52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31504 -
#31503 Krisztusom, ezt még az államvizsgám előtt repülük. 2008.06.20. -
#31502 Remélhetőleg hamarosan tesztelhetjük.
Addig is idézek a múltból :)
Jó kis missziók voltak :)
Találtam a régi képek közt... -
#31501 Ma új tesztverziót kaptunk, 5.42. :) -
#31500 Hát ez olyan szép, hogy be kell ide is rakni :)
-
#31499 Csak ki lett adva valami végre ebből a projektből.
F-14 skin fejlesztés.
-
#31498 Skacok, próbálta bárki is használni a JSOW-t az FF5.3-ban? Nekem konstan CTD van, mikor a WPN képernyőre próbálok váltni. -
#31497 Új oktatófilm került feltöltésre. -
#31496 'há jó lenne. -
netmester #31495 asszem megvan mire fogok mostantól gyűjteni :D
nem akarunk valamikor multizni? -
#31494 akkor szerinted mennyibe lesz az uj TM WArthog?
http://www.thrustmaster.fr/
A bannerban van némi info és kép rola.Nem gyenge cucc lesz csak ugy mint a CH produkct hasonlo terméke.
a10c -
Razor18 #31493 A Saitek is kijött egy force-sensing joystick + dual throttle kombóval, de 400 USD-ért kb. annyira fog elterjedni szerintem, mint a TM Cougar... -
#31492 A bubble részletes kifejtése az egyik kóder által. -
Wampa #31491 kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5 -
#31490 Ennyi ráérős pihentagyú embert :-))))))))))))) -
#31489 Nah sikerült beállítani rendesen ezt a nyavajást! Én voltam a hunyó Freetrack ügyben :) -
#31488 Kérlek teszteljétek az ACMI-t. Kéne egy kis statisztikai adat, hogy hány embernél okoz fagyást a Falconvan a használata. Vegyetek fel 30-60 másodpercet és próbáljátok visszajátszani. -
#31487 ITO2 lassan lépeget a kiadás felé. Egy új, nagy tesztverziót kaptunk. :) -
#31486 Olvastad a help fájlomat az OF nyavajáiról? Van benne pár tipp a stabilitásra is.
Nálam sem szokott CTD-zni. -
#31485 Nem.
A FreeTrackel nem volt gondom. Csak az érzékenységét kell állítani. Ha hazaérek csinálok pár képet a beállításokról. Az egyik gépen még fent van a progi. -
#31484 Na kínlódok még 1 kicsit vele aztán ha nem megy, nem erőltetem. Csináltam egy egy xp partíciót és inkább ott falconozgatok. Bár ami meglepett OF4.7 ctd-zett hadjárat közben. Ez gyakori?? :) -
#31483 Valamikor jó lenne már egy multit repülni OF-fel. -
#31482 Én is OF 4.7-et használok és megy jól a Free Track vele. -
#31481 Akkor egyszerűen a progi nem érzékeli, hogy lenne Track IR bedugva. Csak akkor lehet azt pipálni, ha van TIR és a szoftvere is fut. Freetrack esetén fogalmam sincs, hogy ezt mi emulálja. -
#31480 CE-ben nincs gond, ott tudom engedélyezni. Viszont a játék setupban nem engedi bejelölni sem a 3d-t sem a 2d-t. Egyszerűen szürke marad a négyzet. -
#31479 Melyik részben? Mert a CE-n felül a játék belső setupjában is engedélyezni kell 2D és 3D kabinban külön a Track IR supportot.
XP alatt, de még XP64 alatt sem volt soha gondom a TIR-rel. -
#31478 Feltettem egy xp-t és egy OF4.7-et. Eddig jól megy viszont olyan bajom van, hogy nem tudom bekapcsolni a TrackIR támogatást benne. FreeTrack-et használnék, de nem akar összejönni. Megjegyzés: FF5.3-ban sem engedi -
#31477 Kézikönyv firssítve.
Nem csak bővült a leírás, de apróbb hibák itt-ott javítva lettek. -
#31476 Na megnéztem, és tényleg nem támogati a D3D-t és a Directdrawot. Alapból S3trió3D kártyát telepít az XPmódra, ami virtual pc-n keresztül fut. NEm telepíthető NVdriver mivel nem lel hozzá hardware-t.
A VM Ware lehet egy alternatíva, de az is csak akkor ha valaki lusta átbootolni egy normális XP-re (ott is komplett telepítést kell csinálni mint a külön partíción, ráadásul két rendszer meg a virtuális kapocs is fut szimultán), főleg ha repülni akar, meg tán multizni is lehetne majd.
Balázs, én spec kíváncsi vagyok, tesztelgetek, meg az új progikhoz új rendszer dukál, főleg ha ott gyorsabb, szebb, okosabb.
Most vettem észre, hogy a Vista x64 is fent maradt véletlenül. Merthogy azt is megnéztem annó.
Most a win 7 rejtelmes mocsarának az alján turkálgatok, de van egy XP és egy kubuntu is a gépen.
Ha melózni kell, akkor még az XP alatt vannak fent a cuccaim progijaim, no meg a sok FALCON :)
-
#31475 Miért szivatjátok magatokat pistával és win7-tel?
Asszem ASG tud nektek segíteni -e téren vagy Khronik az FF fórumon, ők használtak mindig új operendszereket. -
#31474 Igen van ilyen. Még nem néztem, de azt olvastam, hogy dx támogatása nem az igazi.
Asszem letöltöm és megnézem, de ha virtual pc-t akar csinálni, akkor inkább a két partíciós választható oprendszer lesz a nyerőbb.
Kiderül :) -
#31473 csak az a baj, hogy nálam az FF5.3 csinálja ezt :) -
55manfred #31472 Bocsi ha okoskodok, de úgy halottam hogy win7 -hez külön le lehet tölteni vm xp modot, avagy emulációt, a microfostól... -
#31471 Üdv a klubban !
Az Of mindenkinél ezt csinálja ATI+vista/w7 páros társaságában.Nekem is ez a bajom csak nálam még játék alatt is szétesik a gép és hiányzik az MFD is. -
#31470 32bites win7 van fent ati 3850-es karival. olyan bajom van, hogy amikor a muníciót váltó képernyőre megyek akkor a gép 3d-s nézete összevissza kavarodik. gondolom driver gond lesz. -
#31469 WIn7 64bit + NV driver nálam nem jó. Egy idő után szétesik a 3D-s kép és lefagy (rövid idő után). -
#31468 Nem, nem kell. -
#31467 Még valami. Nem kell előtelepíteni a Falcon-t az FF5-höz ugye? -
#31466 Nah ez jó hír. Akkor mindjárt felteszem és letesztelem. -
#31465 5.3 kijött október közepén, ha jól emlékszem. Nekem azzal sokkal stabilabb lett. Nagyon ritkán van CTD, akkor is csak a hadjárat elején és legsűrűbb helyken. Repültem le több, mint 1,5 órás bevetéseket F-15E-vel gond nélkül.
A kézkiönyv frissülni fog valószínűleg még ma, és a hét végén is. Lassan tényleg abba fogom hagyni az írását.