Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Hradec Králové!!!! Jobb mint BRNO......

polluxware
így van.

viszont a csapatokat támadás esetén akkor is mocorogtatja.. annó csinálta magamnak egy kisebb defenzív mini kampányt.

hops!

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

tudok eddig rólaEnnyit tudok eddig róla

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Molnibalage
Elvileg igen. A Különleges az, hogy ez egy TE és nem hadjárat. Azt nem vágom, hogy ilykor mit történik, mert ilyenkor az AI nem nagyon mozgatja a csapatokat, azt csinálják amit a szerkesztõben meghatároztál elõre. Viszont a TE-ben futás alatt is lehet emlékeim szerint létrehozi flight-ot. (Amit az AI szintén nem csinál...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Az egy igen érdekes dolog! Elvileg egy szerverhez, lanon (fix IP) (hamachi) keresztül ki és be járhatnak az emberkék repkedni? Jól olvastam?
Akár menet közben is?
Ezek szerint a Hotfix javította a csatlakozások bugját?
Rég multiztunk. Ki kellene próbálni a Hotfixes multit is.
-- Csak hát az idõ ugye... --

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

Willenbrock
Junkersnek láttam olyan terveit is hogy sok száz férõhelyes csupaszárny utasszállítót ábrázolt.Igen kreatívak voltak ezek a német mérnökök az biztos.Ta-152 est is csinálhatnának vagy 1 Haunabu replikát antigravitációs hajtómûvel😊

zsoltfireman
BRNO vagy Hradec???? Úgy hallottam idén már Hradec-ben lesz!
Ha a programról van infód szólj!

A szívem szakad meg úgy irigyellek benneteket,sebaj én majd lehet a CIAF-el kárpótlok Brno-ban idén.

zsoltfireman
Nekem az OF config mappából valaki küldje már el ezt:
keystrokes-of.key

repvez
Tudom hogy nagyon OFF, de kéne egy gyors segitség.Gondoltam ti többet mozogtok ilyen témában.

Egy szerzödés féleséget kéne gyártanom angolul, de nem nagyon birom az angolt.
Annyi kéne nekem hogy hivatalos formában hogyan kéne irni azt, hogy:

"Átadó aláirása nyomtatott betüvel" és " átvevõ aláirása nyomtatott betûvel "

probálkoztam a webforditással, de az nem jo eredményt adott csak ezt :with a printed letter
Vagy az ugy jo hogy transfered by signature with printed letters?
L Viper
Ez az OF 4.7 mappám linkje.

Van ott egy magyar help file is, amiben van egy beilleszthetõ data cardridge config is, meg pár okosság OF 4.7-hez.
Molnibalage
Holnap kinek jó OF multi? A zene már megvan elvileg a klipphez. 😊

Molnibalage
A skinnerek majd kapnak egy kis segítséget hamarosan. Egy lebutított LOD Editor szerûséget, de az pont elég lesz.

Molnibalage
Csak én barom nem mentettem el a linket. Küld el légyszi PM-ben és akkor be is rakom a banner alá.

L Viper
Ami linket adtam a múltkor, azokat rakd rá és a Janhas skin cuccoc, amiben még vannak modell buherák is, pl. a pilóta.
Molnibalage
Elvileg igen. Én az AF-es Demo soundpack elemeit másolgattam be és pár OF hangot. Azért csinálj backupot.

zsoltfireman
Ha az FF5 hangokat egy az egyben átmásolom mûködik?????

Molnibalage
Másold át a hangokat a sound könyvtárból. Én pl. FF5.0 alatt az OF flare hangot használom, mert az FF5.0-é egy rakás szar.

Molnibalage
Az a robbanás a gépen ingame? Gyerekek segítsetek, hogyan tudom szebbé tenni az OF-et? Flare, füst stb. jöhet mind.

polluxware
<#vigyor2><#wow3><#vigyor2>

zsoltfireman
Új JanHas Traning Weapons....

zsoltfireman
Urak,mi a véleményetek az OF sound-járól?????? Az a helyzet,hogy nekem nem dübörög az F-16 hajtómû úgy mint pl.az FF5-ben!
Szinte csak a tipikus sivitó hajtómû hang van,de nincs az a recsegõ,dübörgõ hajtómûhang!
Segítsetek kicsi Vukkon!

JoeDestroy
F4-BMS.exe -hires -IP xx.xx.xx.xx (a saját ip-je mindenkinek.)

A szerver a Commsban a sajátját írja felülre is (nem a 0.0.0.0-t)
a cliensek meg a szerverét, valamint osztott netsebességet kell állítani.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Minden résztvevõ paraméterezve indítja a saját IP-jét odaírva.
Molnibalage
Mindenkinek paraméterezni kell vagy csak a szervernek?

L Viper
Paraméterezve indítod az OF-et -ip(saját IP címed)
Nálam egy .bat file van csinálva, abba van beírva.
Utána a multi menüben már látod beolvasva a saját IP-det.
A szervernél alul felül ez az IP van, aki joinol annál természetesen a szerveré legyen a sajátja mellett.
Állítani kell valamilyen netsebességet is mindenkinek, ekkor nem lesz csúszkálás a kigurulásnál.
Így atomstabil lesz minden téren.
Molnibalage
OF-fel kellene felvenni, de abban nem tudom, hogy multit hogyan kell beizzítani. Majd buherált adatbázissal kell csinálni a felvételt, mert anélkül nem fog menni.

nekem van idõm, ha én is tudok segíteni akko megyek

polluxware
"és fûrészpor keverékével preparálták a gép testét"

Molnibalage
Szerintem meg egyszerûen a Mossie gyártástechnológiájának koppintása volt primitív formában. Fát meg azért használtak, mert acélból és egyéb dolgokból akkor már hiány volt.

OF videóklipp készítésre még mindig nem ér rá senki? Durván 2,5 hetem van rá és még el sem kezdtem...

polluxware

A két kísérleti AW gép ennek az Armstrong-Whitworth utasgépnek az elõfutára

ezen már volt winglet is! <#idiota>

polluxware
"lantlények se nincsenek mi?"

<#hehe>

ezekrõl a fajta beszólásokról mindig Hofi jut eszembe (isten nyugosztalja a nemzet gyöngyszemét😊

polluxware
"A radar ellen Hortenék faszén és fûrészpor keverékével preparálták a gép testét, ami jó hatásfokkal nyeli el a radarhullámokat. A gép váza és a pilótafülke egyébként acélból készült, a gép teste és a szárnyak pedig fából voltak."

hümm<#miaz>

Gundark 1 1
Miért híresült el ez mint Hitler lopakodója? Én nem hallottam még igy a 229est. Bár ez jól hangzik 😊 Azon kivül hogy cupaszálny és valószínûleg igen nehéz irányitani. És megint elõjön a hülyeség hogy másolták az amerikaiak. Ezek tényleg nem hallottak Jackrõl aki megszállottja volt a hülye formájú repülõknek 😊
Gundark 1 1
Maraggyámá baz+, diplomád van asszá okosnak hiszed magad he? <#hehe> Nehogymá megmongyad itten hogy mivanmá<#vigyor3>Pont te aki olyan mély vagy hogy elzárkózol a hollow earth-tól is. Majdmégmajd kiderül hogy a lantlények se nincsenek mi? <#vigyor4>
Molnibalage
Szegény cikk keveri a szezont a fazonnal. A stealth képességnek semmi köze a géphez. Aerodinamikai megfontolások miatt lett ilyen.

A végeredményre én is kíváncsi leszek.

LeonSilver
Na erre igazán kíváncsifáncsi leszek..

0.o

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Jó képek,a P-38 nagyon szép,tavaly Kecskeméten F4 Corsair volt az is látványos volt.

zsoltfireman
Mert nem láttad a Holland F-16 demot! Otthon nem repült ilyet mint Zeltwegbe!

JoeDestroy
Hát igen!! EF Typhoon 😊)
És gondoljatok bele, hogy pont felettünk fordult, olyan közel, hogy a pilonon a kapcsok kivehetõek voltak. 😊) Kib..tt jó helyet találtunk pénteken. Egyedül voltunk ott, még sógorék sem telepedtek akkor oda. Szombatra kisebb piknik lett délután 😊

Molnibalage
Zeltwegi felvételek nézem. Baromi jó kis repnap lehetett. A magyar Gripen szépen repült, de az EF-2000 az aztán tényleg. A német CH-53 sem volt gyenge... A táj még mindig gyönyörû, az idõjárás egészes speciális fényviszonyokat teremtett. A felhõk szép hátteret adtak jobb, mint a sima kék ég.

Molnibalage

L Viper
Minden elismerésem srácok, gyönyörû képek és felejthetetlen lehetett <#eljen>
zsoltfireman

zsoltfireman
Köszi!

Molnibalage
Akkor jól láttam. 😊

Ebbõl is kettõt kérnék.