52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31824 Abban csak par kapcsolo van javitva ugy emlekszem.A Viggen az 5.0ban is bennevan. -
#31823 Delutani hazamenet:
Balazzsal addig okorkodtunk szombaton hogy szegeny torony azota igy nez ki...
-
#31822 Az 5.3 már lehet, hogy tartalmazza a Viggen cuccot. Kérdezdt meg Snal-t vagy a hasonló topikban kérdezd meg kint.
Fogalmam sincs, hogy a Royality free mit jelent, de amúgy sen tudnád kivenni őket. Az F-111 3D modell FF4, de lehet, hogy FF3 óta változatlan. -
#31821 Rendben, szólj ha valami nem tiszta. :) -
#31820 Igen, de hétvégéig nem érek rá foglalkozni vele. A flyonline csak mint felület kellene, adatot nem fogok rá feltölteni. -
#31819 DE hogyan szeded ki a játékbol a modelleket vagy hogyan derited ki hogy kitöl kell engedélyt kérni a felhasználásra? -
#31818 Halihó :) Most telepítem fel az FF5-öt és kérdésem lenne:
Van ez a Viggen Package:
http://falcondepot.info/FreeFalcon5/ViggenPackage/
Ezt mikor és hogyan telepítsem ? 5.0 vagy 5.3 után ? (még csak most töltöm lefele a Viggent) és az Aeyes féle fülkékeket, hogyan és miként lehet majd belerakni ? Automatikus telepítés lesz ?
Ja, és még valami: írva volt a végfelhaszn. szerződésben, hogy a 3D modellek azok "Royality Free"-k. Ez most pontosan mit jelent ? Felhasználhatom őket akár a DCS-hez is ? ? ? :D
Még el sem indítottam az FF5-öt de remélem, hogy az F-111 legalább olyan szép lesz mint az RV-ben :) (<Az is kellene a DCS-be :D ) -
#31817 Pár napja elküldtem az elérési adatokat, megkaptad? -
#31816 Nekem lejött az extráról. Az angol nyelvű doksi linkje alatt is megtalálod.
A flyonline.hu segít a felület bizotsításában. Az összes extrás cucc fent lesz MF tárlyen.
A kézikönyvben ott a telepítés menete. FF5.0 + 5.3 -
#31815 Köszke :)
Ha jól látom akkor összegyúrták a FF4-et és Red Vipert o:)
A telepítés menete? Rögtön a Falcon 4.0-ra ?
JA Molni és hova fogod rakni a weboldaladat az extráról ? :o(
Az RP5 user manual sérült, 2x sem sikerült letölteni:
http://molnibalage.extra.hu/RP5_User_Manual.pdf -
#31814 Igen, a Compainiont pár nappal a játék kiadása előtt kitették kedvcsinálónak.
Egyébként üdv újra itt! -
#31813 Ohh ! 5.3 is megvan :)
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php?t=16562 -
#31812 Ez lenne ?
http://www.freefalcon.com/forum/showpost.php?p=133896&postcount=13
..és ez ? (most jön lefele)
http://www.freefalcon.com/FF5Manual/FreeFalcon5._Companion.pdf -
#31811 Szu-33 és Kuznyecov új skint kapott általam. A fegyverek közül pár új skint kapott. JanHas free fegyver skinjei integrálva vannak, ez az új ALQ-131 és asszem már jammer pod skinjeit is magával hozta.
Új utánégető grafika van egyes gépekhez. Új flare grafika és teljesen új füst és parcticle effektek. Dinamikus fénykezelés 3D-s objektumokon. -
#31810 A Companinon Gudie az FF5.0 újításait viszonylag bővebben felsorolja.
Az új CG nem tudom, hogy mikor jön ki, de az frissített listával bír. A fontosabb dolgok a kéikönyv elején benne vannak.
Új fegyver nem került be. Az M2k-C, M2k-5, M2k-D, A-7E új 3D modelleket kapott. A H-5, Il-76, A-50 is. -
#31809 Hali Bali !
Hol találok egy komplett leírást arról, hogy mik az újítások az FF5-ben ill. az FF5.3 -ban? ...(új 3D tárgyak: fegyverek, repülőgépek, skinek, és egyéb grafikai változtatások?) -
#31808 Hustler kommentje az érdekes. -
#31807 SEAD :
-
#31806 Inkább nem. Aeyes fizetős cuccai is benne vannak. Nagyon nem örülök, hogy egyáltalán valaki ilyet linkel... -
#31805 ezt valaki lekaphatná akinek van rapidra regjre , meg gyors nete és esetleg torrenten megoszthatná a nagyérdemüvel .
Egész jo kis csomag és ki lehetne irni egy lemezre minden egyhelyen.
FalconAIO -
#31804 Szoval akkor ma ki jon? -
#31803 Köszönöm a gyors választ. Az az igazság, hogy tegnap tettem újra azóta beállítani nem volt időm, csak gyorsan elindítottam. -
#31802 Most kicsit szoromú vagyok. Mindek van a kézikönyv, ha nem olvassák egyesek. Csak végig kell menni szépen sorban, és akkor nem lesz ilyen "rejtély".
Mert, ha azzal kezded, hogy felrakod a képet vagy elmondod a beállításokat, akkor spórolhattál volna némi időt. -
#31801 Tedd realisticra az avionikát a setup részben. Benne vana kézikönyvben, hogy a másik beállításon nem működik rendesen. -
#31800 -
#31799 hy
én mennék szívesen de a Falcon ismét vacakol. Az fd-kel van vmi pl. Maverick-nél nincs power gomb. Félóra nyomkodás után sikerül nagynehezen.
Ez a kép fogad Ag gomb megnyomása után:
Kép[/text] -
#31798 cefet volt...holnap valaki? -
#31797 Két nap alatt 7 multis bevetést toltunk le. Egyetlen CTD volt és egyszer volt az, hogy úgymond nem ugyanazt a bevetést repültük. Már taxizás és felszállás alatt ki lehet szűrni a dolgot. Egészes más dimenzió volt MP replni, mint AF-ben.
Gyerekek, ez valami álom. És csak jobb lesz! :) -
-
#31795 tss.thomi.hu
Az OF catridge beállításait meg ne próbáld FF-be szuszakolni, mert nem fog működni. -
#31794 FF. de gyorsan újrarakom aztán meglátjuk..
hamachin látlak benneteket, de TS-en nem. -
#31793 Ez nem OF? FF-ben ilyet még nem láttam. -
#31792 lehet, hogy felnézek, de meghülyült a Falcon-om, ha nyomok 1 AG gombot, inden kijelzőm a Blank felirat jelenik meg, és nyomkodhatok mindent újra. Volt valakinél ilyen gond ? -
#31791 Multi mostantol:
Hamachi:janafalcon5
jelszo:1
TeamSpeak:
Falcon szoba
jelszo:
ffmulti
-
#31790 Bocsi volt egy weblap a heten amit bekellett fejeznem ahhoz meg max savszel kell de keszvagyok ugyhogy szerintem tolom tovabb -
#31789 Jana, az oktató filmek feltöltését mikor folytatod? A túl hosszúak feldarabolásához tudok segítséget nyújtani, ha nem megy. -
#31788 Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy az FF ingyenssége ellére a gépek 3D modelljei szintén nem állnak rendelkezésre "csak úgy" másnak. A készítőtől kell elkérni őket. Így kaptuk meg BPAO-tól is az új M2k modelleket. Ez nem csak attól függ, hogy fizetős vagy sem. -
#31787 Az FF-ben tudtommal vannak olyan apró dolgok, ami a SAAFOPS csapat ajándéka volt. Ez nem biztos. Egyelőre én annak örülük, hogy van valami remény a feltámadára. Én már lemondtam róla. -
#31786 Ezek megfelelnek.
Más. Jó lenne egyfajta tesztet csinálni. Az RF hajáratban legalább közepes nehézségi szinten repüljetek Mandumi környékére és 12 ezer láb magasságon csak figyeljétek az FPS. Minél sűrűbb a hadjárat, annál jó.
Kellene valami statisztikai adat, hogy milyen konfiguráción van jobb FPS, mert a kapott FPS nem áll arányban a vasak erősségével... -
#31785 multihoz mit telepítsek ? ff 5.3, hamachi, teamspeak , más ?