52965
  • Molnibalage
    Szoktátok olvasni a htka.hu oldalt?
  • Molnibalage
    Elég sok bevetést repülhettél, mert et 16:00 körül volt, de tagnapelőtt meg már majdnem éjfél volt a mentett állásban. :)
  • arrow19
    Ezt én is lerepültem nekem kimaradt az Air Medal
  • Molnibalage

A lényeg. Élje túl mindenki és a kísért kötelék hajtsa végre a bevetést. Nem kell sok kill, de a progi keményen súlyozza a célokért adtott pontokat.
  • Papa01 #32024
    :) Hátha valakinek új lehet!
  • Molnibalage
    Igen. Nem pont itt, de mintha másol láttam volna ezeket kiterítve. Milyen szempontból fontos ez? Van aki még nem tudja álmából felkelve sem a kabint kiosztást?
  • Papa01 #32022
    Balázs, ezt ismered?

Link

• Molnibalage
    4x4-est! :)
  • arrow19
    Jólenne már összerakni egy 4gépes köteléket multiban srácok.Jókis videó de a ROKAF-os jobban bejön
  • Boconadi
    mi neked a zúzós? Neo? :D
  • LeonSilver
    Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák Balázs.Tudod, kinek a pap kinek a paplan.Nekem marhára tetszik a többi meg nem igazán érdekel ;)
  • Molnibalage
    Fura, mert az FF csapat nagy részének nem tetszett a többi Boci műhöz képest. Nekem sem tetszik, a zene miatt. Ez nekem már túl zúzós.
  • LeonSilver
    Én egész egyszerűen nem találok szavakat.Az, hogy fantasztikus nem elég kifejező erre a műre.
  • Gundark 1 1
    Gratulálok Boci! Kiváló munka!
  • Molnibalage
    BMS4. Egy teljesen független valami az OF és FF vonaltól. Azóta dolgoznak rajta, hogy az BMS3 (OF) kiszivárgott. Ez olyan 4-5 év. Viszont nem csak egy programozójuk volt / van. Ez látszik is...
  • Wampa
    Apa,congratulations!
    Eddig messze ez a legjobb video amit láttam,egy ilyet összeraksz történettel,pörgős zenével,mozifilmnek és megvan az első oscarod tőlem.
  • zsoltfireman
    Sziasztok!
    Jók a képek! Ez egy új patch lesz?
    Üdv!
    Zsolt
  • Boconadi
    tess
  • arrow19
    ÖÖö linket tudnál adni?
  • Boconadi
    Ez az a hitiles ami a kontroll videómban is van?
  • arrow19
    multi>>>
    ts: Falcon 4.0
    psw: ffmulti
  • arrow19
    Nem,próbáljuk ki én pár hónapja olvastam hogy pont a multi a lényege.Bepróbáljuk.
  • Molnibalage
    Sehonnan. A srác eddig csak pár átrajzolt tile mutatott be ami erősen lnyúlásszagúnak tűnik az Agean helyszínről. A készítő és más olasz srcáok is jelezték privátban, hogy ez a gyanú igaz. Kicsit mitha még a HiTiles is benne lenne, a Tom féle free.

Ripsaw sem tudta befejezni a Riptiles, mert tile problémákban ütközött. Szerintem akkor ő sem fogja tudni.

Este 8 felé jó lesz? Addig még össze kell szednem magam.
    Viszont azt nem tudom, hogy a multi + két üléses vezetés kombinálható -e. Akkor a két üléses teszt ejtve van mára?
  • arrow19
    Inkább ma este vagy holnap délután,holnap este 30.szülinapra vagyok hivatalos.
    @#32004
    FreeFalcon 5
    FreeFalcon 5.3 upgrade
    HiTiles
    Hamachi
    Teamspeak
    BOOooOOM
  • Boconadi
    Miket kell felraknom, hogy én is repülhessek veletek? :) Már rég nem játszottam.

Azokat a szép talaj textúrákat honnan tudom letölteni?
  • Molnibalage
    Holnap este multi? Kipróbálhatnánk a lentebb linkelt WSO szimulációt.
  • Molnibalage
    Tisztelem mindenki munkáját, de ez csak az erőforrások szétforgácsolása. Ennyi emberrel 0-ról repszimet fejleszteni fizikailag lehetetlen. Viszont, ha ilyen tehetségesek máshol nagyon jól jönnének. Még egy single playeres befejezett repszimet sem tudnak 10 év alatt összerakni. És akkor hol van még dinamikus hadjárat és MI...
  • Molnibalage
    Repvez már válaszolt. A jelek szerint pár kinti tagnak vannak infói, de tartják a szájukat nagyjából. Csak azután kommentálnak, ha már kijött valami. Azért felajnálom, hogy a BMS4 promo vagy intó videóját megcsinálom.
  • Molnibalage
    Az FF és OF-ben sem az egész monitor zöld, csak CE beállítás kell. Illetve az FF5.3 bugos és mindig full screen NVG van. :(
  • repvez
    Balage csak az egyik fejlesztöcsapatban van benne azon kivül még legalább 2 másik van az OF és a BMS , de még ide vehetjuk az LP-t is akik az AF-et készitették.Ezek mindegyike teljesen különbözö grafikát és egyebeket takarnak.

A simet mikor utoljára probáltam akkor elégé kezdetleges volt még , sztem ezt csak pár srác probálja késziteni, de nem valami nagy sebességgel ugyhogy sokat nem lehet töle várni
  • mcsaba
    Most akadtam erre a szimulátorra, nem igazán tudok angolul, és magyar fórumot nem találtam ezért érdeklődök itt hátha találkoztatok már vele. Tudtok róla valamit, komoly szimuláor lessz vagy felejthető, a képek alapján nem tünik rossznak de még nagyon kezdeti fázisban van.
    Balázs ezt a mondatod hogy kell érteni "Ha ez tényleg igaz és nem ámítás, akkor a Falcon új diemzióba lép." ha jól tudom te is benne vagy a fejlesztő csapatba, akkor neked is tudnod kell hogy mi lessz a Falcon jövője, vagy tévedek? Amúgy a képek iszonyat jók, új grafikai motor lessz, vagy újabb directx-et fog támogatni, vagy csak egyszerüen a modellek és a texturák lesznek lecserélve?
  • repvez
    az éjjellátos is jól néz ki végre nem az egész monitor zöd a BS-ben van hasonloan megoldva még .

Amugy eg aprobb hiba azért van az utánégetö lángja nem világitja mega betont :P, de ez gondolom még az elején volt mert a videokban se látszik még az a kabinbanárnyék ami a képen.
  • Molnibalage
    Régebbi BMS4 képek, de van két új is. Azok talán még egy régebbi BMS4 tesztvezióból vannak.
  • Molnibalage
    A fizetős dolog azért nem lesz opció soha szerintem, mert ahhoz atomstabilitás és support is kell. Ezt meg nem lehet bevállalni.

A Fighter Ops is itt bukhat el.
  • Molnibalage
    Jogi vita amúgy sem lenne belőle. Az F4UT megállapodás értelmében a free moddolás lehetséges volt. Itt van.

Az LP szarakodása meg tudtommal 2009 januárjával lejárt, tehát az ő fejükre is lehet magas ívben tenni. A jogászokkal meg jól megfingattam volna őket, ha lenne pénzem, mert mégis milyen kódot védtek le? Ja, hogy azt, amin más dolgozott. Pár skint és modellt meg nemes egyszerűséggel elloptak...
  • LeonSilver
    A képeket nézve ( ha tényleg ilyen lesz ) és a leírást olvasva ( ha tényleg iylen lesz ) nagyobbat fog ütni mint annak idején a lonci.
    Nem tudom hogyan gondolják de HA tényleg ilyen lesz én akár fizetek is érte!
  • repvez
    ez nagyon jo hir minden szempontbol .
    Ha ezek benne lesznek akkor kánaán az meg szintén jo pont hogy vannak benne microporst fejlesztök igy nem lesz talán jogi vita belöle , tisztába vannak vele hogy mikor mi mit csinál a progiban és hogyan lehet megváltoztatni , talán még meg is voltak nekik az eredeti fejlesztöi programjaik . igy tényleg bizhatunk egy stabil , jol müködö gaméra.
    És remélem nem hagyják ki belöle a mai "követelményeket" sem (hardveres DX9 támogatás vista/W7 kompatibilitás, WS támogatás, élsimitás nem csak VGA driverböl .)
  • arrow19
    joystick+türelem
  • Molnibalage
    Nem tudni. Az is csoda, hogy ezek a képek kikerültek, mint 2009 februárjában. Addig azt sem tudtuk, hogy lesz BMS4.
  • 55manfred
    Előre láthatóan mi kell majd a BMS4 -hez?
    (Pl:Falcon4.0- vm patch.......?)