Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy megnyomod a CTRL+R gombot vagy megnyomod a Baloldali MFD-n a stand by gombot.
Ha egyik se müködne akkor fel kell szállni mert földön némelyik gépnél nem lehet radart kapcsolni a valoságban az emberek védelmébe, mivel nem hiába van rajta a sugárzás jel az orkupon .
ergó azért fizetni amiért muszály, a többi meg kiskapu - >
politikusok is ezt csinálják, meg a vállalkozók..
bûûûûûnös vagyok áúúúúúúú <#wilting>#wilting>
jut eszembe.. semmi politikai felhang! (bocsi Bálázs)
kérdés újabban hogy a politikusok számoljanak el számlával mindenért..
Egyem a szivét annak a néninek aki ezért lázasan tolong
csak arra nem gondol hogy ma már a vállalkozók 99,9%-a ott tolong egymás boltjában és vásárolgatják a számlát egymástól.
biztos van itt is akinek ismerõs mirõl beszélek..
ezzel nem akarok õket bántani, csak sztem ez úgy hallott ötlet ahogy van
úgy hangozhat mintha bármi közöm is lenne ehhez a csúnya kalózosdisáshoz...
amúgy én nem félek attól hogy hirtelen megszûnik magyarországon az ezirányú tevékenység.
természetesen ha én is softvare fejlesztõ lennék, igenis is bántana a dolog
de nem vagyok, és úgytom te sem
<#zavart1>#zavart1>
de asszem eztet már linkeltem annó.. <#zavart1>#zavart1>
azthittem másikra gondolsz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
addig is amit Moho linkelt, az "kézzelfogható" és nagy pirospont neki<#eljen>#eljen>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez röhej.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ne gondoljuk hogy cigányellenes vagyok. Nem vagyok az. De a gazembereket utálom, és ezek a rohadékok visszaélnek azzal hogy õk cigányok, és szegény kisebbség. És igenis elvárom azt bármilyen közösségtõl (cigány fehér zsidó komcsi náci bárki) hogy az ilyen embereket vessék ki maguk közül és itéljék el õket.
Gondoljunk csak az ETA-ra. Valamit robbantgattak erre kiment fél Spanyolország és elküldte õket az anyjukba. Azóta csak próbálkoznak kicsit mutogatni magukat. Ha mi itt kimennénk azzal hogy itéljék el ezeket, akkor másnap jönne a fél EU hogy rasszistanácifasiszták vagyunk. Akkor ezt igy hogy? Már csak a klasszikus kérdésem maradt meg : Hány halál még az élet? Hány ember halála kell ahhoz hogy normálisan kezdjünk el foglalkozni a témával? És nem a "rohadt magyarok báncsák szegény cigányokat és a rohadt cigók késelik a magyarokat" szinten? De jó ez a falcon topic 😊
On On
"Visszautasítom! A kiskorú cigánybûnözés fogalma a kollektív bûnösséget vetíti a cigányságra – háborodott fel Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a polgármester szavai hallatán. Kolompár szerint csak gyerekes csínytevés történt."
Ha három (nem nyóc) kopasz, két és félszeres életnagyságban lévõ, egyenruhás fiatalember rátérdel Kolompár úr mellkasára miközben kérdeznek ezt azt, akkor mivel az elkövetõk 17-18 évesek, szerintem az igy gyerekes csínytevés. A molotov koktél az nem gyerekes, csak csínytevés. Ha ki is gyullad valami az nem csínytevés, hanem huncutság. Vagy nem?
De most komolyan, ez az ember aki a vezetõjük normális? b+ neki kéne elõször megkövezni ezeket a tetveket, ez meg gyerekcsínyezik. Ja és csodálkozik utána... Most kiakadtam, de komolyan. És ezeknek kéne valamit tenni hogy normális legyen köztünk a viszony.
<#violent>#violent> Ennyi. 4 csövû 20-30mms légvédelmi jellegû Oerlikon mintájú gépágyúval ellátott szmájli nincs? 😊 Mert akkor kezdjünk kicsavarozni egy Avengert.
On
És tudod mi a legszebb? Hogy "szerencséje" volt. Nem erõszakolták meg csak viccbõl "hamán ottvan", és nem is késelték meg. Noha megtehették volna... És persze elõkerültek volna a jogvédõk hogy a kislány megtámadta (nyilvántartott rasszista) a 8 fiatalt nuncsakuval, és õk csak védekeztek. Ilyenkor egyébként hol van a felvonulás a roma izéktõl hogy elítéljük az erõszakot? És kivetjük magunk közül ezeket? Mert a mi értékrendünkbe nem fér bele ez? Ja az akkor van amikor a kisebbséget elnyomják? De még jó hogy nincs cigánybûnözés.
On
Na jó, most már kezd elegem lenni.
Lehet, hogy ideje éles lõfegyvert beszereznem...
ON
Türelem. Az álláspont egyébként az, hogy szép és jó (lesz) az FF5.0 csak jó lenne már valami ami nem Korea... --> ITO2, dersef Taiwan helyszíne ez a vonal. A PMCn futó Europe hadjárat fejlesztés remélhetõleg visz majd valahova. Én azért még látok lehetõséget Koreaában is (és van Korea 128 is!) Ott Kína baromni nagy része benne van szóval ott lehet aztán meredek forgatókönyveket és helyzeteket összehozni kellõ türelemmen és sok munkával.
Egy fura és elég sõlyos buba botlottam az Eurowar hadjáratban. A 2D-s világ elemei a túloldalt egy ideig nem töltõdtek be, de aztán a 3D-s vilgába átkonvertálódtak hamar, mert már a bubble-n belül voltak. 8-9 hónapja ez sokkal súlyosabb volt, de most újra felbikkant. Akkor konstans jelenség volt, most eddig egyszer láttad. A durva az volt, hogy a velem egy package-ban levõ flight kb. 1 percre eltûnt (átment 2D-be ami viszont nem töltõdött be...) és mikor minden visszajött akkor bukkant fel újra. Ha valaki ilyet lát akkor szóljon!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"