52965
  • Molnibalage
    Hali.

Egyedül nem merek belevágni egy PayPal account létrehozásába. Esetleg valamikor ráészr egy online beszélgetésre, hogy segítsd egy ilyen dolog létrehozásában?

Nagyon hálás lennék.
  • Richtofen
    Hello. Én szoktam néha PayPalon vásárolni (bár idejáró nem vagyok ;), inkább csak olvasgatom a fórumot pár hete). Mi a kérdésed?
  • Molnibalage
    A térkép nem úgy lesz használva, mint FF3/4 idején. Letörli egyses részeit és csak egyes részeit használja fel a térképnek. Ez is valamit. Mindenestre az északi hadjárata egész érdekes lesz.
  • repvez
    látom irta hogy benne van magyarország is remélem majd repülhetünk onnan bevetésre
  • Molnibalage
    Derstef kalapálgat.
  • Molnibalage
    Skacok, van valakinek az idejárók közül PayPal tapasztalata Bucseren kívűl? Tudna nekem esetleg segíteni?
  • Molnibalage
    Aeyes F-4G WIP!
  • Wampa
    1942 a fedélzetmester neve Josef Lukacs!!!!!!
  • Molnibalage

Ezt a szép flare-t hogyan érhetem el?
  • Molnibalage
    Firss képek Tajvan helyszínről.
  • Molnibalage
    Europe fejlesztés, remélem lesz belőle valami.
  • Molnibalage
    Feltettem máshova. A következő frissítés természetesen MF-en lesz megint.
  • Molnibalage
    Szarakszik az MF, ma sajnos nem lesz feltöltés. Pedig kb. +40 oldalt írtam hozzá + javítások.
  • Molnibalage
    Baldeagle kommenje az igazán érdekes a végén.
  • Molnibalage
    Hírek. Ma kaptuk meg az 5.43 verziót tesztelésre. Frissített hadjáratok és még sok más frissítés. Ez már a kiadásra szánt verzió, bármi ami a kiadottban lesz ehhez képest, az már csak javítás lesz elvileg.

Más. A kézikönyv elvileg frissül ma. Nem csak a hiányzó fejezetek bővültek erőteljesen, a korábbi részei is át lettek pofozva itt ott. Már tényleg nagyon közel a vége. :)
  • Molnibalage
    Azért rakthattak volna bele több infót is. ;)
  • Wampa
    A10 c
  • L Viper #31607
    Volt egy elég hosszú fórummentes időszakom, biztos átsiklottam felette.
  • Molnibalage
    Fura, pedig linkeltem már itt is és sticky topik a kinti fórumon. :)
  • L Viper #31605
    Nem rossz, nem ismertem eddig.
  • repvez
    Én erre gondoltam .Én ezt használom és nagyon egyszerü és jol muxik:
    F4Xchange
  • L Viper #31603
    Falcon Switcher, azt is felraktam a raktárba.
  • repvez
    de még egyszerübb a falcon xcharge vagy hogy hijják progival.Nem kell semmit sem átirogatni meg bármilyen paramétert be lehet utánna irogatni még hogy hogyan induljon . 2 katt az egész és már a másik verzio indul.
  • L Viper #31601
    Ha bemész a banner alatt a Viper OF raktárába, ott legalul van egy help fájl, többek között le van írva benne, hogyan kell egyszerre több Falcon verziót futtatni.
  • Molnibalage
    Igen. Kézikönyvet nem olvastad? Akkor minek csinálom? :(

A következő verzióban az is benne lesz, hogy hogyan lehet váltogatni a verziókat installálás nélkül. Nagyon egyszerű.
  • z0ty4
    ha 1 vinyón több partició van ugyis csak 1 lehet fenn ?
  • Molnibalage
    Mi ebben a meglepő? A kézikönyvben is le van írva.
  • z0ty4
    nálam csak 1szerre 1 tud futni, vagy Of, vagy FF5. most ff5 van fenn
  • Molnibalage
    Új oktatófilm elérhető a link alatt.

A sorozat lassan a végéhez közeldik. Több részletben lesz TE készítés és hadjárat kezelési oktatófilm sorozat és még 1-2 db összetettebb harci helyzez bemutatása és taktikai fogás, + AI használat.
  • JoeDestroy
    Azt a hamachis okosságot kipróbálhatnánk, itthon helyi hálóban jól ment az FF5.3 (igaz néha egy-egy pillanatra megállt a kép) de nem volt sok időm repkedni, meg csak TE volt.
  • Molnibalage
    Anno repültünk egyet és tetszett. Multiba majdnem mindegy, hogy a grafika milyen. Egyetlen dolog hiányozna, a 3D kabinban a jó MFD kép, GM/GMT/SEA FCR oldalak TGP és MAV képe.

Repüljünk OF-et. Az szép is és jó is. Csak az FPS-re kell kicsit figyelni, de makd én lebutítom magamnak a füstöket. Azok zabálják az FPS-t.
  • L Viper #31593
    Igen, az AF-ból sajnos kivették a más típusokkal repülés lehetőségét. Nem kéne sok, Legalább egy F15C lenne még, meg a 18-as. A validac.bin átírása félmegoldás, kabin nélkül nem az igazi.
    SP4.2 + BMS 1.03 jó multiban, jó a kódja, teszteltük párszor.
    Szerintem neked már nem tetszene, mert a textúrák olyanok mint az AF-ben, az épűletek textúrái meg olyanok sem, bár nagyon közelről venni csak észre. Joe próbált régebbi Aeyes kabinokat BMS-el és működtek.
  • Molnibalage
    A multik rohadtul hiányoznak nekem is. :(
    Ti sokkal jobban repültök, mint a script monkey. :)

Egyébként, ha nem megy az FF5.3, akkor felőlem régebbi verzióval is repkedhetünk vagy OF

Ha jól emlékszem az SP4.2 csodás multiban. Nem csak F-16-tal lehet repkedni, mint AF-ben és van más helyszín is hozzájuk. A free Aeyes F-15C kabin is működik és nyílt adatbázisú.

• L Viper #31591
    Hmmm, mit találtam a régi képeim közt BMS 1.03 a "csizmán" Hiteles nélkül és alatta Hitilessel:

De sokat multiztunk akkoriban. Még pár csizmás kép:

• L Viper #31590
    Tessék:

Leírásod a fizetős Hitilessel a Balkánhoz :-)

HiTiles nélkül a fele lépés kimaradhat :-)))))))
  • JoeDestroy
    :) jaja kávészünet...
    Valahol még meg kellene lennie ezeknek a leírásoknak. Majd utána nézek és felteszem a médiára :)
  • L Viper #31588
    A raktár 2-ben van BMS-2, a raktár 3-ban van 1.03 és 2.0 is, illetve szintén a raktár 3-ban van SuperPak 4.2 OCI, amiben benne van a free HiTiles is.
  • L Viper #31587
    A BMS 1.03-ban van még mindig ez a belső setupos textúra kompresszió, ami DDS-é alakítja az alapot. Ezt hívja Joe kávészünetnek :-))))
    Rákattintassz és kerreg a vinyó, majd valamikor jelzi, hogy kész :-)
    A BMS 2-ben már telepítéskor csinálja, abban a dosos ablakban, mint amikor most évszakot váltunk.
    A BMS 2 egyik legdurvább bugja egyébként a villogó guruló és parkoló zóna volt sok reptérnél.
    A felhőkód az mint az OF-ben, mennek az OF-es felhőmodok BMS2-vel és vissza is.
    A BMS 1.03-ban még minden felhő külön DDS, mint az FF3-ban régen. Vannak jó felhók 1.03-hoz Janhastól és Lazytól is. Már akkor is dolgoztak :-)
    Talán nevezhetnénk az OF-et BMS3-nak, ha nem csak egy kicsiny grafikus peccs lenne, de attól sokkal több, illetve a régi BMS csapat is jól átalakult, de valóban több BMS-es az OF csapatot erősíti.
    Hajj, ha tényleg lenne BMS 4, azt tudnám értékelni.
    Szép kis evolúció tényleg, ez már egy szép "fa".

• Molnibalage
    Volt BMS2 is? Bakker én már nem is emlékszek pontosan.

Olyanora még emlékszem, hogy FF2-őt az SP4-re lehetett tenni. Aztán olyan is volt, hogy a setup grafikai részénél volt egy gomb, amire kattintva elkezdett a BMS kicsomagolni ezt-azt, de erről csak úgy kaptál visszajelzést, hogy tekerni kezdett a vinyó. Akkor még ultragyenge volt az angolom a mostani szinthez képest is.

Ha jól emlékszem aztán csináltak kintről futtatható BMS textúra csomagolást és végül az FF3 alatt lett olyan, hogy az insall alapból BMS-es volt. Hú, de rég volt. Az FF3 telepítő képernyőjét imádtam, egy bombajó F-16 kabinfotó volt. A pilóta látszott emelkedés közben.

Ezek közül melyik a BMS2? Neked meg van még ez? Régen volt egy DVD-m, ami az akkor Falcon backput volt. Ez olyan 2006 táján írt DVD...

Az OF lenne akkor a BMS3? A BMS4-ről láttuk tavaly februárban a képeket.

Nagyon durva evolúciós mellékágai vannak a Falconnak. :)

A Frugals vissza fog majd jönni, valamikor. Biztos bekavart az üzemeltetőnél az asszony. :)
  • L Viper #31585
    Már a BMS 2-ben nincs ez az effekt, de azt amúgy sem használta sokáig senki a grafikai bugok miatt. ( Vibráláó jelzőfény a kifutónál, időjárás nem állítható stb. ) Anno sokan visszaálltak az 1.03-ra, a BMS 2 már nem is lett javítva, a csapat megszüntette a további fejlesztését, de ez már inkább történelem, hisz azóta van OF.

Valóban, nem érdekel a technikai részlet, csak felhasználó vagyok és semmi különöset nem akartam jelezni, csak annyit, hogy régen volt ilyen effekt is. Amúgy valóban nem a rakéta fény volt benne a legjobb, hanem egy esti bevetésen a csata jól látszott messziről. Tüzek, fények, villanások. Ezt nagyon jónak találtuk multin is. Hangulatos és látványos volt ahogy messzi a ködös horionton villogtak a tüzek.
    Az 1.03 is csak nosztalgiázni jó, sok mindent nem támogat. Trükkökkel kell pár megszokott dolgot életre kelteni, de lehetséges. Joe tudna bővebbet ezekről mondani.
    Nekem Freetrackel és 1024x768-ban nem kell trükköznöm vele semmit.

A Frugalsra még posztolgattam is régen, de megszűnt. Az FF5 számomra most érdektelen, várom a javításait.
    Az OF az nekem úgy jó ahogy van, amit a 4.8-ban ígérnek, minden óhajomat felül is múlja. Nekem egyáltalán nem fontos a sok középszerű felesleges kabin, az F16 legyen jó, a többi ami érdekel meg Aeyesé a legjobb. Ennyí típus megfelel, bár max az F15 C-t használom a 16-oson kívül.

Kintre meg mi a fenének posztoljam az FF5 bugjait? Amikor itt valaki mer szólni, mindenkit lehurrogsz, gondolom kint is te lennél az első, hogy nálad hibátlan :-)