52965
  • Sanyo
    de=ne :)
  • z0ty4
    Köszönjük a linket.

A telepítő nálam is sérült volt, de majd akkor ez.
  • Sanyo
    Privátban már elküldtem neki és kértem, hogy a cikk linkjét rakja ki, de a fájlok direkt elérését.
  • Molnibalage
    Hustlernek küldöm a linkeket.
  • Sanyo
    Lehet szedni. Leellenőriztem, hibátlanok. A tükörszerverek egy részén sérült fájlok vannak fent...
  • Molnibalage
    The Korean Terrain has been elevated to more closely match that of the real elevations. There is an approximate 60% increase in these elevations.

Ez még számomra is új. Az 5.46-ban nem vettem észre, hogy az elevation változott volna.

Static Radars now have loss of signal calculated, created by the terrain elevations.

Ez eddig is megvolt. Nem értem, mi ebben az újdonság. Néha pontatlan volt lehet, hogy "csak" fejlesztették.

The data base in terrdata\objects is unlocked for Theater or Campaign developers. All new Campaigns or Theaters have the ability to use a unique data base, model base and all other required files.

Ez a legfontosabb. A hadjárat DB az zárt, de saját felelősségre felül lehet írni a szerkeszthető DB-vel és akkor az is olyan lesz amit akarsz. Ez azt is jelenti, hogy sokkal hamarabb elkezdhetem a valódi munkát a saját hadjárataimon. Én azt hittem, hogy még 1-2 hónap van 5.5-ig... :)

Ha valakit majd érdekel akkor leírom, hogy mit és hogyan kell, ha én is lecsakkoltam a dolgot.
  • Sanyo
    Pár percet kérek még. :)
  • z0ty4
    Köszönjük !!!!

Elég kevés helyre tették fel, flyonline-ra felmegy majd ?
  • Molnibalage
    Hölgyeim és uraim, íme az 5.5.

Figyelem, a kabinok installja külön történik, azt is le kell tölteni.

Hát ez hamarabb jött, mint sejtettem volna. Nem is értem, hogy miért jött ki. Ezt a verziót a beta teszterek sem kapták meg, csak belső dev teszt volt. Ha úgy adták ki, hogy az a pár bug nem lett javítva, amit sejtek, akkor grrrrrrrrrrrrrrr....
  • Molnibalage
    Azt elfelejtettem leírni, hogy ez "csak" TE alatt van. A többek megnyugtattak, hogy az 5.46 már kicsit elavult, lesz újabb RC még 5.5 előtt.
  • Molnibalage
    Asszem lehet, hogy csúszni fog az 5.5 a Hustler által megálmodott időhöz képest. Elvileg nagyon súlyos bugot találtam. Nem értem, hogy másnak eddig miért nem tűnt fel. Mi a péket csinál a többi beta teszter?

(Az MI nem használ CBU-t a kék oldalon a 3D-s világban. Letesztelem az összes buta bombát mindkét oldal gépeivel.)
  • repvez
    jó volt :)
  • arrow19
    Beállításaim:

• arrow19
    TE-k stabilak hadjárat multiban jól működik,simán hajlamos kifagyni.
    konf:
    E8200
    3Gb Ram
    HD3870
    Gigabyte EP35
    win7 ultimate
  • Molnibalage
    FF megy. Hogy hogyan, nem tudom.
  • Wampa
    Amugy win 7 el mik a tapasztalatok,hogy megy a Falcon?
  • Wampa
    Soha nem értettem ezt az NVidiás kérdést. Nekem 6600GT-m volt anno és semmi baj nem volt vele. Vagy ez nem elég új?

A 9600GT amit tavaly előtt decemberben vettem ,akkor volt kb az alsó mezőny teteje,vagy középmezőny alja,attól függ hogy nézed.
    A 6600GT kb ugyanez volt 5-6 éve.Egy 5-6 éves videokártya újnak számit?
  • L Viper #32251
    Ez a fekete képernyős téma ismert bug az újabb nVidia drivereknél.
    Ha nem akarsz régi drivert, akkor kapcsold ki a videókártya "kinti" setupjában az élsimítást és/vagy a movies mappát is nevezd át.
    Mennie kell. ( Habár én OF 4.7-et és AF-et tolom. )
  • Molnibalage
    Régebbi drivert kell feltenni. N+1 Nvidiás topik volt már, de a Compainon vagy FF4 manula is ír valamit erről.
  • DummyBoy
    Felraktam a hétvégén a FF5-öt, és gyakorlatilag betöltés után fekete kép és csontrafagy ... Mindegy, hogy 2D vagy 3D kabinnal indulok-e ...

Elkezdtem nézelődni, hogy mit sakkozhattam el, és ahogy olvasom, az újabb nvidia kártyákkal (GTXxxx sorozat) és az új driverekkel nem megy ... (valami dx7 gebasz van ...)

Gondoltam hátha te tudsz erről valamit ... de mindegy, köszi, nézelődök akkor tovább ...
  • Molnibalage
    Soha nem értettem ezt az NVidiás kérdést. Nekem 6600GT-m volt anno és semmi baj nem volt vele. Vagy ez nem elég új?

A mostani ATI kártyám sem túl régi, azzal sincs baj.

Már írtam régebben, hogy nem tudok segíteni VGA-val, mert nekem soha semmi bajom nem volt egyikkel sem.
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Balázs: Van esetleg valami infód, hogy az új FF menni fog-e már az újabb nVidia kártyákkal és driverekkel?

Ki szerettem volna próbálni az 5.3-ast, de nem akart menni ... Megnéztem a fórumon, és ahogy látom ez nvidiás betegség :(
  • Molnibalage
    Honnan tudod, hogy Falcon függő vagy? :)

Snail commentje hatalmas.
  • Gundark 1 1
    Értem. Köszi
  • Molnibalage
    Fogalmam sincs. Az RC verziót még nem is teszteltük, az 5.49-et. A pit installer sem véglelges. Nem értem, hogy Hustler hova siet ennyire.

Főleg DB változtatás és stabilitás pár új 2D kabin mellett. A DB fő változása az lesz, hogy hadjáratban nem minden fegyver lesz elérhető a gépek számára, hogy az ATO ne állítson elő annyiszor idióta fegyverezete az gépeknek. Sajonos ez azzal jár - szerintem - hogy egyes gépekkel kevésbé lesz élvezetes repülni.

Ha annak meglesz a fixált adatbázisa, akkor elkezdhetem a valódi munkát a hadjárataimon. Jelenleg tesztelem az egyes változtatásokat és dokumentálom azt, hogy mit csinálok, mert máshogy már nem megy. Meg kell terveznem, hogy mit csinálok. Akkora a feladat. :)

Viszont fennál a veszélye, hogy derstef hadjárat és helyszín projetjei nem lesznek jók az 5.5-höz.
  • Willenbrock
    Melyik verzióban lesznek ezek a migek benne? Ezekhez is repülhetőek és élethű fülkéjük is lesz? Az A-7,A-10 fülke jól néz ki szerintem nem szar.
  • Gundark 1 1
    az 5.5 mikor jön? Milyen változtatások lesznek benne az 5.3hoz képest?
  • Molnibalage
    Aragorn ennyit tud. A mostani F-15A 2D kabin is az ő műve. Viszont a 2D kabinmester (RP, Rufus Parson) kapott jó nyersanyagot.

Értem én, hogy szabad a véleménnyilvánítás, de én azért elvártam volna valami kulturáltabb formát.

PM-ben küldök valamit.
  • Molnibalage
    Ez volt már? EF-2000 Aeyes 3D pit. Szerintem pofás.

Beszélgettem Aeyesszel. Mivel az én DB-m nyitott lesz szóba jöhet, hogy megint fejleszt 3D kabinokat az FF-hez is. Pl. F-16A 3D kabin is lehetséges lenne talán végre vagy F-15A.
  • Molnibalage
    A 2D-s pit készítők ennyit tudnak. Nem Aeyes, de ingyér van. Engem nem nagyon érdekel, mert én 99,5%-ban a 3D pitben vagyok. Sajnos 3D pitkészítő most ninsc és jelek szerint nem is lesz.

Ha már tényleg nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, akkor lehet, hogy elkezdem zaklatni Aeyes-t, hogy hogyan lehetne legalább pirmitív 3D pitet készíteni egyes gépekhez.
  • Boconadi
    ez szerintem tök szar.
  • Molnibalage
    Akkor küldj PM-et Hustlernek.
  • Molnibalage
    A-7E és A-10A 2D pit preview.
  • Molnibalage
    Sok új kép Taiwan fejlesztésről. Gőzöm nincs, hogy mikor lesz kiadva, de derstef az én modellező értékeim részben vagy egészében fel kívánja használni.
  • arrow19
    Ha kell host adok szívesen.
  • Molnibalage
    Flyonline felajánlkozik most is?
  • Molnibalage
    Kis preview. MiG-27 HP fixálás. (A 3D modell keretein belül...) :)

• Boconadi
    Király! Csak kár, hogy ilyen rossz a minőség. :(
  • Wampa
    Blue angels Thunderbirds
  • Molnibalage
    Skacok, ha van valami javaslat 1989-1991-es hadjárataimhoz, azt szívesen fogadom. Ha tetszik és megvalósítható, akkor megcsinálom.

A legtöbb dolog amit átírtam és teszteltem, az működik. Az F-16 vonalon a leglényegsebbek az alábbiak.

- Nem lesznek 100%-ig valósághűek, ezt a játékegyensúly sajnos megköveteli, hogy eltérjek a valóságtól.

- F-16C Block 25 lesz elvileg a hadjáratban. Ehhez az új 3D kabin elég jó alapot nyújt, a hasonlóság szinte 100%-os. Precíziós csapásmérőképessége nuku, de viszont van hozzá AGM-45, SEAD feladatot is elláthat. Kifutók ellen BLU-107 marad, CAS feladatkörre a szoksásos fegyverzet. Mk-20 és AGM-65, de csak egyetlen verziója.

- F-16C Blk 40/42 létezett a valóságban is már 1989-91-ben is, csak kevés LANTIRN volt. Én most úgy kezelem, hogy elég van belőle, tehát ez a típus precizíós csapásmérő lesz. Kufutók ellen így GBU-24/PEN lesz a fegyverzet.

- Az A-6E és A-7E gépek is fognak SEAD feladatkört ellátni és az
    F/A-18A gépek is fokozottabban repülnek ilyet. Mivel 1989-90 táján még nem volt autonóm LGB használat a Hornetnek, ezért OCA bevetéseket - ha minden jól megy - egyáltalán nem fognak repülni, mert Mk-82/83/84 bombákkal sok kárt nem lehet tenni a kifutókban, nagyon sok találat kell.

- F-4DSK és ESK gépek sem fognak OCA bevetéseket repülni - vagy jóval kevesebbet, mert szintén nem precíziós csapásmérők.

(Azért írom, hogy ha minden jól megy, mert a gépek nem mindig követik le pontosan a role scores értékeket, nem tudom, hogy miért...)

Látható, hogy az OCA bevetések repülése az F-16C Blk. 25 és 40/42 gépekre hárul, az A-6E gépekkel együtt, mert nekik van LGB. (A TRAM verziót modellezi, a 3D modell is ehhez igazodik.) A később erősítésként érkező F-111F gépek segíthetnek ebben. A kérdés, hogy akartok F-15E-t, mint erősítés? Itt szintén megint kicsit túlzó lenne az, hogy ők is precíziós csapásmérők, mert LANTIRN nem volt olyan sok és nem precíziós csapásmérőként nem nem biztos, hogy akkora móka repülni vele.

Ami még újdonság lehet az az, hogy egyes fegyverek nem lesznek elérhetőek hadjáratban, csak TE alatt, hogy az ATM (Air Tasking Managar) dolga könnyebb legyen, pl. ne rakjon napalmbombát a gépekre OCA bevetésen vagy ne akarjon BSU és MK-82SE bombákkal akciózni se alacsonyan, ahol veszélyes vagy magasról, ahonnan pontatlanok.

Az módosított szenzorok meg nagyon faszán mennek. 4 vs. 4 légiharcban F-16C va. MiG-29 gépek között nagyon változaos eredményeket hozott több repülésből, de a legfontosabb az volt, hogy 45-65% között volt csak a rakéták találati aránya olyan célok ellen, amik jól manővereznek és van rajtuk flare. Iszonyatosan jó buli!