52965
  • Molnibalage
    Tajvannal jönnek a skinek.

• LeonSilver
    Ez qrvajó!
  • Solt
    Szóval....

• Solt

Vélemény! :D
  • Molnibalage
    Képek tömkelege.
  • Papa01 #31739
    Köszi szépen, azt hiszem, már nem lesz gond.. .:)
  • LeonSilver
    "Azért párszor látott orvos, mert 2003 óta kétszer kellett gipszelni a lábamat"

Ettől most készlettem Balázs!
  • Solt
    Akkor MÉG jobbulást! ;)
  • Molnibalage
    Mivel rendszeresen soportolok az elhanyagolás kizárt. :)

Azért párszor látott orvos, mert 2003 óta kétszer kellett gipszelni a lábamat. :(
  • Papa01 #31735
    Köszi szépen, most már alakulok! :) Igen, van mit átolvasnom, gép előtt nem sokat voltam az elmúlt napokban...
  • Solt
    No, legalább előkerültél... minden ok? A ROF topikban már pánikhangulat uralkodott! :D
  • Papa01 #31733
    Csak megerősíteni tudom Leon kollégát!!! Nagyon vissza tud ütni, ha elhanyagoljuk magunkat... Amíg, meg van az egészség, addig az olyan természetes állapot.. :)
  • LeonSilver
    Így voltam én is jó sokáig.Orvos csak akkor látott ha szembejött az utcán.Aztán pikk-pakk majdnem sikerült is megdögleni.Az eredmény 1 hónap intenzív, 2 hónap sebészet, 8 hónap ( heti 2-3 alkalom ) kezelés.Ehez jött még nyalánkságnak a diabetes.Azóta azt mondom, hogy ha nem is vagy beteg egy évben legalább kétszer ( félévente ) zizz a dokihoz!Fogadd meg Balázs!
  • Wampa
    Most ugyan nem találom,de pár hónapja még elküldtem valakinek,volt fennt vagy 10-15 klasszikus:)kung fu film,azok en block voltak.

Amugy az új kung fu nemzedék,erős idegzetűeknek:

Kung fu kings
  • Wampa
    Van fennt egy az egyben mozifilm is
  • Molnibalage
    Mivel kb. 8 év (!) után először beteg lettem és 1 hétig itthon döglök, még időm is lesz megcsinálni. Én azt kívánom, hogy bár ne lenne rá időm, mert ilyen áron nem kell szabadiő... :(

• LeonSilver
    Hát Balázs a lényeg, hogy jólegyen.Az, hogy hogyan éri el ezt az ember lényegtelen ;)
  • Molnibalage
    Megvan, hogy hogyan csinálom. Az mp4 kódolom nem csak mp4-ben tud konvertálni. Vissza rakom brutális bitrátán avi-ba, Vegassal darabolok és megint mp4 tömörítés. Jó mi?
  • LeonSilver
    http://audacity.sourceforge.net/

**--**

Nahát, ki gondolta volna.

Arról volt szó, hogy látott e valaki 10 percnél hosszabb videót a jútúbon.
  • Molnibalage
    Egyet még tehetek. Lejátszom a videót, és képrögzítővel felveszem. Aztán megint wmv és megint mp4 kódolás, de két darabban.

Ezek után szerintem érhető, hogy miért nem akartam eleve a youtubra rakni őket...
  • arrow19
    Na pl enis itt akadtam el...
  • Molnibalage
    Skacok mp4-et mivel lehet feladarbolni? Mert nekem csak konvertálóm van...
  • Molnibalage
    Egybéként tényleg jó lenne repkedni. Kevesebb, mint 1 hónap múlva lesz, hogy kijött az FF5.0. Azóta egy igazi multi volt, mikor a FunFalcon5 klippet felvettem és volt egyszer AF.

Kibaszottul hiányoznak a repkedések Destroy, Viper, Gundark, Leonsilver, Zsolti és még sok más kollegával. :(
  • Molnibalage
    Most éppen vagyok MSN-en. [email protected]
  • arrow19
    Kis repulest tolhatnank valamikor,Balazs te szoktal msnen lenni?
  • arrow19
    szponzoralt channel gonolom azert
  • Molnibalage
    A kézikönyv javított és kicsit bővített változata elérhető a banner alatt.
    Több száz elütés vagy magyartalan mondat lett javítva.
  • Molnibalage
    Ááááááááááááá! Mekkora poén!
  • Molnibalage
    Akkor magyar IP címmel rendelkező digitális benszülöttnek lehet, hogy csak 10 perc jár.
  • LeonSilver
    EZ 31!! perces.
  • LeonSilver
    Ez itt egy kis buznyák videó de 11 perces.Most hirtelen ezt találtam de láttam már mást és hosszabbat is.

• Molnibalage
    Láttál te már olyan videót, ami 10 percnél hosszabb? Én még sosem futottam össze ilyennel. Darabolják őket.
  • Boconadi
    és azt hogyan csinálják meg, hogy vmelyik videó 15 perces, meg 20? Fizetnek érte?
  • Molnibalage
    Na ja, csak újra kell kódolni őket. Sok idő és minőségromlás lesz a vége...
  • arrow19
    Vagd kette,10perc a max
  • Molnibalage
    Van egy apró gond a youtube feltöltésnél. Egyes videóim 10 percnél hosszabbak. Nem lehet feltölteni őket...
  • Molnibalage
    Valahogy régen sikerült megcsinálnom FF-ben. Majd megnézem. Szerintem cska AG mastermode, TGP képes és F1-gyel válts vissza AA radarmódba. Aztán csak SST befogás kell. Ez a gyenge pont, mert így sok értelme nincs a dolognak, bár látványos. :)
  • arrow19
    Balazs a Sniper XR-el hogy lehet befogni legi celt? Vagy az csak Openfalconban mukodik? Valamelyik preview kepen ugylattam hogy mukodik A-A celnal is.
  • Molnibalage
    MiG-21 skin. Tajvan helyszínen.
  • Molnibalage
    Nevetni fogsz, csak azért tudtam meg, mert ezt elküldték nekem. Egyébként úgy tudtam volna meg, hogy szólnak, hogy nincs megint honlap.

Gondolkodom rajta, hogy nem is biztos, hogy kell a csilivili felület. Egy jó könyvtárba megy az Falcon cucc, ahogy most az honlapon van.

Az extra tárhelyen gyakorlatilag csak FF4 videók és oktatófilmek vannak. Nem sürgős átpakolni őket.