52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31866 Jaja :-D szabályok azért vannak hogy megszegjük őket...álá üdvözlőrepülés a torony előtt -
#31865 A kis FPS-be még az is bejátszhat, hogy a szerver gép FPS-se alacsonyabb. Meg kellene majd próbálin azt, hogy szerepet cserélnük. Valóban az indítsa a játékot, aki a szerver, mert mi nem ezt tettük. Annak ellenére egész jól megy a multi, hogy az ajánlások felét alsó hangon lazán megszegjük. :) -
#31864 Csak annyit mondanék a küldetéshez kisbetűvel lábjegyzetben ha valaki vészleoldással nyitja a futót és szál le később ne akarja megint behúzni mert rögzítve marad.Utólag nagyon jó kis sweepek voltak attól függetlenül hogy úgy indultunk neki hogy ááá lenyomunk két laza sweepet aztán nézzünk valami keményebbet .FPS esés nálam nem volt mondjuk nem volt kiíratva az érték de nem tapasztaltam "szemre" változást.Viszont az érdekes hogy nekem win7 alatt multiban nem szórakozik a radio channelekkel "csak" simán ha nem online játszunk,viszont Balázsnak XP alatt hallottam, hogy csinálta.Gyertek multizni minél többen mert ketten is nagyon nagy élmény. -
#31863 Két sweep eredménye.
Az elsőben iszonyatos mák is volt. A semmiből csak úgy elkezdtek özönleni a gépek. Először H-5, aztán MiG-21, 23 és végül 29-es gépek. Hihetetlen, hogy senkit nem szedtek le. Az egyik MiG-29 indított egy R-73-at rá. Ha a kísérő nem mondja be, hogy 'Archer inbound', akkor nekem annyi...
A másik.
Két bevetés alatt 1 gép veszett oda, de 30 körüli killt értünk el. :)
Eddig 9 bevetés alatt volt 1 CTD és egy fagyás. A második esetben mondjuk minden ajánlást megszegtünk. Egy F-16 SEAD kötelék kísért egy B-52 köteléket. Mindkét kötelék navigációs pontjait és felfüggesztését erően megpiszkáltam, még a célpontot is megváltoztattam.
Szerinem ez már élvezhető stabilitás. Amikor CTD volt az is a hadjárat legelején volt, mikor sűrű volt a FLOT.
Az FPS nálam sajnos elég sokszor 24 alatt volt. Khronik azt mondta, hogy a Falconnak az egymagos proci az ajánlatos, minél magasabb CPU FSB és Cache értékkel. Arrow19 procijának 1333 és 4 MB-os értékével elvileg nincs 30-nél kisebb FPS sehol. Az én 1033 és 3MB-mal van.
Egyáltalán minek két mag, ha a megjelenés után 5 évvel a programok 90%-a szarik a két magra...? -
#31862 TS szoba kész a tss.thomi.hu szerveren (Falcon). A jelszó ffmulti. A hamachi szoba az, ami a múltkor.
-
#31861 Okés -
#31860 Este 7? -
#31859 mikortól? -
#31858 ha a nátha nem vág ágynak benne vagyok én is
-
#31857 tolhatjuk -
#31856 Ma este multi? -
#31855 Már a címből éreztem, hogy ez a videó lesz. :) -
#31854 Who's up?
Maverick and Goose -
#31853 Szép hosszú videó.
Kicsit túl hosszú a felvezetés szerintem.
(Egy része mintha még FF4 alatt készült volna.) -
#31852 Kicsit nézegettem. Nem túl régen tették ki. Viszont az a baj, hogy alaklamazóra várnak. Az FO tutira nem fogja már ezt használni. A Lonci estében is valószínűtlen. Tehát tényleg hatalmas potenciál van benne, hogy de hogy ebből lesz -e valaha modern jet repszim minden vágyam ellenére nem válasz körvonalazódik. :( -
#31851 Hatalmas off, de nagyon állat! 3.0 tája nálam a csúcs, ami összejön. -
#31850 Repvez kérdése után most már tudjuk, hogy ez ingyenes lesz. Valószínűleg önállóan ki sem jön a helyszín, de ha igen, az nagyon nem holnap lesz... -
#31849 Akkor mast is kell talalnom Lehet benezek dersterfekhez. -
#31848 Nem. Ma este és holnap este röplabda van. Szerda és csütörtök soha nem lesz szabad. Tavasszal tömnyételen sok meccsem is lesz és emiatt néha még egy másik nap is elmegy, a maradék napokon is előfordulhat bármi. Hétköznap lényegében a multi kizárt nálam. -
#31847 En,heten elobb nem ersz ra? -
#31846 Pénteken ki ér rá repkedni? A jó FunFalcon klipphez legalább 3 ember kellene. -
#31845 az első mondatocska tényleg picit erősre sikeredett, egyébként meg én is hihetetlennek tartom hogy nem téged kérdeztek
skandallum, a kutyafáját
-
#31844 Azt hittem, hogy ez ma volt. Hihetetlenül irrátáló riporter. Fontoskodó és tudatlan hülye. -
#31843 Akkora szutyok ez a TV2-s player hogy belinkelsz egy oldalt es megnyilik kb 220x160as meretben egy kurvanagy reklammal a tetejen ami persze gorgetheto,ezt akartam kikuszobolni azert irtam be 3x,sztem torolheted az elozo ket postot Balazs. -
#31842 Hat ezt nem hiszem el... -
#31839 Hol? Mit? Linket, de azonnal! -
#31838 Eppen most nezem a Csiszarral a riportjat kb a Csiszar azt se tudja hol van... -
#31837 Abból a szempontból nem blikk szintű, hogy sok adat van rajta és hosszú. Hosszan csámcsog a hülyeségen.
Zord Gábor írta esz a PAK-FA kapcsán, de jól jellemzi az egész oldalt.
Ez a Kopp Karcsi (copyright Stonefort) úgy ír, mintha egy program 200 %-ra valósulna meg. Még az amerikaiak is jó, ha 50 százalékot kihoznak néha. Persze, ott is csökkenti a hatékonyságot a pénzhiány, vagy éppenséggel a pénzbőség, a mohó kapitalista hozzáállás, de azért mégis.
De az oroszok? Hát már az is csoda, hogy megcsinálták és repül a protó! Széria? Fegyverek? Stb. Stb. 2015?
Ha azt mondjuk, hogy az oroszok kihozzák belőle, amit reálisan tudnak (lesz belőle egy LO, vagy reduced RCS, nagy manőverezőképességű, gyors, nagy hatósugarú gép, melyre rákerül egy elforgatható AESA, ügyes EW és végre működőképes R-77-esek) már az óriási dolog lenne, és komoly lobbialap a nyugati iparnak. Fölösleges földöntúli képességekkel felruházni egy gépet, minket, meg a hasonszőrűeket nem tud hasba akasztani....persze nem is minket akar.... -
#31836 Keso is volt mar meg csak igy szoszoket olvastam el,de kesobb vegignezegettem az oldalt kb besirtam a sok hulyesegen.Nem az F-111el kapcsolatban hanem kb mindennel sikitottam.Kb ilyen Blikk szintu az egesz szamomra hogy csinalok egy oldalt hogy vegyen Magyarorszag JSF-et vagy a Mig-29et epitse at sealth geppe Thrust Vectoros hajtomuvekkel.stb stb es tok jo lenne. -
#31835 Csak éppen a hadjáratok nem a Hidegháborús helyzetet szimulálják. Ebben a korban már nincs tripa AGM-65. Én is azt írtam nekik, hogy Hidegháborús időkben, ha lett vonna egy masszí nyílt fegyver konfliktus, akkor ez előfodulhatott volna, mert tényleg lett volna cél dögivel.
Még ekkor sem biztos, mert a MANPAD és SHORAD miatt nem nyílt volna elég idő ellőni mindent egy rácsapás alatt és a repterek nem voltak annyira közel a fronthoz. ODS alatt sem volt így és lehet, hogy Németországban sem lett volna így. -
#31834 Csak a Falconnak nem azt az esetet kell modelleznie, amiről fél óráig kell fotót keresni, hanem azt, ami a legáltalánosabb konfig.
A Falcon nem képes olyan felfüggesztései pontokat kezelni, hogy "ha ez a pont él, akkor a másik kettő nem". Adott potokra pakol fel. Ha mind létezik, akkor mindra fog tenni cuccot, ha van mit. Mivel a törzs alá nem raknak többségéban semmit, ezért a másik eset lett modellezve. -
#31833 Egy kis érdekesség. A Google a szerzőről ezt dobta ki nekem.
Eh... -
#31832 Azért a cikk dátumát is nézd meg szerintem.
Az elfogultságban igazad van. Az egész oldal elfogult. Sok adat van rajta, de az a fajta "elemzés" amit ott művelnek soknaknál kiverete a biztosítékot. Aragorn ausztrál és ő közölte, hogy többnyire csak mosolyognak a csókán. Az egész oldal semmi mást nem csinál, mithogy azt propagálja, hogy vegyünk F-22-őt. Annak ellenére, hogy nem eladó...
Ezt találn linkeltem.
Aki képes kihozni azt, hogy egy Szu-35 olyan szinten 5. gen, mint egy F-22, azon én had röhögjek. Nem kicsit, nagyon.
Egyébként mostanában kezdek bele egy 60 oldalas F-111 cikk fordításába és kicsit megvágásába és kiegészítésébe (1993 APJ-ben jelent meg.) -
#31831 Eztmost talaltam hogy dumaltunk az F-111rol kicsit elfogult sztem... -
#31830 Telleg nem kotekedni akarok de ezt irtam:
"pl A-10nek a 6os pitlonon eletemben nem lattam Mk-84et"De utanna leis irtad hogy miert...
Azok ott GBU-12esek + 1db Mk-82 ilyen tipikus CAS config Afghanistanban.
5-7es pilon nincs is felcsavarozva mer alig hasznalnak valamit CAS soran: pl ez a konf csak a 2esre rakjak a LANTIRNT vagy a Sniper XR-t aztan egy-egy AGM-65E/G.A LAU-88/A-t meg en ugy tudom azert nem hasznaljak A-10en egy ideje mert a szarnyait leterhelte.(Ugye most cserelgeti a Boeing a szarnyait a regieknek.)A pottartalyos tema megint csak olyan hogy kb 3olyan kepet lattam amin A-10en van pottartaly mert kb orakig orjaratozik egy tankkal Irakba az attelepuleshez meg az F-111 tankjait hasznaltak meg vannak ilyen kissebb csomagtartos podok amikkel mennek legibemutatora.Abszolute nem kotekedesbol irtam, mert itt mindenki beserul mindenre ha valaki mondd valamit,csak dumalunk Udv.
-
#31829 Ja, anno olvastam valahol, hogy első Sivatagi Viharban volt AGM-88 HARM az F-15E-ken is. Viszont nem használták fel őket, merthogy az Apache-ok nagyobb hatékonysággal irtották a radarokat Irakban :) Azt a keveset :)
A Tripla Maverick-ről meg annyit, hogy a kőkemény hidegháború idején ezzel akartak ellátni minden USAF-európai támadógépet ami csak lehetséges lehetett volna egy VPACT tömeges harckocsi támadást feltételezve. Itt jön be a képbe az F-15E és az A-10. A lehető legtöbb tankelhárító rakétát tervezték bevetni minden gépről. Ez sem jött be :) -
#31828 Na akkor ezt most gyorsan zárjuk rövidre mielőtt flém lesz. A10-6os pilon:
Hogy Lonciban nem láttál az nem jelent semmit, nem ez az egyetlen hibája, de ott fél perc alatt megoldottam, hogy legyen.
Az, hogy egy bizonyos fegyvert csak nagyon-nagyon ritkán látni egy bizonyos masinán még nem azt jelenti, hogy nem is lehet felrakni rá és használni.
Lehet, hogy van jobb/hatékonyabb variáció vagy konfiguráció. Jelen esetben az A-10 6os pilon a legnagyobb teherbírású ezért is rakják oda a keró tartályt csakúgy mint a 4es vagy 8as pilonra. Viszont az 5ös és 7es túl közel van a 6oshoz ezért vagy CSAK a 6osra pakolnak és akkor a 5 és 7 üres vagy fordítva: CSAK 5 és 7 pakolva és akkor a 6os üres. Biztonsági okokból !
Habár a kisebb méretű bombák elférnének egymás mellett is az 5,6,7 pilonon de külön-külön ledobva is kockázatos hogy összeverődnek !
Szóval inkább az 5+7 variációt választják. A +1 bomba miatt.
Régen láttam A-10A képet is 6os pilonon bombával de azt most nem tudom hol volt, ezért linkelek A-10C-t ! A pilonokon és a kialakításukon semmit sem változtattak az A és C verzió között !
AQ ! ezt is kerestem vagy fél órát grrr:
http://www.af.mil/shared/media/photodb/photos/080529-F-2828D-438.jpg
innen:
http://www.af.mil/photos/media_search.asp?q=dunaway&page=4 -
#31827 Mert F-15E gépen soha nem is volt AGM-88 sem FF-ben, ahogy a valóságban sem. Az USAF dedikált SEAD feladatos gépei az F-16CJ/DJ gépek. Ezt fogja tükrözni a köv. kiadás, mert ez a valóság.
A tripla AGM-65 indítót - LAU-88/A - már lassan tíz éve, hogy kivonta a USAF. Mikor használták, akkor is az esetek 99,9%-ban csak két rakétát tettek rá. Sem az F-15E sem más gép soha nem fog tripla Maverick cipelései lehetőséget kapni, talán csak az én hadjáratomban.
Az UI képernyő nem számít, a 3D világot nézd. Hajáratban tettem F-15K-ra 5.3-ban AGM-88-at Jó helyen volt a gépen. Multiban is.
Az F-111 gépekhez azért nincs póttartály, mert szerintem nem foglalkozott vele senki, és valóságban semi vitt szinte soha. A Koreai helyszín úgy is akkora, hogy csak 3-szor repülheted körbe a géppel. :)
Mindig vedd figyelembe, hogy a fegyverzetek megalkotásánál az ATO-t is feigyelembe kell venni, hogy az MI hogyan pakol fel fegyvert. Emiatt a valódi összes leheséges konfiguráció nem modellezhető le. A leggyakoribb konfigot kell lemodellezni.
Az köv kiadásban új szisztéma lesz. A hadjáratok és TE külön adatbázist kapnak. a TE adatbázis nyílt lesz, a másik nem. A hadjáratban úgy oldják meg at ATO gondot, hogy egyes fegyverekből soha nem lesz egy darab sem a squadron stores-ban.
Az A-10 géppel orbitális állatságokat műveltek és én nem tehettem ellene semmit. Ez van. Mintha félig már az A-10C gépet modelleznék, vagy az utolsó évek A-10 fegyverkonfigjait. A csapat szerkesztési elve szerint nincs vele baj.
Persze ha vmi. nagyméretű kerül oda akkor az 5. és 7. pilon kiesik.
Pedig a FF4-ben vagy az RV-ben mintha jól lett volna kiosztva.
És ilyesmivel az Falcon motor nen tud mit kezdeni... Gondolom ezért lett lebénítva és úgy alaktíva, hogy kisebb bombákat hordozhasson máshol.
Ezek a dolgok nem hibák, ezek szándékos dolgok, csak aki nem érti a Falcon működését, az nem érti a mögötte álló filozófiát és kódot.
Ez van, a Falcon ennyit tud.
Na jó, többet, csak nem hallgatnak rám soha... -
#31826 Kilett szedve csomo fegyver,Balazzsal beszelgettuk multkor csak azok maradtak meg amit az adott gep hasznal de pl A-10nek a 6os pitlonon eletemben nem lattam Mk-84et de meg a Lockonban sem. -
#31825 Igen úgy tűnik, hogy az 5.3-ban már benne van a Viggen Package.
Gyors rápillantás után:
5.3> Az F-15E-ről hiányzik az AGM-88 és a tripla AGM-65 !
Az F-15K-hoz van AGM-88 viszont ott meg nem jó helyre teszi. Nem a pilon alá, hanem bele! Lentebb kéne lennie a koordinátáinak.
EF-111-hez nincsenek póttartályok.
Az A-10 középső pilonja (6-os) pedig nincs beállítva. Nincs semmiféle fegyver és póttartály hozzárendelve, pedig oda akár Mk-84 is kerülhet. Persze ha vmi. nagyméretű kerül oda akkor az 5. és 7. pilon kiesik.
Pedig a FF4-ben vagy az RV-ben mintha jól lett volna kiosztva.
Ki tudom ezeket javítani, vagy csak a programozók ?