Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hadjáratok amirõl beszéltem benne vannak az másik két koreai helyszínben. Még a Victory condition is benne van a compainonban. Én írtam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár én csak áthúztam azt a két fájlt....
én se.....

sajna mission nem jött össze mert átestün a repülõgéphordozón mielött felszálhattunk volna de hát ez van.balázs majd kijavítja 😊
Addig FS9. Egyszerûen nem tudok szabadulni ettõl a frankó új víztõl:

17,19colos tft 4:3, 5:4es TFT esetén
FF4,FF5
-hires -window
és 1152x864-es felbontás ablakban
megszûnik a vsysn-s probléma (max fsp-n fut), + sokkal stabilabb mint teljes képernyõn
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Teszt exe-t senki nem akar?<#zavart1>#zavart1>
1 - SARH modellezés nem rakétafüggõ sajnos, hanem az indító gép radarjától függ. Magyarán, ha F-15C-re raksz egy AIM-7E-t (ezt persze nem lehet) vagy AIM-7F-et vagy AIM-7M-et totál ugyanaz lesz a zavarvédettésge stb. Tehát a SARH szenzormodellezés valójában a hordozógéptõl függ. Na ez így nagyon nem igaz... Ez addig jó amíg egy gép csak egy generációba tartozó raksit hordoz.
2 - HOJ modellezés totál hiányzik. Kipróbáltam. Bárki bármit mond, nem mûködik. Csak egy felirat a HUD-on semmi más.
3 - Radarkeresztmetszet szinte teljesen állandó. Szemból 100% távolodó célnál asszem 75%. Ennek gépenként kéne egyedinek lenni (becslés a gép geometria alapján) és legalább 4 törésponttal modellezve 0-180 fokos rálátásból (és akkor csak síkmodell lenne ez, mert az hogy a gép alulról vagy felülról látszik azt leszarjuk)
4 - Az IR szenzoroknál is távolság számít a magassággal asszem egyáltalán nem számol most rálátás szempontjából. Biker küldte még ezeket 1.5 éve, de õ már nem FF tag.
5 - A haditengerészeti modul totál hiányzik, de ez a modern SAM-eknek kellene. Ez mit jelent?
5/1 - Hajóknak nagyobb bubble (most 40 mérföld, de 80-120 kéne alsó hangon) és sokkal agresszívebb légvédelem.
5/2 - Nagy rakéták látszanak a radaron, hogy lehessen támadni õket. Az SA-10/12, SA-15 valószínûleg már a HARM méretû rakétákat képesek támadni, mert a hajóra telepített rendszer ezekbõl simán képes erre. A hajóknek ez a képessége teljesen hiányzik. Ehhez nagyon komoly AI fejleszés is kéne.
5/3 - Akkor viszont kell radaros AG rakéta modul. Ez nincs.
5/4 - Hajóra is kell chaff.
(A Falcon nem naval sim...)
6 - A Mav szim kicsit túlzó, nincs pontatlanság bevie a rendszerbe. Ha nem a bugról beszélünk 100% a találati aránya a rakétának, ha kinematikai paramétereken beülül van a cél. TV és IR szenzor nincs megkülönböztetve. Az orosz Kh család lézeres rakétái hiányoznak. Optikai bomba az lesz elvileg Mav szenzorral ahogy az AGM-123 (és AGM-130 is asszem) mûködik most is.
7 - Egyes gépeken a lézeres célzás rálátása korlátozott. Ez nincs leszimulálva a szeparált avionika hiánya miatt.
8 - Modern gépeken nincs az rakétaindításra figyelmezetõ IR rendszer szimulálva.
9 - Az AI tökéletes lát éjszaka is! MANPAD pont olyan effektív éjszaka, mint nappal. Vicc. Valóságban látni kell a célt amire indítasz.
10 - Idõjárás csak grafika. Sem az általános idõjárási helyzet, sem a helyi zavarok (felhõk) nem blokkolják egyik fegyvert sem, sem az AI vizuális felderítését. A Nap a padlockot blokkolja.
11 - Padlock nagyon felülmodellezett. 8 mérföldrõl bármire lockolhasz, akár éjszaka is... A gépeknek van vis. sig értéke az AI eyeball szimulációhoz. Ezt bele kéne rakni a padlock kódba.
stb. Látható, hogy milyen iszonyatosan sok dolog hiányzik a sok modellezett dolog ellenére is.
A legutolsó exe-val csináltam, de erõs a gyanúm, hogy ez minden verzióban igaz.
Akkor egy komoly szabálysértési eljárás jön. Ki akarja kipróbálni a két legutóbbi exe-t? Ti tutira többet repültök vele, mint én. Minden tapasztalat jöhet a mailcímemre (kivéve Crashlog, mert az mutatja, hogy nem tõlem van...) A stabilitást kéne csak vizsgálni elsõ körben. Eddig 5 bevetésem volt és CTD eddig csak egy esetben volt mikor a játék egyszer nem töltött be egy bevetés után. Ez viszont nem 3D világ hibája hanem valami másé.
- Added option for B&W MFD TGP and WPN displays. You need to add
set g_bGreyScale 1
to ffviper.cfg
Remélem ilyen effekt egyszer lesz szeretett Falconunkban is. ( A vízre gondolok ) Tudom, nehéz lenne megoldani: