52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32910 A Water tiles-ek elkészítése a rengeteg partvonali textúra miatt nem kis teljesítmény lesz, remélem így készíti el majd.
Amit Aeyes készített, nagyon szép a nyílt víznél, de sajnos pont a partvonalaknál üt el nagyon.
Nagyon szép a DCS/Lomac, de engem sem köt le.
-
#32909 Water tilest if fog készíteni a srác. Én úgy érzem, hogy még nagyon sokáig fogunk Falconozni, mert a DCS / Lomac nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Legalábbis nálam nem. :( -
#32908 Hmmm. Jó lesz nagyon.
A linkre kattintva jó volt újra újra megnézni ezeket a képeket is.
Akinek nem lenne regje a Global fórumra, egy képet beszúrok. A kedvencem :
-
#32907 Csak egyszer készüljön el. Ez + Aeyes water kiüt a BMS4-ig minden tájat, de gyanítom, hogy a BMS4-hez is jó lesz. -
#32906 Ami még mindig tetszik az AF-ben, az a rendes dinamikus időjárás. Felszállás tiszta időben, majd a távolban a front felhőzete megjelenik. Kis repülés és már benne is vagyunk a sűrűjében.
-
#32905 Kipróbáltam én is ezt a Skunkworks modot AF-hez.
Aki tolja az AF-et, szerintem mindenképp érdemes feltenni ezt a két plusz hadjáratot. Kellemes skinek is színesítik a látványt, illetve a grafikába is picit belejavítottak, amit az AF korlátai engedtek. ( új, nagyobb felbontású gifek az effektek közt. )
A nem hardcore pilóták ellesznek az adatbázissal is.
-
#32904 Valszeg nem túl gyakran találkoztam még ACFT rövítítéssel eddig. Mindenhol AC = aircraft. Pedig olvastam már elég sok dolgot angolul. -
#32903 Pont te kérdezed ezt amikor lépten nyomon roviditéseket használsz amiket néha én sem tudok, de ezt éppen ki lehet következtetni:
AirCraFT -
#32902 A new models-t sem értem. A modellező értékek nem változtak szinte sehol. A 3D modellek is a régiek. Mire gondolhat? A nucler weapon nagyon rossz ötlet hadjáratban. A full stealth is egy enyén szólva megkérdőjelezhető dolog. Van MiG-23MLD, de minek, ha 1:1-ben ML? Mert R-73 nincs hozzá.
Tetszik az nem tudom, hogy az ő munkájuk -e. A Szu-25TM (Szu-39Ö gépen van 8 indítós tubus az AT-16-hoz. Viszont a radar konténer ellenére nem engedélyezték az R-27 és R-77-et sem. Szu-32/34 is van, de nem skinezett a cucc.
Tényleg respekt a melóért, de sajnos ettől az AF marad az, ami volt. :(
Mi lehet az az ACFT? Azért röppenek egyet vele. -
#32901 A modellező értékek a leggyakoribb fegyvereknél semmi sem változtak. Most is marad a one shot one kill... -
#32900 Egész komoly lista.
Van fent AF nálam, este kipróbálom.
Már csak az is jó, ha van benne egy rakás jó skin.
-
#32899 Már láttam egyszer valamit, de nem szedtem le. Azért meglesem a modellező értékeket. Hogy a simdata-t hogyan dolgozták át, ha kódolt...? -
#32898 03.19.2010
Coming soon, Falcon 4.0: Allied Force for Intel Mac ! Falcon 4.0: Allied Force for Macs with Intel processors is currently in beta test phase. Stay tuned for a release date.
ez is érdekes.Mert ahhoz hogy MAC-en müködjön sztem eléggé át kell dolgozni a kodot. -
#32897 v1.2 Change-Log
-2 new battlefields, "Korea 2012" & "Balkans 2012"
-Recalculated all ACFT 'To hit' stats
-New skins for most weapons and aircraft
-New models for most weapons and aircraft
-Improved air-defense, pilot skill, ground force AI
-Upgraded several ACFT to newest known real world variant
-Added new ACFT
-Added new weapons
-Updated ACFT loadouts to better reflect real world capabilities
-Enabled nuclear weapons (blue & red side) (1 in 100 chance of resupplying nukes)
-Recalculated weapon data to better reflect real world capabilities (range, speed, damage ect)
-Added independent Submarine fleets with nuclear capability (no longer tied to carrier fleet)
-Added AWACs to red side
-Enabled FULL stealth to F-22 & other stealth based ACFT
-Updated basic airframe data to reflect real world ACFT
-Fixed B-2 flight characteristics; it is now flyable
-Fixed A-10 & F-117 FCR & AGR; now completely usable
-Added all of the FLT callsigns to be usable by all ACFT
Note: These may not be ALL of the changes as I'm solely going off of memory.
The Story:
Korea 2012 follows the story of the DPRK sinking a ROK ship. This eventually led up to an all-out war. At the start of the campaign the DPRK and US are at war. Japan is allied with the blue and acts as support. China & Russia are also in the picture and have taken up a defensive stance. They will declare war on whoever poses a threat to them, this makes it dynamic.
US: Being the worlds utmost authority in air superiority, they have the most air power. Because they rely on this, the US dropped the ball with ground power, ranking 3rd.
DPRK: Years of stockpiling gives the DPRK a force to be reckoned with. 2nd in air power, 2nd in ground power
Russia: Cold War paranoia brings Russia to being a leader in air defense. Russian skies are a death trap, but this leaves little room for their Air and Ground forces.
China: Home of the million man army. Has the highest concentration of ground forces but little air power.
Notes:
The Skunkworks Mod is not a reworking of the source code. The code has not been manipulated or changed in any way. The Mod is contained within its own battlefields and will not affect the existing installation. The purpose of the project is to breath new life into Allied Force & to make it a viable option vs 'Open Falcon' and 'Free Falcon'. There are no new 2D or 3D pits because that data is encrypted and hasn't been Fully cracked as of yet (although the rumor is that Pegasus is close to working it out). Aeyes pits will initially glitch, but there is a known fix. The mod is compatible with HiTiles, re-installation is not needed.
Do not take this mod like you would take OF or FF, it is not that. This mod is simply an Enhancement to AF.
This Mod is still a work in progress. Things currently on the 'To-Do' list are items such as updating the TacRef, adding skins to models with no skins, & working out bugs.
We appreciate the warm reception of the Mod and we at Skunk1 Industries look forward to your continued support.
-
#32896 Nem tudom hallotatok e már errol a modrol?
skunkworks-mod AF-hoz
Elvileg ez is egy realizmus mod adatbázi és egyéb javitások , ha valakinek fent van kiprobálhatja . -
#32895 A jelek szerint sikerült egy újabb apró fejlesztés. A fejlettebb MANPAD-os egységek most már szemből is jobban támadnak - különösen az SA-16 - de a fontosabb az, hogy az utánlövési képességük is javult. :) -
#32894 A jémisztő lant-lényeknél ez még csak pubertás kor.
Bódog szülinapot egyébként. -
#32893 Köszi.
Leírhatnád majd, neked milyen videókarid, drivered, beállításaid vannak, hátha másnak is jó lenne a 64 bites win7-en.
hooah: most lett meg a XXXX. -
#32892 OF és win7 asszem utálja egymást. Repvez szokta leírni ezt az említett hibával. Én XP64-et használok. Semmi baj nincs vele. -
#32891 http://www.computerhope.com/jargon/t/tandl.htm -
moho #32890 Én OF-et most póbáltam ki win7 64bit alatt, elindul de grafikai bajai vannak, 3d cabinban nem látom a műszereket, külső nézetben belátok a gép egyes részeibe. -
#32889 Boldog szülinapot Bácsi :) -
#32888 egyébként hány éves is a Viper, ha már mindenki köszönti? -
#32887 Megkérdezhetném mi az a TnL? -
#32886 Köszi mindenkinek. -
#32885 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK VIPER! -
#32884 Én is csatlakozom! HBD! -
zaccos1 #32883 Kinánok!Már majdnem elfelejtettem,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK VIPER! -
#32882 Nekem Win7 64 van. Hibátlanul megy. Mármint az AF nem száll el a többiek meg néha a saját hülyeségük miatt. Nekem gráfikai gondjaim voltak, a TnL kikapcsolása elmulasztotta őket.
És a win7 sokkal jobb mint az XP. Nem állnék vissza. -
#32881 Közben nézem, hogy ha csak simán az 5.0-át telepítem akkor jó, a patchel már nem. -
#32880 Win7-tel sok Falconos él együtt. Mivel én nem, sajnos nem tudok segíteni és nem is tervezek rá átállni. Addig húzom, ameddig lehet... -
#32879 Akkor a win 7 a baj? -
#32878 A win7 alatt nekem sem jó egyik falcon sem sajna. Ablakban futtatva sem. -
#32877 Valahogy én úgy vagyok vele, hogy tetszik nagyon az F16 meg a köré épülő szimulátor, de azért inkább lockis vagyok, mert nekem ez az egész falconos misztéria túl bonyolult, OF,FF, meg csak jönnek a verzió számik meg kimondhatatlan nevű izék, hozzá, mert nem ai maga a szim a bonyolult számomra hanem, ez az egész, hogy minden képen más grafikát látok, pedig milyen jó lenne, hogy ha lyan egyszerű lenne, mint a locki. Most is feltelepítettem a FF 5.0t majd rá a 5.3(ennyit tudok az OF-be belegondolni sem merek), és hát az van, hogy nem tudok vele repkedni, mert mikor oda kerülne a sor, mintha megbolondulna a gép, fekete képernyő, de jobbik esetben is grafikai hibák.
Most azt nem tudom, hogy nemrég raktam fel win7-et az nem e kavart esetleg be, vagy abban a config izében nyomkodtam ezt azt de semmi olyat szerintem, szerintetek mitől van, annyira iszonyat nagy reaktor gép kéne neki vagy mi? -
#32876 Off
még több ilyet,1napot játszottam,marhajó volt :-)
-
#32875 OFF
Eszméletlen jópofa játék.
ON -
#32874 "Hello Arrow,
Some ArmA gamers also get this error and I get it too, but only when I launch Spy++ (Visual Studio tool) before FaceTrackNoIR. It has something to do with another program loading some C++ DLL's and then they get messed up.
One gave the tip: create a new user in Windows (without any programs starting after logging on) and then start FaceTrackNoIR.
I haven't really had time to dig deeper into this problem, but when I do, I will..." -
#32873 faceapi fennvan? -
#32872 hiba kép -
55manfred #32871 Köszi a linket, de valami nem oké...
Nem indul és vm "ippcore-5.3.dll" -t nem talál.
XP sp3, offline gépre akarom rátenni...