Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na, itt a válasz is.

Hopefully yes, if I finish they will be. The flickering light still will happen, that has nothing to do with the tiles. Its z-fighting.

A válasz egyik fele arra vonatkozott, hogy néha van texúravillogás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Tegnap esete megkérdeztem Nightfalcon-t. Várom a választ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Jó képek srácok <#eljen>

Akkor most én is rakok. A két felsõ amit nagyon várok és nem tudom hogyan áll a project: A guruló és kifutó javítás.
Nekem ez hiányzik nagyon, várom.
A legalsó kép egy kis nosztalgia, AF-es multi :-)

Balázs most gyomlálhatod az elszúrt képillesztéseket, van ott vagy 3 db.
zsoltfireman

Willenbrock

Willenbrock
Hosszúcsõrû 25-ösök.

polluxware

L Viper
Komoly <#eljen>
L Viper
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Ezt a nénit látva mindig mosolyoghatnékom támad.

Cép!
polluxware
fél óra múlva törölheted😊 gondoltam veszed a poént...

háá jóvanna kicsit fa poén.. de én jót vidultam rajta na

Gundark 1 1
Én vagyok az utolsó lemaradó. Heppi Börzdéj Balázs!
Buren
blöö...

<#guluszem1><#help><#zavart2><#bdead>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Mi történt?
polluxware
inci-finci vagyok<#eplus2>

SZóóólás Szabadság! SZÓÓÓÓLÁS

SZABADSÁG!!!

polluxware
Heppi birsday Dear "cenzor" Báááálááázs

heppi bíííírsdáááy

Scottt
Én nem látok egy hiányzó HSZ-számot se<#fejvakaras>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
na jóóóvan...

ennyit a cenzúrából...

magyarán most már simán kitörölhetõ minden

legalább egy órát hagytad volna fenn

Boldog szülinapot utólag is!

savasztok pajtások
<#awink>

L Viper
Nem bírok magammal, ROF-ot akarom :-)

Addig egy kis rejtõszín :

JoeDestroy
Boldog szülinapot 😊)
Falcon pope!!! Isten éltessen!!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

ok, -hires opcióval megy 1680x1050 -en
Happy Birthday Balázs
HB

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
<#vigyor2>

zsoltfireman
Isten Éltessen Balázs!

L Viper
Sajna az már megfekteti viseltes masinámat :-)
Buren
Boldog születésnapot Balázs!

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Még 3x ennyit minimum ifjú HG-nk^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Alsó kép büntet. 1280x1024-ben full aa és af-fel nem megy a screenkészítés?

L Viper
Egy ajándék F-16 képkollekció.
A 16-ost nézd, ne a progit :-) ( Igen, rommá moddolt FS9 )

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Jupééééééó!

L Viper
Boldog születésnapot Balázs !

<#integet2>
zsoltfireman

Májustól kapható akciósan pár Novalogic klasszikus... 😊

www.smart-bus.hu

zsoltfireman
Mûködik!

L Viper
Nekem bõven elég ami a basicban van, de szép a másik tartalma is <#eljen>
Molnibalage

JoeDestroy
Jó képek.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Balage:Az új exéddel,meg FF5-tel ugyan az a hiba,ezen a gépen is mint a régin.Rampstartból indítom a masinát akkor szar a TGP-azt írja ki, hogy Not Timed Out.FF4-el is ezvolt.De ha taxiból nyomom akkor meg jó<#fejvakaras><#falbav>

DANIELE
Viper,úgy rakodd fel, hogy a Specials-76MB és a Basic-62MB és úgy az igazi mert mind kettõ kell.

L Viper
Köszi Dani!

A Mirage 2000 N Basic Pack kiváló munka, ráadásul ingyenes is.
A kabinok is jók <#eljen>.

Molnibalage
Nincs FS9-em én nem is lesz. Semmi kedvem töltögetni, meg crackeléssel vackolni. Összevissza egy sorozatot nézek, de három hetes lemaradásban vagyok. Meló, angol, csajok és sport elviszik az idõmet...

DANIELE
Balázs tedd, fel iszonyat milyen élethûen adja vissza a földközeli repülést nagyon jól leszimulálták.

Molnibalage
Az új M2k modellek majdnem ilyen részletesek lesznek a Falconban.

zsoltfireman
Daniele,ezt meg neked küldöm!

Srácok, egy bevetés nálatok, hogy megy le? Lehet hülye kérdésnek érziktek de nem az 😊 Teszem azt az ellenséges területek felett milyen magassan nyomultok be? Meg ilyenek. 😊
DANIELE
Zsolti, ezt szed le, AKI IGAZI MIRAGE- érzést akar FS9-re itt megtalálja.
http://www.mirage4fs.com/mirage2k_all.html

JoeDestroy
Adja az. Nekem is úgy megy.

Molnibalage
Ha -hires kapcsolóra sem adja be akkor igen. (Parancsikonnál kell az exe elérési útvonala után írni.)

az 1680x1050-es felbontást felejtsem el az FF5 esetében is ugye? 😊