Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont multira nagyon jó, stabil és aránylag szép is, legalábbis AF után.
Nagyon remélem, hogy az FF5 is eljut erre a szintre, mert szépségben ver minden eddigi Falcon verziót.
Most utõbbihoz rakok össze a neten fellelhetõ cuccokból egy egyben bemásolós modcsomagot, próbálom a legjobbakat összeintegrálni.
Képek:
Még keresgélek, nézegetem a leszedett cuccaim. Ha valakit érdekli a dolog, majd felteszem Mediafire-ra is.
Az OF kapcsán amelett nem tudok elmenni, hogy a vörös gépek 3D modelljei valami iszonyatosan rondák. A 4. gen nyugati gépek tényleg szépek, de ott kb. meg is áll az élet. Micsoda rím. :)
Mai napig nem értem, hogy az F-15A miért nem kapta meg azt a modelt amit az F-15C.. Szu-24, MiG-23, és gyakorlatilag az összes MiG-21 ocsmány, még Falcon szinten is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Közte egy help.txt, magyarul írtam ,abban van pár okosság OF-hez.
ATI kártyásoknak hasznos a másik .bak kiterjesztésû exe használata, hidd el, helyrejön az FPS-ed.
Akkora baromság ezekkel a fényforrásokkal példálóznod. Hidd el, nem egy bevetést repültem OF-ben éjszakai kampányt és annak a pár oszlopnak a fényfórrása lópikula az érkezõ és induló gépek MOZGÓ fényeihez képest.
Tömegével jönnek mennek és vígan fut a nem erõmû kategóriájú gépemen.
Sajnálom, hogy fogy az FF csapat, de ha nem jön ki egy normális javítás, ami a multi részt is megjavítja a virtuális századok maradni fognak az OF 4.7-nél és az AF-nél továbbra is.
Ami legutóbbi exét adtál, azzal bíztató volt a multi Willenbrockkal. De egyáltalán mikor lesz publik dolog?
Ha lenne egy konkrét ésszerü utemterv akkor mindenre lenne eröforrás.
Még ehhez egy kiegészítés. Ehhez még hozzájön, hogy a tagok jönnek mennek. Néha még a legöregebb tagok is kiszállnak.
Aragorn jaunár óta gyakorlatilag 5-ször, ha posztolt. Visszajön még, csak nem tudni, hogy mikor. T-Rex is figyelõ üzemmóban van. Az utóbbi két hónapban én sem csináltam semmit... A Tornado 3D modellere is kiszállt sajnos. Qawa kabinépítõ mester is kiszállt, és i_hawk PS mester és Seifer MP kód fixáló nagymester is elment ahogy Biker is. Így hogyan is tervezzen az ember?
Õk kisebb kódrészeket írtak bele a kódba, csak sajnos kicsit szétesett tõle az egész. Errõl is volt szó. Baldeagle ezeket fixálja, de jóformán semmit nem tesz bele. Kb. 1 hónapja jött két új kóder, de 1 hónapja nem is posztoltak semmit. Gondolom ismerkednek vele. Tehát, van 1 azaz EGY szem kóder.
3D modellezéshez értõ ember Hustler, Contact radicaldude1234, ddcog (õ csinálta az új F-16C 3D kabint), Aragorn, Ranger, NigthFalcon (Nimiztet õ õ csinálta) és asszem ki is fújtunk.
Hol is van a "mindenre erõforrás"? Ehhez kéne 8-9 kóder, meg 30 3D modeller, 20 skinner meg 100-200 teszter. Mi is volt az ami ekkora méretû volt. ÁÁÁÁ, igen. Úgy hívták, hogy F4 UT Team. Ezt is linkeltem már, de talán olvasd el az SP3 credits részét is. Hasznos lehet...
Most bunkó voltam, de leszarom.
Kettõt találhatsz, hogy NF miért nem ezen dolgozik. Mert még a lámpa fényeit sem tudta eddig megoldani. Nem nekem nem fontosak, jelenleg nem lehet megcsinálni csak iszonyatos áron vagy még úgy sem. Nézd már meg az OF FPS értékeit reptéren. Alig 24. Nekem FF5.0 hadjáratban 16 géppel a betonon 80...
Egy kicsit az az érzésem, hogy ez a project olyan hogy mintha a fejlesztök maguknak fejlesztenék és csak ugy mellékesen kiadnák.
Komolyan mondom az õrületbe kergetsz. Figyelsz te arra amit írok? Volt már róla szó, hogy mindenki azon dolgozik amin tud. Tehát igen, magunknak fejlesztjük, ha a te észjárásoddal gondolkozunk. Konkértan az egyik alapelv, hogy nem teszünk bele olyan dolgokat amik hazavágják keményen az FPS-t. Ne kelljen hozzá atomerõmû, hogy elfusson a hadjárat egy zsúfolt esetben is.
Meg nincs fixen lefektetett irány hogy mikor mit csináljunk hanem mint a poráz nélküli kutyasétáltatás mindenki azt csinál amit akar és akinek a porázt kéne fogni az csak ott van.
Tévedés. Errõl is volt már szó. Vannak alapelvek. Nem tudok más mondani, nem figyelsz. Pont. A játék modulszerû valamennyire amit az exe és a DB tart össze (+UI). Ezek integritásának megtartásához vannak alapvetõ elvek. Pl., hogy a DB-t egy ember tartja karban de az, hogy mi kerül bele az csapatmunka eredménye. Vagy, hogy 18k poligonszám feletti gépmodell nem készül és 8-9k feletti kabin sem. Textúraméretre is van megkötés. Lásd OF. Nem csinálunk több 2048-as méretbõl álló palettát. A Tornado 1 azaz, EGY darab 1024-es. Ja, hogy ilyen méretû szép skinez jó PS tudás és a textúradarabok jó pozícionálása kell? Persze lehet az OF mintát is követeni. --> Vicces FPS..
Ez is le volt írva nem egyszer. Akkor ezek után ne legyek kiakadva?
Ütemterv? Tudod elég nehéz úgy ütemtervrõl beszélni, hogy
1. Szabadidõben csináljuk. Ingyért. Ez nem cég... Távlati tervek vannak.
2. Namármost az vagy van, vagy nincs. Sok dolog közbejöhet. Pl. balesetet szenved az unokaöcséd és ápolni kell õt és a családját. Vagy csak szimplán elköltözöl az USA egyik felébõl a másikba. Vagy Ranger elmeny két hét szabadságra és addig mi nem sokat tehetünk. Vagy gyomorrák diagnosztizálnak nálad. Ezek nem elvont példák...
És igen nekem hiányoznak a lámpasorok, mégha nem világitanának akkor is igy olyan lapos minden reptér, nincs semmi kiemelkedö objektum a közelébe, se uzatartályok. Egyszer már benne volt a játékban és müködött akkor miért olyan nehéz mégegyszer megcsinálni.
Üzemanyagtartályok vannak. Az lehet, hogy nem minden reptéren, de vannak. Megint csak ismételni tudom magam. Nem figyelsz.
Komolyan mondom mostanában szinte minden posztod félkötekedõ jellegû... Gondolod viccbõl olyan az FF5.0 amilyen? Kicsit idegesítõ - már elnézést - hogy pampogsz, mikor a megfelelõ infót már többször megadtam, hogy miért nincs igazad. Nem tûnt fel, hogy miért nincs wishlist topik?
Amikor kampányban dugig van egy reptér induló, érkezõ, parkoló gépekkel, nehogy már pár oszlop fektesse meg az fps. Ez hülyeség.
Én örülök a többi fejlesztés alatt álló résznek is, természetesen.
Egy kicsit az az érzésem, hogy ez a project olyan hogy mintha a fejlesztök maguknak fejlesztenék és csak ugy mellékesen kiadnák.Meg nincs fixen lefektetett irány hogy mikor mit csináljunk hanem mint a poráz nélküli kutyasétáltatás mindenki azt csinál amit akar és akinek a porázt kéne fogni az csak ott van.
És igen nekem hiányoznak a lámpasorok, mégha nem világitanának akkor is igy olyan lapos minden reptér, nincs semmi kiemelkedö objektum a közelébe, se uzatartályok.egyszer már benne volt a játékban és müködött akkor miért olyan nehéz mégegyszer megcsinálni.
A kifuto nekem igy is megfelel.
Most is vannak fények. Az, hogy nincs hozzá 3D-s lámpasor olyan nagy gond? Így legalább van a reptéren is normális FPS... Ha fény lenne akkor az valódi fényforrás lenne. Had ne ecseteljem, hogy annyi fényforrás, hány FPS-t eszik meg fõleg, hogy mozog és mindenz x sor lámpával.
Reptéri lámák sincsenek minden reptéren és mindenhol szerintem és háborúban talán fel sem kapcsolják. A játékban is a nappal/éjszaka lekapcsolást valahogy meg kéne oldani. Stb.
A gond ott kezdõdik, hogy nincs külön vörös és kék reptér. Mert ugyebár azért finoman szólva a valóságban nem igazán voltak azok egyformák... A szebb kifutó textúra az nem is tetszik? Szerintem fontsabb, mint a lámpasor, mert bizony sok repétr tényleg elég trágya kinézetû.
Én meg csak azt tudom mondani, hogy mi nem látunk bele a dolgokba hogy mi készül ill. ,hogy mit milyen bonyolult megoldani attol még lehet véleményünk.
Attol meg hogy ötletelünk hogy mi hiányzik nekünk még mér probléma.
A többi kapcsán meg megint csak azt tudom modani, hogy megint arról beszélsz amirõl nem tudsz sokat...
Bezzeg a lámpaoszlopok, ATC radar, bevezetö fénysorok még mindig sehol.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
(sovinyiszta percek<#zavart1>#zavart1>)
Túl lajikusnak kell lenni ahoz,hogy ne legyen hiszti....
De akkor ti szerencsések vagytok,nekem egyszer angliában jött rá az akkori csajomra az unalom! Érted? Angliában egy RIAT-on......Jóóóó....
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
<#pias>#pias><#zavart1>#zavart1>
Lakenheath-i F-15C biztosan ott lesznek!!!! Addig kell megnézni amíg ki nem vonják õket......
Ott leszel!
Egy dolgot meg soha ne felejts el,repnapra NÕVEL elmenni szigorúan tilos!!!!
Nos,mostmár biztos,hogy én is megyek,Joedestroy-al!
Úgy szervezi,hogy Pénteken indulunk,alszunk valahol,és a Szombati napra kimegyünk! Gondolhatod milyen lesz.....<#vigyor2>#vigyor2><#zavart2>#zavart2><#vigyor2>#vigyor2><#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#pias>#pias><#pias>#pias>...ilyen!
Kéne majd talizni! Mit szolsz???
Dzsanázzunk el az ezüst galambon bele a zéjszakába:)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
<#wave>#wave>
De ha tudom csak nem tudom a röviditését,akkor itt kérdezném Balázst,nem lehetne összedobni egy röviditések kisokost a honlapra?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A lényeg, hogy jó volt a kampány, liftezés és csúszkálás nélkül lerepültünk egy bevetést.
Remélem, ha ez a félkész új így gatyába rázta a dolgokat, a végleges patch is csak jobb lehet.
valójában végülis IGAZ amit mondol:)
A-10C gépek alsó hangon 2030-ig repülhetnek a felújítás után. Mivel új gépet nem terveznek helyette talán még akkor is megkínálják még felúítással õket...
A többi 4++ gen vadász is még sokáig húzhatja, mert ha sikerül a lézeres és optikai területen növelni a célfelderítés hatékonyságát akkor a radarok elleni stealth képessége már nem is lesz olyan durva dolog. Onnantól fogva meg akkor nehéz igazolni a stealt képességekre költött pénzeket.