Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Bevallom, még nem néztem meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha valaki vágja a témát vagy ismer valakit aki foglalkozik ezzel az legyen szíves tanácsot adni.Off vége:-)
EZ nincs meg valakinek? Vagy link a letöltéshez?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
(8 iõpontban van megadva a tolóerõ, az idõpontok tetszõlegesek lehetnek. Most kb. 5 másodpercig van számottevõ tolóerõ. Az AIM-7M és AIM-9M égéisideje szinte azonos. Vicc...)
Nálam, ha lefagy, akkor az asztalon találom magam... ennyi... :S
www.smart-bus.hu
nálatok az úgynevezett CTD az ff5 akármilyen verzsönjénél úgy jelentkezik hogy kidob az asztalra egy csinál egy log fájlt?
ctd tudom mi úgyhogy az elõzõt idézõjelesen fogd fel
nálam példul eddig a natív CTD helyett csak egyszerûen lefagyott a kép, és sehova
aztán feladatkezelõ-> és lelõttem a nem válaszoló taskot (ff5)
namost tegnap ugyanezt csinálta a "stabil" alfánál is, tehát felmerült bennem a kérdés hogy Vista a ludas
tehát ilyet csinált már másnak is?
Nálam a recept: Minden program gyári, semmit nem használok, ami buherált... 😊
www.smart-bus.hu
én csak azt kérdezem hogy ilyen jellegû lefagyás volt e olyannak alfa, vagy final ff5 alatt amit XP 32-bit, vagy XP64bit alatt volt futtatva..
példul Vistánál az a gond hogy a 3-4. indításnál setét képernyõ fogad pedig holott hallom hogy nem fagyott le.
vagy hogy a menüben a felfegyverzésnél eltünnek a menüpontok..
www.smart-bus.hu
amennyire észrevettem mintha picit más lenne a 2ds kabin a final verzsönhöz képest...
HA valkinek megvan az FF5 Final a gépén és szeretne Tündi-bündi jelzõvel tetszelegni (lenin rend már nem dívik újabban...)
az a cockpit mappából a Block40,50,MLU kabinjainak betömörített verzsönjét ha valhova feltudná tenni... esetleg <#miaz>#miaz>
az gyó lenne
szépen ment is, csak a visszaúton megakadt a hang amikor egy mig29 elkezdett csipogtatni, hirtelen megált a kép.. ugrott még egyet
aztán sehova
lehet hogy a Vista miatt... tehát nem dobott ki az asztalra csak lefagyott
sima 32bit-es Visnyám van.
bár ha más is tapasztalt pont ilyen jellegû lefagyást xp alatt akkor nem baszok el egy napot xp64 telepítgetéssel.
Legyen egy kis Falcon is:
Ma felrakom az Alphát én is :-)
Az hogy az Eindecker nem lesz benne az elején kicsit zavart engem is. De aztán rájöttem hogy az "igazi" légiháborút akarják játszani nem az 1 vs 1et 😊 Mikor Immelmann volt a Lille-i sas.. Azaz a város légiereje 😊 De a késõbbi kor klasszikusai már benne lesznek. Mondjuk nem tudom hogy a Triplane használható lesz e, de mivel a replikájával a DR1el megyek majd szinte tök mindegy 😊
Az antant oldalon úgyis csak a SPADot próbálom ki 😊
Gigabyte GA-EP45-UD3P, Q6600 2.4 Ghz Core 2 Quad, Overclocked @3.0Ghz, Corsair 8GB 800 DDR2, Sapphire HD4870 Toxic, 1GB DDR5, XP-64bit SP3
Ez a konfigja. Picit durva. 😊
Sajna a háború eleje nem lesz benne. Kár, hogy kihagyták. A monoplánok hiányozni fognak. Meg Immelman is.
Ejj de jó is volt a Red Baron 3D-ben.
Annyira rossz ez a mai tendencia a szimekben. Nem tudom, hogy lesz -e olyan szinten kidolgozott menü, enciklopédia, átvezetõ videók, újsághírek, karrier, hangulat, mint a Red Baron 3D-ben volt.
Attól tartok ez ismét kimarad. Mindig csak a grafika.