52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#32950 -
#32949 Hej, ha összekombinálom MolnyFalconnal. :)
Kicsit próbálkoztam a blast radius és damage értékekkel. Az AIM-54-nél 1,5 óra kísérletezgetés után be tudtam lőni úgy, hogy bizonyos helyzetekben ne 100% kill legyen a találtat bár ez csak human player estében lesz jelentős de ez azt jelenti, hogy SAM-ek estén is lehetséges ez. Megpróbálkozom a leggyakoribbakkal, hogy azért érezhető %-ban legyen olyan, hogy csak sérült a gép, de nem semmisül meg. -
#32948 Nagyon tetszik nekem is az eddig látott képek alapján.
Az idő múlik, a Falcon marad. Hihetetlen, hogy még mindig jobb és jobb lesz.
-
#32947 Nem hiszem. Eredetileg fizetősnek akarta, de erről lemondott az F4supportos fórum flém miatt...
Én ezért annyit pengeténk amenyit kér. 100 dolcsi? OK. Simán.
A tempó is eszméletlen. A Riptiles azért fulladt be, mert aki elkezdte nem értette meg teljesen a rendszert. Abból 2 év alatt sem készült el ennek töredéke sem. A legutóbbi FF kiadás a városok környéként használja fel és kb. ennyi. Ez már most régen túlhaladta a Riptiles szintet. -
#32946 Fúbasszus, rendesen rámozdult a Falcon csinosítására
Remélem nem fullad be, mint a Riptiles dolog, ami szintén nagyon ígéretesen indult. -
#32945 Jaaaaaa! Értem. :)
Más.
A fickó nem csak talajt csinál.
Még.
Ez valami eszméletlen durva, ez az ember egy zseni. -
#32944 :-))) -
haflac #32943 SU-27 érkezése -
haflac #32942 És amit a franciák műveltek,basszus. -
haflac #32941 Pontosan! :)
Egyébként arról is van videó amikor megérkeznek,SU-27,AN-26,2 mig-29,3 gripen,de ebből egy külön ment,kamerázott ő is :) -
#32940 néha emmiatt vannak összetüzéseid másokkal ,mert nem érted a szöveget.
A szu-27 beért az országba és felszáltak a gépek hogy eléje menjenek és elkisérjék kecsora .Ez a video ezt a pillanatot mutatja. -
#32939 Nem értem a kommentet. Hogyan mentek elé? Hol a Szu-27? :(
Szerintem nevezd át a videót, hogy estleg más is megtalálhassa. :) -
haflac #32938 Mennek a gépek a SU-27 elé! -
#32937 MANPAD preview. -
#32936 Új Seven-G videó. -
#32935 Üdv újra "itthon"
Reméltük, hogy te hozod :D -
#32934 Na, korábban jöttem vissza. Úgy látom, hogy sehol BMS4. :) -
#32933 egy kis segitség annak aki több verziot szeretne egyszerre feltenni.A 0.98béta már támogatja a különbözö verzioju modokat is.Tehát az 5.3 és az 5.51-et is meg tudja különböztetni .
falcon Xchange -
#32932 Szombaton megyünk délután érkezünk, sátrazunk és vasárnap megyünk be a reptérre. -
#32931 keressétek a Pannon Air Service-s Diamond DA-42 -est. Szerintem ott leszek valahol a környékén :) -
#32930 amugy kik jönek még? hátha összefutunk ott. -
#32929 természetesen, sajnos csak statikus lesz, de ez is több mint a semmi . -
Razor18 #32928 Tudtátok, hogy Kecsóra jön egy ukrán Szu-27-es?? Persze az arról a környékről érkező ígéret csak akkor biztos, ha elmúlt... -
#32927 BaldEagle 3dpit a javításai/változtatásai:
-RDY gomb világít ha nyitva a külső üzemanyagtöltő beömlő
-NWS mostmár a jó helyen világít de az ECM még mindig folyamatosan ég
-AOA indexer lámpa működik
-AOA DEG továbbra is csak 2Dpitben
-VVI (Vertical Velocity Indicator) működik
-TACAN backup panel teljesen hiányzik
Most hogy újraraktam az FF5.51-et átnéztem.
-
#32926 Rendicsek !
Jó kikapcsolódást, ha addig lenne valami majd megoldjuk.
-
#32925 Holnap megyek a szokásos évi túrázgatásra. Péntek este jövök vissza. Ha valaki keresne, addig nem vagyok. Másnap irány Kecsó! :) -
#32924 Az Aranysas színovala is elég hullámzó mostanában és ott is nagyobbra veteték a karaktereket. 1,5 óra az út hazáig. Néha ennyi idő alatt elolvasom az egészet.
2003 táján - ekkor még nem vált szét regimentre - 8-10 oldals cikkek is voltak kisebb betűkkel és sorközzel. Na, azok voltak a szép idők. :) -
#32923 Azz,bocs csak elég húzós napom volt fél napig videót vágtam és kicsit már fáradok.Most nekiálltam sültkrumplit sütni 11kor.Még repülök egyet aztán sztem süppedek.
A 14es betűtipussal megirt cikkek,se füle se farka.Én 3éve vásárolom meg minden hónapban ismét.Annyi év kihagyás után belefutottam egybe megvettem és csodálkoztam hogy miért hagytam ki ennyi időt.Hát mostmár megvan miért "utáltam" meg anno. -
#32922 "Az elkúrt TG meg hála istennek gyorsan meghalt."
Az nagyon gáz volt. Az első példányába belecsúsztam én is. Kerestem volna valamelyik folytatásos cikket: sehol! Aztán meglett ám hamar, a Top Flight-ban :-)
Kollégámnak év végéig előfizetése volt, láttam még pár elkúrt számot. Nem csoda, hogy a Top Flight - Aranysas maradt fenn. -
#32921 2001-ben volt. A szeptemberi szám még jó volt, An-225 volt a címlapon. Erre azért emlékeszem tisztán, mert az első féléves egyetemi tantárgyfelvétel előtt olvasgattam. :)
Aztán lett Top Flight és végül Aranysas. Az elkúrt TG meg hála istennek gyorsan meghalt. -
#32920 Énis most túrtam fel a padlást,gondoltam hátha nincs meg.2000-res Topgun-okon röhögtem mennyire gyatra lett mikor kiadóváltás volt. -
#32919 Köszi, de nekem is megvan a polcon. Az összes Top Gun / Aranysas megvan. :)
Természetesen ezt is elolvastam. Ugyanabból a forrásból írt nagyrészt, amiből én csak sokkal megvágotabb tartalommal. 11 részes cikksorozat nem lett volna elfogadtható. :)
(Bár a közel-keleti légiháborúkról hosszabb volt és a "80 éves a RAF sorozat" is jóval többől állt, de a téma is bővveb volt.) -
#32918 Balázsnak -
#32917 Aeyes Pit Fix
Make a new folder on your desktop,call it Backups
Go to C: /program/Lead Pursuit/Battlefield/Operations/terrdata/objects
Copy the 3 files:KoreaObj.hdr KoreaObj.lod KoreaObj.tex
Paste these 3 files into the Backups Folder on your Desktop.
Then copy the same 3 Files from the folder C: /program/Lead Pursuit/Battlefield/Operations/Theatres/Skunkworks/Objects to the folder C: /program/Lead Pursuit/Battlefield/Operations/terrdata/objects
overwrite all when asked.
Now install the Aeyes pits again,run the exe`s and select Uninstall (No Reinstall or Update! )
Then fully install them back again,update once installed.
Now copy the 3 Koreaobj* Files from the Folder
C: /program/Lead Pursuit/Battlefield/Operations/terrdata/objects
again back into the directory
C: /program/Lead Pursuit/Battlefield/Operations/Theatres/Skunkworks/Objects
over write if asked
Now take the original backups from the folder on your Desktop and place them back into
C: /program/Lead Pursuit/Battlefield/Operations/terrdata/objects
Now the Aeyes Pits will work!
Make sure you click on the 2D Map and select a base before committing,if I didn`t do this my install would crash to Desktop.
-
#32916 A topik fejléce alatt találsz egy OF raktár menüpontot, ott egy Openfalcon_help.txt fájlban részletesen kitárgyalva az OF 4.7 telepítésére, nyavajáira vonatkozó dolgokat, linkeket stb.
Én XP SP3 alatt futtatom, nálam megy szépen. -
#32915 Mi nem működik az FF-ben? Már nem emlékszem. Ha nem megy és nem is próbálkozol vele, akkor uninstall és utána mehet az F4.0 + OF4.5 + 4.7 sorrend. -
#32914 Nagyából kezdem érteni, azért kösz.
most már csak azt nem tudom, hogy fel-e telepítsem az OF47-et, és ha igen mit rakjak még mellé? Mert ugyebár a FF5 ugyebár nem megy rendesen mint ahogy lentebb írtam -
#32913 A kézikönyvben benne vannak ezek majdnem mind. Szomorú vagyok, hogy újra le kell írni... :(
Majd kellene egy frissített verzió a kézikönyvből, de ehhez 36 órás napok kellenének perpillanat...
Az első pár oldalt pontosan ennek szenteltem. A Hitiles nem kell már, mert lényegében benne van az FF5.5-ben. A SuperPAK egy ősrégi Falcon MOD kb. 5-6 éve elavult.
A BMS = OF, a grafikai motor neve. A FreeFalcon széria a BMS egy verziójával ment. Kezdezben 1.03 volt ez asszem, de utólag kellett telepíeni. A 2.0 lett integrálva az FF3 telepítőjébe.
Az OF vonal a BMS3 motorral megy ezt 4 éve "szivárgott ki". (Az Lead Pursuit miatt kellett ez a duma.) A BMS4-en dogoznak, a pcpilot.hu oldalon, de itt lentebb is láthattál egy screenshotot ebből. -
#32912 Valaki segítene elmagyarázni, hogy az olyan izékkel mint pl. a SuperPack, BMS, meg valami Hitiles izé azok pontosan mire jók, mit csinálnak, mit hogyan hova mivel stb. kell telepíteni? köszike :D -
#32911 Ma végre felgyúlt a reménysugár és ujra életjeleket küldött a PC felé eddig agyhalott álapotban tengödö Hotas joyom. Az X és Y tengely potijait sikerült bekotni egy tesztre, hogy müködik e a panel.Eddig minden jol halad csak lassan.
Sajnos csak 2 órákat tudunk foglalkozni vele naponta és jövö héttöl 2 hétre ujra szünetel a project.