Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
ilyenkor nem értelek teljesen, amikor mindent mindenkinél jobban tudsz és ilyeneken elcsodálkozol:
wingsuit
Molnibalage
Hogyan csinálta ezt? Mintha helyenként vízszintesen repüle.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mondjuk a pók éppen leesett,de van aki kötél nélkül tolja,életveszélyes,de nem az én életemet meg kölykökét kockáztatja,mint a ....... motorosok

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ez marha ügyes meg bátor,a motoros gyiknak meg szivesen adnék egy vasrudat a kerékbe.
basejumping
Ez se ügyetlen,ezek elõtt meghajlok
extr climbing

Willenbrock
Marha ügyesek és bátrak is.Én sosem tudnám ezt megcsinálni szerintem bármennyit gyakorolnék,de az igaz hogy jó nagy barmok is egyben fõleg azért mert mások életével is játszanak.Szerintem ezeknek ez már olyan lehet mint a drog,kényszert éreznek az eszetlen tépésre hogy magas legyen az adrenalinszint.A mi autópályáinkon ennyire durvát még nem láttam.

polluxware
áhh.. rossz szögben kattintasssz

Molnibalage
Visszavonom. Az ad package opcióval hozzáadott egységek nem látszanak, az add flighttal hozáadottak igen. Senki nem talákozott még ezzel a buggal?

Molnibalage
Na, asszem az OF-es vidóklippnek lõttek. TE-ben hiába csinálok missziót egy gépet sem látok a listában mikor elindítom a TE-t. A térképen mozognak a gépek. Érdekes... A hadjárat mûködik.

LeonSilver
Ezzel az egésszel csak annyi baj, hogy ha egy ilyen szarkupac megdöglik akkor általában még visz magával mást is.Azt aki így vezet ugyan olyan elbírálás alá venném mint azt aki egy puskával megy rabolni.És még csodálkoznak, hogy sokan utálják a motorosokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
<#idiota> ijedõs - JJJJJ - korán keltem.
L Viper
Azt sem engedném, hogy az ilyen ökör újra jogsit kaphasson. Nem engedném újravizsgázni sem.
Néhány hülyének sajnos tetszik az ilyesmi, hogy húúú de jól tud motorozni. Ja, jól tud egy ideig. Aztán egyszer ne úgy sikerüljön, ahogy szeretné. Akkor sem õ hal meg, hanem a vétlen.
Azt a lökött kommentelõt is elküldeném a pics*ba, aki az ilyedõs sofõrõket hibáztatja ha baleset van.
Gundark 1 1
A felvételek alapján a kisköcsögöt nyilvánosan meghurcolni, lesittelni egy két évre , a többi sötét meg nyugszik. Akkor is jól felszívtam magam mikor az a másik köcsög megölte a szembejövõ motorost. És akkor még õ vinnyogott hogy beteg és ne ültessék le. De miért is halt meg a másik? Ja, mert király voltál és eszed nélkül mentél, a felvétel kedvéért? Na meg hogy õ megbánta. Baz+.
polluxware
egyszer valaki fel tudná fogatni a piciny eszükkel hogy senki nem az õ testi épségüket félti, hanem a velük találkozóét.

Az ilyesmi nálam a szándékos emberölés kisérletével ér fel..

Molnibalage

polluxware
Az összes picit modernebb göbbzinél van olyan hogy felszállási csekliszt..

namostan ottan szokott olyan passzus lenni hogy "felszállófokozati trimm állapot" - csak tippelek:)

ha kakaó van akkor az irány már szerintem adott

repvez
Nem biztos hogy nagyobb lett a felhajtöerö attol hogy nincs kabintetö, de csak arra gondoljatok hogy mitol emelkedik a gép.Ha van állásszöge a szárnynak.
Namármost ha a pilota a katapult ülés +a kabintetö hiányzik az már jelentös suly ami miat megemelkedik a gép orra novekszik az állásszög a gép felemelkedik a robot meg probálná lefelé nyomni de mivel farnehéz a gép igy a max kitéritett stabival is enyhe emelkedést fog tartani a gép.

Ha emlékeztek a broken wings-es videora ahol egy intruder személyzete kattintott mert mentek a viznek a piloták nélkül egyböl emelkedni kezdett a gép, ugyan ez a helyzet volt.
Buren
Ez a legtöbb kommentelõs helyen (sajnos) így van. De azért jól lehet rajtuk szórakozni. (nincs is jobb mint hülye embereken röhögni - sírni? Á nem éri meg az a pár csepp könny) <#hehe>

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
Az addig rendben van.Na de nem olyan erõs az a felhajtóerõ ( már ha), hogy ez a levegõben tartson egy gépet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Nem emiatt nem zuhant le, de a nagyobb felhajtóerõ éppenséggel lehetséges. A nyitott tejeû autóknál is a belsõ térben kis nyomású leválási zóna van. Itt is ez a helyzet. A nagysága valószínûleg nem sok, a robotnak jobban kellett korrigálni. Ennyi.

LeonSilver
Azért ez --> "a kabintetõ hiánya erõs felhajtó erõt képez a repülõ orránál, valószínûleg emiatt nem zuhant le azonnal," mindent visz szerintem.

Molnibalage
A kommentek nagy része. Ilyenkor lepõdök meg, hogy mennyi sötét ember van akik természettudományosan semmit nem tudnak, de azért osztják az észt. A legegyszerûbb dolgokat képtelenek felismerni.

Buren
Kommentelõ: "... A srácnak sorsa volt." Nem tudom de valamiért ez megmosolyogtatott. :)

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
:)

Molnibalage
Egy összevágott felvétel. A belsõ felvétel az egy Hawk. A többi az nem akkor történt.

LeonSilver
Balázs ez neked való cikk.Kár, hogy nem olvastad amikor még friss volt.Azt írta a cikkíró, hogy katapultálás után pilótafrülke nélkül repült tovább a gép.Tahát úgy nézett ki, hogy orrkúp - szünet - röpcsi maradéka .. :D Azóta javította.

LeonSilver
Ezt láttátok már?Ha igen akkor tárgytalan ;)

zsoltfireman

polluxware
júú ár ö veri, veri nóti bóój

polluxware
<#ejnye1>

L Viper
A pottyantós budi az aerodinamika csodája <#vigyor3>
polluxware
hát ezt belinkelem az efes totyikba is<#eplus2>

Molnibalage

L Viper
Szerintem is azért kevés a kezdõ Falconos, mert túl bonyás szim ez ebben a rohanó világban és Vérpistinek izzik az ujja, hogy lõhessen :-)

A másik ok valóban a graf, szerintem is. Vagyis csak a táj. Nekünk nem gond, mert mi tudunk vele játszani, élvezzük a kampányt és élvezzük lerepülni a bevetéseket ebben az élõ környezetben. Aki olyan vén, hogy anno rákattant a Falconra és van összehasonlítási alapja más szimekkel, hogy milyen játékélményt adnak az tudja mirõl beszélek most.
Multiban meg akárki akármit mond ez a legjobb.
A dogozás megunható, más szimek szinte csak errõl szólnak, vagy alig többrõl.
Ami a Falconban a pluszt adja, az egy összehangolt kampány bevetés, ahol menet közben is improvizálunk mert nincs két egyforma bevetés, elõre megírt küldetés.
Molnibalage
Megy zavarni a Jereváni rádiót. <#vigyor2>

zsoltfireman

Palinko
személy szerint én olvastam, érdekes volt, gyakorolgattam, valami ment valami kevésbé, missziót nem tudtam megcsinálni még egyet sem, valszeg mert nem értem a lényegét, mostanában nem sokat játszom néha nyomok egy dogfightot és abban ki is merül, de véleményem szerint használható molnibalage által adott anyag, talán még jobb lenne, ha amikor mondja a billkombót meg is mutatná hova kell klikkelni, mert az nekem jobban rögzül és képes vagyok pauset nyomni és lekattolni :D

és még nincs kész a kézikönyv, ezért várok még mert a kész biztos sok anyaggal bõvül még, és ha marad hasonló minõségben akkor valszeg sokan hasznát veszik, és megtanúlják a játék csínját bínját.
Molnibalage
A Falconnal sem játszottam vagy fél éve. Fejlesztgetni van idõm, bugokat, keresni, dumálni a devekkel, írni a kézikönyvet, csinálni a videókat. Egyszer talán játszok is vele. :)

polluxware
ki kéne próbálnod neked is az FS9-et...

aztán ki tudja? lehet te is beépülni a Borg kollektívába<#eplus2>

Molnibalage
Néma tömegek. :)

polluxware
a néma tömegek:)

Molnibalage
Néha szoktak a semmibõl emberek mailt írni és kérdezgetni. A "láthatatlan" Falconsok táborát még csak megbecsülni sem tudom.

polluxware
szerintem egy kezdõnek nem ez a progi jut eszébe elõször

1. túl bonyis
2. amennyire bonyis a grafikája már "öregecske"
3. nézz át a HAWIX fórumba
4. amíg nem jön ki az 5.1 addig én se fárasztom magam vele

(hogy õszinte legyek az of 4.7 amit nyúztam utoljára annak is majd 1hónapja vagy több)

Molnibalage

JoeDestroy
.. de tényleg. Kezdõ kérdését már vagy három (vagy több) hónapja nem láttam a topikban. Két dolog lehet.
Vagy tényleg olvasgatják a kézikönyvet és a doksikat értelmesen,
vagy már nem mernek kérdezni..
Én az utóbbira szavazok :D

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Üdv Polli:)
Most függetlenül attól mennyire igaz vagy nem amit irsz(én nem tudom sajnos eldönteni)azért F.Tamást nem a legjobb érv:))
A légiós riportfilmjéért persona non grata lett a légióban,a francia nyilatkozatok alá végta a szarát,a könyvformátumra azt hitte egy légiós ismerõsöm,hogy én cikizem,egy tyuktolvajt bemutatott mint légiós gyilkost+leadta a romániai maffia kivégzéseit,nem is beszélve az utcán fogott moszkvai killerjérõl.A legutóbb bemutatott afrikai luxusappartmanjáról a mocsárban,kiderült hogy egy hétre töredéke az ár,mint amit õ bevágott egy éjszakára....hazudós kis pöcs.
On és Ommmmmm:)

Viper!
De berágtál!:)

polluxware
hannyáá máán..

fõtisztek a világ életükben nem tudtak ilyen helyen 2lábra állni és kiegyenesedni<#eplus2>

JoeDestroy
Skacok olyan ez a topik mint valami besörözött század a kantinban.
A repülésen kívül kis közösségünk szinte mindent megvitat, elhülyéskedik, de vigyázat mer jöhet az altábornagy :))
... osztan lesz majd fókázás!! :D

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Jaj... én semmi rosszat nem értettem a pubi alatt!! Nálam ennek semmi pejoratív tartalma nincs. Akkor szoktam ezt használni, amikor valaki ( szerintem ) rosszul értelmez valamit, én pedig normális hangnemben próbálom erre felhívni a figyelmét... ennyi...

A többit meg ne boncolgassuk... elég érzékeny vagy az ilyen témára... hamar ugrasz! ;)

www.smart-bus.hu

polluxware
amúgy én tereltem a témát, de csak viccbúú na..