Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az volt.
Gyönyörû madár <#eljen>#eljen>.
folyamatok
és ha látol olyat a process-ek mellett hogy "*32" akkor biza 64-bit-es
vagy a gép tulajdonságai panelen
Azt, hol a pcsbe tudom megnézni, hogy 64 vagy 32bites az oprendszerem?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
innen meg lejön ha valkit érdekel (fsx/fs9)
Lehet vele lövöldözni is <#eljen>#eljen>
Amúgy mindegy is, mert nézegetés, meg próba helyett inkább feltettem újra õket :-) Hamarabb ment így.
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ez az elsõ üzim az új géprõl^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
számát tudja valki? kb csak úgy pár ezer darabot kéne végig nyálazni
Szétmoddoljuk :-) Balázs hadjárata is jó lesz, az állandó nav. villogást meg talán ki lehet iktatni egy kozmetikázott dds-el.
Földi célpontok támadásakor mindig a 2D-s-t használom. Van Freetrackem, de akkor is.
biztos... 😊
én személyszerint szeretem azt ha a mûszereket tökéletesen élesen láthatom
akinek Trackir-je van az persze más tészta
Ez az FF4 telepítési módszerével mûködik tudotmmal.
Szó se róla ezt írtam le ma...
A 2D-s kabin harcra alkalmatlan, nem érezni egyszerûen a gép helyzetét benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
apropó! az Aeyes F-18C kabin megy az FF5-el?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk amilyen az új 3D ki a fene akar 2D-ben bohóckodni? 😊
A Seven G-nél nincs olyan, hogy kiadva. Folyamatosan firssítek, de ilyen tempóban sajnos valószínûtlen, hogy valaha lesz hozzá dinamikus hadjárat. Még a basic dolgoknál tartanak.
Seven G-rõl mit tudtok,idén ki lesz adva?
Sajnos egész hétvégén "bent" leszek és ma kell sok mást is elintéznem. Azért klikkelgetek, míg itthon vagyok.