52965
  • repvez
    nem ezért irtam, csak gondoltam ha fizetös lesz a cucc akkor nem fogja rendelkezésre bocsátani nektek a modelleket meg az egyéb fejlesztéseket .
    Mert a modellek sztem DX függetlenek ha 3ds objekt ként vannak azt már be tudjátok illeszteni ugyan ugy mint a kabinokat.

• Molnibalage
    Ez már nem igazítható az FF-hez. Anno is az volt a szemlélet, hogy max. a kabin lesz kompatibilis. A SAAFOPS eleve DX9-nek készült tudtommal. Mindig is fizetős kieg volt a cél. Ha olyan lesz a minőség, amit terveztek és olyan képeséggekkel, akkor nem kell sajnálni a pénzt.

Számodra egyébként baj, ha fizetős? Én soha nem értettem ez a filléreskedést. Az AF minden hibája ellenére azért egy szerethető valami, mert atomstabil és működik. Ha valamiért fizetni kell, akkor jó esetben nincs pofája valakinek egy bughalmazt kiadni.
  • repvez
    most kéne beszervezödni vele, hogy az eddig elkészült fejlesztéseket fel lehessen használni az FF-hez , vagy még mindig fizetös kiegben gondolkozik ?
  • Molnibalage
    A hadjáratról nem. Nem tudok egyszerre harcolni és videózni. Az FPS is már problémás ott.

Sajnos egy Falcon anomália van a gépemen. Az én brutálerős gépem feleakkora FPS-t produkált Mandumi táján, mint arrow gépe. Ő vígan 30 felett volt. Nekem 18-15, de néha 10-re is leesett...

FunFalcon kilpphez van nyersanyag, de jó lenne minél többet minél agresszívebben bohóckodni és minél több fajta géppel. :)

Ma is mehetne a multi!
  • z0ty4
    Balázs, videó várható a repkedésről ?
  • arrow19
    cefet volt... holnap valaki?
  • Molnibalage
    Mi a fene? SAAFPOS életre kel? Mekkora flash lenne. :)
  • Molnibalage
    1 hadjárat bevetést is letoltunk. Kiabaszott jó volt. Awmmi gigkszer nem volt. Se ricesgés, se lagg, se szellem gépek, se AWACS rádiózás.

Hyon-Ni ellen metünk, mi votunk a SEAD fedevez. F/A-18D gépek a csapásmérők, F-4ESK gépek a vadászfedezet.

Odafele már J-7-be futottunk, őket szétzavartuk. Egy azért látótávolságba került. Ő alacsonyan próbálkozott, de a földi légvédelem szétkapta. Látványos volt, ahogy a AAA dolgoztt rá, aztán oldalról egy MANPDAD, BAAAAAAAAAM! :)

Eztán irány fel a darazsakhoz védeni őket. Reptérnél SA-2 rám indított. ECM erős süllyedés. A HAD alaján a Fan Song megvolt, két CBU az enyészetnek adta át. Arrow19 barátunk közben szétkapott egy SA-3 radart.

Ekkora hirtelen egy csorda Q-5 és MiG-29 bukkant fel. A MiG-29 gépeket villámgyorsan lekaptam, de valakire egy R-73 is indítva letté Én flare felhőb burkoltam magam és uzsgyi. A Q-5 gépek szégyenszemre két (!) Hornetet lekaptak...

A menkülés közben egy SA-2 indítót szétkaptam a maradék kazettás bombákkal. Ekkor lőtt seggbe egy SA-7. Azért simán hazaértem.

Jó menet volt. :)

A Hamarchi teljesn kisimított minden hibát. Nem én voltam a szerver, de én indítottam a hadjáratot. Birizgáltuk a fegyvereket és így sem volt semmi baj, holott az ajánlással ellentétes. Egy álom volt repülni így. Track IR végre jól volt beállíva és elkezdtem a HOTAS-t is felprogramozni.
  • arrow19

• Molnibalage
    Na, eddig dogfight és pár TE repkedés volt. Atomstabil eddig Hamachival az 5.3.
  • Solt
    Nálam az egyik vinyón W7 64bit ( a 4GB + ram miatt ), a másikon XP 32bit azoknak a programoknak, amikkel esetleg gond van W7 alatt... ( mondjuk nem találkoztam még ilyennel, úgyhogy az XP csendben pihen a háttérben! :D )
  • arrow19
    Win7 alatt a sima RedViper4 is ezt a hibat csinalja van egy patch asszem az 1.03c ami utan megoldodik.Sztem OFben ez nincs javitva.
  • Molnibalage
    Esetleg nem win7-et használni? Én az XP-vel remekül elkaristolok.

Én nem kényszerítek senkire semmit, de tessék tudomásul venni, hogy ez egy 1998-as progi. Már az csoda, hogy XP-n megy rendesen...
  • Solt
    A catalyst AI-t próbáltad tiltani? Az tud ilyeneket művelni...
  • repvez
    Amit már pár helyen leirtak külföldi forumokon is hogy az ATI+w7/vista rendszereken átlátszanak a texturák vagy az egész gép hiányzik és a fülkében az MFD-k is hiányoznak igy elindul , de semmi értelme ha semmit nem tudok használni se radar, se fegyverek.
  • Solt
    Mi a gáz vele?
  • repvez
    Az Of az ismert ATI+w7 páros hibája miatt nem megy
  • arrow19
    zulu:16:00
  • Molnibalage
    Négytől jó lesz? Éppen valaminek nagyon a közepén vagyok, amit csak 3 hónapja akartam megírni.
  • arrow19
    persze,toljuk
  • Molnibalage
    Ma délután is akár?
  • arrow19
    Sztem FreeFalcon legyen,en raerek barmikor msnen tudunk egyeztetni.
  • Molnibalage
    Az OF sem megy?
  • Molnibalage
    Az 5.43-at teszteljük éppen. Sajnos sok hiba van benne egyelőre viszont atomstabil. 16 bevetést repültem le CTD és fagyás nélkül.
  • repvez
    mihelyt kapunk egy használhato falcon verziot :P
  • Molnibalage
    Skacok, mikor ér rá valaki egy kis multira? Annyi zeném van már FunFalconhoz, csak képanyagom nincs. :(
  • Molnibalage
    Az eredeti fájlok.
  • Molnibalage
    Nyámi. :)
  • repvez
    tetszetös terrain engine
  • Molnibalage
    Hölgyeim és uraim, új videó. :)

Az erdetei verzió feltöltés alatt.
    (A youtube színvonala még HD-ben is messze alatta van az eredetinek...)
  • polluxware
  • Molnibalage
    Elnézést Wampa, de az ilyet törlöm...
    Ez nem vicces.
  • Molnibalage
    Ajajj. Nagyon félre vagy informálva.

A Companion Guide Falcon evoulúciós fáját nézzed meg. 347. oldal.
    Az F4UT fogta össze az SP széria fejlesztését. Abból vált ki minden.

A következő CG-ben lesz egy intejú Hustlerral, erről is lesz szó benne.

Az meg külön vicc, hogy minek a jogait is vette meg az LP? Az eredeti kódóét lehet, csakhogy ők az SP4-ra alapoztak. Jobb helyeken ezt lopásnak hívják.

Több FF dev is mondta, hogy bizony személyesen az ő régi 3D modelljük benne van az AF-ban, és meg sem kérdezték őket erről. Szép, és jó, hogy van AF, de azért a módja kicsit gusztustalan.

Mondjuk azért Hustler esetében is felmerülnek ilyen, aggályok, de ez még a jövő zenéje, erről iknább nem mondok semmit...
  • polluxware
    vmelyik fórumon olvastam "annó" róluk... igenis hasonlóképpen indult mint az OF vagy FF.. csak aztán mivel látták hogy használható kiforott cucc lett belőle, ezért megvették a jogokat majd kiárulták..
  • Molnibalage
    Fogalmam sincs, hogy kik alkotják az programozói kört. Nem hiszem, hogy hobbi alapon ment volna a dolog, mikor van kiadó és pénzes projekt volt.
  • polluxware
    sztem totál felesleges azt már várni.. Amikor az AF-et heggesztették, az is amolyan hobby alapon indult el mint project. "Öreg" családos emberek azok már mind, akik csak azért tartják fent az oldalt, mert még kereskedelmi forgalomban van az AF.

ez van:/
  • Molnibalage
    Igen, és igen. Bejelentették vagy 2,5 éve, hogy készül valam. Idén, még egy újévi üzenetre sem futotta...
  • mcsaba
    Régebben olvastam a fórumban hogy a Lead Pursuit új szimulátort készit, erről van valami új hir? A hivatalos oldalon semmi mintha meghaltak volna.
  • repvez
    itt a fizikára és a grafikára nem lehet panaszlassan ilyen lesz a szimulátor
  • arrow19
    de kis randa az a zold A4es