Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Abban, hogy az 1 MFD képe pontatlan, mert az a "pálcikás" szám és karakter kijelzést használt, de volt külön radar scope amire mehet a radar MFD képe. Ez még mindig sokkal közelebb van ahhoz, hogy MiG-23/29 és Szu-27 radarkép a HUD-ra kellene legyen vetítve...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Repvez, néha azt érzem, hogy te élvezeted leled a kötözködésben velem...

Az ellentábort alapvetõen már az erõsíti, ha repülsz vele, hogy 4 gen. avionkiával repül a gép nagyon komoly részben, ha csak beleülsz, legyen bármilyen szar kidolgozású a kabin. Hol volt bármelyik MiG-21/23 verzión olyan jó HUD, mint a F-16-on? És 120 fokos látószügú radar, meg TWS mód, meg 16 cél kijelzése és akkora függõleges látószög, meg 8 G túlterhelésben indítható R-3Sz és R-3R, stb?

Elhiszem, hogy jó lenne korrektebb vörös oldal, de jelen állapotában a Falconnak erõs korlátai vannak. Pont. Nem arra készítették X éve, hogy ezt csinálja. Pont. MiG-29 és Szu-27 alapverziói azok amin már el lehe lamentálni, hogy van benne élvezet is. Sajnos jó kabin igazán nincs egyikhez sem. Sajnos az aki belkezdett a Szu-27 3D kabinba kilépett. Talán el kellene kérni tõle, de lövésem nincs, hogy ki fejezhetné be és hogy egyáltalán odaadja e...

Egy MiG-21 vagy J-5/J-6 horda most is simán szétkapja... Fura, hogy ez eddig nem tûnt fel.

Próbáltam már human vs. human helyzetben MiG-29-cel F-16C Blk. 32 + AIM-9M ellen. Kétesélyes. Alapvetõen ha befogás és indítás van akkor alig van esély a túlélésre mindkét esetben. Egy földháttérben repülõ, alapgázon levõ MiG-29 gépet az AIM-9M befog cirka 3 mérföldrõl. Ez finoman szólva túlzás. Indítás után 20 flare kivágása után 70--ban talál, úgy hogy volt labels, tehát azonnal szórók. Az R-73 még ennél is durvább... Nincs mese, egyszerûen felülmodellezettek a szenzorok szerintem. Tucatszor letárgyalt téma.

A MiG-21 INS rendszerét egy F-16-hoz mérni meg elég meredek. Nem véletlenül repültek be néha Pakisztán fölé, mert azt sem tudták, hogy pontosan merre járnak. Az F-16 INS-e is óránként kb. 1 km-et elmászott...

De az orosz gépen ha már van flare az már istenkáromlás.

Már megint ferdítesz, kicsit idegesítõ. Ki lett tárgyalva már. Harci alaklmazásban levõ szovjet eredetû gépen MiG-29, Szu-17/22, Szu-25 és iraki MiG-25 gépet leszámítva nem volt infracsapda. Pont. Azt is ki lett tárgyalva, hogy az átlagos eset és a történelmi esetek vannak modellezve. MiG-23MLD és MiG-27 és MiG-23BN-en is volt már talán, de ezek nem repülnek hadjáratban szinte sehol és MLD nincs is benne az adatbázisban. Nem létezú dolgot nem modellezünk. Az F-16XL régi idõk öröksége. Én konkrétan kibasznám a picsába, mert akkor lehetne helyetten gyorsan és könnyen MiG-23MLD...

Ilyenkor nem számitanak hogy nem pontos a szimulácio mert F-16 és nyugati gép az jo a ruszki gép meg rossz

Ezzel a hozzállással is tele van a tököm. Becsülöm az szovjetek mérnökök eredményeit, de nem kell szépíteni a dolgokon. Szovjet gép, szovjet mintájú kiképzéssel és mennyiségû repórával annyira volt képes, amennyire. Létszámfölényben sem tudott mit kezdeni az IAF-fel az arab koalíciós légierõ. '82 Beka-völgy szintén mutatta a külnöbséget (bár az nagyon szélsõséges volt, de akkor is...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Akinek az FF5.0 A2.0 megvan az meg extras könyvtárban levõ Rogues Gallery.jpg fájlt? A csapat! 😊

(Persze az új tagok nincsenek rajta és pár régebbi is rajta van.)

repvez
Csak egy kicsit érdekes, hogy még véletlenul sem tünik fel senkinek hogy az ellentábort is kéne erösiteni hogy többen repkedjenek velük.AI ellen könnyu bohockodni.
Lehet hogy egy human vezette miggel nem bánnál el hiába van mindenféle kütyü a nyugati gépen.
Egy 21-es raj is szanaszét tudná bombázni a repteredet ha okosan taktikázik.
De ha a játék kikoti hogy MFD-nek meg min 1 nek lenni kell akkor mennyivel lesz autentikusabb szimbolikája az F-16A-nak.

Itt csak pár sorba kiirta hogy mi aktiv oszt jolvan.
Amugy a 21-esen is volt még az MF-ben is INS, RWS.
Ilyenkor nem számitanak hogy nem pontos a szimulácio mert F-16 és nyugati gép az jo a ruszki gép meg rossz.De az orosz gépen ha már van flare az már istenkáromlás.
Az europai teruleten az eurowar hadjáratban nagyon is elférne a raffale , gripen meg hasonlok társaságában.
Molnibalage
Bezony. Az F-4E/G is már nagyon azon a részen van, hogy felül van modellezve, de keményen...

A CCIP-n mit lehet vitázni? Volt az rajta. Az osziraki célfotókon ott van rajta. 😊

polluxware
F16A-n volt egy kezdetleges mfd, mégha igen degradált is.. RWR is volt rajta, INS úgyszintén csak nem lézer giroszkópos
data link tuti nem volt még akkor

az A verzsön alapvetõen egy kisérleti vadász volt amit elláttak egy egyszerû RWR módban üzemelõ radarral, valamint dogfight módhoz szükséges ACM móddal. +GND módban CCIP "jósló" távmérõ radarral (na ezzel lehet vitatkozni)

Block15 OCI meg már majdnem block25.. valójában a soha nem voltak konkrét típusok mert állandóan fejlesztgették õket. max a sárkányszerkezet volt ellátva Blockxx elnevezéssel.

polluxware
ez szerintem már volt..

Falcon 4.0 - f16c szim

max még jöhet ide f15a/c, meg f18 mivel azok MFD és radar képei nagyon hasonlóak..

mig21 meg a többi, az totál más szimbolika, meg egyebek..

sztem

nekem pont ez a bajom egyébként az FF vonalban hogy mindenki telezsúfolná olyan dolgokkal ami totál nem odavaló

megintcsak sztem

Molnibalage
Sokkal jobban. Az F-16A-n MFD-k nem voltak, de a Block 15 gépen már volt ugyanúgy tudtommal INS, RWR, SAR radar képesség és a legtöbb üzemmód is megvolt, csak a kezelõszervek voltak mások. EWS lehet, hogy nem volt, de az kikapcsolható még talán texteditt. A radar kijelzése is hasonló volt. Data link nem volt talán rajta, de ki lehet kapcsolni más gépek esetén én igen komolyan lebutítom.

FCS ugyanúgy volt és a radar modellezési értékei is kb. azonosak, mint az F-16C estén. Kit érdekel, hogy nem volt precízós fegyver? Van temérdek buta bomba, CBU, BSU, BLU-107B és AGM-65. Egy annyira részletes kabinnak is örülnék, mint ami van az MiG-29-nek. Legalább a vizuális hatás és képernyõk száma stimmeljen.

A MiG-21 Lancer már közelebb van a 4. genhez, de viszont milyen hadjáratba rakod be? Ez egy F-16C szim. alapvetõen és szerintem elég nehéz azzal vitába szállni, hogy egy F-16A Block 15 közelebb van a Block 30/40/50-hez, mint egy MiG-21 Lancer, ami egy feltupírozott M/MF.

repvez
Csak azt nem értem hogy az F-16A-t mennyivel jobban tudja szimulálni a progi mint mondjuk egy Mig-21Lancert.
Csak mert az A változatba csak nagyon kezdetleges kijelzö volt és hiján volt minden precizios fegyvernek Szinte egy kategoria volt a 21-essel.Ehhez képest a lancer 2 MFD-s autonom modon dob lézeres bombát stb..Csak amiatt kérdezem, hogy a multkor éppen azért lettem leszolva hogy teljesen felesleges az ilyen gépeknek a kabinját kidolgozni mert használhatatlan .A keleti oldal nagyon el van hanyagolva igazán minoségi 2D/3D-s fülke ugyileg igy nincs alternativa hogy kelet nyugat összecsapjon multiba egymás ellen.
zsoltfireman
Mivan????? Milyen szín,skin,......ááááááááááááá.......<#falbav><#idiota>

Molnibalage
További hírek. Az egyik FF tag repmúzeumot látogat meg és lesznek F-15A és F-16A fotók kabinkészítõknek!

Molnibalage
A realism moddal megy ami tegnap votl linkelve. Most nincs fent az OF, de angol nyelvvizsga után én biza felrakom. Egyetlen Falcon verzióra sincs idõm perpillanat. 😞

Molnibalage
Könyörögve kérlek, hogy igen! Pápai áldásom száll rád! <#worship>

polluxware
szerintem amikor Zsolti kicsi volt (jó régen)

na akkor jöttek az undok helyi KA erõk és ellopták a K betût, és ez olyan mély nyomokat hagyott az akkor még kisZsolti lelkében amitõl, a K betût nem meri odaírni.

de az is lehet hogy lefelejtette..

bármi lehet <#miaz>

Molnibalage
Melyik az a csomag? A mai skinek mind OF-esek? Mert akkor kéne OF multi videó ezzel a sok kibaszott szép skinnel!

(Zsolti miért mindig szín írsz skin helyett?)

polluxware
Dear Balázs,

nem-é, vagy enemé lehetné é

esetleg aztat megjátszani hogy a janhas modelleket bejátszani az ff5 adatbázisába? úgyértem amikor rakja fel az ember akkor a temp könyvtárba kirak egy csomó *.dt fájlot, meg a skineket..

nem tudnátok felvenni vele a kapcsolatot?

vagy legalább konzultálni vele hogy nem e adná a munkáját az FF5höz, némi módosítással, ha egyáltalán van e rá szükség.

mielõtt leordítanál hogy tök más az egész... elõtte azért filózz már el rajta egy másodpercig

köszi😊

zsoltfireman
Majd,azután,ha kiadta az új csomagokat!

polluxware
woppá😊 tud a gyerek..

ha már így összemelegedtetek😊

nem kérdeznéd meg tõle hogy nagy meló volna a hajtómûbeömlõ részt kicsit finomítani? a többi az jó úgy ahogy van. egyedül ez a rész ami rettentõen szembetûnõ nekem.

csak tipp szinten..

zsoltfireman
Itt az info az új frissítésrõl:

The following changes are made to the LaunchViper installer;

LaunchViper V2

Weapons fixes
* ASQ-11 MARS recon pod texture number changed. No more interfering with other weapons.

F-16 model fixes
* F-16AM-NL lod 2 problem fixed. The Lod has now the correct model.
* F-16C-50-TU has texture number fixes.
* F-16C-AGRS AK Flogger bottom rightwing skin has been corrected.

Cockpit fixes
* F-16C-50-TU 16_ckpit.dat fixed. The 2D cockpit wings are fixed.
* 2/3D cockpit wingmodels textures are fixed. The updated models have the right texturenumbers. Fixed for the; F-16AM-BE, F-16AM-NL, F-16AM-DK, F-16AM-NO, F-16B15, F-16C25, F-16C32, F-16CG42, F-16CJ-50, F-16C-50-TU, F-16C52+, F-16C-AGRS.

Most beszéltem vele,egy pár héten belül megint kiad egy új csomagot az Aegean theater-hez!
Plus egy Traning pack-ot is ami fegyvereken kívül tartalmazza majd az ACMI pod-ot is!!!

zsoltfireman
Pl:

Balázs,tudom,hogy imádod! Áttegyem FF5 alá?????

polluxware
én olyan jól elvagyok egy 80as!!! noti vinyón

repvez
Akkor már csak helyet kellene biztositanom az OF-nek 😊
Hihetetlen hogy nem férek el 320GB-on szinte mindegyik particiom fullon van az egyiken van 20mb!! szabad hely 😊
polluxware
ja.. ez a szép
csak fel kell rakni

annyi van hogy a HAF-viper csomagot csak akkor rakd fel ha aegen tyiátered van.

annyi hibát észrevettem hogy a HAF csomag felrakása után az MLU változatok kabinját beborítja valmi totá oda nem illõ textúrával..

egyébként hibátlan

repvez
épp irni akartam hogy nem megy az oldala.De akakor emmiatt.
Amugy ez a launch viperbe benne van minden ami kell skinek, modellek stb...
polluxware
mik a változtatások?

zsoltfireman
JANHAS kidobta a frissített csomagját OF4.7-re!!!!!
Idézem:
Hi All, the LaunchViper installer has been updated. It be downloaded here. My site has some provider issues but I hope it will be soon on-line. If you have questions or the download doesn't work e-mail me at JanHas at gmail dot com.
download

zsoltfireman
Igen! Ahogy polluxware mondja!
JANHAS nagyot alakított az új csomagjával,többen az OF fórumon összefosták magukat,köztük én is!
Ebben nemcsak a színek lettek élethûbbek,mint pl: az olasz F-16ADF-et valami speciális pasztával kezelik amitõl ezüstösen fénylik,na ezt JANHAS érzékelteti.
Új fegyver modellek amik ultra brutálok!!!
Új pilóta modellek!!!
Na és végre frissítette a Viperek GBU combo-ját,elhagyta a Lantirn-t!
A Sniper XR pod is élethûbb lett!
Egyszóval imádom az új csomagot!

zsoltfireman

polluxware
Open falcon 4.7+Janhas skin pack (new😊

egyébként DJ block50es ha jól látom

repvez
Ez melyik változat ?És ez a fajta sisakcélzos pilota modell melyik patchel lehet beletenni vagy melyik géphez kabinhoz van?
polluxware
fsgamer pakkja😊

köztük van a legújabb PBY-5ös Catalina is!

(nem próbáltam)

habár a csávó feltöltései 100%ig dííszent cuccok

polluxware
relatíve a legfrissebb F-18E superbug for FS9

ha valkinek nincs meg esetleg.. 20an seedelik

most rakták fel pár napja

Molnibalage
Arról van híred, hogy az általad belinkelt új OF 3D kabinok a vastag HUD kerettel mikor gyünnek?

A héten multi?

zsoltfireman

Molnibalage

L Viper
Ha még egy kis WWI téma még belefér:

Ez sem rossz cucc: Over Flander Fields - a Combatsim 3.1-re egy csodás mod.

Itt meg infók, képek WWI témában. Érdemes a News szekciót is átnézni. Segíti az eligazodást ebben a témában.
L Viper
Csak frissítik az oldalt, nyugi...
polluxware
háá mégháált a páretbééyy <#dumcsi><#wilting><#wilting><#wilting><#rinya>

Molnibalage
Ez egy tárhelyrõl van? Egy OF-hez készültet egyszer már láttam. Nagyon kevés dolgot bolygatott és azt is nagyon furán.

Molnibalage
Khöm. Ilyenkor kettõt kell venni. Igen, ez a helyes eljárás. Ha elolvasnád az EULA-t...

Köszi megjöt

Ki fogom próbálni 😊
Usb. Ugyanúgy idõnként kéri be mint a starfost... szerintem...

www.smart-bus.hu

repvez
ezt probálta már valaki ?
OF 4.7-hez realism patch:
Patch
repvez
No igen de hova dugod fel neki? Meg olyankor mit csinálsz ha két gyerköc akar egymás ellen nyomulni helyi hálon a családba ?Megveszed 2x ugyanazt a játékot?
L Viper
A Dr1-es az mindenképp kell(lene) bele :-)
Molnibalage
Hardverkulcs a nyerõ. Azt nem nagyon törik fel. Ma fillérekbe kerül.

repvez
egy kicsit félrevezetö a megjelent cikkek mivel a bétában volt 2 repülhetö tipus a teljesbe több lesz, de azon felül lesz még fizetös kieg gép.

De én ezt a netes dolgot akor sem tudom lenyelni.Ha nem akar multizni az ember akkor minek netkapcsolat.Akkor inkább legyen stárfos nekem nem volt gondom vele. az FC-n is az van nem történt semmi sem a gépemmel miatta.Max annyi változtatás lehetett volna bele hogy ne kérje a lemezt mert 2 gépen telepitettem és igy hetente kell cserélgetni a lemezt a bátyámmal.
L Viper
Knight of The Sky, akarom mondani.
L Viper
Na ezért mondtam, hogy az ígéretek megszegése lenne, ha csak két repülhetõ típus kapnánk.

Amikor még a project neve King of The Sky volt, már akkor volt repülhetõ DR1-es !!!

Na morgás helyett itt egy másik vid a robbanásokról.
Papa01
Értem, köszi szépen.
A Flyonline.hu-t én is nagyon szeretem, jó site.

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb