Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Demo színek közül lehet,bár láttam elég merész festéseket.....
Szép az új Holland szín, a királyi színekre hajaz...

polluxware

polluxware

L Viper
Nem, volt egy txt file, abban leírtam.
A setupban a játékon belül, Load.
Az alap OF beállításai eltérnek az AF és régi Falconokhoz képest.
Használd a BMS keyt.
Willenbrock
Azt szerintem nem-akkor az a gond.Ezt a confog editorban kell ugye?

L Viper
Betöltötted a BMS key beállításokat? Úgy sem jó?
Willenbrock
Nálam a Black Widowomon semmi nem volt rajta alapból(OF 4.7)No Function Assigned.Vagy a config editorban kellett volna valamit csinálni?Úgy telepítettem hogy alap 4.0,rá a 4.5 és 4.7,a confog editornak megadtam az exe útját és kész,az editorral semmit nem csináltam.
Csak ezért kérdezem hogy a befogás-elvetés,fegyverváltás,rakétakilövés milyen néven van a listában?

Molnibalage
Ne ez fura. Az OF-nél annyi a difi, hogy befogás gomb valamiért ninc rajta nálam a Saitek Cyborg evo-n arra alapból kell a num insert gomb. AF és FF alatt alapból használható konfig van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Nekem 8 gombos van de ha lenyomok egy gombot a beállításokban mindnél azt írja ki hogy nincs hozzárendelve semmi,ezért kezdtem ráprogramozgatni.Az OF 4.7 van fent most.Vagy véletlen valahogy "lenulláztam" volna a beállításokat?

Molnibalage
8 gomobos joynál alapból rajta vannak ezek, sõt a 8. gombom már nincs is értelmes.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
A befogás-befogás elvetése,fegyverkiválasztó és a rakétaindító gomb milyen angol néven vannak a listában a beállításoknál?Ezeket ráprogramozom a joyra,a gépágyút még én is megtaláltam.

Molnibalage
Minden idõk talán legjobb F-16 festése az új holland demo team festést és pár tiger festést leszámítva.

JoeDestroy
javítás:
Kétoldalas 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Mi a probléma a hotassal? Tudod nekem is van, meg ért az elektronikához pár ember a családban. Annak egyébként is kéoldalas nyákja van nem négy v. több.
Írd meg oszt majd meglátjuk.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

zsoltfireman
Mára ennyi....Jóéjt kedves barátaim!

Molnibalage
Az oroszlán éjjel nem alszik.

Jihááá... 😊

Molnibalage
Én meg mire beüzemeltem volna nem megy. XP64 alatt az istennek sem sikerül életet lehetni a kib*szott Saitek szoftverekbe. Õrület, hogy 4-5 éve van 64 bites oprszendszer és ilyen rakás szar a support. Vista is van vagy már 1-1,5 éve. WIN7 a láthatáron és is szarakodik az ember. Az eszem megáll...

Molnibalage
Lehet, hogy mégsem érek rá. Gépész napok vannak a BME-n. Most is onnan jövök, elég tintásan. <#vigyor2><#pias>

Molnibalage
Ja.

Molnibalage
Jó. Akkkor sétáló jános osztás holnap este a lakásom elõtt. Holnap leszek 26. Aki jön az kap. 😊

Csak hogy nem érje szó a ház elejét.

zsoltfireman
Remélem a házigazda alszik....
Multi Daniellel...

polluxware
már megvan a turpisság😊

szöszmötölõs dolog lesz...

polluxware
csávó játszik az idegeimmel...

repvez
Nálam egy cyborg 3d van, de fel se programoztam jo ugy ahogy van alapbol nekem.A legfontosabb amit használok a befogás gomb a befogás elvetése a rakéta indito és a géppuska.A többit egérrel kapcsolom vagy a billentyüzeten.
Persze ez majd változni fog ha valahára találok egy hozzáértö egyént aki tud nyák panelt gyártani és be tudom üzemelni a HOTAS-omat.
Amugy hasznos gombok még a "v" Nagyitás funkcio.Az "u" ledobja a kupakot a maverikrol hogy tudj célozni és a sidewinderhez.A kurzormozgato gombok.A CTRL+bal nyil az IFF-hez.
repvez
JFK sim
Google elsö találata a JFK simulator szavakra 😊
L Viper
Ide kell: \terrdata\

Az eredetiekrõl csinálj biztonsági másolatot.
Willenbrock
Joystick gombokra milyen funkciókat érdemes osztani-nálatok hogy van?

zsoltfireman

zsoltfireman
Én nem linkeltem!!!!

Buren
Látom Balázs hatalmadat hivatalosan is elismerték. 😛 Reméljük azért a szólásszabadság marad a régi. <#hehe>

Grat.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Willenbrock
A joystick gombokra akarok funkciót osztani-4 gomb van a karon,4 a talpán.A beállításnál mit érdemes a gombokra tenni?A wp gun-t megértettem hogy a gépágyú lesz,ezt az 1-es gombhoz adtam.A weap. pickle az a fegyver kiválasztás?És a weap MAN reticle az mi?Valaki leírná hogy miket érdemes tehát a gombokhoz rendelni?(vagy vegyem elõ a szótárat?:-))

Hali!
Balázs, kérdezted mi a tapasztalat az új exe-vel, dettó ugyanaz mint Wampa kollégának. Igaz a régivel is többnyire ez volt a bibi.

JoeDestroy
A csütörtök jó lesz 😊
Mehet a móka 😄

Scottt
Te linkelted asszem..Le kellett benne lõni az elnököt a kocsijából(A 63-as Kennedy gyilkosság szimulátora)volt benne visszajátszás meg ballisztikai elemzés is^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

arrow19
repvez
beállitod a gázkarodon azt a poziciot ahonnan szeretnéd hogy utánégetön legyen és megnyomod a set AB gombot. ekkor odaugrik a piros vonal és mehet a játék.
Willenbrock
Az utánégetõnél a piros vonalat hogy kell beállítani?

Willenbrock
Az új exe-vel jó már a FF5?Mert akkor arra állok rá.
Az utánégetõ határát hogy kell kijelölni a beállításoknál,és az tetszõleges?

zsoltfireman
Mi az???????
Nem ismerem........

Scottt
Megvan még a JFK-s játékod linkje?<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
Igen,de téged úgysem érdekel mert az OF-et nyomod.....<#zavart1>
Ja és NEM publikus!!!

Willenbrock
Kösz a linkeket!

Telepítettem a patcheket 1 kivétellel,abban nem volt readme és nem vagyok bitos benne hova másoljam:A New Trails & explosions mappában 1 ini fájl van és 1 txt,ezeket a gyökérmappába kéne másolni?

polluxware
Zsolti gyerek.. miben mesterkedsz?

Janhas skineket rakod át ff5re?

Scottt
Akkor lekapom a publikus FF5-t,rárakom az exédet,meg a másik fájlt és szevasz tavasz?

zsoltfireman

Amúgy mi az a házigazda?
Azonkivül hogy a sóher Balázs maga akarja meginni az üveg Jancsit.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Akkor ezek szerint én is az újjal tolom,kipróbáltam én is az európai kampányt,nekem is bejött ami Polluxnak.....kép megáll,hang tovább.
Hazafelé nyomultam egyedül és elõzõleg 5-10x annyi gép volt körülöttem,még a gyagyákat is hazaküldtem,mert vinnyogtak hogy nincs nafta.Éppen egy cowboyosabb ereszkedésbe kezdtem volna.
Én mondjuk ki se tudtam lépni az eszközkezelõbe se,nekem reset lett a vége.
Mondjuk én 1440x900 ban nyomom,8x élsimitással.Lehet hogy ez is játszik?
Annyira szép igy,hogy nem vagyok hajlandó lejebb venni.Nem nativon amugy is rondább.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Falcon 4.0-nak része lantlényizmus! Egy igen fontos izmusa ám<#eplus2>

L Viper
Én is grat. Balázsnak a házigazdasághoz!

Azért a Lantlénykedés még fog menni :-)