52965
  • Ventura82
    Szevasztok pilóták! Buék mindenkinek. Jónéhány hónapja nem voltam errefelé. Most, hogy gépet cseréltem, gondoltam megint falconozgatok egy kicsit.
    Mik a történések? Stabilabb már a FF? :) Na a lényeg amiért jöttem: Win7-en megy rendesen a falcon, vagy tegyek fel inkább egy xp-t is mellé?
  • Molnibalage
    Új ITO2 shotok.
  • JoeDestroy
    Csak XP!!!! :)
    egyikkel sem megy! Jól!
  • Wampa
    Nem kell,köszi....le tudom szedni:)
  • Molnibalage
    Ha minden jól megy a kézikönyv a héten frissülni fog.
  • Molnibalage
    Azért ez már durva. Te vagy az első, akinek egyik sem megy. Az OF stabil nálam, csak az zavar, hogy néha kicsi az FPS olyan hadjáratsűrűség mellett, hogy az erős mosolygásra késztet.

A felvevőt meg tesztelem, köszi! :)
  • repvez
    Ja azt meg majd elfelejtettem, hogy ma mondom reppenek párat inditom az FF-et minden megy felszálok bevetésre lebombázom a hidat fordulok majd utánna fordülnék rá a finalra erre a windos hibát észlet ezért leállitja az exét.
    Remélem nemsokára kijon valami uj verzio mert igy megint nem tudok játszani sem OFet sem FF-et ha mindegyik elszáll valamitol.
  • repvez
    nem tudom probáltátok-e ezt a progit:
    http://www.playclaw.com/
    elvileg ez is olyan mint a fraps csak nem eszik annyi eröforrást,meg van még egyéb extrafunkcioja is .
  • Molnibalage
    Fraps. Feltöltsem egy - khöm - verzióját?
  • Wampa
    Uraim!
    Valaki tudna ajánlani egy korrekt programot,amivel játékból tudok kimenteni videot?
  • Molnibalage
    Derstefék is Hamachit használnak, hogy 'elsimítsák' a netkapcsolatok gikszereit.
  • JoeDestroy
    Lanon multizgattunk kicsit a gyerkőccel, és elég jól ment. (FF5.3)
    TE + lanserver. Lehet h. a Hamachi segíthet a dolgon.
    Előszöt F-14 vs. Mig-23 intercept, (A Top Gunon felbuzdulván) majd F-16 vs. Mig-23 intercept. :)
  • Molnibalage
    OFF

Szép és érdekes videó.

ON
  • Molnibalage
    A kiválasztás előtt nincs aktív felüggesztési pont jelezve. Aztán backspac nyomás után egy 6-os szám jelenik meg. Az a 6-os felfüggesztési pont. Az SMS képernyőn is mindig látod ezeket.
  • Razor18
    Bocs, sikerült. Király video, de nem bírom ki: 1:34-nél besz@@@am az elíráson: "fikutópálya". Nehogy mellre szívd !!!

Az utolsó előtti feliratból (6:55-nél) nem értem, "A TGP képernyőn is láthatod, ha olyan van kiválasztva, amin van LGB." A képernyőn hol?

Kösz a videót !!!
  • Razor18
    Esetleg egy kis is útmutató a háromfelé darabolt .7z file-al kapcsolatos teendőkről?
  • Molnibalage
    Új oktatófilm elérhető a fenti linken.
  • Molnibalage
    'Shift + o' mellett FF-ben teljesen tiszta képet kapsz, legyen bármi is bekapcsolva, labels, info bara, rádiózás, tökmindegy.
  • repvez
    pedig könnyen megcsinálhato föleg ebbölo aképbol a nagyobb változat mivel eléggé egységes a háttér, igy csak a stamp toollal kell kipacázni a kimarado részeket a szélein.
    eddig nem csináltam sreentshotot falconba és soha nem tudtam hogyan sikerül egy két jol beállitott képet elkapni.Aztán láttam hogy néha a képeken rajta marad a pauze, gondoltam kiprobálom és láss csodát lehet forgatni a kamerát pauzolva.Hihetetlen :)
  • Molnibalage
    Ha csinálsz egy screenshotot ilyen nagy felbontásban, ami neked tetszik és elküldöd, akkor betehetem azt háttérnek és pengeéles lesz minden. Minden mást átméretezni hozzá nem tart túl sokáig.

Bárki aki, tud Nem 5:4 arányú jó shotokat csinálni, csak pakolja fel valahova eredeti bmp formátumban és akkor azokat is felhasználom!
  • Solt
  • VO101Papi
    két vonal között a fórum nézegetés belefér:), hétfőn leadom a terveket, és délután neki látok a puceválásnak

1920x1080-as a felbontás, én sajnos hülye vagyok az ilyen képszerkesztésekhez
  • Solt
    Inkább tessék menni X52-t pucolni... szeretném már a markomban tudni! :)))
  • Molnibalage
    [URL=http://www.mediafire.com/?tenzjzttgwt]Itt elérhető psd formátumban pár munka és a "nyersanyagok" is.[/URL]
  • Molnibalage
    Mivel csak egy fajta felbontással tudom megcsinálni, csak úgy tudom 16:9-re megtenni, hogy a képet megvágom és miden más átméretezem. Mivel van rá igény, megcsinálom. Viszont gyanítom, hogy 16:9 mellett az egyik képpont érték 1280 felett van, a kép nem lesz pengeéles.
  • VO101Papi
    esetleg 16:9-ben nincs meg? nyomottan hülyén néz ki
  • Molnibalage
    Egy új wallpaper. Hátha kell valakinek. :)

• Razor18
    Köszi, így már teljesen világos...
  • L Viper #31436
    Tömören: a hivatalos verzió az, hogy kell az alap 4.0.
    Viszont nem kell ;-)
  • Molnibalage
    Az még a régmúlt emléke. Egy ideig nem akarta a csapat, hogy leírjam azt, hogy nem kell hozzá F4.0. Nem tudom miér. Az FF oldalon levő "FAQ" is homályosan fogalmaz. Nem tudom, hogy miért. Ma fogokl elvileg a kézikönyvhöz nyúlni megint. :)
  • Razor18
    Lehet, hogy én vagyok kicsit értetlen, de Balage 10.14-i frissített könyvében a 9. oldal II/a fejezete nem igazán egyértelmű. "Nincs szükség rá" vs. "...először azt telepítsd".
  • repvez
    jól olvastad
  • Razor18
    Valahol azt olvastam, hogy az FF5 telepítéshez nem is kell az eredeti F4-et felrakni. Igaz?
  • zaccos1
    Buék!!!
  • Molnibalage
    Jövőre, ugyanitt! :)
  • repvez
  • JoeDestroy
  • L Viper #31427
    Boldog Újévet Mindannyiótoknak!
  • Molnibalage
    Demer kommentje az érdekes. Lehet, hogy a csúszkálás a hordoó fedélzeten meg fog szűnni.
  • repvez
    Söt, láttam is :P