52965
  • JoeDestroy
    Nemtom montam é már de van jegyem máj. 14-re :D
  • repvez
    HBD JD!
    És ha netalán még dolgoznál az unnepekben akkor egy kis felüdülés:
    wisky in the gyár :)
  • Scottt
    Booldogat papa:)
  • L Viper #31421
    Isten éltessen JD:

• JoeDestroy
    THX srácok!!!
  • Gundark 1 1
    Valószinűleg driverhiba. Sokan a 182.5öt használják azzal megy minden hiba nélkül 64en. Mondjuk túl sok dolgot nem próbáltam vele, Fallout3, Mass Effect, COD6, IL2-UI18, OF. Ezeknél nem volt hiba.

HBD JD :)
  • Molnibalage
    Ünnepeld wallpaperrel. :)

Lesz még pár a bannerek stílusában.
  • Boconadi
    Boldog születésnapot JoeDestroy!
  • JoeDestroy
    ...azaz Ne hogy azt hidd hogy.... :)

Bár nálam ez mindegy, mivel minimum 2 oprendszer szokott lenni a gépemen.
    Most van három. Linux (Kubuntu), XP sp3 32 bit, win7 64bit.
    Lehet hogy a 32 bites win7 barátibb a Falconokkal, bár ez szerintem kizárólag driverhiba nálam.
  • Molnibalage
    OF-ről eddig sem modtak semmit. BMS-ről sem.
    FF téren meg most mindenki szabin van. Az utolsó 5.4-es verziót leteszteltük. Sok hiba volt benne, de fejlesztések is. Ennyi.
  • JoeDestroy
    Ne hogy az NV kártyánál jobb a helyzet.
    Win7 64 bit + NV 9800GTX+ 195.62 driver, és a FF-5 beszaggat, OF 47 egy idő után kilép, még az AF 1.13 is grafikus fagyást produkál.
    Ha sikerül kilépni az AF-ből fagyás előtt, akkor meg tiszta szemetes vibráló pixelű lesz az asztal.
    A 191.07-es driverrel is ezt csinálta.
    FF 5.3 alatt meg az UI-ban a térkép sem jelenik meg.

A ROF tökéletes, a többit meg most próbálgatom majd (IL-2 LOFC FSX)

A DCS-t nekem is sikerült megvenni itthon :)
  • repvez
    Hát ez F@sza ! pont mire neki tudna az ember jobban állni a dolgoknak ,van elég helyem hogy huzamosabb idejig fennlegyenek a játékok erre pont olyan kombot fogok ki ami lehetetlenné teszi ezt.Remélem hamarosan kijon a 4.8 és lessz erre valami ellenszer.Mert nem hiszem el hogy az ATI-sok belenyugodnának ebbe .
    Amugy elmult már karácsony semmi info az uj kiadásokrol ?
  • Scottt
    Szerintem jóféle ez így :D
  • Solt
    Elrohantam gyorsan a tecsóba, de bezzeg nálunk nincs! :( Nem szívesen vettem volna meg ilyen helyen, de a sevenm még válaszra sem méltatott... :(

Na mindegy... remélem mire Papi intézi az X52-m, addig DCS-t is tudok szerezni! :)

Köszi az infóóót... ;)
  • polluxware

arra értem

hogy

igen

win7 vagy vista + ATI = az a jelenség amit írtál

tudtommal nincs rá ellenszer...

ez a bajom nekem is, de ezért az egy db játékért már nem rakok fel xp-t mellékesnek

ha pedig a w7 prof -xp módján törnéd a fejed az sem jó
  • Molnibalage
    Kísérleti jelleggel lecseréltem a bannert. Remélem nem bánjátok.
    Az alap kék sg skin mellett szerintem brutáljó. A régit természetesen lementettem.

Esetlen valami szöveg még mehetne közpére, hogy 1976-tól és 1998-tól, vagy valami ilyesmi.
  • repvez
    ezt mire érted? hogy neked is w7+ati kombod van és minden jol megy vagy arra hogy w7+ati kombonál jön csak elö mindenkinél a hiba?
  • polluxware
    igen

"vista,win7 + ATI"
  • Molnibalage
    Ez a számítástechnika "szépsége". Vannak hibát amit nemhogy ez mezei user, de igazi szakértők sem tudnak megmagyarázni.
  • repvez
    Xp alatt jo volt.Ott az FPSem volt alacsony, de ezt akkor igazán megmondhatná valaki ha ugyan az a kártya söt valaki ugyan igy w7 alatt használja hiba nélkü akkor miért nincs mindenkinél hiba aki ATI-t vagy w7 oprendszert használ.
  • Molnibalage
    Asszem mára abbahagyom, ezek tényleg szebbek a mostaninál szerintem.

• Molnibalage
    Azért fura ez, mert ha jól látom tök egyforma VGA kártyánk van. XP alatt is megvolt ez a hiba?
  • Molnibalage
    Eddig ez a legjobb szerintem.

Esetleg az FF címer lehet kicsit más, "kövesebb".
  • polluxware
    ez nagyon régi dolog...

nincs megoldás

ATI nem foglalkozik a problémával, az OF csapat meg winxp-t javasol

kábé ennyi
  • repvez
    Na telepités után most probáltam menni egy missiont mindkét verzioval FF alatt egyenlöre nem vettem észre problémát csak anynit hogy az egér mutato körül egy piros négyzet van, de ez nem gond a másik az én hibám vol tnem kalibráltam a joyt igy nem tudtam felszálni a géppel hiába huztam a botot, de legalább elöléptettek :P
    Az OF már nehezebb dio, ehhez azok segitségét is kérem akik többet nyomták az OFet és w7 64bit es rendszer használnak.
    A probléma a kovetkezö, lényegében ugyan az mint vista alatt, hogy nincs MFD képernyöm 3D nézetbe és hogy átlátszanak vagy meg sem jelennek a gépek külsö nézetben.
    ATI4850VGA 2gb 800mhz RAM x2 4000+ proci. legujabb 9.12 driver.
    Régebben olvastam hogy ez a vista ATI gond, de nem tudom hogyan lehet orvosolni.Alap OF4.7+janhas féle viperlauncher v3 és ALW textura van telepitve .
  • L Viper #31397
    Valamelyik kékes tónusú jön be nekem.
  • Molnibalage
    A mostani olyan összedobáltnak tűnik most már. Hiányzik belőle a szimmetria.

Egy videó mag sokkal szemléletesebb, ha már mozgásról van szó. :)
  • repvez
    sztem nincs baj a mostanival minden rajta van aminek rajta kell lenni van rajta mozgás is nem csak egy gép.A grafikárol is van valami utalás ha benéz valaki akkor lássa hogy kb milyenre számithat ha kiprobálja.
    Sztem egy bannernak ez a lényege, hogy kérdezés nélkül tudja az ember hogy akkor ez miféle program .
  • Molnibalage
    Vagy egy hagyományos színes. Ezzel valamiért nem vagyok annyira kibékülve.

• Molnibalage
    Még. :)

• Molnibalage
    A 70-es azt csak aláírásnak használom. Mivel itt más Falcon verziók is vannak, azt szűknek érzem a topikhoz.
  • Scottt
    #31387-fényhatásával kéne a #31370 kép
    Szerintem
    Mostanában csak read onlyban,de azért itt vagyok srácok=)
  • Molnibalage
    Az melyik?
  • Molnibalage
    Esetleg ez?
  • VO101Papi
    nekem a fészínű jobban tetszik
  • Molnibalage
    Vagy ez?

• polluxware
    ott is?? annó hogy vinnyogott mindenki hogy miként lehet majd dobozost venni....

win7?

azért vannak dolgok amik nem tetszenek... példul a fájlkereső (ha nem indexelsz totál nem csinál semmit, superbar-nál nincs meg az opció ami vistában volt)
    számomra messze nem fenékig tejfel
  • Molnibalage
    Nagyon sötét?

• L Viper #31384
    Teszkóóó
  • Solt
    Hol? Milyen bóóót az? :)