Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
sztem totál elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy hagyjuk

mindenesetre elég érdekes világnézeted van annyi szent😊

azért remélem amiket linkeltem vidijókat azokat végignézted és így alkotsz véleményt..

Molnibalage
Szerintem ez nem sound pack. Egy valós repnap zaja van alávágva. Ha meg tényleg ilyen akkor grat. Falconban ez nem lehetséges a kezdetleges motor miatt. Semmi esély erre egyik Falconban sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az, hogy úy közlekedtek az konkrétan parancsba volt adva akkoriban, mert ha feltarja õket bármi az ideális lehet egy rajtaütéshez. Felfogod? Ha valaki ezt megszegi és mondjuk emiatt hal meg a bajtársa akkor az ilyet hadbírógás szokta tárgyalni.

Tényleg nehéz ezt felfogni. Szó nincs arról, hogy ez kafa lenne, de akkor ha ennyire rágni akarod akkor mr W. Bush és idióta sleppjét szidjad és ne Jimmy-t a mezei bokorugrót akiknek ez a parancs. Tudod a fegyveres testületek nem demokratikus intézmények.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Remélem ez jobb....
FS9 real F-16 sound

polluxware
Szerintem már jó ideje megbeszéltük hogy nincs olyan hogy offtopic ezen a fórumon.. (ettõl sirály😊 ha amit linkelek vagy szólók nem válaszol senki rá, akkor az beszólás "elhal" ennyi.

ha meg a fórum "külalakja" zavar... mos mit mondjak erre? aki idejár az megszokta, az újjakat akik meg jönnének azokat meg te "útba igazítod"<#miaz>

"De ezért ne a bokorugród szidjad már. Õ jelentkezett a US ARMY-ba, vagy USMC-ba. Nem õ dönt arról, hogy hova küldik."

igazad van.. erre nem is gondoltam😊 ez válasz a viselkedésükre

egyébként nem amerikai ellenességbõl linkelek ilyesmiket.. csak egyszerûen sztem fontos hogy mindenki annyi irányból informálódjon amennyi irányból tud.. ne csak az akció filmekbõl ahol minden olyan egyoldalúan és szépen van tálalva.
ez nem pacifista propaganda csak talán segít megérteni hogy az "ellenséget" mik motiválják azokra a tettekre amit elkövetnek (NEM PÁRTOLOM ÕKET!)

ha meg nem tetszik.. vagy idegesít, akkor kitörlöd
<#eljen>

Molnibalage
De ezért ne a bokorugród szidjad már. Õ jelentkezett a US ARMY-ba, vagy USMC-ba. Nem õ dönt arról, hogy hova küldik.

Kicsit kezd elegem lenni, hogy egyesek nem bírják ki hangulat szítása nélkül. Kis offtopik elmegy, de közel kelti és HT topikba illó és erõs felhangot kapó posztokat jó lenne mellõzni.

polluxware
egymás után jöttek az ihletek a linkelésre😊 utóbbiak már komolyan elszomorítóak voltak

figyumán.. köszi hogy mondod, de alapvetõen annyi hozzászólást írok amennyi jólesik sztem

"Az Hummer közlekedési stílusa meg ki lett már tárgyalva. Nem jókedvükbõl mennek úgy..."

nemtom te mennyire örülnél neki hogy ha Balaton környékén az idetelepült amcsi alakulatok így közlekednének.. utána lenne e kedved neked is bombát gyártogatni otthon, mert ha ezeket a vidijókat megnézem, basszus igencsak megértem hogy megalázott helyzetben érzik magukat az ottlakók, mégha elmaradott népség is.

"Nem jókedvükbõl mennek úgy..."

Szerinted ez feljogosít ilyesmikre bárkit is egy idegen kultúrában országban????

Molnibalage
Nem jön be semmi..

zsoltfireman
Na ez már sound.....
FS9
Qurva jó lenne FF5,OF-hez is lenne ilyen sound pack....

Molnibalage
Hát akkor a fullos mûködõ 3D kabinra még várni kell. Ezt sem értem. 3-4 lámpa világítását kéne csak megcsinálni...

Molnibalage
Pollux, mehettek volna egy hozzászólásban. Az Hummer közlekedési stílusa meg ki lett már tárgyalva. Nem jókedvükbõl mennek úgy...

Scottt
Kajak,hülye népség ez a Jenki,amikor hallanak egy nagyobb durranás mint ami az õ csövükbõl kijön egybõl pavlovi reflexként felordítanak(ha az Abramesek is ordibálnak ha a 155mm-es tarackok lõni kezdenek,a Strykeresek ha az Abramesek,ha Dzsevlinesekm ha felugat egy Mark19,az M-16os akkor ujjong ha lõ a minimi
Hülye népség^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
polluxware
polluxware
polluxware
L Viper
ÁÁÁÁ, ez csak egy próbatétel volt, hogy jó Jedi legyen belõle ( is ).

<#hehe><#eljen>
polluxware
gyóvan ne kattogjunk ezen.. utánpótlást sikerült elüldözni..

mosmegy majd a Lonci táborba.. gyarapítja a vörös (gonosz) oldal sorait..

mi pedig itten a falcon (ez a boldog oldal) majd kivizsgáljuk hogy repvez a hibás valójában<#nyes>

polluxware
"ne íSSS merj addig kérdezni"

repvez
"Khöm... Kézikönyv?"

Aki benéz ide az honnan a bubánatbol tudná, hogy te csináltál egyet?
A banner alol nem derül ki még akkor sem ha a magyar honlapra rámegy ha nem lapozza végig.
Tedd be a banner alá egy direct linkkel egy olyan szöveg kiséretébe: "Mielött kérdeznél töltsd le a kézikönyvet" és a kézikönyv szo más szinnel és linkelhetö formába.

Akkor esetleg látok rá esélyt hogy rátalálnak.
L Viper
Semmi gond, ismerünk.
Néha ideges vagy, de a multikon teljesen normális vagy és humoros is.
Ilyen legyél a fórumon is :-)
polluxware
áhhh Balázs... hozzád a havinaptár is kevés lenne😊

neked percenként megtud jönni<#miaz>

polluxware
állítható táborifapina hogyne lenne?????

és te eddig így élted az életed??<#eplus2>

polluxware
perrrrrrrrrrrsze hogy van!!!!!!!!!

Molnibalage
Khöm... Kézikönyv? A játék korlátairól is szó van és az elõzményekrõl. Nem véletlenül...

Elõre szóltam, hogy kicsit elönti az agyamat a vér. Tekintsétek elõzetes bocsánatkérésnek az elsõ mondatot.

L Viper
Jahh, a videó FSX-el készült.
Nem tudtam, hogy van FS9-es verzió is.
polluxware
én szóltam...

éreztem a vizeletembõl!

komolyan!

mondtam már hogy már nincs vesekövem? <#idiota> szééév dö déééyyy! amerika kapitány<#eplus2>

L Viper
Jogos az észrevétel, ahogy látom a srác mostanában regisztrált SG-re, valószínûleg nem is Falconozik '98 óta, hogy tudnia kéne.

repvez
Balage meg sztem ilyenkor azt is figyelembe kéne venned mielött leugatod az emberkéket hogy amint látom ö ma irt ide elösször igy nem nagyon tudhatta hogy ez a táma a könyöködön jön már ki.

Azért valjuk be öszintén aki most talál rá erre a játékra az nem tudhatja hogy 98-as volt az alap és ahhoz mérten kell nézni a dolgokat.Az elején mindenkinek feltünik hogy nem mai gyerek a repmodel.
polluxware
fs2004 egyértelmûen😊

L Viper
FSX-et tolod?
repvez
Nálam eddig semmi komolyabb hiba nem volt pedig én 64ig is feltölom az idot ha nem add olyan küldit amit szeretnék 😊
Az UI szokott nálam néha olyant csinálni hogy azon a képen ahol ki lehet választani, hogy ramp taxi vagy takeoff kezdés azon a képen még látszik az elözö oldalrol a gépek és mission lista.
polluxware
FS 2004, fsx nem combat simulátor😊 példul ha megnézed az aerosoft überszupi F-16os gépét, az sem modellez le mindent a kabinban.

a repmodellek ebben a játékban kis civil motoros gépekhez meg lomha utasszállítókhoz lettek reszelve.. én példul soha nem néztem egyetlenegy katonai gépet fs2004 alatt (kivétel vrs f18e).
a lényeg csak az hogy szépen nézzen ki... ennyi

TûzZsolti is csak a skinek meg a screenshotok miatt játszik velük..

fs2004,fsx ben az a lényeg amikor egy térképpel VOR mûszerrel meg egy rángatózó ADF-el elnavigálsz A pontból B pontba a szabályzatok betartása mellett.
FSX-ben meg lehet gyönyörködni😊

repvez
"Ha más FM-et adnánk neki az AI azonnal odakenné magát. Az FM linit úgy van belõve, hogy ne kerülhessen olyan helyzetbe a gép, hogy odavágja magát"
Azért nálam néha sikerül neki igy is.
Leszáltam az egyik reptérre ahol F-4-esek voltak indultak bevetésre és 2 gép is felszállásbol átejtette magát vagy nem tudom mi volt velük, de kb 500men átfordultak és földbecsapodtak egy másik F-16-os meg leszállásnál talajtfogott és mintha átstartolna felemelkedett és a 2 pálya közé vágta magát.

Az FS-el egyedül azért kacérkodok, mert jelenleg ez az egy játék van aminél a valosnak legjobban megfelelö táj fölött lehet repkedni.Remélem most hogy bezárt a fejlesztögárda valahogy onnan is kikerül a forráskod és belepakolnak valami normális fizikát meg fegyverrendszert modokkal.
Molnibalage
Nekem ingame CTD még mindig nem jött össze, pedig tényleg erõsen nyúzom. Idõgyorsítás, fel - le, ki és belépés, de semmi. Egyedül az UI kicsit instabil és néha lassú.

+ egy új infó. A PMC oldalát olvasgatva az jött le, hogy 16-szoros idõgyorsítás fölé nem ajánlott tenni a 2D vilûgot sem, mert elszámolhat dolgokat. Nem tudok ehhez érdemben hozzászólni...

Molnibalage
Nem tudom mirõl beszélsz addon kapcsán, de egy fizetõs vagy fél fizetõs FS addon repmodelljét kérlek ne hasonlítsd már a Falconhoz ahol egy gép a sok közül és sokkal régebbi az fizikai modellezés. Ennyi erõvel a Biscmarkot is lehetne a Monitorhoz vagy a Virginiához hasonlítani.

Kicsit irritáló számomra, hogy már ezerszer lerágott dolgok bukkanak fel újra. Ennyi tud az FM. Azt nagyon jól szimulálja, hogy 4. gen gép ellen ostobaság MiG-21 bármely verziójával harcbabocsátkozni. F-4 ellen meg elég jó dogban. Érdekes, hogy az F-4 alulmodellezettsége ellen még nem kapálózott senki ls a Su-24, F-111 felülmodelezzetséges ellen sem. Szóval kicsit zavar az is, hogy egyes hibákra így rámozdultok. Akkor talán tesség észrevenni a többit is, hogy legyen viszonyítási alap...

polluxware
ördögöd van.. az elsõ block40 "all weather" night falcon demonstáriós gépe is valójában egy átalakított Block30as volt.

valójában ezen a típuson nem nagyon használtak ilyesmit tudtommal..

érdekes hogy Boszniában is a "Buzzards" 310FS (block40) vittek csak javarészt gbu-t, a legfrissebb Block50 nem nagyon vagy egyáltalán
azok SEAD küldikre voltak inkább behangolva.

Alap Korea elsõ kampányát mostan kezdtem el (fõként ROKAF gépek vannak csak) KF-16C-vel, gondoltam most már ideje egy realisztikus kampányt játszani pontól-pontig, erre nem lefagy????

báúúú
<#wow2>

második kampányban eddig semmi ilyen nem volt.. ott meg ami gépek vannak

mind1, azért van haladás<#eljen><#eljen>

L Viper
FS-hez nagyon kevés olyan harci gép van, ami igazán használható.
El lehet velük bohóckodni, de sokkal többre nem valók. A legtöbbnek sajnos a 3D-s kabinja nem színvonalas, az avionikának köze nincs a valóságoshoz.
Nem is erre készült az FS.

Polgári gépek közül a Carenado félék igazán színvonalasak és van még számos magas színvonalú használható gép. Ezekkel öröm a repkedés.
Molnibalage
A sok gép egybepakolása a zsúfolt ATO és a repterek egyéni szocporbleme, mert a slotjaikat szétkúrta valaki vagy valami. Szépen sorban elvileg javítva lesznek.

Molnibalage
Az AGM-84 MAV seekerrel van modellezve. Akkor is rá lehet lockolni a célrea, ha nem is látszik a képernyõn. Kb. 14--15 mérföldig megy. Radarral lock és gyorsan mégegyszer a szenzorral is (közelség miatt megy). AI simán lövöldöz vele 30 mérföldrõl is asszem.

Molnibalage
Most kicst eldurran az agyam. Ezerszer el lett mondva, hogy az FM 4. gen FBW gépek modellezésére készült õrgén. Egy deltaszárnyú szar modellezsére képtelen. Ha más FM-et adnánk neki az AI azonnal odakenné magát. Az FM linit úgy van belõve, hogy ne kerülhessen olyan helyzetbe a gép, hogy odavágja magát.

A blackout most 1:1-ben a régi original F4.0. Az összes többi verzió még ennél is szarabb. 30-40 másodperc 9G-t lehet tépni. Ez ami most van nem olyan rossz. Az, hogy nem láttok blackoutot nagyrészt annak köszönhetõ, hogy nem reálisan dogoltok. Nem tartjátok a corner speed-et és a sebességet ami egy human ellenféle ellen a minimum követelmény lenne. ..

repvez
Itt vannak a képek a hibámrol:
egy
kettö

Amugy visszatérve egy kicsit az FS-es témához én nem játszottam az FS-el talán 1 orát összesen, de nekem valahogy nem nyerte el a tetszésemet azok a gépek amikkel repültem, köztuk a Captainsim 21-es.Ahoz képest hogy fizetös nagyon gagyi a 3d-s fülkéje és nagyon sok kapcsolo nem muxik a kabinban.
Már javába hangsebesség feletti sebességet irt a müszer de semmi sebesség érzet nem volt.Az EXtrával meg nem lehetett egy késrepülést megcsinálni mert hiába léptem ellen akkor is lecsuszott a földig.
Meg különben is csak magába röpködni nem valami szorakoztato.Föleg a nagygépekkel mikor bekapcs a robot aztán elmegy az ember bevásárolni és mire visszaér lerepülte az utvonalat.
Molnibalage
Ha zavar dat file editálással azt lõsz be amit akarsz. Egyébként minek akartok 250 felett futót nyitni...?

Molnibalage
De, tudta. LANTIRN kellett hozzá. A képesség megvolt, csak éppen LANTIRN volt kevés.

Szóval a Captain Sim-es már egy butított?? <#wow2> Akkor milyen durva lehetett az eredeti verzió..:-))
repvez
Na ma sikerült 4 bevetést mennem eddig az utolso exével nincs semmi gondom semmi fagyás nincs vagy CTD.
Eddig ami negativum volt az az volt hogy taxi indulásnál egy másik gépre pakolt rá és amint megmozdultam egybol robbantunk és a többi géppel egyutt a felszállo pályán voltunk nem a parkolo helyen.Kép is van rola csak majd le kell kicsinyitenem mert iraora nem megy fel.
A másik problémám, hogy az utolso bevetésnél GBU bombázásnál bármit csináltam nem tudtam a célzot elöre irányitani mindig a szivocsatornát láttam csak.Probáltam SPT SP és mindenféle modba állitania radarral de semmi.Radarral a célt be tudtam fogni de nem tudtam rápontositani a lézerrel.
Meg AGM-84-nél kellene lenni valami hasonlo célzöképnek mint maveriknél vagy csak simán a radarképen amit látok oszt hadd menjen?Mert ha kéne célzoképnek lenni akkor nálam az sem jelent meg.
Ez nem biztos hogy bug csak nem használtam még ezt a raksit igy nem tudom pontosan hogy kell, csak ugy mint a GPS-eseket.

JohnTerry:Ha jol tudom ami ki lett adva FSbe 21-es az állitolag már egy butitott változat mert tul nehéznek találták páran vele a repülést amikor full reáll FM-et csináltak hozzá valos piloták és müszakiak segitkeztek benne.Csak ugy mint a némethdesing-nél.
Willenbrock
Bombázók ellen volt igazán használható állítólag,pedig Kositzky Attila azért elég meggyõzõ manõvereket mutatott be vele,Fairfordban vagy hol díjat is kapott anno.

Willenbrock
Sikerült black outot elõidézni,tényleg szokatlanul erõsen kellett manõverezni hozzá,lehet hogy ez a G-ruha hatása miatt van.Lock Onban a Mignél jóval könnyebb ezt elérni.A navigációt és a ILS-es leszállást még mindíg gyakorolnom kell,aztán jöhet a harc.