52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33152 Helyi letöltés. -
#33151 Éééééééés, itt van.
Hazaérek ás már nézem is, hogy mit tud. :) -
#33150 Nofene.
Reméljük, hogy nem hal el. Nagyon jópofa Hidegháborús scenariokat lehet összehozni itten. :) -
#33149 No, egyszer azért csak jön. :) -
#33148 Írtam neki, ha kapok időben linket akkor tőlem is letölthető lesz. :) -
Susu986 #33147 Aki jól tud angolul:
http://www.youtube.com/watch?v=To0grRZFjXs
A fickó nyert egy utat egy F-16D fedélzetén. Nagyon király! -
#33146 Most már tényleg hamarosan. -
#33145 -
#33144 Hú, ez nálam már hónapkkal ezelőtt lecsengett. :)
Ezzel indult. -
Wampa #33143 Érdemes a művész arcjátékát sunelni,Dexter begőzölve is kutyapöcs hozzá:) -
Wampa #33142 Kis off:
http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM&feature=player_embedded#!
Most ez az elmebeteg a kedvencem.....állitólag egy lengyel fesztivál nótája,ami arról szólt hogy Joe a vadnyugaton igyekszik kedveséhez.
Hazakerülve a zsürinek beugrott(a SZU ról van szó)hogy ájjék má meg....itten nincsen se Joe nem is leszen,meg vadnyugat se nincsen!
Viszont a frappáns szövegiró a következő remek szöveggel oldotta ki a gordiuszi csomót:) -
#33141 Nem úgy értettem, hogy azonnal, de Karácsony még messze van. -
#33140 Most hétvégére más van beütemezve. Jövő héten legénybúcsúra megyek. :) -
#33139 Jönnék én is-
Úgy látom lenne igény a multira. Hamarabb nem próbálkozunk meg 1 reppenéssel?
-
#33138 Gőzöm sincs. Ezen a héten örültem, hogy élek, annyi dolgom volt... -
#33137 Addigra talán nekem is elkészül a joyom. és talán lesz egy uj verzio is valamelyik falconból.
Az FF5.52-öt a mult hétvégére vagy a mostanira igérte Hustler? -
colbeny #33136 Köszi-köszi, csak azért kérdeztem, mert kb. 2-3 héten belül jutok normális géphez, addig nem tudok repülni. De így rendben van a dolog :) Már írtam ide a fórumba, igaz, nem sokat, de minden nap nézegetem. Egyelőre ismerkedem a programmal :) -
#33135 A két ünnep között. Addig MolnyFalcon-t próbálom befejezni. Egyre kevesebb esélyt látok erre. Az adatbázis elkészülhet, de hadjáratokban csak minimális változtatás férhet bele. Repszázadok megváltotatása, új hordozó kötelék definiálása, SAM ütegek áthelyezése és max. pár földi egység és erősítés belerakása. Lehet, hoy így is kiadom, mert más így is nagyon más lesz mint az eddigiek.
Ahhoz a repekéshez nem is kell nagy tapasztalat, az ökörködéshez nem kell sok tudás. :)
Ja, és üdv a fedélzeten!
A három kiszemelt zene érdekel valakit vagy legyen meglepetés? :) -
colbeny #33134 Mennék én is, bár semmilyen multis tapasztalatom nincsen Falcon téren... Mikor lenne ez a reppenés? -
#33133 Énis jelentkeznék! -
#33132 Na, akkor ketten már vagyunk. Ahol akad kettő, akad több is. :) -
#33131 Jelentkezem :) -
#33130 A CRC hiba oka lehet memóriahiba is. Főleg a nagyobb fileoknál jön elő. -
cash888 #33129 Kicsomagoláskor írta ki. De megoldódott, a negyedik helyről már normálisan lejött! :P
Ezt a downloadert viszont elmentem, köszi srácok! -
#33128 Mármint letöltés közben írja ez? Esetleg telepítéskor? Vagy darabok összerakásnál? A 7zip-et használd, csomó olyan dolog is kicsomagol, amire más CRC hibát ír.
Más. Karácsony környéként egy FunFalcon kilippre ki ér rá? Olyan rég volt multi. Három zene jelölt is van a célra! ;) -
#33127 Próbáld ezzel sztem a neted szarakodik azért húzza le rosszul. -
cash888 #33126 Egy harmadik helyről is leszedtem, ugyanaz: "Hibás a csomagolt fájl!" :S -
cash888 #33125 Üdv!
Mással is előfordult már, hogy a Freefalcon 5.5-ös verziót leszedve, kicsomagolásnál hibát írt ki? Kicsit zavaró, mivel már a második helyről szedtem le és mindig ugyanezt a hibát észleltem! :(
Valakinek van valami ötlete? -
#33124 TOP GUN 30 másodpercben.
-
#33123 Oki, köszi! -
#33122 Elvileg az NVidia 8800-as szériája a gond asszem. Nekem volt két ATI (Radeon9200 és most 4850) és két NVidia (6600GT volt az egyik) 2003 óta. Egyikkel sem volt bajom. -
#33121 Köszi a választ! :) Amiatt említettem a VGA-t, mert rémlik olyan, mintha az ATI kártyákat a Falcon nem szeretné... és nem tudom, hogy igaz -e.. :) -
#33120 Tudtommal win7 alatt egyáltalán nem egy az OF ezért kizárásos alapon FF. Gyanítom, hogy az BMS4 támogatja majd a win7-et. Apró gond, hogy BMS4 még sehol. (Kíváncsi vagyok, hogy a FLARE-es Girogio mit villant két hét múlva.)
Nem a VGA a korlát a Falconnak. A CPU tulajdonásgok és RAM mennyisége. Pl. mikor sok egység van a bubble-n belül akkor a mostani gépemen kisebb az FPS, mint a régin!
Mire a jó az erős VGA? Hát a FRPAS-szel felvenni és videót csinálni. :) -
#33119 Balázs, W7 64 bit + 4890 VGA elá, melyik Falcon verziót lehet feltenni? -
#33118 Remélem, hogy igaza lesz. Ez esetben az OF tábor sem ússza meg a MolnyFalcon-t. Nekem meg még kevesebb szabadidőm leszm bár ott jóval korlátozottabbak a lehetőségeim. :)
Az alapvető változtatásokat azért ott is meg lehet csinálni.
Lassan tényleg kezd a tesztfázis lezárulni az értékek belövésével. Nem mindenhez nyúlok hozzá, de gyakorlatilag 100%-ban ahhoz, amit az esetek 99,9%-ban használnak a hadjáratok, vagy elvetemült TE-k.
A kérdés az, hogy a hadjáratban hogyan működnek ezek. Nem a szenzorok, hanem pár átírt battalion lesz érdekes. -
#33117 ja a föoldalon irta a srác, hogy most elmegy egyet egyet utazni és nem lesz nagyon netközelbe meg nem fog dolgozni most egy darabig a texturákon emmiatt, de higyunk neki tudja mit csinál mikor az OF et választotta és hogy nemsokára nevetni fogunk azon , hogy mekkora felhajtás volt amiatt, hogy csak az OFhez csinálja a texturákat. -
#33116 Ez a cleared to engage egyik posztja? 2 nap után most jött vissza a net... -
#33115 Gratula a táborhoz és a videohoz. -
JohnTerry #33114 OFF
Skacok, itt meg lehet nézni az első videómat, innen meg le lehet tölteni. -
#33113 megoldodott a probléma nem müködik ha nincs csatlakoztatva joystick a géphez.
MÁr csak be kell finomhangolni, meg rájönni pár beállitásra, mert eszi az FPS-t nagyon a FF-ben is alig van meg a 24fps dogfight modban ahol csak én vagyok.
Jo lenne ha beleherülne egy centerpont beállito és resetelö gomb.