52965
  • L Viper #31382
    No igen Microsoft játékoknak kötelező menni :-D
    No és a CFS 3 és az Over Flandest is csippantom.
    A DCS-t meg lehet most nálunk kapni 3900-ért. Lehet megveszem eredetiben ennyiért.
  • repvez
    Eddig minden megy rajta .Még annyi val egéésziteném ki leon koléga listáját hogy a DCS BS is megy rajta.
    Az fsx-nek meg muszály menni rajta hamár microsoft termék mindegyik, csak nem csináltak ekkora baklövést, hogy nem menne vele a saját portékájuk.
  • L Viper #31380
    Gondolkodom, ha legközelebb telepítés lesz, lehet ezt teszem fel.
    Eddig még minden ismerősöm aki váltott, csak dícsérte, hogy nagyon kiváló a win7!
    A mostani rendszerem is jól szuperál, tehát még a jövő zenéje, de puhatolom a dolgot.
  • polluxware
    táncsak nem telepíteni akarol?
  • LeonSilver
    w7 64
    - FF5 - megy
    - FC - megy
    - FSX / 2004 - megy
    - IL-2 ( 1946 ) - megy
    - EECH ( + commu peccs ) megy
    - Wings over xxx - mennek
    - Battle of Britain 2 Wings of Victory - megy
    - CFS 2 megy
    - CFS 3 ( + MAW & Over Flanders ) - megy

• L Viper #31377
    Valami infót majd írjál már légyszi, milyen szimeket próbáltál a win7 alatt?
    Pl: OF 4.7, Lock On FC, FSX, IL-2, stb. és futnak -e normálisan?
    Köszi.
  • repvez
    Aki ki szeretné nyomtatni a rampstart pontjait annak itt egy :
    rampstart
    Még nem probáltam egyik verziot sem, elindulni elindult mindegyik, de még nem repültem missiot.
    Sajna a saitek joyomhoz nincs használhato profilszerkesztö w7 64bitre.
    Most meg indulok Avatar 3D-t nézni remélem jo lesz. :)
  • VO101Papi
    köszi
  • Molnibalage
    Mártmint az sg-n? A foróm főoldalán a bal felső sarokban, beállítások.
  • VO101Papi
    hol a fenében van itt a felhasználói menü, egyszerüen nem találom, vagy csak ki szúrja a szemem? help please
  • repvez
    csak azt tudná nekem megmondani valaki , hogy hogy a busba tudom ugy beállitani a wint hogy állandoan rendszergazda legyek, mivel csak én használom a gépet , de mégis olyan mintha vengég lennék csak a saját gépemen.És ezt XP SP3 ota nem tudom megmagyarázni a winnek hogy én vagyok az ur a háznál.
    ma ugy is kezd felbosszantani a microfos egy másik játékával .Mert mi a szent szart keres egy játékban xboxos live és csak azon keresztul lehetne csinálni profilt hogy elmentse a beállitásaimat, de nem hagyja meg a szokásos adatgyujtés hegyek egy nyomorult regisztráciohoz.
  • Bucser
    Administratorként kell indítani minden setupot különben nem enged hozzáférni fileokhoz.
  • Molnibalage

Vélmény?
  • repvez
    Az blokkolta az egészet, tettem egy probát ujrainditással és vagy 6 alkalommal el volt inditva a kompatibilitás segéd vagy mi a szösz. aztán alig akart leállni töle a gép is , de most már felment .
    Következik a hosszabb része az Of47.Remélem ennél már nem lesz olyan gondom mint a visztával hogy átlátszik a gép és hiányoznak az MFD-k.
  • Molnibalage
    Kompatibilitással próbálkoztál már? Lehet, hogy az segít. Nem véletlenül tartom magam távol az új oprendszerektől.
  • repvez
    közbe rájottem a progi használatára, de most elöjött egy sokkal sujosabb gond.A falcon4es cdmet nem akarja elinditani a w7 64bit.Már átmásoltam a gépre is az egész lemezt is de nem történik semmi rákattintok a setup. exere pár másodperc homokora aztán semmi.
    Lemezrol beadja a vindoz hogy mivel szeretném megnyitni ott kiválasztom az autorunt , de semi nem történik.
    XP alatt eddig mindig sikerült feltelepitenem
  • Molnibalage
    Szerintem az a progi a felesleges túlkomplikálása az egésznek. Valamiért nyugaton nagy hagyománya van ennek.

Könyvtárat átnevetni 2 másodprec. Minden Falcon néven telepítesz fel és ami nem kell, azt átnevezed Falcon_OF4.8, Falcon_FF5.3, stb.-re.
  • repvez
    valaki le tudná irni gyorstalpaloba hogy hogyan kell használni a falcon xchane progit hogy egyszerre tobb falconverzio is fenn lehessen és könnyen lehessen váltogatni közöttük ?
    Remélem hogy mire végzet a telepitéssel kijön egy uj verzio valamibol, mert akkor kezdhetem elölröl az egészek, de ez mindig igy szokott lenni.
  • Molnibalage
    Ez a vacak a photobucketről nem enged képet linkelni?
  • Molnibalage
    Új aláírás. Egyszerű és titsza.

Mit szólnátok egy új bannerhez? Nem tud valaki egy jobbat a fentinél? Valahogy most már nem tűnik olyan szépnek.

Bárki aki érez magában kreativitást nyugodtan csináljon. Ha a közösség megszavazza, akkor az lesz az új banner. Új év, új banner. :)
  • Molnibalage
    Új oktatófilm elérhető.
  • Boconadi
    Szerintem a legjobb jelenet a videóban amikor a tankerről fordulnak le. Az nagyon tetszik... :)
  • Molnibalage
    Nos, kapaszkodj meg, egy nagyrészt szóló volt. Alig pár jelenet volt multiban.

A szakértő szem sokat lát. :)

Ha tényleg csak késztetés kell, akkor a jó hír. Még egy új videó van készen és, ha minden jól megy, akkor holnap lesz még egy. Nagyon beletéptem. Igazság szerint a kézikönyv már el van maradva a videókhoz képest.
  • Molnibalage
    Még az van. Karácsony 2. napja. :)
  • Willenbrock
    A RoF-al is repültél már?Az is elég jó szimulátor lett.
  • L Viper #31357
    Ez a videó ad vissza valamit abból, hogy miért kötök ki mindig a Falconnál.
  • Willenbrock
    Ilyenkor erős a kísértés hogy újra próbálkozzak a Falconnal,egyelőre a RoF köt le.Kiváló videó,látszik hogy tapasztalt pilóták csinálták.
  • VO101Papi
    Ha tudnátok milyen egy igazi Gripen szim.
    LockOn alá csináltak Gripent az 59-esek de még nem láttam publikus verzóját. Ügye az FF-ben is van, kicsit még ratyin néz ki, de biztos lehetne rajta fejleszteni, igaz az avionika nagyon nagyon messze áll a Gripenétől és az ismert okok miatt sosem lesz közel. Sajnos én nem értek hozzá pedig szánnék időt a külső kipofozásához.
    A videjó az OF oldalon jelent meg, azért linkeltem be az oldalunkra, hogy hátha néhány régebbi falconos kedvet kap hozzá nálunk is, de nem.
    Lusta dögök újratanulni
  • polluxware
    júú ár szóóó rock dúúúd:)

Köszi
  • Wampa
    De még milyenek....
  • Wampa
    Hú mennyi könyv,mintha karácsony lenne.....köszi:)
  • L Viper #31351
    Szokásos időhiánnyal küzdök
  • repvez
    ha valakinek hiányozna egy két könyv a polcrol :)
  • Molnibalage
    Új oktatófilm került feltöltésre.
  • repvez
    Ez VO101Papi érdeme ö linkelte elöször a pumákhoz ahol láttam.
    Egyébként meg pont eltalálták az arányt a zene is érthetö és minden egyes rádiozást lehet hallani meg hogy mikor ad gázt stb..
    Nálam a házimozin nem recseg egyáltalán.De üvölteni üvölt mer jol felhangositottam :)
    Wampa:tetszet a hsz-ed nagyon :D
  • Molnibalage
    Forgathatnánk mi is egyet. :)
  • L Viper #31346

Ez ment rögtön a kedvencekbe.
    Néhol olyan, mintha egy film lenne.
    Szerintem telitalálat a zene és egyéb hangok aránya. Ritka jó videó
  • Wampa
    Üdv Repvez
    Ez igen tetszett.
    Teljesen filmszerű....na és a lámpaoszlopok:)
  • Molnibalage
    Engem meg pont ez zavar. Az, hogy képtelenek belőni az arányt. Recseg, ropog az egész. Nem erősítik fel, hogy ez egyiket, hol a másikat. Üvölt mindketettő. Vagy egyik legyen előtérben vagy a másik.
  • repvez
    Nekem az tetszik hogy nem "csak" zene van alatta hanem hallani a rádiozást a fegyver hajtomu hangját és egy történet van elmesélve benne az elejétöl a végéig nem csak egy-eyg felvillano jelenetek .
    Hát az uj winyo már be van szerelve a gépbe, de csak holnap tudom rádobni az uj oprendszert és telepiteni minden jot ugyhogy csak jovo hét jöhet szoba nálam multi kapcsán.