Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman

Willenbrock
Elvileg ebben a hónapban kéne kijönnie a Rise of Flightnek,legalábbis a ruszkiknál,abban aztán szépen ki lesznek dolgozva ezek a Fokkerek.

L Viper
Szokás szerint késõn jött, mint minden német "csodafegyver".
De az volt.
Gyönyörû madár <#eljen>.
Gundark 1 1
Ez még repülõ volt. A korának F-22ese 😊 Köszi.
L Viper
Ezt olvastad már Pollux ?

Megszûnik vajon kedvenc oldalad ?
polluxware
feladatkezelõ

folyamatok

és ha látol olyat a process-ek mellett hogy "*32" akkor biza 64-bit-es

vagy a gép tulajdonságai panelen

Scottt
Off
Azt, hol a pcsbe tudom megnézni, hogy 64 vagy 32bites az oprendszerem?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
tökéj a villogó! eltünt a fehér folyamatosan világító pontocska, és csak fényforrás nélkül pulzálgat<#eljen>

polluxware
mielõtt felötlene eme kérdés

a válasz: rainbow

polluxware
perpill ezt várom hogy valki feltegye<#miaz>

polluxware
nekem most ez a kedvencem😊 iszonyat natúr, de rettentõen kézre áll

innen meg lejön ha valkit érdekel (fsx/fs9)

polluxware
mûkszik!<#eljen> 4. 12. volt rossz..

L Viper
Most azt raktam rá.
polluxware
Zinertek vized van?

L Viper
Érdekes, minden fájl felrakásakor a verify nem mutatott hibát. Jónak kell lennie.
L Viper
Addig egy kis OFF Gundark barátomnak, ki szintén szerelmese eme remek szerkezeteknek :

Lehet vele lövöldözni is <#eljen>
nekem az egyes volt crc...😞

L Viper
Köszi megnézem, csak még nincs fent a játék :-)
polluxware
te is Tindér vágyol😊 nézem amint tudom<#eljen>

L Viper
Másnak sem volt jó az a két file amit Pollux jelzett?

Amúgy mindegy is, mert nézegetés, meg próba helyett inkább feltettem újra õket :-) Hamarabb ment így.
polluxware
Tindér vágy😊 egyenlõre még nem köszönöm<#alien2>

Ennek elviekben mûködnie kell...(no nav lights)
Jelezzétek,h vmi bug van,javítom....
1770.dds

L Viper
Kicsomagoltam a feldaraboltat és jó volt.
L Viper
Kicseréltem.
polluxware
mosmééé?

polluxware
mielõtt felraktad futtattál rajta crc hiba ellenõrzést? hátha csak a server gányolt el valmit...

Buren
Neee... Kész vagyok tõled ember.. 😄

<#nevetes2><#nevetes1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Az ilyen HT-témájú e-bookokat nem kérdezni,hanem küldeni kell😊
Ez az elsõ üzim az új géprõl^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
crc hiba a 4. és 12.ik fájlban<#rinya>

polluxware
én is erre gondoltam.. dds-t kitörölni amelyiket oda tenné

számát tudja valki? kb csak úgy pár ezer darabot kéne végig nyálazni

L Viper
Nincs mit.
Szétmoddoljuk :-) Balázs hadjárata is jó lesz, az állandó nav. villogást meg talán ki lehet iktatni egy kozmetikázott dds-el.
L Viper
Személy szerint én is csak a légiharckor vagyok 3D-s kabinban, fõleg a Dogfightban.
Földi célpontok támadásakor mindig a 2D-s-t használom. Van Freetrackem, de akkor is.
polluxware
F-16CG,CJ,MLU gépekhez tud valki HORUS skin linket?

polluxware
tehát akkor kijelenthetjük hogy a 3d-s kabin nélkül rendelkezõ szimek mind alkalmatlanok a játszásra?

biztos... 😊

én személyszerint szeretem azt ha a mûszereket tökéletesen élesen láthatom

akinek Trackir-je van az persze más tészta

Molnibalage
Melyik? Az új FF5.0 alá készült igen. A 2D-s része ws a 3D-s az mindig jó mindenhol.

Ez az FF4 telepítési módszerével mûködik tudotmmal.

Szó se róla ezt írtam le ma...

A 2D-s kabin harcra alkalmatlan, nem érezni egyszerûen a gép helyzetét benne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
THX Vipera 😊
polluxware
Köszönjük Viper!!!<#eljen>

<#law>

polluxware
példul én<#miaz> csak 2ds kabinnal nyomom... 3d max dogfight-nál "néha"

apropó! az Aeyes F-18C kabin megy az FF5-el?

L Viper
Ha valaki kimaradt, írjon nekem.
Most sajnos mennem kell...
Molnibalage
Elvileg FF5.0 alatt minden kéthajtómûvesnél mûködik. Aeyes oldaláról letölthetõ az új pit manulja ingyen, hogy lásd mit veszel meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Mindjárt mennek a privátok.
Molnibalage
Mit értesz "rendesen" alatt? Az FF4 óta az F/A-18C bír egy viszonylag szép, de nem full clickable 3D pittel. 2D-s pit van payware 4:3-as felbontásban. Az új FF5.0 pit ws 2D, de a 3D mindig jó. Szerintem a kettõ kombinálható. Tehát a régi 4:3-as 2D + univerzális 3D.

Mondjuk amilyen az új 3D ki a fene akar 2D-ben bohóckodni? 😊

A Seven G-nél nincs olyan, hogy kiadva. Folyamatosan firssítek, de ilyen tempóban sajnos valószínûtlen, hogy valaha lesz hozzá dinamikus hadjárat. Még a basic dolgoknál tartanak.

Willenbrock
Rumpstart is mûködik az F-18-nál?

Willenbrock
Miket kell az õs Falcon 4.0-ra telepíteni hogy használható legyen rendesen az F-18?
Seven G-rõl mit tudtok,idén ki lesz adva?

Molnibalage
Viper telepítésügyi fõesperes már intézkedik. 😊

arrow19
Bennelennék ha meglenne <#szomoru1>
Molnibalage
A2.0 multi azzal esetleg akinek megvan?

L Viper
Ma nem dolgozom, nekilátok a dolognak. Remélem sikerül befejeznem.
Sajnos egész hétvégén "bent" leszek és ma kell sok mást is elintéznem. Azért klikkelgetek, míg itthon vagyok.

Molnibalage