Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
akkor másként fogalmazok

nem kifejezetten népszerû sport

viszont sokkal közvetlenebb mint mondjuk a forma-1 ahol nem kifejezetten járnak át egyik box-ból a másikba hogy segítsenek egymásnak, valamint az egyszerû halandó oda be sem juthat.

sikerült összehavorkodnom egy angol csapattal akiknek gyakorlatilag szanaszét kérdeztem az agyukat, mégis rettentõen kedvesek és közvetlenek voltak. Ja és nagyon bejött nekik a magyar felhozatal (nõk)

Molnibalage
Húúú. 😊 Ezt majd az új gépre is meg lehet csinálni. Még 2-3 hónap... 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

Molnibalage
Az utolsó megjegyzésben a két állítás üti egymást. Ha populáris lenne akkor az örömteli lenne akkor? Abban az esetben meg nem lenne családias. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
annak a propcsinak pont akkorának kell lennie, túracsigákhoz képest sokkal kisebb ez tény (átmérõ), viszont sokkal jobban "bekanalaz"

ez a moci 4hengeres boxer, 500ccm és kábé 160-170le

sajnos nem egy populáris sport, viszont sokkal családiasabb közvetlenebb a légkör a külsõ szemlélõdõ szempontjából.

Molnibalage
Egy gyors megjegyzés. A HitTiles alkalmazása úgy tûnik, hogy az FF és talán az OF esetén is kicsit megbolondíja a szárazföldi egységek viselkedését, az "út" linkek használta mintha szétcseszõdne. Magyarán emiatt van az, hogy egyesek panaszkodnak, hogy a földi egységek nem nyomulnak elõre!

Willenbrock
Ez motorcsónak?Az alján ha az ott propeller akkor nagyon kicsinek tûnik a motorhoz képest,ilyet nem láttam még.

L Viper
Szép rezó dobok :-)
polluxware
vízparti csöves légvédelem😊

cefet egy hangja van ám ennek ilyen közelrõl..

L Viper
Hány találat kell ezzel, egy átlagos rep. hangárnak ?
:-D
polluxware
ha már sport😊

egy hétvégi kép bajáról

zsoltfireman
Tiszta Call Of Duty 5.......

L Viper
Szép <#eljen>
Nekem nem túl rég még életformám volt az országúti kerékpár.
Ha kicsit több idõm lesz, megint folytatom. Ez a kábszer nálam :-)
Nagyon durva mókákat csináltunk. Van a lábaimban pár km.
zsoltfireman

polluxware
én azért itt megemlíteném a Generation kill-t, meg a bombaszakértõt mit filmet.

Elit alakulat az totális 5pont

ez az új mini series (most látom elõször), picit aggasztó a szerelmi vonal miatt. Remélem nem valmi pörharbor love story lesz

repvez
Ez egy 2 napos tura volt a kolégákkal 4-en mentünk.Ö nekik már a 11. turájuk volt nekem a 2.
Mint látod Almádibol indulva reggel 7 körül indultunk.délbe Badacsonynál kaja, 3kor fürdés vonyarcon a szabadstrandon 5re megérkeztünk a gyenesdiási kempingbe ahol kivettünk egy 4 ágyas faházat, majd vonattal át keszthelyre vacsizni+városnézés.(sajna Akkor ért oda a vihar igy nagyon nem tudtunk körülnézni)Majd vissza vonattal és alvás.MÁsnap a helyi közértbe reggeli és irány a délipart 3ra siofokon kaja majd este 7re ismét almádi.
Nem hajtottunk ha volt valami látnivalo akkor megáltunk fotoztunk, kaja+pia amikor kellett vettunk, kizárolag ABC-ben mert az olcsobb.Az elsö nap 37 fokban 87km a második 130 körül 27-ben.
L Viper
Most látom, van mellette még egy ablak, csak az itt nem jön be a melóhelyen, flasht meg nem enged telepíteni, nehogymá' videózgassunk itt :-)
Az érdekelt volna mikor volt az indulás, frissítõ, étkezés, ez valami rendezvény volt?
repvez
mi lenne az?
L Viper
Engem nagyon is érdekel, pár részletre is kíváncsi volnék.
repvez
Nemá hogy elrakták 2010-re , ugyvolt hogy összel lesz a bemutatoja
Molnibalage
Én meg ezt várom már.Szégyen, hogy az Elit Alakulat óta gyakorlatilag normális háborús filmet nem tudtak összerakni szinte egyet sem.

repvez
sikerült feltenni a Balatoni körtura trackjét .Ha valakit érdekel hogy merre jártunk.
balatoni tura
L Viper
Akkor én is kicsi OFF.
Uluru:

Willenbrock
Igen lehet,a combatace oldalán(itt érdemes körülnézni pl az aces north vietnam is innen tölthetõ le)pedig vannak javítások is a hajókhoz ha jól emlékszem.Ezzel be is fejezem ezt a témát nehogy szétoffoljam a topikot😊

A vietnamosban fel lehet szállni hordozóról?
Mert a többiben nem.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Mintha más lenne a radar mint a SFP-nél
Szerintem a lehetõség benne volt,hogy az egyik legjobb szimo legyen,"csak" egy komolyabb avionikát meg repmodelt kellet volna rá tenni,aztán megcsinálni olyasmire mint a BS-t,hogy ki lehessen választani az arcade meg a szimo módot.
Amugy unalmas volt benne repülni a célig,meg egysikú küldik voltak,de a CAS feladatokat szerettem😊
De hangulatban nekem az F18C,meg a DI-s SU/hornet viszi a pálmát.
Az elõbbinél volt egy küldetés,két terrorista jármûvet kellett kilõni benne.
Semmi se,de a fíling az jó volt.
A küldetések hangulatosak voltak a Novalogicos játékokban is.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Willenbrock
Szerintem a sorozat legjobbja a WOV,ebben jobbnak érzem a repmodellt egy kicsit.A korabeli radar és fegyverzet viszonylag egyszerûbb-azt is jól lemodellezték hogy a Phantom AA rakétái messzebbrõl manõverezõ célpontot is eltalálhatnak de a Mig R3Sz rakétái csak kisebb távolságból nagyon enyhén forduló célt találhat el.A korai változatokon nincs gépágyú,erre is odafigyeltek.Ehez készült a legtöbb mod és a textúrák is sokat javultak ezektõl.Akit ez a korszak érdekel annak érdemes kipróbálnia a modokat is.

z0ty4
Jó kis klipp.

Én a Wings Over Israel-el játszottam annóban. Valahol az is megvan...

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Willenbrock
Pár képet beteszek a WOV Aces of North Vietnam modról hátha valaki nem ismeri még:

Willenbrock
Videó a WOV Yankee Air Pirates modról.

Molnibalage
FF5.0 alfába? Ezt nem értem.

zsoltfireman
Kösz Joe!

zsoltfireman
FF5 Alpha-ba és OF-be!!!

Molnibalage
De. 3 hete minden héten legalább egyszer beírtam, hogy videóklipphez kellene segítség. Talán most lesz belõle valami. <#help>

JoeDestroy
<#nyes><#eljen>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mibe? Az FF5.0 Agean installba?

zsoltfireman
Végre sikerült!!!!!
Basszus Jan beletette a csomagját!!!!

zsoltfireman
Most úgy néz ki,hogy nagyon erõs lesz Zeltweg!!!!

zsoltfireman
A nap végén amikor már azt hittük,hogy vége.....Jött a Lengyel Mig-29 és oda.aszott!
Akkorát repült.......
De az Avro Vulcan vitte a pálmát!

hello
nem akartok valamikor multizni??

polluxware
várjuk ám a jó képeket😊

hálisten szombaton még jó idõ volt baján..

sikerült összehaverkodnom egy english csapattal akik halál normálisak voltak. adni akartak egy szuvenír megragadt dugattyút<#eplus2>

repvez
néztem pár videot a naprol egész jo idönek tunt.Milyen volt amugy a helyszinen mesélj valamit.
A 29-est melyik ország repülte?
zsoltfireman
Na megjöttünk......

L Viper
Nincs netje egy ideje otthon, még régebben írta.
Molnibalage
Hogyhogy ilyen ritkán jársz errefelé mostanában?

Más. Az FF5.1 Hustler egy postja szerint olyan 2-3 hónap. Addigra jó sokminden kerül bele. 😊

Boconadi
😊, Köszönöm a dicsérõ szavakat. Majd csinálok olyan videót, ami valamilyen fiktív történetet emészt fel.

Amúgy úgy írjátok mindha ez lett volna az elsõ vidim. Van még pár, nézzétek meg.

Na majd jelentkezem legközelebb!

😉 !
Molnibalage
Szerintem Lock On PC-n..

Picit off, de tudja valaki, milyen szimulátor van a Hadtörténeti Múzeumban?

Emiatt kérdezem...

Willenbrock
Mig-21-el játszanak az amerikaiak.

Willenbrock