52965
  • Molnibalage
    Mikor megláttam a BMS4 képeket első gondolatom az volt, hogy milyen fasza promo videót csinálok majd. :)
  • JoeDestroy
    Jó a klipp :)
    Sajna úgy néz ki, hogy máj. végéig max annyi időm lesz repkedni, amit a gyerkőccel megy. Alkalomszerűen vagy 1-1,5 órát hétvégén :(.
    De hátha addig jön valami friss cucc is!
  • Molnibalage
    Among the different implementations is worth remembering:

Three theaters (Korea, Balkans n Aegean)
    Dynamic Weather
    Dynamic temperature and pressure area
    Turbulence
    New flight model
    New pyhsical model
    New fuel management
    Panel fault system and test fully functional
    Cockpit only 3D version
    Pointing system on the helmet
    Sniper Pod XR
    Campaign editor revisted
    Recon screen revisted

-DX9 conversion
    -new lights and shaders
    -the most sofisticated FMs seen in a flightsim to date
    -some new airbases
    -a fully working 6DOF 3dpit for the F-16
    -lots of new 3d models
    -new terrain engine

The intention 'to release a version without CTD (crash to desktop - return to the desktop) and bugs and a multiplayer solid as a rock. What you have in hand, and 'simulator light years away from anything on the market and do not want to hurry, get him out ahead of time as the opposite, and' was made by Microprose (yes, some developers / coders are the same as Microprose) at time of Falcon 4.0.

Ez volt a szöveg.
  • Molnibalage
    JanHas is ügyködik.

De miért pont C-130 gépen? Talán rakjanak már egy tisztességes MiG-21/23 modelt az OF-be...
  • Sanyo
    Gyorsan utána kellett néznem, hogy mi az a BMS. :)
  • Molnibalage
    Nem. :)

Volt szöveg is, de az barom módon nem mentettem le. Mondjuk sok új dolog nem volt benne.
  • Sanyo
    Remélem nem írtam nagy marhaságokat. :)
  • Molnibalage
    Engem is főleg ezek izgatnak, hogy a Falcon eredeti struktúrája mennyira meredt megőrizve és került e bele új modellezési elem. TOPOLO azt mondta, hogy még az OF-hez képest is feljebb léptek a modellezés terén, ez az igazi F-16C gépekhez legközelebb álló szim lesz. A progi akkora ugrás, mint anno az F4.0 volt az F3.0-hoz képest, vagy mint a Lock On az eredeti Flankerhoz képest. Talán még nagyobb.
  • repvez
    És amit ezekböl a képekböl látunk az csak a jéghegy csucsa.Ki tudja hogy milyen egyéb változtatás került bele ami mind vizuális mind játékélménybeli extázist jelenthet.
    Gondoljunk csak bele ilyen esöcseppek dinamikusan végigvándorolnak a fülkén felszállás közben vagy került bele uj sérülés modell , repmodell stb..
  • Molnibalage
    Előbb - utóbb biztos ki lesz adva, ha másért nem, hogy többen teszteljék. Az FF5.0 is kijött, de a tervezetthez képest jóval később. Az 5.3-ra a legtöbb embernek összeállt a cucc.

A mostani 5.43-mal még fagyásom és CTD-m sem volt. Csak éppen az adatbázis miatt egyszerűen úgy bugos, hogy nem jól viselkednek az egyések és egyéb hibák vannak. A stabilitás terén *5. TOPLOP infója alapján itt vérzik el a BMS4 jelenleg. Ilyen léptékű újítás után nem csoda. Viszot ezzel a grafikával lényegében adtak a Falconnak még 10 évet vagy többet.
  • repvez
    jök a képek .Remélem valaha mi is hozzáférünk majd ehhez a verziohoz .Nagyon jo a modell ahogy látom a pilota is részletesebb lett a fény is jo a csillogás a gépen .Ahogy látom még bump mapot is használ már.Meg ahogy még régebben irták hogy a BMS az az OF-re épit igy nem kizárt hogy tényleg abbol vannak a képek mivel a kabin kép az tiszta OF .
  • Molnibalage

• Molnibalage
    Semmilyen. Csak időközben letörölték. Milyen jó is, hogy elmentettem a képeket!

Repzev, mi soha nem vésünk kőbe semmit. Hustler többet akart az 5.5-be. Viszont az újítások bugosak lettek. Ez van. A BMS4 is így járt és azt sem ígérte senki semmikorra. Csak pusmogás volt. Az is csoda, hogy ezeket a képeket kirakta valaki. A srceenshotokon Araam név van. Ez azért érdekes, mert az egyik FF teszter nickje ez. Már, ha még az, mert 1000 éve nem szólt egy szót sem...)

Az OF4.8 kapcsán meg nem volt release date.
  • repvez
    milyen regisztrácio kell arra az oldalra mert nekem nem nyitja meg a topicot igy nem látok semmit sem se plussz képeket se szöveget hozzá.
    Amugy nagyon jo a dinamikus árnyék a kabinba és a viz meg az uj domborzat.Amugy már tényleg kiadhatnának valami uj verziot mert az OF-et is karira igérték meg ti is az FF5.5-öt oszt egyenlöre semmi a BMS4-et is tavaszra és itt van lassan a tavasz vége és még arrol sincs semmi.
    Elvileg a Lockon 2.0-a is 2hét mulva jon ha el nem tolják a megjelenést megint.
  • arrow19
    Kb újraírtak a 12éves kód legnagyobb hiányosságait a "mai" szemmel azt szaros nyomjelzőkön hokiznak...gratulálok
    Im a newbie for Falcon tipusú vérpistikék
  • Molnibalage
    Lehet, hogy kicsit rásegítettek. Egyébként ezen a hülyeségen vitáznak kint a fórumon, meg ASG beszült, hogy milyen gyíkul néznek ki a nyomjelzők.

Eszamfaszom megáll. Itt van minden idők egyik legszebb harci szime, és ilyen faszságokkal foglalkoznak.
  • arrow19
    Na akkor megnyugodtam,csak a eső vízefekt volt nekem "mű" PS-es
  • Molnibalage
    Egyáltalán nem fake. Snail és TOPOLO is megerősítette, hogy ezek igazi képek. Sőt, még az esős elkenődőtt kép sem PS elvileg! A kabintetőn láthatóak a karcok, de az esővíz folyás és hó is.

A játék grafikai kódját teljesen újraírták TOPOLO szerint, mert ő látott több 3D modellet is. Még azt is tudja, hogy már az 3. RC verziót tesztelik. Az első ígéretes volt, de nem volt kész. A második nagyon bugos volt. Most van a 3.
  • arrow19
    sztem fake,de ne legyen igazam.
  • arrow19
    Én ezekkel az új simekkel már úgy vagyok hogy hiszem ha játszom vele.Amúgy korrekt
  • Molnibalage
    A Falcon mindig is CPU limitált volt. Szerintem ez nem fog változni. Én csak a Falcon miatt veszek új CPU-t...
  • z0ty4
    Zsíííírkutya !!!!!!

A 2. képen a víz valami eszméletlen, gépigényre kiváncsi lennék....
  • Molnibalage
    Ja, és a screenshoto dátuma is érdekes. 2009, október vége.
    Vajon hol tarthatnak most?
  • Molnibalage
    Mi, az semmi extázis? :)
    Ha ez tényleg igaz és nem ámítás, akkor a Falcon új diemzióba lép.

Pár kép közvetelnül is, hátha törlik még a végén...

• JohnTerry
    Ez naggggyon naggggyon súúúlyos
  • Molnibalage
    Ez BMS4 lehet, semmi más. Eddig titokban meglapult volna egy másik fejlesztő csoport. Mert, hogy nem FSX, az tuti. A screenshot név és egyéb dolgok is Falconra vallanak.

Ha ennek nyílt adatbázisa lesz és tényleg ilyen lesz, akkor by-bye FF team részemről szerintem.
  • Molnibalage
    Ez meg mi a pék?

Itt találtam.
  • Molnibalage
    1,5 éves képeim is fent vannak. A PB tényleg jól megőrzi. Ha ide akarsz linkelni nem hiszem, hogy az 1,5 múlva is fontos lesz. A fórummotor keresésre úgy is alkalmatlan.
  • HungaroJET
    Speciel én a PB-t azért preferálom, mert a 7-8 évvel ezelőtt feltöltött képeim is ott vannak még.
    Ez az IARO meg vajon hány évig fogja megőrizni a képeimet ?
  • Molnibalage
    A PB direkt linkelés tiltott az sg-n, ahogy a sárga békás és más oldalakról is. Javaslom ezt.

Ilyen több human vezette kötelék állatkodásról van egy több, mint egy éves felvételem, az FF csapattal teszteltük a kódot anno. Több olyan felvétel van, ami régi, de soha nem volt még felhasználva. ;)
  • HungaroJET
    Úgy látom egyenként kell majd megnyitni a képeket waz :( grrr
  • HungaroJET
    Hogy a **csába lehet ide photobucket jpg-t betolni aztaQsg :O

http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_223617.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_232913.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_232950.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_232957.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_233324.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_233737.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_233853.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_234001.jpg
    http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/FreeFalcon5/2010-02-21_234537.jpg
  • HungaroJET
    Legközelebb majd jövök én is :)

Ez tetszett volna neked is Molni: :D

• Molnibalage
    Rossz hírek. Egyelőre úgy néz ki, hogy a realism moddal egybekötött hadjáratot nem tudom megcsinálni, mert az adatbázis és az exe annyira megváltozott, hogy hiába írok át egyes modellező értékeket, a program szarik rá. Az adatbázis egyes részeiben található értékeket nem használ a program. :(

Komlyan mondom, hogy én már csak a BMS4-ben reménykedem.
  • Razor18
    Szu-33 majdnem seggreült...
  • arrow19
    Onlájnosoknak FunFalcon5 chapter II
  • arrow19
    Majd legközelebb...
  • Molnibalage
    Milyen fasza klippet hozhattam volna össze, ha még van 1-2 ember. Mindenki hoz egy négy gépes köteléket zárt formációban. 16 gép. Aztán mindenki break left / rigt parancsot ad. 9-12 gép balra/jobbra, a négy játékos meg még állatkodhatna is. :)
  • arrow19
    Csak a kamera miatt látod annak talán én 1x éreztem hogy ajjaj lehet belekoccolok a Balázsba mikor mögötte repültem az F-15el és fejjel lefelé orsózok.
  • arrow19
    cö-cö