52965
  • arrow19
    Hihetetlen hulladek ez a mediafire...
  • Molnibalage
    Igen.
  • arrow19
    Akkor sztem leszedem batchbe az egeszet...felirat az ravan egetve ugye?
  • Molnibalage
    Csak írd le, hogy ki készítette. Ennyi. :)
  • arrow19
    En feltoltom szivesen csak a te tulajdonod aztan nagyon nem akarok azokkal szorakozni :)
  • arrow19
    En alapbol nyersbe konvertaltam aztan xvid4psp 720p es feltoltem youtubera.
  • Molnibalage
    Nem a kicsnéssel van a baj, a kódolásban a titok nyitja.
  • Molnibalage
    Repvez, ne vedd magadra, de te jellemzően képes vagy felnyomni a vérnyomásomat...

Az erőforrást pénz és időre gondolom, de ez látszólag nem jött le neked. Soha életemben nem foglalkoztam azzal, hogy közgazgasági értelemben melyik a drágább, de az emberek vinyóról dolgoznak és nem DVD-ről. A flash memóra meg végleg kinyírta a DVD-t. Csak azért létezik még az a valami, mert vannak asztali DVD lejátszók.

Szeretném tudni, hogy hol veszel te tokustul 35 ft-ért egy minőségi DVD-t. Én nem szutyok szarokra írok, ha már kell Egy tiszességes DVD tokkal 130 - 150 ft környéke. TDK, SONY, stb.

A DVD íróim - volt 3 db 6 év alatt - jellemzően 10%-ot mindig elbasztak írás közben és jellemzően 1-3 év után 10%-ot be sem olvas semmi úgy, hogy tokban volt 3 évig cucc, mert adatmentés volt. Vágod? Megír, ellenőriz, elrak, egyszer sem használ és 1-3 év múlva lehet integetni az adatnak. Ennél a mai vinyók és pendriveok fényévekkel jobbak, nem zajosan játsza le őket egy valami csigalassan.

Azért a több száz GB-os vinyók korában, had ne az legyen a szempont, hogy 15 db videó 3 GB, mert akkor inkább ne hasznáj számítógépet. 2-3 havi net előfizetésből kijön egy 200 GB-os vinyó.

A stream videó bármikor megnézést mond annak, akinek ótvar netje van. Mert van ilyen is. Pl. az angol oktatófilmeket is egy fülöp-szigeteki szépen apránként szedi le, mert adatkorlátja van és csigalassú nete. Itthon is van olyan, akinek az 1 Mbites net a csúcs. Ő mit kezdjen a stream videóval? Youtubeon is van karbantartás. A te vinyódon mikor van karbantartás, ami tőled független?

Persze, bele lehet tekerni és legtöbbször kiad tőle a nagy fájlok estén a youtube és akkor jöhet a refresh és újra tekerés. Mivel az én videóim kis látogatottságúak, ezért ezen kiszolgáló kérelmek teljesítése lassan megy.

Kérd meg Viperát, hogy akkor töltse fel a videóimat, ha kell a stream videó. Neki tényleg 2 óra. Kinti fórumon in mondtam hogy, ha valakinek a stream videó a mániája, akkor FF training account alá vágja fel az egészet. Nem tette senki. Ezek szerint mégsem olyan fontos.

Azért tök jó, hogy "osztod az észt", de még egyetlen videót sem láttam tőled. Hidd el nekem, hogy én tudom, hogy mi az ami jó. Nem viccből csinálom ahogy.

További gond, hogy youtubra csak egyemenetben lehet felölteni. Ha éppen nincs szabad 3 órám, akkor el sem tudom kezdeni, mert nem megy fel annyi idő alatt. Darabokbna MF-ra több nekifutásban is fel tudom tenni.

Uff.

• Molnibalage
    Közvetlen mp4-be nem tudok tömöríteni. Először egy wmv tömörítést csinálok max minőségen azná mp3-et 4000 kbp beállítással. Ha picit lejebb venném a minőség, akkor kisebb is lenne. Viszont ennyi kell ahhoz, hogy a legapróbb radar pötty és hülye kis betű is olvasható legyen sokszor.
  • L Viper #31655
    Nagyon jó a képminőség, Yotubon is.
    Milyen formátumban ez? Fraps-el csented ki?
  • L Viper #31654
    Szerintem, ha egyszer felrakod a 7zipet, mindig ezt fogod használni. Ritka jó.
    Egyébként Winrarral simán megférnek egymás mellett.
  • arrow19
    En nemtom mit szenvedtek a tomoritessel de ez kb 1mb volt 720p HD dirrekt a teszt kedveert csinaltam.
  • repvez
    Na mindegy köszi megint a semmit és az értelmetlen magyarázatot.Mert azt ugye te sem gondolod komolyan hogy eröforrás pazarlobb egy dvd-t gyártani mint egy Winyot. És még mindig sokkal olcsobban kijön az ember ha vesz egy lemezt mint winyot és ha azon tárolja az adatokat még mindig nagyobb az esélye hogy megmarad mint a winyon.Számolj utána 35ft 1 dvd 4,5gb adat 10dvd lemez még mindig csak 350ft 45gb adattal akkor hol ven ehhez a pendrive és a vinyo ?Arrol nem is beszélve hogy ha minden egyes alkalommal vennél egy ujat amikor betelik akkor hova rakod a házba és azoknak mindnek kell áram is még akkor is ha nem is használod rendszeresen azokat a meghajtokat akkor hol az eröforráspazarlás.
    A stream videonak pont az a lényege hogy bárhol bármikor meg lehessen nézni ugy hogy a te gépeden alig foglal helyet.Mert tegyük fel valakinek meg akarom mutatni az egyik videot akkor szted meg fogja várni nekem mire lejön a félgiga adat meg kitömörités? ha lemezen van akkor el tudom neki vinni, de ha nincs nálam akkor megint bukta igy csak felmenne a netre és beirja a cimét és nézheti is. ennyit a streamröl.Meg igy mások is rátalálnának nem csak azok akik ide vagy a FF forumra járnak.
    Az meg megint hülyeség hogy nem lehet tetszölegesen beletekerni a videokba mert bármikor bele lehet tekerni még akkor is ha nem töltötte be teljesen .És az egész müvelet alig kerül több idöbe mint maga a video hossza namáérmost az én letölési sebességemmel csak az elsö rész vol 20 perc akkor szted melyik pazarol több energiát?És képzeld nekem meg a letöltés sávszél rész és a HDD hely kell másra.A minöséget meg megint ne keverjük bele Mert ha már a betüket el lehet olvasni és látni hogy mi mit csinál az már böven jó.Az meg megint egy másik dolog hogy a minóség a mennyniség rovására megy nálad.Érdekes modon a 2 orás blueray filmeket is össze tudját tömöriteni 1,5 gigába élvezhetö minöségbe te ugyan ekkora méretbe tudsz 10percet.
    Azt megértem hogy nem szeretnéd mostmár feltolni ujra mert az upload az még kisebb mint a letöltés, de ez a hozzáálás a dologhoz azért nem teljesen jo, hogy nekem igy jo a többiek meg le vannak szarva oldják meg.

Egy kicsit hosszu lett de igy reggel nem erre számoitottam :(
  • Molnibalage
    A 7zip a portable, nem kell telepíteni. Ami fájlok rar-ban vannak, azok egy ősérgi, kb. 2002-es rarral vannak tömörítve. Újabb rar-ról nem tudok semmit. Szerintem azzal is jelöld ki ez első sorszámot, azt hadd szóljon.

Nem fogom megint feltölteni őket a youtubre. 1000 évig tart az én sávszéleségemmel. Kell másra. A minőségen még akkor is vág egy kicsit. Nem lehet tetszőlegsen tekerni a videókat.

Akkor minek? Akinek kell letölti és úgy tekeri és nézi olyan felbontásban, ahogy akarja. Csak egyszer kell sávszélességet fordítani rá. A youtube egy érdekes hirdető felület számomra, de semmi több. Csak azért van fent ott a sok Falcon movie is, hogy megtalálják mások is.

Miért kellene CD-re vagy DVD-re kiírni? Az a másik erőforrás pazarlás. Ma fillérekért kapsz több száz gigás vinyót vagy több 16 GB körüli pendriveot.

Az én szememben a stream videó az erőforrás pazarlás csúcsa véleményem szerint.
  • repvez
    hogyan leghet a videoidat kitomoriteni? mert a 7zipet nem akarom telepiteni a winrart is irtad hogy kicsomizza de az nem ismeri fel pedig be van neki állitva a 7zipes állományok kezelése.
    Lehet az a baj hogy 001 ,002 kiterjesztése van a fájlaidnak és nem ugy mint mondjuk a rarnál hogy az elso a rar a többi meg r01 stb..
    Tudom hogy már ezt egyszer megbeszéltük de nem hiszem el hogy nem lehetne feltolni youtubra ezeket a videokat. most hogy már full HD ban is megjeleniti a videokat a minöség sem lehet kifogás, bár nekem az sem olyan lényeges.
    Ott ha fenn van akkor nem kell tárolni feleslegesen a gépen vagy keresni cd-n ha valamikor meg akarom nézni.
  • Molnibalage
    Na, kezdődik...

Átalában egyetértek dersteffel, de itt nagyon nem. Inkább kapjak egy kibaszott jó fizetős cuccot, mint a nagy büdös lófaszt. Már elnézést, de ez a helyzet. Aeyes pár hónap alatt jobb F-16C kabin alapot rakott össze, mint a mostani, ami évekig készült.

Én harcolni fogok azért, hogy a nyílt adatbázisomba Aeyes fejleszhessen.
  • Molnibalage
    Ha lesz PayPal cuccom, akkor valszeg lecserélem TIR5-re, akkor jutányos áron megkaphatod. Előre figyelmezetlek, hogy mostanában nem vagyok túl kapkodós típus, szóval ennek időpontja erősen bizonytalan. :)
  • repvez
    Én nagyon szivesen átveszem tartos használatra a track ired ha nem kell tudnék mit kezdeni vele. :D
  • Molnibalage
    Nekem van Track IR-em, de alig használtam eddig. Egyszerűen zavaróbb, mint hasznos eddigi tapasztalataim szerint. Mondjuk szerintem csak én voltam béna és lusta normálisan beállítani és HOTAS-t adi alá. A TIR és FT estén továbbra is kell a padlock. Fejjel gyorsan mozogsz, de továbbra is elengedhetetlen a padlock, mert sajnos a Falcon képfrissítése olyan, amilyen. Kis FOV és gyors fejmozgás mellett még égháttérben is alig látni a gépeket. Földháttérben gyakorlatialg semennyire.
  • repvez
    Mondjuk én több idöt töltök a 2d-s verzioju 16os kabinba mert a 3d-sben nem érzem magam otthon.A feliratok kevésbé látszodnak a gombok is elnagyoltabbak és a szine is fura a kabinnak és valamilyen oknál fogva hiába van bekapcsolva az összes élsimitás akkor is recés a kabin.
    Mondjuk ha lenne trackir-em vagy freetrackem lehet megváltozna a véleményem a rázoomolás és a körbenézés miatti elöny miatt.
    Addig is nekem valosabb képet ad a 2d-s még akkor is ha elnyujtja egy kicsit oldal irányba igy egy kicsit téglalap alaku az MFD de használhato.
  • Molnibalage
    Apró gond, hogy iszonyatosan sokáig tart egy full 3D-s működő kabint összerakni és alig van valaki, aki ért hozzá. Nem csak az elkészítéshez, az integrálásához is.

Más. A kézikönyv gyakorlatilag készen van, az aerodinamikai fejezetet leszámítva. Az MP része kicsit rövid lett, csak hát nincs egyetlen screenshotom se FF5.x alatt, hogy bemutassam a dolgot. :(
  • Molnibalage
    Az új F-16 kabinnak asszem van ws verziója. 1:0 a WS javára.

Normális 2D-s kabin (Aeyes) F-18-hoz, F-15C és F-15E géphez csak 4:3 képarányban van. 3:1 a nem ws felbontásnak.

A legtöbb integrált és modjuk, hogy tűrhető gép is nem ws. A nemrég linkelt free 2D kabinok viszot ws felbontáúak.

A Falcon problémája az, hogy 1996 táján senki nem gondolta, hogy ws felbontás mánia lesz 12 év múlva. Egyébként egyetlen huszrávágással megoldható lenne a kérdés. Minbenből olyan 3D kabin kell, hogy játszható legyen. Akkor meg tojok a 2D-s kabinra. F-16C géppel repülve szökőévenként vagyok nem 3D-s kabinban...
  • repvez
    Elég lesz csak egy WS monitor is a simákat ugy is szétnyujtja a megfelelö méretre, meg majd késöbb ugy is lesz belölük WS vagy 3d-s változat .
    Én ezért is szoktam azt mondani hogy felesleges azzal példálozni, hogy van 30 repülhetö gép benne, ha csak 2 nek van értelmes kabinja gyártva hozzá.a többit meg nem használja senki.
    Inkább azt az utat kellett volna követni, hogy elösször megcsinálunk fullosra egyet majd ha az kész jön a következö. igy mindenki jobban járt volna a fejlesztök azért mert csak egysre kell koncentrálni a játékosok azért mert használhato kabint kaptak volna.
  • Razor18
    Megvolt az [URL=http://index.hu/tech/2010/01/29/megkarcolta_az_eget_az_orosz_szuperrepulo/]orosz "Raptor"[/URL] szűzrepülése...
  • Molnibalage
    A jövőben Aeyes csak WS kabinokat készít. Viszont így van es kis bibi. A régebbi 2D-s kabinok nem WS kabinok. Akkor most legyen két monitorom?

A 3D kabinok azok mindig jók szerencsére, csak az FF zárt adatbázisa és a Hitex miatt kialakult vita miatt Aeyes befejezte az FF széria supportálását. Pontosabban elérték, hogy befejezze, mert nincs eszköze.

Szerintem ez hatalmas veszteség, az egyik legnagyobb, ami valaha érhette a Falcont. Szép dolog, hogy ingyenes kabinok vannak integrálva a FF-be, de az alap F-15C kabin finoman szólva fényévekre van az Aeyes szinttől és az F-15C kabin nem lett átkonvertálva FF5.x alá... Engem ez nagyon elszomorít.

Nem értem, hogy mit fáj egyeseknek, hogy Aeyes fizetős kieget gyárt. Gyártson ő is, ha jó akkor megveszik. És Aeyes cuccait vették és veszik. Az FS-hez és máshoz is gyártanak, az miért nem fáj senkinek? Mi különbség van aközött, hogy egy free cuccot egészítesz ki, vagy alapból fizetőset? Szerintem semmi. Személy szerint azt gondolom, hogy Aeyes bagóért adja a munkáját, simán megér kétszer ennyit is.

A HiTiles miért nem fáj senkinek?
  • repvez
    jo hogy WS, kár hogy fizetős :)
  • Molnibalage
    Kijött, Aeyes F-4G kabin.

Kár, hogy WS... :(
  • Molnibalage
    Igen, odaadta. Viszont berakni és átrakni FF alá az elég húzos főleg, ha az ember nem foglalkozik vele és egy master DB van és egy ember kezeli, aki most az ITO2 miatt és az új patch összerakásával foglalkozik.

Nem tudom, hogy régen mi volt, de egyszerűen a szűk keresztmetszet az idő, amivel rendelkezünk. Én pl. 10 hónapja csak tesztelgetek és felkészülök a saját hadjáratok gyártására, mert amíg nincs rendes master DB addig én tehetetlen vagyok.

A kabinokat meg nem lenne jó így átméretezni, mert az, hogy alap 60 FOV értéknél olvashatalan a kabin, az nem jó buli szerintem. Aki akarka az megcsinálja, vagy megkér rá engem. :)
  • repvez
    semmi olyan nincs szerintem amit a zene miatt nem hallana az ember a lényeg azon van ami látszik , hogy mikor mire figyel rakétainditásoknál egyéb beállitások stb..

A 21-est azért kérdeztem,mert mintha régebben mondtad volna hogy Beczl odaadta a 21es modeljét ami a lockonba van, gondoltam akkor már csak bele kell tenni a játékba.
    Egyébként láttam az irásod a FF forumon a nagyob felbontásu kijelzok állitásához ezeket nem lehet megejteni hogy alapbol igy használja a játék a kovetkezö patchtöl??eg az összes ilyen egyszerüen modosithato dolgot, ne utánna keljen variálni vele ?
  • Molnibalage
    A 3D modellereknek nagyon szűkében vagyunk. BaldEagle elvileg ért hozzá, övé az új A-7 3D modell. TOPLOP lehet, hogy BPAO örökségét el tudja kérni, nagyfelbontású Mirage és Jaguar modelleket.

3D modeller még Radicaldude1234 és NigtFalcon, de hónapok óta nem jártak a dev fórom közelébe. Szóval semmi. FF6-ban talá benne lesznek. Radicaldude1234-nak ráadásual van még egy negyedkész B-1B és egy kb. 3/4 kész B-52H projektje.
  • Molnibalage
    Ja. Csak miért kell zene alá... Szerintem rohadtul zavaró, nem lehet koncentráli arra, ami történik, pedig éppen az a lényeg.
  • repvez
    jol nyomja a srác a freefalcon forumon is kint vannak a missioi amit repül kampányba
  • repvez
    ez már az uj 21es modell vagy arrol még mindig semmi hir ?
  • Molnibalage
    A kézikönyv lehet, hogy elkészül a hétvégén. Az elkészül azt jelenti, hogy nem írok hozzá egy darabig már semmit. Egy új rövid fejezet kerül még be a HT ismertetőbe és még egy rövid rész az MP játékról, plusz még egy összefoglalás az MI nyűgjeiről és kész.

Hihetetlen.
  • Molnibalage
    Új MiG skin. :)
  • Molnibalage
    Külön számlát tartok fent majd a netes vásárláshoz. :)
  • Richtofen
    Igen, elképzelhető, hogy jó már a Visa Electron is.

Az accountban semmi bonyolult nincs emlékeim szerint, személyes adatok, számlacím, és bankártyaszám (ez utóbbit is elegendő lehet csak a vásárláskor megadni). Mondjuk kb 3-4 éve regisztráltam, úgyhogy ez változhatott.

Vásárlásnál sincs általában semmi komplikált hadművelet: a szolgáltató (webshop, akármi) átírányít a PayPal oldalra, ahol bejelentkezel, az összeg ki van töltve, kiválasztod vagy beírod kártyaszámot és az ellenőrzőszámot (CCV), majd OK, és ők a PayPaltól kapják meg a pénzt.

Alapvetően biztonságosak ezek az online tranzakciók, a PayPal-ban meg lehet bízni, de amit még érdemes megtenni, ha neten vásárolsz, hogy a kártyádra ésszerű napi limitet állíttatsz be a bankodban (nekem pl 50.000 HUF, ennél többet egyszerre nem költök, és ha valaki mégis ellopná a kártyaszámot, nem tud nagy kárt okozni).
    Egy SMS értesítést is kérhetsz minden terhelésről a bankodnál.
  • Molnibalage
    Akkor feltámasztom a Skype accountomat. Nekem nincs még dombornyomott kártyám, mert többen is azt mondták, hogy Visa Electron kártyával is megy a Pay Pal. Ez ugye ugyanazt jelenti, amit te írtál. Nem közvetlenül a kártyámmal vásárolok.

Az account létrehozásában kellene segítség és mondjuk az első utalásnál.
  • Molnibalage
    Ez volt már?

WS 2D pitek és új Jaguar skinek.
  • Richtofen
    Szívesen segítek, bár attól függ mit értesz online beszélgetésen, esetleg Skype chatre vagyok jó. Nagy okosságot ne várj, alapfelhasználó vagyok. Csak fizetni szoktam a PayPalon a dombornyomott bankkártyámmal (azért nem közvetlenül kártyával, hogy ne kelljen akármilyen oldalon megadnom a kártyaadatokat).