52965
  • colbeny
    "Mi kell még ehhez, hogy a képeden látható szépség elérhető legyen?"

Ez engem is érdekelne...
  • Molnibalage
    Egyébként miért fekete hátul az OF-ben a kabin plexije? Soha nem értettem, hogy ez mit akar modellezni. Egyetlen képen és videót sem látni ilyet a valóságban.

MásEz az FS2004? Mi kell még ehhez, hogy a képeden látható szépség elérhető legyen? Ha van gyors jet gép, akkor FS multi is befigyelhet néhanapján.
  • L Viper #33190
    A csillogás nagyon szép.
    Csak jönne már és ne két hét múlva, ne két hét múlva, ne két hét múlva
  • L Viper #33189
    Oké :-)
    De sokat repkedtünk még pár éve.
    Jahh, az OF-es kabin képen te vagy ott jobb hátul. Egy olyan mappából turiztam a képet, aminek ez a neve: Multi_JD
  • Molnibalage
    Eddig nem látott BMS4 (?) képek.

• JoeDestroy
    Tegnap én is eljutottam odáig hogy feltettem az 5.52-t :)
    Kipróbáltam, szép is, fut is :)
    Majd multiban meg megteszteljük...
  • Molnibalage
    Én alig pár percet repültem vele. Most éppen pihenek. Se HTKA cikk - bár van egy félkész - se MolnyFalcon, se semmi. JÁTSZOK, 1 év után. :) (Oblivion - Nehrim)

Ami feltűnt, hogy bár az AWACS sajnos most sem kapcsolható ki - mindig van - de a dogfight alatt nem karattyolt állandóan. Majd azért még megnézem más helyzetben is. Azért továbbra is elég nagy hibának tartom, hogy nem lehet kinyírni, ahogy eddig mindig lebénítható volt CE-n kersztül.
  • L Viper #33185
    Bizony, az FS2004 okos moddolással merő gyönyörűség és gyors, mint a villám. Egyre jobb kiegek vannak hazánkhoz. Megismerni, a tájat, a városokat stb.
    (Bevallom, ha kevés időmből repkedésre is jut, az szinte csak FS2004.)
    Nemsoká rosszidő, lesz is több idő! Rímel is :-))))
  • L Viper #33184
    Végülis jogos, de annyira időhiánnyal küszködök, hogyehajj.
    Ma este jutottam odáig, hogy feltettem az FF5.2-őt. Egyébként szépen alakul, egyre jobb.
  • Molnibalage
    Az FS képeken meg beszarok. Ilyen tájon lehet repkedni a régi FS 2004-gyel is?
  • Molnibalage
    Nosza, a képeket tedd fel kintre, hogy már csak ez kellene. Ha máshogy nem, akkor a dds sorszámokat el kell kérni.

Nem kötekedésképpen mondom, de bármikor lehet kérdezni és, ha a válasz megvan, akkor segíteni is. :)
  • L Viper #33181
    A kabin első részéről az Open Falcon mappámban vannak képek.
  • L Viper #33180
    Az jó lenne. Nekem is ez az egyik dolog, amit az új 3D-s kabinból hiányolok.
    A hátsó része főleg csúnyább, mint pl. az OF-é, vagy ami az RV-ben, volt (az alap FF5-nél a CG-nél is maradt még ez).
    Az OF hátsó rész elég szépen textúrázott, jó lenne egy ilyesmire lecserélni a jelenlegi FF5 textúrát:

OF 4.7 3D:

FF5 3D:

• Molnibalage
    Ha megnézed az OF kabint, akkor ott is van ilyen rész. Nem félkész, csak ilyen a natúr fém színe egy ilyen játékban. Itt nem tudsz bump mappinges textúrát adni, ami ez egyenetlenséget és kopást modellezné.
  • repvez
    igen arra gondolok, igy olyan félkész hatása van az egésznek
  • Molnibalage
    Milyen textúra hiányra gondolsz? Szerintem a fémszínű sima festést gondolod te textúra hiánynak. A 3D kabin nem fog változnai szerintem. Pilótát meg inkább ne tegynenek bele, mert ótvarul nézne csak ki és kitakarná a szép kabint. :)

Egyébként semmilyen kérdésre nem tudok mér válaszolni. Ahogy írtam, a dev fórum halott. Nem használják azok, akik csinálják. Én már csak névleg vagyok FF tag. A múltam miatt segítenek, de az érdemi munkákban és tesztelésben nem vagyok benne. A beta csapat is felszoltott elvileg.
  • repvez
    video1
    video 2
    Az F16-nak mikor javitják ki a 3d-kabinjának a textura hiányait ill. mikor kerül bele pilota mint a tornado és az F18-as esetében ?
  • Susu986
    Azok sajna nincsenek fent, viszont most már tudom, hogy nem gáz, hogy nem megy a tankolás. Kösz!
    A tiles problémám megoldódott, tetszenek az újak, bár remélem, hogy ez csak egy átmeneti lépés, ahogyan írták.
    Érdekességképen kipróbáltam az F-14 vezetését is, bár ugye nincs úgy lemodellezve, mint az F-16. Ami érdekes volt benne viszont, hogy még az automatikus szárnymozgató mechanizmus is le van modellezve, szóval ha hangsebesség körül repülök, akkor magától hátraszeli a szárnyakat, mint igazából. És az F-14 még nincs is a játék fókuszpontjában. Elképesztő :)
  • Molnibalage
    Ha van lehetőséged OF-fel vagy AF-fel tolni ott próbáld ki relaisticon. 1,5 kihagyás után kb. 1 perc alatt tankoltam mindkettőben. Ennyire pocsék sajnos az FF refuel kódja.
  • Susu986
    Oks, kösz, akkor nem én vagyok a hülye. Mondjuk tény, hogy nagyon jó formation flying skill-ek kellen(én)ek hozzá.
  • Molnibalage
    BaldEagle ígérta, hogy javítva lesz. Realisticon és alatta gyak. lehetetlen volt, mert buta volt a tanker.

A legkönnyebb szinten ment - neked lényegében semmt nem kellett csinálni és optikailag okádék látvány volt - de az MI nem tudott tankolni. Ergo értelme sem volt. Hadjárat sincs olyan, ahol ez perpill indokolt lenne.
  • z0ty4
    20 új hozzászólás, itt már sejteni lehet, hogy történt vmi :)

Megyünk és meglessük....
  • Susu986
    Ez a képküldés dolog nálam elég hosszadalmas, inkább újrateszem az egészet még 1x, hogyha alapból mennie kell. Ha még mindig tré, akkor írok, de kösz a helpet! Hooah, neked meg szívesen! :)

Ja, ha már itt vagyok: Molni, neked megy a légitankolás, és csak én vagyok nagyon béna, vagy tényleg nagyon szívatós? Egyszerűen képtelen vagyok olyan közelre kerülni a géppel anélkül, hogy a magasságom a tankerhoz képest ne ingadozna fel-le.
  • Molnibalage
    Nem kell semmit sem csinálni a tájjal. Alapból működnie kell. Tudsz rakni egy képet, hogy nálad hogy néz ki?
  • hooah
    Hálásan köszönöm
  • Susu986
    Itt minden fent van:

http://www.pcpilot.hu/category/5-freefalcon-5.x.html

sorrendben:
    5.5_Installer.rar
    FreeFalcon_5.52_Patch.exe
    FreeFalcon5_Cockpit_Pack.rar

Valaki adna tippet a hi-res tiles-sal kapcsolatban?
    danke!
  • hooah
    Úúú ez kicsit sok információ, amikkel az a baj, hogy már el is vesztettem a fonalat, hogy melyik is meg hogy mint, szóval értitek?

És hol is találom meg ezt a 2-t, ha jól értem csak ezek kellenek hozzá?
    Az a Cockpit pack abban is kéne segítség.
  • Susu986
    Nálam viszont mintha ugyan úgy nézne ki a táj, nem tűnik élesebbnek. Nem kell valamit extrán állítani, elvileg alapból az új tiles-okat használja?
  • Molnibalage
    Igen, ez a helyes sorrend. Az 5.0 már nem kell. Viszont ne felejtse el felrakni a cocpit packot!
  • Susu986
    Egyből tedd fel az 5.5-öt, és arra az 5.52-t.
  • hooah
    Sziasztok valaki segítene, mert történt ugyanis, hogy letöltöttem az patchet, és hát van az, hogy az alap FF feltelepítése után rakom az a 8-9 száz megás 5.5-öt am meg szépen le is törli az alapot, és így már nincs mire felrakjam az új 5.52-t Ez miért lehet, és mit csináljak hogy élvezhessem e csodálatos szimulátor adta lehetőségeket?
  • JoeDestroy
    Találtam :)

• Molnibalage
  • Molnibalage
    Jöjjenek a hívek! :)

[IMG]http://iaro.3dmax.hu/images/2010/09/29/1.jpg [/IMG]
  • JoeDestroy
    Ment egy kis nosztalgia :)
    ... megnéztem már egy két FunFalcon vidit a tecsőn...
    Itt az ideje egy újnak úgyhogy jöjjünk össze minél többen!!!! :)
  • netmester
    szép
  • Molnibalage
    Ugyanazok, mint a régiek, ez a 2-es. A skyfix váltás viszont elvan tolva a CE-ben... :(
  • repvez
    a felhök is elég szépek vagy csak nekem tünik most szebbnek?
  • Molnibalage
    Pár kép.

• Molnibalage
    Úgy tűni, hogy a seatiles és az új hires táj is benne van és még tovább fejlődik majd a táj.