52965
  • Molnibalage
    Új BMS4 videó. Mentse le valaki gyorsan.
  • Molnibalage
    Most már bizonyosnak tűnik. 100%-ban moddolhatatlan az adatbázis. A simdatával lehet játszani azt annyi. TE DB moddolható, a hadjáraté nem.
  • Molnibalage
    Többnyire okkal hagyták ezeket. Az AI jól használja és a 2D-s részben sem okoz túl nagy hibkat. Kivéve OCA strike, de akkor meg GBU van az OCA-zó gépek nagy részén.
  • Molnibalage
    Inkább az F-15-é. :)
  • repvez
    ilyen konfigot se igen láttam még tornádon.
    A mavericket nagyon nyomják, mert más fegyvereket nem is látni a képeken sem amiket betesznek .HARM, Maverick , AMRAAM, sidewinder.hagytak egyáltalán bent mást?
  • Willenbrock
    F-22-re szavaznék ha sokat falconoznék mert az az F-16 váltótípusa.
  • LeonSilver
    Én meg AV-8-ra ;) De csak ezért nem fogok regelni.
  • repvez
    én ha szavaznék akkor a 29est választanám, hogy legalább 1 normális fotominöségü vörös gép is legyen , hogy értelme legyen a voros oldalon is repülni.
  • Molnibalage
    Én F-16A blk 15-re fogok szavazni.
  • Molnibalage
    Uraim, lehet kívánni.
  • Molnibalage
    Van egy rossz hírem. A jelek szerint nagyon megbabrálák az adatbázist. A TE adatbázisa nem alakítható át hadjárat adatbázzisá. Azért még próbálkozok.
  • L Viper #32337
    Kis OFF :-D
  • Molnibalage
    Fontos infó.
  • Molnibalage
    A magyr hotfixben pont ezeket a "hibákat" javítanám. Itt-ott hozzáadnék egy-két fegyver. Ezzel viszont csak óvatosan, mert a 2D-s hadjáratot bizony képes lehet megbolygatni, az AI problémák miatt a 3D-set meg főleg.
  • L Viper #32334
    Akkor a menüben alt+tab, inkább ne látszon a gép, de a fegyverzetmenü helyreáll.
    Én sem tudnék élsimítás nélkül játszati.
  • repvez
    Köszi igy megjavult, csak igy meg nagyon nem szép és a táj is nagyon vibrál miatta.

Mondjuk kár volt ezt a fegyver választást ennyire leszükiteni.igy pont a lényege veszik el a dolognak hogy bármilyen bevetést lehetne menni.
    Azért nem fogok mondjuk phantomba beulni hogy mehessek bombázni.
    Végignéztem a feladott missionoket és a maverik meg a harm volt csak földi a többi amraam meg sidewinder.Ha csak A verzios lenne megértem , de blk52es már had vihessen mindent.
    A régi kampányba azokat a feladatokat repültem ahol lebombáztam valamit és az esetleg elémkerülö gépeket meg levadászom, de itt eleve kizárt a földi mészárlás. legalább is a f16-al.
  • L Viper #32332
    "Kint" vedd le az élsimítást, vagy alt+tab játék közben. Ekkor eltűnik a gép viszont helyrejönnek a feliratok, menük stb.
  • LeonSilver
    "ha forgatni akarom a gépet akkor megmarad az elözö pozicioja is tehát olyan mintha 8 gép lenne egymáson "

Ilyet régen csinált nekem is.Valamit az élsimítással kellett asszem variálni.
  • LeonSilver
    Semmi probléma Sanyo, nem a Te hibád.
  • Sanyo
    Érdekesek ezek a crc hibák, mielőtt kiraktam volna az éles linket, letöltöttem és ellenőriztem őket. Az igaz, hogy a Firefox a letöltés végén rengeteget homokórázik, de attól még hibátlan lett. Lehet, hogy időnként túl sok letöltési szál jön össze és így néha becsúszhat egy hiba.

Akinek hibásan jött le, attól elnézést kérek, próbálja meg újra.
  • repvez
    repültem egy missiont nem volt semmi probléma igaz hogy egy j-7es ugy leszedett hogy semmi jelzést nem kaptam senkitol hogy a közelbe lehet valami.
    A második küldinél viszont nekem is elöjött az amit már irtak hogy kék képernyö alatta hallani a rádiozást de más nem látszik kilépni csak feladatkezelövel lehet.
    Egyedül a fegyver választo képernyo rakoncátlankodik , azon tunnek el a feliratok és a gombok és ha forgatni akarom a gépet akkor megmarad az elözö pozicioja is tehát olyan mintha 8 gép lenne egymáson négány fokra elforgatva egymáson.
  • Molnibalage
    Az épületek nagy részét szét kell kapni az 50% alatti eredményhez.

A KF-16C-t tényleg nagyon eltolták szerintem is. Ennyire limitált fegyverzet gyakorlatilag alkalmatlanná teszi a gépet komoly pusztításra.

Én is tervezek limitálást a TE és hadjárat között, de nem ennyire drasztikusat. Azért nálam sem leet 5-6 fegyvernél többet választani. A BSU és Mk-82SE pl. szinte kieseik majd minden esetben, mert az MI képtelen rendesen használni őket + manpad veszély is van...
  • repvez
    házhoz is lehet hozatni :)

Amugy igy tényleg nagyon sovány a fegyverválaszték a gépek számára .KF-16C gépet választottam de gondoltam hogy valami lükebomba vagy valami kazettás azért csak akad még a raktárba amivel lehet szorni a jonépet.
    Mert én nem mindig azt szoktam támadni ami ki van irva mert volt hogy durandallal kellet volna betont rombolni , de ahoz akkor nem volt kedvem inkább GBU-val mentem a torony meg az épületek ellen azzal is hasonlo eredményt érek el hogy nem fog egy darabig a reptér üzemelni.
  • L Viper #32325
    Akkor én szerencsés vagyok, nekem 10 perc alatt lejött a kettő a flyonline-ról és hibátlanul :-)
  • LESCO
    Este leszedtem flyonline-ról még egyszer, és most már jó. Tegnap nekem is crc hibás volt.
  • Molnibalage
    Itt találsz linkeket.

• LeonSilver
    Azért érdekes az egész mert torrentről hibátlanul lejött.

**--**

Balázs.Nem arra gondoltam, hogy torrenten hol a kokpit pakk, hanem amúgy merre található a flyonlineon kívül.?
  • DummyBoy
    Érdekes ... Én is Flyonline-ról szedtem le, és lejött az installer és a cockpit pack is ...

Ha valalkinek újabb (GTX) nvidia-ja van és win7 64 bit, és esetleg nem akar neki menni az FF, akkor legyen szives tesztelje le az én beállításaimat, nekem tegnap ezzel sikerült több 10 percet repkednem ...

Sajna én noob vagyok még ezért érdemben nem tudom tesztelni, de hátha bejön:

nhancer beálítások FF fórumról valók:

>>ENHANCEMENTS<<
    1-Make sure to select "let the 3d aplication deside" on Nvidia Control pannel.
    2-Erase any profile for FreeFalcon on Nvidia Control pannel.
    3-Select or create a profile on Nhancer for FFviper.exe
    4-Anti aliasing-combined-8xs
    5-Anisotropic Filtering-12x(it clears up some irregularities on textures)
    6-Don't check=Enhance in game settings, vertical sync, ambient Oclusion.
    .................................................. .............................................
    >>OPTIMISATIONS<<
    1-Texture filtering-high Quality
    2-Negative LOD BIas-clamp
    3-Force DXT#(OpenGl)-on
    4-Power management-max performance.
    .................................................. ..............................................
    >>Compatibility<<
    1-Anti aliasing compatibility-check- general compatibility.
    2-Cpu Multi Core support-Multi core
    .................................................. ..............................................
    IF YOU HAVE MORE THAN ONE CARD OR ONE SLI CARD GO TO
    >>SLI<<
    1-SLI stereo mode-check(on)
    2-Hybrid SLI mode OpenGL

Ezekkel a beállításokkal ugyanazt produkálta mint előtte, akármit indítottam, jobb esetben CTD, rosszabban kékhalál ...

Aztán belőttem a FreeFalcon kompatibilitás módját XP-SP3-ra, valamint kikapcsoltam az AERO-t és láss csodát ... 10 - 20 percig tudtam repkedni ide-oda gond nélkül ... mondjuk utána lefagyott ... De eddig el sem indult :)

• Molnibalage
    Esetleg Vipera felrakhatja mediafirre.
  • Molnibalage
    Az szerintem nincs torrenten.
  • LeonSilver
    Semmi különöset nem csinálunk Balázs.
    Először is qrva szaggatottan jött, másodszor a 3.9-es winrar crc hibár ír(t).
    Most szedem torrentről, majd meglátjuk.Hol a faxban van a kokpit ?
  • Molnibalage
    Elképzelni sem tudom, hogy mit csinálhattok. Az ősrégi total commander is kicsomagolta. A 7zip sokszor még a CRC hibásat is kicsomagolja.

Ezernél több ember szedte le már onnan.

Érdekesek ezek az anomáliák. :(
  • LeonSilver
    Én kétszer töltöttem le flyonline-ról és mind a kétszer crc hibás.Még a kokpit pakk is.
  • Molnibalage
    Milyen századot válaszottál ki? A KF-16C nem kap OCA strikeot elvileg, dedikált SEAD feladatos gép. Csak AGM-65G és AGM-88 van, amint AG fegyverzet + hajók ellen AGM-86. Szerintem ez állatság, a GBU-12-őt vagy 24-et engedélyezni kellett volna.

Erről már írtam, a századok fegyverzete okkal van limitálva, ez nem bug. Ez feture. TE alatt minden választható, de az ATO és feladatkörök korrektebb szimulálása miatt van ez a megszorítás. Néhol szerintem túlzásba vitték. A vörös gépeket szokás szerint leszarták...
  • repvez
    na sikerült felraknom .
    Egyenlöre minden jol müködik nálam és alapbol beadta a nagyobb felbontást és élsimitás is volt a gépeken .Bár ezt nem tudom hogy hogy jott össze mert bár fennt van az 5.3 is ugyan azon a meghajton de más mappába ugyhogy annak a beállitásait nem hiszem hogy örökölte.ÉS igy látszik a szokásos Viper féle ricegés vonal a tájon (ez eddig is volt).

A másik hogy kiválasztottam az also campányt és repülni akartam egy missiot de egy reptér ellen kellett volna menni és a fegyver választo menünél csak maverick volt minden más kifogyott és a fegyverválaszto képernyönél a háttér és a csuszkák nem látszanak csak ha fölé viszem a kurzort. a gép látszik meg a slotok de minden más fekete a háttérbe.
  • DummyBoy
    Nos, elindult :) Repkedtem :)

Még tesztelnem kell, elég gyakran lefagy, de legalább nem fél másodperc alatt :)

@Wampa: az gáááz ...
  • Molnibalage
    Na megnéztem. Több bubble távolság váltás szar...

A kérdés az, hogy csináljak -e egy gyors "magyar hotfixet". Van rá igény? Esetleg pár apróbb kívánságot is beletennél. Figyelem, ez esetben nem lesz multi komptaibilis más FF5.5 adatbázissal!
  • Wampa
    De nekem 32 bites windowsom van:(
  • Molnibalage
    Sajnálattal hallom. :(

Az FF fórum visszajelzései szerint eddig faszán megy az emberek 99,9%-nak.
  • DummyBoy
    Ehh ... szintén zenész ... sajna úgy néz ki win 7 64 bit + nvidia az keményen no-go :(