52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#33276 Amikor konfigolod a TS3-nál a push to talk billentyűt, nyomhatod a Joy valamelyik gombját nyugodtan. Veszi. Én is így állítottam be. -
#33275 Ej, ha csinos és korban hozzám illó, akkor inkább küld át hozzám, és majd repked más. :)
Nekem mega push to talk gomba valamit kellene találni, mert a ctrl nyomása bénít sok kezelőszervet, ami keyboadrod van. Scroll lock? Aztán ezt valahogy joyra kellene tenni, mert csak két kezem van... -
#33274 A repülés az jó volt, ha nem lőnek seggbe még jobb lett volna.
Ma beállítottam a windows+kaspersky tűzfalat, reméllem jó is lesz.
Ha hugomat átküldöm, a szobájába, (vagy a konyhába ) minden este ráérek erppeni. remélem már csak a repüléssel kell foglalkozni a beállítgatásokkal már nem..... -
#33273 Szerdán csatlakozom mindenképp. -
#33272 Mi a fene? Tajvan közeleg? -
#33271 Jahh, nekem is van egy képem, szépen gurultok előttem a felszálláshoz:
-
#33270 Ez jó volt. Mire összeállt a kötelék, pont a felhőbe kerültünk. :-)
Sajnos ilyen hülyén alakult az időm, eleve csak nagyon későn értem volna rá, de láttam, hogy korán kezdtetek és a teszt miatt legalább beugrottam, ezért kicsit átszerveztem a dolgaim, de legközelebb remélem több időm lesz. -
#33269 Hasznos oldal. -
#33268 Érdekes repülés lehetett. Képek is vannak róla már fent.
(Abban viszont téved, hogy az eredeti bevetés 16 gépes volt. 8+6 gép ment.) -
#33267 Előttünk egy mérfölddel. :) -
#33266 Én merre kóboroltam ? -
#33265 Karöltve Balázzsal és Viperrel
-
#33264 Falcon 4-es bejegyzés a SimHQ-n. -
colbeny #33263 Oks, akkor írok oda, csak gondoltam először magyarul próbálkozom :) -
#33262 Kinti fórumon kérdezd az FF-et. Az OF meg egyáltalán nem megy Win7-tel tudtommal. -
colbeny #33261 Valaki esetleg próbálkozik itt Win7 64bit-en és nvidia párosítással? Végre megjött az új gépem, próbálom a falcont, erre random fagyogat, meg grafikai hibákat halmoz egymásra. Nagyjából nekem is ezt csinálja, mint ezen a videón is látható:
http://www.youtube.com/watch?v=DpCpHNK8Em4
Légyszi mondjátok, hogy van megoldás! -
#33260 Kár, hogy lépnem kellett hamarabb. Látom ég ott minden. -
#33259 Na, kaptam egy 5.53 beta fixet RAM-tól. Majd mehgnézem, hogy mit tud. :)
A multi a végére egész jó lett. Egy biztos, Hamachi kell a net "kisimítására." Az eredmény?
Égő bodzaföldek. :)
Az airstripet is rendesen legyalultuk.
-
#33257 Majd TS-en eligazítunk. Első játékban én voltam a szerver. Minden flottul ment, de jó lenne, ha más lenne. Az én kétmagos gépemen az FPS néha elég szar, ha sűrű a flot, az MP meg méginkább leterheli.
Jana 5 percre lelépett. Én ostoba módon nekiesetem két SA-2-nek, ami egymást védte. Az elsőre leszórtam két CBU-t, de béna voltam. Alig nyírtam ki valamit. Azért leglalább a MANPAD nem szedett le... Aztán én balga mentem egy másik körre, de alacsonyan és lendület nélkül. A 5. vagy 6. rakéta elkapott.
Nagyon elbénultam... :) -
#33256 ts-en 3an már vagyunk, Falconban hol kell csatlakozni? -
#33255 Gyertek gyertek... -
#33254 Nekem sajnos csak későn jó. Majd csatlakozom akkor. -
#33253 Bent vagyok a Falcon szobában. (PC pilot TS szerverén.) -
#33252 Most -
#33251 Mikor kezdjünk? -
#33250 Oks, akkor egyelőre fent hagyom a régit is. -
#33249 Lehet fent egyszere a kettő. Nekem is így van most. Hétvégén Civ V multiteszt volt és TS3-at kért a partner. -
#33248 Nekem TS2 van. Lehet fent mellette TS3, vagy szedjem le inkább? -
#33247 Photoshop3? -
#33246 tud valaki nekem egy linket dobni jol használhato DDS jpg converterhez vagy plugint PS3-hoz nem találok sehol sem ami kiprobálhato az meg vizjelezi a fájlt.mondjuk azt hittem hogy a PS alapbol eszi ezt a formátumot is.
Amugy megnéztem a 3d kabinhoz tartozo 912es DDS fájlt, de sajnos az derült ki belöle hogy az a rész ami nekem puritánnak tunik az sajna nem textura hanem maga a sima modell igy azt texturázással nem lehet átszinezni javitani.
sajna én nem tudok jonni multizni már 2 napja nem aludtam és talán ma lesz rá lehetöségem.a többi napom meg bizonytalan. -
#33242 FF5.52. TS3. Hamachi nem feltétlen, csak ha simán nem megy. Nekem nem is tudom, hogy az fent van -e. -
#33241 Hűha, a ma este nekem is jó. multihoz mi kell ?
hamachi, ts3, FF legújabb verziója? -
#33240 Bannerba ment. -
#33239 Nekem is jó a mai nap. -
#33238 Akkor legyen szerda. Akkor érünk rá a legtöbben. Vasárnap esküvőről esek haza hajnalban, úgyhogy aznap csak pihegek majd. -
#33237 #33212
Ajánlom a TS3-at erősen.Hírekben.
A ma még nem biztos (70%), de a szerda és a vasárnap jó lehet.
-
-
#33235 Nekem a ma este, a szerda este, vagy a vasárnap este felelne meg. -
#33234 Könnyekig meghatódtam. Áldásom reád gyermekem. -