52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31704 pont ideillik :) -
#31703 atw.hu például.Szerencsére nem csak ez a buzi eksztra volt ingyenes. -
Wampa #31702 Ez jó.Repültem egy kicsit.Vittem hűséges Grippenemet,kilőttem két raketyut,meg négy bombát leb...tam,szállok le,egyszer csak warning,warning.Na mondom,magasság ok,sebesség ok,azért ugat mert bekapcsoltam az ILS t de nem aszerint jövök?Csak ugat warning,warning.Mondom,sz..ok rá.Leteszem a gépet,puhán mnt a vaj,éktelen zörgés,aztán bumm.A k..va futót nem engedtem ki.
Checklist rulez:))
Igaz,fel meg ugy szálltam,hogy nyitva volt a kabintető.Mondom milyen zajos ez a grippeny:) -
#31701 Március 31-től megyszűnik az extra.hu ingyenessége. Van ötlet arra bárkitől is, hogy hová lehetne költöztetni a honlapot? A tartalmat felrakom Medirafire tárhelyre, de a honlap hol legyen? -
#31700 Ilyenkor szoktam hangosan felröhögni. Ott véget is ér egy ilyen "vita", hogy peripllanat nincs MiG-35, amit gyártani lehetne... -
#31699 OFF
Ezt a kommentet most találtam 1 Gripenes videóhoz:
"Én MiG-35-öst vennék... több fegyvert bír el, egy rakétát is ki lehet vele manőverezni és mindehhez fele ennyibe sem kerül."
Hozzászólás ?
ON -
#31698 Persze hogy megkell allitani van amikor par masodpercig van fenn tobb mondat,viszont most kicsit elakadtam az mp4ekkel de csinalom tovabb -
#31697 A szöveg szándékosan úgy készült, hogy meg kelljen állítani. Még így is hatékonyabb, mint kevés feliratot tenni alá vagy dumálni.
Nekem tökéletesen megy és nem full screen opció mellett is olvasható.
-
Razor18 #31696 Lehet, hogy csak én vagyok béna, de a youtube on kisképernyőn picik a betűk, teljes képernyőn meg a kezelősáv kitakarja az alját, és ez Pause közben nem tűnik el. Ha meg nem állítom meg, némyle szöveget képtelenség végigolvasni.
Tanács? -
#31695 Próbáld most, újra feltöltöttem. -
#31694 Tényleg nem megy. Mindjárt megpróbálom helyrehozni. -
#31693 Köszi, itt a rövidhír és a letöltési link. :) -
#31692 Szerintem tiszta sor,bar nagyonszepek a kepek de erdemes lenne egy nyomtatobarat verziot is fenntartani. -
#31691 Az még jól jöhet. :)
-
#31690 Még valami. Legyen fehér hátteres "nyomtatóbarát" verzió is a kézikönyvből? -
#31689 Lehet, hogy a szerver ahol van, karbantartás alatt van. Mindegyiket ki szoktam próbálni feltöltés után. Most éppen töltök fel youtubra, de majd tesztelem kb. egy óra múlva. -
#31688 mediafirerol ense tudom letolteni az MFD-s resz masodik filejat... -
Wampa #31687 -
#31686 Hát bakker, az AVG9 akad össze az MF és a youtube (!) feltölésével is. Ki kell kapcsolni egy funkcióit.
Használ más is AVG9-et?
Hát ez durva... -
#31685 Skacok, megpróbálna valaki feltölteni a mediafire-re valamit? Tegnap óta valami gáz van nálam. Enged feltölteni, de több 50-60 ezer kbs sebességet ír ki, tehát valami nem valós dolog történik és a feltöltés végén el is száll.
Tegnap váltottam AVG8-ról 9-re. Valamivel összeakadna? -
#31684 Ez jó ! Nagyon jó !
:-) -
#31683 Kerulnek fel a tovabbi oktatofilmek -
#31682 Ez nagyon jó minőség, tökéletesen olvasható a feliratozás is. -
#31681 A kézkiönyvet feltöltöttem. Ha jó lesz az MF, akkor majd átkerül oda. Van már benne elektronikus tartalomjegyzék (könyvjelző) is, hogy könnyebb legyen megtalálni benne a részeket. -
#31680 Attól tartok, hogy soha nem lesz már nyílt az FF széria. -
JohnTerry #31679 Ahaaa, és akkor még mindig úgy áll a helyzet, hogy nem akarják a nyílt adatbázist? -
#31678 Skacok ma felkerul 4db video aztan sztem holnap folytatom :) -
#31677 Nincs. Ez nem F4Browse függő. Az adatbázis le van zárva. A beta csapat számára készült verzióé nincs, hogy ellenőrizessünk dologokat. -
JohnTerry #31676 Balázs, van most olyan F4Browse amivel a legutóbbi FF5-öt lehet babrálganti? -
#31675 Na, készen van a kézikönyv, csak az MF nem elérhető igazán, karbantartás alatt van.
Pár gépelési hibát és egy formázásit elfelejtettem javítani, de ezekkel most már nem akarok foglalkozni. Nektek talán fel sem tűnik. :) -
#31674 Azokba is bele van égetve a felirat, így nem tudod kimásolni sajon. Mert tartottam meg a nyers videókat, mert több száz GB lenne. -
#31673 Feliratot at tudod tolni nekem? -
#31672 Részemrol hagyom a dolgot, mert ez megint egy parttalan vita lenne.
Rolniba veszem a lemezeket kisebb helyet foglalnak igy és minöségi philipseket vagy tdk-t a duplalayeresekböl memorexet.
Netshopbol kollégákkal összeállva igy a postakoltséget meguszuk.(amugy az XXLDVD helyröl).
Nekem amiota van irom a gépbe talán 5db lemezt rontottam.még mindegyiket visszaolvassa.
Amugy azért nem látsz tölem még videot mert nem az az én világom , de azért elmondhatom a véleményemet attol még rola amiröl tudok vagy olvastam.ÉS az bizton állithatom hogy a minöségnek az sem tesz jót ha 2-3x ujra kell kodolni a nyers anyagot és hogy nem létezne ennél jobb kodolo eljárás ami kisebb helyet foglal minöségromlás nélkül.
uff and out !
Kössz Arrow19 -
#31671 Ezen videóknak van angol verziója is. Az összes magyar videó az angol videó után készült. -
#31670 Persze,na sztem eleg jol lathato igy HD nelkul is,de kivancsi vagyok azert atkodolgatom egyenkent mert nincskedvem 200mbot uploadolni de sztem igy 90mbosan is eleg szep a video,szepen mennek felfele.Nemtom lehet kene captionolni (felirat) hatha kell valakinek angolul bar angolul van fenn csomo tutorial falconhoz. -
#31669 Működik. Ha fent van az összes, akkor berakom majd egy playlistbe őket.
Köszi! -
#31668 ProbaProba,hamarosan lesz HD-ban is csak processeli :) -
#31667 Az mi? -
#31666 20perce keptelen lehozni a directory list-et...mind1,elvagyok vele -
#31665 Mert?