Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Koszonom Balazs,nekiesek kampany tesztelesnek.<#nyes>
polluxware
Ja<#rolleyes>

zsoltfireman
Hát ezaz.......de OF-es TGP-vel nem találkoztam......
Bár én csak áthúztam azt a két fájlt....

én se.....

mért vagyok én eretnek? tegnap is totam haver ellen dogfightot amit nagy fölényel megnyertem pedig a gyerek nem gyenge(loc on ról térítettem át)
sajna mission nem jött össze mert átestün a repülõgéphordozón mielött felszálhattunk volna de hát ez van.balázs majd kijavítja 😊

L Viper
Kár, hogy még odébb van. Nagyon kéne már !

Addig FS9. Egyszerûen nem tudok szabadulni ettõl a frankó új víztõl:

polluxware
jó az úgy ahogy van! eretnek csávó<#duma>

polluxware
sakkor TûzZsoltinak hogy fut?<#fejvakaras>

mióta kijött az ff5 azóta lett rajta valami javítva?

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Több hadjáratban is van hordozó. Iron Fortress-ban angol Harrerek asszem, Korea 1983-ban két hordozó és mintha Eurowar és Vailant Warriorban is lenne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem. Nem megy.

polluxware
az új exe mehet az FF5 alfával? valki kiprószálná?

Willenbrock
Ezt a videót találtam a Y.Tube-on.Ez a Tajvanos hadszíntér készülõben van?Úgy mutatják hogy itt már lesznek hordozók is amikre le is lehet szállni.

Molnibalage
Nem most...

zsoltfireman
Na erre csak ezt tudom mondani.....

No és persze a rajongók......

Megjelenés?????

zsoltfireman
Azkénemégcsak!!!!
Kirk Olson féle!
Ment PM!

polluxware
Egy halk tipp Vista alatt fálkonozóknak..

17,19colos tft 4:3, 5:4es TFT esetén

FF4,FF5

-hires -window
és 1152x864-es felbontás ablakban

megszûnik a vsysn-s probléma (max fsp-n fut), + sokkal stabilabb mint teljes képernyõn

polluxware
Ez "LAGO F-16" ?

Molnibalage
Taiwan preview

PM-ek szétmentek. 😊

Scottt
Wampus sempai mintha te említetted volna, hogy van a B 2 0-hoz hasonlú témájú E-bookod,azt felrakhatod ha lesz idõd😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Én is megpróbálnám....
JoeDestroy
pm ment 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Jöhet nekem is.
arrow19
dede <#vigyor2>
Molnibalage
Komolyan mondom bezombulok és most telerakom a fórumot FF5.0 és OF screenekkel. 😊

Teszt exe-t senki nem akar?<#zavart1>

zsoltfireman

Gundark 1 1
Jó ez az új logó. Valamiképpen szimbolizálja a falcon-életet. Balázs ne keseredj el 😊 Még igy is a legkomplexebb avionikával rendelkezünk 😊 A naval szimet végülis könnyû lenne elintézni, úgy hogy nem teszitek repülhetõvé a hordóról a gépeket. Persze kiesés, de 18asokat lehet a szárazfõdre is telepiteni (Marines Rulez😊

Molnibalage

Molnibalage
Itt a Falcon-t értettem. Konkrétan?

1 - SARH modellezés nem rakétafüggõ sajnos, hanem az indító gép radarjától függ. Magyarán, ha F-15C-re raksz egy AIM-7E-t (ezt persze nem lehet) vagy AIM-7F-et vagy AIM-7M-et totál ugyanaz lesz a zavarvédettésge stb. Tehát a SARH szenzormodellezés valójában a hordozógéptõl függ. Na ez így nagyon nem igaz... Ez addig jó amíg egy gép csak egy generációba tartozó raksit hordoz.

2 - HOJ modellezés totál hiányzik. Kipróbáltam. Bárki bármit mond, nem mûködik. Csak egy felirat a HUD-on semmi más.

3 - Radarkeresztmetszet szinte teljesen állandó. Szemból 100% távolodó célnál asszem 75%. Ennek gépenként kéne egyedinek lenni (becslés a gép geometria alapján) és legalább 4 törésponttal modellezve 0-180 fokos rálátásból (és akkor csak síkmodell lenne ez, mert az hogy a gép alulról vagy felülról látszik azt leszarjuk)

4 - Az IR szenzoroknál is távolság számít a magassággal asszem egyáltalán nem számol most rálátás szempontjából. Biker küldte még ezeket 1.5 éve, de õ már nem FF tag.

5 - A haditengerészeti modul totál hiányzik, de ez a modern SAM-eknek kellene. Ez mit jelent?

5/1 - Hajóknak nagyobb bubble (most 40 mérföld, de 80-120 kéne alsó hangon) és sokkal agresszívebb légvédelem.

5/2 - Nagy rakéták látszanak a radaron, hogy lehessen támadni õket. Az SA-10/12, SA-15 valószínûleg már a HARM méretû rakétákat képesek támadni, mert a hajóra telepített rendszer ezekbõl simán képes erre. A hajóknek ez a képessége teljesen hiányzik. Ehhez nagyon komoly AI fejleszés is kéne.

5/3 - Akkor viszont kell radaros AG rakéta modul. Ez nincs.

5/4 - Hajóra is kell chaff.

(A Falcon nem naval sim...)

6 - A Mav szim kicsit túlzó, nincs pontatlanság bevie a rendszerbe. Ha nem a bugról beszélünk 100% a találati aránya a rakétának, ha kinematikai paramétereken beülül van a cél. TV és IR szenzor nincs megkülönböztetve. Az orosz Kh család lézeres rakétái hiányoznak. Optikai bomba az lesz elvileg Mav szenzorral ahogy az AGM-123 (és AGM-130 is asszem) mûködik most is.

7 - Egyes gépeken a lézeres célzás rálátása korlátozott. Ez nincs leszimulálva a szeparált avionika hiánya miatt.

8 - Modern gépeken nincs az rakétaindításra figyelmezetõ IR rendszer szimulálva.

9 - Az AI tökéletes lát éjszaka is! MANPAD pont olyan effektív éjszaka, mint nappal. Vicc. Valóságban látni kell a célt amire indítasz.

10 - Idõjárás csak grafika. Sem az általános idõjárási helyzet, sem a helyi zavarok (felhõk) nem blokkolják egyik fegyvert sem, sem az AI vizuális felderítését. A Nap a padlockot blokkolja.

11 - Padlock nagyon felülmodellezett. 8 mérföldrõl bármire lockolhasz, akár éjszaka is... A gépeknek van vis. sig értéke az AI eyeball szimulációhoz. Ezt bele kéne rakni a padlock kódba.

stb. Látható, hogy milyen iszonyatosan sok dolog hiányzik a sok modellezett dolog ellenére is.

Molnibalage
Egy fontos felfedezés.

A legutolsó exe-val csináltam, de erõs a gyanúm, hogy ez minden verzióban igaz.

Akkor egy komoly szabálysértési eljárás jön. Ki akarja kipróbálni a két legutóbbi exe-t? Ti tutira többet repültök vele, mint én. Minden tapasztalat jöhet a mailcímemre (kivéve Crashlog, mert az mutatja, hogy nem tõlem van...) A stabilitást kéne csak vizsgálni elsõ körben. Eddig 5 bevetésem volt és CTD eddig csak egy esetben volt mikor a játék egyszer nem töltött be egy bevetés után. Ez viszont nem 3D világ hibája hanem valami másé.

Gundark 1 1
Ne légy barbár és a repülõgép hordozót ne hívd anyahajónak. Az anyahajó az egy másik dolog. A hornet ideális leszállósebessége 135 csomó. Ezt beleverik az emberebe a DI és a Janes után 😊 A DI legalább 10 pontot von le ha nem annyival vágod le.
zsoltfireman
Mint pl???????

L Viper
Egyértelmû. Ez kikapcsolódni tökéletes.
Zúzni, rombolni csak a Falcon <#integet2>
L Viper
Hoppá <#vigyor3><#eljen>
Molnibalage
Megint új exe van. Akkor most tessék figyelni és kussolni egyszerre. 😊

- Added option for B&W MFD TGP and WPN displays. You need to add
set g_bGreyScale 1
to ffviper.cfg

Molnibalage
Tényleg iszonyat szép. Nekem viszont inkább a tucatnyi nem modellezett dolog hiányzik..

L Viper
Mai FS9 adagom.
Remélem ilyen effekt egyszer lesz szeretett Falconunkban is. ( A vízre gondolok ) Tudom, nehéz lenne megoldani:

L Viper
Mondhatod!!! Tudod én nagy kritikus vagyok, de ebbe nem tudok belekötni !

Molnibalage
Szerénytelenül mondom, hogy ez kurva jó lett. Cégnél is ez most a háttér a gépemen csak az original széles képen. 😊

L Viper
Remélem hamar láthatjuk fent ezt a szép bannert.

<#eljen>
polluxware
150kts

Willenbrock
FSX-ban van valami navigációs segítség az anyahajós leszálláshoz?Az elsõ feladatban még könnyen leszálltam,de a 2. ködös idõben való leszállást mindíg elcseszem.A leszállósebesség mennyi amúgy F-18 nál?Agyamramegy hogy kb 5X rontottam el.

Molnibalage
Ez már F4.0 és FS9 és FSX topik is egyben. 😊

A banner ügyben meg intézkedek.

hello emberek mibõl vannak ezek a szép képek?

Gundark 1 1
Erre mit lehet mondani? METÁL 😊
L Viper
Molnibalage
Tegnap röppentem egyet az új exevel. Minden fasza volt.

1, AWACS would call Boggies before they took off. - Fixed
2. AWACS would call Ghost Bogies after they are killed - Part Fix. AWACS still calls them out for 3-4 minutes after kill, however if you ask AWACS for 'Picture' or 'Vector to Threat', he will give you Picture Clear.

Egyre jobb. ITO részéhez is készülget fix., de szerintem az még nagyon odébb van.

Ez öléggé rendben van! <#eljen>

www.smart-bus.hu

zsoltfireman

JoeDestroy
Ez k..va jó 😊)))
Szép banner! Mikor lesz csere?

Zsolti, az F-16-ra szerverhibát ír. Jó lenne betárolni valahová 😊 oszt jól leszedem.
Egy multi jó lenne már, bár mint mondottam, itt vidéken túlzottan is kitavaszodott. Azért valahogy szaggatnék idõt 😊

SuperBug

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"