Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Ráérek!

Molnibalage
Multiban csütörtökön ki ér rá kipróbálni az új exe-vel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Nem kicsit.....!

Molnibalage
Írd felül vele a Falcon gyökerében levõ két fájlt és mehet a móka.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az exevel kapcsolatban, van valami amit tudni kell róla? Ez egy sima exe? Ezzel inditsam a játékot?
Molnibalage
Igen. Ez már kezd olyan lenni amilyennek kell. Az UI amennyire látom csak nálam instabilabb az átlagnál. Mondjuk az új exe-vel ez is javult.

Még egy apró megjegyzés. Ha mentett hadjáratot nyitsz meg akkor úgy tûnhet, hogy kifagy a játék. Várjál fél-egy percet és el fog indulni. (Az egérkurzor ilyenkor még mozog.)

polluxware
még a postásnak sem szólhatsz róla!!!

vess keresztet is! <#idiota>

arrow19
Természetesen,stabilabb televan hibamegoldással.De egy szót se róla!
Srácok akkor most érdemes kipróbálnom az FF5-t az uj exével amit nagybecsû Balage felrakott az imént? 😊
polluxware
feladom<#falbav>

tehát az hogy odafelé mûkszik... az csak azért van mert a visszafele útra már elfelejtettem hogy kell beállítani<#wow3>

mind1...<#zavart1>

Molnibalage
Azért, mert már õsidõk óta az "a" lenyomása nem elég. Az csak a két kapcsoló közül az egyiket állítgatja. 3 tengelyes módban van waypoint követés, de csak adott kombinációban. Lehet a HSI-vel összehangolni, vagy bólintási szögtartásra utasítani (ehhez nincs tolóerõ összehangolás!) vagy magasságtartásra és lehet az orozó tengelyt letiltani.

zsoltfireman
Mûködik a CHAFF-FLARE,mûködik a CCIP mód!!!

polluxware
Ez inkább adatbázis hibára utal. A Tornado maga a probléma. Nagyon WIP... Ennyitõl még nem kellene megfeküdnie. Milyen gépen futtatod? Az egyik Eurowar hajárat kegyetlenül sûrû az egyik reptér környékén.

*2,4es Cora, 2giga mem, x1950ati valójában nem lassult le, vagy esett az fps csak egyszeren megált a kép

Ez már csak akkor van amikor "be advised" stb. üzenettel figyelmeztet, hogy gépek itt és ott. A request picutre és nearest threar kérésre már nem mutat ilyen szellem gépeket elvileg.

*request picture-re is bemondja a szellem gépeket.. nekem legalábbis

-az autopilóta csak az odaútig mûkszik, utána ha harci cselekményre kerül a sor, az istennek se lehet újra bekapcsolni

Na ezt kérném pontosítani. Én csak a 3 tengelyes nehezéségen szoktam kipróbálni, de használni nem szoktam szinte soha...

*3tengelyes nehézségen berakom ATT vagy route Hold-ba és amint kiharcolom magam, majd mennék haza az A gombra csak kattogást hallok ,de nincs reakció (MASTER ARM SAFE, vagy armed pozitúrában is)

-az üzemanyag feed pumpáinak a gombjai (alapból ALT+F5; ALT+F6) nem mûködnek tökéletesen / vagyis az ALT+F6 gombra nem jobbra felé mozog hanem csak a kikapcs állapotra -> ALT+F5 el lehet csak visszafelé léptetgetni

Érdekes. Használd az egeret. Csak ramp startnál érdekes.

*ettõl még lehet élni tudom, csak FF4 alatt ez mûködött normálisan
mind1

Molnibalage
lapvetõen a CFT is csak egy függesztett üzemanyag tartály, így gondlom el is távolítható... ergó a koszolódás mértéke is a használattol, illetve a nem használattol lehetne ilyen a valóságban is.

Én is erre gondoltam, de a valós fotókon sem az görög sem izraeli gépeken nem láttam még ilyet, mert tudtommal úgy használják, hogy egyes gépeken állandóan rajta van gyakorlatilag, a többin meg soha. Viszont jópofa modellezési kérdés. 😊

az új exe-vel tegnap lerepültem két missziót az alap Korea kampányban és tökéletesen szaggatás és hiba nélkül lefutott. +1

Helyes.

eurowar kampányban viszont a Tornado ADV-vel az elsõ bevetésnél olyan sürü lett a helyzet hogy kábé 8-12 gép esett egymásnak és aktív raketták repkedtek nagy számban mindkét oldalról. nos itt az történt hogy megált a kép (lefagyott) viszont a hang a kommunikáció nem ismétlõdött vagy merevedett ki hanem ment tovább.. még majdnem fél percig hallgattam az eseményeket, utána léptem csak a feladatkezelõbe ahol nem a VViper.exe "fut" állapotot mutatott! Vagyis nem a szokványos "nem válaszol" üzit..

Ez inkább adatbázis hibára utal. A Tornado maga a probléma. Nagyon WIP... Ennyitõl még nem kellene megfeküdnie. Milyen gépen futtatod? Az egyik Eurowar hajárat kegyetlenül sûrû az egyik reptér környékén.

-tyiáter váltás mûkszik
-chaff/flare gondok úgytûnik megszüntek
-kampányban (több helyen is próbáltam) mûkszik a RECON és STATUS infók!!!
-beállításoknál a joy deadzone beállítások elmentõdnek végre

Fura, a recon nekem mindig ment hiba nélkül. Az ACMI hiánya viszont idegesítõ. Az egyik leghasznosabb eszköz ki van nyírva. Mondjuk a Loncihoz kreált Tacwivew elvileg mûködik. Ki kéne próbálni.

-az awacs még most is szeret ejtõernyõn csüngõ pilótákra rá küldeni

Ez már csak akkor van amikor "be advised" stb. üzenettel figyelmeztet, hogy gépek itt és ott. A request picutre és nearest threar kérésre már nem mutat ilyen szellem gépeket elvileg.

-több helyen nézve az F-16+ (block30/32) helyzet/strobe fényei lassan villognak /szó szerint vontatottan

Mármint C+? Nem a KF-16C/D gépeknél? A Strobe lights-ok végre nem sziknronban levõk, de a villogási idõ majd javítva lesz.

-CCIP módban a pipper elé kell célózni (ez végülis szokható, ellenben pontos az oldás)

A CCIP-val vannak problémák. Viszont szerintem ez félig meddig reális is, mert a valóságban is van szórás. Magyarán jobban átjön az, hogy miért is kell precíziós fegyver és CBU mozgó jármû ellen.

-az autopilóta csak az odaútig mûkszik, utána ha harci cselekményre kerül a sor, az istennek se lehet újra bekapcsolni

Na ezt kérném pontosítani. Én csak a 3 tengelyes nehezéségen szoktam kipróbálni, de használni nem szoktam szinte soha...

-az üzemanyag feed pumpáinak a gombjai (alapból ALT+F5; ALT+F6) nem mûködnek tökéletesen / vagyis az ALT+F6 gombra nem jobbra felé mozog hanem csak a kikapcs állapotra -> ALT+F5 el lehet csak visszafelé léptetgetni

Érdekes. Használd az egeret. Csak ramp startnál érdekes.

eddig ennyi ami úgy szemetszúrt

Ok. Továbbítom.

Ááá... egy fehéret nem bántanék... csak a vörös pusztuljon! <#hehe><#nevetes1><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

polluxware
azthittem neked csak a fehér megy le a torkodon..<#idiota>

Molnibalage
Általában csak azért megyek fel, hogy hölgyekkel társalogjak, de akkor most kivételt teszek. Este 9 felé érek haza szokás szerint...

polluxware
Alapvetõen a CFT is csak egy függesztett üzemanyag tartály, így gondlom el is távolítható... ergó a koszolódás mértéke is a használattol, illetve a nem használattol lehetne ilyen a valóságban is.<#miaz>

más..

az új exe-vel tegnap lerepültem két missziót az alap Korea kampányban és tökéletesen szaggatás és hiba nélkül lefutott. +1

eurowar kampányban viszont a Tornado ADV-vel az elsõ bevetésnél olyan sürü lett a helyzet hogy kábé 8-12 gép esett egymásnak és aktív raketták repkedtek nagy számban mindkét oldalról. nos itt az történt hogy megált a kép (lefagyott) viszont a hang a kommunikáció nem ismétlõdött vagy merevedett ki hanem ment tovább.. még majdnem fél percig hallgattam az eseményeket, utána léptem csak a feladatkezelõbe ahol nem a VViper.exe "fut" állapotot mutatott! Vagyis nem a szokványos "nem válaszol" üzit..
érdekes jelenség volt😊

-tyiáter váltás mûkszik
-chaff/flare gondok úgytûnik megszüntek
-kampányban (több helyen is próbáltam) mûkszik a RECON és STATUS infók!!!<#eljen>
-beállításoknál a joy deadzone beállítások elmentõdnek végre

ami nem tökély:
-az awacs még most is szeret ejtõernyõn csüngõ pilótákra rá küldeni
-több helyen nézve az F-16+ (block30/32) helyzet/strobe fényei lassan villognak /szó szerint vontatottan
-CCIP módban a pipper elé kell célózni (ez végülis szokható, ellenben pontos az oldás)

<#idiota>

eddig ennyi ami úgy szemetszúrt

Ifjúság... az én bélésem már csak a finom vörösbort bírja! 😊))

www.smart-bus.hu

arrow19
Black Label?
Nekem is kéne egy még szerencse hogy az asszony a Diageoban dolgozik, beszereztetek vele egy ilyet énis,btw lesz idõm énis átszabok psben pár cuccot,Balázs lenne pár dolog amit akarok mutatni mikor leszel msnen?<#vigyor2>
Csak nehogy leperegjen elõtted életed filmje😊
Te Balázs,nem lehetne feltenni a honlapra a manuálokhoz egy áttekintést ,hogy melyik falcon változatot,mit- mivel érdemes feltenni és ezt frissitgetni?Vipera ráadásul abszolút Kenny Wider a témában....õ tudna irni beállitásokról meg driverekrõl is.Idõnként úgyis leirja,ha megkérnénk,szerintem õ összefoglalná.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Bátyustól ezt kaptam karácsonyra. Ha sikerül a nyelvvizsga asszem kicsit kortyolok belõle. 😊

Molnibalage
Kicsit fura, hogy a CFT-k teljesen más felületûek, mint a gép más részei.

polluxware
átraktad a janhas skint ff5 alá?

szabászkodtál photoshopban?

Már ideje vóóót! Grat! 😊

www.smart-bus.hu

Gundark 1 1
Leszedem köszi. Házigazda? Aztán majd jól törölgetsz mikor a RoFról meg az FSXrõl beszélgetünk 😊 Népelnyomó 😊 Háttérhatalom! Ugye hogy Okkultistnak igaza van! 😊
zsoltfireman

arrow19

Iszunk!<#vigyor>
Willenbrock
Dogfight biztos Track IR-t használt a pilóta,elég jól lehet vele nézelõdni ahogy látom.

Willenbrock
Vidámra sikerült landolás.

"Házigazda lettem. 😊"
Akkor töltsél valamit....😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

arrow19
<#beka2>ezert szeretek idejarni...
polluxware
Tindér ez a Balázs<#zavart1>

Molnibalage
Itt van. És síri csend, ahogy eddig is. A feedback jöhet privátban vagy mailben.

Házigazda lettem. 😊

polluxware
<#wilting>

Molnibalage
Holnap este.

polluxware
nem tudnád elküldeni?

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Nem tudom. Azt írja, hogy mit próbál javítani. Két bevetés alapján a stabilitás megvan. FPS jó volt 1983 alatt mindig és mindenhol. Az ACMI sajnos még mindig nem jó.

polluxware
milyen az új exe?

miket javít?

arrow19
Borzasztoan zavart a recsego flare ezert kiszedtem OFbol javitott flarem.
Molnibalage
Még egy érdekesség. Tegyétek át magatokat AG vagy AGM módba és változtassátok a magassáot 100-tól 10000 lábig dimbesdombos vidéken. Az elevation data-ból szépen kirendereli a domborzat képét és az objektumok kitakarását.

Vagy DBS2 nagyításon álljatok rá egy reptérre 20 mérföldrõl. Aztán ahogy mentek közel és csökkented a pásztázás szélességét úgy lesz nagyobb felbontású a kép. Durva mi?

arrow19
Koszonom!!!
Bocsi nem talaltam (vagy nem volt kristalytiszta) megegyszer nagyon koszonom!
Molnibalage
Mert STP módban van és akkor csak az STP köreztében rajzolja ki a radarképet és alaból azon áll a kurzor is. (CZ lenyomása is oda rakja vissza). Tedd át SP módba és akkor a befogás gomb lenyomása után oda pásztázol vele ahova akarsz. A CZ lenyomása ez esteben az FCR közepére rakja vissza a kurzort.

(Ez is benne van a régi kézikönyvben emlékeim szerint.)

arrow19
Bocsesz szoval ez nekem ures>
Molnibalage
Nem változott pedig az F-16 repmodellje semmit tudtommal. Nézd meg az FF4 és FF5.0 dat fájlait a simdatában. Totál ugyanazok. Új repmodellt a Szu-27, F-15C, F-22, F/A-18C és még pár gép kapott, de fõleg Európaiak asszem.

Molnibalage
Szerintem meg eltúlzott a MiG-29 repmodellje. Igen tapasztalt Falcon dogos vagyok, de hogy mikor õ full tankon van én meg félen sem én nem tudom leszedni az egy vicc. Az FF5.0-ben alacsonyabb sebességtartományban jobb a 29-es, de máshol erõs pari van.

L Viper
Ha valakinek kellenek azok a dolgok, amiket szoktam variálni OF 4.7-ben Katt ide !

Van ott egy videó is, az a normál exe-vel készült, a .bak-ossal sokkal jobb az fps nálam is.

A felhõbõl a Lee félék tetszenek nekem.
Molnibalage
Van újabb exe. 😊

Molnibalage
Ez nem tudom értelmezni sajnos. Kérlek írd le másképp.