Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
És az milyen durva mikor a földön csúszó égõ gépbõl katapultált a pilóta,szaltózott vagy 100 métert,biztos nem élte túl.

repvez
nincs bekapcsolva a radar.
Vagy megnyomod a CTRL+R gombot vagy megnyomod a Baloldali MFD-n a stand by gombot.
Ha egyik se müködne akkor fel kell szállni mert földön némelyik gépnél nem lehet radart kapcsolni a valoságban az emberek védelmébe, mivel nem hiába van rajta a sugárzás jel az orkupon .
Egyébként miért van az, hogy végigcsinalom a ramp startot és a hud felsõ részén ki van irva hogy NO RAD, ez mi, miért irja ki?
ok ok, de azon tök sötét van 😊
polluxware
nyomol egy D betüt, és dogfight módban kéne neki köpködni a skólókat, na meg /Master ARM/: on.

Willenbrock
Kösz és a gépágyúval való tüzelés elõtt valamit be kéne kapcsolni?Mert így most nem lõ hiába nyomom a gombot.

polluxware
F-16nál ez automata.. max ha az FLCS compúúter megsérül vagy hiányos akkor lehet manuálice vezérelni

Willenbrock
Flappal kapcsolatban:ha a Ctrl f11-et nyomom le úgy sem tapasztalom hogy mûködne.

Willenbrock
Flap nyitást-zárást joy gombra programoztam-ki is írja a beállításban,de a játék közben nem mûködik.A csûrõk kicsit mindíg lelógnak ha megnézem külsõ nézetben az miért van úgy?Ctrl f11 és f12 a flap és ezt programoztam rá pedig.A gépágyú-tudom alapból az egyes gombon van-de még korábban szintén az egyesre ráprogramoztam de nem tüzel ha lenyomom.Esetleg valamit be kell elõtte kapcsolni hogy mûködjön a gépágyú?(a dogfight videót még nem néztem meg,a Tacant és a helyes leszállást gyakorlom még.)

polluxware
nehéz okosnak lenni ezügyben.. természetesen megértem hogy lopás meg minden, de valahogy a nagytöbbség úgy van vele hogy próbál takarékoskodni..

ergó azért fizetni amiért muszály, a többi meg kiskapu - >

politikusok is ezt csinálják, meg a vállalkozók..

bûûûûûnös vagyok áúúúúúúú <#wilting>

jut eszembe.. semmi politikai felhang! (bocsi Bálázs)

kérdés újabban hogy a politikusok számoljanak el számlával mindenért..
Egyem a szivét annak a néninek aki ezért lázasan tolong

csak arra nem gondol hogy ma már a vállalkozók 99,9%-a ott tolong egymás boltjában és vásárolgatják a számlát egymástól.
biztos van itt is akinek ismerõs mirõl beszélek..
ezzel nem akarok õket bántani, csak sztem ez úgy hallott ötlet ahogy van

L Viper
Álszent Lantlény :-) ( Én is, mi is, õk is. )
Fujj szoftverkalózkodás, fujj !!!
polluxware
bezárják õket... aztán két hét múlva lesz valami más

vagy már másnap

polluxware
legalább a nevem ne emlegesd mááán! <#wow3>

úgy hangozhat mintha bármi közöm is lenne ehhez a csúnya kalózosdisáshoz...

amúgy én nem félek attól hogy hirtelen megszûnik magyarországon az ezirányú tevékenység.
természetesen ha én is softvare fejlesztõ lennék, igenis is bántana a dolog

de nem vagyok, és úgytom te sem
<#zavart1>

zsoltfireman
Tudom,azt meg láttam!

polluxware
<#eljen><#eljen><#eljen>

de asszem eztet már linkeltem annó.. <#zavart1>

azthittem másikra gondolsz

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
ha megkeresed, azt mindenki megköszöni neked sztem..

addig is amit Moho linkelt, az "kézzelfogható" és nagy pirospont neki<#eljen>

polluxware
<#eljen>

Molnibalage
Ez nem valódi rampstart, csak az elektromos rendszer tesztelése. Ott a leírásban. Egy görög (?) gépnek van / volt fent a félig fullos rampstartja. Azt érdemes megkeresni. Kb. 8-9 perc hosszú.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
NAGYON JÓÓÓÓÓÓ!!!!
Imádom a RAMP START-ot 16-al!!!!
Köszi!!!!!

Láttátok már? 😊

F16 Start
Molnibalage

Molnibalage
Más. TOPOLO már az új Tornado FM-en dolgozik.

arrow19
Ja persze...faszság az egész kiengedtek mindenkit a mai napon.
L Viper
A köcsöhg indexen is kussolnak, csak verik magukat, hogy már az FBI is segít a magyarországi roma gyilkosságok felderítésében.
Ez röhej.
DANIELE
Énszerintem, a megoldás kulcsa a ki védi a bodzaszedõket a szomszédjába kel költõztetni egy párat és elõbb utóbb mindenki egy véleményre jut a probléma megoldásában.

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

arrow19
Kolompár úrnak ha eltöröm a kezét akkor jót nevetünk <#mf2> egymás szemébe nézünk,és elmosolyodunk jaj te úgy megvicceltél...
Gundark 1 1
Off Off 😊

Ne gondoljuk hogy cigányellenes vagyok. Nem vagyok az. De a gazembereket utálom, és ezek a rohadékok visszaélnek azzal hogy õk cigányok, és szegény kisebbség. És igenis elvárom azt bármilyen közösségtõl (cigány fehér zsidó komcsi náci bárki) hogy az ilyen embereket vessék ki maguk közül és itéljék el õket.

Gondoljunk csak az ETA-ra. Valamit robbantgattak erre kiment fél Spanyolország és elküldte õket az anyjukba. Azóta csak próbálkoznak kicsit mutogatni magukat. Ha mi itt kimennénk azzal hogy itéljék el ezeket, akkor másnap jönne a fél EU hogy rasszistanácifasiszták vagyunk. Akkor ezt igy hogy? Már csak a klasszikus kérdésem maradt meg : Hány halál még az élet? Hány ember halála kell ahhoz hogy normálisan kezdjünk el foglalkozni a témával? És nem a "rohadt magyarok báncsák szegény cigányokat és a rohadt cigók késelik a magyarokat" szinten? De jó ez a falcon topic 😊

On On
Gundark 1 1
Off megint

"Visszautasítom! A kiskorú cigánybûnözés fogalma a kollektív bûnösséget vetíti a cigányságra – háborodott fel Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a polgármester szavai hallatán. Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt."

Ha három (nem nyóc) kopasz, két és félszeres életnagyságban lévõ, egyenruhás fiatalember rátérdel Kolompár úr mellkasára miközben kérdeznek ezt azt, akkor mivel az elkövetõk 17-18 évesek, szerintem az igy gyerekes csínytevés. A molotov koktél az nem gyerekes, csak csínytevés. Ha ki is gyullad valami az nem csínytevés, hanem huncutság. Vagy nem?

De most komolyan, ez az ember aki a vezetõjük normális? b+ neki kéne elõször megkövezni ezeket a tetveket, ez meg gyerekcsínyezik. Ja és csodálkozik utána... Most kiakadtam, de komolyan. És ezeknek kéne valamit tenni hogy normális legyen köztünk a viszony.
<#violent> Ennyi. 4 csövû 20-30mms légvédelmi jellegû Oerlikon mintájú gépágyúval ellátott szmájli nincs? 😊 Mert akkor kezdjünk kicsavarozni egy Avengert.

On
arrow19
Azé jó hogy itt lakom mi?<#gun>
Gundark 1 1
Off

És tudod mi a legszebb? Hogy "szerencséje" volt. Nem erõszakolták meg csak viccbõl "hamán ottvan", és nem is késelték meg. Noha megtehették volna... És persze elõkerültek volna a jogvédõk hogy a kislány megtámadta (nyilvántartott rasszista) a 8 fiatalt nuncsakuval, és õk csak védekeztek. Ilyenkor egyébként hol van a felvonulás a roma izéktõl hogy elítéljük az erõszakot? És kivetjük magunk közül ezeket? Mert a mi értékrendünkbe nem fér bele ez? Ja az akkor van amikor a kisebbséget elnyomják? De még jó hogy nincs cigánybûnözés.

On
Molnibalage
OFF, de valami tûrhetetlen miatt.

Na jó, most már kezd elegem lenni.

Lehet, hogy ideje éles lõfegyvert beszereznem...

ON

Molnibalage
Ez egyszerûen gyönyörû. Alig várom, hogy az én A-6E skinemet az enyészetnek adja át. 😊

Gundark 1 1
Valóban. Már nem is számoltam hányan haltak meg ezalatt az összeállítás alatt 😞 Számomra az egyik legmegdöbbentõbb a tûzoltó herkules még mindig. Oly szépen összetapsoltak a szárnyai.. Persze érthetõ, de akkor is. Mondjuk a lángolva csúszó Boeing az kicsit hatásvadász, mert az egy kisérlet volt. Ezek mind jól bizonyitják hogy veszélyes üzem a repülés, akár Bird Dog akár 150 milliós vadászgép emelkedik a levegõbe. Szóval R.I.P. mindenkinek akinek nem sikerült.
Willenbrock
A repülés árnyoldala.

Molnibalage
FF5.0-höz hivtalosan nincs egyetlen más helyszín sem. A PMC helyszínek FF4 alá készültek amik FF3-ból és SP3/4 helyszínekbõl lettek konvertálva. Gyakorlatilag mind beta és befejezetlen. Fel lehet rakni FF5.0 alá is, csak anomálisák lehetnek és instabilits. TE szerkesztés egyáltalán nem fog mûködni. Stb..

Türelem. Az álláspont egyébként az, hogy szép és jó (lesz) az FF5.0 csak jó lenne már valami ami nem Korea... --> ITO2, dersef Taiwan helyszíne ez a vonal. A PMCn futó Europe hadjárat fejlesztés remélhetõleg visz majd valahova. Én azért még látok lehetõséget Koreaában is (és van Korea 128 is!) Ott Kína baromni nagy része benne van szóval ott lehet aztán meredek forgatókönyveket és helyzeteket összehozni kellõ türelemmen és sok munkával.

Willenbrock
A FF5-höz nem csinálnak(tak) Irak térképet és iraki kampányokat?

Molnibalage
Hustlernek javasoltam, hogy jó lenne az utolsó exe-t kiadni. Nem látom be, hogy miért kéne visszatartani...

Molnibalage
Ezt én is meg akarom tanulni. Akkor én gyártanám a szép UI felszínt a helyszínemhez. 😊

Willenbrock
Arra azért kíváncsi lettem volna hogy a szembe jövõ sávban mit csinált a traktorral ami a videó végén állta el az útját.

Willenbrock
Én nem használok labelseket,igyekszem egész reálisan hagyni mindent-bár mostanában kevés idõm volt rá-még csak a navigációt gyakorolgatom.Eddig én bugokat nem nagyon vettem észre.

Gundark 1 1
Heti két óra falconozni? Idõmilliomos 😊 Egyébként, nincsenek hülye kérdések, csak hülye emberek akik nem kérdeznek 😊
Molnibalage
Semmi gond. Viszontl lenne egy kérdésem. Azok akik az legutolsó exe-vel repülnek szoktak labels-t használni és abból is a far labels-t?

Egy fura és elég sõlyos buba botlottam az Eurowar hadjáratban. A 2D-s világ elemei a túloldalt egy ideig nem töltõdtek be, de aztán a 3D-s vilgába átkonvertálódtak hamar, mert már a bubble-n belül voltak. 8-9 hónapja ez sokkal súlyosabb volt, de most újra felbikkant. Akkor konstans jelenség volt, most eddig egyszer láttad. A durva az volt, hogy a velem egy package-ban levõ flight kb. 1 percre eltûnt (átment 2D-be ami viszont nem töltõdött be...) és mikor minden visszajött akkor bukkant fel újra. Ha valaki ilyet lát akkor szóljon!

Bocs a tegnapi hülye kérdésekért, sajnos tudatlanságom abból fakad, hogy kb. átlag heti 2 órám van falconozni manapság, fórumot olvasni sem sokkal több...ezért lemaradok errõl-arról.. pl. a Szu-24-re és az aardvark-re se volt még idõm, meg kb. a gépek 90%-ára..<#nemtudom>
polluxware
akkor biztos így van<#eljen>

Scottt
Polli most szerintem is Balunak van igaza,és mintha kezdenél túl lõni a célon^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Régesrégen láttam már õket.