52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
zaccos1 #31544 Kérdezném az "okosabbaktól",nem lehetséges az esetleg hogy valami régebben felrakott Falcon verzióból valami bekavar? -
moho #31543 az alap 4.0 -s falcon nálam megy, felraktam rá a 4.5 -t (a 4.7-et nem), editorban apply de már nem indult. sőt van a pbd vagy milyen kiterjesztésű f4-bms file amit ati-hoz kellene jasználni, ha azt átnevezem .exe-re akkr csak egy dos ablak jelenik meg és semmi, nem indul egyáltalán. nem értem pedig nem most raktam fel először. sosem volt gond -
zaccos1 #31542 Épp a napokban gondoltam hogy kipróbálom én is az OF-et,L_Viper segítségével segítségével raktam fel de ugyanez a jelenség mint nálad.Utána csak az alap Falcont raktam fel és megpróbáltam elindítani,de az sem indul úgyhogy gondolom itt lehet a hiba. -
moho #31541 Lehet esetleg vid drivertől? bár nem hiszem mert akkor korábban sem ment volna. -
moho #31540 Sziasztok!
Sztetek mitől lehet, hogy nem megy az OF4.7-em? Fent volt és egy ideig nem használtam, aztán azt vettem észre, hogy csak a toronnyal nem tudok beszélni, nem volt hang. Letöröltem, ujraraktam de f4-bms.exe hibával nem indul. Vagyis a progi elindul (menu meg eligazitas) de mikor töltené be akkor kidob. Volt már valakinek ilyen? Telepités menete, falcon 4.0 -> of 4.5 -> config editor apply -> 4.7 -> apply. ennyi. felraktam a FF5.3 -at de kifagyott egy leszálásnál el is ment a kedvem tőle. -
#31539 Hírek.
El sem hiszem, de a kézikönyv lassan tényleg "be lesz fejezve". Ezalatt azt értem, hogy nagyobb frissítések nem kerülnek bele, csak hibajavítás lesz benne a közeljövőben. Úgy néz ki, hogy 300 oldal felett lesz. :) -
#31538 RC F-16! -
#31537 Én 2-3 perc után meguntam. Elalszok az ilyen előadásmódon.
Más. Új oktatófilm került feltöltésre. Van rá esély, hogy holnap frissül a kézikönyv. -
#31536 egy kis tudomány Teller Edétöl érthetöen
NEkem nagyon tetszett bár ilyen tanároktol lehetne tanulni -
netmester #31535 szóvel ez a köcsög szivatott meg engem mindig -
#31534 Ááááááááááááá: :)
Ez kész. -
#31533 A HARM videohóz feltöltöttem egy liket a POS használathoz. -
#31532 A kézkönyvben ez benne van. -
Wampa #31531 Üdv
Balázs reklámfilmje után elárulom a titkot,amit baxott megmondani,a Falconban a Tactical Engagement alatt található a küldatésszerkesztő és jól el fogsz boldogulni vele. -
#31530 Az FF4 oktatófilmek között TE készítésről is van egy film. Az FF4 kézikönyv és a videó az alapokat ismerteti.
Van egy bug az FF5.x-ben. Ha csak megnyílik az add package ablak egyszer is, akkor az add flight-tal létrehozott kötelékekhez tartozó felszállási idő és minden egyéb úgy igazodik, mintha az add package-t használnád és nem az add flight-ot. Ha elolvasod és megnézed mindazt, amit linkeltem, akkor ezt meg fogod érteni, hogy mit jelent. -
#31529 Az Falcon széria küldetésszerkesztése kicsit más, mint a Lonicé. Nem tudsz egyedi egységeket kitenni, csak az előre definiált battalionokat.
A módszer ismertetve van a régi kézikönyben (FF!), az használható korlátozottan. A banner alatti honlaop elérhető. Annyi difi van, hogy az ikonok eltűntek jobb oldalról, mint a jobb egérgomb lenyomásával érhető el, ha a térképre klikklesz.
Ez a fejezet is igen előrehaladott állapotban van az új kézikönyvben, 1-2 héten belül lesz videó is. (Az angol nyelvű hétvégén elkészülhet.) -
#31528 Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy valamelyik Falcon-ban lehet, valami küldetéseket összeállítani, úgy mint a Lock On-ban, és ha igen azt hogy hol, milyen módon tehetem meg, esetleg van valami leírás. -
#31527 OFF
Mekkora szám! Beszartam a röhögéstől, mikor először végighalgattam. :)
ON -
#31526 Neeeeem, dehogy. -
#31525 Ja, azt hittem, hogy a Pacificről van szó. Mea culpa. -
#31524 Pont erre gondoltam. -
#31523 Mért szted 70be spartakus idejébe igy néztek volna ki a nők?Ha lenne olyan jelenet lehet hogy csupasz lenne a filmben mindenhol , a valoságban meg olyan bozontja lehetett mint egy pulinak meg jo ha a nagy esözésekkor fürödtek, ahoz képest itt kiruzsozva tiptop megjelenésü mindegyik. -
#31522 Nem igazán vágom. A traileren kívűl ti mit láttatok? Mert abból smink (WTF?!) korhűséget ki állapít meg? -
#31521 igen én is pont ezt figyeltem hogy ez tiszta 300 a szinek a megjelenés minden , az uj robin hood meg tiszta gladiátor, márcsak a föszereplö miatt is :)
-
#31520 Manapság mindent egyre véresebbre és egyre brutálisabbra kell csinálni, mert nem hozza a nézettségi mutatókat. Ja és a nőknek is úgy kell kinézni, nem korhűen -
#31519 Jó vérfürdős lesz,fura módon a nők sminkje és hajviselete igazodik napjaink ízléséhez,nem hinném hogy az ókorban ilyen sminkek voltak-de mindegy inkább ilyenek legyenek mintsem bányarémek:D.A trailer olyan mintha 300-at a Gladiátorral keverték volna. -
#31518 n ugy mondanám hogy márcsak 2 honap, mert n ksöbbre számitottam a megjelenést olyan ösz körülre.
esetleg ha erröl is lesz valakinek elérhetösége és felirata akkor jo lenne:
jan22-én lesz a premier és 13részes lesz.
spartacus -
#31517 omg
az még 2 hónap..... -
#31516 Én inkább a torrent kliensemet izzítom. :) -
#31515 akinek van HBO ja az izzitsa be a felvevot:
pacific -
#31514 -
#31513 Repülés jól fotózva! :) -
#31512 Jaja. Sok crc hibás csomagot is képes rendesen szétszedni. -
#31511 Én mindenhez a 7zip nevű ingyenes kicsomagolót ajánlom. -
#31510 Skacok, OF-ben nincs FLIR képernyő. Nálatok is ez van? Shift + H után 2D kabinban a HUD-on nincs semmi. Az MFD képernyő viszont működik a FLIR oldalon. Érdekes. -
#31509 Letöltöttem, működik. -
JohnTerry #31508 Nálatok jól müködik a SEAD-os oktatófilm?? Nekem tegnap kicsomagolni nem tudta, most egy másik gépen próbálom ez össze sem rakja a fájlokat... -
#31507 Jé akkor még munkanélküli voltam. :) Mekkorát változott a világ azóta. -
#31506 Új oktatófilm került fel és a hozzá tartozó 2 db TE.
Egy apró megjegyzés. A POS mód használata a HARM-hoz az angol okatófilmeknél megtalálható. Majd egy felteszem txt-be a magyar könyvtárba a linket. -
#31505 A Balkánon mennyire más a skyfix. Koreában szebb kék az ég az AF-ben :-)