Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Hát ez kész <#vigyor2><#eljen>
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
A Föld legértelmesebb állatfaja a civilizált ember.
Borzalmas paraziták vagyunk!
Hey,ne <#miaz>,hallgasd meg ,tán még a te szociálisan érzékeny füleidet sem taszitja.Ajándék😊:

Múzik

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
<#miaz>

Relax Pollux.Ha a dobogó 2.fokán állsz mögöttem,még mindig lealázod John Holmest😊

Üdv
Aha.....jó anyag lehet😊Faggassuk ki,honnan van😊

polluxware
mosmér az én farkam a kisebb???

baszki<#boxer>

<#eplus2>

LeonSilver
Én arra jutottam megfejtésileg, hogy a manus ( muff ) be volt lõve és random ütögette a billentyûzetet.Ez lett belõle .. Más, értelmes magyarázatot nem tudok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tiszteletem
Off-On
Olvasója vagyok a Lock on topiknak,de most pörgök mint a búgócsiga.
Valaki értelmezze már nekem is az 15118 Nesu úr(hölgy) Leonsilverhez irt posztját,legyen szíves......általában nagy mûvelõje és valljuk be hive vagyok a logikai bakugrásoknak,de hogy a gyikomba jutott el az illetõ egy,azaz egy,válasz nélküli hsz-tól(ami a FC lemeze polirozásáról szólt)addig ,hogy aki komcsi,annak kicsi a pöcse?
Pollux?Valaki?

Molnibalage
Megoldható, csak skin kell hozzá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Amúgy vicces, hogy mindig a legselejtesebb cuccokat kapják és még is megcsinálják vele a majdnem lehetetlent is😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
A többiek tezsvírem azért vannak hogy kiszolgálják a tengerészgyalogságot 😊 Ha meg valamit harcolni kell akkor meg õk mennek 😊 Ezért szeretnék egy tengerészgyalogsági Hornet századot a falconban is, ami szárazföldi repterekrõl indul.
Molnibalage
Hát akkor olvassátok el a többi hózzászólást is. Szerintem elképesztõ sötétség uralkodik a fejekben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Willenbrock
Rocketer-man.Egyik buggyant háborús mese-kalandfilmben láttam egyszer ilyeneket,a náci katonák repültek ilyesmi cuccokban Amerika egén.Akkoriban jót röhögtem ezen,most meg valami egész hasonló kezd kialakulni😊

polluxware
<#wow3>

<#duma>

<#wow3>

ha vársz még úgy 40 percet az már másnap.. sakkor úgy meglehet említeni

pfff...

Balázs! kokit neki

Scottt
Látta már az új Transformers filmet?Nem mondom, hogy nagy durranás de jó volt az a sok gyalogos csata jelenet meg a NEST csapat akciója az elején na meg az elmaradhatatlan Linkin Park zene😊

polluxware
Denzel Wasinak van új filmje!!! Yupppíííí <#vigyor2>

Vagy repülõkigyót😊

Scottt
Ugyan már a Tengerészgyalogság tökösebb mint az egész Army minden Deltával meg Rangerrel meg Zöldsapkással együtt.Nekik nincsenek elit alakulataik(Maximum a Force Recon csapatok anno a Raiderek más tészta volt)..Mert nem kellenek

Molnibalage
Egyszer már asszem próbálgattam FF4 alatt. Annyira nem fontos.

L Viper
Esetleg nézd meg az alap másik félét. A config editorban lehet kiválasztani.
Molnibalage
A gép robbanásakor kicsit zavaró, hogy késleltetés van a fekete pamacs és a robbanás között.

L Viper
Ebben nem lehet variálni a tod.lst-t, asszem nincs is olyan.

A Sidewinder nálam elég rendesen füstöl, a robbanások, meg a szétrobbant gépek füstje is szép:

ilyen jó fekete :-)
Molnibalage
Azt használom. Csak földháttérben látszik a füst égháttérel szinte nem is. Az alap tod.lst-t használom. Van más is? Modjuk most már mindegy, mert túl sok felvétel van, nem tudom lecserélni az egészet, fura lenne a vidi.

L Viper
Ami alapban az OF-ben van füst, flare és repcsi robbanás az felejtõs!
Ami linket adtam azt használd ( Látom ott van a banner alatt is már )

Ezek a képek is abból vannak !
Molnibalage
Ezt vizualizáltam. Belsõ zsebbõl csörgõkígyót kihajtogatja, és fox two kiáltás mellett útjára engedi. 😊

A Wingsuitról: a felvételek csalósak,tolóerõ nélkül vízszintes repülést nem tesz lehetõvé, de kb. 30 fokos siklószöget igen. Nincs a ruhában gáz, csak ugyanúgy felpúposodik a ruha rétege a lábak között meg a kéz és a csípõd között, mint pl. a sárkányrepülõ szárnya.

Aki azt hiszi, nincsenek tolóerõvel is próbálkozók, az klikk ide) Már csak egy kicsit gyúrnia kellene, hogy kézben el tudjon vinni egy-egy Sidewindert... <#eplus2>

Molnibalage

😊)

Molnibalage
Közben rájöttem, hogy mi zavar az OF-ben, az orosz gépek kidolgozatlansága. A Szu-27, MiG-29 és MiG-31 kivételével gyakorlatilag nincs normális gép benne Falconos szinten. Talán max. a Szu-25. A Sz-27-nek a soha rendszerbe nem állt Szu-27Szk festése van csak, reális kékes árnyalatú nincs.

MiG-21/23 gépek kifejezetten ocsmányak, a J-5 sem túl jó, a J-6 még egész elfogadható.

Az is érdekes, hogy a flare nem füstül. FPS spórolás rulez. A rakéták füstcsíkja is szinte észrevehetetlen...

Molnibalage

Üdv Scotty
Akkor te kanyázod Leon Urist.....😛 Huááááá!!!!!(Battle cry😊
Te ...ezt a puhapöcs teóriát azért ne hangoztasd se Ft.Benningben,se Ft.Braggben....elég bikanyakú manusok is vannak ott😛
Hogy off is legyek,egy kérdés mindenkihez.
Mi lett ugyan azzal az F16-os szimulátorgéppel,ami le tudta szimulálni
más gépek repülési tulajdonságait,viszont olcsóbb volt azzal gyakorolni?

Scottt
Szerintem ez még a az EA-t is überelni fogja(nálam tuti mert nagyon 'Corps rajongó vagyok nem olyan puhapöcsûek mint a sereg,többet erõvel mint ésszel😊
Ez a repülõ kígyó/mókus/ruha pedig tényleg durva😄

Molnibalage
Pénteken vagy szombaton szóba jöhet egy FF5.0 multi.

helo emberek
nem akartok majd valamikor multizni egyet?

L Viper
Hát igen, ez sem semmi házi kedvenc.
Volt szerencsém az egész mûsort látni régebben és nagyon leesett az állam is.
Molnibalage

Willenbrock
Idén már nem lesz wingsuit bajnokság Kaposújlakon?Az elmúlt 2 évben volt-lehet hogy sok a baleset vele.

Viper
Akkor ezt nézd meg😊
Flying snake
Képzeld el ,hogy dzsalszindián területen Latinoban,körbe comancherok,
egy ilyen dög meg a nyakadba ugrik😊)
Azért az zöldsapkás legyen a javából aki nem táraz ki😊

Willenbrock
Hihetetlen micsoda sportágakat találnak ki.Az öltözékben valami gáz is van?Olyan mintha fel lenne fújva,mint egy matrac.A vitorlázó mókus jutott nekem is eszembe egybõl😊Egy helyen elég közel került a földhöz,a kocsikbón eléggé leshettek hogy mit is látnak.Elég nehéz lehet megtanulni az irányítást.

polluxware
Molnibalage
Egyszer régen a tanszéken emberi test siklószámaihoz keresgélem ezt-azt. Sajnos nem találtam semmit.

polluxware
jajaám!! ezt én is tapasztaltam vízben

habár az uszógumi tud ám rádobni...

úgyám

polluxware
Dafke

úgyértem Dafke kötekszik - ez alsó/felsõ hangon is jobban passzol sztem<#zavart1>

L Viper
repvez
Ne kezdjük már megint, de neked üldözési mániád van én csak egy egyszerü kijelentést tettem és megállapitottam azt hogy eddig mindenhez hozzá tudtál szolni és egy viszonylag témábavágo és érdekes dologrol meg nem tudod.

Egyébként enélkül is vigan elmennek pár kilométert a test is termel felhajtoeröt enélkül is.
Molnibalage
A felvételen nem látszik. Sejteni sejtettem, de az, hogy valaki megerõsítette gyanúmat, az jó. Azt tudtam, hogy a víszintes sikálsi távolságot menöveli, de azt nem tudtam, hogy ekkora felhajtóerõt is tud termelni.

Egyébként dirket kötekedsz? Nem bírod ki enélkül? És akkor csodálkoznak egyesk, hogy eldurran néha az agyam.