Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
Az elsõ mondatban pl arra gondoltam hogy egy A-10 amit tankvadásznak terveztek atom terhelhetõséggel afgán motorosokra vadászik 30mmes GAU-8-al.<#gun> Csak annyit szerettem volna szemléltetni hogy ha elöregszenek ezek a gépek akkor mi lesz utánna? Lesz két gép F-35 és az F-22 és csókolom? Meg mi a jövõ? Ha azt nézzük a 16osokat úgy tudom (lehet hülyeség ezt egy könyvben olvastam) az F-5 leváltására tervezték,majd felturbózták egy multi-role géppé (ami hihetetlenül jól áll neki).
Molnibalage
Az elsõ megjegyzés nem értelmezhetõ. Az ellenféltõl függ, hogy mit csinál. Ha holnap Kína megtámadná Tajvant akkor meg nem. A gépek alkalmasak mindkettõre, csak éppen elég hülye dolog olyan géppel harcolni egy alacsony intenzitású háborúban aminek repórája 15-20 ezer dollár / óra. Arra ott vannak a COIN gépek. Strikemaster, Dragonfly, stb.

Az orosz gépek sem újabbak. A Szu-27 protója is 33 éves... Il-76 sem mai gyerek.

Az meg, hogy az elsõ verzió mikor repült nem mérvadó. Az 1960-as évek beli herki csak külsõleg hasonló. Az új szerkezeti arnyagok, áramlástani ismeretek, stb. miatt a gép már nem ugynaz. Asszem majd kétszeresen felülmúlja már az alaptípus teljesítményét egyes paraméterekben.

URL=http://katpol.blog.hu/2008/11/21/coin_repulogepek_part_1]1. rész[/url]

2. rész

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
bocs a hosszú post-ért és és a
***"...különféle blokkú 16osok" javítanám.***
arrow19
Amúgy meg teljesen átment az asszimetrikus hadviselésbe az egész USA légiereje, ha megnézzük a flottájának gerince a 70 években kifejlesztett technológia folyamatos upgradelgetése csak gondoljátok végig itt a pár "alap" típus:
C-130:1954!
F-15:1972
F-16:1974
B-1:1974
A-10:1972
B-52:1952!
F/A-18 ez a típus meg mint tudjuk egy mostohatestvére az F-16nak tehát régi/új fejlesztés 1974bõl van az õse a YF-17.
rotorosok:
UH-60:1974
UH-1:1969
ezenkívül van még a Raptor meg a Spirit...meg az óriási ûr most nem tértem még ki az olyan típusokra mint a F-15E és a különféle blokkú 15osok de azért ez nagyon elgondolkodtató.
L Viper
Hogyne, a Block 60-asoké a jövõ :-)
zsoltfireman
Majd beálok a Lengyelekhez! Azok még frissek!!!

arrow19
Ezt most énsem írtem mit hisztizik.
Molnibalage
Azért nem kell temetni az F-16-ot. A Block 60 gépek még alsó hangon 15 évet el fognak repkedni és a régebbi verziók is szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Érdekes ez, nekem kifejezetten szép gép az F-35.
Nagyon tetszik a formája.
L Viper
A többcélúsága mellett az egyik tervezési szempont volt az F16-osok leváltása is.
Sajnos ez lesz a 16-osok sorsa, de addig még sokáig repülnek.
Gondold csak el, az F4-esek USA-beli kivonása után még milyen utóélete is volt a típusnak. Az F16-osnak is lesz és igaza van Balázsnak, soha nem felejtjük el, örök klasszikus.
Molnibalage
Minden gép sorsa egyszer ez lesz (vagy nem) Csak annyi a difi, hogy nem fog feledése merülni. Talán elfeledte bárki is a Spitfire-t, Mustangot, Me-109-et? Annyira nem csúnya az F-35 bár tényleg nem egy F-15...

zsoltfireman
Basszus a Hollandok,Norvégok,Törökök(akkor a Görögök is akarnak).....mi lesz a gyönyörû F-16-al???? Mojave dünéi között,fog feledésbe merülni....<#shakehead><#sir>

Molnibalage
Ez mire és hova ment?

Molnibalage
Jó srác volt i_hawk, amíg bent volt..

Nem értem, hogy mit jártatja a száját, most hogy kilépett vagy fél éve vagy régebb óta. Gondolta, hogy majd kivesszük a munkáját (ami kicsit nehéz) csak mert õ lelépett? Mindig is az volt, hogy amit elküldél az benne is marad. Ezt hívják örökségnek... Attól mert egy cégtõl lelépsz nem viszed magaddal azt ami a cégé is...

Arról nem is beszélve (amit faszán elhallgat), hogy valóban tettek bele jó fejlesztéseket, csak éppen teljesen szétkúrták a kódot amit Baldeagle azóta is próbál helyretenni. Iszonyatos károkat csináltak egyes helyeken.

arrow19
Félig ember félig gép...
Molnibalage
Zsolti, elenyészõ mennyiségû gép lesz olyan. USMC kap, az angolok vesznek még ilyet (keveset) és nagyon talán az olaszok és spanyolok. Passz.

Az átlag F-35 nem kap ilyet. Tehát nincs itt semmi visszatérés. Csak azok lesznek ilyenek amik az Harriert váltják le...

zsoltfireman
Igen,de most miért tértek vissza a jó öreg VTOL/STOL tulajdonsághoz???
Különben bocs Harrier! Õt szeretem!
De ezek az új generációs "robotzsarus gépek".......F-22,F-35....

Molnibalage
Nono. A Harrier nagyon speciális igények kielégítésére lett kifejlesztve. Mivel versenytársa soha nem volt karrierje viszonylag sikeres. A baleseti statisztikája meg a helikopterekre jellemzõ. ODS alatt nem bizonyult túl sérülésállónak sem.

Nem az ára miatt nem terjedt el. A hagyományos légerõknek nem kellett.

zsoltfireman
Sajnos........

Amúgy utálom az F-35-öst! Esztétikailag!
Szerintem Qurva sok probléma lesz vele,fõleg a hajtómû miatt,VTOL/STOL,rohadt bonyolúlt.......Ha a Harrier is olyan fasza lett volna akkor jobban elterjedt volna,de az is drága......
De én csak egy egyszerû F-16 fan vagyok......

L Viper
Szerintem a törökök nem a helybõl felszálló verziót fogják üzemeltetni.
Molnibalage
A gép stealth képessége miatt a hordozható fegyverzet nem sok. Viszont nézd meg, hogy mennyivel repked ma egy átalog F-16C. Négy db 500 vagy 1000 fontos LGB-bel. Ennyit elvisz az F-35 is csak gyorsabban, messzebbre és csökkentett észlelhetõséggel. Ma már nem kell 12 db 500 fontos bomba, mert van precizitás...

polluxware
nem sokat tudok az F-35-rõl.. szóval lehet velem vitatkozni, de nekem inkább tûnik ez a gép egy lopakodó AV-8B-nek, mint egy agyon terhelhetõ csapásmérõ vadászbombázónak.

úgy méretre, meg a bepakolt plussz hajtómûvek.. egyéb járulékos dolgok (víztartályok hûtéshez)

polluxware
"A Török Légierõ kivonta a szolgálatból az elsõ F-4E Phantom II csapásmérõ gépeket üzemeltetõ századát, hogy helyet készítsen a lassan érkezõ F-35 Lightning II típusnak."

????

ilyen marha sok pénzük van? osziék nagyon dúrják akkor..

polluxware
<#gunyos1>

majd a BMS 4.0...

hát az elsõ 10mp után meg nem mondtam volna hogy nem FSX😊

dúrva<#eljen>

Molnibalage

zsoltfireman
zsoltfireman
A VRS bizony ilyen.........

Molnibalage
Milyen zene megy alatta?

polluxware
VRS superbug

must hev😊

ha csak ramp startokat csinál az ember, valamint "õrjárat" címén repked csak..

mögéri!

L Viper
Durva :-)
Na inkább Falconozzunk, mert kapunk :-D
én készítettem a videót,az egyik segédmunkásunkról.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
ÁÁÁÁÁ ez rettenet! Nem gondoltam, hogy személyesen ismered :-))))))))
és rendszeresen rá kell szólnunk,hogy csukott szájjal egyen.és ez nem vicc.a céges bulin belenyúlt kézzel a halászleves bográcsba,mert olyan haldarabot látott,amit meg szeretett volna enni.nem kínlódott a merõkanállal.

L Viper
Na azt is megnézném :-)
igen,õ ennyire sötét.még a lángost is bicskával eszi.

repvez
Molnibalage
Vagy mehet egymás ellen is egy kis dogolás majd, de szigorúan csak régi rakétafegyverzettel. Az only gun azért az kicsit uncsi.

L Viper
Felõlem mehet akkor OF.
Van egy multis hadjáratmentésünk, Destroyal, meg Zsoltival zavartuk északra a bodzaszedõket. :-)
Elég messze vannak a célpontok, de lehet gyorsítani. Még 4x-es idõgyorsítással sem szóródtunk szét, bírta a kód.
Azt is lehet folytatni, vagy mehet egy új is felõlem.
Molnibalage
Igazából OF-fel. Nagyon kipróbálnám már, hogy mit tud.

L Viper
Értem. Melyik Falconnal multiznál inkább?
A régi FF5-össel volt gebasz, de az új már lehet jó lenne, amit most használunk?

OF 4.7-rõl annyit tudok mondani, hogy eddig mindig AF szintû tökéletes volt, csak elõtte a config editorban a ***-os beállításokat egyeztetni kell.
Molnibalage
A sokszereplõs esetben természetesen a publikus exe volt tolva. Dersteffel való repkedés esetben nagyon gyakran elõfordul (de csak velem!), hogy teljesen más küldetést látok, mint õ. Õ csinál valamit, de én nem azt látom. Ilyenkor van az, hogy külsõ nézetben farolva repülnek a gépek. Valami nem tetszik derstef netjében a kapcsolatnak, ha én repkedek vele.

Az új exevel repültem összevissza egy multit, arról nem tudok nyilatkozni. Azóta nincs új.

L Viper
Figyumár Balázs! A múltkor dersteffékkel melyik FF5 exével toltátok?
Azt kaptuk meg mi is tõled?
Jó volt a multi, nem voltak anomáliák?
Molnibalage
Akkor a többség dönt. OF-et nekem is majd fel kell rakni. Addigra a kellemes nincs mit tenni érzés lesz majd.

(Holnap és szombaton lesz a nyelvvizsgám.)

L Viper
Ha ráérek szombat este, felõlem lehet bármelyikkel, AF, OF4.7 és FF5 is van fent.
FF5-el én is tudok veletek multizni? 😊
GOndolom AF-el nem.
zsoltfireman
FF5

zsoltfireman
Szombat szolgálat!

Molnibalage
<#eljen>

Szombat esete multi? Akár OF is lehete. Azt még soha nem toltam úgy...

zsoltfireman

L Viper
No, ez jónak tûnik <#eljen>