Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kokrtétan küldtem pár hónapja egy masszív listát, hogy mi az ami hibás (és nem modellezési arányokró van szó!) az OF adatbázisban. Megköszönték. Nem kicsit. Nagyon. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem sok idõm volt, egy kis FS-t toltam csak.
A tegnapi város ( Seatttle - alap FS9 scenery ) alacsonyan:
mekkora gém lenne már az ha a legjobb adottságait az FF5-nek meg az OFnek összegyúrnák<#rolleyes>#rolleyes>
Az teszt exe hogyan hasít? Eddig nem hallok panaszos benyögéseket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha alapkabinnal pl. Jammert kapcsolsz, mondja is szóval, hogy "jammer".
Viszont, ha raksz fel régebbi kabint, vagy akár Stopworkst, ez megszûnik.
Balázs az is okozhat bugokat, hogy az új kabinok miatt esetleg belenyúltak dolgokba? Ez a Jammer kimondós dolog csak FF5-ben van és az új kabinokkal.
viszont!!!
megesett egyszer hogy nem dobott sem chaffot, sem flaret...
erre varjatok gombot😊
amúgy a flare effekt is ki lett cserélve... zorás naon
az összes skint kicserélte, még az agresszorokat is...
veszedelmesen jól néznek ki😊 kár hogy csak jpg, de érdemes megnézni közelítve a kabint, sisakot, meg a helyzetjelzõ fényeket
egy dolog van amit még lehetne....
a hajtómû beömlõ lehetne picit kerekítettebb, a felsõ ajaknál
SUFÁT viszont nem csinált!!<#wow3>#wow3>
Sõt még AF-be is betettem új fegyvert!!!
Olvasd el figyelmesen a readme-jét!
Új F-16 modellek! Új fegyverek! Új skinek!
<#nezze>#nezze>
nagyon dúúúrva😊 prószálok majd screen-t csinálni
egyébként az AF janhas skineket képzeld rá a finomított OF modelleken
remélem FF5-re is csinál valmilyen hasonló konverziót...
fények, apró dolgok, ECMpod, meg hasonlók is fel vannak javítva nagyfelbontású textúrákkal
Az egész csak az OF fanokra vonatkozik,4.7-re!!!
A PSD,háááát használhatatlan! Tõle többet vártam!(találkozott már igazi template-vel????)
A leírása szerint ÚJ FEGYVEREKET,ÚJ F-16 MODELLEKET TARTALMAZ!!!
Van a pack-ban két quick installos dolog,az egyik rögtön sikított,hogy nincs vent az AEGEAN theatre,felejtõs!
A másik,tallózás nélkül berakja az OF-be!
Ezek után nem tudom a programot indítani!
Pedig 4.7 fent van!
Egyszóval SUCKS!
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#mf2>#mf2>
Pedig nagyon vártam!
A v0.1 az újabb, de az más. Abban már csak rack edit és HP tweak van, de szinte csak a vörös gépekkel foglalkozik. Azért maradt meg ilyen szinten, mert nincs idõm foglalkozni vele. Nem mixelheted a kettõt sajnos és FF5.0-höz sem jó. Modellezõ értékek nem változtak.
Ha majd egyszer végre nyílt DB lesz és idõm is lesz az új hadjáratok az új modellezõ értékeket fogják használni és nem érdekel, hogy mit gondol errõl a csapat. A jelenlegi értékek nagyon sokszor vicckategóriásak a szememben.
a kérdés!
melyik a frissebb, és lehet e a kettõt egybegyúrni vagy egyik tartalmazza a régi beállításait is? avagy hogy?
Loading up Unguided bombs in combination with the Guided bombs(LGBs and JDAMs) results in CCIP being broken when you try to use the Unguided bombs in CCIP mode. It is irrespective whether you've expended guided bombs or not.
Only a piper shows up but it is right in the middle where FPM is.
Have not tested this with the F-16s yet.
Csekkoljátok légyszíves.
Na ezt vártam mióta! Van benne PSD is??????????????????????????????
Most itt vagyok a TO-n,most jön le,de csak délután tudom megnézni...<#rinya>#rinya>
Ha van benne template,akkor..............
Egyébként van egy hibája az FS-nek. Ha nagyon gyorsan repülsz nagyon magasan egy gyors géppel, a távolabbi textúrák homályosak, majd kiélesednek. A betöltõdési idõ nem bírja utúlérni magát :-)
Lehet ugyan a cfg-ben javítani, de bizonyos szintig megmarad a jelenség.
Annyira nem zavaró, de észrevehetõ. Fõleg, ha váltogatja az ember a külsõ nézetre. ( Ha jól tudom, még a nagyon erõs számítógépeken is fennál. )
Mindjárt jönnek screenek? Ja eddig az új exe is atomstabil. Ha ilyen marad akkor EZ lesz az az FF5.0 ami játszható is lesz! Már csak nyílt adatbázis kéne. Bár úgysem érek rá hadjáratokat csinálni május végéig...
A Falcon-t használja valaki a -g2 swithc-csel? Húzzátok fel 9-11 köré a terrain detailt és repüljetek a tenger felõl a part felé. Iszonyat jó. Nagyon messzirõl rajzolja ki a tájat!
Ez jó, repülj majd alacsonyan is.
Mindjárt dobok priviben pár képet :-) Ki fogsz akadni.
Elõleg:

A hadjáratok amirõl beszéltem benne vannak az másik két koreai helyszínben. Még a Victory condition is benne van a compainonban. Én írtam...