52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#31906 A legnagyobb gondot az okozza a vezetékelésben és a panelgyártás tervezésnél, hogy mindegyik gombhoz be kéne forrasztani egy diodát és utánna egyesiteni az egy helyre menö vezetékeket a scanmatrix ábra szerint. -
#31905 Ez a gyerek nagy mester őt kéne faggatni:
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Board=81&Number=2334380&Searchpage=1&Main=251103&Words=fenix&topic=0&Search=true#Post2334380
Nekem stickworks chippel megy :) -
#31904 igen megvan még , de most odaadtam egy "szakinak", de nem igen kapkod vele hogy megcsinálja már november ota nála van.
Egyébként én a batainnovations féle plasma MM2-es panelt vettem meg az USB-re alakitásra csak azota megszunt .
Néztem én is ezt a leo bodnar féle panelt is de a plasmahoz adott profilmanaggert lehet macrozni is igy tobb variáciot lehet ráálitani egy gombra.
Én is az also kép alapján probálom az átvezetékelést, csak a legnagyobb baj hogy nem tudom hogy a markolatba lévö panelra hogyan egyesitsem a vezetékeket.Ha esetleg tudsz valahonnan egy leirást vagy képet vagy nyáktervet a bekötésröl az jó lenne.Esetleg ennek a japo srácot kéne megkérdezni aki átalakitotta vagy keresni olyan forumot ahol ezzel foglalkoznak sajnos a frugals még mindig halott.
Amugy én a gázkar minijoy egéremulátorát szeretném kicserélni cougarosra.vagy ilyen potiraamit ha lenyomom akkor gombként is finkxionál.
Esetleg ha valami ötleted van akkor bármi jöhet ezzel kapcsolatban mert már 3 éve megvan de nem tudom használni mivel nincs a gépembe gameport és xp-s drivert sem találtam hozzá, ugyhogy nekem az egyetlen esélyem az USB átalakitás. -
#31903 Te megvan még az FLCS-d? Én nagyon nézegettem ma hogy átkéne alakítani USB-sre.Írtam ennek a gyereknek emailt mert csinál kapcsolókat meg potikat illetve a kisújjkapcsolót is megcsinálta cougaresre.
http://www.splash-one-bandit.com/index.html
Ezt már áthuzalozták.
http://t-eagle.matrix.jp/Article_513416140509.html
-
#31902 Be is vagy-ok/unk zsongva már... -
#31901 Áááááá, az első pár másodperc kimaradt a rendereleséből. Azért így is láttam a kész művet. Pár apróbb csiszolás lesz még rajta.
Nos, nagy reményeket fűzök a videóhoz. Talán az eddigi legjobb videóklippem lett ebben a témában, egy igazi klasszikus zenével. Csak legyen már péntek, akkor végre lesz időm felrakni. -
#31900 A kelta csajokat halottam már, de csak youtubon. Szépek és jól énekelnek. :)
Ronan Hardimantől két albumom van.
@Repvez
A Mohikán zenéje is megvan. :) -
#31899 Ez jó story -
#31898 The Last of the Mohicans ? - csak ajánlani tudom mindenkinek !
Számomra az az egyik leg-adrenalin pumpálosabb zene :) Azt raktam a Sturmovikba is zenéknek !
Az 5. szám a Fort Battle már idestova 7-8 éve "fut" az IL-2 ben az "InFlight" music-ként. Ismétlődve + ismétlődve :) A "TakeOff" a The Glade Part II és a "Crash" a Cora c. zeneszámok.
A gyerkőceim úgy nőttek fel, hogy azt gondolták azok a szim gyári zenéi, és hogy ha a Fort Battle szól akkor a papa aprítja az ellent a propelleres röpcsikkel :D -
#31897 nekem mostanába a last of the mohican jon be nagyon trevor jones és randy edelman közremüködésében .mohican -
#31896 Hali Molni !
Kösz a zenéket ! Nekem a 2. tetszett a legjobban és arról a hangról a King Arthur film Hans Zimmer? féle dala jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=--1m-DPfsEc
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=LMgUvVR0z5A&feature=related
de ez is nagyon jó:
http://www.youtube.com/watch?v=nX2anEXG0eE&feature=related
és a Michael Flatley dalai között is (zeneszerző: Ronan Hardiman) van jónéhány könnycsordító Kelta dal :)
-
#31895 Nice... -
#31894 No, nem csak gyakorlatilag, tényleg készen van. Feltenni csak holnap vagy pénteken tudom, mert a render + upload nem fér bele időben már. :( -
#31893 Posztoltam kint is. -
#31892 Najóvan kapjátok be,szerintetek tudok aludni?...
-
#31891 Na megérkeztem a munkából.Most végeztem egy komplett üzlettel, 18-4ig közben összefutottam az exemmel meg a "pót"Janával úgyhogy kurvajó volt a ma délutánom .Ja én csináltam a logómat mert már randa volt a nevem Hát Balázs írjál Janát szerintem,úgyis mindenki úgy ismer. Ha kell valakinek valami extra szóljon ha van időm,mint pl most szívesen megoldom.Üdv.
extrameglepi:
ritkaretek volt az AF ikon úgyhogy csináltam egyet míg vártam a főnökre ma délután.Redviper logót is csinálok majd ha holnap felkelek
Na mára ennyi skacok...Im LGMF -
#31890 Milyen nickel köszönhetem meg a kooperácót a videókliphez? -
#31889 Ja, a köv. Falcon klip gyakorlatilag kész, megoldottam egymagam, ami kellett. Lesz benne egypár olyan kamermozgás és kamerjáratás, amit talán még egyetlen más Falcon klipben sem látthattatok. :) -
#31888 OFF
King Arthur játék négy zenéje.
Halottam már sok szép játék zenét, (AoEI, Gothic3, NWN2, Magic the Gatherig), de ilyet talán még soha. Beszarok rajta, olyan szép.
Talán még Falcon klipp részlethez is fel lesznek használva, vagy máshoz. ;)
ON
A logó tényleg jó. Lehet, hogy nekem is kellene egy új. -
#31887 Jó lett a logód . Te csináltad ? -
#31886 Hajtottam mindenkit a cél felé mikor ledobáltunk mindent utánna meg haza,de lelassultak elkezdtek kavircolni SA-5 SA-2esekkel telitűzdelt környéken esélyük sem volt odáig képben voltam amíg a 3-4est lelőtték az F-15K-k meg elkezdtek "céltkeresni" a GBU-kkal dehát láthatod kb 0% hatékonysággal eztazt szétszedtek,én kikönnyítve hazaindultam belőttem az altitude hold-ot rátoltam az időgyorsítást 16-ra aztán mondom megkeresem hogy van visszafelé következő 32x-64x beleszaggat gép 70fokos süllyedésben 1000lábon puff.Na kb. ennyi volt.
Balázs, a Jade Demo-ja nagyon bejön nekem a zenékkel kapcsolatban szerintem jobb mint ami az eredeti. -
#31885 Úgy, hogy a script majom nagyon buta sajnos. Ha kellően sok SAM-van, akkor a sebesség megőrzése kapcsán egyre lejjebb mennek és MANPAD szétszedi őket.
Másik gyakori eset, hogy manőverezés közben szimplán odaverik magukat. Az FF4 óta gyakorlatilag több zuhan le a kék oldalon védelmi vagy harci manőverek miatt, mint ellenséges találat miatt. Végülis ellenséges tevékenység okán vesznek oda félig, de azért ez meredek.
A ledurvább ami még lehet, hogy a gép SAM indíáskor fullra megpakolt géppel néha elkezd EMELKEDNI, mikor 20 ezer láb felett van. Sebesség elveszik és szépen átesik a gép. Chaff és ECM persze van, de ha közel van az SA-2/3, akkor ez már kevés. Egy szinte álló gépet meg azért lekapnak ezek a rendszerek is.
Nem emlékszemm, de mintha írtam volna pár tanácsot az MI használata kapcsán a kézikönyvbe. -
#31884 Hogy halt meg mindenki ? -
#31883 Ennek a 64x-es időgyorsításnak télleg semmi értelme mert most is azért zuhantam le... jó szar sead volt
-
#31882 Aha,persze -
#31881 Pénteken ráérsz multira? Más nem tud jönni 30 perc - 1 óra is elég lenne, hogy még vegyek fel jelenetet a köv. Falcon videóhoz. -
#31880 A 72th VFW AF-et használ. Ennek fényéban nagyon érdekes főleg, hogy abban aztán tényleg el vannak tolva a szenzor modellező értékek... -
#31879 Az eredeti pdf -
#31878 De az is lehet, hogy FSX-ben volt.
Most már teljesen elbizonytalanodtam :)
Mind2 jó régen volt :) Azért köszi Molni ! -
#31877 Ha jól emlékszem RedViper-ben tolattam a Viggen-nel :o csak már nem tudom, hogy hogyan :( -
#31876 Az új klip kb. 60%-ban kész. Remélem, hogy péntek délután vagy szombaton be tudom fejezni. -
#31875 Tolatni tudtommal nem lehet a Viggennel. Az orfutó aktíválás a jobb shift + mellette levő gomb. (NWS, nose wheel steering). -
#31874 Egyre jobb ez a Falcon :), csak az a gond, hogy kissé régen toltam :)
Elfelejtettem, hogyan is kell leszállás után aktiválni az orrfutót ill. hogyan kell tolatni a Viggen-nel :(
Segítene valaki ?
Azért a "többi" szódával elmegy :) 5 hordozós leszállásból 4 sikerült Hornet-tel. 1x nem akadt be a horog, szal. átstart vót ozt kör>vissza :D
-
#31873 EZ honnan van? Mert ezeket nem találom nagyon használhatónak. Az R-73 ellen kb. 1 tized másodperces BI kell és 8-10 alatt értelme nincs dobni. Namármost én olyan gyorsan sem a joygombot, sem a billentyűzetet nem tudom nyomni, hogy akár a 3-as programod is lemenjen.
A MANPAD elleni preventív szórásnál szintén túl nagy figyelmet leköt az időközönkénti nyomkodás. Egyszerűbb beállítani 8-16 db-ot 0.4 - 0.65 időközzel attól függően, hogy mennyire vagy parás, vagy milyen sebességgel és milyen magasságon lépsz pe a megsemmisítési zónába.
Azt sem értem, hogy mi értelme egyszerre flare és chaff szórásának. Kész pazarlás, főleg F-16C gépen, aminek alig van zavarótöltete.
Asszem az OF az úgy nműködik, hogy X/Y lenyomásra az adott sorszámú program vagy chaff vagy flare részét hajtja végre. Ott van némi értelme annak, ami lent van, mert egymástól függetlenül futtathatóak. Az FF-ben viszont a chaff és flare oldalt is egyszerre hajtja végre.
Nagyon régen én is azt hittem, hogy a manuális szórás az jó dolog. Ma már nagyon nem így látom. -
#31872 Nálam így fut a játék lassan 2hete talán 1-2 ctd-nk volt multiban.
-
#31871 EWS programom:
PROG 1 – SAMs and BVR (Beyond Visual Range) combat – ie: for radar
missiles only. Can be relied on in semi-auto mode, but is programmed as
one burst, to be released manually, as many salvoes as required.
PROG 2 – BVR/WVR (Within Visual Range) combat – the merge. This can be
used against SAMs but is principally designed as a controlled mixed
defence when committing to a dogfight. There is defence both against IR
and Radar missiles. This is a better program to use when launching into
the fray with, for example, MIG 29s and SU27s which are both able to
carry longer range IR missiles. Can be relied on in semi mode, but is
programmed as one burst, to be released manually, as many salvoes as
required.
PROG 3 – WVR – This contains one chaff, but mainly comprises a
concentrated burst of 2 flares very close together, effectively doubling
the heat signature. For the dogfight. Programmed as one burst, to be
released manually, as many salvoes as required.
PROG 4 – Melée – For those times when it’s hot in the kitchen, and it’s
all you can do to stay alive, switch to Prog 4 and onto SEMI. Flares
will be released with the chaff but have regard to the important note
below.
-
#31870 Előzetes az új Falcon videóból. :) -
#31869 Semmo köze a motorhoz. Egyszerűen finomabb talajháló van. A terrain engine fejlesztése messza a legösszetettebb. Nézd meg, hogy FF3 óta (BMS1.03 vagy 2.0) hová fejlődőtt az FF5.0 fény, füst és partilce effektje. A talaj kapcsán gyakorlatilag 0 fejlesztés történt.
Az FF5.5-ben annyi fejlesztés lesz, hogy Baldegale egy apró trükkel elére, hogy az alap texúrák élesebben rajzolódnak ki a tájon, talán a HiTiles esetében is. Ezt még nem teszteltem. -
#31868 Hát a terrain enginet jo lenne megvalositani -
#31867 Nem gyenge képek.