52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Susu986 #32991 Ja... Remélem így már jó!
-
#32990 Nincs rá gomb csak billkombináció. -
#32989 Használd ezt. :) -
#32988 Nézd meg EZT.A bekarikázott részt kell egy az egyben copypasteolni.
-
Susu986 #32987 Sorry
http://tinypic.com/r/24v1t6s/4 -
#32985 Töltsd fel IDE és simán tudod linkelni. -
Susu986 #32984 Ja, akartam kérdezni, hogy a NWS (nosewheel steering) ugye a SHIFT + / gombbal kapcsolható ki be. A cockpiton is van rá gomb? A kijelzőt látom, de gombot nem. -
Susu986 #32983 Sajna nem tudom 20kbytra tömöríteni, még fekete fehéren sem. :)
Mindegy, így a listával menni fog a navigáció.
Új vagyok még az egész FreeFalcon dologhoz, két hónapja telepítettem fel, és azóta folyamatosan csak tanulok, most már a rampstart, navigáció, leszállás megy, most tanulom a légiharcot, meg hébe-hóba próbálkozok a légitankolással is, de szerintem az sose fog összejönni, még nagyon nem megy a formation flying. :) -
#32982 Kb. fél éve nézem utoljára kneemapot. Tudsz róla egy screen-t dobni?
Egyébként meg üdv a fedélzeten! :) -
Susu986 #32981 Kösz a tippet! Meg is csinálom így a listát.
Egyébként neked is bugos a kneeboard map? Akármelyik térképet állítom be (Aeyes, vagy a másik kettő), csíkosan jön be, a steerpointok látszanak, de maga a térkép nem. -
#32980 A kooridnáták nem egyértelműek soha ugyanis attól függ, hogy melyik kifutópálya végét célzod meg, attól függ a dolog. A reptérre tett steerpoint koordinátája a legritkább esetben van sajnos a pálya felett, ezért a radial használata (HSI egyik funciója) semmire sem jó. Esetleg videón is megmutathatom ezt.
A koordinátákat úgy kaphatod meg, hogy a recon opciót használod és a kufitók végeire állsz rá a locate gommbbal. Ekkora a koordináták a képernyő alján lesznek. Soha nem próbáltam ki, de épp 2-3 napja gondoltam rá. :) -
Susu986 #32979 Csőő!
Kicsi help kéne: mivel nem működik a kneeboard map-om az FF-ban, ezért gondoltam, hogy írok egy listát a repterek földrajzi koordinátáival. De van itt egy kicsit nagyon kavarás, pl. Seosan esetén:
valódi: 36'42 N 126'28 E
kéziköny (sp3_korea): 36'38 N 129' 01 E
freefalconban: 36'41 N 127' 20 E
Van valakinek egy updatelt listája, vagy pedig valami update a freefalconhoz?
Thx! -
#32978 OFF
Nosztalgia. Egy kedvenc sorozatomban mit látok? F-19, Gunship és Red Storm Rising. Micsoda ízlés! :)
ON -
#32977 Skacok, senkinek sincs kevde FF / OF multihoz? -
#32976 Annyit tudok, amit a screenekből és videókból láttam. -
#32975 azon kivül tudni róla valami mást hogy realisztikusabb repmodell, dinamikus árnyékok, sisakcélzó meg hogy kurva szép lesz? -
#32974 Ja. Amikor jön. Mav-jp kollegát azért megkérdezem, de szerintem válra sem fog méltatni. Nem konkrét dátumot kérek, csak valamiféle helyzetjelentést. -
#32973 bms4-et nem tudni mikor jön ki ugye? -
#32972 Sajnos a Fraps-et nem lőttem be én állat...
Mindegy, összehozom mégegyszer a MolnyFalcon intro videóhoz. :) -
#32971 Wow,jólnézki -
MolnyFalcon. R-73 + MiG-29 vs. F-14B + AIM-9M -
#32969 Kész.
Nem egy F.L.A.R.E, de azért ez is valami. :) -
#32968 -
#32967 Itt még pakolom felfele a másik gépről az EOS-350D-s fennvan. -
#32966 na ez gáz :D:D Azt hiszik hogy mindenki laikus... -
#32965 Na, ha FF vagy OF futott rajta, akkor pfúj... -
JohnTerry #32964 Falcon szimulátor: Odamentem, hogy megnézzem magamnak közelebbről, kérdeztem a két fiatal srácot, hogy: "miféle program ez, ki fejlesztette, hol lehet kapni stb.?" Erre ők: "nagyon speciális, egyedi, magyar fejlesztésű szoftver, kereskedelemben nem kapható, sehol nem lehet hozzá jutni." Erre én: "meglepő, mert szinte megszólalásig hasonlít a Falcon 4.0 valamelyik újabb verziójára". Egymásra néznek a srácok, némi tanácstalanság: "jaaaah, igen, tényleg ez az a program..."
Ki lehetett próbálni, 10 percre 2500-ért asszem... -
#32963 ma szinte egész nap fel lehetett mászni mind a 2-re és a c-130-asukba is be lehetett menni.
ahogy láttam a szuhojba is voltak akik beülhettek, bár állitolag csak oroszul lehetett beszélni velük mert nem tudtak/akartak angolul. -
#32962 Is? Mikor? Ha ezt tudtam volna. :( -
#32961 na megérkeztem , majd holnap teszek képeket fel.Amugy tegnap is felengedték az embereket a sufára, mert én csináltam képet a kabinjárol , bár nem lett a legjobb mert nem ulhettem be és a létra sem volt a legjobb helyen .Én azt hittem ebben már a nagyobb kijelzök vanak vagy legalábbis van egy plusz középen, de látszolag maradt a standard kinézet.
ÉS a falcon szimulátort probálta valaki vagy kérdezte az ott lévöket?Én sajnos a eljövetel elött 10 percel jártam arra igy nem kérdezösködtem.
Na a többit majd holnap még át kell néznem a több mint 1000 képet is :)
-
#32960 Hát gyerekek, a Saitek minősége kezd egy rakás fos lenni. Már a második X52-őm száll el. Az első alaból hibás volt, de most ennél is megvan a hiba. Az Y tengely érzékelése szinte teljesen elszállt. A center elmozdult és lefele szinte csak a teljesen kitérített helyzetet érzékeli... -
#32959 na hol vannak már a képek? :) -
#32958 Hú, itt még nem tartok, de azért gyúrok rá. :) -
#32957 én még csak holnap megyek igy nem hiszem hogy engem láttál hacsak nem átlátsz a kamerán mert online néztem a kozvetitést :) -
#32956 No, hazaértem. :)
Véleményem itt. :)
Repvez, asszem láttalak kint. Olyan 10 óra magasságában a MiG-29-cel szemben voltál a Sufától picit feljebb. Stimmel? -
#32955 Ja csak kamu,mi a második mert nem értettem...
Később fennlesz az összes kép van a Su-27ről is csak 3órája telefonálok mióta hazajöttem,bocsi egy kicsit még várjatok.Köszi a türelmet -
#32954 bocs ez arrow19 nem ment -
#32953 az aláirásod mennyire kamu és ha nem az akkor mennyit engedsz a feléböl ? :D -
Szuhojról vannak jók?
Hű de irigyeltem reggel azt az ukrán/orosz nőt aki nem tudom kinek a felesége/barátnője/szeretője volt és beülhetett a kabinba (külön odatolták neki a létrát) -
#32951 Na megjöttem.További képek később!