Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Kész vagyok Zsoltitól, meg Danitól :-)
Ezek autókáznak FS9-ben, most beszéltem velük :-)))))
polluxware
csak egy exe ennyit változtat? adatbázison buheráltak valmit?

Molnibalage
Ma új teszt exe-t kaptnuk. Elsõ eredmények nagyon bíztatóak. Ott ahol eddig rakásra kaptam CTD eddig egy sem volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
A Jane's F-15-re gondol Gundark barátunk. Kellett a játék az iraki helyszínhez.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Mondjuk az jó, hogy nem kell már hozzá a Janes F15 is, hogy legyen Irak.
Bevallom, még nem néztem meg.
L Viper
Pedig lehet és kabin is van ám.
Molnibalage
Milyen 15-sel? Én még az F-14-et sem bírtam soha kiválasztani benne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Lehet, hogy van rajta PS-ig, de akkor is elképesztõ, hogy hova fejéõdött a Falcon 10 év alatt.

L Viper
Anno Seawed moddolgatta. Az SG-s topikjain is sok szó volt ezekrõl, de már régen.
Gundark 1 1
Kipróbáltam a TSH4-et. Nem akarok izélni de ez egy átba**ás. Tulajdonképpen ez csak egy összesítõ pecs, amiben van irak és nem kell pöcskölni a 15össel. Ezt 4 néven kiadni.. Hmm. Az meg hogy új az introvideó, pont nem érdekel. Na majd a Rof 😊
Willenbrock
Kicsit off téma:Wings Over Israelhez letöltöttem az Attrition war modot,de csak az Izraeli légierõ választható,az Egyiptomi nem pedig elvileg azt is lehetne.Mig 21-25 csomagok telepítve,single módban mûködnek is.(a 25-ös fülkéjét szintén szépen megcsinálta valaki egyébként)
Ha valaki vágja a témát vagy ismer valakit aki foglalkozik ezzel az legyen szíves tanácsot adni.Off vége:-)

arrow19

<#nyes>
repvez
nekem megvan, de még nem tettem fel nézz körül a kalozok öblében én ott futottam vele össze 😄
DonZorro
Nos Srácok, ha már ennyire FS megy, egy kérdés:
EZ nincs meg valakinek? Vagy link a letöltéshez?

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

zsoltfireman
FS9...már a földön is.....

Molnibalage
Nem. A Falconnal sem igazán jelen állapotában. Idõm sincs rá, más élvez most prioritást.

polluxware
lassan FS9 totyik lesz itten..😊

BALÁZS!! te játszol FS9-el?

L Viper
<#hehe>
Ráadásul minõségi, igényes munka!
zsoltfireman

Gundark 1 1
Nekem tetszik. Fõleg az A10es, de jópofa a B2 is, amilyen genyó feje van <#vigyor3>
polluxware
EZZZKÉSSSZ van<#taps>

Scottt
<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz><#banplz><#banplz>OMFG😮<#falbav><#falbav>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Vazzzeg....Jóóóóó!

Molnibalage
Atyaisten....<#falbav>

zsoltfireman
Recon...

DANIELE
Szomszédolás

[/img]

[/img]

polluxware
visszaszívom amit múltkor mondottam errõl..

néhány dolgot tényleg jó lenne "pontosítani"

Molnibalage
Az már említettem, hogy az AIM-7 rakéták égésideje irreálisan rövid? Nem tudom, hogy ez mikor lesz javítva pedig elég egyszerû. Valami adat jó lenne errõl, már a többi rakéta adata is nem'tom, hogy honnan jön.

(8 iõpontban van megadva a tolóerõ, az idõpontok tetszõlegesek lehetnek. Most kb. 5 másodpercig van számottevõ tolóerõ. Az AIM-7M és AIM-9M égéisideje szinte azonos. Vicc...)

polluxware
<#eljen>

Értelek, csak én nem neked válaszoltam! 😊

Nálam, ha lefagy, akkor az asztalon találom magam... ennyi... :S

www.smart-bus.hu

polluxware
értelek.. szuper, csak én nem ezt kérdeztem

nálatok az úgynevezett CTD az ff5 akármilyen verzsönjénél úgy jelentkezik hogy kidob az asztalra egy csinál egy log fájlt?

ctd tudom mi úgyhogy az elõzõt idézõjelesen fogd fel

nálam példul eddig a natív CTD helyett csak egyszerûen lefagyott a kép, és sehova

aztán feladatkezelõ-> és lelõttem a nem válaszoló taskot (ff5)

namost tegnap ugyanezt csinálta a "stabil" alfánál is, tehát felmerült bennem a kérdés hogy Vista a ludas

tehát ilyet csinált már másnak is?

Nálam ilyen gondok nincsenek, én csak ezt mondom, illetve reagáltam Balázs általánosítására...

Nálam a recept: Minden program gyári, semmit nem használok, ami buherált... 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Remélem jó lesz egy Alfás multi, gebaszok nélküli <#eljen>
polluxware
Neee Neee Neee ebbe menjünk bele...

én csak azt kérdezem hogy ilyen jellegû lefagyás volt e olyannak alfa, vagy final ff5 alatt amit XP 32-bit, vagy XP64bit alatt volt futtatva..

példul Vistánál az a gond hogy a 3-4. indításnál setét képernyõ fogad pedig holott hallom hogy nem fagyott le.
vagy hogy a menüben a felfegyverzésnél eltünnek a menüpontok..

Az a fránya általánosítás... csak azt tudom mondani, hogy nálam a 64 bites immáron 2. éve hibátlanul fut... egy általam játszott játékkal sem volt bajom a Vista miatt...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mármint az új? Grafikailag biztos nem, buxfixek történhettek. Semmi sem gátol meg engem az A2.0 élvezetében.

Molnibalage
Én soha. A Vistát meg el kéne felejteni. Fel nem fogom miért erõltetik egysek fõleg, ha Falconozni akarnak. Falcon utálja a Vistát. Lehet, de egyáltalán nem ajánlott kategória.

L Viper
Addig is maradnak az örömrepkedések, most épp ezzel a Balcsi felett :-)

polluxware
veszedelmes vagy TûzZsolti... <#vigyor5>

polluxware
MÉGVALAMI!

amennyire észrevettem mintha picit más lenne a 2ds kabin a final verzsönhöz képest...

HA valkinek megvan az FF5 Final a gépén és szeretne Tündi-bündi jelzõvel tetszelegni (lenin rend már nem dívik újabban...)

az a cockpit mappából a Block40,50,MLU kabinjainak betömörített verzsönjét ha valhova feltudná tenni... esetleg <#miaz>

az gyó lenne

polluxware
csak azért kérdezem mert tegnap felraktam az alfát, elkezdtem beállítgatni és az alap korea elsõ kampányát egy ROKAF századbeli géppel nyomattam.

szépen ment is, csak a visszaúton megakadt a hang amikor egy mig29 elkezdett csipogtatni, hirtelen megált a kép.. ugrott még egyet
aztán sehova

lehet hogy a Vista miatt... tehát nem dobott ki az asztalra csak lefagyott

sima 32bit-es Visnyám van.

bár ha más is tapasztalt pont ilyen jellegû lefagyást xp alatt akkor nem baszok el egy napot xp64 telepítgetéssel.

L Viper

zsoltfireman
Gyorsulási verseny Danielel...

L Viper
Nagy ûrt fog pótolni, akárhogy is nézzük.

Legyen egy kis Falcon is:
Ma felrakom az Alphát én is :-)
Gundark 1 1
Lesz 😊 A SImHQn már gyilkolták a bétát. És igen elégedettek vele eddig. Az elsõ gond a felszállás 😊 Én kapaszkodtam a székben ahogy az végig züttyögött a réten 😊 Jelenleg egyébként május a kiadási dátum. Jelenleg a repszázadok általi béta folyik.

Az hogy az Eindecker nem lesz benne az elején kicsit zavart engem is. De aztán rájöttem hogy az "igazi" légiháborút akarják játszani nem az 1 vs 1et 😊 Mikor Immelmann volt a Lille-i sas.. Azaz a város légiereje 😊 De a késõbbi kor klasszikusai már benne lesznek. Mondjuk nem tudom hogy a Triplane használható lesz e, de mivel a replikájával a DR1el megyek majd szinte tök mindegy 😊

Az antant oldalon úgyis csak a SPADot próbálom ki 😊
Molnibalage
Nem. Nekem ugyannnak tûnik. Egyformán istabil alatta a régi verzió is. Mivel az egyetlen igazán stabil verzió az A2.0 jaunárban jött ki és akkor már új gépem volt nem nagyon van összehasonlítási alapom. Ranger is XP64-et használ és megy neki.

Gigabyte GA-EP45-UD3P, Q6600 2.4 Ghz Core 2 Quad, Overclocked @3.0Ghz, Corsair 8GB 800 DDR2, Sapphire HD4870 Toxic, 1GB DDR5, XP-64bit SP3

Ez a konfigja. Picit durva. 😊

polluxware
neked az xp 64-bit-en hogy fut az FF5?

van bármi különbség sima xp32-hozhöz képest?

polluxware
hát ez gebasz..<#szomoru1>

L Viper
Szép lesz bizony, de a gépigénnyel már riogatnak.
Sajna a háború eleje nem lesz benne. Kár, hogy kihagyták. A monoplánok hiányozni fognak. Meg Immelman is.
Ejj de jó is volt a Red Baron 3D-ben.
Annyira rossz ez a mai tendencia a szimekben. Nem tudom, hogy lesz -e olyan szinten kidolgozott menü, enciklopédia, átvezetõ videók, újsághírek, karrier, hangulat, mint a Red Baron 3D-ben volt.
Attól tartok ez ismét kimarad. Mindig csak a grafika.
Molnibalage