Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Nem "harcore" szimulátor de azért nem is annyira árkád a WOI.Elég sok színvonalas kiegészítõ van már a Wings Over sorozathoz is.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
postoltam ,remélem lesz rá valami ötletük amugy nem rossz az utvonal mert csináltam neki egy mappát csak nem tudtam hogy a progi is fog magának igy az FF5 mappán belül van még egy FreeFalcon5 mappa
Molnibalage
Mert a tdf és theater.lst fileba valószínûleg azonnal beírja magát. Nekem a telepítési útvonal gyanús. FF5 könyvtárban még FreeFalcon5? Nem rossz az útvonal?

Szerintem posztold a hibát a PMC és FF fórmuon is, mert ez alapján nekem lövésem sincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
nálam eddig eljut ha meg rákattintok a szövegre akkor ezt a hibaüuit kapom és bezárodik az ablak a játékba nem szerepel uj területként, de a telepitö feltelepitve érzékeli.
Molnibalage
Ugyannak sorrenben, minmt amit a normál telepítõ csinál, csak a váltást nem csinálja meg automatikusan, meg kell várni amíg egggyel végez és utána jön a következõ. Mikor legközelebb felrakom csinálok screent.

1. Rar kicsomgalomás ablak
2. A terrain L szintek másolása
3. Texcompress

repvez
nálam annyira friss installra nem megy fel hogy csak az alap játék és a javitott exe van fenn és az AEGAn-t probálom feltenni de nem megy.
Valaki leirhatná, hogy a kis telepito ablakban milyen folyamatoknak kéne végigmenni?A terrainmesh level5ig elmennek és az utánna valao mozzanatnál akad meg vagy csak ugy telepedik hogy nem mutat semmi csikot, mert 10 percig hagytam de nem váltott semmit.
polluxware
csak morgolódok magamban a hétvége miatt.. <#miaz>

zsoltfireman
Ebbõl látszik,hogy még nem voltál Hollandiában......<#nyes>

Molnibalage
Ott mindig ilyen. 😊

zsoltfireman
Hollandiába?????? Ez aranyos......<#nevetes1><#ravasz1><#idiota>

polluxware
zuhogó esõ, szélvihar..

vigyázzá mágádra

pont hétvégére tud elcaródni az idõ...

zsoltfireman
Holnap indulok Hollandiába.....Open Dagen 2009

L Viper
Rendezgettem a gépemen és találtam egy rakat régebbi AF multis képet. :-)

Ha valakit érdekli, felraktam ide.

Van benne egy jópár emlékezetes "ökörködös".
L Viper
Balázs én kipróbáltam amit nemrég linkeltél NVidia kártyásoknak az utált hibára amit az újabb videókártya driverek okoznak a menü fegyverzõs, ill. Tactical Reference képernyõkkel.

AF-nél néztem és tökéletes. Itt a link.

Kipróbáltam a 178.24-es Driverrel 2x-es és 8xQ vonalsimítással is. Eltõntek a krisz-kraszok a menübõl.

polluxware
10?

játék meg a könyvecske úgytom együtt 23körül van cuzammen

de mind1...

csak osztán nyúzzad is😊

(sztem a Flaming Cliffs mai napig többet ér)

L Viper
Szerintem is egy friss install kéne. Emlékszel, mit kínlódtál az FS9-el is? Könyörögtem, hogy rakd újra és jó is lett :-)
Molnibalage
Mi lenne, ha megírnád a problémát a fórumra? Én sem vagyok mindentudó. Az emberek nagy részének minden gond nélkül felmet. Szerintem irtsál le minden Falcon verziót és próbáld 0-ról feltenni.

Buren
Tényleg. <#zavart1>

Jön az önostorozás. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

zsoltfireman
Ba..hatom,ha nem tudom felrakni........

L Viper
Van egy rossz tulajdonságom: nagyon jó a memóriám.
<#vigyor3>
Molnibalage
A fõesperes jól emlékszik. 😊

Molnibalage
10.

L Viper
Mindig azt mondta, hogy a warezos nem érdekli, de angol dobozos igen.
Buren
Nem azt mondtad hogy nem érdekel a DCS? <#mf1><#kacsint>

Én megvárom az A-10-est. Ki is jön majd ... valamikor. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
magyarán megvetted 20kilóért.. gratula

repvez
Aegan-al kapcsolatban nekem nem telepszik fel elindul a telepitö és addig eljut hogy a telepitö ablakba kiirja az objektumok telepitése után hogy installink aegan terrain és van egy ablak hogyha végzett nyomjam meg az ok gombot, de ha ezt megnyomom akkor install error 70 üzenetet kapok ,de amugy látszolag nem csinál semmit.
De ha még egyszer el akarom nditani rá a telepitöt akkor azt irja hogy már telepitve van ,de a játékban nem választhato a menüben.
Molnibalage
FF5.0 + Agean.

Ja, ma megjött a DCS nyomtatott, fémspirálos kézikönyvvel. A tálalás elsõosztályú!

Molnibalage

Willenbrock
Remélem találnak hozzá kiadót,mostanában a TC:Hawk féle gagyiságokat favorizálják azok is.(pedig igény arra van amire ébresztenek-ezt szokták mondani)Az Argentin Mirage-ok miért csak keveset repülhettek szuperszónikusan,a hatótávolság-üzemanyagspórolás miatt?Azt olvastam hogy az angol flotta olyan messze tartózkodott a szigettõl hogy az õ gépeik még simán megfordulhattak de az Argentin gépek alig tudták elérni a hajóikat,ezen dõlt el a csata ha jól emlékszem.Ez kicsit olyan helyzet mint az Angliai csata idején volt.Fõleg a Mirage-ok miatt várom ezt a szimet.

Molnibalage

L Viper
A skyfixeket érdemes variálni, az alap nekem sem tetszik. Jók a régi RV-s skyfixek is.
A tbonepe, és a panther egész jók.
arrow19
Más is észrevette hogy más a skyfix aeganhoz? Sokkal szebbek az árnyékok,annyira valódi hatást adnak hogy el se hittem elõször hogy játszom,fps meg gyilokjó a hadjáratban.
LeonSilver
Hát ez marhajó! <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
A felvételek nagy része õsrégi. Egyetlen olyan videó van ahol egy M2k tengerbe zuhan, mert túl alacsonyan veszi ki egy leborításból második alkalommal. Szóval nem valószínû. Ahogy mondtam már, ott van ezekhez repült óra. Itthon sajnos az a helyzet, hogy átlagos tevékenység közben is hullottak a gépek rendesen...

arrow19
Torok-Gorog jobaratok <#ticking><#boxer><#ticking>

Willenbrock
Vagánykodnak a franciák.Szép látványos videó egyébként de addig fognak játszani csak míg valaki lyukat fúr a füldbe/vízbe utána be fogják fejezni.Ez olyan mint az autókkal a driftelés látványos menõzés.

Nagyon szép

http://www.youtube.com/watch?v=ZRnhES1B0BA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=jVvTSSBfmH8&feature=related
zsoltfireman
Nincs hiba üzenet,csak nem telepít!

Molnibalage
Mit írt ki hibának? Szertinem az lehet a gond egyeseknél, hogy már tényleg túlzába van víve a registryvel való zsonglõrködés. Nekem OF-re is felment anno, csak az FPS a béka segge alatt volt.

zsoltfireman
Nekem fel sem telepítette!

arrow19
<#merges2>
Molnibalage
Asztali gépen ilyen tisztességes repmodellhez közelítõ valami akkor lesz majd amikor két nyolcmagos szervert kötsz össze, hogy egyetlen gép repmodelljét számolja...

LeonSilver
Két nappal az FF után 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Elvileg 2 GB. Ennyit rakott be a Falcon gyökerébe. Máshol így elsõ blikkre nem találtam pluszt.

Nekem most az új exe, 5.1 elsõ alfája van fent és még az ITO2-is. Még ilyen struktúrával is stabilnak tûnik. Még Derstef kísérleti Tajvan helyszíne is fent van. Egyikkel sincs idõm repülni... 😞

repvez
mennyi helyet foglal?
Molnibalage
Jelentem, nálam megy az Agean mindne gond nélkül. Végigrepültem a félt térképen iszonyatos idõgyorsításokkal és CTD sem volt. FPS az egekben és szép is a táj.

Molnibalage
És ilyen jó reflexe és mázlija volt a fotósnak?

arrow19
Itt nem dobták hanem leesett a bomba.
zsoltfireman
Ez OK-és....