Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis áttekintést tudnátok adni Falcon ügyben?
Van ez a Freefalcon és openfalcon. Miben különböznek? Kell ezekhez a régi Falcon 4.0 alapnak vagy ugy futtathatók mint a falcon AF? melyik stabil és melyik használható alaból? Ugy értem, hogy nem kell a normáluis mûködéséhez modolni meg ilyenek. (Falcon AF kivételével )
Nagyon remélem, hogy az kufutó- és gurulóút textúrái egysze bekerülnek és nem lesz cakkos, villogó textúra a reptereken.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az Mk-84 az OF-ben nem kap szét egy hidat? Az FF szériában nem tudok olyan nem "kemény" célt amit ne kapna szét egy Mk-84.
másrészrõl az életben nem lõsz le ezekkel F-16-ot😊
amúgyis VÉRkomcsi MINd!!!
phujjjj.. grrrr<#gunyos1>#gunyos1>
habár ott lehet játszani a szórási magassággal, meg azt csak sûrû hadoszlopokra érdemes dobálgatni nyengén nyárias hanyagul öltözött könnyûpáncélos rákokra
GBU-10B/B - ez GP asszem ugyanis a damage:kb.600 blast radius:kb.500 alapból
-
GBU-10C/B - ez Penetrátor Bunker kopppantó damege:koncentrált 900
blast radius: csak 175
ergó így van megkülönböztetve a GP a PEN-tõl
az meg hogy egy MK84es karcolja a betonyt...
mi is történik ottan? ha nem tud a beton alá fúrodni, és a gyújtója úgy van beállítva hogy talaj felett robbanjon, akkor biza kevesebb kárt csinál szerintem mint /egy/ darab durandal ami föld alá fúrodik és ott robban
az MK84bõl is van repesz jellegû meg AIR nevezetû bomba az OF adatbázisában ami ezáltal van megkülönböztetve
de egyszerû példa:
viszel két mk82est egy híd ellen... telibe kapod és láthatóan tropára megy
viszel egy mk84est az alap beállítások szerint, ledobod pontosan a célra és csak feleannyira sérül meg, teljesen nem.. (vannak fokozatok)
tehát minden tudományos misztifikációt mellõzve ezért írkáltam ezeket az értékeket át hogy legyen már értelme annak hogy dupla annyi súlyt visz a gép
terrdata/objects mappába kell kicsomagolni
amit változtat:
F-16/
agresszor
Block15 OCU
Block25/30 SCU MSIP-I
Block40/50 (42/52) - sajnos ez a két verzsön egy record alatt fut 😞
Block52+/52+CFT HAF
Block50 Tuaf
Block15-20 "MLU"
típusok felfüggesztését modifikálja (megpróbáltam a lehetõ legreálisabbra) - voltak vad dolgok😊 / természetesen mivel a fegyverek lehetséges típusát a kampány squadron hadtápja szabja meg, így csak azokat faragtam le amik hüleségek voltak
+
GBU10C/B; B/B
GBU24 -//-
MK83 - leheletnyit csak
MK84 összes verzsönje
GBU-31(1) - (3)
bombák damage és szórási értékeit növeltem meg hogy legyen már különbség egy mk82-hez képest...
úgyértem alapból 2db mk82 1,5x nagyobb romboló erõvel bír mint egy MK84!!!-es
még csak nem is 4x szorzót használtam csak olyan 2,5xest
ELÕTTE BACKUP!!!!
Koreaobj könyvtárt
+
Koreaobj.hdr, .lod, .tex fájlokat nem írja felül
Az egy javítás volt, jobb fegyver füstök, repcsi robbanás effekt és flare is. Még egy ilyen szétszórt manust :-)
Minnyá privátolom.
annó küldtél nekem valmi új FLARE.DDS-t
megvan még??<#zavart1>#zavart1>
Ebben a Nap Hold helyzetben nem lehet telihold :-)
Csak ilyen:

Hadszíntér váltáskor és kampánykor nyugodtan lehet bekapcsolva a fa opció.
Én az összes hadszíntérre bemásoltam a régi trainingeket is és nincs CTD.
janhas skinnel meg az átlopott ff5 2ds kabinnal maga a tökély (nappal)
egy baj van csak...
ha az ember kézzel ramp startol, akkor az úrístennek se mûkszik a jammer pod. már minden hogy prószáltam...
viszont ha TAXI-val indítom akkor jól mûkszik ahogy kell
ez valmi olyasmi amit Viper említett régebben.. (lehet az RVs kabinok miatt csinálja)
amúgy 99,9%-os így... UI tökély, 3ds világ masszívan stabil
régebben ui alatt mintha ctd-zett volna többet
van ott valmi "fa csoportok" opció a config-ban (azt nem szabad bekapcsolni)
Vannak úgynevezett "LOD állapotban" levõ dolgok is. Azok még talán átrakhatók egyes verzióból a másikba. Az A-6E, EA-6B, Il-76, Il-78 asszem õsrégi elfekvõben meglevõ LOD-ok beintegrálásának eredményei. ccc-nek van sok ilyenje. Lásd. PMC toy test és még valamik topikját.
A mi adatbáziunkhoz már hogy a fenébe ne tudnának hozzáférni? Még a kérdést sem értem igazán... Mi lockoltuk le és nem más. Ami az adatábisban benne van az nem volt lockolt számunkra soha.
Azt tudni kell, hogy az A-6E és ez kb. azonos poligonszámú. Az A-6E skint én csináltam. Na Red1 mindösszesen ennyivel jobb skinezõ, mint én.. <#zavart1>#zavart1>
ha visszarakom a visnyát azon fut az FF5 is😊
leszedtem, ha érdekel szólj, 3617Ft volt
A "bodzaszedö" rohangál az épitkezésen egy üres talicskával, mire a müszakvezetö megkérdi hogy miért nem viszi a cuccokat.
Erre azt a választ kapja:
Há fönök itt akkora a hajtás hogy nincs idö megrakni a talicskát .
Ezt a svancot is én mûveltem.....volt is öröm a görög oldalon!
már crack is van, futna a 64es windózodon is..
ó jaj
mivan ha valki megépíti otthonra magának ezt a gépet "tervrajz má van alapon"
ó jaj
<#wow3>#wow3>