Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kifejezetten népszerû sport
viszont sokkal közvetlenebb mint mondjuk a forma-1 ahol nem kifejezetten járnak át egyik box-ból a másikba hogy segítsenek egymásnak, valamint az egyszerû halandó oda be sem juthat.
sikerült összehavorkodnom egy angol csapattal akiknek gyakorlatilag szanaszét kérdeztem az agyukat, mégis rettentõen kedvesek és közvetlenek voltak. Ja és nagyon bejött nekik a magyar felhozatal (nõk)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez a moci 4hengeres boxer, 500ccm és kábé 160-170le
sajnos nem egy populáris sport, viszont sokkal családiasabb közvetlenebb a légkör a külsõ szemlélõdõ szempontjából.
Nekem nem túl rég még életformám volt az országúti kerékpár.
Ha kicsit több idõm lesz, megint folytatom. Ez a kábszer nálam :-)
Nagyon durva mókákat csináltunk. Van a lábaimban pár km.
Elit alakulat az totális 5pont
ez az új mini series (most látom elõször), picit aggasztó a szerelmi vonal miatt. Remélem nem valmi pörharbor love story lesz
Mint látod Almádibol indulva reggel 7 körül indultunk.délbe Badacsonynál kaja, 3kor fürdés vonyarcon a szabadstrandon 5re megérkeztünk a gyenesdiási kempingbe ahol kivettünk egy 4 ágyas faházat, majd vonattal át keszthelyre vacsizni+városnézés.(sajna Akkor ért oda a vihar igy nagyon nem tudtunk körülnézni)Majd vissza vonattal és alvás.MÁsnap a helyi közértbe reggeli és irány a délipart 3ra siofokon kaja majd este 7re ismét almádi.
Nem hajtottunk ha volt valami látnivalo akkor megáltunk fotoztunk, kaja+pia amikor kellett vettunk, kizárolag ABC-ben mert az olcsobb.Az elsö nap 37 fokban 87km a második 130 körül 27-ben.
Az érdekelt volna mikor volt az indulás, frissítõ, étkezés, ez valami rendezvény volt?
balatoni tura
Mert a többiben nem.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Szerintem a lehetõség benne volt,hogy az egyik legjobb szimo legyen,"csak" egy komolyabb avionikát meg repmodelt kellet volna rá tenni,aztán megcsinálni olyasmire mint a BS-t,hogy ki lehessen választani az arcade meg a szimo módot.
Amugy unalmas volt benne repülni a célig,meg egysikú küldik voltak,de a CAS feladatokat szerettem😊
De hangulatban nekem az F18C,meg a DI-s SU/hornet viszi a pálmát.
Az elõbbinél volt egy küldetés,két terrorista jármûvet kellett kilõni benne.
Semmi se,de a fíling az jó volt.
A küldetések hangulatosak voltak a Novalogicos játékokban is.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Én a Wings Over Israel-el játszottam annóban. Valahol az is megvan...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Akkorát repült.......
De az Avro Vulcan vitte a pálmát!
nem akartok valamikor multizni??
hálisten szombaton még jó idõ volt baján..
sikerült összehaverkodnom egy english csapattal akik halál normálisak voltak. adni akartak egy szuvenír megragadt dugattyút<#eplus2>#eplus2>
A 29-est melyik ország repülte?
Más. Az FF5.1 Hustler egy postja szerint olyan 2-3 hónap. Addigra jó sokminden kerül bele. 😊
Amúgy úgy írjátok mindha ez lett volna az elsõ vidim. Van még pár, nézzétek meg.
Na majd jelentkezem legközelebb!
😉 !