52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32108 -
Melyik legyen a kettő közül?
Gyorsan döntsétek el, mert én akkor aszerint szavazok. -
#32106 Emlékszik még valaki Arty tanácsira amit linkeltem? Felejtsétek el. Arra volt jó, hogy szétkúrja a gépemet és újratelepírsem az oprendszert... -
#32105 kint van egy uj video a seveng szimböl:
2.02 verzio
Vannak benne jo részek, de van ami még javitásra szorul.A katapultálás olyan mint abba a katapultálos simben ugyhogy az elég jo lehet. -
#32104 Kész van az F-111 cikkem. Már csak a "lektorálás" van hátra és fent lesz a htka.hu oldalon. Nem tudom, hogy ez mennyi időt jelent. Több embert is felkértem rá. -
Wampa #32103 Ez jó volt:) -
#32102 kint van a BMS4 :) -
#32101 Igazság szerint hónapokkal ezelőtt már írtam és bizonygattam, de ha jól emlékszem, csak a dev részben. Akkor nem voltak - szerintük - elég jó érveim.
A manualokat más linkeltet, de már a beta teszter fóruom és nem is én hoztam fel a témát újra, de ha már más felhozta, akkor beszálltam a buliba. :)
-
JohnTerry #32100 Nah, hála Istennek!
Hogy csináltad? megmutattad nekik manual-okat, amiket nemrég linkeltél? -
#32099 Ma megkaptuk az 5.46 verziót. Az 5.5 RC verziója ez már. -
#32098 Még valami. Sikerült jeagerrel és tommal együttes erővel bizonyítani, hogy az F-15 gépek repmodelljei nem igazán fedik a valóságot. (Vam F-15 doksi is.)
Előbb utóbb a 450 CAS alatti erős pontatlanságok kalapálva lesznek. -
#32097 Nem értem ezt a gondolkozást? Attól, mert kis marketing, le kell tiltani? Megáll az ész... -
#32096 Gondolkozz marketing szempontból. -
#32095 Ezt az egészet máshogy kellene megoldani.
Egy ilyen videó alá ha valaki betesz egy dalt vagy dalrészletet azt egyfajta reklámként kellene felfogni.Nem letiltani kellene hanem teszem azt a jogvédett zenét 96Kbps-be és monoba kellene konvertálni. -
#32094 Tehát ami a nézettség alapján nagyobb jogot sért, az fent maradthat? Mert amit leírtál, az ezt jelenti... -
#32093 mert egy premier film meg a te videóid között van egy kis különbség... -
#32092 Úgy érzem, hogy ebből Falcon videó lesz egyszer.
Érdkes, hogy egy premierfilem intrója fent lehet neten HD-ben, de az én videómat a Van Halen zene miatt - csak 50-szer van fent - miatt akkor minek tiltották le...? -
#32091 Frugalsworld. -
#32090 Ez nagyon tetszett, köszi! -
#32089 Kijött az FC 2.0 oroszul. -
#32088 Nagyon jó hírek az BMS4 tájáról, mav-jp a forrás, ő az egyik kóder.
The DB will not be locked and we have been very careful not to break existing tools like Tacedit or F4browse even by introducing tons of features. Our job was not to work too much on DB, this is easy task that can be done by thrid parties afterwards
Jó lesz ez. Asszem az FF vonalat lehet, hogy fel fogom adni.
-
#32087 OFF
Nyugi.
ON -
#32086 Az a baj hogy 380p-ben szedtem le mire meg rájöttünk leprivátozták a videót azért szar a minősége. -
#32085 arrow19 feltölötte azt, amit leszedett. Sajnos nem jobb, mint amit ő újra feltölött. Nem értem... -
#32084 Az eredeti flv-nek jónak kellene lennie újrafeltöltés után is. Kitennék egy pár soros hírt róla, ha már fent van a jó minőségű anyag. -
#32083 De miért?!?!
Nem itt az SG-n írtuk az egész BMS4-et,nem?
Hülyék ezek,itt megy a nagy susmus aztán télleg annyi kéne hogy preview thread azt csókolom,teljesen bevannak zizzenve az emberkék aztán egy két morzsára ugranak... -
#32082 Bangernek meg az agyára ment valami?
Én szivárogtattam ki öcsém? Meg mi / én kódereim? Érdeks, hogy áttételesen az FF csapatot gyalázza, de mégis tőlük szivárgott ki cucc.
Aragornék talán rájöttek, hogy egy kontrollált preview thread jó "gőzleeresztő", megakadályozza a szükségtelen kiszivárogtatást.
Azért elképesztő, hogy odaát a nagy jólétben egyesek mennyire gondolkodásra képtelenek... -
#32081 Ok, tedd fel MF-re, de csak ha process után is rossz. Köszi a feltöltést! -
#32080 Srácok processeli a youtube azért retek még Balázs ha kell átküldöm. -
#32079 Most látom, hogy arrow19 tette fel. Mitől lett vajon ilyen durván leskálázva?
Az eredeti flv-t töltötte vissza? Ha megvan a letöltött flv akkor és vállakozok arra, hogy megpróbálom visszakonvertálni és eredeti minőségben feltenni. -
#32078 Csak ennek ótvar a minősége, ebből semmi semi látszik. :( -
#32077 má nem számit már terjed -
#32076 Lementette valaki a videót? Mert most már privát... -
Solt #32075 Szépséges... :) A végén az oldalszél sem rossz... kilinccsel előre siklik be... :)) -
#32074 Engem inkább az izga, hogy a jelek szerint nem kell padlock HMS-hez. A padlock használat az ami legszívesebben kikapcsolnék, mert iszonyúan felülmodellezett dolog.
Ehhez az is kellene, hogy az HMS kódját felhasználva lehessen cél kijelölni az MI-nek. Ami az képernyő közepén van, azt kezelje úgy a program, hogy "be van fogva". -
#32073 Ha ez megjelenik akkor öröm bodottá lesz :)
Szép az esö a kabinon jok a fények vakit a nap a robbanás a kabin stb.
Vannak leszállo fény modellek és reptéri lámpaoszlopok :) -
#32072 Helis videó.
Ha lesz WSO szimuláció, akkor végre lesz egy új tisztességes helis szimulátor. -
#32071 Aki tudja szedje le youtube downloaderrel hátha törlik. -
#32070 BMS4 videó! -
Wampa #32069 A 2.oldalon igen jó képek vannak,sok szép a Rafale ról