F16 változatra,hogy a technika megengedi a beépitzatt FLIR használatát,méghozzá a podét jóval meghalado teljesitményben,viszont (értelemszerűen))jóval kisebb méretben. -
zaccos1 #31337 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
sindelnet #31336 BoldogKarácsonyt -
#31335 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#31334 Boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
JohnTerry #31333 Szeretnék Kellemes Karácsonyt kívánni a magyar Falcon közösségnek
[URL=http://img35.imageshack.us/img35/4894/airforce50017.jpg ]"fájter"[/URL], heli, [URL=http://img109.imageshack.us/img109/5389/c13050028.jpg ]"kargó"[/URL] -
#31332 -
#31331 Boldog Karácsonyt mindenkinek ! -
#31330 Boldog Karácsonyt! -
VO101Papi #31329 az 52-ben az egér játékon belül használhatatlan, az config editorban fix tengelyeket kell hozzá rendelni és úgy programozni -
netmester #31328 és persze kellemes ünnepeket -
netmester #31327 hali miért csinálja azt, hogy mikor ff5-t elindítom és be van kapcsolva a X52-em programja az egér egér kiakad és folyamatosan jobbra húz? ezt csinálja addig amíg ki nem lépek a programjából. ha újra megnyitom az X51-es programját a hiba újra jelentkezik és akkor már az ff5 se kell hozzá -
#31326 sejtem ki lehet az :) -
VO101Papi #31325 olyan 10 körül.
nekem is volt régen TM joyom, pedál, gázkar, joy kombóban, F-15 koppintás, nagyon szerettem, de csak wi98-ig készült driver hozzá, azóta kint porosodik a garázsban. az X45 után szereztem be az 52-őt de nem nagyon tetszet, most egy Log G940-est nyúzok, végre ehhez van pedál.
nem cserélném el egy Cougar-ra. Cougar-ból volt szerencsém kipróbálni egy force sensor-os verziót ami nagyon élethű ügye, de olyan magas az ára (kb 150e) hogy az nem emberi. igaz, ha őrült falconos valaki mint a gazdája, akkor van az a pénz -
#31324 Én is ilyesmit gyanítok a sorok közt :)
Kellemes karácsonyozást! -
#31323 Most akkor az az OF szerü BMS kabin az valos, mert akkor mégis csak alkotnak valamin csak nem mondanak rola semmi sem .ELéggé összeesküvés elmélet gyanus a dolog mindenki mindent tud csak senki sem mondja meg hogy mit .
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok ! -
Wampa #31322
Békés karácsonyt kivánok Nektek "solymászok" -
#31321 Fent van. -
#31320 Mekkora beszólás dersteftől. :)
Más. Kb. fél órán belül fent lesz egy új oktatófilm. Az utolsó légiharccal foglalkozó videó. -
#31319 Akinek nem megy az FF5.x szerintem ne erőltesse. Olyat még nem láttam, hogy se FF se OF ne menjen redesen.
Nemrég linkeltem egy FF4 fejlesztést. Valaki még foglalkozik vele, és a jelek szerint elég jólsikerült dologról van szó. -
#31318 Egyszer csak lesz frugals is. :) -
#31317 Hát ha tudnám hogy nem lesz semmi a TM F16FLCS/TQS kombombol ami már egy szakinál van, akkor jelentkeznék rá, de igy még várok remélem tavaszra lesz belöle valami.Amugy hogyé adod? -
VO101Papi #31316 jut eszembe, van egy eladó X52-öm nem köll valakinek? -
VO101Papi #31315 nekem Hitex nélkül is csinálja, rendszertelenül, mondjuk 3-4 küldinként egyszer, van amikor újrainditás után mentet állás betöltésekor ismétlődik, ilyenkor elküldöm a k.anyjába, de 1 óra múlva előveszem, és akkor működik. igazából ez idegesít a legkevésbé, az viszont nagyon hogy 3d kabinban renszeresen megáll az élet, ma is nyomtam egy küldit, jó messzire kellett menni északra repteret támadni, fordulok tengelybe hogy jól megszorjam, a jobb helyezkedésér átváltok 3d-be, erre lefagy, ha nem lett volna k.baszott drága a tv be.ebasztam volna a mégdrágább joyomat. mivel trackir-t használok ezért nem gond 2d-ben sem, de hát ha már van akkor mér ne 3d ben -
#31314 Hát kb 2 hete nem probáltam , de akkor 3bol 3 szor ugyhogy nem tudtam egy bevetést sem repülni bármelyik missiont választottam mindnél visszadobott a debriefingbe.Nekem csak sima 5.3 van semmi egyéb modolás. -
#31313 És ezt milyen gyakran csinálja? Mert 5.38 alatt is kb. 10-20-ból egyszer. Addig soha. Az azóta tesztelt verziókban megint megszűnt ez. -
#31312 akkor ugy látszik nem egyedül nálam fordul elö csak ez a hiba hogy a betöltö képernyö után visszadob a debriefingbe.Igaz nálam nem sikertelen értékeléssel hanem in progress van a státus sorba.És az is látszik akkor hogy nem csak VGA függö a probléma mivel nekem ATI-n csinálja . -
#31311 Ha megnézed az időt inlyenkor, akkor 0 vagy pár másodperc telt el egyébként. -
#31310 A Hitexszel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, merthogy olyan nekem nincs.
Az UI hosszú töltési idő, az sajnos verzió és gépfüggő. Ha sokáig tölt, akkor inkább lődd le a progit és indítsd újra. Véletlenszerű hiba. 5.3-mal én nem tapasztaltam, de az 5.38-as tesztverzió nálam is csinálta. -
VO101Papi #31309 szép estét!
az elmúlt napokban volt időm kicsit baszkurálni az FF5.3-at, Hitex v1.0-val. tapasztalatom alapján nekem rendszeresen két fajta hiba jön elő
egyik: 3d kabinban rendszeresen CTD, igaz nem a mission elején. gyári, és Aeyes kabinokkal is, többféle NV driverel próbáltam, és azt kell mondjam ez a hiba driver verzó független, szerintem itt valami memória kezelési gond lehet, ez viszont nem tom mennyire függ a játéktól
másik: nem mindig előforduló jelenség, hogy küldi indítás után a betöltő képernyőn megáll a töltés, és visszadob rebriefingbe, természetesen sikertel értékeléssel
van é ötlet valakinek mit lehet ezekkel kezdeni?
csipáznám ha menne rendesen, a 83-as kampány 16A-val nekem nagyon bejön
béke -
#31308 HD felbontásban megvan a cucc. Feltöltsem? Érdekel valakit? -
#31307 Szerintetek ez közelebb van a valósághoz, mint a mostani modellezés?
Referencia, 1:16-tól.
Remélem belemegy a csapat, hogy azok a rakéták, amik nem a sínről lecsúszós módon indulnak a valóságban értelmesebb modellezést kapjanak. Csak a dat fájlokkal kell minimálisan játszani. A nehezebb rakéták ilyenek. -
#31306 Nem linkeltem már ezt egyszer? :) -
#31305 AZ eszem megáll bakker! -
#31304 Akinek van elég ideje az végignézheti, hogy mit ügyköd össze ez a 2 ember istt.Én csak lestem és már várom mikor készül el:
RC gép
Ahogy néztem elég gyakran tesznek fel uj videokat is -
#31303 http://isohunt.com/torrent_details/92090221/great+planes?tab=summary
http://isohunt.com/torrents/?ihq=great+planes