52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33232 Ha ennyire gyűlnek az emberek, akkor én is jelentkezek. Addig újrarakom. Ha az sem segít, akkor sajnos nem RF hadjáratot repülünk. -
#33231 Természetesen :)
Reméljük összejön egy időpont. -
#33230 :D A fogalmazásgátlás megvan így hétfő reggel... -
#33229 Valahova szeretnék énis beugrani multizni ha beférek.
-
#33228 Este én is kipróbálom én is a RF-t.
Viper, a héten hogy alakul az esti időd?
Ki kellene próbálni a multi részt Dog, TE és kampány alatt is.
Azután a tapasztalatok alapján hátha döccenőmentes lesz a videózás is :)
-
#33227 Hmmm. Nálam nem CTD-zik veteránon, megnéztem úgy is.
Közben végigtoltam az előző mentést. DMZ környékén volt a szokásos keresd, pusztítsd:
-
#33226 Megvan a bibi. A nehézségi szint beállítása a baj. Tedd fel veteránra és egyből CTD. Érdekes, hogy az IF-nél ez pl nem okoz hibát. -
#33225 Csináltam egy Rolling Fire Campaign tesztet.
Nálam elindult. Betöltötte, nem volt Crash To Desktop.
Egy négyes CG-s kötelék élén szálltam fel. Repkedtem kicsit, majd kiléptem a küldetésből és csináltam egy mentést más néven.
Újra elindítva a Falcont, tudtam folytatni a mentésemet, nem volt CTD-m.
Csak kizárólag a teszt kedvéért Szöul felett Maverick-kel belelőttem pár épületbe, majd kiléptem, de most nem mentettem, hanem egy új Falcon indítás után az autosave mentéssel szálltam fel. Úgy sem volt gond. -
#33224 Nem bánnám ha az a sok kész, vagy majdnem kész munka nem menne kárba.
Nagyon kiakadtam, mikor anno megtudtuk, hogy nem lesz SAAFOPS.
Ahh, inkább nem is nézegetem, mert a szívem sajog ezek láttán. -
#33223 Vagy csak nem is tesztelték. Nem tudom. Nagyon kérek mindenkit, hogy azért nézze meg. Nem is kell repülni. Csak nézze meg, hogy betöltődik. Fontos lenne. -
#33222 Hát ez tényleg érdekes.
Vajon mekkora meló lett volna kijavítani...? -
#33221 Mi a fene. Talán lesz valami öröksége a SAAFOPS-nak. -
#33220 Vagy másképpen fogalmazva. Ez nem stabilitási gond. 100% CTD van, mert valami rosszul van "konfigurálva". Az a hadjárat, ami megy, az atomstabil. -
#33219 Hustker közölte, hogy ismert a gond. Magyarán tudják, hogy mi a baj ennél az egynél. Akkor mi a péknek jött így ki? Mert az RF az alap hadjárata a játéknak... -
#33218 Még addig nem jutottam el. Szomorúan hallom a CTD-s híreket. -
#33217 És eddig senki nem szólt eddig a készítőknek? Vagy pont mindenki ezt hanyagolta? Az ilyen tapasztalatokat osszuk meg és posztoljuk kintre is. -
#33216 Nekem folyamatosan CTD-zik a Rolling Fire,F-16CG-CJ-kell.Pont tegnap filóztam rajta hogy biztos az Aeyes pit miatt,de ezekszerint nem. -
#33215 Pontosítok. A Rolling Fire nem megy. Egy másik az megy. Megnézné valaki az RF-et? -
#33214 Most volt időm megvizsgálni az új FF-et hadjáratban. Egyetlen hadjárat sem töltődik be, konstans CTD-t kapok az utolsó fázisban. Kurva jó. A legviccesebb az, hogy nem egyforma a crasholg sem... -
#33213 Ha külön alcsatornát kértek, szóljatok. :) -
#33212 A pcpilot.hu TS3 szerveren egy állandó Falcon szobát csinált nekünk Sanyó.
Kiváló minőségű.
Itt egy rövid leírás a telepitésről és a beállításról :) -
#33211 Ahogy már írtam a BMS4 teljesen megőrzi a mostani struktúrát. Minden DB elem nyílt lesz, minden régi tool müködik. F4B, Tacedit, LOD Editor, stb.
Te is tudnál, ha lenne hozzá tudásod! :)
A nagy kérdés a BMS4 kapcsán, hogy mit fog érni a hiperszuper motor, ha 200-500 poligonos és 100000 éves 3D modelleket mozgat majd... -
#33210 Ránéztem JANHAS oldalára és egy áprilisi bejegyzéen akadt mega szemem:
Open Falcon - F-16 or F-35? That's the question..
I started to update the Launch Viper F-16 model but I encountered some very fundamental problems. Z-bias problems force's me to rebuild the front gear and intake The model also has some very serious lighting problems with the new BMS engine. The LV F-16 needs either a major rebuild of the bad parts or I need to build my own from scratch. From what I've read on the boards the BMS team also works on a new F-16 model. I don't know how it will look.. untill I have more info on how the new model looks I will concentrate on a new F-35A model. The LV models are NOT compatible with the new BMS.. so when the new BMS is released you will have to make due with the standard model.. I'm sorry for any inconvenience..
Ezek szerint már neki is van egy verzioja a BMS-böl vagy legalábbis a toolokal rendelkezik hozzá, ha modelleket tud bele késziteni. -
#33209 Nagyon jok ezek a FLARE képek sokkal természetesebb a szine a talajnak nem az az egyszinü sötétzöld.
A 3D-s kabinnal meg majd lehet megkeresem a srácot hátha meg tudja mondani hogy hol találom a szügséges fájlokat.Csak legyen egy kicsivel több szabadidöm.Jelenleg eléggé sürü a helyzet.Még az 5.52-öt sem sikerült feltennemm idö hiányában.A képek alapján jonak tünik csak egy kicsit tul fehérek az utak. -
#33208 Áááááááááááááááááááá... :) -
#33207 Hatalmas OFF, de ez zseniális. -
#33206 Új FLARE képek. -
#33205 Hőkezelt jam :-) -
#33204 A bodzából napalm hatására lekvár lesz? :) -
#33203 A hajnali párában mentünk felszámolni az illegális bodzaültetvényeket :-) -
#33202 Ez segíthet részben gondjaidon. -
#33201 Tudom :)
Felismertem a képet.
A Balkán érdekelni fog. -
#33200 Szerintem csak preview. Nem megy. Folyamatosan fordul a tanker, de ha meg közel érsz, akkor meg ugrál a magassága. A vezérlés sem lesz lágyabbra véve annyuira, mint AF alatt. -
#33199 Ez a air refuel nekem nem megy vagy télleg csak preview? A rádiót csinálhatnák már meg OF-esre mert ez a random csatornaváltás kikészít. Biztos mágneses pólusok vannak szimulálva vagy közelgő ufórablás miatt váltakozik. -
#33198 Más is dolgozik helyszíneken. :) -
#33197 Nem tudom, hogy ez preview vagy 5.52. Majd letesztelem. -
#33196 OMG mekkora fun lehetett....
Ráadásul vittek magukkal cuccot rendesen -
#33195 7 gépes multi.
-
#33194 Ez itt Off, de azért beírom:
Az ég és nap mod itt volt tárgyalva, szerintem világbajnok a cucc:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1055930387&no=30179]#30179[/URL] Letöltési link a 3-as oldalon van a Sun glow-hoz, a 6-os oldalon meg a Dawn texture.
Itt írtam le a saját variációimat [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1055930387&no=30196]#30196[/URL]
Még képek 1.
Még képek 2. -
#33193 Az alap tükröződésben este jobban előjön, nappal kevésbé érzékelhető. Egyébként cserélhető teljesen áttetszőre, kinek melyik jön be.
Ez az alap FS2004, ez mindenképp kell. Millió kieg. létezik, területekre, grafikára, stb.
Ami mindenképp ajánlott: a talajhoz Ground Environment (fizetős), Magyarországhoz Varjú László alapcsomagja, ami a vízrajzot, település, út-vasúthálózatot tartalmazza. Kell még egy domborzat, pl. van jó ingyenes is. Az alap felhők is kuka, meg a vízcsillogás és az ég színek is. Ezekhez is vannak jó ingyenesek.