Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy kis áttekintést tudnátok adni Falcon ügyben?
Van ez a Freefalcon és openfalcon. Miben különböznek? Kell ezekhez a régi Falcon 4.0 alapnak vagy ugy futtathatók mint a falcon AF? melyik stabil és melyik használható alaból? Ugy értem, hogy nem kell a normáluis mûködéséhez modolni meg ilyenek. (Falcon AF kivételével )
Molnibalage
NF is dolgozik a repterek csinosításán.

Nagyon remélem, hogy az kufutó- és gurulóút textúrái egysze bekerülnek és nem lesz cakkos, villogó textúra a reptereken.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
És egy F-4-ben, Viggenben? Egy modernizált F-4E Terminatorban nem rossz. No de, egy sima F-4E, vagy G, F-104 stb?. Én lehetõleg csak 4. gen gépekkel repülök. A relitást lehet növelni, hogy visszaálsz a zöld, egyszínû MFD-kre. Az HSD-n ki lehet kapcsolni minden frincfrancot oszt szép lesz. Ha a radarkép MFD oldalán is ki lehetne az fain lenne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A gyújtó beállítás az nem fix. A gond az, hogy a Falcon kód korlát miatt nem tud ezzel mit kezdeni. Tehát a megoldás az lennem, hogy Mk-84-bõl is kell PEN. Viszont így is túl sok fegyver bejegyzés van, jópár ki lesz irtva. Ennek okai összetettek.

Az Mk-84 az OF-ben nem kap szét egy hidat? Az FF szériában nem tudok olyan nem "kemény" célt amit ne kapna szét egy Mk-84.

Molnibalage
Szerinted? Naná, hogy OF.

Molnibalage
Aeyes nem csak Falconhoz csinál kabint. Már évek óta fent van az a kép. A MiG-21 és hasonló gépek szimulálására a játékos számára nem alkalmas véleményem szeritam a Falcon motor. Örömrepkedésre jó, de másra nem. Még önbutítással is túl durva az avionika.

zsoltfireman
Mire....OF.....FF5??????

Willenbrock
Nem csináltak hozzá való Mig radarképet is?

polluxware
ezekkel az a baj hogy picit hülén néznek ki az APG radar képek egy orosz migben

másrészrõl az életben nem lõsz le ezekkel F-16-ot😊

polluxware
az életben nem repültem még az ellenséges gépekkel😊

amúgyis VÉRkomcsi MINd!!!

phujjjj.. grrrr<#gunyos1>

Willenbrock
Itt van a képet nem sikerült beszúrni.

polluxware
kazettás bombákhoz nem is nyúltam még😊

habár ott lehet játszani a szórási magassággal, meg azt csak sûrû hadoszlopokra érdemes dobálgatni nyengén nyárias hanyagul öltözött könnyûpáncélos rákokra

Willenbrock

Willenbrock
Ezt a Mig-21 fülkét találtam egy holland oldalon,azt hiszem a Falconhoz van.Ezek szerint a játékban van repülhetõ Mig-21 is?

polluxware
van külön kétfajta LGB bomba

GBU-10B/B - ez GP asszem ugyanis a damage:kb.600 blast radius:kb.500 alapból
-
GBU-10C/B - ez Penetrátor Bunker kopppantó damege:koncentrált 900
blast radius: csak 175

ergó így van megkülönböztetve a GP a PEN-tõl

az meg hogy egy MK84es karcolja a betonyt...

mi is történik ottan? ha nem tud a beton alá fúrodni, és a gyújtója úgy van beállítva hogy talaj felett robbanjon, akkor biza kevesebb kárt csinál szerintem mint /egy/ darab durandal ami föld alá fúrodik és ott robban

az MK84bõl is van repesz jellegû meg AIR nevezetû bomba az OF adatbázisában ami ezáltal van megkülönböztetve

de egyszerû példa:

viszel két mk82est egy híd ellen... telibe kapod és láthatóan tropára megy

viszel egy mk84est az alap beállítások szerint, ledobod pontosan a célra és csak feleannyira sérül meg, teljesen nem.. (vannak fokozatok)

tehát minden tudományos misztifikációt mellõzve ezért írkáltam ezeket az értékeket át hogy legyen már értelme annak hogy dupla annyi súlyt visz a gép

Molnibalage
Célok ellen van specifikus ellenállás és robbanófej típus is. Szerintem az MK-84-nek nem GP-nek kellene lennie hanem PEN-nek, de kisebb sebzéssel. --> Nem lesz olyan gyilkos, mint LGB, mert célozni kell, de azért nehogy már egy majd egytonnás bomba csak karcolgassa a kifutó betonjnát....

Molnibalage

polluxware
damage - káros anyag kibocsátási szint
blast radius - fröccsenési csugár

Molnibalage
Mit változtattál pontosan? Már írtam, hogy a damage value önmagában nem jelent semmit. Az tudom, hogy FF-ben nagy és kemény cél ellen jobb az Mk-84. A légellenállás sem mindegy ám..

polluxware
Open Falcon 4.7 rack mod

terrdata/objects mappába kell kicsomagolni

amit változtat:
F-16/
agresszor
Block15 OCU
Block25/30 SCU MSIP-I
Block40/50 (42/52) - sajnos ez a két verzsön egy record alatt fut 😞
Block52+/52+CFT HAF
Block50 Tuaf
Block15-20 "MLU"

típusok felfüggesztését modifikálja (megpróbáltam a lehetõ legreálisabbra) - voltak vad dolgok😊 / természetesen mivel a fegyverek lehetséges típusát a kampány squadron hadtápja szabja meg, így csak azokat faragtam le amik hüleségek voltak

+

GBU10C/B; B/B
GBU24 -//-
MK83 - leheletnyit csak
MK84 összes verzsönje
GBU-31(1) - (3)
bombák damage és szórási értékeit növeltem meg hogy legyen már különbség egy mk82-hez képest...

úgyértem alapból 2db mk82 1,5x nagyobb romboló erõvel bír mint egy MK84!!!-es

még csak nem is 4x szorzót használtam csak olyan 2,5xest

ELÕTTE BACKUP!!!!

Koreaobj könyvtárt
+
Koreaobj.hdr, .lod, .tex fájlokat nem írja felül

L Viper
Az azért picit több volt annál.
Az egy javítás volt, jobb fegyver füstök, repcsi robbanás effekt és flare is. Még egy ilyen szétszórt manust :-)

Minnyá privátolom.

polluxware
fúúú de jó hogy mondod..

annó küldtél nekem valmi új FLARE.DDS-t

megvan még??<#zavart1>

L Viper
No ez a kép szép ugyan, de ez lehetetlenség a valóságban.
Ebben a Nap Hold helyzetben nem lehet telihold :-)

Csak ilyen:

polluxware

L Viper
Csak az interaktív trainingeknél van némelyiknél CTD, inkább kilépéskor.

Hadszíntér váltáskor és kampánykor nyugodtan lehet bekapcsolva a fa opció.

Én az összes hadszíntérre bemásoltam a régi trainingeket is és nincs CTD.
Molnibalage

polluxware
Willenbrock
Látom hogy az FSX hez X-15 is van,rendes 3d kabinnal és állítólag részletes fizikával.Rajta vagyok a "beszerzésén":-)

Molnibalage
Pont az egyik legszebb részt kell lelõni? Kár...

polluxware
Halljátok ez az OF 4.7 milyen stábil...

janhas skinnel meg az átlopott ff5 2ds kabinnal maga a tökély (nappal)

egy baj van csak...

ha az ember kézzel ramp startol, akkor az úrístennek se mûkszik a jammer pod. már minden hogy prószáltam...
viszont ha TAXI-val indítom akkor jól mûkszik ahogy kell

ez valmi olyasmi amit Viper említett régebben.. (lehet az RVs kabinok miatt csinálja)

amúgy 99,9%-os így... UI tökély, 3ds világ masszívan stabil

régebben ui alatt mintha ctd-zett volna többet

van ott valmi "fa csoportok" opció a config-ban (azt nem szabad bekapcsolni)

Molnibalage
Rakd fel az alap F4.0-et és néz meg a \terrdata\object könytárat. Az az adatbázis helye. Az OF és AF még mindig az õsrégi formát használja. Az FF széria az FF4 óta nem. Ott több file van és új formátumok is megjelentek.

Vannak úgynevezett "LOD állapotban" levõ dolgok is. Azok még talán átrakhatók egyes verzióból a másikba. Az A-6E, EA-6B, Il-76, Il-78 asszem õsrégi elfekvõben meglevõ LOD-ok beintegrálásának eredményei. ccc-nek van sok ilyenje. Lásd. PMC toy test és még valamik topikját.

A mi adatbáziunkhoz már hogy a fenébe ne tudnának hozzáférni? Még a kérdést sem értem igazán... Mi lockoltuk le és nem más. Ami az adatábisban benne van az nem volt lockolt számunkra soha.

polluxware
ez az FF model adatbázis ez most hogy mûkszik akkor? annó valki megkreálta a modelleket betette ebbe dxl mittomén formátumba, levédte és mivel ez régebben történt, még az is elõfordulhat hogy már senki nem tud hozzányúlni? még ti sem?

Molnibalage
Prowler skin.

Azt tudni kell, hogy az A-6E és ez kb. azonos poligonszámú. Az A-6E skint én csináltam. Na Red1 mindösszesen ennyivel jobb skinezõ, mint én.. <#zavart1>

polluxware

zsoltfireman
Tudsz jobbat????
<#zavart1>

polluxware
ugyan mostan OF gyuru vagyok, de elküldené nekem valki eme új test exe-t..

ha visszarakom a visnyát azon fut az FF5 is😊

polluxware
haggyad máá..<#hehe>

Zsolti meg payware dolgok? <#eplus2>

<#awink>

Molnibalage
Valaki multitesztre az teszt exe-vel?

Zsolti!

leszedtem, ha érdekel szólj, 3617Ft volt

zsoltfireman
Qurvára elfogadnám!!!!
Ha valaki le akarja tölteni én beszálok lovéval!!!

Molnibalage

zsoltfireman
<#nevetes1>

repvez
Akkor te is ugy vagy mint a viccbe:
A "bodzaszedö" rohangál az épitkezésen egy üres talicskával, mire a müszakvezetö megkérdi hogy miért nem viszi a cuccokat.
Erre azt a választ kapja:
Há fönök itt akkora a hajtás hogy nincs idö megrakni a talicskát .
Molnibalage

Molnibalage
Nincs idõm bohóckodni. Felrak, fut, megy. Nekem így kell. Vagy még így se...

zsoltfireman
Imádom a Görög F-16-okat.......

Ezt a svancot is én mûveltem.....volt is öröm a görög oldalon!

polluxware
te addig nem is játszol vele amíg nincsen dobonzos verzsön? 😊

már crack is van, futna a 64es windózodon is..

Molnibalage
Mikó lesz már abból dobozos?

polluxware
ó jaj.. akkor lehet megen kábé 100millát az áttervezésre fordítani..

ó jaj

mivan ha valki megépíti otthonra magának ezt a gépet "tervrajz má van alapon"

ó jaj
<#wow3>

GaryMoore nem tud ennyire tappingelni😊