52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32148 A-10C replica -
#32147 F-111 cikk után, egy könnyedebb valalmi. :) -
#32146 Igen. Pl., ha nem bomlik fel az F4UT... :) -
#32145 ezek csak példák voltak, de biztos lett volna egy ésszerübb eröforrás felhasználás -
#32144 Csak ez így nem működik, ahogy te írod. Ott kezdőik, hogy nincs új DX kód és egy ideig biztos nem is lesz. Egy szem kóder kapacitása véges. Jelenleg nincs egyetlen szabad 3D modellező sem. NightFalcon és Radicaldude kb. fél éve adtak életjelet utoljára. Waveydave 1 éve kilépett. Skinner hiány is van, mert Red1-nek nagyon komoly egészségügyi gondjai voltak és még vannak is. Kis híján fél szemre megvakult.
legvégül az adatbázis változások,mivel azok a játék müködésébe nem nagyon befolyásolnak
Ez a legnagyobb tévedés. -
#32143 erröl probáltam neked beszélni még régebben, hogy nincs egy fix ütemterv.
egyszerre csak egyvalamire kellene koncetrálni és akkor kevesebb lenne a hibázási lehetöség és talán több mindent lehetne kihozni a dolgokbol.
Ha én lennék a vezetö akkor ugyan igy blokkokra osztottam volna csak máshogy.
elsö körbe a nagy vizuális átálásokat probáltam volna meg beletenni
fény, árnyék, uj texturázási eljárások(bump,stb)uj DXkod
ha mindez megvan jöhettek volna a nagyobb részletességü modellek
legvégül az adatbázis változások,mivel azok a játék müködésébe nem nagyon befolyásolnak "csak" játékémény hatásuk van. -
#32142 Pontosabban még nem küldtem el. -
#32141 Asszem ez lesz. -
#32140 Csak írtam egy összefoglaló dokumentumot, hogy mit találok problémásnak.
Erre ő berágott, hogy hogyan merészelek én krtiziálni bárkit, mikor 7 hónap eltelt mióta elkezdőtött ez, mege az, meg amaz.
Most fejeztem be azt a levelet, am felhomályosítja őnagyságát arról, hogy baszod az összes DB változást 8-12 hónappal ezelőtt elküldtem, és mégis csak töredéke került be. Az egyik munkámat kétszer kellett megcsinálni, mert őnagyságának nem tetszett a formátum, hát az egészet pakolhattam át abba, amit derstef talált ki. Megtettem. Aztán 3 hónap csend volt és közölték, hogy ez most nem kerül bele. (Azóta sem került...) Csak közölték, hogy egyes részéket nem értenek és egy részek "rosszak". Ennyi, "wrong". Az, hogy mia a "wrong", az már luxus közölni. Az külön vicc, hogy én kezdtem el azt, hogy a túl sok felesleges fegyvert elkezdtem kibaszni a picsába, hogy az ATO jobban műdöjön. Még azelőtt kezdtem el, hogy ezt ők elkezdték volna. Ennek ellére az én DB ajánlásom volt rossz. Zseniális...
Aztán a hadjárattal kapcsolatam a különböző teszt verziók topikjaiban nem csak a bugokkal kapcsolatban tettem megjegyzést. Huster kért, hogy hagyjam abba, mert ezt TESZT topik. Ok. Adott hozzáférést a hadjárat tesztelés területhez? NEM. Hát kurva jó. Akkor meg hol mondjam el te idióta??
Most írtam egy dokumentmuot, amit előtte Aragorn is átolvasott. Semmi kivetnivalót nem talált benne. Huster meg durczik. Menjen a jó büdös francba. Nekem ettől már elment a kedvem. A DB már úgysem az, amit tudok használni, a szenzorokkal nem tudok játszani. 6 hónap várakozás után sem kaptam nyitott master DB-t, hogy hadjáratot csináljak.
Kedvenc szavajárása, hogy nem támasztom alá bizonyítékkal, amit mondok. Ja, hogy neki nem elég az, hogy a vörös légierő kibaszottul nem aszerint a doktrína szerint működik, mint ahogy a valóságban? Szinte 0 aktvivitással támadja a fölcsi csapatokat a vörös oldal. A FLOT SAM által védetelen. Stb.
Akkor minek maradjak ott? Tengernyi szabadidőm leszé s Hustlert sem kell elviselnem. -
#32139 Hagyd a francba Balázs.Sokat dolgoztál, szép volt, jó volt de ennyi volt.
-
#32138 Mert? Már megint mi történt? -
#32137 Rövid híreink. Asszem érik az, hogy elhagyom az FF csapatot. Tele van a tököm Hustler baromságaival és a jelek szerint úgy is ki akar tenni. Legyen meg az öröme... -
#32136 Ahhoz nincs anyagom. Szu-24, F-14 és F-16-hoz van masszív APJ alapanyag. Időm az kevésbé. Az Aranyasas 2002-es évofolyamában vagy SH cikk. (Az első még az egy kiadás megért Top Flightban jelent meg, aztán lett AS.) -
#32135 F-18 -ról is írhatnál egy ilyen dokumentumot ha nagyon ráérsz. Meg úgy mindegyik repülőről :D :P:P -
#32134 Pedig 11-es betűmérettel írtam és ezt azt inkább kihagytam belőle. Van amit egyszerűen elfelejtettem beleírni. -
#32133 szép "kis" dokumentum :P -
#32132 F-111. :) -
#32131 Kijött az Europe terrain upgrade. -
#32130 Azért mert 1.7-es a legújabb meg a 2.0-ás.Azért jófejség hogy kiadta. -
#32129 Mert régiek a képek. Anno linkeltem őket. -
#32128 kár hogy nem jön be nálam egy kép sem -
#32127 Luk elkészült volna valamvel? -
#32126 Fura, én semmi újat nem látok a kabinban. Annyi, hogy talán Hires. Tök úgy néz ki, mint az SP4 / AF 2D kabin. -
#32125 Tavaszi Aeyes meglepi -
#32124 Azért jólenne ha már pattintanának valami kézzelfoghatót -
#32123 A 4.8 szerintem nem lesz kiadva. A BMS4 tartalmaza több elemet is a 4.8-ból. -
#32122 ezekszerint kijavitották az a sulyos hardweres gondot, bár titkon reméltem hogy ez a beetetés és egy OF4.8al térnek vissza, de nem igy lett -
#32121 Helyrerakták? -
#32120 openfalcon forumon tegnap rakták ki -
#32119 BMS4. Honnan? -
#32118 -
#32117 Sajnos nem igazán repültem az elmúlt 1,5 évben. Várom a BOB-ot:) Meg esetleg a DCS A-10 meg AH 64 modulját:) -
#32116 Szerintem ugyan azért ( vagy valami hasonlóért ) amiért egy adott előadó egyik klipjét megnézheted a másikat meg ilyen területi faszságra hivatkozva nem. -
#32115 De akkor miért lehet fent több tucat Van Halen szám, az enyém meg nem? -
#32114 téged is rég láttunk már itt :D -
#32113 Mondjuk mert az HBO nem tiltatja le a saját zenéit míg a Warner igen.
Te valszeg Warner alá tartozó zenét tettél be így azt kivágták.
Minden kiadó máshogy áll a youtube-hoz. Asszem a Warner és a Columbia studiók vágatják le a zenéket a youtube-al, azért mert a zenéiket licencelik az apple itunes platformjára. És minden youtube-on letöltött zene a gondolkodásuk szerint bevételkiesés az itunes-os forrásukból. -
#32112 Mi a kérdésed? -
tomee74 #32111 szasztok van valaki?
-
#32110 Jaja! -
#32109 mit kell nézni?
Amugy meg az also , nagyobbak és jobban olvashatoak az értékek és le avnnak kerekitve