Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
ez az a nõci Shárk ügyvédes sorozatból? szép zsidó lány (nem boldog oldal tag)

<#eplus2> szörnyû vagyok tudom..

polluxware
csávó nagyon feltünõsködik itten a tréning bombákkal...

úúú<#hehe>

polluxware
énaszittem ellopják a jegyet, vagy lázongani kezdenek... tök váratlan a story vége

polluxware
ez tökjóó<#eljen>

el sem hiszem hogy te linkelted be Balázs..<#eplus2>

Molnibalage
Nagyon OFF, de öröm az ilyet hallani. Az is szomorú, hogy ennek örülni kell külön.

ON

Holnap kire lehet számítano rekedés során. Ja, még valami. NEM 1983-as hadjáratot szeretnék repülni. Valamelyik Eurowart! Oka van. 😉

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

L Viper
Ez egy SR71-es utánégetõs szem:

klikk...
polluxware
elõtte lekéne ültetni<#eplus2>

L Viper
Hát elég rémisztõ szem lenne. <#szeret>
Buren
Ettõl szerintem menekülõre fogná a csaj... <#vigyor5> <#vigyor1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
<#nyes>

Csajozós dumád: olyan tüzes a szemed, mint egy SR71-es utánégetõje...
Molnibalage
Vagy csajozok. <#vigyor1> Most pénteken még a sör sem biztos. <#szomoru1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Há' mindig sörözöl <#vigyor1>
Molnibalage
Én csak magamra értettem. <#zavart1>

zsoltfireman

L Viper
Mi reppkedtünk azóta OF-el párszor.
Scottt
Olegék mondogatják mindig, hogy 2hét múlva...(sztem sose jelenik meg)
29 az a 33 Gundi😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Ez a BOB szerintem a SOW. 😊 Imádom a szlengünket 😊 És hajrá ROF 😊
zsoltfireman
MEHET!!!

Gundark 1 1
Eszembe jutott egy irás, a Hordócskáról, meg a Curtiss P-36osról. Az összes Hawk pilóta mondogatta, hogy a felszálláskor derül ki hogy mennyire "elegáns" egy gép. A P-36 felszáll emelkedik egyenletesen, és suhan. Az F-4 felemelkedik rángatódzik, csúszkál és billeg. Hogy mi az oka? 😊 Az F-4 ben 33x kellett körbetekerni a kurblit hogy behúzza a futót, mig a Hawkon ez egy gombnyomás volt 😊

zsoltfireman
Az Ubisoft-os BOB???????
Ez biztos????
Az a BOB amit a második Bonus DVD-n reklámoznak????

Molnibalage
Pénteken Falcon multi új exe-vel? A FunFalcon forgatása óta nem volt repkedés. 😞

Ennek 2 (!!) hónapja...

L Viper
Hát igen, az 1946 már kissé "Vérpistikésítve" lett.
Biztos sok amcsi kisfiú vinnyogott, hogy nem tudja letenni a Corsairt a hordozóra :-)
Nem véletlenül raktam fel én is inkább a régi dupla CD-s Pacific-et.
Scottt
Lényegtelen mert 2 hét múlva úgyis jön a BOB😊
Egyébként a 46moddolhatóságát kéne összeházasítani a 4.0rep. modelljével😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zsoltfireman
4.09b.....

Gundark 1 1
Én benne vagyok, mútizhatunk ezzel is meg a röffel is 😊 Szépen tudnánk vele falkába verõdni 😊 Messzer enyim 😊 A Fairley Battle-kat is szeretem. Igaz lõni gépágyúval 😊 Én már régen az 1946ot használom. Bár realizmus szempontjából a 4.00-ás pecs volt a legjobb. Amit soha nem adtak ki hivatalosan. (mert Oleg megsértõdött 😊 Gondolom tilantlények feltettétek a 4.09et is nem? Én a 8 nál leragadtam 😊 És várom a két hét múlva megjelenõ SoW-ot 😊
Molnibalage

zsoltfireman
zsoltfireman

JoeDestroy
Zsoltinak mindegy az ha balta is 😊) csak repüljön, és lehessen moddolni 😄
Egyébként tényleg jó kis dogmultit lehet nyomni vele..

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Szép. Van már sok jó kieg, az biztos.
Én még egyet sem próbáltam, de rá lehet kattanni erre is.
zsoltfireman
Fairey Battle a neve....
Szoktunk IL2 multizni is.....

Molnibalage

Molnibalage
Aztahétszentségit. Ez gyönyörû! Ez milyen gép egyébként?

Jó lenne ezzel is multizni (itt van igazi dogfight!), de talán már csak a FB van meg a késõbbi kiegek nem. Egyszer megvoltak, de akkro sem volt rá idõm. Hát még most..

zsoltfireman
Én is nyomom.....

Willenbrock
Talán egyszer elkészül ez a Project Galba-koreai szimulátor is.Esetleg 2 hét múlva...<#ravasz1>

Willenbrock
Ez honnan tölthetõ le?AAA oldalról?

L Viper
Szép lenne ilyen felszín felett suhanni <#eljen>

Molnibalage
Jetsimben kéne ilyen.

L Viper
Gondolom ezt említetted.

Van ott még sok jó vidi.

No ezért várjuk Gunlanttal :-)
Molnibalage
Megnéztem a fizikai motor demóját. K*rva jó! 😊

repvez
Molnibalage
Mi az a RoF?

Scottt
Moszkvai idõ szerint már 20perce megjelent(ha 00:00 kiadás ideje)Nem kell a pokolmacska,a vadmacska sokkal jobb,valahogy jobban tetszik vele a repkedés.4.0über realizmus repmodelles patchaztá' kergethetem egész este a Bettyket😊

Gundark 1 1
Hmm. Holnap lehet megjelenik a RoF. Addig Zil2 😊 Bár örök kedvencem marad a messzer (igen náci vagyok) azért a rephordókat is kedvelem. De nekem valamiért nem jön be a Hellcat. A Hordócskát szeretem , no meg ott a Sivító Halál. Fõleg a 4 ágyús változat. Az bontja az ellenséget 😊

De már várom hogy feldübörögjön a DVa motorja, és kattogjanak a Spandauk 😊 Vagy ahogy az filmje végén van : 500 lövedék, 2 géppuska, 1 gyõztes 😊
Molnibalage
Hamarosan.

Az 1942 meg tényleg jó kis cucc volt. Az Aces Over Pacific sem volt rossz meg a társa az Aces Over Europe.

L Viper
Néha rámjön, ilyesmi.
Nagyon sokat játszottunk anno vele, modemen is.
A graf. akkori szinten kiemelkedõ volt ( 486-osok korában! ).
A játékmenet, a hangok, zenék, videóklészítés, vágás, és a a patch utáni rádiózás felejthetetlen.
Megnéztem egykori szerkesztett videóimat :-) Ejj de szépen füstölve pörögve potyogott az ellen :-D
Akkor nem lovagoltunk a poligonszámon, a DX-en, hanem beleéltük magunkat a jobbnál jobb történetekbe. Kár, hogy a mai szimekbõl ez szinte teljesen eltûnt.
Remélem a ROF-ban lesz.
polluxware
1942 paw??????

veszedelmes vagy😊

annak már rettentõen ósdi a grafix-ja<#wow3>

L Viper
Ismerem, de nem nagyon olvasgatom. A Csatorna modot ki akarom majd próbálni, de most az a rész nem érdekel annyira. Rámjött a Pacifikolhatnék.
Elkezdtem Dosbox-al tolni az 1942 Pacific Air Wart, aztán kedvet kaptam megint IL-2 PF-hez is :-)
zsoltfireman
Akkor ezt az oldalt gondolom be sem kell mutatnom!
AAA