Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
friss hal, friss hal..

majd kioktat téged is a pápa oszt megkapod a magadét itten az okoskodásért<#eplus2>

tutira nem fognak egyet érteni veled... érzem<#idiota>

másrészrõl... ha nem manõverezõ légiharcra, akkor mire? gyors gép oszt pont?

<#idiota>

Szürkülni fog az csak húzd neki jó sokáig...sajnos ez a rész abszolút nem reálisan van szimulálva a játékban...vagy csak valami atombrutál mûrepülõ pilótát vettek alapul annak idején! <#nyes>

Jah, és ha már a realitásoknál maradunk..Csak most volt idõm tüzetesebben megvizsgálni a 21-est...mármint vele repülni dogfightban meg hadjáratban...és hát, hogy is mondjam, szerintem ennek a gépnek is túlságosan le lettek korlátozva az aerodinamikai képességei...nem jó hasonlat, de valami ilyenre mondják, hogy "mint a nyeletlen balta"..Sztem ez is abszolút valóságtalan, jó persze alapvetõen nem manõverezõ légiharcra tervezték, meg rossz a tolóerõ/tömeg aránya is, de ez azért így gáz.<#fejvakaras>
Több helyrõl hallottam, hogy a majdnem etalon MiG-21-es modellezés az amit a Captain Sim csinált az UM-nek FS2004-ben, attól meg ez a falconos messze van.
polluxware
igen ez egy érdekes dolog most hogy mondod!! régebben ált 300ias a határ ahol lehet futómûvet bántani. néha még 250 közelében is képes megragadni a lendkerék... ez fura

felszállásnál 200után már illik behúzni, vagy ha nehéz a gép akkor max tovább hagyod az utánégetõt de csak max 60%on és veszed vissza.

leszállásnál meg max 250nél nyúlsz a karhoz

polluxware
ráadásul a block30/32 nem kifejezetten tudta LGB-t kezelni, ha már reálisak vagyunk😊

másrészrõl az MLU-nak a kabinja van berakva alá alapból ami mégúgy dúrva..

Molnibalage
Mert most 250 CAS felett sérülnek. Kb. 13-14 sec 9G-s fordulás kell a blackouthoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Sikerült a rampstart és repültem egy kört is csak landolásnál félig jöttek ki a futók ezért hason csúszott a gép(260 kts-nél engedtem ki)G manõvernél viszont valamiért nem sötétedik a kép,pedig a no blackout nincs kipipálva.Direkt süllyedtem nagy sebességgel és erõsen meghúztam a botot de nem sötétedett be.Ez miért lehet?

Molnibalage
Visszavonom. F-16C+ Blk.32-õn nem megy. Viszont ez elég ritka gép hadjáratban...

Molnibalage
Soha nem sikerült elõidéznem ezt. Érdekes. FF4 alatt pedig igen sok rampstartot nyomtam. Próbáltad több faja F-16-tel és fegyverrel is?

L Viper
Most látom, fent van a Flanker 2.5 ( 2.51 )is, ami nálunk nem volt forgalomban. ( Nekem ez van meg. )
Ebben a legújabb patch van benne és megy az oktatás is.
A 2.0-t 2.51-re patchelve sajnos az oktatás nem ment.

Valamikor moddolgattam sokat ezt a remek szimet ( akkor még sok idõm volt )

Ha valakit érdekel a téma, pár õskori dolgot
Itt még megtalál hozzá.
L Viper
Ha valaki kedveli a régi szimeket:

Itt lehet pótolni a hiányzó gyöngyszemeket.

Nekem az F/A-18 Precision Strike Fighter még hiányzik. Anno sokat toltam az F/A-18 Koreát, de ahhoz még Voodoo kártya kellett.
Scottt
Nekem már az alap FF5(a public)meg az FF4-is produkáltam,ramp start,felszállok,ICP A-G WNP->TGP erre azt kapom, hogy Not Timed Out<#falbav><#fejvakaras>A TGP screenre adja ezt be,amikor annak nem lehetne ilyenje😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Milyen TGP hiba? Rampstart után nekem mûködik a teszt exe-val. Van kép, oldani is tudtam és talált is. Nincs itt semmi hiba.

Molnibalage
Az egérkereket állítani sem kell, alapból zoom-ol. A G beállítások terén csekkold a setupot mert lehet, hogy a no blackout bekacsolva maradt. Eddig soha senki nem jelentette a G hatás hiányát...

Molnibalage
Mert nem OF-es. Csak szürke. Ugyanúgy textúrázatlan és a WHOT és BHOT sem mûködik. Zöldre játék közben is vissza lehet váltani. A cfg-be meg be kell írni egy sort. Keresd vissza, nemrég volt.

Molnibalage
Még nem próbáltam ki. Most megteszem.

polluxware
mert a CFG-be kell beírni egy sort, azt már nemtom mit pontosan ,de Balázs valmit linkelgetett itten annó errõl..

polluxware
lantlény leszel te is<#eplus2>

zsoltfireman
Én a második exe után sem vettem észre OF-es TGP-ét.......

L Viper
Nem egyszerû, de ha rákattansz és meg is tanulod, véged :-)
Elkap a Falcon feeling
Willenbrock
FF5-ben az egyik F-16 verziónak nincs gázkarja a 3d-s fülkében.A nézet beállításoknál egérkerékre állítottam a zoom nézetet(view zoom) de a játékban nem mûködik.Hol lehet azt beállítani?G-fordulóknál nem szürkül be a kép,negatív g-nél nem pirosodik pedig realisztikusan hagytam a beállításokat.Amúgy nagyon szép lett a grafika és jó ahogy az áramlás látható a géptest körül a fordulókban.A 8 gombos joystickron alapból csak az 1-es gombon van program-gépágyú,úgy látom a többin nincs.Még sok mindenre rá kell jönnöm,nem egyszerû játék.

Scottt
Én TGP-hibámra nincs megoldás(kedvenc fegyvereim,szivem megszakad ha nem lehetne velük rampstartolni)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
téged nem szeret az új exe<#vigyor>

Molnibalage
Ez nem bug és nem is 90%. Gyanítom, hogy a damage és HP értékekbõl kalkulál valamit. Az is számít, hogy a te géped hol van mikor kilépsz.

Willenbrock
Új exe telepítésekor dll hiányt jelez a telepítõ.2X-is letöltöttem,úgy is.Lehet hogy a FF5 alá kellett volna 4.0-át is telepítenem-vagy mi lehet a baj?

polluxware
ahhoz képest hogy az alapötlet 98as attól még a mai napig párját ritkítja ilyen hibákkal is😊

egyébként a hiba megerõsítve:

autopilótát nem engedi használni a gém miután átrepültél az ellenséges területre, még a kapcsoló sem kattog ha nyomkodom a gombot.

más:

Falcon-nak egy igen régi bugja az hogyha megsérül egy AI wingman gép de még repülhetõ, akkor ált. 90%ban leteszi azt a sérült gépet valhova.

viszont ha kilépsz a játékból.. az a gép KIA leszen már csak.. ergó automatice katapultál a manus, sajna ez akkor is fenn áll ha picit sérült csak az a gép, SÕT! néha a saját gépre is igaz

Molnibalage
Hatalmas off, de az elsõ olvasása után én könnyesre rögöhtem a szemem.

Molnibalage
Nem. Ahogy mondod, megszakad. Bárhol teszed le a gépek csak elkönyveli az kód, hogy ez túlélte. A supply, és squadron szisztéma miatt nem szakadhatnak szét a dolgok. A játék egyik legnagyobb hiányossága ez. Ahhoz, hogy mûködjön a szétszakadás gyakorlatilag az egész játékot újra kell írni. Mert mit is jelent ez?

- A squadron store-szal mi legyen? Most a repszázadokhoz van linkelve. Át kelle írni, hogy a reptéren legyen az adat kezelve és az ottani állományból nyúlja le.

- Ugyanez fuel értékre is.

- A bázis épületeinek szétkapása után csökkennie kéne a mennyiségnek.

stb.

A Falcon viszont nem stratégiai játék. Az dinamikius hadjárat egy eszköz a jó környezethez, de nem maga a startégiai játék a cél.

L Viper
Fúúú, a legújab patch 1.013, próbáld azt rárakni inkább.
sziasztok

AF-et felraktam és vele együtt az 1.06-os javítást.
Viszon ugy vettem észre a radar-t nem tudom jobbra-balra mozgatni csak fel le. Ez normális?
repvez
Csak azt hittem hogyha mission közben lövik szét a repteremet mint ahogy történt és másik reptérre szállitanak le akkor a következö bevetést arrol a reptérröl kapom és egy olyan reptérre kéne visszaszálnom ahol hasonlo gépek uzemelnek.
De akkor igy lesz folytatbva hogy a mentés betoltésekor uj repteret választok.
Csak igy a tér ido kontinum megszakad, mert hogy kerülök hirtelen oda <#fejvakaras>.
Molnibalage
A hadjárat indításakor választar repteret és minden betöltéskor. Manuálisan áttelepíteni nem lehet századokat sehogy. Mellesleg hogyan is történne, ha szét vad kapva a beton? Akkor mi értelme lenne szétkapni õket.

A CE-ben az auto áttelepítést a csapat ajánlása szerint ajánlatos kikapcsolni pont emiatt, mert akkor elõfordulhat az unreal eset. A másik gond, hogy a relocatipon time az 3 óra. Vicc. Valóságban ennél több kell.

Mondjuk, ha nem lövöd le akkor sem sûrûn pakolgatja az AI a szádadokat. Az SP széira (vagy talán még az alap F4.0) óta jó, ha 3-4-szer láttam ilyet..

Scottt
Inkább bxszá valamit az Armáddal aztán vhogy menjünk COOPolni😉

repvez
kérdezném a tudorokat, hogy olyankor mit lehet tenni ha kinyirták a repteremet vagy legalábbis nem tervez uj bevetéseket akkor hogyan lehet áttelepülni más reptérre hogy folytatni tudjam a kampányt?
Nem értek én az ATO meg miegymás lelki világához.
Balázsnak volt valami vitája az amcsi röviditésekrõl,most én is élnék egy
amerikanizmussal,cool az Index fórum,motorostól,mindenestõl.Cool shit😊
Semmi dolgom,csak várom a röfi flu-t😊erre egy topik se üzemel.

Balázs,szóbeli is van az angol vizsgádon és ott elfogadják az amerikai nyelvet is?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Zsoltit akartam kérdezni,nem tudna-e csinálni egy Máriás skint Polluxnak?😊)
Azt a gépet aminek a vezérsikján Geronazzo asszony vicsorog sose lõnék le

Na b+ Gundi,tényleg válság van,ha annyi kerozin sincsen,hogy átrepüljenek a bemutatókra😊

L Viper
Így jobb látni:

L Viper
Szomorú látni egykori csapásmérõinket, talán utolsó útjukon.
repvez
Az amcsik igy csinálják a magyarok igy
És nincs fennakadás a forgalomba.
Buren
Milyen gépekkel repkednének? a lantlények? <#buck>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Ilyen full beállításokkal nálad nem döcög az FSX ?
<#vigyor3>
L Viper
Ez jó kampány lenne
Gundark 1 1
Az embernek már sehol sincs nyugta. Mindig ezek a rohadt dugók.
Molnibalage

Molnibalage
Lantlény invázió megállítása? DPRK + ROK + USA + Kína + Orosz + EU + XY koalíció? <#idiota>

Molnibalage
Az új exevel kapcsolatban nem nagyon posztolgattok. Ennyire jó? A nagy kérdés, hogy az új adtabázissal is ilyen jó lesz -e. Kiadás óta csak exefirssítéseket teszteltünk. Viszont, ha Nf munkája is benne lesz az bizony elég kemény DB munka is és még számtalan elég kemény DB változás lesz. Pl. elvileg a két új hiperdurva Mirage-2000-5 (vagy C?) és kétüléses Mirage-2000 3D modell. Meg végre az én adatbázisbuherálásom. Nem mind, de a legylényegesebb gépek elvileg megvannak (kivéve J-5 és J-6).

MiG-21PF/MF/bisz, MiG-23ML/BN, MiG-25, MiG-29 összes verziója, Szu-27, Szu-33, Su-30, Su-17, Szu-24. Az orosz Kab bombák is lehet, hogy fixálva lesznek. Most alig mûködik bármi is. Lesz optikai KAB is MAV seekerrel ahogy az A-6E gépnek van a rakéta póthajtásos bomábja, meg az F-15E egyik AGM fegyvere. (Mondjuk ez kicsit tápossá teszi õket, mert a Mav-val sokkal könyebb célozni, mint a TGP-vel...)

L Viper
Durva.
Lehetne csinálni egy elképzelt konfliktushoz hadjáratot és oda berakni minden ilyen durva fikcionális dolgot.
:-)
L Viper
Reménykedem <#vigyor2>
Molnibalage