52965
  • arrow19
    Abban csak par kapcsolo van javitva ugy emlekszem.A Viggen az 5.0ban is bennevan.
  • arrow19
    Delutani hazamenet:

Balazzsal addig okorkodtunk szombaton hogy szegeny torony azota igy nez ki...

• Molnibalage
    Az 5.3 már lehet, hogy tartalmazza a Viggen cuccot. Kérdezdt meg Snal-t vagy a hasonló topikban kérdezd meg kint.

Fogalmam sincs, hogy a Royality free mit jelent, de amúgy sen tudnád kivenni őket. Az F-111 3D modell FF4, de lehet, hogy FF3 óta változatlan.
  • Sanyo
    Rendben, szólj ha valami nem tiszta. :)
  • Molnibalage
    Igen, de hétvégéig nem érek rá foglalkozni vele. A flyonline csak mint felület kellene, adatot nem fogok rá feltölteni.
  • repvez
    DE hogyan szeded ki a játékbol a modelleket vagy hogyan derited ki hogy kitöl kell engedélyt kérni a felhasználásra?
  • HungaroJET
    Halihó :) Most telepítem fel az FF5-öt és kérdésem lenne:
    Van ez a Viggen Package:
    http://falcondepot.info/FreeFalcon5/ViggenPackage/

Ezt mikor és hogyan telepítsem ? 5.0 vagy 5.3 után ? (még csak most töltöm lefele a Viggent) és az Aeyes féle fülkékeket, hogyan és miként lehet majd belerakni ? Automatikus telepítés lesz ?
    Ja, és még valami: írva volt a végfelhaszn. szerződésben, hogy a 3D modellek azok "Royality Free"-k. Ez most pontosan mit jelent ? Felhasználhatom őket akár a DCS-hez is ? ? ? :D
    Még el sem indítottam az FF5-öt de remélem, hogy az F-111 legalább olyan szép lesz mint az RV-ben :) (<Az is kellene a DCS-be :D )
  • Sanyo
    Pár napja elküldtem az elérési adatokat, megkaptad?
  • Molnibalage
    Nekem lejött az extráról. Az angol nyelvű doksi linkje alatt is megtalálod.

A flyonline.hu segít a felület bizotsításában. Az összes extrás cucc fent lesz MF tárlyen.

A kézikönyvben ott a telepítés menete. FF5.0 + 5.3
  • HungaroJET
    Köszke :)
    Ha jól látom akkor összegyúrták a FF4-et és Red Vipert o:)
    A telepítés menete? Rögtön a Falcon 4.0-ra ?

JA Molni és hova fogod rakni a weboldaladat az extráról ? :o(
    Az RP5 user manual sérült, 2x sem sikerült letölteni:
    http://molnibalage.extra.hu/RP5_User_Manual.pdf
  • Molnibalage
    Igen, a Compainiont pár nappal a játék kiadása előtt kitették kedvcsinálónak.

Egyébként üdv újra itt!
  • HungaroJET
    Ohh ! 5.3 is megvan :)

http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php?t=16562
  • HungaroJET
    Ez lenne ?
    http://www.freefalcon.com/forum/showpost.php?p=133896&postcount=13

..és ez ? (most jön lefele)
    http://www.freefalcon.com/FF5Manual/FreeFalcon5._Companion.pdf
  • Molnibalage
    Szu-33 és Kuznyecov új skint kapott általam. A fegyverek közül pár új skint kapott. JanHas free fegyver skinjei integrálva vannak, ez az új ALQ-131 és asszem már jammer pod skinjeit is magával hozta.

Új utánégető grafika van egyes gépekhez. Új flare grafika és teljesen új füst és parcticle effektek. Dinamikus fénykezelés 3D-s objektumokon.
  • Molnibalage
    A Companinon Gudie az FF5.0 újításait viszonylag bővebben felsorolja.
    Az új CG nem tudom, hogy mikor jön ki, de az frissített listával bír. A fontosabb dolgok a kéikönyv elején benne vannak.

Új fegyver nem került be. Az M2k-C, M2k-5, M2k-D, A-7E új 3D modelleket kapott. A H-5, Il-76, A-50 is.
  • HungaroJET
    Hali Bali !
    Hol találok egy komplett leírást arról, hogy mik az újítások az FF5-ben ill. az FF5.3 -ban? ...(új 3D tárgyak: fegyverek, repülőgépek, skinek, és egyéb grafikai változtatások?)
  • Molnibalage
    Hustler kommentje az érdekes.
  • arrow19
    SEAD :

• Molnibalage
    Inkább nem. Aeyes fizetős cuccai is benne vannak. Nagyon nem örülök, hogy egyáltalán valaki ilyet linkel...
  • repvez
    ezt valaki lekaphatná akinek van rapidra regjre , meg gyors nete és esetleg torrenten megoszthatná a nagyérdemüvel .
    Egész jo kis csomag és ki lehetne irni egy lemezre minden egyhelyen.
    FalconAIO
  • arrow19
    Szoval akkor ma ki jon?
  • z0ty4
    Köszönöm a gyors választ. Az az igazság, hogy tegnap tettem újra azóta beállítani nem volt időm, csak gyorsan elindítottam.
  • Molnibalage
    Most kicsit szoromú vagyok. Mindek van a kézikönyv, ha nem olvassák egyesek. Csak végig kell menni szépen sorban, és akkor nem lesz ilyen "rejtély".

Mert, ha azzal kezded, hogy felrakod a képet vagy elmondod a beállításokat, akkor spórolhattál volna némi időt.
  • Molnibalage
    Tedd realisticra az avionikát a setup részben. Benne vana kézikönyvben, hogy a másik beállításon nem működik rendesen.
  • z0ty4
  • z0ty4
    hy

én mennék szívesen de a Falcon ismét vacakol. Az fd-kel van vmi pl. Maverick-nél nincs power gomb. Félóra nyomkodás után sikerül nagynehezen.

Ez a kép fogad Ag gomb megnyomása után:

Kép[/text]
  • arrow19
    cefet volt...holnap valaki?
  • Molnibalage
    Két nap alatt 7 multis bevetést toltunk le. Egyetlen CTD volt és egyszer volt az, hogy úgymond nem ugyanazt a bevetést repültük. Már taxizás és felszállás alatt ki lehet szűrni a dolgot. Egészes más dimenzió volt MP replni, mint AF-ben.

Gyerekek, ez valami álom. És csak jobb lesz! :)
  • arrow19

• Molnibalage
    tss.thomi.hu

Az OF catridge beállításait meg ne próbáld FF-be szuszakolni, mert nem fog működni.
  • z0ty4
    FF. de gyorsan újrarakom aztán meglátjuk..

hamachin látlak benneteket, de TS-en nem.
  • Molnibalage
    Ez nem OF? FF-ben ilyet még nem láttam.
  • z0ty4
    lehet, hogy felnézek, de meghülyült a Falcon-om, ha nyomok 1 AG gombot, inden kijelzőm a Blank felirat jelenik meg, és nyomkodhatok mindent újra. Volt valakinél ilyen gond ?
  • arrow19
    Multi mostantol:
    Hamachi:janafalcon5
    jelszo:1
    TeamSpeak:
    Falcon szoba
    jelszo:
    ffmulti
  • arrow19
    Bocsi volt egy weblap a heten amit bekellett fejeznem ahhoz meg max savszel kell de keszvagyok ugyhogy szerintem tolom tovabb
  • Molnibalage
    Jana, az oktató filmek feltöltését mikor folytatod? A túl hosszúak feldarabolásához tudok segítséget nyújtani, ha nem megy.
  • Molnibalage
    Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy az FF ingyenssége ellére a gépek 3D modelljei szintén nem állnak rendelkezésre "csak úgy" másnak. A készítőtől kell elkérni őket. Így kaptuk meg BPAO-tól is az új M2k modelleket. Ez nem csak attól függ, hogy fizetős vagy sem.
  • Molnibalage
    Az FF-ben tudtommal vannak olyan apró dolgok, ami a SAAFOPS csapat ajándéka volt. Ez nem biztos. Egyelőre én annak örülük, hogy van valami remény a feltámadára. Én már lemondtam róla.
  • Molnibalage
    Ezek megfelelnek.

Más. Jó lenne egyfajta tesztet csinálni. Az RF hajáratban legalább közepes nehézségi szinten repüljetek Mandumi környékére és 12 ezer láb magasságon csak figyeljétek az FPS. Minél sűrűbb a hadjárat, annál jó.

Kellene valami statisztikai adat, hogy milyen konfiguráción van jobb FPS, mert a kapott FPS nem áll arányban a vasak erősségével...
  • z0ty4
    multihoz mit telepítsek ? ff 5.3, hamachi, teamspeak , más ?