52965
  • Molnibalage
    Az pont úgy lett tervezve. Szándékosan úgy fordultam, hogy a kamerán menjen át Jana. Elsőre sikerült megcsinálni. Hiába, gyakorlat teszi a mestert.
  • z0ty4
    Nagyon jó lett a videó. Gratulálok !!!!
    A kifutó fölött mikor egymással szemben repültök az majdnem kocc lett.....
  • Molnibalage
    BMS4 beta tesztelése ezek szerint folyamatban van.
  • Molnibalage
    Eredeti fájlok. FunFalcon 5 - chapter II.

Az összes MF-en levő videó.
  • arrow19
    Te vagy az uploader nekem is lejátsza,ha én töltök fel.
    @z0ty4: de:
    http://www.youtube.com/v/q-DSfWBFttw
  • Molnibalage
    Lehet, hogy a Hamachira fellépve eseleg, de kétlem. 6 perc és fent van MF-en.
  • Molnibalage
    Jah, hogy én azért tudtam megnézni, mert sajátom. Kilépve már nem megy. Vicc bazdmeg. Teli van a youtube 1 milliószor nagyobb látogattotságú Van Halen számot használnó videókkal, azok meg nincsenek blokkolva.

Eszemfaszom megáll...
  • z0ty4
    Lassan felér MF-re is. Amugy a youtube-on nem lehet kijátszani ezt az ország mizériát ?
  • Molnibalage
    Nekem lejátsza hanngal. Most néztem meg. Érdekes.
  • arrow19
    "FunFalcon5 - chapter II, the show must go on!"
    This video contains content from WMG, who has blocked it on copyright grounds.
    =néhány ország Hungary
  • Molnibalage
    Miért? Nincs lebénítva a zene. Most már HD-ben elérhető. :)
  • z0ty4
    Majd jól lebombázza őket
  • arrow19
    Warneréknál nem szeretik a Balázst...
  • z0ty4
    Megvárjuk....
  • Molnibalage
    Kb. 66%. Még egy fél óra.
  • z0ty4
    Elvileg ketten már látták, legalábbis ezt írja ki. MF feltőltés hogy áll ?
  • repvez
    Én az enyémet már sokszor sétszedtem ugyhogy tudom mmilyen a belseje , sot képeket is készitettem rola ha esetleg kell akkor el tudom küldeni öket ha nem akarod szédszedni.
    Engem jobbára csak az érdekelne, hogy az uj panelhez hogyan csoportositotta a vezetékeket a markolatba össze ill hogy osztotta meg a gázkar és a bot között, mivel az usb-s panel csak egy helyre kerül.

A bringát használtan vettem egy aprohirdetésben találtam rá a bikemag forumán 120k ért jutottam hozzá.Ahhoz képest hogy 2006os kiadásu nem ment egy métert sem és ugyan olyan állapotba van mintha most hoztam volna a boltbol.Ugyan ez a boltba 2009es kiadásba 270k röl van 216k ra leakciozva.
  • Molnibalage
    Azt kiírja, hogy néhány országban blokkolva van. Én a nem feldolgozott verziót - mint feltöltő - megnézhetem. Ameddig nincs kint HD ikon az azt jelenti, hogy még feldolgozás alatt van.
  • Molnibalage
    Még feldolgozás alatt van.
  • arrow19
    Faszán leblokkolta a youtube.
  • arrow19
    Kérdezősködhetek még ha gondolod énis szétszedhetném az enyémet csak mindennap repkedek vele aztán nem szívesen.Lehet beruházok ebbe az usb-s cuccba meg egy mikrostickbe ha lesz hozzá gombja a srácnak.
    Úh komoly brinyó mennyibe került?
  • repvez
    köszi remélem tud több infoval szolgálni a vezetékelés ugyben is.MEg sajnos nekem mivel más panelem van igy a profil programozás része nekem nem marad ki majd a használatkor.

OFF
    Ma vettem egy uj komolyabb bringát remélem nemsokára javul az idö hogy meloba is be tudjak vele járni :
    egy ilyent sikerült kifognom :D
  • Molnibalage
    Youtubeon fent van, feldolgozás alatt. Most megy fel az eredeti az MF-re.
  • Molnibalage
    Ezt egyszer ki kéne próbálni. WSO szimuláció. :)
  • Molnibalage
    Új Seven-G. Hamarosan.
  • Molnibalage
    BMS topik.

Most olvasom, hetek óta nem voltam fent GF-en. Azóta új fórummotor van...
  • arrow19
    @repvez
    "Hello Jana,
    When i rewired my FLCS/TQS, I bought a BU0836 from here www.leobodnar.com
    . I use to use the Stickworks, but i couldn't get it to work after i
    stopped playing for about 1 year. I like the BU0836 because there is no
    additional programming once its installed. You plug the joystick in and
    assign buttons in the flight sim. No additional program or profile
    creating.
    The file i attached is a schematic similar to the one i used for my
    FLSC/TQS. Yes, i did use diodes, but diodes are only needed if you press
    more than 2 buttons on the same matrix or you have non momentary switches
    (dog fight/speed brake are this type). What happens is that one switch
    will stay active and when another button is pressed, "ghost buttons" will
    also show as being pressed.
    As for wiring the new mouse switch, I never recorded any of my procedures,it was "trial and error" until i got it right. On the throttles that i'm developing, I am using mini joysticks for the radar cursor control.Hope this information helps.
    Thanks...Steve"
  • Molnibalage
    A módszer működik, még ma jön. Csak újra kell kódolni, mert észrvettem egy súlyos gépelési hibát. Én állat...
  • Molnibalage
    Éppen kódolom egy új mp4 kódolóval. Ha sikerült, akkor már röppen is fel.

Más. A lent bemutatott tájjal kapcsolatban vannak bizonyos etikai gondok. Jelek szerint a srác szeret más tollaival ékeskedni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből.
  • arrow19
    Kaptam levelet a sráctól a microsticket is kicserélte meg a gombokat is elküldte milyenek kellenek,rákérezek nála a vezetékelésre meg a többi dologra.
  • z0ty4
    Mikorra várható a videó ?
  • Molnibalage
    Aztarohadt.

Más.

A klip lehet, hogy sajnos a régi avi (wmv) formátumú lesz és nagydarab, mert az mp4 konventerem valamiért nem hajlandó működni a továbbiakban... :(
  • Buren
    OFF

Karbantartási rajz :)
  • repvez
    szedjuk össze a gondolatainkat mondanivalonkat aztán egyvalaki ir egy szivhezszolot neki , bár gyanitom te leszel az mert az én angolságommal lehet azt hinné hogy az anyját szidom :).Mondjuk olyant kéne találni aki szintén FLCS-t alakitott át mert neki talán vannak olyan dolgai amit egybol át lehet venni nem kell kitalálni ujakat.

Nálam ezek a kérdések merültek fel :
    -Az FLCS markolatba a gombokat hogyan csoportositotta egy panelra diodákkal
    -tud e mutatni sematikus ábrát a bekötésröl, paneltervekröl
    -milyen softvert használ a profiltervezéshez

egyenlöre ennyi
  • arrow19
    Akkor a feladat adott,szerintem keressük meg az emberünket egy kis technikai segítségnyújtás miatt
  • repvez
    amugy a gázkarnál ö is használt diodákat mivel csak akkor nem kell ha direkten kötöd a panelre egy az egybe hamár több jel megy egy érintkezöre oda kell .
  • repvez
    mostmár mindegy ha USB-s lesz akkor nem lesz rá szügségem , meg a csipektöl még nem lesz gameport a gépembe igy nem tudnám rádugni sem .
    Amugy a panel manualja alapján ajánlatos betenni diodákat a zavarok és a fals jelek elkerülése miatt.mivel ha minden csatlakozo foglalt akkor 1 negativ ághoz 8 nyomogomb kapcsolodik igy ha a dioda nem szüri meg a jelet hogy melyik gombtol jön akkor megzavarodhat a panel mert nem tudja hogy a 8bol melyik volt.
  • arrow19
    Nekem mindkét chip megvan,keress meg msnen azt tudok ezen segíteni.
  • arrow19
    Amit linkelted azon pl egy dióda sincs,simán a chipre rávannak kötve a potik azt csókolom.Mondjuk az egy CH joy.
  • repvez
    ja vele már tárgyaltam mielött megvettem a panelt kanadábol, de lehet hogy még rákérdezek erre a panelgyártásra a markolat részen.

MÁzlista nekem már nem sikerült beszereznem ilyen csipet, pedig probáltam utánna járni annak is hogy ha a 2 chip azonos lehet e mert akkor csak a frimwaret kellett volna átirni bele,de nem találtam utalást erre.