52965
  • zaccos1
    Kérdezném az "okosabbaktól",nem lehetséges az esetleg hogy valami régebben felrakott Falcon verzióból valami bekavar?
  • moho
    az alap 4.0 -s falcon nálam megy, felraktam rá a 4.5 -t (a 4.7-et nem), editorban apply de már nem indult. sőt van a pbd vagy milyen kiterjesztésű f4-bms file amit ati-hoz kellene jasználni, ha azt átnevezem .exe-re akkr csak egy dos ablak jelenik meg és semmi, nem indul egyáltalán. nem értem pedig nem most raktam fel először. sosem volt gond
  • zaccos1
    Épp a napokban gondoltam hogy kipróbálom én is az OF-et,L_Viper segítségével segítségével raktam fel de ugyanez a jelenség mint nálad.Utána csak az alap Falcont raktam fel és megpróbáltam elindítani,de az sem indul úgyhogy gondolom itt lehet a hiba.
  • moho
    Lehet esetleg vid drivertől? bár nem hiszem mert akkor korábban sem ment volna.
  • moho
    Sziasztok!

Sztetek mitől lehet, hogy nem megy az OF4.7-em? Fent volt és egy ideig nem használtam, aztán azt vettem észre, hogy csak a toronnyal nem tudok beszélni, nem volt hang. Letöröltem, ujraraktam de f4-bms.exe hibával nem indul. Vagyis a progi elindul (menu meg eligazitas) de mikor töltené be akkor kidob. Volt már valakinek ilyen? Telepités menete, falcon 4.0 -> of 4.5 -> config editor apply -> 4.7 -> apply. ennyi. felraktam a FF5.3 -at de kifagyott egy leszálásnál el is ment a kedvem tőle.
  • Molnibalage
    Hírek.

El sem hiszem, de a kézikönyv lassan tényleg "be lesz fejezve". Ezalatt azt értem, hogy nagyobb frissítések nem kerülnek bele, csak hibajavítás lesz benne a közeljövőben. Úgy néz ki, hogy 300 oldal felett lesz. :)
  • Molnibalage
    RC F-16!
  • Molnibalage
    Én 2-3 perc után meguntam. Elalszok az ilyen előadásmódon.

Más. Új oktatófilm került feltöltésre. Van rá esély, hogy holnap frissül a kézikönyv.
  • repvez
    egy kis tudomány Teller Edétöl érthetöen
    NEkem nagyon tetszett bár ilyen tanároktol lehetne tanulni
  • netmester
    szóvel ez a köcsög szivatott meg engem mindig
  • Molnibalage
    Ááááááááááááá: :)
    Ez kész.
  • Molnibalage
    A HARM videohóz feltöltöttem egy liket a POS használathoz.
  • Molnibalage
    A kézkönyvben ez benne van.
  • Wampa
    Üdv
    Balázs reklámfilmje után elárulom a titkot,amit baxott megmondani,a Falconban a Tactical Engagement alatt található a küldatésszerkesztő és jól el fogsz boldogulni vele.
  • Molnibalage
    Az FF4 oktatófilmek között TE készítésről is van egy film. Az FF4 kézikönyv és a videó az alapokat ismerteti.

Van egy bug az FF5.x-ben. Ha csak megnyílik az add package ablak egyszer is, akkor az add flight-tal létrehozott kötelékekhez tartozó felszállási idő és minden egyéb úgy igazodik, mintha az add package-t használnád és nem az add flight-ot. Ha elolvasod és megnézed mindazt, amit linkeltem, akkor ezt meg fogod érteni, hogy mit jelent.
  • Molnibalage
    Az Falcon széria küldetésszerkesztése kicsit más, mint a Lonicé. Nem tudsz egyedi egységeket kitenni, csak az előre definiált battalionokat.

A módszer ismertetve van a régi kézikönyben (FF!), az használható korlátozottan. A banner alatti honlaop elérhető. Annyi difi van, hogy az ikonok eltűntek jobb oldalról, mint a jobb egérgomb lenyomásával érhető el, ha a térképre klikklesz.

Ez a fejezet is igen előrehaladott állapotban van az új kézikönyvben, 1-2 héten belül lesz videó is. (Az angol nyelvű hétvégén elkészülhet.)
  • hooah
    Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy valamelyik Falcon-ban lehet, valami küldetéseket összeállítani, úgy mint a Lock On-ban, és ha igen azt hogy hol, milyen módon tehetem meg, esetleg van valami leírás.
  • Molnibalage
    OFF

Mekkora szám! Beszartam a röhögéstől, mikor először végighalgattam. :)

ON
  • L Viper #31526
    Neeeeem, dehogy.
  • Molnibalage
    Ja, azt hittem, hogy a Pacificről van szó. Mea culpa.
  • L Viper #31524
    Pont erre gondoltam.
  • repvez
    Mért szted 70be spartakus idejébe igy néztek volna ki a nők?Ha lenne olyan jelenet lehet hogy csupasz lenne a filmben mindenhol , a valoságban meg olyan bozontja lehetett mint egy pulinak meg jo ha a nagy esözésekkor fürödtek, ahoz képest itt kiruzsozva tiptop megjelenésü mindegyik.
  • Molnibalage
    Nem igazán vágom. A traileren kívűl ti mit láttatok? Mert abból smink (WTF?!) korhűséget ki állapít meg?
  • repvez
    igen én is pont ezt figyeltem hogy ez tiszta 300 a szinek a megjelenés minden , az uj robin hood meg tiszta gladiátor, márcsak a föszereplö miatt is :)
  • L Viper #31520
    Manapság mindent egyre véresebbre és egyre brutálisabbra kell csinálni, mert nem hozza a nézettségi mutatókat. Ja és a nőknek is úgy kell kinézni, nem korhűen
  • Willenbrock
    Jó vérfürdős lesz,fura módon a nők sminkje és hajviselete igazodik napjaink ízléséhez,nem hinném hogy az ókorban ilyen sminkek voltak-de mindegy inkább ilyenek legyenek mintsem bányarémek:D.A trailer olyan mintha 300-at a Gladiátorral keverték volna.
  • repvez
    n ugy mondanám hogy márcsak 2 honap, mert n ksöbbre számitottam a megjelenést olyan ösz körülre.
    esetleg ha erröl is lesz valakinek elérhetösége és felirata akkor jo lenne:
    jan22-én lesz a premier és 13részes lesz.
    spartacus
  • z0ty4
    omg

az még 2 hónap.....
  • Molnibalage
    Én inkább a torrent kliensemet izzítom. :)
  • repvez
    akinek van HBO ja az izzitsa be a felvevot:
    pacific
  • L Viper #31514
  • JoeDestroy
    Repülés jól fotózva! :)
  • Molnibalage
    Jaja. Sok crc hibás csomagot is képes rendesen szétszedni.
  • L Viper #31511
    Én mindenhez a 7zip nevű ingyenes kicsomagolót ajánlom.
  • Molnibalage
    Skacok, OF-ben nincs FLIR képernyő. Nálatok is ez van? Shift + H után 2D kabinban a HUD-on nincs semmi. Az MFD képernyő viszont működik a FLIR oldalon. Érdekes.
  • Molnibalage
    Letöltöttem, működik.
  • JohnTerry
    Nálatok jól müködik a SEAD-os oktatófilm?? Nekem tegnap kicsomagolni nem tudta, most egy másik gépen próbálom ez össze sem rakja a fájlokat...
  • Gundark 1 1
    Jé akkor még munkanélküli voltam. :) Mekkorát változott a világ azóta.
  • Molnibalage
    Új oktatófilm került fel és a hozzá tartozó 2 db TE.

Egy apró megjegyzés. A POS mód használata a HARM-hoz az angol okatófilmeknél megtalálható. Majd egy felteszem txt-be a magyar könyvtárba a linket.
  • L Viper #31505
    A Balkánon mennyire más a skyfix. Koreában szebb kék az ég az AF-ben :-)