Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ki a fenének állhatott ez érdekében? Vagy csak valami " hacker automata" vágta haza. Vagy valami vérpistike ezen az oldalon tesztelte magát?

Azért annyira nem kell elkeseredni, mert nyilván sok cucc megvan sok embernél. Viszont újra felrakni az egészet...

(Fórum volt? Mert annak pusztulása a fájdalmasabb, azt nem lehet újraalkotni...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Sok jó scenery is oda lett.

Willenbrock
De ezek közt akadt azért néhány jó minõségû részletes modell mint pl. a TU-144 ugyebár...még jó hogy 2 nappal korábban sikerült lementenem.Durva hogy mennyi jó modell veszett oda egy pillanat alatt,mennyi munka.Tetves köcsögök,most ez miért volt jó nekik?

Willenbrock
Elég lassan jön lefelé sajnos 3 nap kell neki most úgy néz ki.Talán fegyorsul majd.

L Viper
Csak ingyenes cuccok voltak rajta.
Molnibalage
Tegnap írtam, hogy célegyenesbe fordul. Konkrét idõpont nincs. Elkezdék egyberakni az anyagot.

Az Avsim-en soha nem jártam, de elég fájdalmasnak tûnik a dolog. Ez kinek jó? Vagy voltak ott pénzes cuccok is ingyen és ez fájhatott valakinek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Sajnos napok óta tudott dolog volt.
Gundark 1 1
Balázs az FF5.1 mikor várható?
zsoltfireman

zsoltfireman
Ezek a MAIW package-k!
RAF Lakenheath
Sejmour Johnson AFB
Mountain Home AFB
Elmendorf AFB
Eglin AFB
Tyndall AFB
Plus Iris F-15C/D/E/SG/I/K/J kieg

L Viper
Ez a sok szép 15-ös melyik kiegbõl van?
zsoltfireman

Molnibalage
Zeltweg? Oda lehet, hogy én és a fater is megyünk! Ha ott leszek akkor remélem összefutok dersteffel. 😊

zsoltfireman
Köszi,Zeltweg mindíg jó volt idáig! Ez lesz a negyedik alkalom,hogy kimegyek....
F-15 lesz az biztos....
Gyönyörû helyen van!

repvez
azt tudom hogy ingyenes lesz és a parkolás lesz 7 euro a kemping 25 euro 2 napra.
repvez
Peontos programot nem tudok, a hivatalos forumon nem nagyon igazodok ki:
airpower09
én lehet hogy csak az egyik napon leszek kint attol függ hogy a kollégák hogy érnek rá.Majd ott letesztelem az uj foto gépemet Pentax K200D+2 obi
zsoltfireman
Zeltweg-be én is kimegyek,mind a két helyre a Forgó travel-el!
Zeltweg-rõl tudsz valami frisset???

repvez
szép felhozatal lesz pár különlegességgel

Én a Zeltweg-i repnapra megyek elöreláthatolag jun.26-27-én.

Jövö hétvégén meg a balatoni körtura lesz 2 nap alatt bringával 😊 sármellék közbeiktatásával.
zsoltfireman
Na ez a Volkel nem Kecskemét lesz,megint hozzák a szinvonalat!
Én is ott leszek!

L Viper
Egy kis OFF:

Jó kis oldal WWI szim témában!!!

Over Flander Fields Phase 3-ból pár szép képitt található. Ez már fizetõs, DVD-n rendelhetõ a hivatalos oldalukról.

Nekem a Phase 1 és Phase 2 is megvan, eddig volt ingyenes. Ahogy a képeket nézem a 3-ban a felhõk és a fák nagyon szépek lettek.

Ha valakit érdekel a téma, a Phase 2 és hozzá kiegek, extrák innen letölthetõ.
A hivatalos oldalukon már csak a fizetõs cucc van, levették a régieket.
L Viper
No ezt jó hallani <#eljen>
Molnibalage
Az FF5.1 kezd célegyenesbe fordulni. 😊

Molnibalage
Nagyon nagy arc, toonces-sel együtt igazi páros. Snakeman-nal nagyon nyomatják a dolgot. A Tajvan IGAZI fixált helyszín lesz. Egyeti tiles fog kapni itt ott és maga a terep is fixálva lesz nem csak az egységek. + Sokkal jobban beszél nálam angolul élõben...

L Viper
Ez a Derstef sem semmi fanatikus. Nagyon ontja a postokat több fórumon is, csinálja a Tajvan helyszínt, stb.
Molnibalage
Én csak benéztem, mert késõn értkeztem. Csak hallgattam a rádiózást. Fel kellett volna venni. Tisztára, mint az igazi bevetés. 😊

polluxware
fonetikusan kommunikáltok? 😊

zsoltfireman

Molnibalage
Hát a perfekt az erõs túlzás...

polluxware
hangulatos lehet úgy repkedni multiban hogy mindenki perfektül nyomja az english-t, meg esetleg bevan rakva valmi cool realisztikus repülõs zajzár ciripelés

Molnibalage

<#vigyor2>

polluxware
Látom Balázs emberedre akadtál a hold témában<#vigyor5>

kipontoznak, vigyázzzá

L Viper
Azta de jó screen Zsolti!
Nagyon tetszik !!!

zsoltfireman

polluxware
látod? széév dö déy😊

polluxware
ne is mond.. holnap itt szegeden lesz valmi forma1-es gyorsulósdi a rakparton

azt ugyan nemtom kinek jutott eszébe e eszébe hogy a kátyuk meg fekvõrendõrökön hogyan akar Palik lacsika átugratni...

megyek is a városbúú messzire<#wow3>

Kösz a segítséget, valószinüleg a Catalyst AI lehetett a gond mert kikapcsoltam és most úgy tünik jól megy.

polluxware
vitád... Vistád😊

hiába hétvége lesz..

polluxware
gondolom vitád van neked is😊

tipp: kapcsold ki a catalyst AI-t.

problemót lényegében az oldja meg ha kikapcsolod az antianálializingot

zsoltfireman
Hello, feltettem a Freefalcon 5-öt de nekem nemlátszanak a menüelemek, néha villogva bejön, de általában nem látszik semmi. Ati 3870-es 512Mb videdeókártyám van, a legujabb driver van feltéve, és nem tudom elképzelni mi lehet a gond. Én csak a FF5-öt tettem fel a régi Falcon 4-et nem, esetleg ez lehet a gond?

Molnibalage
100%-ig kizárt. Semmit nem tudok a kabinkészítésrõl. Még 2D-set sem. A 3D-s meg tényleg meredek lenne. Ott meg 8k körül van a poligon határ...

Magát a kabint még ha bárki is összerakja Falcon alá berakni iszonyatos meló. Minden folyamatra igaz, hogy munka igazi dandárja az. Egy gép elkészítésénél a 3D model az munka kb. 20%-a csak.

arrow19
Értekezünk még ezzel kapcs.
-3d modellek túl részletesek szerintem is megenné a gépeket ha 20 gép lenne egy légtérben
-Kabin? Ketten megtudnánk csinálni szerinted? Én a dat filehoz nem értek de ha msnen leszel tudok mutatni pár tervet.
Molnibalage
- A-10A 3D kabin alapból van és szerintem megfelelõ. Ez nem A-10A szim.

- 2D kabin Ayesestõl megvehetõ. Az elég jó, nagyfelbontású, színvonalas. Alapvetõen az a gond, hogy az A-10A avionikailag nagyon messze van a 4. generációtól.

- Az A-10A-n nincs radar a játékban sem. Az FCR MFD oldal megvan, de nem kapcsolható fel a radar.

- A 3D modellek beimortálása nem egyszerû és semmit nem ér jó skin nélkül. Tehát a most és korábban belinkelt skinen nem érnek semmit, mert túl nagyfelbontásúak és kismillió darabból vannak. Az új koncepció szerint 1 max. 2 db 1024-es felbontású skin az elfogadott az FF szériában. Az F-16 perpillanat nem ilyen, de az kivétel, mert az a központi gép. Az új Tornado, F-22 és Il-28 asszem már ilyen. Másik gond a plogion szám. 15-18k a plafon a Falconban, efelett kezdõdnek a bajok. Ezek a linkelt cuccok 50k-120k-sak. Butítani kellene õket. Elég sokáig eltartana.

- A-10C felmerült, de jelenleg asszem nincs egy kabinépítõ sem aki meg tudná csinálni.

- Most az adatbázis és hadjáratokon van a hangsúly. Ha megnézitek a PMC-t és a helyszínek topikjait akkor még a publikus részen is kivehetõ, hogy a cél az, hogy Korea és egyéb helyszínek is jobb és reálisabb hadjáratokat kapjanak.

arrow19
Kár hogy az A10es nincs részletezve a játékban...
Cockpiton dolgozgatok bár nem tudom hogy kell importálni kéne segítség éppen az F5ös cockpitot nézegettem ami FF fórumon van.
A model amit belinkeltél nagyon szép jólenne beimportálni a játékba.
Viszont,nemtudom lehet-e olyat csinálni hogy a modelhez a radar módot kikapcsolni HSD WPN funkciók jók lennének ha az A-10C-t modelleznénk,viszonylag ua. a funkciókat használja már az upgrade után.
Balázs ha lehetne hogy kellene kezdeményezni egy ilyen projectet? No offense elismerem hogy nem értek hozzá mindössze annyit kérdek hogy lehetne-e ilyet és mik a módjai?<#wave>
Molnibalage

Molnibalage
Azokat amik az FF4 realism MOD-ban vannak.

arrow19
pl?<#wave>
Molnibalage
Végre elkezdték belerakni a módosításaimat az adatbázisba. Intenzív levelezés folyik. 😊

arrow19
Ma reggeli adag>