Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira mások az elképzeléseink ilyen téren😊
én nem skatujázlak be, meg nem is pubizlak le azért amiket gondolsz, mondassz
CSAK NEM ÉRTEM, hogy hogyan meg miért
az idõ választ ad arra hogy mi volt a rosszabb
és amíg ez nem jön el addig, légyszíves ne pubizz engem, mert közel sem biztos hogy az új "éhes" horda a kánaánt viszi a házadba kézenfogva masnival átkötve.
Pusszantás
www.smart-bus.hu
vágod?
béke! harc
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ja Scott a Tom -os vidi is üt <#eljen>#eljen>
Fálkon? háááááát... Fs9-re nagyon rábukott egy két emberke
az ottani totyikban most valmi Mig-21 fishbed-et nyúznak a srácok😊
(Tûzzsoltinak nehogy odaadjátok a linket mert teleaggat mindent screenshot-tal<#eplus2>#eplus2>)
www.smart-bus.hu
Ki a fene mondta, hogy Japán tehet róla?
Az eljárással van bajom, ahogy sok természetvédõnek is és sok tévémûsornak.
Kissé uncsi már az állandó okoskodásod minden témában. Olvassál már néha, hogy mit ír a másik és az arroganciából is visszáb vehetsz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért õszintén szólva a faimportról nem tehet Japán. Honnan szedjen fát egy 120 milliós nemzet aminek összetülete 3,7 Magyarország és nagy része magas, sziklás kopár hegy, sziget, vagy a messzi észak havas területe? Szüljön?
Ennyi erõvel mi is bukók vagyunk mert importáljuk a gázt és még miegymást, és ezekért máshol túrják fel a környezetet.
A világ nagy része importálja a fát, mert van honnan. Itt nem az eszetelen fairtásokra gondolok Afitkában és egyéb elmaradott helyeken. Skandináviában, USA-ban, Kanadában van fa. Bõven...
Nem szertem az ilyen szintû álszenteskedést.
A bálnavadászat az már más tészta, de ott is van pro és kontra érv is.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megemlíthetném a delfin és bálnazabálásukat kutatási céllal, vagy azt, hogy saját honukban milyen frankón védik a környezetet oly módon, hogy importálják a fát és totálisan pusztítják mások erdeit, sz*rva az ott élõ szegény népekre.
Mûszaki szinjük dícséretes, ez tény.
ottani hozzászólás
Frei csinált egy riport mûsort annó arról, hogy japánban a szex shop-ok minden kenyér bolt mellett vannak, és a reggel 5-6kor bejáró munkás állomány (alsó-közép-felsõ vezetõ férfiak) azzal indítja(ják) a napot hogy a sz-shopba betérve vesznek egy "friss zacskó iskoláslány bugyit", és az úton azt szagulgatják.
beteg gyík banda
veszedelmes ám hogy az érzelmileg teljesen elnyomott kis életük mire sarkalja õket. Elég megnézni az összes filmüket, rajzfilmûket
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elég sz..r.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A kinematikai hatótávolságot a hajtómû utazó teljesítményével már be tudom állítani, égésidõt is tudom machniálni a startfokozat szimulálásához. Azt nem tudom még megcsinálni, hogy 15 mérföld felett is tüzeljen. Még.
Mondjuk alapvetõ gond, hogy túl ECM érzékeny a cucc szerintem. 15 mérföldnél is csak belövöd és egybõl elveszt téged az SA-2. Az alsó megsemmisítési magasságal is tudok asszem játszani.
A SAM-ek amik nagyon csípik most a szemem. A kinematikájuknak köze nincs a valóshoz elvileg az alapján amit az indexes "Volt tüzér"-tõl halottam. Tõle próbálok majd segítséget kérni.
A startfokozat oldása grafikailag nem szimilálható, de a tolóerõ változás az megoldható. Jelenleg ez a rész teljesen rossz. A Max. G érék is valszeg túl alacsony.
Két SA-2 bejegyzés van az adatbázisban, ezzel meg lehetne különböztetni a Dvina és Volhov variánst. A gond az, hogy itthon nem mindegyik állt rendszerben és valszeg mindent õ sem tud.
arra kíváncsi leszek😊
4.7el az alap kampányokkal soha nem volt ctd-m, ami volt az is csak a fõmenüben, és hogy tetézzem az is csak addig amíg ki nem kapcsoltam a facsoportokat a configban.
Hoppá ám!<#awink>#awink>
Viszont az hatalmas + pont, hogy Track IR-rel is lehet a külsõ kamerát mozgatni. Egyetlen gond, hogy túl érzékeny.
Qurva sok CTD! Úgyhogy suck!
De a fórumon írták,hogy mindjárt itt a 4.8!
Náha tényleg nem értem ezeket a srácokat...
semmi kitérõmanõver vagy ilyesmi
A 4.7 leszedhetõ könnyebben és OCI install. A többit majd TS-en keresztül. Holnap talán jó lesz vagy csütörtök este.
de azért ez az ultrarealisztikus szim😊