Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FehérGéza sztem klasszisokkal jobb...,a soundja is....,a fendere is...
De azért az öreg Dave Mustaine is még mindig a toppon van.
Sok mai ifjonc rocker azt, sem tudja, hogy Õ volt az egyik alapító tagja a Metallicának.
Aki nagyon ráér, számolja meg a gitárszólókat. Nekem még nem sikerült, mindig belegabalyodtam.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
ez amúgy jónak számít<#dumcsi>#dumcsi>
Õ populárisabb rockzenével van 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Regelni kell és szavazni!!! Mondhatni kötelezõ!!!
Ez a srác esélyes nyerni, és magyar, pécsi az illetõ. Van még egy magyar srác, õ is jó. Rá is tessék mindenkinek szavazni!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I have seen some screenshots and it looks nice, the models and skin do work, but there are some issues with the installer, but a new installer will be released when 4.8 is released!

Nagyon korrekt.
Az alap felhõket kukázd, szerintem küldtem neked is jókat.
Azonkívül Sindel is csinált jó felhõket, ami szintén ütõs lett.
telepítési sorrend!!!
- FSElemental - NaturalPack
- Zinertek Ultimate Water FX
- Zinertek World Environment
- Zinertek Ultimate Weather FX
- Zinertek Ultimate Night
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem azt mondom hogy az FF5 sokkal rosszabb mint az OF, sõT!
az OFes felhõk szánalmasan szörnyûek sztem, ami az FF5hozhöz képest, plussz ott lehet este is repülni, OF ben meg totál vaksi az egész kabin még ha nvg-t viszel is...
ugyan eddig nem írtam ,de nekem sajna az FF5 alpha is valmiért ugyanolyan sûrûn CTD-zik Vista alatt<#szomoru1>#szomoru1> - léci Viper ne morgizz
habár! az új exe-t még nem is prószáltam, (zsoltinak állítólag mûkszik alatta)
FF4 ablakban 1152*864 felbontásban meg tökéj módon megy így Vista alatt.
+moddolható
FF5ben jó lenne az a fránya tornado is, de a 2ds kabin is bugos meg repmodell is túl merész (utóbbi "önmérséklettel" repülhetõ😊
nameg az OF úgytom mai napig csak DX6
Eurowar theater nincs véletlen OF-hez? vagy áttehetõ verzsön, elmentés?
Az OF tényleg stabil és jó is. Az új exe-vel eddig csak UI CTD-m volt és csak egy. A 3D világban szándékosan olyan dolgokat csinálok ami régen 100% fagyás volt. Semmi. Nem kell AVG-t, tûzfalat lelõni, stb. Berakom oszt megy. Ha emellé lesz új DB és nyílt akkor gyorsan fog emelkedni az FF5.0 csillag szerintem.
A rossz hír, hogy ranger822 két hét szabira megy. Ezt szerintem azt jeleni, hogy hotfix addig nem lesz, hacsak nem köldött el anyagot elõtta ami berakható.
Az FF5.0-ben a Harrierre kézileg tehetõ fel, de nem az horodozza a TGP meglétét hanem az, hogy pakolsz-e fel LGB-t vagy most már JDAM-et. Az F-18 esetén viszont az pod összeakad a törzsön levõ AA rakétával még mindig. Én nem rakok fel oda, ha viszek LGB-t.
Remélem a készülõ LP -s szimbe dolgoznak be :-), esetleg a BMS 4-be...
Látom új szmájlit találtál Zsolti <#vigyor1>#vigyor1>
No, no skins for FF5. I don't like FF5 and I work with Aeyes on other projects....
Ennyi......
Tök jók az alap 4.0-ás Falcon kezelõgombjai.
A Lantirnt megtalálod a Block 25,30,32,50+ verzióknál!!!
Régi vágyam a Falcon-ban,hogy a célmegjelölõk is pakolhatók legyenek!!!!

Stabil és játszható.
Bár az FF5 lenne ilyen. ( Majd lesz, remélem. )
rettentõen stabil
Open Falcon 4.7 hibák, nem tetszõ dolgok:
-az UI nekem személyszerint nem tetszik még az FF4é is jobb nekem (bár használható gond nélkül) - ha valkinek nem DVI-os TFT-je van az biztos ismeri az "AUTO" gomb nyomkodási kényszert
-adatbázisban a Block30/40/50 egy bejegyzés alatt szerepel (sokkal jobb lenne szeparálni õket)
-próbálj meg este röpködni ezzel a játékkal... (setét kabin, semmi dx7 fény effekt)
-nincs EUROWAR tyiáter pedig olyan szép MLU modellek vannak!!!!!!!!!
-tény hogy a fõbb gépek szépek, viszont a kiegészítõ ellenséges nem túl populáris gépek kinézete néha kimondhatatlanul dobozszerû
-NEM MEGY VISTA ALATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apropó.. ezt nem lehet valhogy az FF4-bõl kiszedni? vagy az adatbázis mássága miatt tuti nemfog menni? példul ha csak egy elmentést rakok át az eurowarból?
ami tetszik:
-Janhas skinek modellek, F-15C modell!!
-sztem kultúráltabb Wingman AI (kevésbé hajlamos a fura érthetetlen manõverekre, lehet hogy az alap falcon 4.0 kódja van ebben de az legalább stabilan mûkszik)
-avionika megy ahogy kell
-repmodellben kompromisszumos megoldásban van a realisztika, és a játszhatóság
-az összes alap kampány ami van benne az olyan természetes amilyet én szeretek, másszóval nem olyan hemzsegõs mint az FF kampányok (ez szubjektív)
-az alap táj mintha dimbesebb, dombosabb lenne és a színe is élettel telibb
-stabil, és moddolható (f4browse) - asszem a kampányt már nem lehet csak úgy tacedittel baszkurálni
A recce pod szép 😊
Ráadásúl az AM-ek NEM Sniper XR POD-ot viseltek,hanem Litening II-est
a kabin külsõ nézetben rettentõen szép (ülés, pilóta sisak, hud üveg kerete)
apróságokkal vannak feljavítva a modellek..
másrészrõl telepítés után megnéztem a temp mappát és ottan *.dat fájlokkal volt tele egy mappa.
én azt mondom hogy érdemes vele bohóckodni, plussz ha az ember bemásolja az FF5 kabinokat (2ds), akkor nagyságrendekkel javul az élmény😊
alap kabinjai rettentõen bénák... (1280x1024ben)
Open Falcon Skins and Models by "JanHas" and “Skwabie”
IMPORTANT!!
–––––––––––––
This patch is only for the Open Falcon 4.7 add-on!! The content of this package is not made compatible with any other additional theatre’s than the standard theatre’s in Open Falcon 4.7.
This package content is copyrighted!! Please read the `User License – Read before using` for further details.
PATCH DESCRIPTION:
––––––––––––––––––––
The LaunchVipers.zip file contains the following files. The main package is the “LaunchVipers.exe” file. This one click installer will install updated F–16 models, weapon models and skins. See the details in the Patch details section.
The “Launch–HAF–Vipers.exe” will replace the F–16C block 30 with an HAF F–16C block 30 / TuAF block 40. Four additional skin sets will be installed (two HAF and two TuAF). It should be installed after the main “Launch Vipers” installation.
The PSD.zip file contains F–16 model textures (psd format) that you can use to create new skins.
Last two files are this “Install Manual” and the “User License – Read before using”.
REQUIREMENTS:
––––––––––––––––
This patch requires that you have installed Falcon 4 with the Open Falcon 4.7 add–on. If you don’t have OF 4.7 installed problems will arise.
PATCH DETAILS:
––––––––––––––––
Some things you might want to know before installing the models.. or just skip to the Installation section.
The Pumpyhead Free Falcon 4 F–16 models were used as the basis for the upgraded F–16 models. All F–16 models in Open Falcon 4.7 will be upgraded with the “LaunchVipers.exe” installer. All jets will be upgraded to latest and realistic standard.
Also the following weapon models and skins for those are installed; AGM–65A/B/D/G Maverick, GBU–38 JDAM, LAU–10–HE 7 shot rocket launcher, ASQ–11 MARS recon pod (low alt cam), AIM–9M/P/X Sidewinder, AIM–120B/C Amraam and Iris–T.
All parts and models were build in Lod Editor.
INSTALLATION:
–––––––––––––––
Step 0 (optional but recommended) – Create a back–up of the Objects folder. Also back–up the following files: userids.id (..Falcon4/art/dgft folder), textids.id and units.irc (..Falcon4/art/main folder), actypes.lst (..Falcon4/sim/acdata folder).
Step 1 – Install Falcon 4 and the Open Falcon 4.7 add–on.
Step 2 – Run the “LaunchVipers.exe” installer. NOTE!! The install screen can disappear for about 20 seconds during this install. Don’t panic, it will come back when the install is done!! After the install is done you are ready.
Step 3 (optional) – Run the “Launch–HAF–Vipers” installer. When the install is done you are ready.
(Installing the installer a second time will un–install the models only. You can run the installer a third time to install the models again).
BACKGROUND:
––––––––––––––
Last year (2008) Max wanted to include my old F-16 skins in an updated F–16 pack for OF and had permission to use adjusted FF4 models for OF. I just had started a new F–16 skin set and I was also working on the JHMCS helmet model. From that point we teamed–up and one thing led to another. The models became more upgraded and rebuild parts were added as time flew by. The weapon models were created as a way to escape the tedious process of skinning.
CREDITS:
–––––––––
Jan Has for creating models (–parts) and the textures.
Skwabie for testing the models and installers, adjusting some program files for the models and his offering his expertise on the Open Falcon subject.
A good friend in sunny California for building the “Launch Vipers” and “Launch–HAF–Vipers” installers.
Robert “Pumpyhead” Lozada for building the original F–16 models. You, Robert Lozada, have permission to take the new model parts off the upgraded F–16 models and use them for other work.
The one who created some of the original weapon models.
BaldEagle for the creation of Lod Editor.
The www.af.mil, www.airlines.net and www.f-16.net websites for reference photo’s. Also the f–16.net website for the reference about the F–16 squadrons and badges .
CREATOR’S :
––––––––––––
Jan "JanHas" Has [email protected]
“Skwabie” [email protected]
A good friend in sunny California
All suggestions, requests, corrections and comments are welcome!

Futtatós két csomag van benne!
Miért nem próbálod ki?????
Engem meggyõzött.....
Pilóta????
RECCE POD????
SNIPER XR????
stb,stb,stb.....
<#ravasz1>#ravasz1>
Megkérdezem tõle,hogy FF5-re is készít egy ilyen combo-t!!!!!!!
Ja......és persze.....