52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33112 Kiprobáltam az 1.3as facetrackNOIR-t.Most elindul minden gond nélkül és stabil 30fps-el követi is az arcomat, de 30% körüli CPU használatot ir ki.
A FF alatt sehogy sem tudom mozgásra birni.A FACEAPI és faketrackir és freetrack modokba probáltam a Falconba meg engedélyeztem a 2d és 3d tracket, mit kell még állitani hogy müködjön?
A másik az ARMA alatt probáltam még ott a freetrackes megoldással érezhetö hogy valami müködik,de annyira rángatozik a nézet mg akkor is amikor meg sem mozdulok hogy lehetetlen játszani.A deadzonet feljebb vettem és probáltam más beállitásokat is de vagy nem mozdul a nézet vagy teljesen összevissza mozog. -
#33111 Hát ezaz,ez a bug amúgy a redviperben is bennevolt (multkor felraktam ugyanezt csinálta win7 alatt) de az első vagy a második update után kijavította az átlátszódást. -
#33110 A csávokán biztos hogy tud valamit amit mi nem :
"My previous post created a lot of drama. I understand the concern of some people but have trust, I know exactly what I am doing. Soon you will understand my reasons and laugh at some of the comments posted. Until then, HAVE PATIENCE!
"
Lehet hogy át kéne szokni az OF-re?Csak a W7+ati gondokat javitanák ki benne addig nem tudom használni sajnos. -
#33109 Igen igen,nálam van az új beta. Elvileg az újban nincsenek már dll problémák (alsó sor),ha felrakod az Intel® IPP Library Runtime-ot
FaceTrackNoIr weboldal
Csocsi jóéjt mindenkinek elindultam az éjszakába -
#33108 Arrow19 ha jol tudom te vagy benne a béta tesztben a facetrack NoIR programban?
Van valami ujabb verzió vagy fejlemény vele?Sajna nekem még mindig ugyan azokat a hibákat produkálja hogy egy DLL-re hivatkoznik amit nem talál. -
#33107 He-he-he:) -
#33106 launch viper akart lenni janhas-tol -
#33105 Minden új tilenál a kulcs az, hogy a táj sajnos nem csak grafika. Számomra valamiféle érthetelen módon a tile újragenerálása egyban a terep "szárazföldi linkjeit" is képes hazavágni. A földi egységen nem fogank mozogni. Ezért van az, hogy nagyon kevesen foglakoznak a tájjal. A RipTiles is ebben halt meg.
viperlaunchv3
Ez micsoda? -
#33104 ennek a flamenek az lesz a vége hogy be fog rágni a srác és abbahagyja az egészet.
Bár ha végez az OF-es verzioval elmondhatná hogy mi kell ahhogy hogy ugyan ezt megtegyük FF alatt is hátha másnak lesz türelme megcsinálni az alá is.
Egyébként nem értem mi ez a nagy felháborodás körulötte, mindegyik verzioban vannak olyan dolgok amik a másikba is nagyon elkelnének mégse hánytorgatja fel a készitöjének senki hogy csinálják meg a többi verziora is.
A viperlaunchv3 is jol jönne FF alá szebb modellek és texturák miatt
És ugyan igy az FF böl a többi kabin OF alá vagy az AF nél müködö logbookreader vagy hyperlobby támogatás a másik kettöre. -
#33103 Fogalmam sincs. Aeyes seatiles már benne lesz. Ennyit tudok. Lényegében FF-en kívűli vagyok. 2-3 hónapja semmi poszt nincs a fórumon. Én kérdezetem 3-szor és választolak rá. Ennyi mozgás van. Minden fejlesztés rajtam kívül zajlik. Én elvagyok a MolnyFalconnal, ők meg a saját fejlesztésükkel. :)
Egy 5.5.1 és 5.5.2 között szerited lesz ekkora grafikai ugrás. Őszintén szólva Hustler, BaldEagle is megmondta, hogy komoly grafikai változás nem várható. Egyetlen kóderrel? Hogyan? A BMS csapat elvben 8-10 kóderrel dolgozik és ők is mióta dolgoznak azom, ami dolgoznak? Hát elég rég.
Fogalmam sincs, hogy hogyan fog települni. Én is csak ebből a hírból tudtam meg, hogy jön és ezt is a FLARE egy bejegyzésében posztolta egy tag.
A flém meg dúl ezerrel... -
#33102 akkor ebben a verzioban mi lesz benne a javitott hitiles +egyéb stabilitást biztositó fixek?Vagy még egyéb változás is várhato esetleg egyéb dx6-os részek átirása DX7esre?
CSak patch vagy full installos lesz? -
#33101 Hírek! -
#33100 Azt nem biztos hogy oda tervezte elsodlegesen csak megmutatta a fejlesztöknek és azt felhasználni, modositani bármi hasonlonál. -
#33099 Fékernyő? A T-38-ban van olyan? Vagy egyből európai F-16 gépeket is tesznek bele? Az FO tudtommal erősen jenki orientált, azokban meg jó ideje nincs fékernyő. Katapult az van! :) -
#33098 biztos hogy nem veszik el.Amit régebben irt, hogy irt egy fékernyő nyitás szimuláciot az FO-hoz és az uthálozat kirajzolásában dolgozik.
Mondjuk az elmond azért valamit a játékrol ha nem csak egy statikus anim váltás a fékernyő nyitása mint a lockonba.Gondolom akkor már a katapultálásnál is az ernyöre is ezt használják. -
#33097 És ezt a tudást mind beviheti az FO-ba, nem biztos, hogy elveszik. A szóló programjából soha nem lett volna semmi játszható, egy techdemó szintet ért el volna lefeljebb.
Én csak a meglevő Falconot alakítgato át, de ez olyan gigászi munka, hogy ez eltart évekig, mire sikerül megcsinálni, azt amit szertnék.
Karácsonykor szeritnem vagy így vagy úgy, de kiadom a MolnyFalcon-t, max. a hadjáratban nem lesz akkora fejlődés, mint terveztem, de ezt később is lehet pótolni. A 2D adatbázist sem piszkálom meg erősen, mert ehhez rengeteg hadjáratot kelle lejátszani. A hadjárat tesztelése lényegében a játékosokra fog hárulni. A visszajelzéseknek megfelelően váltohat ez-az.
A JT tényleg egy átmeneti dolognak tűnik, de nem feledd az összes videó azért készült úgy ahogy, hogy látható legyen a dolog. Elvileg hardcore szim lesz, csak azért tűnik arcadnak, mert avionaika az ott repülő gépeken elég szegényes volt. Elvielg full dinamikus hadjáratokat fog kapni. Ez nem éppen az arcade szint jellemzője... -
#33096 DE amit addig elkészitett a srác az sztem bárhol megállná a helyét, ami az ütközésmodellt illeti, mert nem volt hogy belelóg a talajba a model egy része a gurulás és a fékezésnél billegett a gép és a rugostagok is jol viselkedtek, tényleg el lehetett pattanni a betontol ha egy kicsit rosszabbul szálltál le.
Arrol nem is beszélve , hogy a fly-by-wire rendszert is szimulálta igy ahogy a videon is látszott gurulás közbe a vizszintes vezérsik azért mozgott, mert a vezérlés helyesbitette a billegésböl adódó kilengéseket ami a gurulásnál lépett fel.
Balage:engem az eddig látottak alapján a jet tunder egyáltalán nem fogott meg.Se grafikailag sem avionika terén eddig nem mutatott tul egy egyszerü arcad f@s szintjén
A seven-g abban látok fejlödést, annak a sérülésmodell részén és grafika terén kéne sokat fejlödni. a repmodell a videok alapján rendben van.
az FO-rol meg annyira kevés az infó hogy nem tudok véleményt mondani.
Remélem a BOB majd idén megjelenik aztán azzal elleszünk egy darabig. -
#33095 Annyira nem. A tapasztalat hasznosítódik máshol
Igazából aki egyedül nekivág egy szim fejlesztésének, azt picit csodabogárnak tartom. Fizikailag lehetetlen egydül megírni még egy olyat is, ami legalább az alapfunkciókat tudja. Ezért tartom nagyon szomorúnak, hogy annyi független fejlesztés folyik, de egyik sem ért el még sehova, mert erőforrás az nem nagyon van.
Jet Thunder
FO
Seven-G -
#33094 Fasza,akkor ez megint akkor halott hús.Köszi az infot -
#33093 igen, jopárszor leveleztem vele ebböl a szimböl kifolyólag.Szerettem volna bedolgozni uj gépet vagy javitott modellt késziteni hozzá és egyben ezen keresztül megtanulni programozni, de nem jött össze a dolog, mert egy kicsit hanyagolta a dolgot az egyetem miatt és mert a Fighter OPS-ba kóder.Egyébként Frakk néven lehet megtalálni.
Amig még elérhető volt az oldala addig az utolso frissitésnél már a tájon dolgozott , természetesen Magyarországén.
A videon látott verzió elöttröl van nekem egy demo verziom is és a forrás fájlok is ,de sajna a magyarázat nincs hogy mi mit jelent igy meg nem tudok változtatni semmin. -
#33092 Valaki ismeri a srácot? -
#33091 ez nem az csak a particle effect amit a 4.8hoz akartak kiadni és mikor az elcsuszott igy kiadták külön.
Nincs dinamikus árnyék, a viz is a sima.Ugyhogy ez sajnos csak OF4.7 némi kabin textura és FX javitgatással -
#33090 Ez is BMS4-nek tűnik. -
#33089 Na, tegnap megkaptam. A közeli textúrák már jók. Csak másolgatni kell őket. A fartiles is elvileg készen lesz hamarosan. Az 5.5.2 integráltan tartalmazza majd ezeket. Ha a fartiles is készen lesz, akkor elég faszányosan fog kinézni. Nem egy FLARE, de az eddigi HiTiles és minden mást el lehet felejteni. -
#33088 Én a másik indokot érzem súlyosabbnak. Az Aeyes féle waer tiles-t bedolgozza Hustler Koreába - és talán ITO2-be is - és a Fighting Falcon féle új Hires tiles-t is. Ezt ő is leírta.
Mielőtt kimentem olaszba FF ígért linket egy tesztverzióhoz. Kb. 1 hónapja felraktam az akkor verziót de az nem ment nekem rendesen. Még, ha ez össze is áll, a FLARE-hez nem lesz mérhető. A felhők már önmagukban nyálcsorgatásra késztetik az embert. -
#33087 talán épp emiatt is választotta az OF-et mert lehet hogy a BMS hez késziti a FLARE-t csak ezt nem mondhatja ki nyiltan. és annyira különbözhet a strukturája hogy nem lenne egyszerü áttenni FF-hez is -
#33086 Nono, most már "csak" abban kell reménykedni, hogy a OF/BMS vonalnak lesz jövője és legyen jó is. Csekélység. Még ez esetben is a 3D adatbázisa iszonyatos ráncfelvarrásra szorul. A MIG-21/J-7 család és a MiG-23 eszméletlen gányul néz ki, ahogy a Szu-24 is. A nyugati gépek egy része is elég vicces. A szállító és AWACS gépek meg aztán tényleg. Elvben lehetséges, mert mav-jp szerint prioritás, hogy a régi toolok működjenek. Kérdés, hogy ki koordinálja ezt és ki ért ehhez. Az OF 4.8-as csapat lehetőségei láhatólag ehhez kevesek. Azt kétlem, hogy FF csapatból bárki OF-es lesz. Nem mintha olyan sok 3D modeller / kabinkészítő lenne. Konkrétan fel tudom sorolni, hogy kik azok akik elmentek és kik azok, akikről 1 éve egy hangot sem hallani. :(
Meg aztán nehogy az legyen, mint az FF5.0 esetén, hogy vannak a nagy igények aztán egy darab szart adnak ki - stabilits terén - mint mi. Igen, az FF5.0 a legtöbb embernek az volt.
Hála istennek az 5.3 óta erőset zuhant a CTD és panaszkodás kinti fórumon, az 5.5.1 óta lényegében nincs is. Nagyon el lett találva a cucc. Legalábbis nálam frankón megy úgy is, hogy 5.3-as adatbázissal bohóckodom. :)
Viszont az OF vonal érdekes módon nekem 3 számítógépen is pont egyformán pocsék FPS-t adott. Tökmindegy, hogy milyen CPU milyen erős RAM és VGA van. Még backupos exe-vel régi füssttel is 60-80 FPS-*t tud 60 vagy az alatti FOV-on de úgy, hogy tökegydül (!) repkedek vagy 1 vs 1 dogfight van. Az FF csak több százas FPS-t ad. Nem véletlenül van az OF vonalon az AC spawn time 2 perce rakva és nem 10-re, mint az FF-ben... (FPS gondok.)
Azért elég beszédes az, hogy az ősrégi gépemen élsimítás nélkül tudtam olyan videót összerakni, ahol 15-20 gép is repkedett a videó alatt FF-et használva és volt SAM és földi egység is kitéve. A mostani gépemen a tavalyi OF videocontest alatt a 2 vs 2 vagy 2 vs 4 légharcok alatt hajlamos volt 25 alá menni az FPS egy rakétaindítás és füstképződés közben. Azt hittem, hogy lemegyek hídba... A neten levő OF-es videók is minimális géppel készültek. -
#33085 Kár a képeket kitenni, az ember elkezd reménykedni, aztán puffff...
-
#33084 Folyik tovább az eszmecsere. A srác a BMS-ről tudhat valamit, amit mi nem.
Viszont mav-jp kezd az agyamra menni. Nem veszi észre, hogy az embereknek az ígéretekből és fals reményekből van elegük. Mivel a BMS4-ről lényegében semmi infó sincs már X ideje - az sem sok volt - én hajlamos vagyok nem létezőként kezelni. -
#33083 Off
Tegnap körbementük a kollégákkal a fertő tavat bringával, hát a végére el voltam csigázva rendesen.Egy kicsit másra számitottam.Azt hittem hogy többet lehet majd látni a tóból és sürübben lesznek a falvak vagy a bringás pihenők is.
Az egész bringakörut szinte csak szölösök között ment és a keleti részén vagy 70km-en keresztül egy ivokutat nem lehetett találni, de még a falvakban sem.
DE viszont a falvak azok gyönyöruek némelyik olyan mint nálunk pár kiemelt nagyváros.
Összességében jó volt de a balaton körtura azért látványba jobban bejön. -
#33082 Új videó.
Nem Falcon. Még feldolgozás alatt. Az eredeti anyag is elérhető lesz később. (1920x1080). -
#33081 Elég rendes kis vita lett a dologból. -
#33080 Közel kelet topik trolljai az agyamra mentek.
Tegnap jöttem haza Firenzéből. Az a hír fogadott, hogy itthon szakszos a net. Tegnap este óta ma működik először. Hogy meddig, azt nem tudom... -
Razor18 #33079 Az 59. oldalon a link tartalma (ha ráteszed a kurzort) tele van betűismétlődésekkel. Csak jelzem. Amúgy mitől vagy büntiben? -
#33078 Ezt meg kiegeszetenem azzal, hogy nem azert partolom az FF-et, mert csak. Anno azert csatlakoztam oda, mert abban volt nagyobb potencial.
Ez tovabbra is igaz. -
#33077 Fasza...
Nem lesz FF vonal tàmogatva.
Azert szomoru, hogy azt a vonalat valasztotta, ami kvazi 1,5-2 eve halott. OF 4.8 sehol, BMS-rol kuss van. Az OF kodja lenyegeben 5 eves a fo reszeivel egyutt. A DB meg porosabb...
FF egy rakat uj hadjaratot kap uj DB-val + MolnyFalcon. Erre egy - màr bocsanat - eleg vicces adatbazisu es eredekes hadjaratokkal biro verziot supportal. Megall az esz... :(
Szerintem ez ertelmetlen. Ha lenne BMS4. De nincs. Nem is lehet tudni, hogy lesz e... -
#33076 TOD mixer használata. -
#33075 Sztem ne lihegjük már túl ezt,én vidéki vagyok és kb tojok az ilyenekre nem veszem fel nem esik rosszul.Videó meg 1x nézhető kategória gyengusz szvsz.Wampanak meg igaza van hogy tartózkodjunk a megalázástól de sztem ebben a videóban nem volt semmi megalázó sem számomra sem a városiak számára.Písz -
Wampa #33074 Ja,hogy ezek poénkodtak?Annak nagyon szar volt:(
De én egy szóval se mondtam, hogy vidéken élek.
Mindenesetre,kedves topiktársak,tartózkodjunk ha lehet,az ilyen megalázó,
de legfőképpen a humor minden formáját nélkülöző linkektől.
Balázs,ha lenne benned önkritika,mivel én ebben semmi humorosat nem találok,ezek szerint van még aki hasonlóan érez,kitörölnéd a hsz-dat. -
#33073 Hejj dikk ezdejó vidike vót má