Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugtass meg, hogy csak lefelejtetted a szmájlit, és nem vagy tényleg ekkora tirpák?...

Molnibalage
Az, hogy pontosan meg hitelesen az tényleg nehéz egyszerûen az információ mennyiésge és hozzáférhetõsége miatt. Ha több anyag van akkor összefésüli az ember, hogy mi vág egybe és mi nem.

Az én esetemben ez az emlékezõtehetségemet jelenti, fater évtizedek alatt összegyûjtött adatait és bármi ami a neten van. Az FF tagok közül több pilóta vagy karbantartó volt, õk is tudnak mesélni. Az egyik tag Vietnám felett (!) repült éles bevetéseket F-105-tel, ha jól emlékszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
valaki be tudja ujbol linkelni azt az oldalt amit régeben valaki tett ide a tpoicba és rapidshares gyüjtemény volt PDF-ben gépek tipusleirásai meg hasonlo nyalánkságok.
Átnéztem az utolso 20 ldalt de nem akadtam rá.
akkor nem volt idom leszedni ,de most jo lenne.
repvez
A-10-röl van itt egy könyv igaz hogy lengyelül vagy valami fura nyelven,de a fegyverkonfig érthetö.A többiért is érdemes végignézni ezt az oldalt, vagy máshol keress tipuskönyveket (4+, lockon, signal , polygon aeroflex stb kiadásban)
LeonSilver
Balázs ( vagy valaki ).Hol tudnám megnézni pontosan és hitelesen, hogy egy adott géptípuson hova-milyen-menyi fegyvert lehet függeszteni?Létezik valami publikus adatbázis?Az FC-ben szereplõ gépeké kellene ezen belül is elsõsorban az A-10 és a Su-25T érdekelne.

Dankesün

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
A képei díszítsék a szobád falát <#beka3>
polluxware
a suttyó gyapotszedõ nigró szemezi a fehér bige farát..

ejjj, pajtába vele, oszt kötelet a nyakába a rossz csúnya fekete tamás bátyának

polluxware
tünci vagy Balázs😊 de végülis jöhetne ide közösbe is a link neme?

vagy te tudod... Köszi, vélemény holnap este

Buren

(néha érdemes ránézni a reutersre)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Na megtaláltam az eddigi legjobb kódolási formát. Fele akkora méret, sokkal élesebb és zajosabb kép. Holnap már az lesz fent. Picit lehet, hogy itt-ott beleszerkesztek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Köszi, megkaptam, vélemény holnap...
Molnibalage
Az OF videó fel van töltve. Akit érdekel PM-ben elküldöm a linket. Egészen apró változás még lehetséges benne. A kódoláson is próbálok majd javítani.

polluxware
semmi érzéketek a mûvészethez... <#duhos2>

L Viper
Kedves Földim, nem akartam közfelháborodást, pedig nem csúnya ez a Versace néni sem :-)
Félretéve a viccet, nem szívesen engedném a gyermekeimet egyikük közvetlen közelébe sem.
Polli
Nyiss egy topikot neki😊Mint hungarikum,megérdemli.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Tényleg jó lenne, ha nem tennéd be állandóan...

polluxware
mutyiban... <#eplus2>

Scottt
Te legalább linkben nyomtad be kedves Földim😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Igen Balázs, ez rettenetes kép.
Moderáld légyszi és cseréld le erre, légy oly kedves !
Scottt
Balázs moderáld légyszives-.-"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Polli, nagyon bejön neked ez a néni.
Azért ez erõs volt <#beka3>
repvez
egy ujabb eszméletlen project: 1/8-as B-1 RC gép
Eddig 42 video van fenn az épitéséröl és még csak most áltak neki a törzs üvegszállas elkészitésének.Érdemes lesz késöbb is visszatérni rá hogyan alakul a dolog az utolso videot 2 orája tették fel.
Remélem majd azért megérem hogy én is tudok majd ilyen hobbira áldozni a fizetésembol és a szabadidöm is meglesz hozzá.
z0ty4
Igen ezt megérdemeltem... máskor jobban fogalmazok<#banplz>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

polluxware

z0ty4
Simán, nekem jöhet minden...

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Az OF video fel nem használt jelenetei érdekelnek majd valakit?

L Viper

polluxware
az szép hely.. fotók jöhetnek ám!

JoeDestroy
😄 Hegyalja! Tiszahíd Tokaj.
<#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
No, elvileg készen van. 😊

polluxware

polluxware
mi?

L Viper
Kiraktak otthonról? Milyen híd alá?
JoeDestroy
Apropó vasárnap költözök a híd alá. Ha valaki járna arra, jelezhet addig. Feltéve ha nem tudja a számom 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Ha nem is onnan, de PS kép lesz az. Szerintem. Ezt még Obama elõtt is láttam már a neten.

Még jó hogy nem irtam,hogy te mûvésze vagy a finombeállitásnak....amugy az vagy,de én azt hittem a NYC is képre,hogy az FX bõl van.
<#falbav>

Molnibalage
Falcon multira akkor van esély? Az OF klippet ma vagy holnap elvileg befejezem. A gond az, hogy nem láthatjátok július 19 elõtt. Privátban szétküldhetem a linket, ha nem adjátok tovább.

Viszont egy új FunFalcon klipp mehetne. Két jelöltem is van a zenére. Az egyik Eagle Eye Cherry és Neneh Cherry közös száma. Itt sok - sok F-15-tel kéne repülni különféle skinekkel. A másik egy hagyományosabb FunFalcon klip, egy Foo Fighter számra.

Vagy komoly bevetés repülés is mehet, mert ez az FF5.0 elvileg már alkalmas rá.

Molnibalage

polluxware
nem ez miatt a fotó miatt volt balhé mostanság? Amikor Obama kirugta azt az ürgét aki engedélyezte new york feletti kép készítést...

mind1.. tényleg jó kép

L Viper
Rég volt Falcon kép!

Egy OF Égei 4-esbõl:

Ez meg nagyon jó:

L Viper
Még ha nem gyerekkel, akkor is!
Sajnos van tapasztalatom. Hülye buszvezetõ leszorítóst játszott velünk, Miskolc mellett. Aztán mikor be lett neki intve még megállt emberkedni, vesztére. Ketten ugrottunk a torkának, szegény piros fejjel igazgatta utána a ruházatát :-) A sok utas nem tudta mi lesz, mert be akartuk az árokba is hajítani, de páran meggyõztek, hogy inkább ne :-D
Most képzeld ,hogy gyerekkel mégy és ez jön szembe a k..va anyját
Mert nem a motorost fogja elkapni,az élet sose ilyen

L Viper
Szerintem részeg is a hülye baromja !
Ha off,ki hogyan reagálna,mikor kiderül hogy átb...ták?
átverés

Mi van akkor ha a minapi motoros ezzel jön szembe?
Román sofõr

Molnibalage

Molnibalage

Elképesztõ ez a figura! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Már a HT-n is ott van. a humoros topikba is betttem és az FF fórum hangout részébe is. 😊