Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép az új Holland szín, a királyi színekre hajaz...
A setupban a játékon belül, Load.
Az alap OF beállításai eltérnek az AF és régi Falconokhoz képest.
Használd a BMS keyt.
Csak ezért kérdezem hogy a befogás-elvetés,fegyverváltás,rakétakilövés milyen néven van a listában?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kétoldalas 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Írd meg oszt majd meglátjuk.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Csak hogy nem érje szó a ház elejét.
Persze ez majd változni fog ha valahára találok egy hozzáértö egyént aki tud nyák panelt gyártani és be tudom üzemelni a HOTAS-omat.
Amugy hasznos gombok még a "v" Nagyitás funkcio.Az "u" ledobja a kupakot a maverikrol hogy tudj célozni és a sidewinderhez.A kurzormozgato gombok.A CTRL+bal nyil az IFF-hez.
Google elsö találata a JFK simulator szavakra 😊
Grat.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Balázs, kérdezted mi a tapasztalat az új exe-vel, dettó ugyanaz mint Wampa kollégának. Igaz a régivel is többnyire ez volt a bibi.
Mehet a móka 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az utánégetõ határát hogy kell kijelölni a beállításoknál,és az tetszõleges?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ja és NEM publikus!!!

Telepítettem a patcheket 1 kivétellel,abban nem volt readme és nem vagyok bitos benne hova másoljam:A New Trails & explosions mappában 1 ini fájl van és 1 txt,ezeket a gyökérmappába kéne másolni?
Azonkivül hogy a sóher Balázs maga akarja meginni az üveg Jancsit.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Hazafelé nyomultam egyedül és elõzõleg 5-10x annyi gép volt körülöttem,még a gyagyákat is hazaküldtem,mert vinnyogtak hogy nincs nafta.Éppen egy cowboyosabb ereszkedésbe kezdtem volna.
Én mondjuk ki se tudtam lépni az eszközkezelõbe se,nekem reset lett a vége.
Mondjuk én 1440x900 ban nyomom,8x élsimitással.Lehet hogy ez is játszik?
Annyira szép igy,hogy nem vagyok hajlandó lejebb venni.Nem nativon amugy is rondább.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!