Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Na ma sikerült 4 bevetést mennem eddig az utolso exével nincs semmi gondom semmi fagyás nincs vagy CTD.
Eddig ami negativum volt az az volt hogy taxi indulásnál egy másik gépre pakolt rá és amint megmozdultam egybol robbantunk és a többi géppel egyutt a felszállo pályán voltunk nem a parkolo helyen.Kép is van rola csak majd le kell kicsinyitenem mert iraora nem megy fel.
A másik problémám, hogy az utolso bevetésnél GBU bombázásnál bármit csináltam nem tudtam a célzot elöre irányitani mindig a szivocsatornát láttam csak.Probáltam SPT SP és mindenféle modba állitania radarral de semmi.Radarral a célt be tudtam fogni de nem tudtam rápontositani a lézerrel.
Meg AGM-84-nél kellene lenni valami hasonlo célzöképnek mint maveriknél vagy csak simán a radarképen amit látok oszt hadd menjen?Mert ha kéne célzoképnek lenni akkor nálam az sem jelent meg.
Ez nem biztos hogy bug csak nem használtam még ezt a raksit igy nem tudom pontosan hogy kell, csak ugy mint a GPS-eseket.

JohnTerry:Ha jol tudom ami ki lett adva FSbe 21-es az állitolag már egy butitott változat mert tul nehéznek találták páran vele a repülést amikor full reáll FM-et csináltak hozzá valos piloták és müszakiak segitkeztek benne.Csak ugy mint a némethdesing-nél.
Willenbrock
Bombázók ellen volt igazán használható állítólag,pedig Kositzky Attila azért elég meggyõzõ manõvereket mutatott be vele,Fairfordban vagy hol díjat is kapott anno.

Willenbrock
Sikerült black outot elõidézni,tényleg szokatlanul erõsen kellett manõverezni hozzá,lehet hogy ez a G-ruha hatása miatt van.Lock Onban a Mignél jóval könnyebb ezt elérni.A navigációt és a ILS-es leszállást még mindíg gyakorolnom kell,aztán jöhet a harc.

polluxware
friss hal, friss hal..

majd kioktat téged is a pápa oszt megkapod a magadét itten az okoskodásért<#eplus2>

tutira nem fognak egyet érteni veled... érzem<#idiota>

másrészrõl... ha nem manõverezõ légiharcra, akkor mire? gyors gép oszt pont?

<#idiota>

Szürkülni fog az csak húzd neki jó sokáig...sajnos ez a rész abszolút nem reálisan van szimulálva a játékban...vagy csak valami atombrutál mûrepülõ pilótát vettek alapul annak idején! <#nyes>

Jah, és ha már a realitásoknál maradunk..Csak most volt idõm tüzetesebben megvizsgálni a 21-est...mármint vele repülni dogfightban meg hadjáratban...és hát, hogy is mondjam, szerintem ennek a gépnek is túlságosan le lettek korlátozva az aerodinamikai képességei...nem jó hasonlat, de valami ilyenre mondják, hogy "mint a nyeletlen balta"..Sztem ez is abszolút valóságtalan, jó persze alapvetõen nem manõverezõ légiharcra tervezték, meg rossz a tolóerõ/tömeg aránya is, de ez azért így gáz.<#fejvakaras>
Több helyrõl hallottam, hogy a majdnem etalon MiG-21-es modellezés az amit a Captain Sim csinált az UM-nek FS2004-ben, attól meg ez a falconos messze van.
polluxware
igen ez egy érdekes dolog most hogy mondod!! régebben ált 300ias a határ ahol lehet futómûvet bántani. néha még 250 közelében is képes megragadni a lendkerék... ez fura

felszállásnál 200után már illik behúzni, vagy ha nehéz a gép akkor max tovább hagyod az utánégetõt de csak max 60%on és veszed vissza.

leszállásnál meg max 250nél nyúlsz a karhoz

polluxware
ráadásul a block30/32 nem kifejezetten tudta LGB-t kezelni, ha már reálisak vagyunk😊

másrészrõl az MLU-nak a kabinja van berakva alá alapból ami mégúgy dúrva..

Molnibalage
Mert most 250 CAS felett sérülnek. Kb. 13-14 sec 9G-s fordulás kell a blackouthoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Sikerült a rampstart és repültem egy kört is csak landolásnál félig jöttek ki a futók ezért hason csúszott a gép(260 kts-nél engedtem ki)G manõvernél viszont valamiért nem sötétedik a kép,pedig a no blackout nincs kipipálva.Direkt süllyedtem nagy sebességgel és erõsen meghúztam a botot de nem sötétedett be.Ez miért lehet?

Molnibalage
Visszavonom. F-16C+ Blk.32-õn nem megy. Viszont ez elég ritka gép hadjáratban...

Molnibalage
Soha nem sikerült elõidéznem ezt. Érdekes. FF4 alatt pedig igen sok rampstartot nyomtam. Próbáltad több faja F-16-tel és fegyverrel is?

L Viper
Most látom, fent van a Flanker 2.5 ( 2.51 )is, ami nálunk nem volt forgalomban. ( Nekem ez van meg. )
Ebben a legújabb patch van benne és megy az oktatás is.
A 2.0-t 2.51-re patchelve sajnos az oktatás nem ment.

Valamikor moddolgattam sokat ezt a remek szimet ( akkor még sok idõm volt )

Ha valakit érdekel a téma, pár õskori dolgot
Itt még megtalál hozzá.
L Viper
Ha valaki kedveli a régi szimeket:

Itt lehet pótolni a hiányzó gyöngyszemeket.

Nekem az F/A-18 Precision Strike Fighter még hiányzik. Anno sokat toltam az F/A-18 Koreát, de ahhoz még Voodoo kártya kellett.
Scottt
Nekem már az alap FF5(a public)meg az FF4-is produkáltam,ramp start,felszállok,ICP A-G WNP->TGP erre azt kapom, hogy Not Timed Out<#falbav><#fejvakaras>A TGP screenre adja ezt be,amikor annak nem lehetne ilyenje😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Milyen TGP hiba? Rampstart után nekem mûködik a teszt exe-val. Van kép, oldani is tudtam és talált is. Nincs itt semmi hiba.

Molnibalage
Az egérkereket állítani sem kell, alapból zoom-ol. A G beállítások terén csekkold a setupot mert lehet, hogy a no blackout bekacsolva maradt. Eddig soha senki nem jelentette a G hatás hiányát...

Molnibalage
Mert nem OF-es. Csak szürke. Ugyanúgy textúrázatlan és a WHOT és BHOT sem mûködik. Zöldre játék közben is vissza lehet váltani. A cfg-be meg be kell írni egy sort. Keresd vissza, nemrég volt.

Molnibalage
Még nem próbáltam ki. Most megteszem.

polluxware
mert a CFG-be kell beírni egy sort, azt már nemtom mit pontosan ,de Balázs valmit linkelgetett itten annó errõl..

polluxware
lantlény leszel te is<#eplus2>

zsoltfireman
Én a második exe után sem vettem észre OF-es TGP-ét.......

L Viper
Nem egyszerû, de ha rákattansz és meg is tanulod, véged :-)
Elkap a Falcon feeling
Willenbrock
FF5-ben az egyik F-16 verziónak nincs gázkarja a 3d-s fülkében.A nézet beállításoknál egérkerékre állítottam a zoom nézetet(view zoom) de a játékban nem mûködik.Hol lehet azt beállítani?G-fordulóknál nem szürkül be a kép,negatív g-nél nem pirosodik pedig realisztikusan hagytam a beállításokat.Amúgy nagyon szép lett a grafika és jó ahogy az áramlás látható a géptest körül a fordulókban.A 8 gombos joystickron alapból csak az 1-es gombon van program-gépágyú,úgy látom a többin nincs.Még sok mindenre rá kell jönnöm,nem egyszerû játék.

Scottt
Én TGP-hibámra nincs megoldás(kedvenc fegyvereim,szivem megszakad ha nem lehetne velük rampstartolni)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
téged nem szeret az új exe<#vigyor>

Molnibalage
Ez nem bug és nem is 90%. Gyanítom, hogy a damage és HP értékekbõl kalkulál valamit. Az is számít, hogy a te géped hol van mikor kilépsz.

Willenbrock
Új exe telepítésekor dll hiányt jelez a telepítõ.2X-is letöltöttem,úgy is.Lehet hogy a FF5 alá kellett volna 4.0-át is telepítenem-vagy mi lehet a baj?

polluxware
ahhoz képest hogy az alapötlet 98as attól még a mai napig párját ritkítja ilyen hibákkal is😊

egyébként a hiba megerõsítve:

autopilótát nem engedi használni a gém miután átrepültél az ellenséges területre, még a kapcsoló sem kattog ha nyomkodom a gombot.

más:

Falcon-nak egy igen régi bugja az hogyha megsérül egy AI wingman gép de még repülhetõ, akkor ált. 90%ban leteszi azt a sérült gépet valhova.

viszont ha kilépsz a játékból.. az a gép KIA leszen már csak.. ergó automatice katapultál a manus, sajna ez akkor is fenn áll ha picit sérült csak az a gép, SÕT! néha a saját gépre is igaz

Molnibalage
Hatalmas off, de az elsõ olvasása után én könnyesre rögöhtem a szemem.

Molnibalage
Nem. Ahogy mondod, megszakad. Bárhol teszed le a gépek csak elkönyveli az kód, hogy ez túlélte. A supply, és squadron szisztéma miatt nem szakadhatnak szét a dolgok. A játék egyik legnagyobb hiányossága ez. Ahhoz, hogy mûködjön a szétszakadás gyakorlatilag az egész játékot újra kell írni. Mert mit is jelent ez?

- A squadron store-szal mi legyen? Most a repszázadokhoz van linkelve. Át kelle írni, hogy a reptéren legyen az adat kezelve és az ottani állományból nyúlja le.

- Ugyanez fuel értékre is.

- A bázis épületeinek szétkapása után csökkennie kéne a mennyiségnek.

stb.

A Falcon viszont nem stratégiai játék. Az dinamikius hadjárat egy eszköz a jó környezethez, de nem maga a startégiai játék a cél.

L Viper
Fúúú, a legújab patch 1.013, próbáld azt rárakni inkább.
sziasztok

AF-et felraktam és vele együtt az 1.06-os javítást.
Viszon ugy vettem észre a radar-t nem tudom jobbra-balra mozgatni csak fel le. Ez normális?
repvez
Csak azt hittem hogyha mission közben lövik szét a repteremet mint ahogy történt és másik reptérre szállitanak le akkor a következö bevetést arrol a reptérröl kapom és egy olyan reptérre kéne visszaszálnom ahol hasonlo gépek uzemelnek.
De akkor igy lesz folytatbva hogy a mentés betoltésekor uj repteret választok.
Csak igy a tér ido kontinum megszakad, mert hogy kerülök hirtelen oda <#fejvakaras>.
Molnibalage
A hadjárat indításakor választar repteret és minden betöltéskor. Manuálisan áttelepíteni nem lehet századokat sehogy. Mellesleg hogyan is történne, ha szét vad kapva a beton? Akkor mi értelme lenne szétkapni õket.

A CE-ben az auto áttelepítést a csapat ajánlása szerint ajánlatos kikapcsolni pont emiatt, mert akkor elõfordulhat az unreal eset. A másik gond, hogy a relocatipon time az 3 óra. Vicc. Valóságban ennél több kell.

Mondjuk, ha nem lövöd le akkor sem sûrûn pakolgatja az AI a szádadokat. Az SP széira (vagy talán még az alap F4.0) óta jó, ha 3-4-szer láttam ilyet..

Scottt
Inkább bxszá valamit az Armáddal aztán vhogy menjünk COOPolni😉

repvez
kérdezném a tudorokat, hogy olyankor mit lehet tenni ha kinyirták a repteremet vagy legalábbis nem tervez uj bevetéseket akkor hogyan lehet áttelepülni más reptérre hogy folytatni tudjam a kampányt?
Nem értek én az ATO meg miegymás lelki világához.
Balázsnak volt valami vitája az amcsi röviditésekrõl,most én is élnék egy
amerikanizmussal,cool az Index fórum,motorostól,mindenestõl.Cool shit😊
Semmi dolgom,csak várom a röfi flu-t😊erre egy topik se üzemel.

Balázs,szóbeli is van az angol vizsgádon és ott elfogadják az amerikai nyelvet is?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Zsoltit akartam kérdezni,nem tudna-e csinálni egy Máriás skint Polluxnak?😊)
Azt a gépet aminek a vezérsikján Geronazzo asszony vicsorog sose lõnék le

Na b+ Gundi,tényleg válság van,ha annyi kerozin sincsen,hogy átrepüljenek a bemutatókra😊

L Viper
Így jobb látni:

L Viper
Szomorú látni egykori csapásmérõinket, talán utolsó útjukon.
repvez
Az amcsik igy csinálják a magyarok igy
És nincs fennakadás a forgalomba.
Buren
Milyen gépekkel repkednének? a lantlények? <#buck>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Ilyen full beállításokkal nálad nem döcög az FSX ?
<#vigyor3>
L Viper
Ez jó kampány lenne
Gundark 1 1
Az embernek már sehol sincs nyugta. Mindig ezek a rohadt dugók.
Molnibalage

Molnibalage
Lantlény invázió megállítása? DPRK + ROK + USA + Kína + Orosz + EU + XY koalíció? <#idiota>

Molnibalage
Az új exevel kapcsolatban nem nagyon posztolgattok. Ennyire jó? A nagy kérdés, hogy az új adtabázissal is ilyen jó lesz -e. Kiadás óta csak exefirssítéseket teszteltünk. Viszont, ha Nf munkája is benne lesz az bizony elég kemény DB munka is és még számtalan elég kemény DB változás lesz. Pl. elvileg a két új hiperdurva Mirage-2000-5 (vagy C?) és kétüléses Mirage-2000 3D modell. Meg végre az én adatbázisbuherálásom. Nem mind, de a legylényegesebb gépek elvileg megvannak (kivéve J-5 és J-6).

MiG-21PF/MF/bisz, MiG-23ML/BN, MiG-25, MiG-29 összes verziója, Szu-27, Szu-33, Su-30, Su-17, Szu-24. Az orosz Kab bombák is lehet, hogy fixálva lesznek. Most alig mûködik bármi is. Lesz optikai KAB is MAV seekerrel ahogy az A-6E gépnek van a rakéta póthajtásos bomábja, meg az F-15E egyik AGM fegyvere. (Mondjuk ez kicsit tápossá teszi õket, mert a Mav-val sokkal könyebb célozni, mint a TGP-vel...)