Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na pont ettõl valóságos! Egy igazi háború is ilyen lenne. A zavarosban halászva azért még az elavult technikával is lehet elérni valamit. A kocsmai bunyóban is addig van elõnyben a képzett és józan harcos amíg a részeg hordát távol tudja tartani. Közelrõl már vicces a helyzet...
Azt meg meg lehet oldani, hogy az ATO ne generáljon öngyilkos beveseket. Az add pakacge tényleg jó lenne azért néha. Az elsõ berepülõ hullámot nagyon meg kell tervezi, ahogy ODS-ben csinálták. A titka az, hogy nagy erõvel kell odacsapni. Ha bezavarsz 20 gépet egy 20 mérföldes zónába a légvédelem tehetetlen. Párat lelõ, de aztán kifogynak a rakétákból is. Ráadásul nem mindig ugyanazt támadja az AI szóval még jobb a túlélési esély. Ezt kis kézi szöszmötöléssel meg lehet oldani.
és viszont itt aztán jól jön az hogy kevés gép van a légtérben
Még ez sem igaz. Volt olyan hadjárat mikor szinte full kézileg vezényeltem le az egészet. Mikor kína belépett kicsit elbammultam és a 160 J-11 kicsit meglepett és kinyírta a 4 repterem közül 2-õt. Az Iron Fortress hadjáratban ez "vicces" volt. A túlzott supply miatt a gépek meg csak jöttek, jöttek, jöttek... Viszont addigra a földi erõk le voltak darálva. kézileg gyorsan felzavartam õket és gyõztem. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ami kell: OF 4.5 OCI, erre a 4.7-es patch. Meg amiket küldök.
Esetleg egy data cardridge config is jó még. Adok azt is.
AF-ben hihetõen jó a 29-es. Dogban a valóságban is megizzasztják a nyugati gépek pilótáit.
Én elég sokat dogoztam, AF-ben sem gond az ACE 29-es, ha odafigyelek, de ha pillanatnyi kihagyás van, máris zuhanok :-)
No, kicsit utánajártam ennek a realizmusnak, repültem jó pár dogfight-ot, és azt vettem észre elég erõteljesen belenyúltak a gépek modellezésébe a fejlesztõk az FF4-hez képest....mármint nekem úgy tûnik, lehet tévedek.
Dogfight-ban, az F-16-os bármelyik változatával repülve, pillanatok alatt levertem az égrõl az összes vörös gépet, beleértve Fulcrumot, Flankert...nah, sztem itt van a bibi..Úgy érzem eléggé le lettek butítva ezek a gépek, teljesen irreálisan repkednek...Jah,és persze mindezt úgy, hogy az ellen pilot skill-je Ace, on van(vagy ez bugos esetleg?) ..A fegyverzet természetesen guns only.
Ahogy AF-ben, van az se normális...de ez sem.
(Az egyetlen gép ami komolyan megizzasztott az a J-10-es meg az össze többi kacsaszárnyas!)
Más is tapasztalt ilyesmiket?
méretébõl itélve a készítõ az egész objects mappát textúrástul becsomagolta és felrakta
Az AF valamiben nagyon király ( hadjárat vezérlés ) , az kéne a többi Falconba.
Ergó az AF a király
<#duhos2>#duhos2>
FF4-ben és FF5-ben szerintem sokkal könnyebb lelõni dogban, mint az AF-ben OF-ben, vagy a SuperPak 4 alapú kombókban.
Utóbbi három alapja ugye a SuperPak 4, amiben rendesen jobb az AI. Ezt vette át az AF és az OF is.
Ezekben ha nem figyel az ember, bizony egyhamar seggbelövi a 29-es. Teli tankkal esélytelen lefordulózni is. Ebben szerintem ez a reális és jó is.
Nemtudom miért lehet,ha GM/GMTben van a radarom az 1,3a nem látszik ez normális vagy csak nálam hiba? OFben szépen dobálja a pontokat de FFben valamiért nem úgy mûködik,lehet én vagyok a láma....<#hawaii>#hawaii>
a koalíciós haderõknek meg jóval több..
ergó még így is túl volt spirázva az AF.
de nem ezt akarom kihozni a dologból😊 csak annyit hogy én személyszerint utálom amikor hemzsegnek a légtérben a gépek össze-vissza. Totál káosz az egész olyankor, és az már tutira nem valóságos. Fõleg akkor amikor a kimondott légifölény nincs meg a légvédelem sincs kiírtva az ATO meg küldi a hátországba a védtelen kis támadó gépeket hogy leszedjék õket rajokban. nekem ez a vicc
MÉG VALAMI!!! Csak az AF-ben tudsz saját magad kampányt levezényelni kézzel!!!! és viszont itt aztán jól jön az hogy kevés gép van a légtérben relatíve
Személy szerint örülök, hogy vagytok néhányan ilyen szinten fanatikusak és ilyen mélyen utánanéztek mindennek, de azt látom, hogy a játékosok nagy része eléggé közömbös ezzel kapcsolatban, sokan túl nehéznek találják stb.
Nézd csak meg a nyugati srácokat, azoknak még így is túl nehéz a Falcon.
Röhögnöm kell a külföldi oldalakon megnyitott számtalan topikon, amiben azt ecsetelik, hogy nem lehet lelõni dogfightban a MiG 29-est.
Na akkor gondold el, ha ezekre "ráereszted" a totál realisztikus kampányt.
Megdöbbenés, sikertelenség, vereség. Szerintem ezért ilyen a Falcon ,amilyen. Kevés az igazi hozzád hasonló megszállott, akinek ilyen szintû hadjárat és realizmus az igénye.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ott nincs vitázás a realizmusról, meg hogy ott nem ennyi, meg annyi egység van, volt a valóságban.
Személy szerint engem sem izgat túlságosan, ha elkezdek egy Falcon kampányt és elrepülve x pont felett nem annyi üteg van, mint volt 1983. 10.23-án. Úgysem tudom, hogy mennyi volt anno és nem is érdekel. Nekem ez csak játék.
Vannak hadjáratok, a létezõ összes Falconban más és más, de a játékosok nagy többségét ez nem zavarja. Játszik, alkalmazkodik az adott hadjárathoz, jól szórakozik, nem hadtörténész.
Az AF lehet, hogy feladolgoz, de az összes Balkáni hadjárat a nevetséges nehézségi szinten van. Nem lehet elbukni õket. Az én hadjáratom a tesztek szerint nagyon is kétesélyes dolog lesz. Kicsit hardocr lesz mert lehet, hogy néha szükséges lesz belenyúlni a küldetésekbe is, hogy több DCA legyen a megfelelõ helyen.
HÁZIGAZDÁT, TÖRLÉST, BANNT!!!! <#boxer>#boxer><#violent>#violent>
www.smart-bus.hu
lokat szeretem miujság
az más kérdés hogy az AF egy megtörtént eseményt dolgoz fel, a másik meg aztán totál "realisztikus" amit te mondassz...
én már nem hiszem hogy játszok az AF-el, de akkor is igen meghatározó progi volt a számomra.
ez a kabin dolog meg.. <#hehe>#hehe>
AF-et ezer éve nem indítottam el, tényleg ronda már mai szemmel. Anno sok kellemes multis kampányt repkedtünk vele.
FF5 sajnos multira alkalmatlan gyakorlatilag. Sajnos szenvedõs. Szólóban azon szerencsések közé tartozom, akiknél elég stabil. Nagyon szép, várom a patchet hozzá.
OF 4.7-re nem tudok semmi rosszat mondani. Multiban tökéletes, nekem az alap 2D-s kabinjai maximálisan tetszenek, eszemben sincs lecserélni õket. A 3D-s kabinja tökéletes.
Pár dolgot cseréltem le csak: Fákat, felhõket és a repcsi robbanás-flare-füst effektet. ( Ez a 3 dolog pár mega. )
Nekem semmi bajom a hadjárataival sem. Az alap koreai helyszín ellenére lehet bõven variálni. Minden hadszíntérhez más hadjáratok vannak. Erõsebb ellenséggel, régebbi gépekkel, modernebb ellenséggel, ahogy akarod.
www.smart-bus.hu
Hna...akkor nõk téma lezárva 😊
A lényeg, az ilyen linkek megtekintése rizikós... valószínû, hogy szopás van benne, de, hogy a kuki melyik végén állsz majd, az csak a klikkelés után derül ki! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Mellesleg nem igaz, hogy ekkora gyökerek, googleval fél perc alatt nem képesek linket találni torrenthez ahova fel van téve...<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Most képzeld el, hogy a valóságban kb. kétszer ilyen sûrû lett volna régen. Északi oldalról kb. 600 gépe a déli oldal + USAF + US NAVY 400 gépe két magyarországni ország felett (csak éppen koncentráltan..)
A valós '80-as évek környezetében ez iszonyatos dogfightokat jelent a gyengébb rakétafegyverzetek miatt. A hadjárat tesztemben volt mikor 16-20 gép kergette egymást a FLOT felett. MiG-29A, F-16A, A-10, F-5E, F-4E, MiG-21PF, Q-5 és F-14 gépek. Alulról meg SA-2 lövöldözött. Hangulat a köbön. Füstcsíkok mindenütt, flare csíkok és robbanások körülötted, meg csõlátás. Mikor fog ilyet az AF összhozni? Soha a büdös életben.
látod ezzel nem értek egyet😊 Balkán kampány szerintem igen is jó és hangulatos
Tehát Balázs ezzel azt mondom hogy lehet neked azért rossz mert nem olyan sûrû, meg olyan részrehajló a két oldalt tekintve..
DE azért ne mond már azt rá hogy **ar, mert nem az
az OF 4.4-4.5 arra lehet ezt mondani, egy percig se ellenkezek
egyszóval érdemes õket végignézni aztán dönteni.
ha van dupla partíciód meg GHOST progid, akkor elõtte mensd le a Windózt..
Falcon AF
OF 4.7-ben ami tetszik: avionika, wingman viselkedés, nem túl sûrû kampányok
ami nem tetszik: éjszaki 2ds kabinok trükkösen használhatók, DX7 effektek hiánya, vista alatt nem megy, nincs eurowar (F-16MLU)
FF4/5-ben ami tetszik: DX7 effektek, hangulatos esti repkedések, változatos alap kampányok (ahol aztán zajlik az élet)
ami nem tetszik: van vele dolog bõven mielõtt játszanék, wingman problemók, néhány kisebb bug
A másik gond a normális hadjáratok hiánya.
Az OF multikódja biztosan jó. Olyan zsír videókat láttam rólha, hogy ehaj. Az egyik külföldi virtuális század többször is repült 20 embernél többel! Az OF-ben is várható lesz, hogy megjelennek a 4.8 az általam elküldöt hibák javításai. Csak néhány oldalnyi a lista. 😊
szarnak semmiképp nem titulálnám ,mert ha olyan személy vagy aki akar játszani egy Jó Balkán kampányt, és elfogadod hogy szélesebb rétegnek készült, ergó a realisztika is így van "könnyítve", akkor kezdésnek sztem tökéj. Másrészrõl a kézikönyve ugyan nagy de szépen részletesen végigvezet szisztematikusan. multiban is jó játék volt, sok virtuális század játszotta ezt a verzsönt amíg az FF4 totál, az OF 4.4-4.5 bugjai miatt alkalmatlan volt a stabil multi környezetre.
FF4: mai napig felrakom Vista alá ablakban futtatva/ stabil, FF5 kiegészítõkkel skinekkel kis adatbázis heggesztéssel egészen játszható
multira alkalmatlan
FF5: amíg hivatalos übergyó paccs nem jön ki hozzá addig.. de ez teljesen normális procedúra, majd jó lesz! remélem hamarosan
/szóval vannak hézagok/ - Jut eszembe!! Flare-t próbálgattam tegnap este TE-k alatt és mindenhol ment!! <#zavart1>#zavart1>
OF 4.7: kicsit elfogult vagyok a néhány nap eseményeit tekintve😊
Falcon 4.0 felrak, OF 4.5 felrak, OF 4.7 update felrak, Janhas Skinpack.exe-t elindít
Játszik!
kb. ennyi
3napja nyúzom intenzívebben 0 CTD, fagyás vagy bármi ilyesmi.. UI is stabil
annó amilyen kalap **** volt az OF 4.5ig bezárólag
ez egy teljes páli fordulás
Multiról nemtok mit mondani de Herr Oberst Viper, és Oberstlojtnant Zsándárk alias Joe Destroyéknak ment szépen..
F4browse-val lehet rajta finomítani (adatbázis)
egy baj van csak -> szinte csak natúr Korea kampány van alapból hozzá (nincs Eurowar)
viszont van Israel, Aegen, meg Balkán -> aminek a tájtextúrái picit defektesek..
Az FF5.0-höz az F-16 kabinoknak asszem ws-es verziója is van, de másolgatni kell hozzá a \art\ckpart könyvtárban. (A gif fájlok nevében benne van a ws tag, ha jól emlékszem). Mivel én rühellem a ws-t és nem is ilyen cuccom van ehhez nem értek.
Az OF-el az a bajom, hogy az eredeti Falcon nekem nincs meg. Szóval az FF5 meg használhatatlan.
A két orosz vadász (Szu-27 és MiG-29) olyan modellezõ értékkel bír a már vicc...
A legszarabb avionikájú és a hadjárat jobb manipulálhatóságán kívûl nem ad semmit. Az OF4.7 van olyan stabil, mint az. Az AF rádásul meglepõen nagy gépigénnyel bír és még furán is viselkedik. FF-ben, ha csökkented a FOV-ot és nõ az FPS. Ott meg csökken...
Az FF5.0-öt ajánlanám szívem szerint, de a kiadott verzió szinte játszhatatlan. Ha amellett döntesz akkor kérd el a teszt exe-t tõlem vagy mástól. Figyelem, errõl kinti fórumon egy szót sem, mert akkor keresztbe lenyelnek.
Egyébirán még semmi visszajelzést nem kaptam, hogy milyen. Nekem a 3D világban még mindig nem volt CTD. Csak az UI / 3D világ váltásnál van ilyen gond és az UI fagy ki...
és melyiket ajánlod? FF5 vagy AF?
Itt van a 4.5 A 4.7 könnyen leszedhetõ máshonnan.
Az FF4-hez kell az F4.0. Az FF5.0-hoz igazából nem kell, csak ezt nem kell terjeszteni. 😊
Mindkettõ egyfajta megapatch, de ezeknél lényegesen többek.
Az OF-hez jó a Tacedit 2.46 vagy 2.48 és F4Browse. Az FF5.0 adatbázisa egyelõre le van kódolva nem moddolható.
Az elején le van írva, hogy mi és hogyan lett és mit tudnak. FF4-hez készült. FF5.0 kézikönyv heggesztés alatt, de erõsen kétlem, hogy július elõtt készen lenne. Egyes fejezeteket kiadhatok belõle, ha van rá igény...